Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Már 5 óra óta fenn vaok,nem tok aludni.Éjfél körül alszom el,korán kelek,lehet kivaok naon pihenve.De pénteken meló,majd kifáradok! :lol:

Don
Anna javul,kis betyár két napja.Iszonyú sokat beszél.Be nem áll a szája.

Lili
sajnálom a hasfájást,ez naon rossz.Kitartást!
Endre sem ünnepelte meg Anna születését,ö inkább aludt amikor csak lehetett.megértem.

Jaj,nem is írtam,tegnap Barnus elöször tudatosan rám nevetett,és gagyarászott is.Olyan jó érzés volt.Naon betyár már a tesójával is! :lol:

Jó Mikulásozást mindenkinek!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Kishogolyo: üdv itt köztünk! :)

hajny: én is korán kelek mostanában és későn fekszem, nem hiszem el h 6 óra alvás elég nekem, pedig magamtól ébredek... :shock: :roll: :lol:

Lili: örülök, hogy jöttél írni megint. Hú remélem azért hamar elmúlik Botika hasfájóssága!! :roll:

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Na lebetegedtünk!
Egész éjjel félóránként keltünk, sírt, alig bírtam visszaaltatni.
Semmi tünete nincs, csak szurtyog. Sem láz, sem köhögés.
Ti ilyenkor mit szoktatok csinálni?????

Lili!
Olyan jó,hogy tudsz időt szakítani ránk!
Remélem hogy hamar elmúlik a hasfájásos időszak.

Később jövök még!

Kép
adrienn021

Sziasztok! :wink:
donoé:
Kérdezted a Mikulást.
5 órakor lesz délután a Főtéren.
kishogolyo

Sziasztok!

Adri
Köhögés, láz...később jön ill. jöhet. :( Nem szükségszerű.
Csak takonyosság lehet fogzástól is Nekünk mindig volt/van/ ha fogzik (nem is kicsit)
Nemtudom egyébként adsz-e Levinek Cebion cseppet, de most adj Neki (6-8 cseppet)
+ Nekünk ilyenkor calcimuscot javasoltak mindig (jót is tesz)
és hát porszívózni a noziját :( már ha úgy látod.
Sajnálom szegénykét :(
Gyors gyógyulást!!!

KépKép
KépKép
nana09

Nana!
a cebiont kapja, most multivitamit(polivitaplex)
Szívom az orrát is, de nem jön szinte semmi.Előtte sterimarral befújom pedig. :?

Kép
adrienn021

Erszényes!
a kért képek
aztán eldugulok mára
és remélem nem untatok senkit!
jó mikulásozást!!!
Pancsi után!
http://img3.tar.hu/adrienn021/size2/32989216.jpg
egy huncutkodós
http://img3.tar.hu/adrienn021/size2/32989218.jpg
egy feltűnően csöndben játszós :lol:
http://img3.tar.hu/adrienn021/size2/32989218.jpg

Kép
adrienn021

Hógolyó
Üdv Itt! Gyere bátran!

Lili
Tudom h szörnyű a hasfájás, de kitartás.

Mi Erszényessel megyünk mindenképpen a Főtérre, de senki nem akar talizni előtte??????
Otthon Kávézó?
Hátul van egy füst mentes övezete...

Geli
Én informáltalak félre. Bocsi. 6.-ára emlékeztem, de h eddig 3-kor volt az tuti.

Kép
Kép
Kép
thymi

jaj elcsesztem
újra!
pancsi után
Kép

Kép
adrienn021

Mosolyországban
Kép
Huncutkodós
Kép
Feltűnően csendben játszós! :lol: (háttérben a játékrengeteggel)Kép

Kép
adrienn021

Mama miért sírsz? - kérdezi a kisfiú az édesanyját:

Mert én nő vagyok - válaszolta az asszony.

Ezt nem értem! - mondja a kisfiú

És ezt soha nem is fogod megérteni .........-válaszolta gyermekét

átölelve az anya

Később megkérdezte a fiúcska az édesapját is Papa, miért sír a mama

látszólag minden ok nélkül?

Minden nő ok nélkül sír. - Ez volt minden amit az apa válaszolt.

A fiúcska felnőtt férfi lett, és még mindig kereste a választ, vajon

miért sírnak időközönként a nők.

Egyszer megkérdezte a Legfelsőbb Hatalmat:

- Mondd Atyám, miért sírnak a nők olyan könnyen?

