Új privát üzeneted érkezett!

Bessy!
:( :( :(
privi megy
Vendég

ez abszolúte spontán laptető volt :oops: :P
Vendég

igen, és majdnem lenyúltam!
Vendég

Jóóóóóóóóóóóóóóóóóó reggelt!

7 előtt a paraszt szomszéd keltett, mert neki kopácsolhatnékja volt. :evil: Még úgyis visszakapja. :twisted:
Voltunk matatni, 3 bodyt, 1 rugit, 1 hálózsákot vettem, kemény 300 HUFét. Azt hiszem nem hagytam ki semmit....

Vicuska
Köszi. :)
Titababa azóta már eléggé megnőtt, remélem, most nem marad pécsen sógorjelöltem fényképezője és karácsony után tudok feltenni "frisset". :)

Judy
Hát még ha látnád most. :) Szerintem Mártinak kisebb a pocija, mint nekem. :D
Annak idején minket se kellett ébresztgetni Miki-napon. :) Egy kis ebédmaradék van még? Éhes vagyok. :D :D :D

Márti
Ugyan, nem tesz semmit. :) Majd máskor is megyünk turkászni. :D

Bessy
Ennyire rossz eredményt hozott a lapar? :(
Vendég

Sziasztok!

Bessy

Pihenj sokat és fel a fejjel..majd jössz és mesélsz amikor tudsz és kedved van!Puszi neked!!

Márti

Nagyon klassz ruhákat vettetetk és tényleg baromi olcsón..:)Ügyesek vagytok!Örülök hogy már megnyugodtál és minden okés..
Köszi a kérdést a hajam elég extrém lett...nagyon világos szőke meg kicsit lilás szőke tincsek lettek benne..a lila a hamvasító miatt lett állítóalg terhesen máshogy fogja be..amúgy nekem tetszik..pont olyan hogy még ki lehet menni emberek közé..:)
Nem tudom mi ven ezzel a babával annyira keveset mocorog...kb.3napja..ha mozog is alig érzem..tegnap megnézte a védőnő azt mondta minden rendben van vele..de akkor is most mit lustizik itt nekem? :roll:

Akit hagytam attól bocsánatot kérek most csak ennyi időm volt nemsoká jön apa és még főznöm kéne valamit..mert neki azért nem kell diétáznia :P

Puszi nektek!!
Vendég

Krixta! :lol:
ne aggódj!ha a védőnő azt mondta okés,akkor úgy is van!meghallgatta?vagy mit csinált? :roll:
a babuci biztos pihen :wink:
Vendég

Hello csajok. Na, itt vagyok egy kicsit megint, nemsokára jön az uncsiöcsém a télapóajándékáért! :lol:

Bessy, majd azért meséld el részletesen, mi volt, jó?? A lombik biztosabbra megy, mint az inszem! Fel a fejjel!! Lesz itt baba!! feladni sosem szabad!!! :wink:

Vicuska, remélem egy hét múlva ilyenkor már mosolyogsz egész nap a teszted miatt!!!! :lol:

Márti, jók a kis cuccok, a kék és zöld rugit sajna nem láttam meg. Különben biztos megvettem volna!!!! :lol: :lol: Ugye, hogy jó a turi?? :wink:

Nati, itt is gratulálok mégegyszer Mütyürkéhez!! :wink: Remélem ma estétől már pihizel, és nem stresszeled magad a munkahelyed miatt!!!!!!!!!!!!

Na, ezt elküldöm, mielőtt elszáll...

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Krixta
400 HUF volt kilója a cuccoknak. Érdemes elnézni, láttunk egy csomó kiscsajos rucit is. :)
A hajadra azért kiváncsi lennék. :)
Ha a védőnő is azt mondja, akkor rendben van minden. Majd bepótolja a ficánkolást. :)

Kata
Jó unokaöcsizést! :)
A turkász pedig tényleg jó. Tele volt még mindig téli overálokkal. Titababa nyári gyerkőc lesz, nem mostanában kell neki. :)
Még biztos, hogy menni fogunk kutakodni. :)
Vendég

Na, közben már el is mentek a tesómék, olyan régen kezdtem el az előzőt írni.

