Új privát üzeneted érkezett!

Eszter,az naon cééép kisautó :)

Anikó,miért voltál te kórházban??? :shock: nem értem?!

Jobbulást a kis betegnek!Eszterhez csatlakoznék, én is hallottam a kövirózsa levét, hogy nagyon jó!És ha megengedsz egy privát véleményt, ne hagyd felszúrni a fülét semmiképp sem.Ha egyszer felszúrják mindíg fel fogják amikor ilyen lesz :(

Karácsony:még nem, díszítettem, de holnap akarok kicsit előtte itthon: Kép , Kép , Kép , Kép , és majd ezek után jöhet adíszítés :wink:
manóci

Anikó :)
Szegény Bencus. :? Nekem a fülészet olyan, mint másoknak a fogászat. Rettegek a fülfelszúrástól, pedig egyszer sem kellett még.
Remélem ti is megússzátok!
Anyuék jól érezték magukat, jó nagyokat unokáztak, biztos lesz bőgés mikor mennek. :(

Eszter :)
Képet a járgányról! :wink:

Manó :)
Nekem nem lesz extra díszítés, csak a fa. Nincs hozzá energiám. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Szép reggelt!

Anikó!
Szegény Bence :( Fülszúrást én sem hagynám,csatlakozom előttem szólokhoz kövirózsát hallottam/olvastam :) Nekem felszúrták többet nem kellett,hugomnak rendszeresen :(

Egcsi!
Apósod normáliiiiiiiis????????? Kicsi fiaid hogy vannak? S mikor kellene visszamenned dolgozni? Hogy műxik ez az Usa-ban?

Eszter!
A szép ki ótó :)

Orsi!
Képek??????????????????????

Gyerekszáj:
tornázok nincs sok hátra Bálint felkel.Szólok Mírának adja oda a cumit neki.Hallom ahogy morog magában :"nem kell a cumi ennek a kiskölöknek" :)
Vasárnap ebéd közben elkezdni mondani:" jövő hét szombaton felülök a személyvonatra,elmegyek az esztendőbe(Westend) kilyukasztatom a fülem és veszek fülbevalót " :shock: :lol: Azt hittem leesek a székről :) :)
tegnap elmentünk méterárú boltba pízt költeni.Csaj vágja az anyagot,közben az utánunk következő vmit kérdezett Tőle,mire Míra megszólal :"Néni Te ne beszélj most mi vásárolunk" Kész volt mindenki a boltban :)

Amúgy jól vagyunk holnap Míra már mgy végre óviba,scütörtökön Panasonic Mikulásra mennek apájával :)
Bálintot továbbra is imádja,most már Bálint is vigyorog ha puszit kap nagytesótól,de mindenkire rámosolyog ha tele van a pocakja és nem nyűgős.
Vasárnap du. meg kiakadtam nagyon (már nem meglepő):jöttek nagybátyámék és Mírát leejtve elkezdtek Bálinttal foglalkozni.Természetesen már majdnem elaludt szegénykém mikor nagy hangzavarral megérkeztek.Persze Míra teljesen megkergült agresszív lett,hisztizett,semmi sem volt jó.Nem értem meg h. nekik is van 2 gyerekük nem emlékeznek milyen volt akkor?nekem kellene elmagyarázni,h.ne rögtön Bálint,hanem Míra az első???
no mindegy.

szép esőmentes napot kívánok :)

pusz mindenkinek :)

KépKép
viranka

Egcsi,hát az én energiám sem a régi már! :( Az uccsó 2 fázis lemaradt!egyszerűen nem volt se időm, se energiám hozzá.Ugyhogy az majd holnap.Meg ma tök szép idő volt itthon , így kint is voltunk, meg főznöm is kellett, szal sok volt egyszerre a felállított terv :?
Marad holnapra, és majd utána díszítek.a konyhaablakot már megcsináltam, mertúgyis új függönyt raktam :P

Vera,Mira :lol: nagyon édes lehet ahogy magyaráz,és leugat mindenkit :P :wink: Bár a boltba még igaza is volt, várjona nőce a sorára :lol:
Kistesós szeretgetés nálunk is így megy.Eszti imádja, örökké nyúzza, az meg kacag rajta hangosan!
és már van vitaaaa :shock: Kapott tőlem Eszti Hercegnők magazint, azmost a favorit.Hannának is tetszik, mert jó színes, és nyúl felé, erre Eszti kiabálva kapja ki a kezéből, hogy:na Hanna az az én újságom, kérjél magadnak anyától!!! :roll: nem semmi,mi :!: Mi lesz itt később :P
manóci

Vera :)
Apósom nem 1OO-as, de ezt eddig is tudtam. :roll: Még biztosítása sincs, pedig mindjárt indulnak. Nem részletezem mennyibe fog kerülni, ha kórházba kell vinni...NEKÜNK kell fizetni, mert hozzánk jönnek. :twisted:
Míra nem semmi, a boltos beszólásán jót röhögtem. :lol:
Én elmondtam anyuéknak és anyóséknak is elfogom, hogy Bercivel foglalkozzanak először, stb. Ez természetes, de ami nekünk az, másoknak eszébe sem jut. :?

