Szióka Mindenkinek!
Zsu!
Sajnálom, hogy nem tudsz jönni, dehát Neked most babás "kötelességeid" vannak, és az az első. De majd akkor összehozzuk ha a babucid megszületett és "taliképessé" válik.
Kauka!
Valóban meg fogunk ismerni, nem küldhetsz ezek után magad helyett mást.
Ha a Vénkerti sulit tudod hogy hol van akkor hozzánk is eltalálsz. A középiskola épp a lépcsőházunk előtt van. Az általános suli pedig az utca végén, szóval nem nehéz megtalálni igy bennünket sem.
Aliza!
Jöhettek nyugodtan babakocsival, a Tescotol kb 10 percre lakunk. De ha nagyon nyugis tempóban jöttök akkor is negyed óránál nem több.
Dorka külön kategória alvás terén.
Reggel ha korán (8-9 között) ébred, ha később , akkor is a délutáni alvása néhány kivételtől eltekintve elég későn van. Ekkor mostanában kb. 1 bő órát alszik. Este meg pörög mint egy búgócsiga alig lehet elaltatni. 10 óra előtt nem is próbálkozom vele, de ha 10-kor viszem altatni, akkor is kb 1- másfél óta vergődés árán szunnyad el. Ha később altatom, akkor csak 3/4-1 óra a küszködés.Ha kb. éjfél körül elalszik akkor reggeli ébredéséig egyszer ébred, általában 5-6 óra körül, ekkor iszik kakaót (tudom, helytelen módon, de örülök, hogy eszik) és visszaalszik egyből még kb. 2 óra hosszára. Próbáltuk már a késő délutáni alvását elbliccelni, de akkor meg képes ülve elaludni , vagy ha ezt sem hagyjuk akkor iszonyatosan nyűgös, fáradt, nem bírunk vele. Iwiwen sokáig volt is fent egy ülve alvós képe.
Vagy ébresztettük már reggel is, hogy talán akkor délután hamarabb alszik, de ez sem segitett. Szóval most ezzel a kissé felborult bioritmussal apát szivatjuk, mert neki másnap kell menni dolgozni. Ha már nagyon nem bírja az esti vergődést akkor megy Bencéhez aludni, én meg küzdök Dorkával tovább. Hát ez van nálunk.
Mondom, a rendrakás miatt ne llegyen gondod, edzett vagyok.Meg jobb ha eleven a gyerek, mintha beteg. Az én gyerekeimen annyira meglátszik ha betegek, mert akkor csak fekszenek, nincs erejük rendetlenkedni sem. Ugyhogy ilyenkor mindig meg is állapitjuk, inkább csináljanak felfordulást minthogy betegek legyenek.
Olik!
Várom a Te Zoli babádat is, és persze Téged is a kis pocaklakóddal. Az ne legyen gond, hogy csak Te leszel kismama, sosem lehet tudni Pintyus és Kauka pocakja mit "rejteget".
Reménykedem benne, hogy tudtok Ti is babakocsival jönni és az időjárás is kegyes lesz hozzánk. De ha esni fog, akkor is gyertek ha tudtok.
Pussz Nektek