sziasztok!
visszaolvastam, jó késő is lett, várom haza uramat, mindjárt hazaér..
Egcsi, fel a fejjel, nagy levegő!!! Biztos nem kevesebb a tejed, csak úgy érzed.. nekem ias volt többször ilyen időszak, kicsit sűrűbb kajci, aztán ennyi. Most, 15 hósan lassan búcsúzunk szopi ügyben Tündétől, már nem eped érte annyira, sőt, néha nyávogva mondja, h nnyyyeeem. Egy kicsit balhéztunk, de kezdem feladni.. Bezzeg Levi, ő aztán nem adta fel könnyen. Azt hittem, most is meglesz a 18 hó. (Akkor is csak Bündepocaklakó miatt lett vége).. na mindegy.
Még jó, h megvan az a biztosítás. Meg amúgy is, én nem is megyek sehova nélküle. Max mondjuk Prága, kocsival..
Vera,
ez a csajszi nagy kópé lesz, kis tűzrőlpattant, nagydumás.
Képek nagyon jók.
Anikó,
+++kitartás, nem jó olvasni h ennyire nem sikerül most neked semmi.. de biztos csak átmeneti "feltöltődéshiány"-ban szenvedsz. ez az árpa dolog ritka szar lehet, nem volt ilyenem, de nem is próbálnám ki. Rucik
lesz még rá alkalom!!!
Most én is bevásároltam, érdekes, rám hullámokban tör, akkor veszek rucikat, többet is, aztán meg csak babacuccokat nézek.. és automatagondom sincs, mert autó nőtt a fenekem alá, ilyen takony időben oviba is (8 perc gyalog, lusta- lusta dög) aztán meg mindenhol lehet kártyával fizetni itt..
most iderakott férj 1 kaspót Mikulásvirággal, h ha már ilyen későn jön haza, akkor illik virágot hozni a feleségnek. Ezt a kamu szöveget.
Most kapta ajándékba valahonnan. A teniszgáláról jött meg épp. De jó valakinek..
Ez most nem értem, h lehet több a pénzetek. Még Veránál fogtam az adást, erre is tippeltem.. no idő, no költekezés
azért nekem jól jönne a fizum. De tényleg, én a max gyedet kapom, és 75e jön át, az jobb mint az előző gyedem
A tgyás: nem a netto fizu 70%-a? volt v.mi törvényváltozás? Mert az volt anno. Tündénél már nem is tudom mi alapján számolták ki.
Vera, genya cég, miért nem ad kajajegyet??? Én kapom azóta is, ráadásul nálunk 9000!
Orsi, kitartást neked is!
Timi, kimostál mr mindent?
Macccs, miért nem jelentkezel??????????????????????????????????????????????????????????????????????
Nanda is eltűnt azóta a hülye eset óta!!!!!!!!!!!!!
Rita???
jóéjt
Mese