Krixta, azért biztosan nem lett rossz a hajad!! A babával meg minden oké, ne keress problámákat!! :lol:

Évi, üdv a ccsapatban, gyere, mesélj magadról!! Mindent tudni akarunk!!!! :wink:

Maci, jó kis (nagy) pocid van már!! :wink:

Na, ennyi voltam mára, megyünk hokimeccsre. :wink: A tanulással még mindig sz@rul állok..... majd lesz valami.

Jó éjt, puszi mindenkinek!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Na, itt vagyok :D
Az van, hogy egyik oldalam egyáltalán nem átjárható, a másik is csak kicsit. Ezért kellene egyből lombikra mennünk.

Elég hosszan, majdem 2 oldalon leírtam a 3 nap eseményeit, ha valakit érdekel elküldöm priviben, ha fel tudom tölteni. :oops: Meg kicsit fényezem benne RL-t :D :oops:
bessy76

Nem is mondtam: NAGYON JÓL ESETT, HOGY GONDOLTATOK RÁM! Éreztem ám! :) :)
bessy76

Éva!
Üdv. köztünk!

Szilvi!
Szép a babás pocakod!

Márti!
Tök jó ruhákat turiztál!

Kata!
Igen, nekem is azt mondták, hogy inkább örüljek, hogy egyből lombikra mehetünk, mert az biztosabb. Igazából nem tudom miért vagyok ilyen szomorú. Lehet, hogy még a műtét hatása. Eléggé fáj a hasam.
bessy76

Most meg magamra maradtam? :cry: :cry:

Vicuska!
Privi ment. Remélem sikerült feltöltenem :oops: :shock:
bessy76

Kata
Jól kikerekedtem, mint a kölökgólya. :lol:

Bessy
Köszi. :) Majd neked is lesz ilyen pocid. :)

Annyi melóm van, ráadásul egyedül is vagyok. Jááááááááájjjjjj........ :?
No, majd leteperem őket. :)
Vendég

Bessy!
megkaptam és küldtem :lol:
Vendég

Most én maradtam egyedül. :D
Vendég

vagy mégse? :D
Vendég

Vicuska!
ment megint :!:
bessy76

:lol:
Vendég

Szilvi!

szia!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Vendég

Vicuska
SZIA!!!! :)
Hogysmint? A mensis tünetek még mindig tartanak?
Vendég

a petefészkeim nyilallnak,tegnap a bal,ma a jobb :shock: a hasam nem fáj,csak a derekam :? de a hőm gagyi,ma 36,5 volt,az nagyon alacsony :roll:

csak nem dolgozol?
Vendég

Ezekhez a görbuszokhoz nem értek, de azért ne add föl! Még lakhat ott valaki. :)
Úgy csinálok, mintha dolgoznék. :D Kollégámat helyettesítem, azért leszek 10ig.
Vendég

de remélem hétvégén nem dolgozol? :roll: én sajna igen :evil:
sikerült megszerezni a papírokat Szegedről?
te amikor terhes lettél,mikor meg kellett volna jönnie,fájt a hasad vagy a derekad?mit éreztél?
Vendég

Tegnap megjött a Mikulás!Hoztam pár képet,most olvasok,aztán jövök!!

Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Alexa!
Martinka nagyon helyes!biztos élvezte első Mikulását! :lol:
na meg az anyukája meg apukája is :wink:
teljesen más hangulata lehet,ha van kisgyerek :D
Vendég

Vicuska
A hétvégét kihagyom, lesznek ketten is a sok melóra. :)
Majd sokat gondolok rád a hétvégén!
A cicim volt érzékeny, főleg a bimbaja. Volt némi mensis előjel, de aztán nem jelentkezett.

Alexa
Martinkának milyen szép dolgokat hozott a Miki bá. Ezek szerint jó kisfiú volt. :D
Vendég

Lassan eltolom a szekerem haza. Még tecsózni kellene, látam karácsonyi kaktuszt. :)
Mindenkinek jó hétvégét!!!!!!
Vendég

Alexa!
Nagyon aranyos Martin baba! Látszik, hogy minden érdekli. :D
bessy76

Olvastam.

