Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vicky sajnálom, de hátha mégis +++++++++++++++++++++++

Tündériek a "kismikik"!!!!

Adri, remélem már teljesen túl vagy a depin!!!!!!!

Esztora, Ct-vel mi újság, mikor tudtok menni?

Hajni, mit dolgozol ilyen sokat? Muszály már most ennyit dolgozni?

Nekem úgy néz ki, nincs bébi, bár még nem csináltam tesztet, meg nem is jött meg, de úgy érzem, hogy nincs. De majd kiderül, szerintem megint csak produkáltam a tüneteket. :lol:

Most megyek, jók legyetek!

Nikó

Kép
nikóska

Tényleg, nem tudtok valakit, aki szeretne egy kiskutyát? Most 1 hónapos, karakán kiskutya, imád játszani. A mi kutyáinknak születet, úgy volt, hogy lesz is gazdája, aztán tegnap közölte a srác, hogy változott a helyzet, és mégsem kell. Hát örültem neki, mert akkor már a neten találtunk volna gazdit. Képet megpróbáltam feltölteni, de túl nagy, most meg nincs kapacitásom lekicsinyíteni, úgyhogy ha valakit érdekel tudok küldeni.

Nikó

Kép
nikóska

Sziasztok!

Szeri!
De jóóó! Nagyon ari a Bali Mikulás! :lol: :lol:
(Mi a tescoban vettük a rucit kb egy hónapja,hogy majd karácsonykor ez lesz rajta,de már most pont jó rá...)

Esztora!

Nyunyi Miki is nagyon édes!:)

Marietta!

Tényleg az egészség a legfontosabb!:)
Nálunk a családban meg mindenkinek lánya van,kivéve anyu hugának és nekem.Ő is lányt szeretett volna mindíg is és én is...neki is 2 fia van és nekem is. :D

Fioona!

Ti terveztek 3. babát?
Mi igen, de olyan 5-6 év múlva fognánk hozzá a dologhoz...

Nán-Dorka!

Már jobban vagytok? Jobbulást!!!

Adri!
Sajnálom a depit...sajnos tudom milyen rossz.. :(

Hajni!

Muti a képeket! Lilláról is!!:)

Nikó!

Azért én még reménykedem (Vickynél is
:oops: )hogy ott van az a pocakbébi...

Kutyusnak sajos én nem tudok gazdit.

Végre sikerült lefotóznom Samu mosolyát!!!Eddig többnyire azért nem ment,mert nem is nagyon mosolygott. :D

Kép

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!
Szia Nán-dorka!

BOLDOG SZÜLINAPOT A KIS NEHÉZGÉPKEZELŐNEK!!! Így utólag is.

Írtam egy pü-t.

Szia:
Évi

Kép
evisan

Csajok, aranyosak vagytok, de a hőm a béka segge alatt van, úgyhogy jönni fog piri, csak még szívózik egy kicsit...ma elmentem újra kickboxolni hosszú idő után, jól levezettem a feszültséget, szegény boxzsákoknak nem volt kegyelem :oops: De jól esett :lol: :lol:

Fioona - teszt?????????????? Drukkoljunk??????

Nikó, drukkolok!!!!!!!!!!!! Én szeretnék kutyát, de úgy néz ki, csak tavasszal szerezzük be :D

Hajni, nem adom fel, csak egy darabig háttérbe szorítjuk a dolgot, úgysem ezen múlik, hogy mennyit agyal és görcsöl és izgul rajta az ember - ha ezen múlna, már lenne vagy 10 gyerekem :D

Most nem tudom, miért, olyan nyugalom van rajtam pár napja, a munkahelyemen is, itthon is, egyébként is, tervezgetem a jövő évet, úgy döntöttünk a drágámmal, hogy babával vagy anélkül, de 2008 életünk legjobb éve lesz!!!!!!!!!! :D

Annyira édik voltak a mikulásbabáitok!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Orsi, aranyos nagyon Samu! Mintha itt is kék lenne a szeme :lol:

Az utat febr-ra halasztjuk, most már nagyon kellene kapkodni, szabadság, útlevél, védőoltások stb., februárban viszont megyünk 2 hétre, az tuti. Talán majd ha hazajöttünk, tavasszal valamikor visszatérünk a babaprojektre. Most "csak" síelni megyünk, jövő hét végén :D

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Ma teszteltem, negatív!

Orsi, nagyon édi Samu! Tiszta pasi! Nem lehet lánynak nézni, az tuti! :wink: Remélem most már többet mosolyog!
3. baba! Hát, majd eldöntjük pár év múlva. Nem kizárt, és ha becsúszott volna, megtartottuk volna természetesen. :lol: De azért apa megkönnyebbűlt, és én is. Nagyon pici még Oli, és nincs családi segítségünk. :( Se anyagilag (sőt), se a teendőkbe.

Vicky, tök jó! Én meg úgy érzem minden nap, hopgy beszakad a hátam, meg a vállam. :x Jó olvasni, hogy a toppon vagy! :wink:

Puszi!

KépKép
KépKép
fioona

Csajok, sajnálom, ezt a depis, problémás időszakot. Az a fránya Pluto együtt áll a jupiterrel. Egész január végéig. :evil:

KépKép
KépKép
fioona

Jujjj, Fioo:D
Akkor ez a pluto-jupiter tett be nekem is...én sem vagyok a toppon, de azért igyekszem.

Orsikám:D
Gyönyörű ez a Gyermek (persze az Elsőből kiindulva lehetettt sejteni, hogy ígylesz) ?)

