Sziasztok!
Nemsokára teszek fel képeket, csak még ki kell válogatni és át kell méretezni őket, ami nem egyszerű, mert csináltunk egy csomót. Hát, Marci annyira zabálnivaló volt!!!!! Először étterembe mentünk itt Csömörön, mindenből kért, amit mi ettünk, de végülis csak húslevest és palacsintát kapott - ennyit a tojásról. Remélem, holnapra nem jön ki ismét a óz ekcéma, majd nagyon figyelem. De nem lehetett Tőle megtagadni, úgy ette!!! És egész végig olyan csöndben volt, hogy senki észre sem vette, hogy kisgyerek van az étteremben!
Majd hazajöttünk, megkapta a vonatos tortáját, hát akkor is olyan édes volt!!! Azonnal leszedte a kéményét, majd rájött, hogy ez ehető, és tömködte a kis szájába azt a fekete marcipántömböt. Aztán rájött arra is, hogy ez túl édes, és többet nem kért belőle, még anyós erőltetésére sem. De imádta a tortát, szétszedte darabokra, meg húzkodta, tapogatta, jó ideig nem is vágtuk fel, mert csak sírt volna.
Utána betettük a járókájába, amit teletettünk lufival, hát, ne tudjátok meg, mit tombolt!!!!! Egyébként is nagyon nevetős gyerek, de most egyfolytában, teje szájjal röhögött! Bocs, ez nem túl szép kifejezés, de ez a megfelelő ide.
Azóta is játszik Anyuval és Nagymamámmal, anyós szerencsére már jó korán elment. Amit művelt ma, az ismét kritikán aluli volt, de most vettem észre, hogy már mennyire immunis vagyok rá. A nevelőapám nehezebben viselte, alig bírta visszafogni magát.
Na, most van nálunk az a kivételes eset, amikor korábban fürdünk, mindjárt engedni Anyuval a vizet. Tudniillik ma egész nap csak 1 órát aludt, ami nagyon kevés. De még mindig hangja sincs, látszik, hogy mennyire szeretne még játszani, de közben össze-összecsuklik már a lába, meg esik-kel, olyan fáradt.
Na, én már nem mondok semmit, szerintem nem ez az első egymásnak esős téma, de tényleg mindenki jót akar, és segíteni akar, de vannak nyersebb és diplomatikusabb emberek, ami nem baj, én szeretem, hogy ilyenek. Félreértések meg mindig lesznek, de ha ezeket tisztázzuk, akkor minden oké - szerintem.
Piroska,
az meg érthető, hogy ha így pörögsz, akkor ennek előbb-utóbb meglesz a böjtje, Nálad ez a fokozottabb ingerültségben és érzékenységben mutatkozik meg. Én nem bírnám azt csinálni, amit Te, minden elismerésem, őszintén, mert nekem nem lenne ehhez energiám. Persze a szükség nagy úr, de akkor is hihetetlen, amit csinálsz. Én inkább azon aggódom, hogy ki fogsz borulni, és annak leginkább Didri látná kárát, de ne így legyen! Gondolom, a férjed sokat segít, másképp nem is menne.
Fürdetés,
én az első perctől üzletben vett fürdetőt használok, gyógyszertárit sosem használtam. Kezdetben DM-es Babylove-ot, majd Gabit, samponban meg Babylove, Johnson's, Nivea volt eddig, de a Johnson's a legjobb nekünk. Én olajjal sem kentem be soha a bőrét, egyszerűen a fürdővízzel mostam ki a hajlatokat, majd a fürdés után figyeltem, hogy ott különösen szárazra töröljem. A heti fürdetés most azért divat, mert állítólag egy babának semmi szüksége a heti fürdésre, ez csak Európában, főleg itt Keleten divat, sok helyen nem. Ott csak áttörlik őket nedves kendővel.
Én is törlőkendő-párti vagyok, egyszerűen nem is tudom, hogy kivitelezhetném a vizes lemosást, hiszen nem a fürdőben pelenkázok. Addig meg mit tegyek a gyerekemmel??? Kakis fenékkel kenjen össze mindent? Na, mindegy. A védőnőkről meg nem mondok semmit, nem az számít, hány éve van apályán, és mennyire kedves. Ez semmit nem mutat abból, milyen szakember. Én soha nem is hallgattam rá, mert néha olyan butaságokat tudott mondani. De nagyon kedves volt, ezért mindig türelmesen végighallgattam.
Hőmérőzés,
na, ez is pont egy olyan dolog, hogy Vernáéknál tök jól bevált, nálunk soha nem volt tőle kaki!!!!!!! Pedig már mindent bevetettem, mikor voltak azok a nagy kihagyások, de se a hőmérő, se a torna, se a varázsszerek nem segítettek. Ha nincs elegendő salakanyag, akkor nincs. Persze gondolom, Lolónak nem ezzel volt baja, hanem már ott volt a cucc, csak nem akart kijönni. Nálunk meg még ott sem volt...
Giga,
tényleg gyönyörű nevet találtatok!!!!!!!