Vicuska,nekem totál mensis tüneteim voltak,amikor terhes lettem Martinkával!Olyan görcseim voltak amikor meg kellett volna jönnie,hogy le kellett űlnöm!Meg hányingerem volt,vert a víz éjszakánként.Anyukám is ugyanígy volt annak idején velem!Szóval nem jelent bajt az,hogy fáj a hasad,derekad. :wink: :wink:

Szilvi!Szépen gömbölyödik a pocakod! :D Gratula hozzá!Apa kocsit hajt,hát ez tetszett! :D Hú,elég hideg lehetett Svédben!Brrr...

Andesz!Gyönyörű Bence baba,milyen kis formás!

Gabi!Örülök,hogy jól vagytok,és tényleg tök jó,hogy így alszik éjjel Noel,Martinka még ennyi idősen éjszaka 3 óránként szopizott,napközben meg 2 óránként!

Márti,hát nem irigyellek a vizsgáid miatt!!Meddig tart még?Már csak a jövő hét van hátra?

Bessy!Sajnálom,hogy rossz híreket kaptál,de reméljük minden jól alakul majd,lesz egy szép babátok lombikkal!Sőt lehet,hogy több is!
Pihenj sokat,remélem holnapra jobban leszel,már nem fog fájni a hasad!

Nati!Nagy-nagy gratula Mütyürkéhez!!Olyan kis édes!!Gondolom nagy kő esett le a szívetekről,mikor láttátok,hogy minden oké!Sőt,még hallottam is mekkorát koppant! :D :D
Vendég

Bessy!

Tök figyelmetlen voltam,előbb olvasnom kellett volna!Nem raktam volna tele képekkel mindent,mikor Te meg szomorú vagy!Kérlek ne haragudj,máskor figyelni fogok!
Vendég

Ani!

Lehetséges,hogy Téged láttalak ma?Volt egy lány az Interspar és a Praktiker között,és esküszöm totál hasonlított Rád!!Egy bevásárlókocsinál állt,a bejáratot nézte,és valami chips félét evett!
Kivi vagyok,mit írsz erre! :D
Vendég

Krixta!
Biztos nagyon jó lett a hajad!!Babód miatt ne izgulj,biztos csak lustizik!Tudod,írtam már,hogy nálunk is előfordult,hogy már sírtam a kétségbeeséstől,hogy miért nem mozdul már meg Martinka?

Judy!
1 csokimikulást kapott Martinka,de azt én eszem meg!!HIHIHI! :D :D.Most még lehet,de jövőre már okosabb lesz,lehet,hogy el sem engedi,nehogy anya lenyúlja! :D

Kata!
Továbbra is jó tanulást Neked,és jó szurkolást!!
Vendég

Alexa!
Azért az abszolut nem baj, ha raksz fel vidám képeket. Nem kell mindenkinek szomorúnak lennie, mert én az vagyok! Inkább feldobtak, jó volt nézegetni őket. Nagyon szép a kisfiad!
Én is bízom benne, hogy hamar átesem a nehezén és lombikkal hamar sikerük összehoznunk egy vagy több babát! :) :)
bessy76

Örülök,hogy így állsz hozzá!!Így is kell!!

Sok puszi Neked,és a többieknek is!

Mára elköszönök!

Jó éjt!!
Vendég

Sziasztok!

Alexa, a vizsgáim még egy hétig tartanak...idén. Meg egész januárban, 29-én van az utsó...:( Nagyon édi Martinka, főleg mikor nézi a falon a cuccokat! :D

Krixta, nincs kedved feldobni 1 képet ? :lol: kíváncsibb lettem, mint valaha...NE IZGULJ!!!! Próbáltad hallgatni sztetoszkóppal?