Dorka:D
Naggyon igazad van a kettesben-karácsony kapcsán...én is pont mostanság mondtam Apának, hogynéha nem ártana egy-eg délutánt kettesben töltenünk v(ezt úgy kell érteni, hogykét etetés közt azt a háro órát), ha nem akarjuk,hogy az legyen, hogy felnőttek a Gyerekek, aztán nézünk, hogy ki is a Másik?...:D

Lányok, én úgy várom a Karácsonyt! Hihetetlen, mennyire másértelmetkap az egész, ha az embernekgyereke van...
Na megyek, mert mostanság atomkiszámíthatatlan a Fió, ősszeretnék egy kicsit olvasgatni...
Ja, még azt akartam kérdezni, hogy Ti milyen fogigátlót használtok? Én végül elkezdtem ezt a szoptatás alatts szedhető bogyót, de nem vagyok biztos benne, hogy akarom folytatni, a spirállal elvi gondjaim vannak (nem a megtermékenyülést akadályozza, hanem az embriót nem engedi beágyazóni), azovszer meg...hááát....
na pussz

porsika

Csajok, sajnálom a depis időszakot! Nem lehet Nektek se könnyű, 1-2 babával...

Én most tényleg jól érzem magam, annak ellenére, hogy ma reggelre megjött és szomorkodnom kellene emiatt...lehet, hogy meghülyültem? :lol: De nem bánom, remélem, most már így is maradok :lol:

Kép
vickybabe

Dehogy hülyültél meg, Viki! Pont így kellene élnünk, h minden pillanatát élvezzük az életnek, szorongások és előre- és hátranézegetések nélkül. És ezt nem csak hedonista értelemben, hanem azzal is, h mindig értékeljük és hálát érzünk amiatt, amink (és akink) van. Mondom ezt magamnak is, mert ezt a Pluto-dolgot én is éreztem ma... :?

Mi meg ünnepeltünk, gyerekzsúroztunk ma. Túléltük. :wink: No, jó is volt, csak én nem vagyok a toppon, tényleg.

Egészségileg már jobb, Dorka szeme nem váladékos már, bár most a fiú és én vagyunk kicsit náthásak. De ez még tűrhető így, csak ne legyen rosszabb.

Tesók hogy vannak mostanában a kistesókkal?
Az én kisfiam elkezdte igényelni , hén fektessem este. Úgyhogy délután és este is "tandem-altatás", az egyik a hajamon, a másik a cicimen lóg. :wink: És úgy érzem, ez a kistesó miatt van, hiszen már évek óta (kb. 2 és fél éves kora óta) este Apa altatta...
Amúgy helyesek együtt, jókat nevetgélnek, de azért ezen látszik, h hiányzik a fiúnak a teljes odafigyelés, ami Dorka előtt az övé volt.

Kép

Kép
nán-dorka

Dorka, Isten éltesse az ötéves nagyfiadat!
Pont így érzem, ahogy írod, van, akinek a gyerek adatik meg (hamarabb), van, akinek máshogy alakul, el kell fogadni, amin úgysem tudunk változtatni, és annyi minden van, aminek lehet örülni. Nem szabad csak azt a néhány dolgot látni, amiben egyelőre nem értünk a célhoz, hiszen mindig lesznek ilyen dolgok az életünkben. :D

Tudom, hogy egyébként nekünk nagyon jól bejött az élet, hiszen 30 évesen mindenünk megvan, amiről csak valaha álmodtunk, persze biztos van, akinek több van, de akkor is így érzem. És ezért hálás vagyok a sorsnak.

Kép
vickybabe

Csak egy gyors bekukk

Arwen,
rettentően sajnálom, ami veletek történik, és hatalmas lelkierőt kivánok neked :( :(

Köszönöm a drukkokat. Határozottan jobban vagyok :lol: Ráadásul Gabi baba hirtelen rohamléptekkel fejlődésnek indult. Ha van motiváció pl egy TV távirányító vagy egy telefon, akkor addig küzd, amig valahogy oda nem küzdi magát. Elkezd forogni has-hát-has-hát és szépen elgurul a célig :lol: Már nagyon kell rá vigyázni. Négykézláb áll és előre ugrik. nagyon vicces. Ja és VAN EGY FOGACSKÁNK bal alul. Épp bekentem neki kamillával az inyét, amikor megharapott :shock: sokáig látszott a helye :lol: :lol: :lol:
Megyek is, mert nagyon nyugtalanul alszik a kismanó. Szerintem jön a következő fogacska is ;)

Kép
Kép
adrienna

Adri gratula! Nekünk is megvann a 2. fogacska, és a TV iányító hihetelenűl vonza. Nem véletlen=pasik. :lol:

Dorka, szintúgy a tesó téren. Sokszór rámszól, hogy ne etessem meg Olit, nem éhes. Bár lehet, hogy az a baja, hohy addig nem játszhatnak. Nem tudom. :roll: Olyan hullámzó ez is. Bár mióta ramaty idők járna rosszabb. Nem igazán tudja kitombolni magát bent. :roll: Igyekszem lekötni, de a mozgás akkor is hiányzik. Na mindegy, ezt is meg kell szoknia. A tél a lenyugvás ideje.

Jó éjt!

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Jó a ct!!!később hívom dokinénit hogy szervezzék meg a vizsgálatot!

Bridzsi

Kép
esztora

Esztóra,
mennek a drukkok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Fio,
vajon Dorót és Csengét is vonzza a távirányító? Jó kis tudományos kisérlet :lol: :lol:

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok Drágáim!
Most utólag gondoltam bele,hogy kissé indiszrét dolgokat kérdezek, úgyhogy bocsánatot kérek!

Vicky, dréga:D
Olyan jó olvasni, nagyon pozitív vagy! Naggyon jól csinálod ésszerintem egyáltalán nem hülyültél meg! Én is pont azértsírtam a Férjemnek minap, hogy folyton elégedetlenkedik, pedig tényleg mindenünk megvan, amire szükségünk van, még egy kicsit több is...és mindíg úgy akartam élni, ahogy a Nagyszüleim, akik szegénységben (pedagógusok plussz hívő emberek, ami a régi rendszerben nem volt tól nagy előny, Nagyikám tíz évig nem kapott állát, mert templomba járt, érdekes módonazóta már a Magyar Kultüra Lovagja állami kitüntetés tulajdonosa, tehátnem szakmai alkalmatlanságról volt szó), de hihetetlen szeretetben neveltk fel a 4 csodás gyereküket, és a mai napig (54 év házasság után!) szerelmesek egymásba! Szóval szerintem tök jól csinálod, csináljátok!