Az Atya elgondolkozva válaszolt:

Amikor a nőt teremtettem, valami különlegeset alkottam.

Oly erőssé tettem a vállát, hogy a világ terheit elbírja,

mégis oly gyengéddé, hogy vigasztalást is tudjon adni.

Oly belső erőt adtam neki, ami lehetővé teszi, hogy akkor is tovább menjen, amikor már mindenki más feladja, hogy a betegségek és a bánat idején is ellássa családját panaszkodás nélkül.

Oly mély érzéseket adtam neki, amelyekkel gyermekeit mindig és minden

körülmények között szereti, még akkor is, ha a gyermek őt mélyen

megbántotta.

Oly erőt adtam neki, mellyel a férjét minden hibájával együtt szereti

és elviseli, és azért alkottam a férfi oldalbordájából, hogy vigyázzon férje szívére.

Oly bölcsességet adtam neki, hogy tudja egy jó férj soha nem sérti meg

a feleségét, mégis néha próbára tesz a nő érzéseit, határozottságát és

kitartását, hogy szikla szilárdan férje mellett áll-e?

És végezetül könnyeket is adtam neki, hogy sírhasson. A könnyek kizárólag csak az övéi, és annyit használ belőlük, amennyire csak szüksége van.

Látod: Egy nő szépsége tehát, nem a ruhájától függ amit éppen visel,

vagy az alakjától amilyen az ő formássága, de még nem is attól ahogyan a haját viseli.

Egy nő szépségét a szemeiben ismered fel, mert ez a szíve kapuja, ahol a szeretet lakozik.

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Thymi
látom tetszik amit küldtem. :lol: Nekem is. :lol:

Egész nap takarítottam,díszítgettem a lakást már Karácsonyra.Elég jól haladtam,bár sok minden kell még.

Adri
tutti jók a képek,naon tetszik a kis Levi!
Én is csak ezt tom javasolni,amit Nana írt,amíg nincs láza,nem is tudnak mit mondani az orvosok.Lényeg hogy szívd az orrát,le ne rakódjon a fülére,mert akkor felszúrják,Anna sem úszta meg félévesen.Csepegtesd az orrát,ami feloldja a nyákot,várj egy kicsit,és el fog indulni szegénynek.Jobbulást nektek!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

MIlyen volt a mikulásozás? Gondoltam Rátok! Úgy ott lettem volna én is. Még nem merek sehova menni Botival. Majd jövőre. :)
birolili

Üdv Hógolyó! :)Nem tudok a magán bölcsikről sajna semmit...

Lili-A bogyókat mikor kell elkezdeni szedni, és hányszor hány golyót?

Adri-Nagyon édes a kisfiad, a lavorban nagyon komoly! :) Sajnálom, hogy beteg, vigyázz rá nagyon, nehogy az legyen amit a Hajni mond.

Kazi-Remélem a lányoknak élmény volt, hogy ott volt a szenilis Mikulás bácsi!? :D Az élet az anyaméhben, tényleg csodálatos film, de úgy sajnálom a kisbabát, hogy egyedül van bent! :? Nem unatkozik? :)
A lányok nagyon aranyosak voltak!!! Mind a hárman! :lol:

Hajni-Milyen ügyi vagy! Már lakást díszítesz. Lassan én is elkezdem... :? Tali lesz a héten? Vagy a jövő héten? :) Vagy most majdnem minden "babuci" beteg, el kell halasztani!? :?

Thimy, Erszényes-Milyen volt a Mikulás bent a városban?

Nekem négercsókot hozott a Mitulás bácsi! :D

Van már műjégpály a főtéren? Tudja valaki?

Szombaton az Ifjúsági otthonban lesz Családi bábszínház 10.30-kor. A Mikulás kesztyűje c. mesét bábozzák, és utánna szokott lenni kézműves foglalkozás is a mesével kapcsolatosan!
300;/gyerek,420;/felnőtt, és a Mikulás is menni fog! Nagyon jó szokott lenni, de időben meg kell venni a jegyet, mert sokan vannak mindig.Mi már jártunk úgy hogy nem volt, mire odaértünk. :(

Kép
estelle26

Sziasztok

Mi kint voltunk, Benedeknek nagyon nagyon teccet, mindenképp beszélni akart a Mikulással, nem érdekelte a tömeg
Apának köszönhetően hamar odajutottak:)

