Sziasztok!
Jól esett, hogy hiányoltatok!
Sajna a múlt hét azzal telt, hogy a felmondáshoz a papírokkal járkáltam, így semmire nem volt időm. Végül is december 1-től 2008. április 28.-ig leszek felmondási idő alatt. Mivel csoportos elküldés keretén belül küldtek el, így eltekintettek ezen idő alatt a munkavégzéstől. Jövő év elejétől elkezdek munkahelyet vadászni.
Egyébként megvagyunk, most talán több időm lesz magamra is, amiben már régen volt részem. Így szerdán elmentem tüdőszűrőre, aminek ma lesz eredménye. Képzeljétek, ez is vizitdíj köteles! Hiába volt beutalóm a körzetitől (ahol szintén vizitdíjat fizettem), illetve megvolt az utóbbi szűrésről az értesítőm (erre a meddőségi kezelés miatt nem mentem el.).
Ágota nagyon várta a mikulást, olyan édi volt. Fürdés közben pakoltunk gyorsan ki mindent, közben mondtam a gyerköcnek, hogy énekeljen a Mikulásnak, mert azt szereti. Kijött, felöltöztettem, és beszaladt a nagyszobába, aholt természetesen rácsapott az apja csomagjára! Csodálkozva közölte, hogy járt itt valaki, és még ekkor sem esett le neki, hogy esetleg az ő szobájában is lehet valami. Majd egyet gondolt, és átszaladt. Azt le sem tudom nektek írni, hogy milyen édi volt amikor benyitott. Csak azt hajtogatta, hogy járt itt valaki. Majd megnézegetett mindent, és vittük vacsizni.
Az oviban is rárt ám a Mikulás,minden gyerek kaptott egy szép nagy csomagot. A csoport pedig sok-sok játékot, fésülködő asztalt, zóldség pultot, bábtartót, meg ilyeneket. Szóval ott is nagy volt a boldogság!
Kata!
Látom azért zajlik rendesen az élet! Örülök, hogy jókor néztem be, és látom ma mentetek a babócákért! Nagyon- nagyon szorítok, hogy végre mér sikerüljön neketek! Szívből szorítok!+++++++++
Panda!
Ne aggódj, hogy a szülés mikor lesz! Én annak ellenére, hogy gyógyszert szedtem, 36. hetes koromig feküdtem, és ugye ne feledjük, hogy 23 hetesen majdnem megszültem, a drága Ágotám mindenkit túlszárnyalva a környezetemben 40. hétre szültetett meg. ( 1nap híjján majdnem 41 hét lett belőle) A dokik is már nevettek amikor megláttak, egyszerűen nem akarták elhinni, hogy egyben vagyunk még. Szóval a természet kiszámíthatatlan!De azért 37. hét után szülj, mert a baba is erősebb lesz jobban átvészeli a szüléssel járó traumákat.
Boris!
Hogy vagy? Megkérdezhetem, hogy a szolival kapcsolatban beszéltél a dokiddal? Mit mondott?
Képzeld! Valamelyik nap hallottam egy bőrgyógyász szakorvost e témában és ő azt mondta, hogy a szoli nem jó,ellenzi az alkalmazását, inkább a barnító krémeket javasolja, mert annyira nem károsak.
Domo!
A nyákdugó ha eltávozik utána hamarosan beindul a szülés. A hugodnak elment már?