Új privát üzeneted érkezett!

Megyek, apa követeli a gépet :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Jó éjt!!!

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó,
ejj, de csomagol akisasszony!!! :) LÁtom ő is szeret mindenre ráülni!! :)

Cajok,
mindenkinek postáz a télapó?? :)

Erika,
én nem tudok segyteni, nekünk még nem volt ilyen. Remélem hamar elmúlik!!!

Cajok,
édesség téren mi is szigorúak vagyunk, sima - nem mikulás közeli - napokon sem kap csokit, max túrórudi, tejszelet és társaik. persze evett már szaloncukrot, mégis hogy tudja mi az és milyen finom!! :twisted: de most komolyan. ráér még az édességgel. és mégis. alig alakdt valaki, akitől nem édességcsomagott kapott volna... :? persze nem ajándék kell, de ne csokik tömkelege. pedig születése óta hangoztatjuk, hogy nem akarjuk, hogy csokit egyen. de amikor átadják neki és örömmel bontja ki, persze hogy adunk neki egy valamit, de itthon aztán be a fiókba és mi szépen lassan megzabbantjuk... :roll: :oops: ez van, inkább mi, mint ők, még ha kicsit viccesen is hangzik.

KépKép
viol81

Reggel kibontottuk :lol: :lol: :lol:

Viol, azoknak hozza a postás akiknek messze vannak a nagymamáik :P

Mi is megeszegetjük a gyerekekkel a csokit, idén sem vettünk mégis lesz bőven...
Márton a szaloncukrot meg sem eszi, Janka annál inkább és Ágnest sem lehet egy kis nyalintás erejéig kihagyni a dolgokból. Ő már mindenben olyan akar lenni mint a nagyok. Már nem lehet előkével etetni, régóta kanalaz én meg őszülök :evil:
Persze azért időnként szalad, leparancsol és mondja, hogy "cici" :lol:

Reni,
a szobatisztaság nem évszakfüggő, ha érett rá a gyerek bármikor lehet próbálkozni :wink: Sokan szoknak le télen!

Rik,
nem ismerjük a gyógyit, de a normafloor jó! Bár szerencsére eddig a mi gyerekeink nagyon kevés esetben ettek ab-t.

Kép
Kép
Kép
amica

Amica,Anikó

hogy mi se maradjunk ki a jóból:Az előbb nekünk is megjött a csomag a mikulsátol.. :lol: (Petra alszik még ugyhogy várunk a kibontással)
Kép

Köszi a hozzászolásokat a hasmesnése témához.
Szerencsére ma már nincs.Hogy mitől lehetett tegnap?? :roll:

Anikó

egy kalappal a fogdokihoz! :wink:

Amica

kiszedték a varratokat?

KIsmamáink merre vannak??????
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!!!

Olyan édik vagytok, hogy hiányoltok. Tegnap pihiztem egész nap. Illetve csak kb. 3ig, aztán megnéztük a Baumaxot. Ugyanolyan, mint máshol. De én örülök, hogy végre itt is van ilyen, mert elég olcsó cuccok is vannak. Majd jövőre biztos sokat vásárolunk ott is, mert idén nem lesz rá pénz. Meg az Obi-t is nagyon várom. Ikea nem lesz? Mert az lenne még igazán a csúcs! Az a kedvencem.

Na, most megyek is, mert főznöm kell még valami fincsit. 6kor jön haza az uram, még ki kell találnom valamit addigra. Még van időm.

Pusza!

jutiboszi

Sziasztok!

Múlt héten írtam és elszállt valahogy amit írtam azóta meg nem volt időm.Sajnos Alexandra beteg lett.Hétvégén az ügyeleten voltunk vele heveny légcsőhurutot állapított meg már jobban van ,de még mindig nagyon köhög.Csütörtökön még semmi baja sem volt péntek reggelre hőemelkedéssel ébredt estére meg 39,2 fokos láza lett.Vasárnap szegényemnek nem volt hangja csak suttogni tudott.Ma vittük vissza a körzetinkhez és kapott újabb adag antibiotikumot , mert az előző nem volt elég meg kánforos kúpot.Úgy féltem hogyan fogom majd beadni neki aztán nagyon simán engette minden hiszti nélkül.Úgyanis a gyógyszerek beszedésénél és az orrcseppnél mindig kisebb harc folyik pedig idáig ha gyógyszert kellett bevennie minden szó nélkül tette volt még repetát is kért volna.Mondjuk az ügyeletes orvos mondta adjak neki a köhögésre lándzsáz utifű szirupot szerintem pocsék íze van lehet emiatt nem akarja bevenni most a többit se erre mondta, hogy rossz ízű.