A csomagban egy elemes mozdony várta itthon: azzal alszik:)

Egyszerűen IMÁDOM...bocs

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Sziasztok :)

hógolyó
üdv itt köztünk :)

Mi is voltunk tegnap a főtéren :) Ákosnak nagggggyon tetszett tapslot ujjongott síkitott a mikulásnak annyira élvezte :) De rettentően sírt mert nem jutottunk oda a mikuláshoz :( egész uton hazafelé üvöltött :( aztán két csoki mikivel megvígazstaltam még azzal is akart aludni :) hozzánk pénteken jön a posta mikulás és akkor kapják meg még csomagokat mamáktól körianyuktól már megkapták :)

Pille
Érdekes nállunk Niki nem volt ilyen lehet hoyg érzi a parámat a MR előtt . Mert ugy ott nyugtn kellene maradni nem mocorogni türelmetlenkedni Nikivel eddig olyan símán vártunk az orvosoknál is 5-6 órát meg sem kottynat neki most meg ... na mindnegy majd csak lenyugszik :)

Mindenekinek köszi az ajándék ötletet sajnos ezek közül már mindnen van :roll: :? De ezért Én meg az apjuk vagyunka hibássak mert megveszünk nekik évközben is mindent ... :oops:

adri
fotók nagyonon jók aranyos a közös kép :)

dora
Mi is kaptunk most egy köteg képet Evitől olyan klasszak is vannak bennük főleg Nikiről :) Meg a "rózsaszín" pulcsis Ákosról :lol:

Nana
ugyan már ezen nem bosszankodj megoldottuk túl vagyunk rajta hamarossan MR. Ezért moda férjednek hogy ne bosszankodjon :) Aranyossak vagytok :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Remelem mindekihez eljutott ejjel a Mikulas es mindenfele joval halmozta el a gyerkocoket! :D Meg a szuloket is... :wink:
Szep Mikulas napot mindenkinek! :wink:
Kép

Hozzank tegnap este erkezett meg, mert Apa latni akarta, hogy mit szol a Miki csomaghoz Katica. A templomtoronybol leereszkedo Mikulas is nagyon tetszett neki, setaltunk meg egyet a kirakodok kozott, aztan siettunk haza Andriskahoz. :D Nekem is jo volt kimozdulni itthonrol.

Gabi, tok jo, hogy Benedek odajutott a Mikulashoz, mi meg sem probaltuk. :wink:

Udv itt Hogolyo! Vagyunk paran a Szechenyibol. :wink:

Adri, kisfiad csuda edes!:) A teli szajjal vigyorgos valami fantasztikus!:)

Lili, sajnalom, hogy Boti hasfajos. :( Andris is az, ma is ejfelig ringattuk felvaltva. De ez az idoszak is csak elmulik.... :roll:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

dora, csodalom van erőtök ringatni addig:)

Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Adri:
Kisfiad nagyon édes,huncut! :)

Dóra:
Aranyos vagy a figurákkal,hogy mindig szakítasz időt rá,hogy felrakj nekünk :)
Hétfőn láttam a férjedet,meg motoros Katit,meg a kutyusotokat a gyógyszertárnál este. :)
Rájuk köszöntem,a férjed szépen visszaköszönt,de láttam rajta,hogy fogalma sincs,hogy ki lehetek! :) Kár,hogy te meg Andris nem voltatok ott :(

Lili,Dóra:
Sajnálom a hasfájósságot! :( Tudom milyen nehéz türelmesnek lenni,mikor már olyan fáradt az ember.Kitartás!

Estelle:
Biztos szép emlék lesz a csajoknak! :)
A másik alakítás jól sikerült a Mikulásnak?
A baba nemhiszem,hogy unatkozik(amúgy majdnem mind egyedül voltunk ott :wink: )Tamással néztétek a filmet?
A képek szuperek lettek!Amin rajta vagy elküldöm majd!Te is átküldenéd nekünk amiket fotóztál?

Lari hihetelenül hisztis 2 napja!Annyira nehéz vele....nem emlékszem,hoy Mira lett volna ilyen.Ha azt mondom valamire,hogy nem,akkor úgy el kezd ordítani-akár éjszaka is :shock: -viszont én akár mit mondok,ő mindenre azt mondja:NEM,NEM....szerintetek?Nállatok is van ilyen?
kazi

Sziasztok!

