Új privát üzeneted érkezett!

Ajaj.... :shock: :oops:
Vendég

Sziasztok!

Bocsi,hogy így eltűntem, de Martinka baromi nyűgös mostanában. Meg aztán mindig jön valaki és így mire idejutnék a géphez, hulla vagyok. Voltunk a szemésznél, megint magas lett a szemnyomása, kaptunk rá cseppet és január elején kontroll, ha nem megy lejjebb, műtét lesz belőle. Ja, és még piri anyó is itt tartózkodik, de utálom már! Nem is hívta senki!

Ani: Táblába: Martinka 2007.10.12-én született, tartja a fejét és gagyorászik. Remélem jobban vagy, vigyázz magatokra! 14-én megyünk a 2 hónapos szurira.

Szilvi! Szépen gömbölyödsz ám!

Márti! Hát nem semmi mennyit nőtt a pocakod!

Bessy:Én is sokat gondoltam rád, remélem hamar összejön a lombik.

Alexa: aranyos Martinkád, biztos élvezte a mikulást!

Judy: szép nagy pocid van már neked is és utólag sok boldg névnapot Barbi baba pocaklakónak!

Tand: remélem ti is jól vagytok, és Gréta baba biztos jó nagyokat rúg már.

Andesz, Gabi! Nagyon aranyosak a kis srácok! További jó egészséget és sok tejcit!

Kriszta! Veled úgyis mindig mindent megbeszélünk, és jó volt hallan ia kiscsaj szívhangját!

Vicuska! Már elég jól nyomod laptető ügyben! Csak így tovább! Mielőbbi babásodást!

Vikike! Remélem ti is jól vagytok!

Kata! Gergő baba hogy viselte a hokimeccset?

Évi! Üdv közöttünk, gyere sokat! Sok sikert a felújításhoz, költözéshez.

Nati! Köszi a dicséretet, imádjuk mi is a kis pufókot. Néha olyan jókat alszik, bár én is tudnék akkor, de hát van mit csinálni. Így sem tudom, hogy mikor érem utol magam.

Ja, és a mai mázsáláskor 5060grammot nyomott a kis hurkás.

Jövök, ahogy tudok, igyekszem nem nagyon lemaradni semmiről!

És ha vkit kihagytam, bocsi érte, szóljatok nyugodtan!
Vendég

Ja, és NATI!!!

Nagyon sok boldog névnapot kívánunk!!!
Vendég

Jó reggelt,

Nati, nagyon boldog névnapot neked!!

Milyen szép kis karácsonyi ajándékot fog kapni a család!! Nem akarsz külön egy szép tesztet becsomagolni nekik?? :wink:

Vicuska, sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry:

Bocsi csajok, de a héten még ennyit sem jövök, szombaton államvizsga, már be vagyok tojva. A tanulással baromi rosszul állok, hétvégén sem tanultam egy szót sem, a 26 tételből még mindig csak 6-ot dolgoztam ki magamnak....

Gergő jól bírja a hokimeccseket, fázni biztosan nem fázik, mert az ""ukrán"" :lol: nagykabátomban nem lehet fázni, nagyon jó meleg!!

Na, lépek is, nekiállok tanulni, mert a lelkiismeretem nem enged tovább lébecolni!!

Puszi, majd néha jövök, de jövő héttől már itt l :wink: eszek!!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!

Nati, bocs, sose nem nézem a naptáram... :oops: :oops: :oops: De azt mondják, 3 nap ide vagy oda...:)Szóval Boldog Névnapot!!! :D
Ez a sajtleves sztori ismerős....valahonnan nagyon ismerős!!! :D:D

Ani, ja tényleg, 16 hetes voltam akkor, és épp 1 picit látszott, de még bőven el tudtam rejteni...most már, ha akarnám se menne! :oops: 8)

Alexa, nem mentünk börzére, kitaláltuk, hogy csináltatunk ágyacskát, így már csak a kocsiülés hiányzik, de sztem azt meg kérünk vkitől, szóval így már szinte minden nagyobb cucc megvan! :)

Kriszti, hatalmasat nőtt Martinka!!! Képzeld tegnap voltunk babanézőbe megint, most 1 4 hónapos kiscsajnál, aki csak 5,9 kiló!!! Nem olyan vészesen pici, csak hát ugye Martinkánál alig nagyobb...:) De nagyon édi volt ő is, megin babázhattam! :D Remélem nem kell a picurt műteni!!!

Bessy igazán nincs mit, ez most biztos sikerül, hinned kell benne! :)

Évi, megint üdv! :) Ani nemsokára betesz a tábliba, tök jó, hogy már ilyen sokan vagyunk!
Vendég

Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó reggelt!!!!!

