Új privát üzeneted érkezett!

Hát Ilonka, elajándékozni.
Nézd,ezek vannak készen:


Kép Kép
katata
 
 


Csajszik!!!!

Pénteken, 10.45-kor lesz a beültetés!!!!! :D
Képzeljétek,elköltözött a labor,így a babócáim is költöztek. :D
Majd meg kell őket találnom. :wink:

Zel,
te már remélem nem egyedül vagy!!!! :wink: Drukkolok nagyon!!!
katata
 
 


katata, nem jutok szóhoz, nagyon klasszak a kutyusok :D

Látod neked már a Mikulás is besegít, és karácsonyra nem is kell szebb ajándék, mint két rosszcsont. Nagyon szurkolok értetek! :wink:
bbilona
 
 

 
 

Ilonka,
köszike!! 8)
Egyébként egy maci és egy egérke az alkotásom. :lol: :lol: :lol: :D :D
katata
 
 


katata, bocsi :oops: asszem szemüveg kell :wink:
bbilona
 
 


tegnap írtam egy litániát....elszállt...

kata, akkor én is ezerrel gondolok majd rád pénteken!!!!!!!! nagyon - nagyon szuper karácsonyi ajándékok lennének a babók :lol: :lol: :lol: és most költöznek? azért remélem megtalálják majd őket :wink: :wink:

ilonkám neked még mindig ahhoz drukkolok, hogy egyszer csak babás legyél :D az alternatív szülés nálam=természetes szüléssel.
én azt szeretném ha a vajúdás alatt békénhagynának, sem monitorozás, sem belső vizsgálatok (persze amíg minden okés a babával), és szabadon szeretnék mozogni, labdán ülni, kádban lazítani stb., meg szeretnék illatgyertyákat, és azt, hogy az én lacim masszázsolajjal masszírozzon :oops: meg persze nem fekve gondolom el a szülést...kb röviden ennyi..

zelem???????? mi lehet veled :shock: jujj de izgulok érted

macuska++++++

gyöngyi, én is nagyon -nagyon boldog 1 éves szülcsinapocskát kívánok az aranyvirág Annácskádnak!!!puszika a két pirospozsgás arcocskájára!!!

pandi, sokat gondolsz a szülésre?

reni, már te is rendesen benne vagy ám...hamarosan mi következünk...brrrrr...juhhéjjj vagy nem is tudom:o))

többiek?

Kép
kicsiboris
 
 


Kata,
Péntekre mennek neked a drukkok+++ karácsonyra mehet egy pozitív teszt a fátok alá :wink:

Boris,
Hú én már nagyon várom. Sokat foglalkozok mostanában vele kérdezgetem a nővéremet anyumat olvasgatok róla. Felhívtam a szülésznőmet megyek majd hozzá egy beszélgetésre hogy válaszoljon a kérdéseimre van egy pár dolog amit szeretnék szülésnél megvalósítani. Januártól már nem szedem a gyogyit szóval onnantól bármikor jöhet Dorka mondta a dokim. Az meg mindjárt itt van bár lehet végig kibírjuk de nagy az esélyem hogy elöbb érkezik. Te hogy vagy ezzel? Vannak elképzeléseid? Párod ott lesz?
Vendég
 


Bbilona!

Örülök,hogy jól vagy :lol: az orchideámat addig nyagattam,hogy virágozni kezdett :lol: De ügyi vagy a képeslappal,biztos nagyon szép!!!36-HÉTRE szegény!!
Én szeretnék mident elintézni,a bébi jövetelejéig :lol:
A párom egyem meg a vásárlás réme,nincs hozzá érzéke :roll:
Majd fotozzd már le a képeslapot!!!!!



Katata!
Te asztán jó ügyes vagy,nagyon arik a babák!!!!
Nem győzök rátok gondolni,és küldeni a +++++++++++


Zel!
Sokat gondolok rád :lol: :lol: :lol:
Jó helyen vannak a bébik :lol:

Kicsiboris!
Te csajszi,nagyon ritkán jössz :cry:
Még ám, hogy el telt az idő!!!!!
Mindjárt a finisben vagyunk :lol:
Én már nagyon kiváncsi vagyok ám a szülésre,igazán nem félek.
A párom nem hajlandó bejönni,de nem is eröltettem a dolgot :o
A nagynéném lessz ott aki az én dúlám lessz :lol:
Még mindig egy csomó dolgot kell beszerezni :shock:
m. reni
 
 


Kata,
Nagyon ügyi vagy és azonnal felismertem őket :wink: nekem az egér tetszik nagyon :D
Vendég
 


Sziasztok


Hárman ülök a gép előtt egy picikét...

