Szüléstörténetem:
Dec.1.-én szombat délután,Patrikomnak néptáncos fellépése volt!
13.30kor kezdődött az előadás,szegény kicsiket a legvégére tették,majdnem 4 órára!
14 óra után kezdtem érezni a keményedéseket,elég lájtosak voltak,de 10 percenként jöttek!
Gondoltam,most már végignézem az én kicsikémet,mikor szerepeltek ,utána kijöttem a teremből!
Éreztem rendszeresen a fájásokat,de nem tudtam eldönteni,hogy vajon tényleg ez az-e?!
Olyan fél 6 fele hazasétáltunk,itthon már sürübben jöttek!
Beszéltem a szülésznömmel,aki azt mondta,ha 5 percesek lesznek menjünk!
Lezuhanyoztam,utána voltak már 5 percesek!
Szilvivel(szülésznő) megbeszéltük,hogy fél 8kor talizunk a szülőszoba elött!
8 körül mentünk,felvették az adatokat,megvizsgált az ügyeletes dokinő (Kalamász Erika)aki,nagyon rendi volt,akkor 2 ujnyira voltam nyitva,aztán szóltak a dokimnak!
Utána ,szívhang,borotválás,beöntés következett
Megérkezett a Schwarzi,megvizsgált,majd burkot repesztett,majd mehettünk a szülőszobába!Tök jó volt,csak én voltam egyedül,más nem szült akkor!
Aztán zuhany,labdázás,itt még elviselhetőek voltak a fájások!Megint megvizsgáltak,akkor 3 ujnyi voltam,kaptam egy méhlazító szurit,aztán megint labda,doki azt mondta kb 2-re lesz meg!Utána 2 perces fájások jöttek,Szilvike szorította a kezemet közbe!Éjfél körül megvizsgált,akkor már majd 4 ujnyi voltam,kaptam mégegy szurit,aztán mentem zuhanyozni!Itt aztán olyan dög fájások jöttek,hogy ordítani tudtam volna
Már tolófájásokat éreztem,nagyon megijedtem,húztam is ki a zuhanyból,ráültem a labdára!
Szilvi jött,mondtam,hogy ez már nagyon durva,és nyomnom kell!!!
Felfektetett az ágyra,mondta,hogy eltünt a méhszáj,és próbáljak nyomni,ha jön a fájás!Hát jött is,én meg nyomtam,közben szólt,hogy hagyjam abba,én meg mondtam hogy nem tudom,Ő meg kiabált,hogy szoljanak a dokinak,hogy szülünk!!!
Dokikám álmos képpel megjelent,utána aztán 3.fájásra 0:40kor megszületett Bence!
Egy kis vágás lett,de nem baj,csak a varrás fájt!Bencét egyből rám tették,úgy mázasan,véresen,de fantasztikus érzés volt!
Aztán elvitték megmosdatni,majd visszahozták szopizni,akkor már apa is ott volt
Szóval lányok,aránylag gyors volt,de a vége nagyon fájt!
De úgy gondolom Őértük az ember mindent kibír!!!