Rik jobbulást a gyerkőcöknek.Nálad esznek a lányok?Valamelyik nap Alexandrának is volt hasmenése , de ő aznap nem is evett csak ivott.

Anikó,jók a képek cukor,csoki kibontásba nagyon leleményesek a gyerekek.Mikor adtad a Normaflort Kincsőnek már az antibiotikum kezelés alatt vagy utánna?

Ha a Fő téren lesz tali és meggyógyulunk akkor mi is mennénk.

Sajnos Alexandra a Télapó ünnepségekről idén lemarad .Vasárnap volt a Gyikba a GYSEV-é és a faluba is.Holnap lesz a mozdonyvezetők szakszervezeté ezen még gondolkodunk,de hát nem akarjuk, hogy visszaessen és másokat megfertőzzön.Pedig úgy várta és persze várja a holnap reggelt vajon mit hoz a télapó.

Lehet engem is megferőzött a kisasszony , mert érzem a torkom.Na ma jó sok lettem

:oops:
Mindenkinek szép napot!

Zília

Kép
kertész ákosné

sziasztok!

vasárnap óta lakunk az új lakásban, persze dobozok között!

Nem nagyon tudtam visszaolvasni, de mindenkinek a legjobbakat!
Ha erre jártok, nézzetek be.

Rik,
Vince kapott Aktilt és neki is volt hasmas tőle, elég komoly - neki Normaflore ellenére - de az mindenképpen jó. de amint nem kellett már Aktil - Vince is tüszős mandulagyulladásra kapta - egyetlen egyszer volt neki - szóval, amint nam kellett adni neki, rendbe jött a széklete!

Megyek, mert pakolnom kell!!

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!

Esztermami- akkor most nálatok is dúl a dobozháború :twisted: , milyen az új hely? Janka és Vince hogy viselte a költözést?

Zília- közben adtam, + egy napot ráhúztam az antibogyó után. Jobbulást Alexandrának!

Juti-és hogy álltok a cuccokkal, kiságy, pelenkázó...stb? Mi legelőször a fürdetődézsát vettük meg :lol:

Rik-PetraMikulás milyen volt???? :lol: :lol: :lol: Mit hozott neki a Nagyszakállú?

Már csak 2 fogam van hátra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Megyek, szakirodalmat olvasni (Kismama), a tételek megvárnak :twisted: :twisted: :twisted: (Nagyon rossz diák lettem :oops: :oops: :oops: , nem ismerek magamra....)

Szép estét!

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Minden megvan, kivéve a kiskád, de azt is kinéztük már, csak várjuk a pénzt. Valószínű még januárban vásárolgatunk, amit kell, vagy kiadjuk a rokonoknak, hogy ha ajándékot szeretnének venni, akkor ne egy 27. rugdalózót vegyenek, hanem olyan hasznos dolgokat, ami tényleg kell.

Képzeljétek, van egy tök jó szekrény a babaszobában, jól elférnének benne a cuccok, csak egy baj van vele: fekete. Gondoltam, veszek öntapadós bútorra való tapétát, de leesett az állam. 7000 Ft lenne kb. Hááát, nem tudom. Igaz, olcsóbb, mint egy új szekrény, de azért elég drága.

Nem tudtok valami költségkímélőbb megoldást? Lefesteni lehet? Sima bútorlap, gondolom műanyag lehet a borítása. Mivel lehetne lefesteni, hogy az meg is maradjon?!

jutiboszi

Juti

férjem azt mondja van fafesték,olyan amivel az ajtótokot lehet festeni.Fehér akrill. Ez lenne rá a megoldás.
Jó ötlet ha megveszi a családtagok.Nem olyan nagy beruházás,és tényleg nem a nemtom hányadik kisrucit hozzák.
Kisfickó mozgolódik??
Mi lesz a neve?Dűlőre jutottatok?VAgy lehet nagykukisnak anyakönyvezni? :lol:

Anikó

törjetek felettem pálcát!!!
ELvittem a kölkedliket ünnepségre.Erre vártak már jó ideje,na és nem olyan nagy betegek.Szerintem a buszon,vagy az utcán is taliznak a kölkedlik ennyi bacival.NA meg az ovuban,suliban.
Petra hogy mit szolt?Anikó!!Látnod kellett volna!!
Az első volt aki kiment hogy verset szeretne mondani,persze nem tudott,fogta a télapo kezét,és okosan nézte.
Aztán télapó maga mellé ültette.Majd Réka megszánta és kiment hozzá,aztán együtt elénekelték a hullapelyhesfehérhót :lol:
Annyira büszke voltam rá,olyan merész volt és olyan bűbájos.
JA és a mikulás bácsi megdicsérte a szép szemét!!!
MA este végig a télaponak énekelt itthon.Meg kell zabálnom!
Réka pedig kezdi érezni hogy felnől.Rosszul is esik neki,hogy már nem az igazi,mint tavaly volt.(tavaly még hitt)
Kesergett egy sort.
Már csak két fogad van??Derekasan helyt álltál!!
:lol: :lol:

Esztermami
El is költöztetek?Hogy viselik a gyerekek a környezetváltozást?Nem keresik a régi lakást?
Te hogy érzed magad?LAkást rendbe tudtátok tenni?

