Sziasztok!
Gadevi, ki lehet cselezni, ha nem akarnak beengedni - tenyleg nem szoktak beengedni a gyerekeket, de a ferjet? - esetleg mondani kell, hogy a bufebe mentek... vagy oldalt is van bejarat az aula felol, csak akkor kerulni kell a belso parkolo fele.
Uh-an minden rendben volt?
Kazi, kepeket ide is tessek feltenni, megol a kivancsisag!!!
Hajni ez szuper!!!
Azert remelem elkeszulnek a gyuruk! Milyen lesz? Ruhat terdig erot kolcsonzoben nem tudok, de van a Malommal szemben es az Alfold Aruhaz mellett egy alkalmi ruhas bolt, szerintem ott talalnal normalis aron ruhat. Feheret szeretnel?
Lili, tegnap kiprobaltam hasfajas ellen, hogy delutan ketszer kapott 5 szem Chamomillat (vizben feloldva), majd az esti szopi utan Espumisan cseppet es bevalt! Kis siras volt csak, par perc mulva jott a boff es beke-nyugalom!
Az mas kerdes, hogy igy is csak 11-kor tudtam lefekudni, mert elaludt a karomban, de ahogy letettem az agyba kipattant a szeme. Ezt jatszottuk masfel oran keresztul. De legalabb hangja nem volt.
Sajnalom, hogy Zsofi igy megijedt a Mikulastol!
Talan jovore osszebaratkozik vele!
Katika nem talalkozott Mikulassal, csak a toronybol leereszkedot latta. Majd jovore gondoltam.
Dettusek jol vannak, mar 12 hetes. Lencsike kicsit kohog, de nem veszes. Mult heten talalkoztunk utoljara, mar nagyon hianyoznak.
Lina, Miki
szerintem meg kicsik hozza. Jovore o is biztos batrabb lesz.
Adri, jobbulast Levinek! Ajandekotlet: Lego Duplo? Van egy jopofa par darabos. Ilyesmi a Clemmy is. Formabedobo? Kalapacsos jatek?
Fa formabeilleszto? NEm is tudom mivel jatszott Kati egy evesen... FP zenelo asztal? FP tanulo kutyus?
Roz, varjuk a kepeket!
Kazi, regen tobben is tettek fel ilyen kepeket, aztan valahogy leszoktunk rola.
Pedig olyan jopofak. Nekem rengeteg van osszegyujtve.
Ferjemnek emlitettem, hogy te koszontel ra. Mondta, hogy sejtette, hogy valoszinuleg Katikat ismerhetted, mit ot.
Andrissal meg csak a teraszig mereszkedunk ki.
NAna, hogy vagy???