Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kazi
nem akarok varratni,arra az egy alkalomra akarom csak,és az olyan legyen hogy aki meglátja,tátva maradjon a szája. :lol: És már van is elképzelésem,nem tom kapok e olyat.
Neked varrtak?Vagy kölcsönöztél?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni:
Én kölcsönöztem.Szerintem amúgy varratni is lehet nagyon szépet!-amik a boltban meg a kölcsönzőben vannak azokat is úgy varrták!De persze ha találsz készen(amilyet elképzeltél) akkor bizti egyszerűbb úgy!

Nyhk,Nana:
Akkor megnyugodtam,hogy nem csak Lari ilyen problémás :oops: (amúgy ma már talán jobb egy fokkal-most meg csípked,meg harap :oops: )

Jó hétvégét mindenkinek!!!!
kazi

Sziasztok!Az UHn minden rendben volt! :D
Levi jobban?
Roz nagyon aranyosak a gyermekeid!
Hajni....nincs jobb,mint az esküvői előkészületek....nekünk 3hója volt,de vhogy 1000évnek tűnik. :lol: Üdv

Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

Sziasztok!

Gadevi!
Ha az én Levimre gondolsz,(több Levi is van a topicban) akkor köszönjük, de sajna nem nagyon van jobban. Nem akar felszakadni neki és csak szurtyog. A gyógyszereket alig lehet beadni neki!Lassan odajutunk, hogy ha meglát, ordít :cry: .
Ja és olyan mély a hangja, mintha mutálna.

Roz!
Hát gyönyörű gyerkőcök!!!!
Adri teljesen rád hasolnít!!! Már jó lenne élőben is látni őket!
Csak gyógyuljon meg Levi és összehozzuk!oké?

Estelle!
Építőjátékot is kaptunk már! :roll:

Kép
adrienn021

Adri, gyógyulást LEvinek! Szegényke!

HAjni, menyaszonyi ruhát úgy érdemes venni/kölcsönözni, h. amelyikbe először beleszeretsz. :) Bár ha már van elképzelésed, akkor tuti addig úgy sem tágítasz, amíg a legmegfelelőbbet meg nbem találod. :D Én is ilyen vagyok... :D :lol: Én is úgy kölcsönöztem, de amikor azt megláttam, nem is akartam másikat. :) Az egyik ismerősöm volt a lagziján extrém ruhában, elöl rövidebb volt, mint hátul, azt hiszem Pesten kölcsönözte.... Megkérdezzem, h. hol kölcsönözte?

Roz, szépek a gyerekek nagyon! Olyan furcsa, h. már mi is azt mondjuk apával: "Alszanak a gyerekek. :) "

Gadevi, jó, h. minden rendben van veletek! :) Jó volt látni a kismanót uh-n? :) Jaj, olyan jó pocakosnak lenni. :) Mostanában volt a lagzitok? Biztosan Te is nagyon szép voltál! :)

Pille, már Neked szerettem volna réges rég írni, h. eszméletlen ügyes vagy! És én is biztosan örülnék egy ilyen saját készítésű ajándéknak! Gyönyörűeket készítettél! :)

Ja, és Kazi, Tesódpocakja hatalmas! Mikorra van kiírva? De jó lesz, babázhatsz! :) Én imádom Boti illatát. :)

Nana, szerencsére anniyra nem vészesen hasfájós Boti drága. Figyelek, h. mit eszek, és infacolt kap. Meg estére szoktam neki Viburcol kúpot adni. Egyébként a katonatelepi dnő is homeopátiás is, és írt fel 2szert, ha nem lenne jobb. De nappal igazán nincs semmi baj, nézelődik eszik, alszik. :)

Estelle, ki mondta, h. elmegy Varga dnő? Nem lenne jó. Nagyon sokan szeretik, rengeteg betege van.....
birolili

Adri, rátok gondoltam..sajnálom, hogy nincs javulás..
Lili, bizony, jó volt, ilyenkor mindig sírva fakadok a megkönnyebbüléstől. Teljesen más ez a várandóság. Semmi panaszom, szinte észre sem veszem, hogy bizony növekszik bennem 1 új élet. Szeptemberben volt az esküvőnk, gyönyörű emlék! Csak gyorsan eltelt az a nap, majd 1 teljes évig szervezkedtünk és sajna hamar eljött az éjfél..alig akartam átöltözni. :lol: Jó lenne minden évben 1 ismétlés. :lol:

gadevi

Lili- Anyósom mondta, ő az egészségügyben dolgozik, de nem mondta biztosra, úh. jövő héten tuti utánna járok! Hátha "kacsa" :?