Zília

Alexandrának jobbulást!!
Szerintem vidd el a mikuláshoz ha jobban van.Elvégre csak egyszer van miku egy évben!
Petra nekem se eszik rendesen,igaz neki van begyulladva mandulája.De ami a furcsa hogy nem is iszik olyan sokat mint szokott.
Igaz hogy cumisüveget is nemrég vettm el tőle.Szerencsélre eltörött.Igy el kellett fogadnia hogy nincs.Azzal megivott másfél litert egy nap.Most szerintem nincs meg egy liter.Szolni kell hohy igyon.Nem tudom mi a jó megoldás.Persze már nem kell cumisüveg ekkora lánynak,dehát az egy megszokása volt,most meg betegen nincs.Pont betegen....

Jó éjt!!
Vendég

Nem döntöttünk még mindig. Az én verzióim:

Ábel, Benjámin, Dominik, Olivér, Márk, Albin, Ágoston....és még egy csomó, de a párom még nem választott közülük. Majd kinyomtatom neki, és talán 20-25 név közül tud egyet választani. Majd írom, hogy mi lesz ha végre rászánja magát. Dominik felé hajlik, bár kicsit mókás a Dobos Dominik, de nekem tetszik. Meg neki is.

Rik!

Köszi a tanácsot, lehet, hogy tényleg a festés mellett döntök, mert úgyis matricát szeretnék rá tenni, olyan öntapadós bordűr csíkot, mert a kisebb szekrényen is az van.
Csak attól tartok, hogy nem tapad majd jól a festék, mert műanyag, félek, hogy lepattog, vagy nem lesz szép. Lehet, hogy veszek egy kis mennyiséget a festékből, és az ajtó belsején kipróbálom. Ha beválik, akkor lefestem az egészet. Ha nem, akkor marad a drága bútortapéta. Vagy megkérdezem a festékboltban, lehet, hogy kell valami alapozó, és akkor megmarad. Na, majd holnap kiokosítom magam.

Azért köszi a férjednek!!!!

jutiboszi

Ja, és mozgolódik ám rendesen Nagykukis. Mindig "kidugja" belőlem valamijét, legtöbbször a lábait tologatja kifelé. A legújabb, hogy alul csikiz a kezével, egészen lent. Olyankor mindig vigyorognom kell, mert elég vicces érzés.

De már nagyon várom, hogy kint legyen, mert most kezd egyre nehezebbé válni a várandóság. Lassú vagyok, mint a csiga, nehezebben kapok levegőt, nehezebb aludni, áhhh, nem is folytatom. Boldog vagyok, és ez a lényeg.

Mostanában eszembe jut, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy sikerült, azért 9 hónapig gyúrtunk rá. És az UH-n mondta a nőcike, hogy örüljek, hogy teherbe estem, mert hátrahajló méhem van, és állítólag nehezebb teherbe esni. Van, akinek nem is sikerül. Szóval szerencsések vagyunk, áldom is az eget ezerrel.

Na, most alszunk!

Jóéjt!!!

jutiboszi

Ja, és még annyi, hogy teleeszem magam, majd kipukkadok, és 10 perc múlva megint éhes vagyok. De nem bírok enni, mert ugye tele vagyok. Ez őőőőőrület. Ááááááááá!

jutiboszi

Juti,

Alapozo mindenkeppen kell ra, mert kulonben nem tapad meg a feluleten a festek. Talan lenn a Koszegi uton abban a nagy festekboltban meg tudjak mondani pontosan, hogy milyen kell ra. Szerintem biztosan lehet festeni!

Nekem is hatrahajlo a mehem, es en meg tabletta mellett is teherebe estem, ugyhogy nem feltetlenul jelent hatranyt a dolog. :wink:

Kép
Kép
agi

Szia Ági,
mostanában rendszerint megkérdezi tőlem Máton fiam, hogy nálatok most hány óra van és Bence mit csinálhat :wink:
Még mindig emlékszik rá, sajnálom, hogy nyáron nem futottunk össze, na de majd jövőre :P

Juti,
nekem is hátrahajló, ez azért szerencsére nem mindig akadály.
Ne várd annyira a végét, néha visszakívánod majd a pocaklakót :lol:
Lassulj le és örülj :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Kép

katus78

Kincső és a Mikulás:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Dorka is beteg... mandulagyuszi... :?
De tegnap házhoz jött a télapó, majd teszek fel képeket.

