Sziasztok!
Giga:
akkor ezért nem alszik a Didri sem. Én tegnap már este nyolckor ki voltam ütve és úgy bealudtam, hogy nem emlékszem, hogy sírt volna a Didri, de azt mondja a férjem, hogy nagyon sokáig sírt, kb. egy órát. Ő azt mondja, hogy fájt a hasa, az is lehet, mert láttad, hogy büfizik
Nem tudok mit csinálni, ha elalszik büfi helyett
. De szerintem ezek a frontok gyötrik most őket. Szegény Didrike, azt mondja a férjem, hogy már fáradt volt a sírástól, de még mindig sírdogált erőtlenül, nem bírta abbahagyni, annyira rossz volt neki. Jajj, Istenem, megszakad a szívem szegénykéért, de én már annyira el voltam fáradva, minden nap háromkor vagy négykor kelek, nem bírtam tovább.
Mi azt szoktuk csinálni, ha nem alszik el, hogy beletesszük az elektromos hintába, és az elringatja és ha elalszik, kivesszük. Ugyanis az elején minden este ringattuk és egymást váltottuk, mert mi elaludtunk, de a drágám még mindig pörgött, mint akit felhúztak.
Nálatok az nem válik be? Próbáltátok már? Azért csak könnyebb lenne, ha a hinta ringatná, nem te. És ezt hajtani sem kell, mert elemmel működik. Csak nem tudom, hogy megmarad-e benne a nagylány.
Vagy hasra fektetjük. Na, akkor szinte mindig azonnal elalszik, de legalábbis elhallgat.
A fürdetés nálunk is elcsúszik későre, de az nem gond szerintem, az a lényeg, hogy a rendszer meglegyen. Bááár mondjuk mi egyik nap este 10-kor fürdetjük, másik nap hétkor, aztán van, hogy éjjel. Ugyanis az a gond, hogy ha nyűgös vagy fáj a hasa, akkor inkább azzal foglalkozunk és az felborítja a programot, mert akkor nem akarom fürdetni, amikor sír végig szegényke, hanem akkor inkább elaltatjuk, hogy hadd pihenje ki a baját és utána gyorsan megfürdetjük, amikor egy kicsit magához tér. Volt olyan, hogy majdnem végig átaludta a fürdetést, mert akkor is nagyon nyűgös volt és így csak éjjel tudtuk megfürdetni, de nekem nincs szívem végighallgatni, ha fáj a hasa vagy valami baja van, hogy fürdetés alatt végig sírjon. Inkább akkor megnyugtatom és amikor éjjel jelez, hogy szopizna, akkor egyik cicit odaadom, megfürdetjük és utána a másik cicin elalszik. Hát ez van, ezt lehet, hogy nem csináljuk jól, de mondom, nekem nincs szívem csak azért akkor fürdetni, mert az a rendszer és közben sír, áááá! Nekem megszakad a szívem, amikor sírni hallom és közben néz rám, hogy Anya segíts!!! Áááá, én ezt nem bírom hallgatni. Ráadásul a Didrike nem egy elkényeztetett kislány, nem szokott nyafogni, sokszor elvan az ágyikójában egyedül is és elgügyörész, nem szoktuk ölben tartani, nincs elkapatva, tehát szerintem ha ő sír, akkor tuti, hogy valami baja van, mert nem szokott egyébként Hála Istennek, nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott kisbaba. Remélem, ez így is marad, mert most a vizsgaidőszakban nagyon nagy szükségem van erre a nyugalomra.
Nekem egyébként azt mondta a védőnőnk, hogy a gyerekek nagyon érzékenyek a frontokra és ezt észre is vettem, hogy tényleg így van.
A tejet úgy tudom, hogy egy éves kor után lehet, de majd a lányok elmondják.
Pilla:
hát nekünk is hiányozni fogsz!!! De legalább lesz egy szép új házatok!
:):)
Nircee:
én Marcinak azt a fürdős képét imádom, ami fent van az avataron. Ááááá, nagggyon cuki!
Verna:
Flóra milyen aranyos, ahogy figyel a Mikulás-ünnepségen.
Itt olyan, mint egy kis angyalka, egy kis csendes gyerkőc, ahogy a blogodon olvastam, háááát...
annál azért egy kicsit pörgősebb
:):) A férjemmel ma is emlegetjük, amikor a mi macskáink rosszalkodnak, hogy na, odaadjuk a Lolónak
:):)
Tiop:
megvan már, hogy miért annyi a pénzed?
Andi:
a Bogi, hát hihetetlen nagy egyéniség! Egyszer mindenképpen találkoznom kell vele, nagyon bírom! Színészi képességei az eget verdesik
.
Aki kimaradt, annak puszit küldök!
Most már megyek tanulni! Ez annyira rossz, hogy felkelek négykor, van, hogy korábban, de a fürdés meg a kávé, meg ez-az elvesz egy órát vagy többet és olyan későn kezdek tanulni
Szép napot mindenkinek!