Mi is voltunk bent. :) Danusnak tetszett, Botu szerintem nem is látta.
Én tegnap estére belázasodtam (soha nincs lázam) remegtem, majd izzadtam és fura módon nagyon fáj, szúr a bal vállam, hátul....

Kazi
Nálunk detto! és nálunk is 2 napja. Mintha valami szó szerint belebújt volna Botiba. Kiabál, dobál! :( üt-vág mindent. (eddig nem csinált ilyesmiket :shock: )
ha azt mondom Nem, annál jobban csinálja. Tombol.
Kétségbeejtő, mert nem igazán tudom kezelni. Mások azt mondják ha így ütögett, minket is, üssek a kezére, hogy nem szabad, de így csak ugyanazt tenném amit ő, amiről épp meg akarom győzni hogy rossz dolog...
Szóval meg nem ütöm, még a kezét sem...már a figyelemelterelés sem működik... :(

Jaj, mennem kell :(

KépKép
KépKép
nana09

Kazi,

Petra minden második szava az, hogy NEM. Sokszor gondolkodás nélkül csak rávágja. De nállunk ez már több hete tart. Én sem bírok vele. És ha valami nem úgy van ahogy ő akarja akkor jön a hiszti. Eltéríteni csak a cicivel lehet. (ez sem a legjobb megoldás, de még mindig a könnyebbik). Megkérdezem, hogy kérsz cicit, és akkor vége az ordításnak, szalad a fotelhoz és közli, hogy : ODA.
Egyszerűen nem bírok vele.

Nana,
Remélem semmi komoly, és gyorsan kilábalsz!

Mi is voltunk tegnap télapót nézni. Mind a két gyereknek nagyon tetszett, ahogy ereszkedett le a télapó. De sajnos olyan rossz helyen álltunk meg, hogy egyszerűbb volt előre menni, mint hátrafelé. Tanultam. Jövőre tisztes távolságban állunk meg, hogy a tornyot lássuk, de ne keveredjünk bele a tömegbe.

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Jól sikerült nálunk is a Miki ünnepség,sok fincsit kapott Anna.Alig tud betelni vele.

Nana
ha Annának nem sikerül elterelnem a figyelmét,hisztizik,akkor otthagyom,majd megnyugszik.Szerencsére ez naon ritka.Kitartás.
Jobbulást neked!

Dora
hát minden elismerésem a ringatáshoz,sok türelmetek van.Sajnáloma hasfájást.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!
először is köszönöm a bókokat!!!!!Nagyon kedvesek vagytok! bocsi, hogy offoltam itt a dolgokat, de bénáztam, BOCSI :oops:

Na sajna el kellett menni dokihoz! megint alig aludt, nem kapott levegőt(én meg hülyeségeket képzeltem be, alig bírtam én is aludni), reggel tiszta üvegesek voltak a szemei, pedig nem volt lázas.
Kapott gyógyit, ab-t is.
Most alszik, remélem kialussza magát!
Természetesen a gyógyit nem eszi meg, a hurutoldót a teába, az ab-t a kajcsiba vagyok kénytelen keverni. Pedig nincs rossz ízük!

Ja nincs Kovács doki még holnap!!! Helyettesíti a Fábián dokinő. MI az sztk-ba mentünk, ott helyettesítik a Kovácsot a saját rendelési idejében Lajkó doktornő, remélem jól írtam. Nagyon kedves a dokinő. És hát elég furit mondott!
Melegvízzel mossam az orrát, arcát(attól felszakad)ezt tudtam), Majd úgy szívjam ki az orrát, hogy lóg lefele a feje. Nem fejjel lefele, hanem arccal a föld fele!Hát nem tudom hogy fogom kivitelezni. Apa menekül az orrszívástól :roll:

még valami!
ha már Roz felhozta az ajándékozás témát!
én sem tudom mit kapjon Levi! Itt a szülinap és a karácsony is! SEGÍTSETEK!!!!(van már babytaxija, labda, zenélő micsoda is és rengeteg apróság, ahogy a képen volt látható :roll: :wink: )

Kazi, Nana!
Hát mindkét gyerkőc hasonló korú! nem lehet, hogy valami életkori sajátosság?Én mint lajikus :lol:

Bepa!
Miért írtad, hogy bocsi?

Erszényes!
Merre jársz már megint???

Kép
adrienn021

Kazi

Nincs képed a mikulászó lányokról?