Fioo, Dorka:D
Nagy fazonok ezek a nagyobb Tündérek! Én is rengeteget gondolkodom mostanság a kistesó témán, hogy mikor kellene, hogyan kellene, hány éves korában lenne Ákosnak "legideálisabb" kistesőt kapnia...bár ez gondolom minden Gyereknél más.

Esztora:D
Nagyon drukkolunk Nektek!

Mindenkinek gratula a fogacskákhoz!

Adri:D
Jó hogy jöttél! Gabi baba nagy fazon lehet! Képeket majd láthatunk? ;) :)

Csajok, annyira édesek a Kismiksók!

puszi mindnekinek!

porsika

Sziasztok!

Vicky!

Örülök hogy ilyen jól vagy!! Nagyon jól hangzanak ezek a programok!!!

Adri!

Örülök hogy már sokkal jobban vagy!!!!

Pinkiné!

Helyzet????? Mi van Veled hogy vagy?????? Lakásfelújítás hogy megy???

Dobok Nektek csajok egy mai pocifotót! Remélem nem gond! Én úgy látom hogy a múltkori óta stagnál most a növekedés amit nem is bánok mert még nagyon az elején vagyunk és kitudja mekkora lesz így is!!! :lol:
Kép
csipcsab

Marietta szép nagy lesz!!! :lol: én imádtam.

jan.14.én megyünk ct.re.
Rendes volt dokinéni mert soron kívül megnézi Nyunyit (amugy februárra lenne időpont)

Bridzsi

Kép
esztora

Marietta, ez óriási! :):):):)

Az enyém sehol sincs ehhez :) Jó nőtt, mert már nem tudom begombolni a nacit, de nincs ekkora :) Mondjuk szerintem ez alkati kérdés.

Lakásátalakítás halad, holnap végez a villanyszerelő és akkor már a saját villanyóránkról kapjuk az áramot, nem anyósékkal osztozunk. Plusz ma délelőtt jöttek a festők is, péntekre végeznek, mert szombaton már szállítják a konyhafelszerelést meg a tv-t. Utána hétfőn meg hozzák a házimozi rendszert, szóval jövőhéten már pakolunk befelé. Nagyon szép lesz minden, majd küldök képeket :)

Esztora, örülök hogy kaptatok időpontot. :) Hét vége felé ÉN is felhívom a Magzati Diagnosztikai Központot a nyakiredő miatt. 3D uh-ra megyünk :):):)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Marietta, ez óriási! :):):):)

Az enyém sehol sincs ehhez :) Jó nőtt, mert már nem tudom begombolni a nacit, de nincs ekkora :) Mondjuk szerintem ez alkati kérdés.

Lakásátalakítás halad, holnap végez a villanyszerelő és akkor már a saját villanyóránkról kapjuk az áramot, nem anyósékkal osztozunk. Plusz ma délelőtt jöttek a festők is, péntekre végeznek, mert szombaton már szállítják a konyhafelszerelést meg a tv-t. Utána hétfőn meg hozzák a házimozi rendszert, szóval jövőhéten már pakolunk befelé. Nagyon szép lesz minden, majd küldök képeket :)

Esztora, örülök hogy kaptatok időpontot. :) Hét vége felé ÉN is felhívom a Magzati Diagnosztikai Központot a nyakiredő miatt. 3D uh-ra megyünk :):):)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

kukkk....

Sziasztok!

Esztora:
drukkolok ++++++++++++

Marietta:
hatalmas a pocid. :)

Vicky:
ez a helyes hozzállás. :)
Nagyon jól csináljátok. :)

Nikó:
igen, sajna muszáj dolgozni, de ez van. :)
Viszont most 21-től jan. 7-ig pihi lesz. :)

Fioo:
izgi. :) Örülnétek ha 2 csík lenne? :)

Kép
Kép
h@jni

Esztora, ezer drukk. Örülök, h kaptatok időpontot!

Marietta! Szép nagy a pocid, nagyon csini kismama vagy! És ráálltál már a kisebb sebességre?

Pinkiné, klassz, h így haladtok.

Porsi, nem baj, kértdezz bármit, legfeljebb máéskor is priviben válaszolok. :wink:

A napocskamentes napokra szeretettel Nektek:

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Jaj de tündéri Dorka!!!! Nagyon édi!

Esztora!

ez tök jó hogy mehettek hamarabb! Drukk!!!!!!

Pinkiné!
Ez tök jó hogy ilyen gyorsan haladtok!!

Szóval lányok akkor nagy a pocim!! Én meg azt hittem hogy nem! :lol: Nem bánom csak annyit nőjön hogy elbírjam!!! :lol: :lol:
De az az érdekes hogy még nem híztam semmit!! Még mindig 56kg vagyok!! A pocim szépen alakul egyébként meg gizda vagyok!!! :lol:

Nándorka!

A kisebb sebességet hogy értetted? Mert nem birok olyan tempót diktálni már mint máskor! Elég gyors menésű vagyok de ez már nem megy!! Ha nem figyelek erre oda és jobban nekilendülök a gyaloglásnak akkor befeszül a hasam és olyan mintha kiakarna szakadni!! :lol: Pont ma is volt ilyen ahogy anyuval vásároltunk,és mondta hogy neki is így volt!
csipcsab

Köszönöm mindenkinek még 1 hónap de hát ez a 3hét is olyan gyorsan eltelt.nagyon aranyos volt dokinéni örülök hogy hozzá kerültünk.

nagyon fáj a torkom vedelem a teát,holnap ha nem esik elmegyünk propoliszos mézért a karácsonyi vásárba.persze ha bírok majd annyit menni

Bridzsi

Kép
esztora

Maritta az elején én is fogytam aztán 6kg híztam pedig szalonna,disznósajt extra mennyiségben jöhetett.azóta nem is ettem ilyeneket.

