Én is nagyon érzem, hogy haldoklik a topic és talán ez is oka annak, hogy kicsit kiakadtam és szomorú is vagyok. Persze, érthető az, hogy a legtöbbünknek gyereke van és természetes, hogy nincs időnk netezni, de én személy szerint szeretek ide jönni közétek és mindig szakítok időt arra, mégha napokba is tellik, hogy írjak nektek. Ilyenkor szeretek mindenkihez szólni egy pár kedves szót, vagy válaszolni a feltett kérdésekre. Ha esetleg nem válaszolok valakinek akkor az azért van, mert fogalmam sincs, vagy nem tudok hozzászólni. És kicsit azért bántódtam meg, mert pl. ha felteszem azt a kérdést, hogy mit vesztek karácsonyra, vagy azt, hogy engeditek-e tévét nézni a gyereket, akkor ez egy olyan alapvető kérdés, amire mindenki tud válaszolni. Ha pedig nem kapok rá választ senkitől (!), akkor az olyan, mintha fel se tettem volna a kérdést.
„Kicsit olyan érzése van az embernek néha, mintha magával beszélgetne.” – Fio a szívemből szóltál, tisztára így érzem én is.
Még nem volt lehetőségem írni, de én pl. nem éreztem indiszkrétnek, amit Porsika írt, hogy mivel védekezünk. Csak ugye ő sem kapott a kérdésére választ, ezért érezte, hogy akkor túl intim kérdést tett fel. Egyébként pedig nálam más a helyzet ezzel kapcsolatban, ugyanis én már nem szoptatok régóta. Fogigátlót fél hónapja kezdtem el szedni, sajnos muszáj volt, nekem ugyanis a bőrömet teljesen tönkretette a terhességem és ezért szednem kell rá egy gyógyszert, ami megállítja a faggyúmirigy termelést, és emellett a gyógyszer mellett nem szabad teherbe esni, mert fejlődési rendellenességet okozhat. Amúgy soha nem szednék fogigátlót és egyébként nem is fogok, amint vége ennek a gyógyszerkúrának abbahagyom. Hogy utána hogy fogunk védekezni, valszínű úgy, ahogy eddig - megszakítással.
Hajni, Fioona: köszönöm a kimerítő válaszotokat, nagyon aranyosak vagytok, hogy két gyerek mellett ennyit írtatok. Tudom, hogy nem könnyű időt szakítani, még egy gyerek mellett is igen-igen nehéz.
Fio: téged ismerve nem nehéz kitalálnom, hogy mi a véleményed tv-ügyben, de egyébként senki nem fog megkövezni, nyugodtan írd meg!!! Borzoljad csak a kedélyeket!
Éppen ezért tettem fel ezt a kérdést, mert nagyon megosztó, hogy ki mit gondol róla.
Szerintem nagyon jó megosztani, hogy ki mit vesz a gyerekének, mert így ötleteket is lehet meríteni, aki esetleg még tanácstalan ajándék ügyben.
Pl.
Hajni, amit belinkeltél utolsó játék, összeszerelhető motorika fajáték, nem is tudtam, hogy ilyen még létezik, a gyerekkoromat idézi, tesómnak volt csak neki azt hiszem fémből. Annyira klassz, hogy lehet ilyet kapni!!! Tuti én is venni fogok majd Balinak. Amúgy van egy nagyon jó oldal, szerintem itt törzsvásárló leszek, ajánlom figyelmetekbe:
http://www.fakopancs.com/aruhaz/index.p ... 5e79380470
Hajni: nagyon klassz dolgokat vásároltál, főleg ezek a fa játékok tetszenek.
Én még nem tudom mit is vegyek Balázsnak karira, mert a család már bevásárolt neki. Egy dömpert kap, tudom, ez még korai, de beváltottuk Cora pontokon. Talán a zenélő csigával szemezek,
Angyalkrisz látom, hogy nektek van, mi a véleményed, Csenge szereti? És a dallam milyen, amit játszik, jó?
Az idén én is nagyon készülök karácsonyra. Valahogy úgy érzem most különleges lesz, hogy itt van már velünk életünk értelme.
Angyalkrisz: Csengén csak ámulok és bámulok, hogy tud már állni!!! Hihetetlen!!!! És nagyon szupi ez a játékasztal, ahogy látom neki is tetszik
Tedd fel ismét a kérdésedet nyugodtan, mostmár tuti válaszolni fogunk rá!
Adri: örülök, hogy visszatértél közénk. Remélem túl vagy már a depis korszakon. Gabi baba nagyon ügyi dolgokat csinál már, várjuk a képeket róla!!! Balázst is vonzza a távirányító. Akkora hisztit levág, ha nem kapja meg. Ja és az újságok is a kedvencei. Mostmár minden kell neki, ami a felnőtteknek, ebből is látszik, hogy ő már nagyfiú.
Nikó: nem írnám le, hogy mit veszek a páromnak, mert ki tudja? Lehet, hogy olvassa ezt a topicot, de karácsony után elárulom. Én azt se tudom, hogy tőle mit kapok, de imádom a meglepiket és eddig karácsonykor mindig sikerült igencsak meglepnie.
Marietta: hatalmas a pocid!!!Szerintem nőtt a legutóbbi fénykép felrakás óta.
Vicky: annyira irigylem a pozitív hozzáállásodat.
Esztora: örülök, hogy jó lett a ct. Gondolom nagy kő esett le a szívedről.
Ja, még nem is írtam, hogy Balinak gyógytornáznia kell. Veleszületett fokozott izomtónusa van, legalábbis ezt állapították meg. Holnap jön a gyógytornász, kiváncsi leszek mit mond, ő azért már sok mindent látott. Még a gerince az gyanús nekem, hogy ott is van valami, ugyanis a mellkasánál egy kis asszimetria látható. Az anyai szívem folyton aggódik, hogy meggyógyul-e, remélem nem lesznek neki járásbeli problémái… talán holnap kapok egy kis megnyugtatást.