Hétvégén botrányos mód lusta voltam. Fel akartam porszívózni, de nem lett belőle semmi. :oops: :(
Beszabadultam a karácsonyi forgatagba, már a valagára vertem a fizumnak. :oops: :oops: :roll: Viszont a karácsonyi ajándékok lassan meglesznek, már csak pár dolog hiányzik. Van, aki még mindig fejtörést okoz, de majd kitalálok valami ügyeset. :)
Titababának vettem Babanaplót, meg egy kenyérsütős könyvet. Ja, meg találtam egy fekvő jegesmedvét, muszáj volt megvennem. :roll:
A T-mobile-tól is kaptunk egy "mikicsomagot", volt benne pár mézeskalács, egy karácsonyi CD meg egy naptár. Már le is nyúltam apától. :D

Nati
Nagyon boldog névnapot kívánok!!!!!!!!!!!

Alexa
Nem volt hideg svédben, majdnem jobb idő volt ott, mint itt. Egy helyen volt reggelre -2 fok. Apa utálja, ha fényképezik, de vezetés közben tudtam garázdálkodni. :D

Ani
Köszi. :) Apa is vihog, hogy már mekkora lett a pocim. De úgy alszik el, hogy simogatja. :)
Az étvágyam... hűha... :) Vedelek, mint állat, meg aztán kaja is fér belém. :D

Nati
Karácsonykor megyünk le szegedre és remélem, sógorjelöltem nem felejti a fényképezőjét pécsen. :)
Pihengess, szükséged van rá. Még mindig végig tudnám aludni a napot. :? A család szép karácsonyi meglepit kap. :)

Bessy
Nem pesszimistáskodni! Jön a karácsony és utána lesz babóka is. A másik fórumba, ahova nagy ritkán írok, az egyik lányzónak az első lombikja sikerült, nemsokára megszületik a fia. A másik lányzónak a második sikerült, úgy néz ki, ketten lesznek. :)
Szóval, csak pozitívan! :D

Évi
Pár hónapja még 3 műszakban üztem az ipart, de aztán Titababa miatt ki kellett venniük. :D Most 1 műszakban élem világom. :D

Chrissyy
Lehet, hogy az időváltozás miatt nyűgös Martinka. Remélem a kicsi szeme rendbejön a cseppektől.

Kata
Kitartást a tanuláshoz!!! Nagyon fogok drukkolni szombaton.

Márti
A skálában 1700ért láttam hosszú kötött pulcsikat, szerintem találsz bennük nekedvalót.
Vendég

Sziasztok!
Egy kicsit visszaolvastam,de mindet még nem sikerült,ezért bocsika! :oops:
Nati!Nagyon boldog névnapot neked! :D
Krixta!Ne aggódj a mocorgás miatt,volt olyan,amikor Bence még nem volt befordulva,én se éreztem annyira intenzíven,de amint megfordult sokkal erősebben éreztem!Szóval ne aggódj!!! :D
Ma jövök,és leírom nektek a szülést :?
Bence nagyon kis nyugis bébi,alig sír,és rengeteget nézelődik!
Csodálatos kis fickó! :D
Éjszaka általában 3 óránként szopizik!
Majd teszek fel képeket is!
Na most megyek,mert lassan szopi idő van,már csöpög a tejcsi :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!!

Nati

Nagyon nagyon Boldog Névnapot neked!!!:)Irigyellek a koncert miatt biztos klassz volt..

Szilvi

Melyik turkiban voltatok?Érdekelne nagyon hol lehet ilyen olcsón ilyen szuper kis rucikra akadni!Amúgy nagyon klaszs képeket raktál fel és szépen gömbölyödsz te is!

Bessy

Remélem most már jobb a kedved nagyon drukkolok hogy sikerüljön a lombik!Amit az Ani írt az adjon erőt...hinni kell benne és hipp hopp itt lesz a kis babótok...vagy babóitok:)

Alexa

Nagyon édes a kisfiad,tök jó ilyen képeket látni:)

Ani

Örülök hogy nemsokára már tusz pihizni...és jó fej a főnököd is hogy sikerült megbeszélni vele az anyagiakat!

Vicuska

Hogy vagy?Ez az RL biztosan tud valamit...tényleg fel ne add!!!

Judy

Tényleg hihetetlen hogy nemsokára szülsz már...neked nem ma van a Névnapod?Nagyon Boldog Névnapot!!!:)

Márti

Kitartás a vizsgákhoz,már tényleg csak a vége van..ma megnézem azt a méteráru boltot amit írtál mert eddig nem jutottam el oda..
Amúgy én is most vettem a Skálában egy hosszabb felsőt 1200ft volt és pont a pockom alá ér...érdemes körülnézni!