Pinkiné nekem sem látszott ilyenkor még semmi a pocimon.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora, én nem fogytam ennyi is voltam azért csodálkozom hogy még mindig nem híztam mert iszonyatos sokat eszem. De mindig is ilyen voltam. Amég nem voltam babás akkor is. Nem vagyok kívánós csak sokmindent megkell ennem mert nekem az kell,ez mindig így volt.
Remélem késöbb se lesz gond a hízással mert nekem nem tudom hogy menne az hogyha esetleg diétáznom kéne! :lol:
csipcsab

Sziasztok Lányok!

Azért látom, hogy kezd visszatérni mindenkinek a jókedve.:)

Nekem megjött szombaton, mint Vickynek :lol: Úgy látom, egy időre kezdünk beállni. :lol: De azért ennek is örülök, mert megint magától megjött, ez a 3. hónap, és most talán ha 2-3 napot késett a mensim, tehát ez már normálisnak mondható. Örülök neki, mert most már úgy látszik, a szervezetem is fel van készülve a kisbabára. Bár annak is nagyon örültem volna, ha már most bent lakozna a csöppség, de így is jó. Amúgy is most decemberbe bevállalatam egy csomó plussz melót, nem is tudom, hogy fogom bírni, de stram vagyok, és nem biztos, hogy egy hónap alatt +60.-70.000 Ft-ra megint lesz kilátás. Viszont egész karácsonykor és szilveszterkor és még újév napján is itthon leszek, ez azért nálunk nagy szó. Most is úgy volt, hogy 25-én dolgozom, de az egyik kollegám kérdezte, hogy nem akarok otthon lenni karácsonykor, mert akkor bejön helyettem. Így is jó, mert így is meglesz az óraszámom, ő meg beteg volt 2 hónapig, most kezd újra dolgozni, és neki meg amúgy is kell. Na, ezt jól kifejtettem , kicsit hosszúra is sikerült.

Már én is várom a karácsonyt. Zolival megbeszéltük, hogy most nem veszünk semmi ajándékot, sem egymásnak, sem közösen magunknak, hanem az az ajándék, hogy együtt töltjük a karácsonyt, együtt megfőzzük az ebédet, sütit sütünk, karácsonyfát díszítünk, és együtt leszünk, kettesben. :lol:

Nálatok mi lesz az ajándék, tudjátok már?

A fogigátláshoz én nem tudok hozzászolni. :wink:

Esztora, a ct eredményért szorítunk, és várjuk a csupa jó híreket!!!!!!

Dorka, a napocska pont jókor jött. :wink:

Vicky, örülök, hogy nem vagy elkeseredve. Most már itt állunk a kapuba, nem kell sokáig várnunk már nekünk sem, hogy mi is rakhassuk a poci és paca képeket :twisted:

Valamit még akartam írni, de nem jut eszembe, majd ha eszembe jut, ismét írok. :lol:

Jó fáradt vagyok, mert tegnap reggel óta kb 2 órát aludtam, de lehet, hogy sokat mondok ezzel is, és most is melózok, holnap hajnali 4-ig, aztán haza, és délben ismét kezdem, estig. Úgyhogy kicsit szét vagyok esve, de ahhoz képest elég jól bírom. :roll:

Nikó

Kép
nikóska

Sziasztok Lányok!

Lehet,hogy csak én vagyok érzékenyebb így karácsony közeledtével, de el kell mondjam, hogy tök sz@rul esik, hogy nem válaszoltok a feltett kérdéseimre. Fel is merült bennem a kérdés,hogy minek fárasztom én egyáltalán magam, hogy kérdezzek, vagy érdeklődjek, hogy kinél mi van (mert eddig tényleg érdekelt)!!!???

Kicsit megbántva érzem magam és ne haragudjatok, de ezt most meg kellett írnom. :roll:
szerika

Szerike Drága:
jaj, kérlek ne haragudj, de mint látod, nekem sajnos alig van időm, így szinte senkinek nem válaszolok semmire. :(

De most visszaolvastam gyorsan a Te kérdéseidet és válaszolok is. :)

Karácsony:
várjuk nagyon, hétvégén feldíszítettem a házat. :)
Én idő hiányában MINDENT az árzuhanas.com-ról rendeltem meg. Marcinak:
http://www.arzuhanas.com/Akci%F3s%20sze ... 37700.html

http://www.arzuhanas.com/Bark%E1cs%E9sk ... t2908.html

http://www.arzuhanas.com/Bark%E1cs%E9sk ... t2932.html

meg még egy fa építőt csak azt nem találom. :(

Lillának:
http://www.arzuhanas.com/Bababolt-Kat82 ... t3710.html
http://www.arzuhanas.com/Bababolt-Kat82 ... t9221.html
http://www.arzuhanas.com/Bababolt-Kat82 ... t6622.html
meg egy F.P babazongora, de azt sajna már nem találom fent az oldalon.

tv: én engedem, persze nem sokat.
Marcinál még nem engedtem, de bevallom, h most nézi és olyan szókincse van, h mindenki ámul.
Én úgy gondolom, h ez köszönhető a tv-nek is. :oops:

Fog:
sztem nem tud letörni egy csörgő miatt, múltkor Marci az asztal sarkába csapta be, attól sem tört le. :oops:

Remélem semmit nem hagytam ki. :roll:

Demost rohanok is, melózok. :?

Kép
Kép
h@jni

közben megtaláltam. :)
Szval még ilyet Marcinak:
http://www.arzuhanas.com/Motorika-Kat84 ... 34991.html

Kép
Kép
h@jni

Szeri!

Én teljesen egyetértek veled, magam is ezt érzem. Bár belátom, bizonyára magam is elsiklottam pár kérdésed felett. Attól tartok haldoklik a topik. :( Kicsit olyan érzése van az embernek néha, mintha magával beszélgetne.

Mi is netről rendelünk. A kockákat én is kinéztem, de Oli hamar kinőné már. :?