Többiek ? Ti nem csináltatok fotót ? Nálunk majd pénteken lesz :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Sbea, Zsolti,
ha olvassátok: kell még az IKEÁ-ból az a valami? Hétvégén megyünk.

Mikulásról mi lemaradtunk, de Lili nagyon fél tőle. A céges mikulásról is el akart jönni, a Tanyacsárdában is csak ordított tőle.
Ma megy négyre az oviba, úgy, hogy szülők nem lesznek, ötre kell értük menni. Hát kíváncsi leszek...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Adri: bocsi, mert imádom, és ezt megosztom Veletek, de mint sok más anyuka nem tudok betelni Vele...
Nagyon cukik a Levi fotók, csak enm volt eddig idúm írni(most is tanulnom kéne a netezés helyett:)
Ajándék: mi tavaly a fisher-es eleféntot vettük, egy darabig elvolt vele, de amilyen sok volt annyira nem éri meg (sztem)
Én most nagyon meg vagyok elégedve a fakopáncsos játékokkal, és sokáig lefoglalják (autós lejtő, golyós ütögetős,)de sztem egy bevásárlókocsi, vagy vágható kajcsik is lehet már bejönnek. Bebe a szerepjátékokat szereti (már amit Ő talál ki, ) ls segíteni imád, szval nála a házimunka tuti befutó ( kislánynak készült??)

Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Örülök, h. mindenkinek ilyen jól sikerült a Mikulásozás. :) Nálunk Zsófi üvöltött, ha meglátta. TEgnap apa volt vele bent a cégnél, de ott aztán ki is kellett vinni, ma meg házhoz jött a mikulás, és szintén nagyon sírt. :( Remélem jövőre jobb lesz.....

Dóra, szintén ugyanaz van nálunk is, mint nálatok. Dajkáljuk Botit éjszaka.....a múlt éjszakánk.....ráadásul este 5-6-tól fáj a pocakja, aztán dajkáljuk, fürdetjük, és csak 8-9 körül alszik el, majd éjszaka 11, 12 után szinte másfél, kétóránként kel....tegnap már nagyon fáradt voltam. Apa is bejött, h. átvegye. DE én is csak azt mondom, el fog ez is múlni. :) Aztán lesz jobb is. Egyébként olyan jó kétgyerekes anyukának lenni. Én nagyon élvezem. NEm gondoltam, h. ez ilyen jó. Így kerek az egész, a családunk. NAgyon jó érzés tényleg. :)

Adri, édes Levi nagyon, gyors gyógyulást kívánok!

Dettus hogy van? Dóra, tudsz róluk vmit? Annyit gondolok Rájuk. (HIányzik a pocakos állapot, nagyon jó volt. )

Nana, Neked is jobbulást kívánok! Vmi szörnyű vírus van most. :(

KÉrdeztétek, h. sétálunk-e már, igen, kint volt már Boti 3* is. Annyira nem fog ugrani a babakocsiban alvásért, mint Zsófi, de azért kicist alszik. :) Zsófi csak ott aludt 7hónapos koráig.
Nagyon jól tényleg kicist kimozdulni. Mi csak holnap megyünk be a városba, de nagyon várom, kicsit sétálni.... :)

MIndnekinek nyugodalmas jó éjszakát! :)
birolili

Bocs Lina, nálatok sem sikerült jól a mikulás.....milyen volt az oviban?
birolili

Sziasztok!

Tegnap megvettük a gyürüket,sajnos Karácsonyig nem valószínü hogy elkészül.majd a papírját betesszük a fa alá. :lol: Naon szépek.
Öltönyt is vett magának Endre,már csak nekem kell majd ruhát nézni.De az ráér.Én térdig éröt szeretnék,van minden kölcsönzöben?Vagy hol találok?Tudtok segíteni?Köszi szépen.

Lili
tök jó hogy ilyen klassz érzéseket írsz a családodról.Jó olvasni.

Lina
tavaly Anna is sírt a Mikulástól,az idén nem.Bácsinak hívta és üvöltött.Jövöre jobb lesz.

Tegnap voltunk bent a malomban is,klassz kis koncert volt,Mikulás osztogatta a szaloncukrot,krampusz és angyalka is volt.jól éreztük magunkat!Este 8-kor értünk haza. :lol:

Adri
nem is tom mi lenne a legjobb ajándék Levinek,szerintem amit Bepa írt az tök jó.Klassz játékok vannak most a hiperekben,és elég olcsó is van.