Gabi

Milyen volt a hétvége Andeszéknál?Két kis gyönyörűséggel bizti jól telt..

Andesz
Nagyon aranyos a kis Bence is...mikor nézte a párom a Gabiék babáját és a tiéteket azt mondta nagyon hasonlítanak egymásra...szerinte legalábbis.:)

Velünk minden okés,sokat lógok Kriszti nyakán szegény kis Martinkát úgy sajnálom, néha a sírás fojtogat ahogy hallom hogy sír...gondolom Krisztit is..De nagyon édes pici baba...és napról napra szebb!
A kis hercegnőm sokat mocorgott az elmúlt napokban szerencsére, ma a védődnő megnézte (volna) szívhangvizsgálóval de úgy elrúgta hogy mondta a védőnő hogy érezte az erőt benne...:)Amúgy sajna magas a vércukrom továbbra is,jövőhéten mennem kell terheléses vércukormérésre addig napi 180g szénhidrátot ehetek...Karácsony előtt egy rakás sütireceptel ez tök jó...:(
Na mindegy ez van....
Képeket nem tudok felrakni sajnos mert xar a gépünk...egyik nap már rugdostam mérgemben...:))))
Köszönöm hogy bíztattok meg nyugtattok...sok segít!!

Szép napot nektek,vigyázzatok magatokra!Sok pussz

Vendég

Krixta
A Mártírok útja, Gyár utca sarkán lévő turkászban voltunk.
A bordányi szomszédunk mesélte, hogy azt mondták, hogy terhességi cukorbetegsége van és diétázzon, reggel fél zsemle és társai. Rövid úton elküldte őket a sunyiba, 2 teljesen egészséges fia van. :)
Ha megyünk karácsonykor a szüleimhez, előkotrom apa sztetoszkópját. Le akatom fülelni Titababát. :D

Azt kihagytam, hogy a mézeskalácsnak való tészta bent vihog a hűtőben, ma beugrasztom a sütőbe. :)
Vendég

Na majd meglesem azt a turkit én is...
Amúgy azt mondták hogy a vércukor nem a babára hanem rám veszélyes...ha tovább romlik és nem figyelek oda cukorbeteg leszek...:(
Pont most néztem a táblázatot miből mennyit ehetek..így egyen az ember jóízűen..

Én is akartam mézeskalácsházat csinálni...de mivel még nem csináltam soha szerintem idén sem fogok majd max.jövőre..:)
Irigyellek hogy ilyen ügyes vagy:)
Vendég

A szomszédnak sincs semmi baja, szülés után tökéletes a vércukra.
Most csinálok először mézeskalácsot, remélem ehető lesz. :)
Vendég

Sziasztok!

Nati, Judy, nagyon boldog névnapot mindkettőtöknek!

Nati, én biztos nem bírnám karácsonyig, ügyik vagytok! Jól vagyok már köszike, holnap megyek kontrollra. A koncert bizti jó lehetett.

Bessy, örülök hogy átestél a holtponton, csak pozitívan innentől, SIKERÜLNI FOG!

Vicuskám drágám ez neked is szól!!!!!!

Évi, köszi az adatokat (a szülinapod azért még tudom :)), javítani fogom a táblit. Lehet hogy nem ma mert suliba megyek de igyekszem igérem.

Chrissy ezt neked is írom és köszi érdeklődésed már semmi bajom. :) remélem a cseppek segítenek Martin baba szemén.

Alexa, Szilvi úgy látszik ez egy pihis hétvége volt, mis csak döglöttünk, nem csináltunk semmit. :D

Kata, tanulj, igyekezz, drukkolok ezerrrel!!!!

Andesz, örülök hogy Bence jó fiú, pussz nektek. :)

Kriszta, na látod kis tündérkéd most meg majd annyit rugdos hogy már azt kívánod bár nyugisabb lenne. A vércukrodra tessék figyelni, én is úgy tudom hogy ez csak neked árthat, de az is épp elég.

Mi jól vagyunk, minden oksika.
Vikiéknél, Levi viszont beteg (taknyos), gondoljatok rájuk, hogy minnél elöbb meggyógyuljon a kis drágaságom! :(

madiani

Judy
Boldog névnapot kívánok!!!!!!!!!!!!!!