A sütifaló bödön is vonzott, de az csak németűl beszél. Erre figyeljetek, ha esetleg valaki kinézte. Eszméletlen oldal, pl.az egyik játék itt 9000, ugyanez itt nálunk boltba 14000FT :shock:

Végűl ezt rendlem nagyitól Olinak: http://www.arzuhanas.com/Bababolt-Kat82 ... 24105.html

Tőlünk még nem tudom mit kap. :roll:

Azt a fakirakót nagyon fogja szeretni Marci. Lilla is imádta őket. :lol:

Ami a TV kérdést illeti, azért nem válaszoltam, mert nem akartam borzolni a kedélyeket. :? Mivel homlokegyenest más a felfogásom mint másoknak, és nem akartam megbántani senkit. Semmitmondó felszínes választ pedig nem kartam adni. Bár priviben írhattam volna. :oops:

Viszont most sincs időm folytatni, mert lekell szednin a ruhákat aszárítóról, pedig Posi hozzászólása is nagyon érdekel, és szívesen válaszólnék rá, és Dorkának is kéne írni egy szüléstörténetet, mert megigértem, és............

KépKép
KépKép
fioona

Lányok!

Vigyázzatok az árzuhanás.com-al: http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=239605&page=1

Szeri! Nagyon sajnálom, hogy nem reagáltam a kérdésedre, de sajnos én sem voltam biztos a válaszban (fog letörhet-e csörgőtől), és így inkább nem írtam hülyeséget.
Ja, egyébként nekem is volt már olyan hogy kérdeztem és nem kaptam rá választ, és nekem is rosszul esett. Olyankor nekem is az az érzésem van, hogy haldoklik a topik. :cry:

Csenge kap karácsonyra egy játékasztalt a nagyszüleimtől, és nem bírtuk ki, hogy ki ne bontsuk, íme az eredmény:
Kép

És még kap karácsonyra: tanuló kutyust, fisher price rázd meg és száguldj, mondókáskönyv, zengő abc (persze mindezt rokonoktól).

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Én is nagyon érzem, hogy haldoklik a topic és talán ez is oka annak, hogy kicsit kiakadtam és szomorú is vagyok. Persze, érthető az, hogy a legtöbbünknek gyereke van és természetes, hogy nincs időnk netezni, de én személy szerint szeretek ide jönni közétek és mindig szakítok időt arra, mégha napokba is tellik, hogy írjak nektek. Ilyenkor szeretek mindenkihez szólni egy pár kedves szót, vagy válaszolni a feltett kérdésekre. Ha esetleg nem válaszolok valakinek akkor az azért van, mert fogalmam sincs, vagy nem tudok hozzászólni. És kicsit azért bántódtam meg, mert pl. ha felteszem azt a kérdést, hogy mit vesztek karácsonyra, vagy azt, hogy engeditek-e tévét nézni a gyereket, akkor ez egy olyan alapvető kérdés, amire mindenki tud válaszolni. Ha pedig nem kapok rá választ senkitől (!), akkor az olyan, mintha fel se tettem volna a kérdést. :?
„Kicsit olyan érzése van az embernek néha, mintha magával beszélgetne.” – Fio a szívemből szóltál, tisztára így érzem én is.

Még nem volt lehetőségem írni, de én pl. nem éreztem indiszkrétnek, amit Porsika írt, hogy mivel védekezünk. Csak ugye ő sem kapott a kérdésére választ, ezért érezte, hogy akkor túl intim kérdést tett fel. Egyébként pedig nálam más a helyzet ezzel kapcsolatban, ugyanis én már nem szoptatok régóta. Fogigátlót fél hónapja kezdtem el szedni, sajnos muszáj volt, nekem ugyanis a bőrömet teljesen tönkretette a terhességem és ezért szednem kell rá egy gyógyszert, ami megállítja a faggyúmirigy termelést, és emellett a gyógyszer mellett nem szabad teherbe esni, mert fejlődési rendellenességet okozhat. Amúgy soha nem szednék fogigátlót és egyébként nem is fogok, amint vége ennek a gyógyszerkúrának abbahagyom. Hogy utána hogy fogunk védekezni, valszínű úgy, ahogy eddig - megszakítással.

Hajni, Fioona: köszönöm a kimerítő válaszotokat, nagyon aranyosak vagytok, hogy két gyerek mellett ennyit írtatok. Tudom, hogy nem könnyű időt szakítani, még egy gyerek mellett is igen-igen nehéz.
Fio: téged ismerve nem nehéz kitalálnom, hogy mi a véleményed tv-ügyben, de egyébként senki nem fog megkövezni, nyugodtan írd meg!!! Borzoljad csak a kedélyeket! :lol: Éppen ezért tettem fel ezt a kérdést, mert nagyon megosztó, hogy ki mit gondol róla.

Szerintem nagyon jó megosztani, hogy ki mit vesz a gyerekének, mert így ötleteket is lehet meríteni, aki esetleg még tanácstalan ajándék ügyben.
Pl. Hajni, amit belinkeltél utolsó játék, összeszerelhető motorika fajáték, nem is tudtam, hogy ilyen még létezik, a gyerekkoromat idézi, tesómnak volt csak neki azt hiszem fémből. Annyira klassz, hogy lehet ilyet kapni!!! Tuti én is venni fogok majd Balinak. Amúgy van egy nagyon jó oldal, szerintem itt törzsvásárló leszek, ajánlom figyelmetekbe:
http://www.fakopancs.com/aruhaz/index.p ... 5e79380470

Hajni: nagyon klassz dolgokat vásároltál, főleg ezek a fa játékok tetszenek.

Én még nem tudom mit is vegyek Balázsnak karira, mert a család már bevásárolt neki. Egy dömpert kap, tudom, ez még korai, de beváltottuk Cora pontokon. Talán a zenélő csigával szemezek, Angyalkrisz látom, hogy nektek van, mi a véleményed, Csenge szereti? És a dallam milyen, amit játszik, jó?

Az idén én is nagyon készülök karácsonyra. Valahogy úgy érzem most különleges lesz, hogy itt van már velünk életünk értelme.

