Bessy,
sajnálom, hogy nem lehet inszemetek, de a lombik valóban nagyobb esélyes!!! Kitartás, sikerülni fog!!!! Hinni kell benne!!! A prividet én is szívesen elolvasom!!!
Vicuska,
látom a vonalzód és olvastam Anit....
Hát, nagyon sajnálom, úgy tűnik nem úszod meg RL-t... De ha ő segít, akkor mindent bele!!!! Nektek is lesz babótok hamarosan!!!!! Nem feladni!!!!
Alexa,
Martin baba nagyon édes!!!! És hogy tud örülni mindennek
Büszkék lehettek rá!!! No meg boldogok vele!!!!
Szilvi, Márti,
gratula a sok-sok szerzeményhez!!! Nagyon ügyik vagytok!!!!! Szuper!!! Csak így tovább!!!
Márti,
neked kitartás, biztos vége lesz egyszer a vizsgaidőszaknak, aztán jön egy kis pihi KisAtival!!!
Szilvi,
azért tőled is kérünk pocakos fotót, ha tudtok csinálni. Kíváncsi vagyok Rátok!!!!
Gabi,
szuper, hogy Noel baba ilyen jógyerek és hagy aludni benneteket!! Biztos hamarosan beáll a napirend és még többet tudsz majd pihenni.
Andesz,
merre vagytok? Minden rendben?
Kata,
tanulás? Mikor lesz a nagy nap???
Judy,
jó volt olvasni amiket írtál!!!! Még két hónap és a kezedben tarthatod Barbi babát
(hű de fura így leírni) - a két fiú mellett biztos nem lesz "Barbi baba"
Kriszta,
biztos nem lett rossza a hajad, csak szokatlan!!! Tegyél fel képet, ha tudsz!!! Pocaklakót pedig hallgasd meg, ha nem érzed!!! Ugye azt írtad, hogy van otthon fonendoszkóp?
Ani,
tuti neked is van már pocakod!!!!!! Csak Te vékonyabb vagy és valószínű nehezebben látszik!! De emlékezz csak, mikor a talin Mártival találkoztunk, talán 16 hetes volt, és neki sem volt akkor még nagy pocija!!!!! Kitartás!!! Bár már én is szeretnék látható pocakot!!!
Persze babásat, nem a hájasat
az már most is van
Jobban vagy már??? Mikor kell vagy kell egyáltalán dokihoz visszamenned??
Hát nekem "kicsit" zsúfolt volt ez a hét... A jövő hét se lesz semmi, de örülök, hogy ma már tudtunk pihizni!!!!
Csütörtökön voltunk a Harlem Gospel Singersen (amerikai templomi kórus csoport - feketékből) - biztos hallottatok már egy-két számot tőlük... fantasztikus volt!!!! Borsódzott a hátam, annyira szenzációs hangulatot tudtak teremteni!!!! Jövőre se szeretném kihagyni!!!! Aztán pénteken extra émelygésem volt, hűűűűű, nem volt túl kellemes... Majd szombaton ebédre jött a teljes nagycsalád, 11-en voltunk és az utolsó pillanatban, mikor az első vendég megérkezett kifutott a sajtleves, de úgy, hogy orrán-száján folyt, le a gázon, be a sütőbe és a földre, majd előre a konyha közepére... Hát azt hittem kiszaladok a világból, de most már jót mosolygok rajta
aztán este itt voltak a barátnőmék és elmentünk nosztalgia buliba. Szerencsére nem lehetett dohányozni és csak egy órát voltunk. Nem akartam kiábrándítani őket, hogy nem megyünk mert én alig bírok fent lenni, bár legszívesebben már aludtam volna.
Ma pedig aludtunk - aludtunk - aludtunk
S holnap jön egy újabb hét - újabb közelség a karácsonyhoz
Már nagyon várom!!!!!! A családnak csak akkor mondjuk el Mütyürkét, már nagyon nehéz magunkban tartani!!!!! De ha eldöntöttük kivárjuk
Szép estét mindenkinek, pihizzetek egy jót Ti is!!!!