Ani
Tegnap az utak réme voltam. Kiszabadultam a kocsival, kimentem osanozni. :D Részben ki is rámoltam, másfél kiló szaloncukrot vettem otthonra. Nagyon gáz? :D
Vendég

Szilvi :) dehogy gáz, Titababának kell a sok karácsonyi inyencség. Mostanába én is kívánós vagyok, eszméletlen dolgokat kívánok meg (pl. nyers répa)

madiani

Köszönöm a köszöntéseket, aranyosak vagytok!!!

Judy,
neked is sok boldogságot kívánok a mai napra és valami különlegességet, hisz ez a Te napod!!!!!

Ani,
örülök, hogy jobban vagy!!!! Azért vigyázz ám magadra!!!!!

Bessy,
köszönöm a mailt, jó volt olvasni, hogy RL ennyire emberséges volt!!! Ez nagyon sokat számít, tudom!!!!!! Kitartás, a lombiknak sikerülnie kell!!!!!!

Kriszta,
a barátnőm is végig diétázott, a végére már nagyon belejött, de nagyon kellett vigyáznia. Neki azt mondták, hogy rá is veszélyes, meg a babára is, de a babónál csak később alakulhat ki cukorbetegség. Szóval szerintem megéri óvatosabbnak lenni!!! De menni fog ez neked!!!!!! Fel a fejjel!!!!

Kriszti,
nagyon sajnálom Martinkát!!! Remélem használnak a cseppek és rendbe jön, nem kell műteni!!!!

Szilvi,
te aztán értesz a vásárláshoz!!! 1,5 kg szaloncuki??? S ezt mind meg is eszitek??????? Mézeskalácsot porból csináltad vagy saját recept?

Andesz,
de jó, hogy jelentkeztél!!! És nagyon örülök, hogy Bence baba ilyen nyugis!!!! Várom a születés történetet!!!

Gabi,
ti hogy vagytok? Ha lesz egy kis időd és hangulatod, akkor privibe leírnád nekem hogy milyen volt Mariann? Mikben segített és hogy csinálnád-e vele újból? Köszi előre is!!!

Alexa,
a sajtlevest este leírom, otthon van a recept. De nagyon finom!!!! Annak ellenére, hogy a fele kifolyt, nagyon fincsi volt most is!!!

Évi,
üdv, újra, gyere gyakrabban!!!

Márti,
kivel és milyen ágyacskát akartok csináltatni??? Van esetleg képed, hogy milyen lesz???

Tényleg Kriszta, nektek még mindig megvan? Nem volt egyetlen jelentkező sem???? Ez azért furi!!!

Kata,
kitartás, már csak szombatig kell kibírnod és utána tied a világ!!!! A szombat pedig tuti jól fog sikerülni!!!!

Vicuska,
sokat gondolok ám RÁD, és reméljük a Jézuska hoz nektek babót decemberben!!!!!

Csajok, légyszi segítsetek!!!! Mára már nagyon elviselhetetlenné vált az émelygésem. És semmi sem segít, se tej, se piritós, se szénhidrát. Talán egy kicsit a mandarin, de az is csak addig, amíg eszem. Már szedek MagneB6-ot, de ma már nagyon nehezen bírom... Van erre valami csodaszer, amit eddig még nem próbáltam?????? Köszi előre is!!!!!!
Vendég

Ani
A répa annyira nem gond. A főbérlőm mamája mesélte szombaton, hogy mikor ő terhes volt, kilószámra ette a répát. Belőle élt a zöldséges. :D

Nati
Azt hiszem a szaloncukor elég tartós beruházás lesz, de el fog fogyni jövő karácsonyig. :D
Mézeskalácsreceptet újságban találtam. 2 fajtát is kutyultam, egyik kakaós, a másik nem. Majd meglátjuk, mi lesz belőle. :)
A sajtleves engem is érdekel. :)
Nekem RL a magneB6ot javasolta, más ötletem nincs. Mostanában narancsot eszek mandarinnal. :)

Apa szombaton hajózott át, iszonyú vihar volt, a kompot is dobálta ide-oda. Szegénykémet meglátogatta Vuk. :( Annyira sajnáltam. Tegnap is még lábadozott. Rá is kérdeztem, hogy hogyan csinálja, én vagyok várandós és ő rókakomázik. :)
Vendég

Nati, én csak azt tudom tanácsolni hogy ha szedsz elevitet semmiképp ne vedd be éhgyomorra (attól én mindig szarul voltam). Sokszor egyél kicsiket. Bár nekem se segített semmi, és mindenkit el tudtam volna küldeni a francba amikor azt mondta ez jó jel. Ok ok, de már legyen vége :) Aztán vége lett és már nem is emlékszem rá. Viszont az nyugtasson hogy babócikád szépen fejlődik. :D

madiani

Hello, gyors bekukk, már 3 tétel kész!! :wink: Most csinálom a negyediket! :lol:

Judy, bocsi, neked is nagyon boldog névnapot!!!