Hajni-Megkaptam a pü-t, köszi! :)

Adri-Nagyon sajnálom a kis Levit, főleg, h. már lassan fél Tőled. Ilyenkor mit lehet csinálni? :roll:

Gadevi-Akkor ha jól látom, túl vagy a kritikus 12 héten!!! :D Innentől már nyugodtabb az ember (én legalábbis az voltam).

Roz-Nekem Niki a kedvenc, gyönyörű barna haj, és barna szem! :) Jövőre megy suliba, ugye? Hova fogod íratni?

Kép
estelle26

Sziasztok...

majdnem elvesztünk....

Erszényke, a Plan toys-nál van kenyérpirító 2 kenyérkével, fából(bár gondolom arany áron), és sztem nézz szét az Alföld játékosztályán is, mert nemrégiben láttam ott!

Kazi, köszi megvagyunk, most 2 hétig szabadságon leszek, csak Karácsony után megyek megint dolgozni....Lari, lázas még?
Piros ruhás Miriről kép????

Hajny, én sem hittem el, de érezni fogod, h melyik a Te ruhád! Szegeden van egy üzlet, Darling, nagyon profi nőci az "eladó"...nekem is volt egy elképzelésem a ruhámról, és messze nem olyan lett.....sőt biztos,ami biztos felpróbáltam egy olyat, de :roll: :? .....Még azt is mondják, h vagy az első vagy az utolsó felpróbált ruha lesz az igazi :D ...na mondjak még okosságokat?

Roz, gyönyörűek a csajok, Áki meg hihetetlen hogy Hozzájuk nőtt! Bölcsi hogy megy mostanság?

Nana, túl vagytok a betegségen?

Varga dr-nő, tényleg elmegy, Németországba......

Kép
seriff

Lili, készülök püt írni....

Kép
seriff

GAdevi, megfűzzük apáinkat egy ismétlésre? :) :wink:
Nekem is nagyon gyorsan eltelt az esküvő napja...bár én nem bánom, h. le kellett vennem a menyasszonyi ruhámat, mert közel 10kiló volt uszállyal együtt. :shock: A menyecske pile könnyű volt hozzá képest. :)

JA, a Darlingba Szegeden én is voltam, de ott aranyáron mérték a ruhákat. Egyébként tényleg a Te egyéniségedhez hozta a néni a ruhákat. Nekem is olyan ruhát hozott, ami álomszép volt, csak 120 ezer lett volna. :( Külön az elsó szoknyát, a felsőt, a szoknyát, az uszályt, mindent felszámolt. DE gyönyörű lett (lettem) volna az biztos.

Ser, várom a püt. :)

Ma nagyon ráérek, apa itthon van, Boti egész délután alszik. :) Csak enni kelt.
birolili

Éva, mindjárt 35hetesek lesztek? :shock: Jaj, de jó!!!!!!!! :)
birolili

Nana,
írtam pü-t.

Nem nagyon tudtam visszaolvasni, Pesten vagyunk, és Lili meg beteg lett. Reggel óta hány, de még a víz is kijön belőle. Amúgy semmi más. Voltunk a Heim Pálba, de ott sem találtak semmi igazán vészeset, szóval nem tudom mi ez. Szegény végig szenvedte a névnapozást, jó korán el is jöttünk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ser:
Nem lázas Lari.Miből gondoltad?Jó múltkor volt az 1-2 napig...
2hét szabi?!-az tök jó!Hannust se viszed oviba?Remélem itt is sűrűbben látunk! :wink:
Kép sajnos nincs(piros ruhás),mert az az oviban volt és szülők nem mehettek :(

Lili:
Nov. 20-ra van kiírva tesóm.Látnád most mekkora a hasa :shock:
Már nagyon szenved,szeretné ha mielőbb kibújna a bébi!(márcsak karácsony miatt is)

Lina,Adri:
Gyógyulást a gyerekeknek!
kazi

Kazi, nov. 20 már elmúlt :P :lol: ....
Ja-ja, azért kérdeztem csak :wink: . De megy Hanna oviba, azért azt nem szeretném, h jan.2-ig egyáltalán ne menjen, csak nem kelünk reggel korán, meg azért lesznek napok,amikor megyünk Szegedre, jönnek barátok, meg be a kórházba Karácsonyozni :D .
Igyekszem jönni, amennyire a porrongy elenged :wink: .

