Adri, gyógyulást LEvinek! Szegényke!
HAjni, menyaszonyi ruhát úgy érdemes venni/kölcsönözni, h. amelyikbe először beleszeretsz.
Bár ha már van elképzelésed, akkor tuti addig úgy sem tágítasz, amíg a legmegfelelőbbet meg nbem találod.
Én is ilyen vagyok...
Én is úgy kölcsönöztem, de amikor azt megláttam, nem is akartam másikat.
Az egyik ismerősöm volt a lagziján extrém ruhában, elöl rövidebb volt, mint hátul, azt hiszem Pesten kölcsönözte.... Megkérdezzem, h. hol kölcsönözte?
Roz, szépek a gyerekek nagyon! Olyan furcsa, h. már mi is azt mondjuk apával: "Alszanak a gyerekek.
"
Gadevi, jó, h. minden rendben van veletek!
Jó volt látni a kismanót uh-n?
Jaj, olyan jó pocakosnak lenni.
Mostanában volt a lagzitok? Biztosan Te is nagyon szép voltál!
Pille, már Neked szerettem volna réges rég írni, h. eszméletlen ügyes vagy! És én is biztosan örülnék egy ilyen saját készítésű ajándéknak! Gyönyörűeket készítettél!
Ja, és Kazi, Tesódpocakja hatalmas! Mikorra van kiírva? De jó lesz, babázhatsz!
Én imádom Boti illatát.
Nana, szerencsére anniyra nem vészesen hasfájós Boti drága. Figyelek, h. mit eszek, és infacolt kap. Meg estére szoktam neki Viburcol kúpot adni. Egyébként a katonatelepi dnő is homeopátiás is, és írt fel 2szert, ha nem lenne jobb. De nappal igazán nincs semmi baj, nézelődik eszik, alszik.
Estelle, ki mondta, h. elmegy Varga dnő? Nem lenne jó. Nagyon sokan szeretik, rengeteg betege van.....