Nati, émelygésre: (ezt a többieknek is érdemes elolvasniuk!!!!)
http://www.babazo.hu/9honap/20050911homeopatia.html

Gyömbér, ha szereted (én nem)
http://www.vital.hu/themes/alter/ginger1.htm

Mégegyszer bocsi, hogy senkinek nem reagálok, de rohadtul le vagyok maradva!! :oops:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Judy, boldog névnapot Neked is....utálom a naptárat, amúgy :D sose figyelmeztet!!!

Nati, az elevites dologgal egyetértek én is, nekem csak attól az egytől forog a gyomrom, még mindig. :) Nekem az epres johurtot mondták, az tuti, hogy "másnaposság" ellen jó! :D:D Sógorom csinálja az ágyikót Hegyeshalomban, még nem kértük meg, de bizti megcsinálja, nemtom még, milyen lesz, sztem sima fenyőfa ágy, meg csinál rá pelenkázó "deszkát" is, érted...:) És olyat akarunk, ami később átalakítható.

Andesz, jó hogy jöttél! :) Örülök, hogy jó fej a babód!! :D:D

Kata???

Krixta, képzeld majdnem olyan kabátot vettünk tegnap mint a Tied, már amit láttam, az összeset felvettem és csak ebbe férek bele:D Van még jócskán hely benne és nem is annyira hóemberes...:) Ma elnézek a skálába, de sztem már nem veszek semmit, így sincs pénzem... :? Engem is nagyon brutkón tud rugdosni Kisati, éjjel megint hullámzott...:D

Szilvi, nem gáz a másfél kiló cuki, tavaly mi 4 kilót vettünk, de évközben elfogyott ám...:D Csak az volt a gáz, h szarminőségű, óccsó cukor volt, tudod mint az 50 Ft-os mikuláscsokik...szóval én kb ha 10et ettem össz, sokat mondok.Meg is fogadtam, idén nem veszünk, csak 1 csomaggal, de az finom leygen!!Van mit bepótolnom!!!
Vendég

Kata!! :D hát ezért nem hánytam én....a sok sajt....atyaég, de még mennyi sajt!!!! most is azt eszem...:D :D csajok, megvan a titkom nyitja!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ez most teccik!!!
Vendég

Ani
A babavitaminos dologban van valami. Éhgyomorra Titababa is ki akarná köpködni, de már túljárok a kis buksiján. :D

Márti
Majd jöhet kép az ágyikóról, ha elkészül. :)
Mi is megválogatjuk a szaloncukrot, pl. banánosat és meggyeset nem veszünk. Rumos-dió, almás-fahéjat, gesztenyés és marcipános került a zacsiba.
A mikicsokikból pedig süti lesz. :D
Vendég

Na tessék csak Mártira figyelni!

Sok sajtot tessék enni, az egészséges is meg segíti a rosszullétet. Csak arra figyeljetek ne lágy és penészes sajt legyen mert azt valamilyen fertőzés miatt nem ajánlott.

madiani

Nati
Kiskönyvet mikor kapsz?
Vendég

Sziasztok!

Lányok,az Elevitet és más vitamint se vegyetek be éhgyomorra,mert ami zsírban oldódó,az csak kajálás után tud hasznosulni!Csak egy jótanács volt ám,nem okoskodom!

Örülök,hogy jól vagytok,Levikének pedig küldöm a gyógypuszikat!!Martinka szerencsére már teljesen meggyógyult,de ez a nátha majdnem eltartott 2 hétig!! :evil:

Most nem írok mást,alszik a kisgyerek,én meg még befejezem a lakás rendbe tételét,meg megcsinálom a kis Drága ebédjét!

Pusszantás!!!!!!
Vendég

Lányok!
Rakok 2 képet!
Noel és Bencus Kép
És az én drágám fürcsi után Kép

KépKép
KépKép
andesz78

Köszi csajok az ötleteket, nagyon aranyosak vagytok!!!!! A sajt sajnos reggel sem ment le, az epres joghurtnak meg már a gondolatától is rosszul vagyok. Fura, sose voltam ennyire ki... De persze túlélem ezt is :wink:

Védőnőhöz szerdán délután megyek, valószínű akkor kapok kiskönyvet is :wink: :P Már nagyon várom!!!