Lina, gyors gyógyulást Lilinek! Mi lesz a szülinapi ajándéka?

Kép
seriff

Sziasztok!

Láttátok a csillag születik-ben Bíró Gergőt A csitári hegyek alatt-ot énekelni? Annyira tehetséges, megható volt, és gyönyörű!
De a másik kisfiú is tünemény volt a Légy jó mindhalálig részlettel! :D :D

Seriff-Akkor ezek szerint igaz a hír? :( És hosszú távra megy ki Németországba?
Ha sikerül, akkor majd én teszek Mirikéről piros ruhás képet, és persze, ha Kazi beleegyezik!? :) Én csináltam egyet! :wink:

Kazi-Dec. 20-ra gondoltál! Szerintem karácsonyra otthon lesznek Ritáék! :) Feltehetem a képet Mirikéről?

Lina-Nagyon sajnálom Lilit! :( Jobbulást!!!

Lili-Ahan, el sem hiszem! Rohamosan szalad az idő! :D Egyszerűen hihetetlen, felfoghatatlan számomra, hogy hamrosan a kezünkben tarthatjuk a kicsi Mózest! :D :D

Kép
estelle26

Sziazstok :)

Köszönjük a sok bókot :)

Lina
nagyon sajnálom Lilit gyors gyógyulást :)

Lili
Nem szoktad kicsit csodálni alvás közben Őket ?! Anniyra édessek mikor egy nehéz nap után letusol az ember ésmég egyszer körbenézed Őket hogy minden rendben nincs e kitakarózva alvós állatka a helyén van e..... akkor mindig olyan szépek :)

Seriff
Böli jól meg már büntiben is volt :lol: :oops: úgy kinyilit a csipája :D ugrált az ágy tetején :oops: :roll: kicsit muris volt mikor mondta gondozónéni hoyg ma le kellett ülnie mert "rossz " volt :D kis kópé. mi sem megyünk oviba bölibe 22- 3 ig :) már előkerstem matrica festéket meg sok leülős játékot :)

hajny
milyen ruci az elképzelésed már ha ide le mered irni :D :wink: a kedvedért kerestem még egy képet tökiről majd felrakom :) egyébként ott azon a képen autót bont a dobozból :)

kazi
igen le lett vágatva niki haja sjanos most másik fodrássznál voltun kés egyáltalán nem úgy csinálta meg ahogy szerttem volna :( nem is annyira áll így jól neki.Ő is modta mikor végetük anya: ez egy cseppet sem tetszi .. Egyébként az uszi miatt vágattuk le mert mindig vizessen kötötték össze haját nem volt alapossan megszárítva és ezért vágattuk le . remélem gyrsan vissza nől neki .
Egyébként tényleg nagyon összenőttek már kg Ákos a legtöbb :)

estelle
sokan szeretik Nikit neki nagyon jó természete van nem nyafizik semmiért és olyan kis ügyes is meg rettentően szerti felnőtt társaságot és úgy tud idegennek is beszélgetni mintha mindig ezt csinálta volna nagyon közvetlen bezzeg az ünnepségeken.. sirva ül az ölebe :roll: suli hát nem tudom .. egyenlőre nem megy mert a fejlesztőp. felmérte és az iskola érettségi tezsteken csak ilyan 28- 35 % kat ért el a 50-70 % helyett . Most megpróbáltam megkérelmezni a juhar utcai intázménybe az iskola előkészítőt a születésénél történ agyvérzésre hivatkozva bizom benne hoyg elfogadják kérelmet nagyon sok jót hallottam erről az előkészítőről .