Vicuska, nekem a gyomrom volt rossz mikor NEM jött meg, de nem a hányós értelemben...remélem sikerült a legkevésbé gusztustalanul kifejezni...:) a hasam nekem mensi előtt 1 héttel szokott 1 picit fájni, na ez viszont megvolt akkor is! a derekam szeencsére sose fájt, csak most kezd... :? Tudom, tudom, lesz ez még így se...

Bessy, küldd el lécci amit írtál nekem is! Sajnos nagyon nem értek a lombikhoz, nem is ismerek lombikos gyerkőcöt, pedig szívesen segítenék, hogy ez most örömhír-e vagy nem! Nézz körül itt a babaneten más fórumokban lehet vannak csajok, akiknek ez jött össze, kérdezd meg őket is, ha van kedved, talán ők bölcsebbek nálam :roll:

Kata, azért jó, hogy néha jössz! :) Köszike, tényleg édi cuccok, el is felejtettem, h a héten ti is voltatok...:) A 2 említett rugit természetesen Szilvi találta szintén...:D

T.Andi, ugye jól vagytok? Küldök egy kollektív ölelést, add át piiGrétának is!! :)

csajok, megvan a 60 kiló!!!! éljen!!! :lol: :lol: :lol: és a mellem alatt 2 és fél centivel kezdődik Kisati!!!! :shock: :o :D
Vendég

Sziasztok!

Kriszta, nagyon köszi a dícséretet :) Ne izgúlj minden rendbe van a kis ercegnőtökkel (ha védőnő is azt mondta nyugika). Nézed hogy repül az idő? Már 27 hetes vagy. :) A cukorral meg tessék vigyázni. Jó lehet a hajad, képet nem kapunk? Jók a nevek, nekem személy szerint a Heni és a Noémi teccik a legjibban.

Gabi, örülök hogy Noel jó kis legény, hagy benneteket pihizni. :) És hamarossan a virgácsot is megkapod utólag, kitartás. Különben most én is kértem a fréjem hogy amig meg nem gyógyulok legyen türelemmel. (biztos ami biztos, bár a doki nem mondta, igaz nem is kérdeztem rá) Nem tudom hogy fogja a párom bírni a szülés után :)

Szilvi, szép a pocid és jók a képek, köszönjük. Nekem még most sincs ekkora pocim (kicsit talán már látszik :)). Igaz az étvágyam nem a régi elég keveset eszek, de azt viszont sokszor. Na meg ez a rengeteg folyadék mindig úgy telít.

Vicuska, nagyon jó az a Micimacis kép. A hőd akkor tényleg nem túl sok (36,5). Hogy vagy most? Hőd? Most valószínű dolgozol. Kitartás, bár a te munkád számomra mindig csodálatos marad. :)

Judy, olvasom neked javul az arcod (pattik). Remélem nekem is elkövetkezik ez majd egyszer. Használtál rá valamit vagy csak a kozmetikus kezelt? Én is nagyonr emélem hogy a baleset okozója megkapja méltó büntetését (az ilyen soha többé ne vezessen).

Márti, nagyon jók a cuccok, ügyik vagytok. Tegnap mi is vettünk két body-t, és amikor hazahoztuk rá kellet jönnöm hogy nem szabad több 56-os mértet vennem :) Na nem baj ha sok lesz majd elajándékozom, úgyis babát tervez mindenki a környezetembe :) (ez nagyon jó) Kitartás a vizsgáidhoz! Menni fog ügyi csajszika vagy! Na meg Kis Ati is isegít!

Bessy, :), de ne keseredj a lombik sokkal biztosabb! Meg akr hiszed akár nem van a páromnak egy barátja. Lombikkal sikerült nekik a baba (elsőre), azt mondták nem kell védekezzenek úgyse eshet teherbe. Egy évre rá pozitív lett a tesztje, és már két ördögfiókájuk van (a második teljesen spontán). Na meg a fönököméknek is lombikkal sikerült (elsőre) ikerfiaik vannak. Már 9 évesek és gyönyörű mind a kettő. :) Ja és örülök hogy nagyon meg vagy elégedve a dokiddal ez nagyon sokat számít.