Na,mikor menjünk pizzázni?Hétfö?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Hol vagytok? :)
A Műkertben lakik valaki közülünk? Mert úgy hallottam tegnap, hogy a Varga Judit doktornő elmegy kecskemétről. Ez igaz? Én hozzá szerettem volna járni a pici fiammal. :?

Kazi-Rita? :) Igen, jól sikerült a "vendégszereplés" a másik helyen is. Én oda nem mentem be, mert beteg volt Emese. Ő állítólag elbújt az asztal alá! :) A képeket akkor az e-mail címemre küld ,ok? Ha letöltjük, mi is küldjük! Sajna egydül nézem a filmet, de azt mondta T. hogy ő is szeretné megnézni, csak MIKOR??? :shock: Azért egyedül is nagy élmény!Tegnap Miri tündéri volt az oviban abban a piros ruhácskában! :D

Kép
estelle26

Kazi- A képek átjöttek! Köszi! Nagyon jók! A Mikulás a legszebb!!! :D
A két pocakos is aranyos!

Kép
estelle26

Estelle
püt küldtem.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok! Remélem, mindenkinek jól telt a Mikulás!! Az én Kislányomat, nem nagyon kötötte le, majd jövőre… :lol:
1élmény a 12hetes UH-ról…miután sikeresen megszereztem a beutalót, a portás megállított és közölte, hogy bizony nem mehetek be csak gyerek és kísérő nélkül (gondolt itt a Férjemre) mert ha mindenki elhozná az egész családját, akkor levegőt sem lehetne kapni a váróban…A Kislányom 16hós és napközben még nagyon sokszor szopizik…vmivel több mint 3órát töltöttem bent, addig kint ültek a kocsiban az Apukájával. Persze Ali sírdogált, mert nem fordult még elő, hogy ennyi időt nélkülem keljen töltenie. :( Ja és persze csodálkozva láttam, hogy kb 10 Kicsi és kb ugyanennyi férfi volt bent… jövő héten kell mennem a genetikára az eredményért, már előre tudom, hogy a Férjem nem tud szabadságot kivenni, ha akkor sem fog beengedni, akkor nem tudom mi lesz. Nagyon bántó és megalázó ez a helyzet. Szomorú, hogy már 1kórházban sem sincsenek tekintettel a gyermekesekre. :(
Le kellett írnom, de így sem lettem nyugodtabb. :( Üdv Mindenkinek!

Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

17hós, most látom....... :oops: :lol:

gadevi

Gadevi, be fog engedni, ha gyedül mész a kicsivel! Muszály neki, hisz nincs hov atenned szegénykét. Egyébként tényleg pofátlanság. Én múltkor nst-re bevittem anyut és Zsófit. A portás mondta, h. csak a büféig..... :roll: :lol:
Egy kicist veszekedj vele, mond, h. de hát ő vigyáz rá? Mert ha igen, szívesen itt hagyod neki. :) :wink: Tuti beenged. NE félj. :wink:
birolili

Hajni, az esküvőre készültök? DE jó! Gratulálok! Jó készülődést hozzá! Nagyon jó menyasszonynak lenni ám! :) MOndtam apának, hogy vegyen el mégegyszer. :roll:
Térdig érő ruhát hogy hol találsz....sztem kell lennie már sok menyasszonyi kölcsönzőben.
birolili

Sziasztok!

Gadevi, ki lehet cselezni, ha nem akarnak beengedni - tenyleg nem szoktak beengedni a gyerekeket, de a ferjet? - esetleg mondani kell, hogy a bufebe mentek... vagy oldalt is van bejarat az aula felol, csak akkor kerulni kell a belso parkolo fele.
Uh-an minden rendben volt?

Kazi, kepeket ide is tessek feltenni, megol a kivancsisag!!! :D

Hajni ez szuper!!! :D :D :D Azert remelem elkeszulnek a gyuruk! Milyen lesz? Ruhat terdig erot kolcsonzoben nem tudok, de van a Malommal szemben es az Alfold Aruhaz mellett egy alkalmi ruhas bolt, szerintem ott talalnal normalis aron ruhat. Feheret szeretnel?