Adri
csak gyógyuljatok és egyből összehozunk mostmár egy randit :wink:

Kép

Kép

Kép
roz23

hajny ezt neked :D Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Roz
naon kedves töled hogy raktál még egy képet Ákiról.Naon jó a kép.Jól esett!Hozzám mikor jöttök el? :lol:
Ja,hát babonás vaok,így nem írom le milyen ruha az elképzelésem,ha megtalálom,lefényképezem,felteszem. :)

Ser
köszi,értem. :lol: Majd csak lesz valami rajtam.
Használd ki a szabit,pihizzél is sokat,foglalkozz magaddal,olyan jó egy kis magány,bár soxor olyankor Anna nem megy bölibe,vele vaok.

Kazi
engedd a fotót Estellének,kíváncsi vaok.

Lili
igen,érdekelne az a Pesti cím,nem extrém lesz,csak nem hagyományos. :lol: :lol:
Jó pihikét neked amíg alszanak a gyerekek.Tök jó!

Erszényes
jól vagytok?

Apropó

HÉTFÖN PIZZA?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Roz-Nem is kell siettetni azt az iskolát annyira, ha szeret oviba járni, és lekötik még a játékok, tehát nem "kevés" neki az ovi, akkor miért ne maradhatna még egy évet? Ezek a tesztek pedig elég szubjektívak, mert lehet, hogy éppen olyan feladaton keresztül mérték fel a kis drágát, amilyennel még soha nem is találkozott....azt mi sem tudnánk 100%-ra megoldani. Sőt az is lehet, h. az oviban még nem feladatlapoztak. Nálunk pl. nincs a programban, sőt, abszolút nem szereti a vezető óvónő...aztán a fene tudja mi a jó! egyébként én is a felszabadult játék és a minél több mozgás híve vagyok! Szabad játék és mozgás közben fejlődik a gyerek a legjobban! Ezt nem én találtam ki!De bevált módszer!Az úszás is nagyon jó!:) Csak nem a Juhar utcai oviba jár? :)

Hajni- Nincs esetleg egy nagyon jól bevált karácsonyi mézeskalács recepted, ami viszonylag puha is marad? Még a hétfőt nem tudom, mert akkor lesz 3 éve, hogy eljegyzett a férjem... :oops: Aztán nem tudom lesz-e valami? Lehet, hogy dolgozik! :( Akkor tudok menni.

Kép
estelle26

Sziasztok!

Roz, szerintem nem off ha a gyermekeinkrol teszunk fel kepet!:) Vegulis roluk is szol ez a forum! :lol: Sot leginkabb roluk! :wink:
Szepsegesek mind! Es Aki milyen nagyfiu! Rajta mindig elamulok! :D Edes, ahogy bontja a szaloncukrot! :lol:

Kazi, lehet hogy felreertettem valamit? :oops: Estellenek kuldtel at kepeket? Azokra lettem volna kivancsi... (mar nem ezen az oldalon van az uzi, most nem tudom megnezni :roll: )
Mindig osszeszedjuk a kutyagumit, mi sem szeretunk belelepni. :wink:

Lina, jobbulast Lilinek!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Estelle, bár nem engem kérdeztél, de tuti puha:
25dkg meleg mézben felolvasztasz 10dkg margarint, ha kicsit hűl belekeversz 10 dkg cukrot, 1 egész tojást és még két tojás sárgáját,
50dkg lisztet összekeversz 1 teáskanál szódabikarbónával,és 1 evőkanál mézeskalácsfűszerkeverékkel.
Az egészet jól összegyúrod, és 1 éjszakán át a hűtőben pihenteted.Msánap 3 részre osztod, kicsit átgyúrod, fél cm vastagra kinyújtod, kiszaggatod,és sütőpapírral borított tepsire teszed, 1 tojás és pár csepp tej keverékével megkened, 165 C-on 13percig sütöd(előmelegített sütőben), a 2.és 3.adagot még 1-2 perccel kevesebb ideig.....Ahogy le tudod venni a tepsiről tedd dobozba, ne tedd még rá a tetejét, csak ha kihűlt. Ebből a mennyiségből 3 tepsinyi lesz. Ha mégis kemény, tegyél 1 szalvétát +1-2 vékony szelet almát a dobozba,és megpuhul!
Igen, azt hiszem végleg kimennek....legalábbis nem 1-2 hónapra, vett ott egy praxist.