Juti,
na de jó, hogy jelentkeztél! :) Az a 11 hét meg... :) Aludj sokat!!!! :D

Eszter,
sok boldogságot kívánok az új lakáshoz!! :) Hogy viselték a gyerekek?

Bocs, cajok, rövid voltam, pakolnom kell még, aztán uzsgyi Sopron...

Íme a mi télapónk:
Kép
Kép
Kép
Itt pedig segít apunak... :)

KépKép
viol81

Sziasztok!

Alexandra a gyógyulás útjára lépett.Az éjszakát végig aludta egyszer sírt fel ,de szerintem rosszat álmodott.Kért reggelit is és ebédelt is.Reggel mikor felébredt első kérdése az volt apuka már itthon van, mert meghagyta neki, hogy addig nem nézheti meg a csizmáját amíg ő nem ért haza ( éjjeles volt).Hát kb. 5 percet kellett várni aztán olyan lelkesen ment és csodálkozott, hogy mennyi mindent kapott és megállapította.jó kislány voltam ,mert virgácsot nem kaptam.Olyan aranyos volt.Este meg csak úgy pucolta a cipőit.

Rik,mi is úgy döntöttünk a férjemmel elvisszük ma a télapó ünnepségre hisz akkor 1 évet kéne várnia kettőről meg már ugyis lemaradt.Szerintem Alexandra sem iszik annyit mint szokott nekem is kínálgatni kell máskor meg mindig kérte magától.Most pohárból iszik kis Petrád?Alexandra általába üdítős üvegből aminek van lezárható teteje, kupakja.Esetleg próbáld meg te is abból adni neki az iszit hátha helyettesíti a cumisüveget.

Anikó,Viol nagyon aranyosak a kiscsajok a télapóval.Irigylem, hogy édesség ügyben ilyen szigorúak tudtok lenni én sajnos nem :( :oops: .

Jutiboszi, szerintem is élvezd ki ezt a 11 hetet még pihenj sokat utánna ugysem tudsz.( ezt már bizti sokan mondták neked )Milyen fürdőkádat néztetek ki?Külön szobája lesz a kukisotoknak?

Esztermami, hogy érzitek magatok az új lakásba ? Ez most saját?Most már maradtok végleg Budapesten?

Úgylátszik én mindig ilyen maratoni hosszú vagyok .Bocsi.

Zília

Kép
kertész ákosné

Sziasztok!

Elöször is minden betegnek gyogyulast!
Lara is tegnap du.-ra benathasodott, es ma reggelre egy kis höemelkedese lett. Etvagya nem sok, de azon kivül minden okes.

Rik!

Köszi az ötletet, lehet, hogy nekem is ezt kell csinalnom, hogy egyszerüen napközben levetni a pelust rola. Ha jatszik teljesen elfeletkezik rola, hogy pisilnie kell.

Amica!

Azt gondoltam, hogy nem evszak függö a szobatisztasag, csak hat nyaron egyszerübb egy poloban hagyni kinnt futkosni, mint telen. Telen megsem mehetek ki vele pelus nelkül es ha bepisil nem maradhat nedves ruhaban. Szerintem sokkal könnyebb nyaron szobatisztasagra szoktatni.

Viol!

Köszi jol vagyok, ma voltam dokinal. Minden rendben talalt, szepen fejlödik a baba.
Es köszi mIndenkinek a dicseretet!

Reni

Kép
Kép
reni76

Jaj, bocsi elfelejtettem irni, hogy a kepek szuper jok!

Kép
Kép
reni76

Reni,szerintem is bróbáld meg amit Rik tanácsolt szobatisztaság ügyben.De ahhoz, hogy szobatiszta legyen elég érettnek kell lennie , én is próbálkoztam nyáron Alexandránál, hogy az udvaron hagytam egy bugyiba futkosni és ha bepisilt abszolut nem zavarta,pedig nekem is sokan mondták majd nyáron leszokik és ősz lett belöle.Légy türelmes.Az jó hír, hogy a baba szépen fejlődik.Mit szeretnétek?Télapónak mit szólt Lara?Jobbulást neki is.

Zília

Kép
kertész ákosné

Zília,
Dorka meg annyit iszik, mint a csuda... :) ma is, kb 2 óra leforgása alatt több, mint fél litert...
Jó, hogy már jobban van Alexandra. A télapó gyógyulást is hozott neki! :wink:

Reni,
nektek is jobbulást!!! :)

KépKép
viol81

De jó kis miku képek!!

