Juti
férjem azt mondja van fafesték,olyan amivel az ajtótokot lehet festeni.Fehér akrill. Ez lenne rá a megoldás.
Jó ötlet ha megveszi a családtagok.Nem olyan nagy beruházás,és tényleg nem a nemtom hányadik kisrucit hozzák.
Kisfickó mozgolódik??
Mi lesz a neve?Dűlőre jutottatok?VAgy lehet nagykukisnak anyakönyvezni?
Anikó
törjetek felettem pálcát!!!
ELvittem a kölkedliket ünnepségre.Erre vártak már jó ideje,na és nem olyan nagy betegek.Szerintem a buszon,vagy az utcán is taliznak a kölkedlik ennyi bacival.NA meg az ovuban,suliban.
Petra hogy mit szolt?Anikó!!Látnod kellett volna!!
Az első volt aki kiment hogy verset szeretne mondani,persze nem tudott,fogta a télapo kezét,és okosan nézte.
Aztán télapó maga mellé ültette.Majd Réka megszánta és kiment hozzá,aztán együtt elénekelték a hullapelyhesfehérhót
Annyira büszke voltam rá,olyan merész volt és olyan bűbájos.
JA és a mikulás bácsi megdicsérte a szép szemét!!!
MA este végig a télaponak énekelt itthon.Meg kell zabálnom!
Réka pedig kezdi érezni hogy felnől.Rosszul is esik neki,hogy már nem az igazi,mint tavaly volt.(tavaly még hitt)
Kesergett egy sort.
Már csak két fogad van??Derekasan helyt álltál!!
Esztermami
El is költöztetek?Hogy viselik a gyerekek a környezetváltozást?Nem keresik a régi lakást?
Te hogy érzed magad?LAkást rendbe tudtátok tenni?
Zília
Alexandrának jobbulást!!
Szerintem vidd el a mikuláshoz ha jobban van.Elvégre csak egyszer van miku egy évben!
Petra nekem se eszik rendesen,igaz neki van begyulladva mandulája.De ami a furcsa hogy nem is iszik olyan sokat mint szokott.
Igaz hogy cumisüveget is nemrég vettm el tőle.Szerencsélre eltörött.Igy el kellett fogadnia hogy nincs.Azzal megivott másfél litert egy nap.Most szerintem nincs meg egy liter.Szolni kell hohy igyon.Nem tudom mi a jó megoldás.Persze már nem kell cumisüveg ekkora lánynak,dehát az egy megszokása volt,most meg betegen nincs.Pont betegen....
Jó éjt!!