Lili, tegnap kiprobaltam hasfajas ellen, hogy delutan ketszer kapott 5 szem Chamomillat (vizben feloldva), majd az esti szopi utan Espumisan cseppet es bevalt! Kis siras volt csak, par perc mulva jott a boff es beke-nyugalom! :wink: Az mas kerdes, hogy igy is csak 11-kor tudtam lefekudni, mert elaludt a karomban, de ahogy letettem az agyba kipattant a szeme. Ezt jatszottuk masfel oran keresztul. De legalabb hangja nem volt. :lol:
Sajnalom, hogy Zsofi igy megijedt a Mikulastol! :( Talan jovore osszebaratkozik vele!
Katika nem talalkozott Mikulassal, csak a toronybol leereszkedot latta. Majd jovore gondoltam.
Dettusek jol vannak, mar 12 hetes. Lencsike kicsit kohog, de nem veszes. Mult heten talalkoztunk utoljara, mar nagyon hianyoznak.

Lina, Miki :( szerintem meg kicsik hozza. Jovore o is biztos batrabb lesz.

Adri, jobbulast Levinek! Ajandekotlet: Lego Duplo? Van egy jopofa par darabos. Ilyesmi a Clemmy is. Formabedobo? Kalapacsos jatek?
Fa formabeilleszto? NEm is tudom mivel jatszott Kati egy evesen... FP zenelo asztal? FP tanulo kutyus?

Roz, varjuk a kepeket!

Kazi, regen tobben is tettek fel ilyen kepeket, aztan valahogy leszoktunk rola. :roll: Pedig olyan jopofak. Nekem rengeteg van osszegyujtve. :wink:
Ferjemnek emlitettem, hogy te koszontel ra. Mondta, hogy sejtette, hogy valoszinuleg Katikat ismerhetted, mit ot. :wink: Andrissal meg csak a teraszig mereszkedunk ki. :roll:

NAna, hogy vagy???

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Szia Dóra!

De jó Rólatok is olvasni! :) Akkor mi megfázítjuk Botit? :roll: :oops: Ma sétálni szereténk egyet a városban. Ugye nem baj, h. kivisszük?

Lányok, milyen párásítót érdemes venni? Szeretnénk egyet, olyan száraz bent a levegő...gondolom a műanyag nyílászárók miatt.....van vkinek?
birolili

Lili, nem hiszem, hogy megfazitjatok! :wink: Ha alaposan bebugyolalod, biztos nem lesz baja.

Parasiton mi is gondolkodunk... a parom kinezett egy Avair nevut, de nem sok jot olvasni rola a neten. :roll: Az a baj, hogy o sokat varna el tole - lehessen csapvizet tolteni bele, legyen benne ionizator, nagy teruleten is jol parasitson stb.
Regebben Solac pingvinunk volt, de egy ev utan bedoglott.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Dóri
Köszi, már jobban vagyok. Örülök, hogy segítettek nálatok a bogyók, cseppek. :).... (sajnos ez is mutatja hogy nálunk nem szimplán hasfájás volt, mert semmi nem segített , kicsit sem és nem 3, 4 vagy 6...hanem 11 hónapos koráig tartott. :()
Nagyon cukorfalat András Zalán (Zalánról eddig nem is tudtam, Nagyon szép neve lett "Őfelségének" :D )

Kazi
ezt Neked szeretném leírni biztatásként :) illetve nem tudom Mira hogy áll az oviba járással...szóval tavaly még nálunk is 90 %ban a "Nem akarok oviba menni" ment....ma reggel (elaludtunk apával :shock: ) arra ébredtünk hogy Danus áll az ágyunknál és közli "Oviba szeretnék menni"! :) : Nagyon édes volt és hát ennek is (mint mindennek) eljön az ideje. :)

Lili
Sajnálom hogy Botinak is fáj a pocija. Próbáltál már adni Neki valamit?

Gadevi
sajnálom ami történt Veletek. :( Nem is tudtam hogy ez így van. (én Uh-án egyszer sem voltam a korházban) viszont a vérvételekre amikor jártam, egyszer ült mellettem egy kismama. Végig ott volt vele a kislánya és a nagymama is. Senki nem szólt érte.
Szerintem se hagyd magad!