Roz, a matrica festék,az az üvegfesték? :oops: Nem tudom ezeket pontosan....Áki, édes lehet,ahogy rosszalkodik.

Kép
seriff

Sziasztok!

Hát mindannyian betegek vagyunk :?
Levi sincs még jobban :? Nem tudom hogy lesz, mert nagyon mennék pizzázni! csak nem akarok rossz anyukának tűnni, hogy elmegyek pizzázni a Levit meg itthonhagyon anyuknak

Ser!
a matricafesték és az üvegfesték más!
az üvegfestéket ecsettel kell felvinni közvetlen a felületre, a matricafestéket pedig fóliára és lehúzás után a felületre.Remélem nem voltam okoskodó :oops:

Roz!
sietünk :lol:

Lina!
Ti is gyógyuljatok meg hamar!!!

Kép
adrienn021

Adri,nem voltál, akkor én matricafestek :wink:

Kép
seriff

Sziasztok!

Ser:
Dec.20-ra van kiírva tesóm :wink:
A recit én is felírtam-a tavalyi mézeskalács katasztrófa volt,de elfogyott :oops: :lol:

Estelle:
Persze,tedd fel a képet nyugodtan,én is kiváncsi vagyok rá! :)
Meg akkor átküldenéd a télapósakat?

Dóra:
2kismamás képet küldtem Estellének(a tesóm meg Estelle van rajta),meg 1 télapós.Ha még így is kiváncsi vagy és Estelle beleegyezik akkor feltehetem! :)

Adri:
Jobbulást!

Hajni:
Neked nem jó a péntek pizzázni?Mert akkor Estelle is bizti ráér,meg Adriék is meggyógyulnának!Nekem mondjuk mindegy,mert én még nem szóltam itthon....
kazi

Kazi,
december 20, az jó nap :lol:

Nana,
jól elkerültük egymást délelőtt, az IKEÁ-ból hívtalak, hogy mi kellene. Mikor visszahívtál, épp a mellékhelységben voltam, a barátnőm vette fel a telcsim, utána meg megint nem vetted fel.

Lili már jobban van, tegnap délután hányt utoljára. Ma kicsit hőemelkedése lett, de nem látok semmi komolyat rajta.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok én is kecskeméten fogok szülni,Pétervári dokinál!

Kép

Kép
gubana

Második kisfiam lesz.

Kép

Kép
gubana

Kép Mirike piros ruhában [/img]

Kép
estelle26

Kép 31 hetes pocakom :)

Kép
estelle26

Sziasztok!
Azért tartott ilyen sokáig, mert most tanultam meg képet kicsinyíteni, és feltölteni... :oops: De mostmár menni fog legközelebb gyorsabban...

Seriff-Nagyon köszönöm a receptet! :D Örükök neki nagyon, és mindenképpen kipróbálom! Bár a neten sok van fent, de direkt kipróbált és bevált mézest kerestem!
Akkor másik gyermekorvos után nézek... :(
Mégegyszer köszi!

Kazi-Felteheted a képet, de akkor azt amin szemben állunk egymással, mert azon jobban látszik a különbség!
:D Majd mennek a többi képek, szerintem azokból lettek olyanok, amik télapós-gyerekes képek.

Üdv gubana! Akkor mi kb. egy időben szülünk! :D
Írj magadról, gyerekeidről!

Lina-Örülök, hogy Lili jobban van! Szegénykét biztosan meggyötötre ez a hányásos dolog! :? Dec 20 miért jó nap? Te is akkor szültél? :)

Jah, a pocim azért vörös egy picit, mert épp a fotózás előtt agyon vakartam... :oops:

Kép
estelle26

Sziasztok!
Sajnos a vizsgaidőszak miatt kevesebbet érek rá, de azért olvasgatlak benneteket. Én is kaptam egy jó receptet.