Zília

Petra ma össz. 7dl ivott.Most kicsit ideges vagyok.Elutasitja vagy csak két kortyot iszik.Nem tartom jó megoldásnak hogy vegyek cumisüveget neki,mert nem is keresi.Elfogadta hogy eltörött.
Inkább probálkozom az itatással,megyek utána.....Ja igen,pohárbol.

Reni
én azt ajánlom neked hogy várdd meg mig 2 éves lesz a csajszi,aztán akkortol ügyeskedjetek.Általában az a választó,onnantol a kicsik megérnek rá,és érzik hogy pisi lesz,hova kell pisilni.
Szóval kicsit várj még.De aztán mindent bele!!
:wink:

MA Petrának megvettem a fekvős babakocsit(végre).Szóval végülis mégiscsak kari ajándék lett belőle.Olyan szuper,van benne mozeskosár is!!
JAj ugy odaadnám már neki!! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Rik-és hova dugtad el Petra ajándékát? :lol: :lol: Réka mit kap? Én is megyek Kincső után, mert úgy belefeledkezik a pakolásba, hogy mindig kínálni kell innivalóval. Ott sorakozik a tálalón poharakban: víz, kubu, tea... :twisted: :twisted: :twisted:

Reni-mi ott tartunk Kincsővel, hogy betrappol utánam a WC-re és vigyorog :lol: :lol: :lol: Ő még messze van a szobatisztaságtól, nem is szól, ha kaki van :shock: , állandóan szagolgatom a kis sunyi fenekecskéjét :? (Képes egymás után 2x is a tiszta pelusba :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

Zília-örülök, hogy Alexandra jobban van már! Élvezte a Mikulást?

Viol-micsoda segítsége van nálatok apának!!!! Az a kalapács :lol: :lol: Sulival hogy állsz?

Ivás-Kincső sokat iszik, de ő még mindenbe is, amit mi iszunk :twisted: :twisted: , képes a teám felét kiinni a poharamból, mindig jön és nyújta a kis száját. De a szeme állandóan karikás, a védőnő szerint keveset iszik, más szerint E vitamin-hiányos... Szerintetek, ötlet?

Anikó

Kép[/url]
quito

Ja, és ma Kincső megevett egy szaloncukrot :lol: :lol: :lol: :lol: Hármat pislantottam és eltűnt :twisted: :twisted:

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nehéz volt eldugni,de megoldottuk:)
A szem alatti karikák bármitől lehetnek.Hogy e-vitamin?Én még erről nem hallottam....Inkább kialvatlanságra szokták mondani,nem?
NA de az NYuszinál???? :shock:

Jó éjt!! Kép
Vendég

Sziasztok!!!

Ági!

Na, ez aranyos! Te vagy a legmesszebb tőlünk, és pont Te ajánlasz utcára pontosan boltot. Jót vigyorogtam. Egyébként nem is tudom, mit csináljak, lehet, hogy hagyom így az egészet, és kiteszem az előszobába, vagy elajándékozom, mert most nem akarok nekiállni festeni se, mert büdös, meg macerás, majd meglátom. Még alszom rá párat. Kezdek ellustulni.

Amica!

Tudom, hogy vissza fogom még kívánni a pociba, meg nem is vagyok türelmetlen, meg az is vagyok, ez most naponta változik nálam. De a lényeg, hogy jól érzem magam, és nagyon BOLDOG vagyok. Várom már hogy megszülessen, de az is jó, hogy a pocimban van. Minden jó.

Zília!

Ezt a fürdőkádas dolgot nem értem. Mi nem veszünk fürdőkádat. Ja, rémlik. Sőőőőt, megvan! A babának veszünk fürdetőkádat. A Tescoban van, pár ezer Ft, csak most még várjuk apa fizuját, és utána megyünk, megvesszük. Sima egyszerű babafürdető kád.

Tényleg csajok! Kis kádat, vagy nagy kádat érdemes venni? Mert én arra gondoltam, hogy nagyot lenne jó, mert abba sokáig bele tud ülni. A szomszédomnál is a csajok elég sokáig használták a kiskádat, bele a nagy kádba, és abban ücsörögtek, meg pancsoltak. Viszont amíg pici a bébi, addig nehéz cipelni a vízzel, mert a fürdőben nincs hely fürdetni. Na, ezen még filózunk egy darabig.

Zília!

Lesz külön szobája a picurnak, már készül, csak ki kell festeni, és kész is. Megvan minden "felszerelés" benne. Még gyerek heverője is van a kiságy mellett, mert kaptunk a mamitól. Még a mi heverőnk volt, amikor ott aludtunk a mamiéknál. De vigyáztunk rá, semmi baja. Most az én picúrom fog benne aludni!