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Lili
köszi szépen,hát,az esküvöt kitoltuk május elejére,akkor már jó idö lesz,remélhetöleg!És a lánybúcsú is lehet klassz helyen,akár szabad téren is.Meg jobb lesz a térdig érö rucit viselni,nem fagy be a senekem.
Hát akkor hajrá,majd azt már Amerikában tartsátok,Las Vegasban! :lol: Más lesz az tutti! :lol: :lol:

Dora
köszi a tippet ruha ügyben,ha nem találok olyat amilyet szeretnék,akkor megkérdem ott is.De végülis egy próbát megér.
Ügyi vagy a hasfájással,remélem így marad!

Don
voltál már tüdöszürön?Nekem hamarosan kell menni a munkahely miatt,talizunk ott? :wink:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Gadevi
szomorú hogy ilyenek vannak,nem gyerek centrikusak mi?Akkor minek akarják hogy szüljünk,ha nem segítenek a nönek,hanem még hátráltatnák is öket.Borzasztó. :(

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Meg volt az ezredik hozzászólásom,most néztem.Na jó eldugulok! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

LINA
Ha esetleg olvasod még...tudom pofátlan vagyok :oops: de én kérhetek valamit az IKEA-ból? Mi már nem megyünk :(

KépKép
KépKép
nana09

Adri- Hogy van a kis Levi?
Én is a Duplot ajánlanám, az nagyon jól fejleszt! A túl sok zenélős, világítós kütyü szerintem nem olyan jó, mert be lehet tőle sokalni hosszú távon mind a kettőtöknek...Meg az sem jó, ha sok az inger.

Thimy-Voltatok a főtéren? Hogy tetszett Gyopinak? :)

Gadevi-Sajnálom, hogy így jártatok. Ha legközelebb egyedül mész Alival, akkor szerintem is az a legjobb, amit Lili írt! :) Próbáld ki! Biztos nem veszi el a gyereket.... :D Abszolút nem gyermekcentrikus!

Hajni-Amit Dora írt alkalmi ruhás boltot, azok nagyon jók! Egyszer én is ott vettem, de nagyon szép esküvői ruha is van, és sokszor olcsóbban megveheted, mint ha kölcsönöznél!

Lili-Menjetek csak sétálni! Ki kell mozdulni! :D

Kazi-De eltűntél! Csak nem esemény van? :)

Kép
estelle26

Sziasztok :)

Jövök offolni :D :oops: :roll: Kép Kép Kép Kép Kép

egyenlőre ennyi :lol: :oops:

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz- Büszke lehetsz Rájuk! GYÖNYÖRŰEK!!!!! :) Tényleg nagyon bájos gyerekek!!! :D

Kép
estelle26

Roz- És nagy gratuláció Neked is, hogy három gyermeket nevelsz!!! Nagyon szép dolog!!! :D Annyira megható az ilyen. Micsoda türelmed és kitartásod lehet! :wink:

Kép
estelle26

Sziasztok!

Roz
csudi jók a gyerekek a fotókon,Áki az a mindenem.Meg kell zabálni!A lányaid is naon szépek!Kedvenc az újságot vagy mi az fürkészü Ákos! :lol:

Estelle
megkaptad a pü-t?
Köszi neked is az infót,most már tutti meg fogom nézni!Lehet hétfön.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Estelle:
Nem ,nincs még semmi,csak el vagyok havazva :)

Dóra:
Milyen képeket tegyek fel?
A férjedet is megismertem,mert láttam az iwiwen,meg a kutyut is-nagyon ügyik vagytok velemondta a férjem,hogy összeszedtétek a kakiját,ritka az ilyen kutyatartó!

Roz:
Édesek a gyerekek!Úgy összenőttek!Múltkor sokkal nagyobbnak látszott a korkülönbség köztük!Nikinek levágattátok a haját?Nyári képeken hosszabb volt,nem?!
Nemigen lett jó kép a télapó ünnepségről-már amin a télapó is rajta van a gyerekekkel együtt.-amúgy lettek benne aranyosak.Nekem Estelle a tesómmal a kedvencem! :)

Hajni:
Szupi az esküvő!Varatni ruhát?Nana ruciját is olyan szépen megvarták! :wink:

Ser:
????

Nana:
Édes lehetett Danus!Arra várhatok,hogy Mira keltsen engem!amúgy mi minden reggel elalszunk :lol: Amúgy amióta hazajárós lett Mira nincs gond az ovival,múlkor azt mondta,hogy mostmár megszerette!-gondolom amíg nem kell ott aludni :roll:
Örülök,hogy jobban vagy! :)
kazi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?