Mézeskalács

25 dkg mézet és 5 dkg margarint langyosíts meg. Egy másik edénybe tegyél 4 egész tojást, 10 dkg porcukrot, egy teáskanál fahéjat, egy kávéskanál őrölt szegfűszeget és 2 dkg szalalkálit. Habverővel jól dolgozd össze, majd öntsd bele a langyos mézbe. Újból dolgozd össze. Gyúrjál bele kézzel 70 dkg finomlisztet. Takard le nylonnal és pihentesd szobahőmérsékleten 1 napig. Nyújtsd ki kb. 4 mm vékonyra, formázd, tedd alufóliával bélelt sütőlemezre. Forró sütőben, 180-200 fokon, 4-5 perc alatt süsd mogyoróbarnára.

Cukormáz:15-17 dkg porcukrot szitálj át. Egy tojás fehérjét kezdj felverni és két részletben add hozzá a porcukrot. Akkor lesz jó, ha egy kanállal felemelve, arról szakaszosan potyog le.

Az én Levimmel is történt egy dolog, ami miatt nagyon megijedtünk. Egyik percről a másikra visítva sírni kezdett (mintha tű szurná) és nem is hagyta abba. Görnyedt, pipiskedve próbált menni. 20 perc után rohantunk vele az orvoshoz. Pont Abonyban voltunk, nem volt rendelés de szerencsére volt ott egy orvos.

Kiderült, hogy visszatartotta a pisit, és utána meg a záróizma annyira begörcsölt, hogy nem tudta kiereszteni. Állítólag a köldökéig ért a húgyhólyagja, úgy meg volt telve. A doktornő erősen nyomta, kimasszírozta. Akkor rengeteget pisilt, át kellett rögtön öltöztetni, pedig volt rajta pelenka. Azt mondta, hogy gyerekeknél ez gyakori.
Én már úgy meg voltam ijedve, hogy csak bőgtem, láttam magam előtt hogy műtik, meg még a legrosszabbat is. Senkinek nem kívánom. Vigasztalhatatlanul sírt amíg meg nem szűnt a fájdalma. És nem tudta mondani hogy mi fáj...
Úgyhogy ha ilyen van ne ilyedjetek meg ennyire, masszírozzátok erősen, sajnos gyerekeknél gyakori, még ha én nem is hallottam róla.

Adri! Javulást Levinek!
Hajni! Neked is!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit,
Levi már bilizik amúgy? Lili kis barátnője (egy napon születtek, lehet, hogy ismered), szóval ő a kakit tartotta vissza egy egész hétig, a kórházban is 3 nap után tudták kivarázsolni. Félt, hogy nem ér oda a bilihez, visszatartotta, utána meg már nem jött sehogy. Ő amúgy már nem pelusos vagy 2-3 hónapja, magától letépte. Sőt, bili sincs, csak WC.

Estelle,
igen, én is dec. 20-án szültem, most lesz Lili 2 éves. Jó része 19-én volt, de pont átcsúszott 20-ra a születése.

Lilinek mostanra már nincs baja, remélem reggelre sem lesz, mert fogalmam sincs, mi lesz, ha nem mehet oviba. Kedd-péntekig meg tudnánk oldani, de holnap nem...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Éva, nagyon csini a pocakod. :)

Ser, én is leírtam a recit. :) Tavaly az enyém is nagyon rosz lett, de elfogyott. :)

Miri tényleg szép volt a piros ruhácskában. :)

Gubana, gratulálok a kisfiúhoz! Nemsokára itt a vége Neked is. :) Te hogy érezted magad a 2.terhességed alatt? Testvérke várja a tesó érkezését?
birolili

Sziasztok!

Bocsi hogy nem írtam recit,melóztam.Köszi Ser,így akkor nem írok be.

Kazi
végülis nekem 8 hogy mikor,melyik nap.Csak tutti hogy apa itthon lesz,a péntek meg hát kétséges,lehet este 8-ig is bent lesz!Majd holnap megbeszéljük oké?Reggel írok.

Judit
elhiszem hogy megijedtél,én is inkább a legrosszabbakra szoktam gondolni,és akkor nem komoly a baj.De ez nem volt semmi.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Estelle
nem is látom a pirosat,csini vagy!