Az uh-s fotókat abban kell tartani, vagy beragaszthatom a naplómba????
Vendég

Nati!
A képeket beragaszthatod a naplódba! :lol:
Csak azt a papírt kell a kiskönyvedbe rakni,amin a babó méretei lesznek :D

KépKép
KépKép
andesz78

Jajj,olyan nehezen hagyom itt a gépet!! :oops: :D

Nati!Én vettem egy kicsi dossziét,és abban tartottam minden papírt,ami a terhességgel kapcsolatos,és vittem magammal mindenhova!
Azért ennek a rosszullétnek örülsz is gondolom! :wink:

Andesz és Gabi!Olyan szépek a gyerekek,milyen édesek egymás mellett!Hogy egymás felé néztek!Mintha beszélgetnének!Biztos jó unokatesók lesznek!! :D :D

Na megyek,pápá!!
Vendég

Nati, sajnálom, h nem csúszik a sajtocska...:( A kiskönyvbe nem kell emmit ragasztani és az UH kép csak a tietek, nem is kapsz alaphelyzetben, csak ha kéred, de a dokit nem érdekli :)

Andesz, ez a 2 kis drágaság tökegyforma!! :D tényleg, nagyon hasonlítanak :D puszilom őket!!
Vendég

na jó erre a kérdésre úgy látom mindenki előttem válaszolt... :oops:
Vendég

Andesz
Zabálnivalók a fiúcskák! Meg se tudom őket különböztetni.

Nati
Sztem bármilyen tejtermék elmegy. Nekem is javasolta a védőnő a gyomorsavamra, de néha az is kevés. :?

Alexa
Nekem is egy Shrekkes mappában vannak a Titababa-papírok. :)

Márti
Nekem RL megnézte a 12 hetes UH képet, meg is jegyezte, hogy ritka, mikor ilyen szépen fekszik. :)
Biztos, ami biztos, a képeket lemásoltam és majd elrakom emlékbe. :) A tesztjeim is megvannak. :)
Vendég

Sziasztok!

Basszus mekkorát sétáltam ebben a xar időben..én már alig bírok menni...:(
Nagyon boldogságos vagyok mert vettem a turkiban egy vajszínű szövetkabátot..kicsit a gombolóját kell megbütykölni mert alig ér össze de kis technikával megoldható..1000ft volt és nagyon tecccccik!:)

Márti
Olyan kabátot vettél amiben a múltkor voltam mikor taliztunk?Amúgy az auchanba is vettem a múltkor egy pufi szerű kabátot tök hosszú és jó meleg és még 3ekkora pocak is belefér csak abban nagyon melegem van...az is 2000ft volt..most már én is befejezem a vásárolgatást nekem se sincsen már pénzem..:(
Nem tudom te írtad-e a lépcső utcánál a méteráru boltot az már sajna megszűnt...majd holnapi séta a másik lesz a sparnál....:)

Vikike
Jobbulást a picurnak gyógyuljatok meg!

Andesz
Tényleg hasonlít a két picurka..nagyon szépek!!!

Nati
Az ágyat nem tudtuk eladni sajna de a párom a hétvégén csinál hozzá pelenkázót és akkor már megnyugszom...senki sem jelentkezett a teszveszen..ráadásul ott van hogy tartozok 120ft-tal a hírdetésért amit csak átutalni vagy befizetni lehet a számlájukra..ami az Ing-nél van és persze innen tök messze...120ft-ért mászkáljak annyit.. :? Persze majd befizetem de most semmi erőm olyan sokat mászkálni.
Hányingerre sajna én nem tudok neked semmit,én is szenvedtem vele sokat nekem se segített semmi..de a jó hír hogy valószínűleg elmúlik a 12.hét után..nekem elmúlt :wink:

Alexa
Jó pakolgatást és főzést,jó hogy már meggyógyult Martinka!

Kata
Hány tételed van még?Kitartás hozzá!:)

Ani
Köszönöm a bíztató szavakat aranyos vagy...a kívánás még csak most kezdődik majd...csak figyelj az édességre én sajna sokat ettem (gondoltam végre nem kell diétáznom ehetek amennyit akarok) erre tessék...bár lehet hogy te olyan típus vagy hogy nem lesz gond..nálam volt olyan hogy úgy megkívántam valamit ha nem ettem azonnal rossul voltam:)

MA sétáltam egyet a plázában de ha jót akrtok ne menjetek arrafelé...én olyan rosszul lettem hogy ki kellett jönnöm gyorsan mert különben elájultam volna..tömeg van,meleg van.az emberek rettenetesen bunkók és lökdösnek stb.:(
Vendég

Krixta
Ügyes vagy! Pihizz, megérdemled. :)
A sparos méterárusban nagyon aranyos anyagok vannak. Jó válogatást! :)
Sajnálom a plázás kalandod. Szombaton jártam arra, apa telefonszámláját fizettem be. A Tnél mindig állat meleg van, le is ültem az egyik puffra. A lökdösődés engem is idegesít. A múltkor majdnem felrúgtam két banyát. :evil:
Amúgy teljesen nyugod vagyok. :D
Vendég

Szilvi, hát nekem is ez jutott eszembe az első Titababa-fotódról, h mekkora szerencse, h ilyen jól látszik, Kisati nem volt akkor ilyen fotogén! :D bezzeg most...:D A tesztek nem színeződtek el??