Három picike maradt hétfőre. A hatodik napra a leszívás után!!! Hú, de izgultam értük! Ők blaszto-k már. Kettő lett beültetve, mert én picike vagyok. Orvosunk nem segíthetett a döntésben, de amikor mégis kettőt kértünk és nem hármat, láthatóan megkönnyebbült.

Azt mondta, ez a kettő is szép eséllyel indul, és nekem még velük is nehéz lesz.


Köszönöm mindenkinek a drukkokat! Katám! Neked viszont megy ezerrel!

Kicsit ritkábban,meg rövidebb időre, de azért benézek kicsit!!

Puszika!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Zel!
Gratulálok!
Vigyázz nagyon magatokra!
tücsökbogár
 
 


Zel,
Gratulálok szerintem jól dönöttél balsztoból kettő is elég mert nagyon jó esélyei vannak :wink: nekik már tényleg semmi dolguk nincsen a méhedben csak beágyazódni szépen! Drukkolok++++
Vendég
 


ZeL!


Jó helyen vannak a babócák!!!!Tessék sokat pihenni+++++A természet elvégzi a dolgát!!!!!!!!! :lol:
m. reni
 
 


Sziasztok!

Most tényleg nem írtatok sokat, mert sikerült végigolvasnom.

Domo!
Nem baj, ha nem hiszel a talpmasszázsban, akupunktúrában, szerintem hatnak így is, én meg hiszek benne helyetted is, és igaz, hogy ritkn jövök, de rajtad a szemem.

És rajtad is Ilonka!
Öribabát szoptatni, már a szándék is nagyon dícséretes, de ha sikerül, még mennybe is mész a szememben. De én a másik lehetőségnek is drukkolok. Faggasd Szigfridet, mert hajlamos másról fecsegni. Igenis arról beszéljen, hogy mi várható, mit érez? Mit mondott, mivel bíztat? Kérdezzd, annyira kíváncsi vagyok mit mond, be szokott jönni. Ha azt mondja ennyi kell. .. Írd meg mit mondott, mert kifurja az oldalam a kíváncsiság.

Kicsiboris!

Véletlenül sem szabad izgulni a szoptatáson, sikerül, lehet, hogy könnyen, lehet, hogy küzdelmek árán, de mindig pozitívan kell hozzáállni.

Pandácska !

Komolyan Gulyásnál fogsz szülni te is! Ezer százalékig meg voltam vele elégedve, nekem olyan orvos kellett, aki kíváncsi arra, hogy én mit akarok, és ezt megkaptam, végig megvitatott velem mindent, és még amikor kritikussá vált a helyzet, és azt mondta, hogy dönteni kell, és aggodalomra okot adó volt a helyzet akkor is azt mondta, hogy semmit nem csinál az én akaratok ellenére, és dönthetek másképp, de az már veszélyes. Kétszer kértem meg, hogy ha lehet még várjunk, hátha tágulok, és sikerül szülni, és abszolt kompromisszumkész és megértő volt, mindemellett elmagyarázott mindent, nagyon jó volt. Remélem neked is pozitív elményeid lesznek vele kapcsolatban, és persze azt is, hogy sikerül úgy szülnöd, ahogy szeretnéd.

Macuska!

Ha felkeresel egy talpmasszört, reflexológust keress. A köznyelv egyformán hívja öket. Talpmasször lehet valaki, egy gyorstanfolyam után, a reflexológus az aki igazán gyógyít is vele.

Zel!

Mind a hét megtermékenyült, az valami fantasztikus!!! Nagyon drukkolok, ügyes vagy, hogy csak kettőt engedtél, én már terhesség közben gondoltam sokszor, az első uh-ra amikor azt mondta a doki, hogy a harmadik is feljődésnek indult, de elhalt, hogy felelőtlenség volt ekkora magasság mellé 3-at engedni beültetni (154 cm vagyok) SZerintem csak ha három megmaradt volna, nem bírtam volna egészségesen kihordani őket. Nem lett volna hely, maximálisan ki voltam töltve, még a bordáimról is felfejtődött a bör/ hús, és az fájdalmas volt ( de megérte)

Katata!

