Sziasztok!
Csilla!
Az izületeim nekem is fájnak, meg már nem bírok hosszú távon sétálni sem, bár sétálni még mindig jobb, mint ácsorogni...
Aludni is csak szakaszosan tudok, mert mindig elzsibbad valamim, szóval küzdök rendesen, de remélem már nem sokáig tart
Ma voltam a gyerekekkel egészséges rendelésen, lemérték a súlyukat, hosszukat, Andris kapott igazolást, hogy mehet táborba, meg ha már ott voltam, a babáknak is megirattam a recepteket előre, legalább ezzel ne legyen gondja a férjemnek.
Andris 112 cm és 18,5 kg, Zsófi 10,1 kg és 72 cm
ZSófi jól belehúzott, nem csoda, ha nehéznek találom emelgetni...
Éva! A drnéni augusztus 4-től van megint, 5-én megyek is hozzá, addig nem ajánlott senkit, mert ha addig beindul a szülés, akkor nem is a Nyírőbe kell mennem, hanem az I. sz. női klinikára a Baross utcában, mert ott van koraszülött intenzív. És addig koraszülésnek számít. Úgyhogy akkor marad az ügyeletes orvos
Babakocsit néztünk, láttunk is olyasmit, amilyet szeretnénk, használtan még meg is lehet fizetni, de egyenlőre nem veszünk. Úgy néz ki, hogy Marcsiéktól kapunk egy egymás mellettit, és ha nagyon nem válik be, akkor majd nézünk másmilyet.
A melegből már nekem is elegem van, minket jól elkerült ma az eső, csak ijesztgetett, de végül nem esett egy csepp sem. Főleg az zavar, hogy éjszaka sem hül le a levegő, nem lehet jól aludni.
Na megyek aludni, nagyon késő van....
Zizi