Angyalkrisz: Csengén csak ámulok és bámulok, hogy tud már állni!!! Hihetetlen!!!! És nagyon szupi ez a játékasztal, ahogy látom neki is tetszik :)
Tedd fel ismét a kérdésedet nyugodtan, mostmár tuti válaszolni fogunk rá! :lol:

Adri: örülök, hogy visszatértél közénk. Remélem túl vagy már a depis korszakon. Gabi baba nagyon ügyi dolgokat csinál már, várjuk a képeket róla!!! Balázst is vonzza a távirányító. Akkora hisztit levág, ha nem kapja meg. Ja és az újságok is a kedvencei. Mostmár minden kell neki, ami a felnőtteknek, ebből is látszik, hogy ő már nagyfiú. :lol:

Nikó: nem írnám le, hogy mit veszek a páromnak, mert ki tudja? Lehet, hogy olvassa ezt a topicot, de karácsony után elárulom. Én azt se tudom, hogy tőle mit kapok, de imádom a meglepiket és eddig karácsonykor mindig sikerült igencsak meglepnie.

Marietta: hatalmas a pocid!!!Szerintem nőtt a legutóbbi fénykép felrakás óta.

Vicky: annyira irigylem a pozitív hozzáállásodat.

Esztora: örülök, hogy jó lett a ct. Gondolom nagy kő esett le a szívedről.

Ja, még nem is írtam, hogy Balinak gyógytornáznia kell. Veleszületett fokozott izomtónusa van, legalábbis ezt állapították meg. Holnap jön a gyógytornász, kiváncsi leszek mit mond, ő azért már sok mindent látott. Még a gerince az gyanús nekem, hogy ott is van valami, ugyanis a mellkasánál egy kis asszimetria látható. Az anyai szívem folyton aggódik, hogy meggyógyul-e, remélem nem lesznek neki járásbeli problémái… talán holnap kapok egy kis megnyugtatást.
szerika

Rakok egy képet a drágámról, mostanában folyton ezt csinálja:
Kép
szerika

Sziasztok!

Akkor figyeljünk jobban egymásra és a kérdésekre és így nem fog halódni a topic!!

Szeri sajnos csak a ct gép lett jó tehát jan.14.-én megtudják csinálni a ct Nyunyinak.addig marad a kő :lol:
kicsit irigykedem a fogigátló miatt,össze vissza jön meg nekem (09.05 aztán 10.13 és 11.15 ebben a hónapban még semmi) a gyógyinál teljesen kiszámítható volt.

Nyunyi fisher p. sütifalót meg csigát kap karácsonyra.meg ha meglátok v.mit akkor azt is :wink:
na megyek csinálom a függönyöket a nappaliba meg Anyós ajándéka (kaspó) készül már.

Bridzsi

Kép
esztora

Igen, tényleg haldoklik a topic. :(
De nekem az is nehezíti, h terhesen volt időm 3 topicra is, most meg nincs, így ide kapok-oda kapok. :(

Árzuhanás:
én már rengetegszer rendeltem, soha nem volt semmi probléma velük. Most 2 dolog hiányzott a csomagból, de ígérték, h a héten küldik.:)

Fioo:
engem is érdekel a tv-s véleményed.

Porsika:
nekem még nem jött meg, de ha megjön kezdem a gyógyit.
Addig vigyázunk. :) Remélem nem ezért nem jön meg, mert vigyáztunk. :twisted: :twisted: :twisted:

Szerike:
micsoda akrobata. :)
Ha tetszenek a fa játékok érdemes megnézned, nagyon sok szép játék van nekik.

Krisszi:
Lilla is kap tanulókutyust. :) Barinőmtől.

Kép
Kép
h@jni

Porsi! Fogigátló: én nem szedek tablettát, terhesség előtt sem szedtem, valahogy ódzkodok tőle, spirál se túlságosan tetszik, marad az óvszer és a megszakítás legalábbis a kistesóig, aztán utána már tényleg rá kell vennem magamat valami biztosabb módszerre. Lehet, hogy kezd visszaállni a ciklusom: az első után 38. napon jött meg, majd 39, 36, 31. Terhesség előtt 30-32 volt, remélem visszáll erre. Olyan rossz, hogy ilyen kiszámíthatatlan.... :roll:

Szeri! Hát a csiga egyenlőre nem igazán jön be neki. Mi ajándékba kaptuk, de ha én vettem volna ilyen formabedobósat, akkor sütifaló bödönt vettem volna, nem sokkal kerül többe, és sokkal több dallamot játszik, meg több hangot ad, szóval szerintem az jobb. Ez egyféle dallamot játszik, túlzottan nem érdekli Csengét, inkább csak a csigaházat szokta ütögetni... :roll:
Viszont ez a játékasztal nagyon tetszik neki. Hosszabb ideig is elácsorgott mellette, és nyomkodta, csavarta, mindig felfedezett valami új dolgot rajta.

Tv-zés: mivel én nem nagyon szoktam, ezért ritkán nézi Csenge a tv-t, én csak a Barátok közt-re szoktam bekapcsolni, meg néha a híradóra. Viszont mikor be van kapcsolva, akkor le sem vesz róla a szemét. Bejön neki is a távirányító, de ha választhatna, akkor inkább újság kellene neki, vagy nejlonzacskó.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Na, ez az árzuhanás jó! :roll: És Hajni te már megkaptad a játékokat?