Mikor mentek megint? Nagyon drukkolok!

Mi szépen fejlődünk. Anya néha alva jár, de fantasztikus két babával az élet, meg persze Zitával is, aki itthon van, mert nem is igen akartam a tesik 3 hónapos kora előtt oviba vinni, de elkezdődött a skarlát idén is, úgyhogy valószínüleg nem fogunk járni tavaszig oviba. Tavaly októbertől -áprilisig elszórtan volt skarlátos. Ezt nem reszkírozzuk meg.

puszi nektek igyekszem jönni: Tamara
tamaranna
 
 


zel, talán nem jobban nálad, de tiszta szívből kívánom, hogy ez a két blasztócitának nevezett életke befészkelje magát a pocakodba! :wink:

katata, sokat gondolok rád, már csak kettőt alszunk :wink:

tamaranna, azzal a mennybe menetellel én még várnék egy kicsit, de aranyos vagy hogy így gondolod. Tegnap voltam Szigfridnél a férjemmel (aki masszőr, annyit modnott ezt talán ő is meg tudná csinálni, de nincs kedve, hát nem kedves :? ), de a jövő héten összeszedem magam és rákérdezek. Kicsit fura a pali, már kérdeztem tőle, mit gondol hány alkalom kell, de nem túl határozottan annyit mondott 6-8 alkalomnak elégnek kell lennie (tegnap volt az ötödik).
Jó olvasni, hogy élvezed az anyaságot :wink: Körülöttem mindenki nyavalyog a kölyke miatt, én meg csak meresztem értetlenül és könnyesen a szemeimet.

kicsiboris, és van ilyen hely ahol ezt lehet? Ha egyszer szülhetek, én is így szeretnék. Majd elmeséled milyen :wink: Már alig várom.

Kismamák, foglalkoztok ti a babakötvénnyel?
bbilona
 
 


Lányok,
köszi a drukkokat! Nemsokára holnap után lesz már!!! :D

Tamar,
de jó,hogy benéztél!! Örülök, hogy minden rendben. Zita segít valamiben? Ugye továbbra sem féltékeny?

Ilonkám Drága!
Hol tart az örökbefogadás? Sikerült már beadni minden papírt az alapítványhoz?

Sapé? Domo?
Veletek mizu???

Tücsi te hogy vagy?

Hogy álltok a karácsonyi ajándékokkal?????
katata
 
 


Zel,
nagyon jólalakulnak a dolgaid, csak így tovább!!!! :D
Szerintem is jól döntöttetek, hogy csak két babát ültetett be a doki. Tudod, itt kint meg kéne erőszakolnom a dokit,hogy 3-at tegyen be. :lol: Mindenkinek sokkal jobb, ha csak maximum 2 baba van a pociban. Neked is és a babáknak is! :wink:
Nagyon drukkolok, hogy szép karácsonyi ajándékotok legyen!!!!!!
katata
 
 


Kata!

Köszönöm, megvagyok, csak nem mindig vagyok közlékeny, de a jó híreknek mindig veletek örülök, a rosszaknál pedig veletek sírok.
Persze remélem, hogy mostanában csak az örömre lesz okom veletek együtt.
Jövő hétfőn megyek az angiológushoz, ki akarom szedni belőle az időpontot, hogy meddig akarja még adagolni nekem a véralvadásgátló gyógyszert. Remélem hogy feldolgozható időpontot fog mondani.

Nagyon szorítok Neked hetedikére!!!!!!!!!!! Remélem, gyönyörű karácsonyod lesz.
tücsökbogár
 
 


Tücsi,
nagyon remélem, hogy hamarosan abbahagyatja veled azt a fránya gyógyszert és végre próbálkozhattok újból!!!!
Drukkolok nagyon és majd gyere légyszi a hírrel, hogy mit mondott!!!
katata
 
 


reni, a képeslapok :wink: : Kép

katata, rokon aki 4 babácskát szült, is azt mondja nem engedne kettőnél többet, mert az esély hogy megtapad majdnem azonos.
+++++++++
Papírok, tegnap jöttek meg, még nem küldtük vissza, de a hétvégén nekiesek

tücsökbogár, remélem a hétfő jó híreket hoz!
bbilona
 
 


Ilonka!
Ez melyik alapítvány?