Krixta, én imádok esőben sétálni, ha nem kell rohanni és nem ázom! :) ügyi vagy, biztos jó kis kabát! Amúgy arra gondoltam, ami fekete, seggaláérős :) derekú! Mi is az osanban vettük...amúgy minden nagy meleg bevásárlós helyen parasztok az emberek, meg ez a röhejes karácsonyi pánikolás, komolyan, mintha összedőlne a világ, ha nem csődülnének meg hömpölyögnének minden nap 20 kiló csetreszt venni ajándékba...
Vendég

Szüléstörténetem:
Dec.1.-én szombat délután,Patrikomnak néptáncos fellépése volt!
13.30kor kezdődött az előadás,szegény kicsiket a legvégére tették,majdnem 4 órára! :roll:
14 óra után kezdtem érezni a keményedéseket,elég lájtosak voltak,de 10 percenként jöttek!
Gondoltam,most már végignézem az én kicsikémet,mikor szerepeltek ,utána kijöttem a teremből!
Éreztem rendszeresen a fájásokat,de nem tudtam eldönteni,hogy vajon tényleg ez az-e?! :roll:
Olyan fél 6 fele hazasétáltunk,itthon már sürübben jöttek!
Beszéltem a szülésznömmel,aki azt mondta,ha 5 percesek lesznek menjünk!
Lezuhanyoztam,utána voltak már 5 percesek!
Szilvivel(szülésznő) megbeszéltük,hogy fél 8kor talizunk a szülőszoba elött!
8 körül mentünk,felvették az adatokat,megvizsgált az ügyeletes dokinő (Kalamász Erika)aki,nagyon rendi volt,akkor 2 ujnyira voltam nyitva,aztán szóltak a dokimnak!
Utána ,szívhang,borotválás,beöntés következett :?
Megérkezett a Schwarzi,megvizsgált,majd burkot repesztett,majd mehettünk a szülőszobába!Tök jó volt,csak én voltam egyedül,más nem szült akkor! :)
Aztán zuhany,labdázás,itt még elviselhetőek voltak a fájások!Megint megvizsgáltak,akkor 3 ujnyi voltam,kaptam egy méhlazító szurit,aztán megint labda,doki azt mondta kb 2-re lesz meg!Utána 2 perces fájások jöttek,Szilvike szorította a kezemet közbe!Éjfél körül megvizsgált,akkor már majd 4 ujnyi voltam,kaptam mégegy szurit,aztán mentem zuhanyozni!Itt aztán olyan dög fájások jöttek,hogy ordítani tudtam volna :? Már tolófájásokat éreztem,nagyon megijedtem,húztam is ki a zuhanyból,ráültem a labdára!
Szilvi jött,mondtam,hogy ez már nagyon durva,és nyomnom kell!!!
Felfektetett az ágyra,mondta,hogy eltünt a méhszáj,és próbáljak nyomni,ha jön a fájás!Hát jött is,én meg nyomtam,közben szólt,hogy hagyjam abba,én meg mondtam hogy nem tudom,Ő meg kiabált,hogy szoljanak a dokinak,hogy szülünk!!!
Dokikám álmos képpel megjelent,utána aztán 3.fájásra 0:40kor megszületett Bence! :D
Egy kis vágás lett,de nem baj,csak a varrás fájt!Bencét egyből rám tették,úgy mázasan,véresen,de fantasztikus érzés volt!
Aztán elvitték megmosdatni,majd visszahozták szopizni,akkor már apa is ott volt :)
Szóval lányok,aránylag gyors volt,de a vége nagyon fájt!
De úgy gondolom Őértük az ember mindent kibír!!! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Márti
Bezzeg, a második képnél elbújdosott. :)

Andesz
Azt hittem a kötelező borotválás és beöntés már a múlté... :roll: :oops:
Vendég

Szilvi, sztem ha ki vagy borotválva mikor mész, már nem bántanak:D
A beöntést vki hashajóval oldja meg úgy hallottam, az tuti én már semmit nem eszem ha érzem, h Kisati kint is körül akar nézni... 8) amúgy eddig bárkit kérdeztem, mindenki a beöntéstől fél a legjobban! :D

Andesz, köszi hogy leírtad, és igazad van, értük mindent! :)
Vendég

hű, hogy halad a vonalzóm...huh! :shock: :shock: :D Szerintetek tényleg életképes már kint is??? Én nem hinném...
Vendég

Beöntés helyett van habkúp,az is kipucol,de mi előre megbeszéltük a szülésznővel,hogy beöntés lesz,mert állítólag az a biztosabb!