Kazi
el is felejettem írni,szép a lányod,még mindig! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Judit, borzasztó volt olvasni, ami Levivel történt. :( Szerencsére semmi komoly. De gondolom, hogy megilyedhettél. :( TE hogy állsz a vizsgáiddal? MIlyen vizsgáid vannak még?

Lina, örülök, h. nincs nagy baja Lilinek.

Most csak enniyre futotta, bocsánat érte.......nagyon fáradt vagyok.

Hajni, a menyasszonyi ruhaszalonnak nincs címe, amit ígértem, mert úgy varratta az ismerősöm is. :) De átküldi emailen az ő ruha képét, átküldöm majd neked, jó? MEg a varrónő nevét, számát is megírja, ha kéred.

Jó éjt mindenkinek!
birolili

És képzeljétek, amitől féltem......:( :cry: kezd bedurranni a fogam. :( amit meg szerettem volna csináltatni, vagyis kellett volna..... :(
birolili

Sziasztok!

Én ma tuti nem megyek pizzázni!
Levi nagyon rosszul aludt-szinte semmit- úgyhogy viszem vissza a dokihoz délután.
Odavettem magam mellé, mert annyira féltem, hogy nem kap levegőt :roll: .

Judit!
Ez szörnyű! De még szerencse, hogy "csak" ez volt a baj és időben megtalálták.

Kazi!
Még mindig gyönyörű "Ariel" :lol:

Dóra!Lili!
Hogy telnek napjaitok? Hasfájás?

Lili!
Sajnálom a fogad, ha tudsz menj el mihamarabb, mert a gyulladás a tejcsi kárára megy!!!

Estelle!
Szép formás pocak!!!
Sűrűn kenegesd, akkor nem viszket annyira.
Én is akarok ilyen pocakot!!!! :oops: De apa világosan a tudtomra hozta, hogy nem lesz! :cry:

Lina!
Lilinek nem is néztem a vonalzóját. 3 dec közepei baba van itt :lol:
És ha jól látom Judit Levije is mindjárt ünnepel!

Na kezdődik egy újabb nyűgi nap, szegényt nagyon megviseli a betegség, megyünk reggelizni! :( Nem mintha enne, szerencse, hogy még egy kicsi tejcsi van :)

Szép napot MINDENKINEK!!!!

Kép
adrienn021

Sziasztok :)

Judit
Sok boldog névnapot :) szegény Levi :( de még jó hoyg nem volt komolyabb baj

Estella
de csini a pocakod :)

Kazi
Győnyörű Mira :)

Adri
jobbulást Levinek :)

Hajny
egyszer már csak össze hozunk veled is egy randit :)

Seriff
Éppen mostanában jutott eszembe a mézeskelács de jó hoyg beirtad a recit :) Én tegnap puszedlit gyártottam már nincs belőle :lol: :roll: sáska had...

Kép

Kép

Kép
roz23

Seriff
tudnál nekem ajánlani szemorvost meg szertném mással is nézetni Adrika szemét most ujra bemérték és 1/2 év alatt 1 egészet romolott a doki szerint szeme most +4 es szemcsi kellene mind kétszemére nem baj ha magán ... vagy szerinted az ofotértban egy digitális bemérés mennyire jó?nem is tudom csinálnak e ilyet egyébként gyerköcöknél ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Nagyon várja már a kisfiam a tesóját,és én is!
Ez a terhesség kicsit gyorsabb mint az előző.

Estelle

Lehet hogy találkozunk a kórházban???

Kép

Kép
gubana

Sziasztok! Jó az idő..... :(
Lili, hát nem nagyon kéne fűzni,Ő is nagyon jól érezte magát..a fogfájásnál nem sok rosszabb van.
Judit,boldog névnapot! Sajnálom ami a Kisfiaddal történt, én sem hallottam még ilyet.
Estelle, csini a pocid.. :lol: Nekem is nagyon viszkedett, mondjuk mindenem, sajna hiába kenegettem, nem lett jobb..majd ha megszületik, elmúlik. :lol:

gadevi

Judit,
sok boldog névnapot kívánok neked!