Bali tök ügyes. Sztem a asszimetria is azért van, mert az izmok féloldalasan fejlődtek. Nyugi! Türelemmel helyre lehet azt hozzni.
Sok rossz van ebben az országban, ami az egészségügyet illti, de a legjobb gyógytornászok, és módszerek, valóban világszerte elismertek!
Oli is ebben mesterkedett tegnap. :D
Nagy disznó, az a szerencséje, hogy olyan ellenállhatatlanúl bájos. :lol: Jól kigondolta ezt a természet. :wink:

Fogigátlót én sem szerdhetek. Lillával próbáltuk, de nagyon véreztem, és a tejcsi is majdnem elment. Azóta megszakítás és óvszer váltakozva. :oops: :twisted:

TV. Akkor meg fogsz lepődni! Szóval az úgy indúlt, hogy Lilla nem nézhette. Aztán később, (már nem emlékszem, de talán 1 éves emlmúlt jócskán) bizonyos meséket nézhetett. Mindig vacsora után, ha butus mese megy épp, akkor pehhe van. :twisted:
Igen ám, de akkor még nem számoltunk Olival ugye. Most meg nem mondhatom a Lillának, hogy a kistesód miatt nem nézheted tovább. Igyekszem elbástyázni Olit, de olyan sajtkukac, hogy sokszor nem megy. :roll: Ilyenkor.......... De pl. a legkisebb erőszakra elkapcsolom. Ebből nem engedek!

A te párod is beleolvas néha? Enyém is. :lol:

Amúgy engem az is hátráltat, hogy egy előző terjedelmű hozzászólás vagy fél órába tellik. :oops: :oops: :oops: :roll:
Meg elkezdet egy saját honlapot, (keresztszemes) és hát az is viszi az időt. :roll:

Orsi, Lotti Karottit megrendeltük Lillusnak. Kíváncsi leszek rá. :lol:

Marietta, sztem is nőt a pocid. Vagy csak a ruha csal?

Lilla is dömpert akar, vagy kamiont, vagy buszt............. :roll:

Kérünk még Dorka napocskát, más ugyse jut belőle, megint esik az eső. :evil:

KépKép
KépKép
fioona

Ja, egyébként kérdésem most a hozzátápival kapcsolatos:

Kipróbáltam a narancs levét, és nagyon ízlett Csengének, szerintetek a húsát is lehet valahogy adni? Ha igen, hogy?

Na meg doki mondta, hogy adjak neki brokkolit krumplival, spenótot, sóskát krumplival. Bébiételt nem találtam brokkolisat, meg sóskásat. Brokkolis csak husival van, azt meg még nem eszik. Ja, amiben van sütőtök az nagyon ízlik neki, így csináltam én brokkoli-sütőtök-krumplit, amit meg is evett, de a répa-brokkoli-krumpli már nem ízlik neki, pedig a répa is édes. Sóskától meg egyenesen öklendezett. Most ilyenkor mi van? Adjak neki mindent sütőtökkel??? :shock: Na meg bébiételt láttatok valami brokkolisat, sóskásat? Spenótosat találtam, bár az sem nagyon jött be neki.
Meg olyanokat lehet adni ami 4 hónapostól van, és pl. paradicsomos tészta? Nekem a paradicsomról az ugrik be, hogy nem lehet ilyen korán, na meg tésztát?
Szóval ti miket adtok, miket főztök?

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Nagyon jó, hallgassátok meg: http://www.hotdog.hu/_data/hotcast/karacsony/

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Paradicsom, ha jól emlékszem 1 éves kor után.

Narancsnak a hártyáját semmikép, a rostos részét..... passz.

Tésztából csak glutén menteset 1 éves kor előtt. Én igazából magam főztem Lillának, így nem nagyon tudok segíteni. De pl. brokkolit, spenotot, soskát lehet fagyasztva venni. :wink:

Nekem is össze vissza jön meg. :evil: Ebben a hónapban semmi. Igaz, Oli egy darabig ráállt a éjjel 2× evésre. Lehet ez az oka. :roll: De nagyon kivagyok tőle. Minden éjjel betéttel alszok, hátha most jön meg. :evil: Legutóbb is arra ébredtem, hogy megjött. Még szerencse, hogy a matrac megúszta. :x
Amilyen szerencsém van, karácsonyra meglesz. :roll:

Nagyon jó formabedobók vannak fából is! Ez a fakopáncs nagyon jó. Régebben nézegettem, de akkor még webáruház nem üzemelt. De kár, hogy nem tudtam alőbb. az a Sudoku egyből tetszene, de már megrendeletem egy műanyagos változatát......... :roll:

Porsi4 Ami a tesókat illeti. Nekem is volt mindenféle elméletem. Aztán rájöttem, hogy h××××××g.
1, Minden gyerek más
2, Nem tudod kiszámítani, 1 év múlva milyen természeű lesz, miket tud, mennyire türelmes.
Szóval nincs jó időszak, csak időszakok vannak. Mindegyik a maga nehézségével, és könnyebbségével. Mindenféle tanácsot kapsz majd, de ha rám hallgatsz, nem hallgatsz rájuk. :twisted: Ugyis csak te látod át teljesen az életeteket, te ismered legjobban magad, éa a babát.
Felejtsd el addig, amig belűl azt nem érzed, hogy valaki hiányzik a családból. :lol:

KépKép
KépKép
fioona

Jaj bocsi Esztora, azt hittem túl vagytok a ct-n, teljesen félreértettem. Na akkor mennek a drukkok!!!

A sütifaló az németül énekel vagy zenél ugye??? Én is gondolkodtam már rajta, mert mindenki dícséri, de a párom nem bírja a német nyelvet, így az kilőve :roll:
Hát most a csigában is csalódtam, hgoy csak egy dallamot játszik az uncsi.
Akkor gondolkodok tovább, hogy mi lenne jó. Ennek a F. P-nek vannak még jópofa kisautói, majd megnézem őket.

Fio: remélem igazad van és semmi komolyabb nincs Balinál. Én már arra is gondoltam, hogy mivel elég hosszú gyerek, nem volt elég helye bennem és nyomódhatott neki az egyik oldala, azzal nem tudott úgy mozogni.
A tv-vel kapcsolatban azt hittem,hogy nem nézhetnek egyáltalán, de ezek szerint tévedtem 8) Mondjuk, teljesen logikus, amit jelenleg csinálsz.

Most mennem kell, mert Bali türelmetlen, de Angyalkrisznek majd még válaszolok később...