Remélem, hogy mindenkihez megérkezett már a Mikulás és telerakta a csizmácskákat mindenféle földi jóval!
tücsökbogár
 
 


Sziasztok!

Ilonka!

Én is úgy látom, hogy sokan nyavalyognak mindenen, ami egy kisbabával jár. Kiakaszt teljesen. Én mindig azt gondolom, ha valamelyik nap nehezebb, hogy nincs okom panaszra, hisz erre vágytam, és minden nehézség, pl álmatlanság, átmeneti állapot, és egyre jobb lesz. Ma példáúl rekordot döntöttünk. Babszit 21.30-kor, Balázst 22.00 körül sikerült leraknom, (ez így szokott lenni) és a szokásos éjfél - egy óra helyett 3-kor keltem először. Ez felért egy fél lottó ötössel.
Nagyon szépek a képeslapok. Régebben én is csináltam, és majd ha a gyerköcök, a legkisebb is iskolás lesz, talán újra fogok. .. Most a kispokróc körbehorgolása is heti 10 cm-es sebességgel halad.

Kata!

Holnapra ezerrel drukkolok. Zita még mindig nem féltékeny, ígyekszem minden nap játszani vele is, és ez segít, meg ha néha nyavalyog, akkor az eszére próbálok hatni, elmagyarázom, hogy mennyi mindent kell csinálni a kicsikkel, és ez segít. Olyan megértő. Este mindig megpróbál megvárni, hogy melléfeküdjek. És amíg a mellette levő fotelban szoptatok, álmos hangon mondja, " Jó éjszakát anya! Tudom, hogy nem lesz jó éjszakád, mert fel kell kellni a tesikhez. " És vannak feladatai, amiket élvez. Este pl. ő vetközteti le a piciket ( szigorú felügyelet mellett.)

Na sír Balázs... puszi megyek.
tamaranna
 
 


tücsökbogár, Gólyahír.
Nálunk otthon már járt a Mikulás, a céghez du érkezik, megnyertem a szervezést, nemtudom hogy fogom kibírni picsogás nélkül.

tamaranna, azt hiszem ilyen kislányt kíván mindenki magának, mint Zita, nagyon aranyos lehet :wink:
Sok ilyen fél lottó ötöst kívánok :D !
bbilona
 
 


bbilona!

Nagyon szépek a képeslapok :lol: :lol:
Én is elfogadnám :lol:

Tamaranna!

Büszke lehetsz a lányodra :lol:


Tücsökbogár!
Mostmár mindennnek jóra kell fordulnia :wink:

Csajok,nekem 3-at ültettek vissza,mind a három emberke tökéletes volt. :lol:
Egy maradt aki mindent vissz!
Az én drága kislányom :lol:
Tegnap a bordám alá szorított a kis lábát,hogy nem kapatam levegőt :lol:
m. reni
 
 


Csajok!

Nagyon szárad a szám...A labelotól még jobban nincs valakinek vali jó receptje rá????? :roll:
m. reni
 
 


Mindenkinek Boldog mikulást!! Kép
m. reni
 
 


Ilonka,
szuperek a képeslapok.Na nekem ehhez nem lenne türelmem, asszem. :lol:

Tamar,
Zita nagyon klassz lány!! Olyan kis okos,hogy még ha fáj is neki,hogy a kicsikkel törödsz többet, mégis sajnál, hogy nem alszol eleget.Olyan megható,tényleg!!!!
katata
 
 


Zel, ez nagyon jó hír :lol: nagyon szurkolok nektek :lol:

Kata, neked holnapra ++++++++++++++++++++++

Tamara, aranyos vagy, hogy helyettem is hiszel benne :lol: már két alkalmon vagyok túl, hátha lesz valami. Nekem kb. 8 alkalmat mondtak.
Fantasztikus anyuka lehetsz, azért van ilyen tündéri kislányod is! a másik kettőről nem is beszélve :lol:

Ilona, de szépek a képeslapok :lol: hogy sikerült a Mikulás buli?