Kata, biztos vagyok benne hogy a tanulással jól állsz. És ha van kis szbadidőd, nézz ránk. Hiányzol, olyan jó sokat (jó tippekkel) írtál régen.

Alexa, Martinka csodaszép (kis szívtipró). Nagyon jók a képek. Igen jól láttad és nagyon jó arcmemóriád van, én voltam az Intersparba :) Nagybevásárlást csináltunk. A férjemet vártam aki szedót vett akkor éppen, én meg kukit majszoltam :). Én nem láttalak, bár szerintem még hogy nem taliztunk személyesen meg se ismertelek volna.

Na ezt most elküldöm.....:)

madiani

Sziasztok!

Márti!
Privi ment, bocsi, lehet, hogy egy kicsit hosszú és unalmas... :oops:
Majd leírom ám azt is, amit megbeszéltünk! :)

Ani!
Köszi, hogy írtál lombikosokról. Most minden pozitív hírre szükségem van. :)
bessy76

Ani, nálunk is sok babás ismerős van mostanság..:) és rajtatok kívül! :D
Bessy, olvasom!
Vendég

Sziaszok!

Ani!Hú,de kár,hogy nem mentünk oda hozzád!!Azért kicsit bizonytalan voltam,de ha meglátlak,mostmár nem fogok habozni!Mi a Praktikerből jöttünk ki,nem láthattál,mert nem arra figyeltél. :)

Bessy!
Tényleg van lombikos topic is,biztos megtalálod valahol!Nekem is elküldöd a privit?Köszi!
Nekem is van egy ismerősöm,akiknek lombikkal lettek ikreik! 3 fiú!!Most lesznek 1 évesek!! :D

Márti,tényleg tök jó dolgokat turiztatok!Gondolom sokat nézegeted,talán már ki is mostad! :D Én mindíg odamentem a szekrényhez,és nézegettem,rendezgettem a babaruhákat!Olyan jó volt!! :D :D
Vendég

Alexa!
Privi ment.
Igen, már nézegettem őket. Azt hiszem a Budaiba fogunk járni, mintha azt mondta volna a dokim. de ezt majd januárban megbeszéljük. :)
bessy76

Bessy!
Köszi megkaptam,és én is küldtem!! :wink: :)
Vendég

Alexa, ja jó sokat nézem :):)

Bessy, elolvastam, annak örülök, hogy ennyire rendes dokit fogtál ki, kincs az ilyen! A lombik szerintem jobban elsőre-összejövős dolog, mint az inszem, bár ismerünk olyat, akinek az is elsőre....:D Sok kitartást kívánok!!!
Vendég

Sziasztok!

Látom mindenki nagyon pihizik. :)

Vicuska, láttam a vonalzód (és gyorsan megnéztem a másik fórumot) Sajnálom, de tényleg! :( De ne keseredj, így majd szeptemberi babátok lesz (mint Chrissy, Alexa, Szilvi és én). És bizti csak az előző hónap miatt lett ilyen rövid a ciklusod.

Alexa, feltétlen gyere oda hozzám ha legközelebb látsz, mert én bizti nem ismernélek meg. Még az olyanokat se szoktam észrevenni akit jól ismerek. Csak nézek ki bután a fejemből. :)

Jaj nem is újságoltam nektek. Képzeljétek, írtam már régebben hogy a fizumat papíron felemelték (kérésemre) hogy majd sok legyen a GYED-em. Abban egyeztünk meg annó, hogy a járulék különbözetet ki kell fizessem. Mivel a főnököm amúgy is emelte volna a fizum ettől a különbözettől eltekint és a kézhezkapott pénzem marad a régi. Nagyon örülök, dupla siker. :) Most már csak az kell hogy jó sokáig engedje Babócikánk hogy dolgozzak. Karikor meg (igaz nem lesz jutalom vagy plussz pénz) december 21.-én abbahagyjuk a melót és majd csak január 7.-én kezdjük. Viszont szabim már nincs, de nem is lenne rá szükség hisz ez fizetett leállás lesz. Juhi. Pihike lessz ezerrel. Minden szupi.