Most mennem kell, majd még jövök és írok...
szerika

Na ezt jól leírtam a végére kétszer biztos, ami biztos :lol:
szerika

Van magyar nyelvű is. Illetve több nyelvű, de beállítható magyarra is. Persze ltezik olyan is, amin nincs, oda kell figyelni.

Szerettem volna TV nélkül, de a párom elég TV-s. Azért szerencsére amit kérek, hogy erőszakosat ne, arról lemond. Azt megnézi gépen, mikor a gyereke már alszanak. :D

KépKép
KépKép
fioona

Fioo:
igen, megjött már. 2x is rendeltem az elmúlt hónapban.
Ami most jött meg pénteken, abból hiányzott 2 játék, felhívtam őket, elnézést kértek és mondták, h legkésőbb a hét végéig pótolják.
De én már 15x tuti rendeltem tőlük, soha nem volt gondol.
Sőt... már 3x kaptam kupont is így -5 % lejött a köv. rendelésből.

Én írok a várandóság 2007. szeptemberbe is, na ott meg pont a játsszvelem.hu-t szidják, de nagyon. :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
h@jni

Angyalkrisz: én nem adok neki csak narancsnak a levét. Elég szálkás a húsa, még az én torkomon is megakad néha, nemhogy a babáén. A védőnőm is azt mondta, hogy levét adjak.
Brokkolit én mélyhűtöttet szoktam venni, meg répát is. Mostmár nézek sóskát is esetleg, hátha az is van mélyhűtöttbe. Spenótot bébiételben próbáltam, de nem ízlett neki. A cékla se ízlik neki.
Én ilyeneket szoktam adni: brokkoli-krumpli, brokkoli-cukkini-krumpli, brokkoli-cukkini-borsó-krumpli, borsó-répa-krumpli, répa-krumpli. Zöldségekből kábé ennyi, amit variálgatok. Aztán adok olyat is, hogy krumpli-alma, krumpli-banán. Ja és adtam már neki meggy-krumplit is. Meg körte-alma-krumplit. Én mostmár husit is teszek bele neki. Te miért nem adsz neki husit? Szerintem már simán lehet.
Bali az elején nem ette meg a répa-krumplit, de mostmár nagyon szereti. Érdekes… Szerintem érdemes próbálgatni, mert lehet, hogy egyik nap nem eszi meg, de a másik nap meg igen. Banánt adtál már neki? Vagy almát? Csináld azzal a krumplit! Na meg próbáld meg a cukkinit, borsót. Azokat is lehet már enni.
Úgy hallottam, hogy sütőtököt nem szabad minden nap adni, na meg a répát se, mert a répa sok béta-karotint tartalmaz. Céklából se szabad sokszor adni, mert az meg nagyon kikezdi a popsit. Aztán fene se tudja, hogy ezekből mi igaz…
Egyszer adtam Balinak paradicsomos-krumplit, meg is ette, de azóta se erőltetem. Én is úgy hallottam, hogy allergizál. Tészta? én azt se adnék még neki.
Tényleg, nem tudjátok, hogy bébikekszet, vagy babapiskótát mikortól lehet? Ha majd kijönnek elől a fogai?
szerika

Ezek a karácsonyi dalok nagyon jók :) Amúgy is szeretem a zeneovisok zenéit.
szerika

Én babakekeszet nem adnék. Se piskótát. Cukor van bennük, amit 1 éves kor előtt semmikép nem ajánlott. És glutént is tartalmaz sztem.

Hajni, köszi, aztán már olvastam, csak mikor elkezdtem írni, még nem jelent meg a te üzid.

Én elhagytam innen már 2 topikot is.... :oops: :oops: :oops:

Még a TV-hez elfeledtem. Reklámot mindig elkapcsolom. Általában akkor hímzek, mikor Lilla TV-zik, mellettem a kapcsoló, és, ha reklám jön, már nyomom is át a Travel-re, vagy a Deko-ra. :lol:

KépKép
KépKép
fioona

hú, lányok, csak azt láttam most (addig jutottam el), h Szeri szólt, h nem válaszoltunk.
Szeri, nagyon sajnálom! úgy látszik, kapkodva írok én is mostanában, mióta a nagy igényli, h fektessem. most vinnyog, h Aaaaanya, csináljunk gyertyát. hát igen, este tudtam jól netezni.

Szeri, én azért nagyon szeretek itt Veletek beszélgetni, és Te mindig olyan különösen kedves és figyelmes voltál, nagyon sajnálnám, ha Neked ez rosszul esne. ha van türelmed így is hozzám :roll: , tedd meg 1x-1x, h megismétled, ami fontos kérdés, esetleg pü-ben megkérdezel.

most is látod, csak ennyire futotta.
sztem nem törhet le csörgőtől fog, nem hallottam még ilyet.

puszi mindenkinek.
remélem, azért együtt maradunk! :wink:

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Én is sajnálom Lányok ezeket az érzéseket!! És nagyon remélem hogy nem oszlik fel a topicunk!!!

Szeri!

Hát Balinak ez a kép csudi jó! Nem semmi a gyermek! :lol: :lol: :lol: :lol: Biztos nem lesz semmi gond majd meglátod,egy kis torna elég lesz!!

Hát nálunk a tvvel biztos gond lesz,vagyis nem tudom hogy fogjuk megoldani mert a párom is elég tv nézős,és én is kezdek rászokni! Bár gondolom mikor már meglesz a bébi akkor nem lesz időm rá!!! :lol:

Fio,Szeri!

Hát én azért nem tudom hogy nőtt e a pocim mert ugye én minden nap látom!! :lol: Ti kívülállók sokkal jobban tudjátok! Hát ha azt mondjátok nőtt akkor biztos úgy van! Én azt hittem hogy nem.

Fio!
Nem hiszem hogy a ruha csalna, bár a fene se tudja!! :roll:

Krisz!
Nem semmi Csenge ahogy áll!!!! Hihetetlen korán elkezdte!!!! Nagyon ari ahogy annál az asztalnál áll!!! :D
csipcsab

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?