Tücsökbogár, akkor kiderül, hogy mikor kezdhetitek a próbálkozást?

velem egyébként semmi, elég sokat dolgozok (de még mindig minden ráérő percben eszembe jut, aminek talán nem kéne...)

Kép
domo
 
 


és Panda, Kicsiboris, Reni: tényleg mindjárt itt vannak a babák :lol: :lol: :lol: Pocakos képek így a vége felé közeledve? Izgultok már? nehéz nagy pocakkkal?

Nekem a húgom tart a 37. hétnél, és már jönnek a jóslófájások. Szülhet bármikor, de lehet, hogy kihúzza még két hétig.

Kép
domo
 
 


Sziasztok!

Voltunk dokinál. Dóra jól van kb. 1900 g buksija a helyén sokat ficánkolt minden rendben. Vérnyomim kivételesen nem volt alacsony hízás 4,5 kg. Beszélgettünk a szülésről elmondtam hogy mit hogy szeretnék persze majd meglátjuk hogyan alakulnak a dolgok. 35. héttől mehetek ctg-re a szülésznőmhöz még vele is megbeszéljük a szülést.

Tamaranna,
Olyan jó dolgokat írtál a dokiról :D azért ez megnyugtató nekem :wink: Köszi!

Domo,
Nem izgulok csak nagyon várom már jó lenne a szülésnél tartani persze a megfelelő időben. Hűha akkor te is babázhatsz mindjárt :wink: Neme? Neve? Első baba?

Kata,
Holnaptól indítom a ragacsokat tudod nekem ez jól megy :wink:

Reni,
Vajat tegyél a szádra.

Zel,
Hogy vagytok? Neked már mennek a ragacsok+++++
Vendég
 


Pandácska!

Örülök,hogy Dóra jól van. :lol: Mindjárt a finisben vagyunk :lol:
Már szép nagy Dóra :lol: Az nagyon jó, ha a dokid kedves az nagyon sokat segít.Összesen 4,5kg hízás?
Már minden meg van??

Katata!

Ma nagyon mennek a baba tapik!!!!!!!!!+++++++++++++++


Domo!
Jó a húgodnak,már én is szeretnék ott járni :wink:
Amúgy nem félek az egésztől inkább kiváncsi vagyok rá :lol:
Én hatalmasnak érzem magam,bár elég mozgékony vagyok!
Van egy kertész nacim,azt mondja a férjem,hogy mint a kis vakond a mesében :lol: Milyen az új munkahely???
Kollégáid?
m. reni
 
 


Reni,
Igen minden a helyén van jan. 1től nem szedem a gyogyikat szóval onnan már bármikor jöhet Dóra :roll: összesen 4,5 :wink:
Vendég
 


Pandácska!

Most nézem,hogy nem sok idő van közöttünk :lol:
Nekem még sok apróság hiányzik pl.Bundazsák,orszívó,hőmérő,bodyk,stb,
Most a hideg párásítón gondolkozom :roll:
Annyira száraz a levegő.
Te pontosan mikorra vagy kiírva??
De jó ez a hízás!Én is ennyit szerettem volna hízni :roll: :lol:
m. reni
 
 


Reni,
Jan. 29-re de mivel egyszer már beindult a szülés most a gyogyik tartják ezt rendben azt meg csak jan. 1-ig szedhetem várható hogy elöbb jön a baba. Bár még lehet hogy végig egyben maradunk.
Vendég
 


Pandácska!


Én reméllem,hogy minden rendben lessz és végig kitart a kis DÓRa :lol:
m. reni
 
 


Reni,
Szoba teljesen elkészült? Képek? Pocikép? Babakocsi? Nem bánnám ha elöbb jönne Dorka mondjuk a 37. hét tökéletes lenne :lol: de majd ő eldönti hogy mit akar :D
Vendég
 


Csajszik,
köszi a ragacsokat!!!!
Most indulok értük,már sokat gondolok rájuk,meg itt magamban beszélek hozzájuk, hogy ne izguljanak, megyek értük végre! 8)

Tamar,
vannak újabb képek a gyerkőcökről??

