Sziasztok!
Anches!
De jó, hogy írtál! Csomót gondoltam rád, hogy mi lehet veletek, miért nem írsz!
Ez a topic azért ment át gyereknevelésesbe, mert nincs kismamánk!!! Amikor én jöttem, volt jópár rajtam kívül (Edit, Nettke, Judyt), így akkor azok a témák is mentek rendszeresen. Nehogy már ezért ne írj!!! Most tessék írni, unaloműzésnek. Ha most beillszekedsz és jól megismerjük egymást, tuti nem fogsz "kikopni" akkor sem, mikor meglesznek a manók. Azért 3 gyerek mellett, nem lesz sok időd netezni, az tuti. De ha már "függő" leszel addigra- mint itt jópáran
- fogsz majd időt szakítani erre is. Amúgy meg csomó hasznos dolgot lehet itt olvasni és mindig van kihez fordulni a kédésekkel.
Nem raksz fel UH képet a mókuskoról?
Egyébként gratulálok, nagyon ügyes vagy! Csak így tovább!
Edit
Ne bántódj meg, de én ebben a történetben most nem érzem annyira a "szemét anyósságot". Persze nem voltam ott és nem hallotam, hogy hogy volt. Csak az alapján mnodom, amit írtál. pl a fényképezés nekem is nagyon fontos- lehet, hogy nem is gondolt bele, hogy a kicsiknek máshogy volna jó.
Karácsony: én már kitaláltam Robinak valamit, de nem merem leírni, mert ő is sokszor beleolvas, megnézegeti a fényképeket. Amúgy a mamák fényképes naptárat kapnak, meg ruhavásárlási utalványt, ilyesmit. Anyunak az lesz a fő ajándék, hogy veszünk magunknak egy jobb webkamerát, mert mindig panaszkodik, hogy alig lehet látni valamit a képből.
Fa: lent lesz és kikötjük. És reméljük a legjobbakat.... Tavaly még a karámban volt, ők meg kívül.
A díszítésen kicsit elgondolkoztam: lehet, hogy ha ők is díszíthetnék, nem nyúlkálnának utána annyit hozzá.
Szaloncukor nem lesz rajta- lusták vagyunk felkötözni.
A díszek műanyagok....
Baba
Gyógyuljatok meg! Mi is még a századik heti takonnyal küzdünk- remélem Karácsonyig meggyógyulunk.
A nasirecept engem is érdekelne!
ditke!
Csajok mint mindig, gyönyörűek. Hajukat ovi miatt vágattátok le? Nem sajnáltad Pepe sörényét? Ti is gyógyuljatok meg!
Torták fantasztikusak! Hogy csináltad? Nehéz volt? Szülinapra esetleg én is nekiugranék....
Vezetés: Én aktívan vezetek mióta van jogsim. Először elég béna voltam és minden út után remegő lábakkal szálltam ki a kocsiból. Azóta kikupálódtam és jól vezetek. Még parkolni is tudok!!!
Gyerekekkel megbolondulnék kocsi nélkül, az tuti. Ami elég új vívmány, hogy el merek indulni pár éve idegen utakon is és eddig még mindenhova odataláltam. (Baba el ne árulj.
amúgy is a sötét és az eső volt a hibás)
Vásárlás: én bevallom imádok Karácsonyra is vásárolni- mint amúgy is. Persze legjobban gyerekeknek, főleg most, hogy már teljesen felfogják, hogy mi ez az egész.
Imádom ahogy örülnek és csodálkoznak!!! De másoknak is, akiket tényleg szeretek. Szeretek valami nagyon találóval előrukkolni és azon izgulni Karácsonyig, hogy mit fog szólni.
Muszájból nem nagyon veszek semmit.
Ami minden ajándékozós ünnepnél bosszant, az az, hogy Robi családja képtelen bármit is kitalálni- még Robinak sem, mindenki csokit és piát kap. Most már nem is érdekel- Pár évig próbálkoztam, hogy jó ajándékokat találjunk ki, hátha akkor ők is törik majd magukat. Hát nem.
A felnőtt öccsei még a csokira se veszik a fáradságot, pedig ők mindig kapnak tőlünk minden alkalomra. Anyós külön figylemztet, amikor valakinek valamije van. De Robi idén megmondta neki, hogy nem fognak semmit kapni.
Nem is igazán értem, mert amúgy jóban vagyunk- én biztosan elsüllyednék szégyenemben.
Vikó
Naptár: sógornőmnek van ismerőse a Copy Generalnál- mi már tavaly is ott csináltattuk. Mintha nem fotópapírra lett volna- nem tudom.
Előtte mi itthon csináltunk saját nyomtatóval és sima műszaki rajzlapra. Pont azért, mert nekem se tetszett fotópapíron.
Befejezem....
Boldog Mikulást mindenkinek!!!!