Jaj, csajok!

A legfontosabb, amit akartam írni, majdnem lemaradt. Úgy néz ki, találtunk nevet Nagykukisnak. Milán. De ez még nem 100%! Még gondolkodunk, ez az első verzió. Dobos Milán. Szerintem jól hangzik. Vélemények? De őszintén!!!

jutiboszi

BENCÉNEK BAGYON BOLDOG 2-DIK SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!

Kép

katus78

Nagyon :oops: :oops: :oops:

katus78

Bencének Mi is BOLDOG SZÜLINAPOT kivánunk!!!
Kép

Gabó!

NAgyon régen irtál már!!
De felénk kismadarak jártak ma. :shock:
Csiripeltek valamit:A Gabó osztályvezető helyettes lett az intersparba! Kép
Szívből gratulálok!!!
Vendég

Katus!!
Bagyon... :lol: :lol: Hogy vagytok?? Tegnap Erikának írtam mailt, hogy hogy vannak.

Juti,
szerintem nagggyon szép a Milán!!! :P Komolyan!! :P
Nekünk kiskádunk volt, és tényleg nehéz cipelni, még ha kevés víz is van benne... Úgy tud lötykölődni benne... :? Mi akkor váltottunk a naaagy kádra, amikor Dorka már átlósan is átérte a kicsit. :D

Bence,
mi is boldog szülinapot kívánunk neked!!!

Anyukád hogy van? :wink:

Erika,
na, de jó, hogy lett babakocsi!! És hol sikerült találnod?

Anikó,
karikákra nemtok semmit mondani. De amúgy alszik Kincső eleget?
Suli megvan, köszi, az eddigi 3 házivizsgám mind 5-ös lett, ühümühüm... :lol:

Gabóóóóóóóóóó!!!!!!!!!
Mizu???

KépKép
viol81

Erika,
milyen madártól kaptál te ekkora infot???? :shock:

KépKép
viol81

Sziasztok!

Bencének mi is boldog szülinapot kívánunk!

Juti- Milán nagyon szép név! Nekünk fürdetődézsánk volt, abban csücsül a baba, nem fekszik hanyatt. Kincső imádott benne lebegni :lol: :lol: :lol: Amint begyógyult a köldöke, ebben fürdött, addig pedig egy lavórban.

Rik-micsoda vándormadarait vannak neked???? :lol: :lol: :lol:

Viol-Nem tudom, mennyit kell aludni :shock: , nappal 1,5-2 óra, éjjel pedig: 19.00-6.30 között az alvásidő... Ez lenne kevés? Vizsgák: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma jöttem meg a Hivatalból, vissza kell mennem (új időpont: dec.28.), mert nem vittem egy papírt :evil: :evil: :evil: , ennyit a számítógépes világról, ilyenkor nagyon fel tudom húzni magam. MINEK VAN AKKOR SZÁMÍTÓGÉP, AMIBEN AZ EGÉSZ ÉLETEM BENNE VAAAANNN??????????? MIÉRT NEM SZÓLNAK ELŐTTE AZ ÜGYFÉLNEK, HOGY MIKET VIGYEN BE??? NÁLAM CSAK AZ VOLT, AMI A KIKÜLDÖTT LEVÉLBEN VOLT!!!!

Anikó

Kép[/url]
quito

Bence, boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!

Nálunk nem jött össze a karácsonyi ajándék eldugás. Márton tegnap megtalálta :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol:

Elhúzgálta a bútorokat és előszedte az ágy alól, és kijött vele a szobából. Eddig még nem mászott az ágyunk alá :lol: :lol: :lol: :lol:
Kész vagyok...

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Anikó!

Én csak annyit tudok mondani a karikákra, hogy nekem világéletemben karikás volt a szemem alatt, már kiskorom óta, és nem volt semmi bajom. Szóval nem tudom, lehet, hogy vékonyabb ott a bőröm? De nem akarok okoskodni, nem vagyok dokinénibácsi se! Védőnénit kérdezted már?

Bencének Boldog Szülinapot!!!!

jutiboszi

Bencének boldog szülinapot!

Elvittük a télapó ünnepségre Alexandrát hát ő nem volt olyan bátor mint a Petra.Kellett egy kis anyai taszigálás, hogy odamenjen a télapóhoz.

Rik, Rékád hogyan tudta meg, hogy nincs is igazából Télapó?Jézuskába még hisz ?Hol vetted a babakocsit és mennyiért, milyen ha lehetek ilyen kiváncsi?Alexandra is mélybabakocsit kap,meglátta az újságba és azóta olyant szeretne.Igazán mi nem akartunk neki venni, de hát nem akarjuk, hogy karácsonykor csalódjon,és mondjuk is neki, nem valószínű, hogy kapni fog,mert tavaly is babakocsit hozott neki a jézuska( persze nem mélyet).