Hol van mindenki? Gyertek meséljetek milyen volt a hétvége! Bár most talán mindenki a vasárnapi ebédet fogyasztja, vagy az utána lévő pihenést élvezi. Bocsi Vicuska, tudom te melozol (de nemes a cél)

madiani

Bessy,
sajnálom, hogy nem lehet inszemetek, de a lombik valóban nagyobb esélyes!!! Kitartás, sikerülni fog!!!! Hinni kell benne!!! A prividet én is szívesen elolvasom!!!

Vicuska,
látom a vonalzód és olvastam Anit.... :cry: :cry: :cry: Hát, nagyon sajnálom, úgy tűnik nem úszod meg RL-t... De ha ő segít, akkor mindent bele!!!! Nektek is lesz babótok hamarosan!!!!! Nem feladni!!!!

Alexa,
Martin baba nagyon édes!!!! És hogy tud örülni mindennek :P :P Büszkék lehettek rá!!! No meg boldogok vele!!!!

Szilvi, Márti,
gratula a sok-sok szerzeményhez!!! Nagyon ügyik vagytok!!!!! Szuper!!! Csak így tovább!!!

Márti,
neked kitartás, biztos vége lesz egyszer a vizsgaidőszaknak, aztán jön egy kis pihi KisAtival!!!

Szilvi,
azért tőled is kérünk pocakos fotót, ha tudtok csinálni. Kíváncsi vagyok Rátok!!!!

Gabi,
szuper, hogy Noel baba ilyen jógyerek és hagy aludni benneteket!! Biztos hamarosan beáll a napirend és még többet tudsz majd pihenni.

Andesz,
merre vagytok? Minden rendben?

Kata,
tanulás? Mikor lesz a nagy nap???

Judy,
jó volt olvasni amiket írtál!!!! Még két hónap és a kezedben tarthatod Barbi babát :P (hű de fura így leírni) - a két fiú mellett biztos nem lesz "Barbi baba" :wink:

Kriszta,
biztos nem lett rossza a hajad, csak szokatlan!!! Tegyél fel képet, ha tudsz!!! Pocaklakót pedig hallgasd meg, ha nem érzed!!! Ugye azt írtad, hogy van otthon fonendoszkóp?

Ani,
tuti neked is van már pocakod!!!!!! Csak Te vékonyabb vagy és valószínű nehezebben látszik!! De emlékezz csak, mikor a talin Mártival találkoztunk, talán 16 hetes volt, és neki sem volt akkor még nagy pocija!!!!! Kitartás!!! Bár már én is szeretnék látható pocakot!!! :P Persze babásat, nem a hájasat :P :lol: :P az már most is van :wink:
Jobban vagy már??? Mikor kell vagy kell egyáltalán dokihoz visszamenned??

Hát nekem "kicsit" zsúfolt volt ez a hét... A jövő hét se lesz semmi, de örülök, hogy ma már tudtunk pihizni!!!!
Csütörtökön voltunk a Harlem Gospel Singersen (amerikai templomi kórus csoport - feketékből) - biztos hallottatok már egy-két számot tőlük... fantasztikus volt!!!! Borsódzott a hátam, annyira szenzációs hangulatot tudtak teremteni!!!! Jövőre se szeretném kihagyni!!!! Aztán pénteken extra émelygésem volt, hűűűűű, nem volt túl kellemes... Majd szombaton ebédre jött a teljes nagycsalád, 11-en voltunk és az utolsó pillanatban, mikor az első vendég megérkezett kifutott a sajtleves, de úgy, hogy orrán-száján folyt, le a gázon, be a sütőbe és a földre, majd előre a konyha közepére... Hát azt hittem kiszaladok a világból, de most már jót mosolygok rajta :wink: :lol:
aztán este itt voltak a barátnőmék és elmentünk nosztalgia buliba. Szerencsére nem lehetett dohányozni és csak egy órát voltunk. Nem akartam kiábrándítani őket, hogy nem megyünk mert én alig bírok fent lenni, bár legszívesebben már aludtam volna.
Ma pedig aludtunk - aludtunk - aludtunk :P :P :P
S holnap jön egy újabb hét - újabb közelség a karácsonyhoz :P :wink: Már nagyon várom!!!!!! A családnak csak akkor mondjuk el Mütyürkét, már nagyon nehéz magunkban tartani!!!!! De ha eldöntöttük kivárjuk :wink:

Szép estét mindenkinek, pihizzetek egy jót Ti is!!!!
Vendég

Márti!
Köszi a jókívánságokat!
Igen, én is kincsnek érzem, és úgy érzem, hogy ő tényleg segíteni fog most már 5 év egy helyben toporgás után.

Nati!
Privit küldtem.
Neked is köszi a jókívánságot!
Most már kezdem jobban érezni magam. A műtét után teljesen magamba fordultam. Teljesen rám szakadt az elmúlt 5 év súlya. De most már egyenes az út a babáig. :) :)

Vicuska!
:cry: :cry: :cry:
De ne szomorkodj! És ne feledd! Januárban babás leszel! :D :D

Ani!
Örülök, hogy ilyen tök rendes főnököd van!
bessy76

Nati!
Nem is tudtam, hogy itt is szokott lenni ilyen koncert. :oops: Az ilyet én is tök szeretem. Fehérváron volt vagy Pesten?
Nem semmi a sajtleves sztorid. Én is, ha valamit nagyon jól szeretnék csinálni, tuti akkor sül el valami balul :oops: :D A lényeg, hogy jót nevettél végül az egészen :lol: :lol:
Hogy tudjátok magatokba tartani azt, amit legszívesebban világgá kürtölnétek? :) :wink: Én biztos nem tudnám :oops: :)
bessy76

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak most jelentkezek, de két műszakban dolgozok, és a párom itthon dolgozik, szóval elég nehéz a gép közelébe jutnom.
Mindenkinek köszönöm a kedves üdvözlést.
Ani!
Persze, beírhatsz a táblázatba. Milyen adatra van szükséged?

Amúgy magamról annyit, hogy 26 éves vagyok, a párom 30. Két éve volt az eljegyzésünk, de esküvőig még nem jutottunk el. Bár szerintem már inkább a babán leszünk, nem pedig a lagzin. Fehérváriak vagyunk mind a ketten. Tavasszal kezdünk bele egy elég komoly lakásfelújításba, meg költözésbe. Minőségellenőrként dolgozok egy multinál. Elég jó helyem van, csak két műszakban járok dolgozni. Hát most más nem nagyon jut eszembe, de ha esetleg érdekel valakit valami, amit nem mondtam el, szívesen válaszolok.

Kép

Kép
eva81

Ani!

Küldök pár adatot a táblázathoz.
Eva 81 (Évi)
Kor (dátum): 26 (04.07.)
Ciklus hossz: 28
Utolsó mensi: 07.12.09.
Gyermek: nincs
Kezelőorvos: Dr. Bácskai József

Előre is köszi.

Évi
eva81

Sziasztok!

Nati,örülök,hogy jöttél!!
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!

Elhiszem,hogy nehéz kivárni a Karácsonyt!Húú,én lehet,hogy nem bírtam volna ki!A munkahelyeden mikor jelented be,hogy babás vagy?
Leírnád nekem a sajtleves receptjét?Még sosem csináltam,pedig nagyon szeretem! :oops:

Vicuska!Én is láttam a vonalzódat! :twisted: Sajnálom..De hogyhogy ilyen korán??

Eva,jó hogy jöttél,már kezdtünk aggódni! :wink:Mi is tervezünk lakásfelújítást tavaszra,vagy nyár elejére.Pontosabban már félig fel van újítva,be kéne fejezni.Járólapozni kell,új csempét feltenni a konyhába,és kibelezni a fürdőt.Már előre félek!!

Velünk nem történt semmi különös hétvégén.Itthon volt apa,pihiztünk,sétáltunk,vásárolgattunk.Voltam börzén is,vettem Martinkának 1-2 nadrágot,ingecskét. :?
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?