KépKép
KépKép
andesz78

A borotválást én is elintéztem,már amennyire tudtam a nagy hasamtól :D
De azért még Szilvike,egyet-kettőt húzott rajta még :?

KépKép
KépKép
andesz78

Márti
Nem félek tőle, csak kissé furcsálom. Valahol olvastam, hogy semmi orvosi indoka nincs neki. Többektől hallottam, hogy szülés előtt jó kis hasmars jött rájuk, így sok értelme nem volt neki. :D
23 hetesen? Nem hiszem, de csodák még vannak. De ilyen zöldségre ne is gondolj!

Andesz
A beretválást házon belül én is elintézem, esetleg rábízom apára. :D
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors életjel és megyek pihizni majd jövök, de most sajnos nincs energiám írni mert ahogy már írta Anita, Levi megfázott :( , tegnap este lázas is volt, kapott egy fél germicid kúpot, leszívtam az orrát orrszívó porszívóval(szerintem ez a leghatásosabb) aztán fújtam a nózijába tengervíz orrsprét és még plussz bekentem a hátát gyógynövényes kámforos babakenőccsel. Még jó, hogy elolvastam a használati utasítást mert a gyógyszertáros nő azt mondta, hogy a mellkasát kell bekenni vele, de közben meg a mellkasát nem is szabad vele hanem a hátát és reggel este. De tudom olyan is van amivel a mellkasát kell. Na mindegy remélem ez segíteni fog, reggelre olyan takony gyülekezett már a nózijából, hogy ilyet én még nem láttam :shock: , gyorsan megint leszívtam és megmostam majd jött egy kis orrspré, ha nem javul akkor elviszem dokihoz, de amíg nem muszály nem gyógyszerezem, ezt Anitával is beszéltük. Most szerencsére nem lázas, alszik.

Andesz én nem is beöntést kaptam hanem kúpot és magam tehettem fel :roll: , csodálkozom, hogy beöntést kaptál, nem is választhattál? A borotválás viszont nálam is megvolt.

Bocsi, hogy nem írok most mindenkinek, de tényleg próbálok egy picit pihenni mert most extra nyügös Levi, állandóan kézben van ilyenkor és hozzám bújik arany szíve :( , nem is játszik, pedig olyan aranyosan el szokott lenni.
Puszi és jó pihit mindenkinek, majd jelentkezem.

Kép
Kép
Kép

Kép
vikike_

Ok Andesz olvastam amit írtál a beöntésről :roll: , szóval akkor te választottad, az más.

Kép
Kép
Kép

Kép
vikike_

Sziasztok!

Nati, Judy!
Nagyon boldog névnapot kívánok!

Kata!
++++++++ szorítok a vizsgádhoz!

Andesz!
A két kissrác tényleg nagyon hasonlít egymásra. Mindegyik gyönyörű! Olyan jó volt olvasni a szülést! Köszi, hogy leírtad!

Viki!
Levinek jobbulást kívánok!

Chrissy, Krixta, Szilvi, Nati, Márti!
:) :) :) :) :) :) :) :) :)
Ma megint egy fokkal jobban vagyok.
Ma már ebédet is csináltam apának. (varga béles) :D :D Ma még itthon van velem, aztán holnaptól dolgozik. :cry:
bessy76

Vikike,jobbulást Levinek!
Ha akartam volna,én is kérhettem volna kúpot!

KépKép
KépKép
andesz78

Vikike
Mielőbbi gyógyulást Levi babának!

Bessy
Örülök, hogy jobban vagy. Hol is laksz? Megyek ebédre. :lol: :lol: :lol:

DonPepénél jól beleválasztottam. Ázsiai serpenyős tésztatálat kértem, nem gondoltam volna, hogy ilyen csípős lesz. Az íze jó volt, de lehetett volna lájtosabb is. Most nem győzök vedelni rá. :D
Vendég

Megbuzerálok egy nyomtatót, aztán elzúzok haza. Vár a mézeskalács a hűtőben. :D
Szép délutánt!
Vendég

Andesz!

szépek a kicsikék :lol: izgi volt a szüléstörténet!
Vendég

Vikike!

Levi babának jobbulást :lol:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?