Juti,nekünk olyan fürdőkádunk volt ami úgyszólván formatervezett az egyik oldalán 6 hónapos koráig lehet fürdetni a másik oldalán 6 hónapos kortól amikor már tud ülni.Én nagyon szerettem szerintem biztonságos. Jó egy éves koráig fürdettem benne Alexandrát.Igaz drágább volt valamivel mint a normál.A Milán szerintem is szép név és jól is hangzik a Dobossal.

Amica, hát ez bosszantó mármint a megtalált karácsonyi ajándék.Mi volt az? Most kap majd mást vagy marad a megtalált?

Gabó, neked meg nagy gratula a kinevezésedhez, ha ilyen ütembe haladsz nemsokára te leszel az igazgató.

Szép estét mindenkinek!

Zília

Kép
kertész ákosné

Csajok!

Gabónak anyujával találkoztam,köszöntünk.Aztán én megfordultam és nézelődtem tovább(boltban).És akkor hallottam emint egy másik ismerősének mondta. :wink: :oops: Szal én ilyen madárkával taliztam!

Gabó
jelentkezz!!!!!!!!!!!!!!

Juti
nekem nagyon tetszika MIlán.Én is gondoltam rá,mindkétszer.Sajnos apának nem jött be,igy nem lett volna az.De szerintem szép,nagyon!!!!!!!!!

MA is jött egy elkésett mikulásdoboz postán!!!! :wink:
Szuper dolgok voltak benne(nemcsak csoki)Tényleg meglepi volt!!!!! :wink:

A babakocsit itt vettem a Jerevánon. :wink:
De állitolag a Tescoba és a Müllerbe is van szép.6000 -ért.Tescoba kicsit olcsobb.
Ja de persze láttam 21000-ért is!!!ühümmm.....
:shock:
Mondtam az eladónak hogy akkor inkább veszek neki egy igazit azzal is eljátszana,aztán majd a kistesónak is jó lesz késöbb... :wink:
Vendég

Ühümmmmm......most, hogy így megbarátkoztunk a Milánnal, Kevin lesz a neve. Mert hazajött a párom, megkérdeztem, hogy biztosan Milán legyen,mert nekem tetszik, csak valami mégsem smakkol. És akkor ő is húzta a száját, hogy legyen inkább Kevin. A Kevin kelta név, és elég különleges, jobban tetszik, mint a Milán. Képzeljétek, ezt jól kifundáltuk. A Milán is, és a Kevin is azt jelenti: Kedves. Csak a Milán szláv, a Kevin kelta erdetű. Szóval ma úgy tűnik, Kevin lesz.

Vagy ha nagyon nem tudunk dönteni, akkor Dobos Kevin Milán. Aztán majd ő választ!

jutiboszi

Szép jó estét mindenkinek!

Köszönjük a köszöntést,nagyon aranyosak vagytok,hogy nem feledkeztetek meg rólunk.

Katus,Bagyon szépen köszönjük! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Viol,Bence üzeni :D ,hogy Anyukája jól van és majd megpróbál majd jelentkezni.

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!

Látom a Mikulás mindenkit meglátogatott. :lol:

Juti!
Milán? Kevin? Mindegyik jól hangzik. :wink: :)
(Egyébként az én lánykám is hasonló indokok miatt kapott két keresztnevet. Apa és a nővérke nem bírtak egymással megegyezni. Mennyit röhögtem én rajtuk akkor. :lol: :lol: :lol: ) Ezért lett ő Adél Virág. :lol:

Andi!
Nem semmi Márton leleményessége. :lol: (Murphy ilyenkor mindig dolgozik. Ahova előtte sosem nyúltak, ott ilyenkor körülnéznek.)
És mit mondtál neki? Mi lett végül az ajándék sorsa? :)

Anikó!
Én már előre rettegek ha valahova el kell mennem ügyetintézni. :evil: Először megtalálom a megfelelőnek hitt ablakot, ahol várakozom, aztán mire sorra kerülök átküldenek egy másikhoz, ahol újra kivárom a sorom, majd elveszek a bürokrácia útvesztőiben, aztán meg kiderül hogy így is-úgy is vissza kell még mennem legalább egyszer. Ez egy horror. :evil: :evil: :evil:
Támogassuk az egyszerű, bonyodalommentes ügyintézést!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Jah, és lányok!
Gratula a vizsgákhoz! :wink: :lol:

Nálunk borzasztó volt a hét. :( Apa kezdte a betegeskedést, majd én. Láz, gyengeség, torokfájás, volt itt minden. Huhh. Alig volt erőm bármit is csinálni. Míg én ágyban fetrengtem, aközben Adél a földön, vagy mellettem az ágyon rodeózott. :lol: (Szerencsére ő jól van. Kipp-kopp, kipp-kopp) Szegénykém már lassan egy hete be van zárva velem a lakásba. Nem tudtunk kimozdulni. Holnap pótoljuk.
Bekerült a kismama mosolyrovatába a fényképe. :oops: :D Aki tudja, az majd esetleg kuksizza meg.