És kismamák,
ti is tegyetek pocakfotókat légyszi!!!

Puszi, rohanok a gyerekekért!!! :D
katata
 
 


Kata!

Én is küldöm a ragacsokat! Remélem, hogy már veled vannak a gyerkőcök!!!!
tücsökbogár
 
 


Sziasztok!

Jól esett, hogy hiányoltatok! :lol:
Sajna a múlt hét azzal telt, hogy a felmondáshoz a papírokkal járkáltam, így semmire nem volt időm. Végül is december 1-től 2008. április 28.-ig leszek felmondási idő alatt. Mivel csoportos elküldés keretén belül küldtek el, így eltekintettek ezen idő alatt a munkavégzéstől. Jövő év elejétől elkezdek munkahelyet vadászni.
Egyébként megvagyunk, most talán több időm lesz magamra is, amiben már régen volt részem. Így szerdán elmentem tüdőszűrőre, aminek ma lesz eredménye. Képzeljétek, ez is vizitdíj köteles! Hiába volt beutalóm a körzetitől (ahol szintén vizitdíjat fizettem), illetve megvolt az utóbbi szűrésről az értesítőm (erre a meddőségi kezelés miatt nem mentem el.).
Ágota nagyon várta a mikulást, olyan édi volt. Fürdés közben pakoltunk gyorsan ki mindent, közben mondtam a gyerköcnek, hogy énekeljen a Mikulásnak, mert azt szereti. Kijött, felöltöztettem, és beszaladt a nagyszobába, aholt természetesen rácsapott az apja csomagjára! Csodálkozva közölte, hogy járt itt valaki, és még ekkor sem esett le neki, hogy esetleg az ő szobájában is lehet valami. Majd egyet gondolt, és átszaladt. Azt le sem tudom nektek írni, hogy milyen édi volt amikor benyitott. Csak azt hajtogatta, hogy járt itt valaki. Majd megnézegetett mindent, és vittük vacsizni.
Az oviban is rárt ám a Mikulás,minden gyerek kaptott egy szép nagy csomagot. A csoport pedig sok-sok játékot, fésülködő asztalt, zóldség pultot, bábtartót, meg ilyeneket. Szóval ott is nagy volt a boldogság!

Kata!
Látom azért zajlik rendesen az élet! Örülök, hogy jókor néztem be, és látom ma mentetek a babócákért! Nagyon- nagyon szorítok, hogy végre mér sikerüljön neketek! Szívből szorítok!+++++++++

Panda!
Ne aggódj, hogy a szülés mikor lesz! Én annak ellenére, hogy gyógyszert szedtem, 36. hetes koromig feküdtem, és ugye ne feledjük, hogy 23 hetesen majdnem megszültem, a drága Ágotám mindenkit túlszárnyalva a környezetemben 40. hétre szültetett meg. ( 1nap híjján majdnem 41 hét lett belőle) A dokik is már nevettek amikor megláttak, egyszerűen nem akarták elhinni, hogy egyben vagyunk még. Szóval a természet kiszámíthatatlan!De azért 37. hét után szülj, mert a baba is erősebb lesz jobban átvészeli a szüléssel járó traumákat.

Boris!
Hogy vagy? Megkérdezhetem, hogy a szolival kapcsolatban beszéltél a dokiddal? Mit mondott?
Képzeld! Valamelyik nap hallottam egy bőrgyógyász szakorvost e témában és ő azt mondta, hogy a szoli nem jó,ellenzi az alkalmazását, inkább a barnító krémeket javasolja, mert annyira nem károsak.

Domo!
A nyákdugó ha eltávozik utána hamarosan beindul a szülés. A hugodnak elment már?