Lili,
hát sajnos Lili nincs jobban. Már megjártuk a doktorbácsit. A változatosság kedvéért úgy néz ki a füle gyulladt be. Na ilyen még úgysem volt :) A végén csak igaza lett a Heim Pálos doktornéninek, hogy a füle fog begyulladni, és azért hány. Bár én az összefüggést nem igazán értem :roll:

Adri,
igen, Lili is decemberi, 20-án született. Jövő héten már két éves nagylányom lesz :lol:

Képzeljétek, hazajöttünk az orvostól, és Lili odajött hozzám, hogy "Anya szeretnék a bilibe pisilni". Tiszta száraz volt a pelusa, ráült a bilire, és pisilt is. Lehet, hogy eljött ennek is az ideje...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Judit,
sok boldog névnapot kívánok neked!

Lili,
hát sajnos Lili nincs jobban. Már megjártuk a doktorbácsit. A változatosság kedvéért úgy néz ki a füle gyulladt be. Na ilyen még úgysem volt :) A végén csak igaza lett a Heim Pálos doktornéninek, hogy a füle fog begyulladni, és azért hány. Bár én az összefüggést nem igazán értem :roll:

Adri,
igen, Lili is decemberi, 20-án született. Jövő héten már két éves nagylányom lesz :lol:

Képzeljétek, hazajöttünk az orvostól, és Lili odajött hozzám, hogy "Anya szeretnék a bilibe pisilni". Tiszta száraz volt a pelusa, ráült a bilire, és pisilt is. Lehet, hogy eljött ennek is az ideje...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Judit!
Boldog névnapot!!!!!

Lina!
hát télleg érdekes az összefüggés a dolgok között! De a lényeg, hogy megtalálták a bajt.
BIlizéshez gratula!Hát ilyen nagylánynak már a bili kell!!!!

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a köszöntést!! :D :D :D

Linácska!
Levi még nem bilizik (ill. már nem - még 1 éves kora előtt abba kakilt pár hétig) és a WC-re sem hajlandó ülni. Amúgy már két bilit is vettünk de kicsi neki mindegyik (elöl a fütyije kilóg :D ), a WC-n meg fél. Szerintünk a nagy hideg volt az oka, meg látta rajtunk hogy kapkodunk (nagy körútra indultunk) és ez a dolog a kocsiban történt. Nagyon megilyedtem. A kakival meg még biztos lesznek gondjaink. Pár napja felfüggesztettem a hashajtót (először csak csökkentettem) hátha már megy magától a dolog. Hát nem ment, megint jött a bogyózás, a kúp. Tehát ez nálunk tartós dolog lesz.
Lili akkor nagyon ügyes. Gyógyulást kívánok neki!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Köszi lányok a bókokat!Estelle neked meg,hogy feltetted :wink:
Na, lesz ma ünneplés?

Judit:
Boldog névnapot! :)

Lina:
Gratula Lilinek!Nagyon ügyi!!!

AKKOR PÉNTEKEN KI JÖN PIZZÁZNI???????
kazi

Judit, boldog névnapot kívánunk mi is Neked! :)
birolili

Sziasztok!

Judit, boldog névnapot!!

Lina, szegény Lili! Gyógyuljon meg gyorsan! Nagyon ügyes ezzel a bili dologgal!

Hajni, ti már jól vagytok?

Kazi, csak ismételni tudjuk magunkat Mirivel kapcsolatban :lol:

Roz, szerintem így is jól áll Niki haja. Nagyon helyes kis barna csajszi. Coffis Adrinál hajánál már nem is látszik a belenyírás. Ákos a sármos! :D
Ma én is kisütöttem a mézes puszedlit, még szombaton bekevertem. Már el is felejtettem, hogy ennyire finom. Muszáj gyakrabban sütnöm.
Nem gondoltam, hogy Adrinak ennyire romlik a szeme. :cry:
Most derült ki, hogy férjem anyukájának zöld hályogja van. Március óta 50%-ot romlott a szeme. Az meg nem is gyógyítható :cry:

Flóra nincs oviban, arcüreg gyulladása van. Most kapott először tablettás gyógyszert, de nagyon ügyesen beveszi szerencsére. Tegnap lázas és levert volt, de ma már.... :roll:

Pizza nekem pénteken nem jó, egyébként eltudok szabadulni.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Pille:
Neked mikor lenne jó?Nekem a szerda nem jó!
kazi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?