Huhh, kicsit sok lett ez így. :oops: Meg aludnom is kéne valamennyit, bár az még mostanában sem megy.

Gyöngyi

Kép
wirág&

[quote]E írta:lhúzgálta a bútorokat és előszedte az ágy alól, és kijött vele a szobából.

Andi,
és mindezt teljesen tudatosan, szóval kereste?? :shock: :roll: Gáz... és mit kapott? :)

Anikó,
jesszus, hát elhiszem, hogy mérges vagy!! Mit akartál intézni?
Sztem Kincső alvása pont elég.

Erika, Zília,
nem a Müller katalógusban láttátok azt a babakocsit?

Hajnus,
rendben, köszi! :) Üzenem a fiadnak, hogy örülünk, hogy anyukája írt nekünk! :) Puszi!! Várjuk a további írásokat! :wink:

[quote]m írta:ert nekem tetszik, csak valami mégsem smakkol

Juti,
micsoda? Nem értem. Különben nekem a Milán jobban tetszik... :roll: :P

KépKép
viol81

Gyöngyi,
de akkor most már jobban vagytok?? Gratula az újsághoz!!! :) Bár én nem olvasom, biztosan csodaszép Adél!!
A nővérke miért gondolta úgy, hogy van beleszólása a gyerek nevébe?? :shock: :P

Cajok,
mi bálozunk ma!! :) Hát persze hogy már megint a csapattal! :lol:

Jah, lefényképeztem a kisasszony ágyát, majd felteszem. Tegnap már benne aludt. Úgy örült neki, Gábor alig tudta befejezni, ott lábatlankodott mellette. Amikor eljött az este - akkor tettük be a végleges helyére - kérte a takaróját, kérdeztük alszol-e, bólintott, kérdeztük lekapcsolhatjuk-e a villanyt, bólintott. Megtettük - de ahogy szoltuk, kislámpát égve hagytuk - aztán jött a nagy sírás! :roll: Én attól tartottam, hogy hamar lemászik és kijön, de nem. Állt az ágy végében, ahol szokott, és onnan sírt. Nem tudta, hogy le lehet mászni?? :) Szóval bementem, melléfeküdtem, de csak produkálta magát, simogatott, betakart és hasonlók. :) Lementem inkább a földre és onnan simogattam, végül 10 körül elaludt. Ma anyué lesz, kíváncsi vok mire jut vele... :)

KépKép
viol81

ő az. én is elférek benne... :lol:
Kép
Kép

a kupit ne nézzétek... :lol:

KépKép
viol81

Viol

Pont a kupit néztem,ejnye!! :lol: :lol: :lol:
Szuper az ágy!!
:wink:

Juti

A Dobos Milán jobban hagzik,nem???(szerintem :wink: )
A döntés végleges?? :D

Amica

és mit mondtatok hogy került az oda?Most vesztek ujat?(gondolom)
Fogad?
Vendég

Viol! a Milán jobban hangzik, ez az ami nem smakkolt a Kevinnél. Valahogy olyan idegennek tűnik a Kevin. Olyan angolos. Bár ez csak megszokás kérdése. Lehet hogy Dobos Milán Kevin lesz. Rövid nevek, nem gáz, ha több van, aztán majd ő választ ami tetszik neki. Áh, nem tudom. Nem lehetne "apja fiának" hívni? Az egyszerűbb lenne. :lol: :lol:

Olyan nehéz dönteni. Lánynév már régen van, de az még várat magára. Na, megyek!

Pszi

jutiboszi

Ja, Viol! Szupi az ágy, én is szívesen aludnék ilyen gyönyörű új ágyban!!!! Mondd csak meg a kis tündérkédenk, hogy Juti irigykedik! :lol:

jutiboszi

Szegényem, sírt. De aztán nem volt semmi baj? Megszokja ám hamar. Sokat dícsérd, hogy milyen szép, kényelmes, nagylányoknak való ágy, hátha hamarabb megbarátkozik vele, és akkor nem sír. Vagy ez csak egy ötlet. Ezt a barátnőmnél láttam. Mindennek nagy feneket kerít, és hamarabb elfogadták a gyerekek.

jutiboszi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?