Kép
sapé
 
 


Megjöttünk! :lol:
Van a pocimban 2 db 8 sejtes kis embriócska! :lol:

Faggatam a dokit, hogy miért nem sikerül már és mit lehetne még tenni. Azt mondta, hogy az embrió dönti el és hogy 6-ból 1-ből lesz baba. Igaz, hogy én ezen már túl vagyok,de mivel semmi gond nálam, nem tehetünk semmi többet. És akkor mondta a szokásosat, hogy élni kell úgy, mint máskor, tehát normális életvitel. Mondta, hogy menjek síelni, ha azt akarom, menjek bevásárolni,mint máskor. Nyugodjak meg, nekik semmi hátrányuk nem származik belőle,hiszem pár mikron-nyi nagyságúak,semmit nem észlelnek belőle. És nyugodjak meg, nem fognak kiesni sem, mert nem tudnak, mert nagyon picik, meg ott jól érzik magukat.
Hát ez van. Igyekszem normálisan élni.
Megint láttam őket, olyan kis édik!!! :D
katata
 
 


Kata,
Mennek a ragacsok+++ Kata babák tessék a pociban maradni!!!!
Vendég
 


katata, nagy élmény lehet, tiszta szívből szurkolok! :wink:
bbilona
 
 


Köszi lányok!!! :D
Azért már nagyon szkeptikus vagyok, a sikert illetően. :roll: :?

Sapé,
Ágota nagyon aranyos lehetett,csuda egy öröm lehet anyukának lenni!!! :D
katata
 
 


Katata!

JÓ helyen vannak a babák++++
DE azért Tessék pihenni!
nekem azt mondta annó a dokim,hogy feküdjek legalább 2napig intenzívebben,utánna lehet a megszokott életett élni :lol:
m. reni
 
 


Sziasztok!

Katata!
Nagyon-nagyon drukkolok. Mit szedetnek nálatok a megtapadás segítésére?

Ilonka !

Hol tartasz a ciklusodban. Kíváncsi vagyok mikorra kell drukkolni. Még csak most jön a középidő? Annyira bízom benne, hogy Szigfríd csodát tesz. 2-3 év mulva meg szeretném próbálni én is csak Szigfríddel. Hátha össze tudja hozni. Ha nem, még mindig vissza tudunk menni a fagyibabákért, ha az uram is rábólint. Egyre többet nyilatkozik pozitívan erről a kérdésről. Nem beszélünk róla folyamatosan, ő tudja, hogy én még szeretnék. És általában mások érdeklődnek, ... zömmel úgy, hogy már nem akartok többet ugye... vagy akkor most befejeztétek... stb. Valahogy mindenki azt gondolja, hogy ennyi elég. Lehet, hogy ha nem maradtak volnalefagyasztva én is így gondolnám, de nem tudom őket kiverni a fejemből.

Kata teszek képet. Akinek van kedve lehet tippelni, egyforma ruhában melyik a fiú, és melyik a lány. Kép
tamaranna
 
 


Tamar,
Jaj nagyon édesek :D bal a kislány jobb a fiú remélem eltaláltam :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Tamar! Szerintem a csíkos pulcsiban van a kiscsajszi!

Pandus! nagyon bízom, hogy tovább bírja pociban Dórácska, mint a dokik mondták. Erős csajok vagytok! nem kell félnetek!

KATA!!!!! Juhéjjjjjjj! Pihenj inkább, kérlek. Pár napot! A biztonság kedvéért! babaragik!+++++++++++++++++++

Bbilonkám! Remélem, most már teljes gőzzel be tud indulni a gépezet, és miharabb meg kell szüntetned a várós vonalzódat! Valami olyanra, hogy gyönyörű babánk van, vagy ilyesmi!

Sapé! Tündér lehetett a kiscsaj az énekléssel a kádban!

Kicsibé! Merre vagy???

Nekem hol fáj a pocim, hol nem. Fene se tudja, melyiknek kéne örülni. Ettől is attól kétségbe esek.

Puszika mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Tamar,
szerintem is a jobb oldali a kisfiú.Már akkor ezt gondoltam, mielőtt láttam volna a többiek mit írtak. 8)

Csajok
Nem síeltem, nyugi!!! 8)
katata
 
 


Kata, remélem nagyon szép karácsonyotok lesz :lol:

Reni, minden Ok, jó a munkahely, és jók a kollegák is. Ezzel legalább szerencsém volt!

Panda, kisfiú lesz, én leszek a keresztmama, és dec. 18ra van kiírva, de már bármikor jöhet, és első baba lesz.

Sapé, a nyákdugóról semmi infóm :?

Tamara, szerintem is a jobb oldali a kisfiú! Mindkettő olyan édes :lol:

Kép
domo
 
 


Hol vannak a pocakfotók???

Kép
domo
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?