Veszekedés :lol: Nálunk is lesz balhé tuti. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hello Lányok!

Nem vagyok teljesen képben, csak az utolsókat olvastam nagyjából.

Egcsi!

Nagyon hamar elszalad anyukádék ottléte. :? Apósod meg már csak rosszabb lehet. :x

Manó!

Én leírom, hogy mi lesz a vitából pár hónap múlva. VEREKEDÉS kicsiben...később nagyban. Csenge pl. harap, ha Lilla nem engedi játszani, vagy nem ad neki oda valamit. Simán megy neki foggal. 8)

Ezek szerint csak az én lányom nem szeretgeti a kistesót. Csak messziről szereti. Na meg néha közli, hogy nem is szereti. :?

Vera!

Míra édi lehet! Nálunk szerencsére mindenki foglalkozott Lillával kérés nélkül. Nem volt egy eset sem, hogy Lilla ne kapott volna valamit, vagy hanyagolva érezte volna magát. Bár ő kiköveteli magának a figyelmet...

Hallom...Csenge jön...Megyek!

PUssz! Többieknek később, Csenge kártékony, nem lehet szem elől téveszteni. (utolsó eset egy konyhaasztalról lerántott tányér két villával egy késsel és egy kanállal. Még jó, hogy az arcopal nem törik :oops: )

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Míra mindenkinek beszél akivel az utcá találkozunk :) Van h. pénzt akar osztogatni,vagy kistesót mutogatni :) 8)

Verekedés:Míra néha (szerencsére nagyon ritkán)de ütögeti/né Bálintot.Mindig mondom Neki majd ha 1 éves lesz a kistesó akkor már verekedhetnek is :) Majjd megbánom h. ezt mondom neki,de jobb nem jutott még eszembe :oops: Ötletek???

Ma csajszi ment oviba.A másik óvónéni volt(mondjuk vele sincs semmi baja) , a kedvenc Mariann néni már nem dolgozik az óviban :( Kíváncsi leszek Míra reakciójára,megszokások embere nagyon. Olyan furi h. nincs itthon nagy a csend viszonylag :) De a héten még itthon tartom,ma ios csak azért vittem mert ma jön a Mikulás :)

Manó!
Milyen szakos tanár vagy?Vagy tanítónéni esetleg?

pusz :)

KépKép
viranka

Timi :)
A verekedéstől kicsit félek, tudod milyen erős Berci. Néha nekünk is odacsap és szabályosan fáj. :shock: Jobb lesz Bence titokban önvédelmi órákra jár. 8)
Csenge nem lehet egyszerű eset, ha jól emlékszem Lillával nem voltak ilyen gondok. :D

Berci nem bántja Bencét, csak bennünket csépel. :roll: Én azt mondom, hogy nem szabad verekedni és Bence még kicsi, őt nem szabad bántani. De őt nem is akarja. :)

Tegnap elmentünk kirándulni, megnéztük a Tűz Völgyét és a Hoover Dam-et, lementünk a tópartra, egész nap mentünk, nagyon jó volt. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Timi,

Olvastalak titeket a Kismamában:)

Sajnos Veronika még mindig beteg, az én idegeimet már szétcincálta mert egész nap nyűgös. Már szeretnék menni dolgozni:) Szerencsére már csak hőemelkedése van délelöttönként de a héten még ő is marad.

A.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Andi!

Haragszom kicsit a Kismama miatt, mert párhuzamot vontak többek között az én szülésem, és az otthonszülés között olyan címszó alatt, hogy a kórházban is történhet baj. Csak azt elfelejtették leírni, hogy ha nem lett volna mindkét esetben az az "átkozott" gátmetszés, akkor az egyik gyerekem most tuti halott, a másik ha életben is marad, akkor sérült lesz. És ha nem lett volna az az "átkozott" oxitocin, akkor lehet, hogy nem sikerül megszülni fájás nélkül lábbal előre a kicsit...és még sorolhatnám!!! Tehát úgy érzem, ismét be kell írnom. :roll: 8)

Vera!

Én is azt szoktam mondani, ha bántani akarná (de nem volt rá kisebb korában példa, mostanában meg inkább Csicsi támad), hogy kicsi még...nem szabad...fáj neki...ezt Lilla elintézi annyival, hogy "mikor én is ilyen kicsi voltam..." és akkor beszélgetünk.

Egcsi!

Lillánál üvegasztal a helyén, konektorok szabadon..stb. CSengénél már hónapok óta az üvegasztal száműzve, a konnektorok bedugaszolva, körbebarikádozva... és most gondolkozom, hogy hogy kellene lezárni a konyhát. A kiságyból kiszabadítja magát, mindenre felmászik, ráül a babaágyra, rááll...és bármi, amit el tudsz képzelni. :lol:

Megyek, pancsi van...veszekszenek! Szétcsapok köztük4

Jóéjt!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Akkor Csenge feladja a leckét rendesen. :roll: :lol:
Meg lehet nézni a cikket a neten is? :)

Andi :)
Kitartás! :wink: Volt már AFP?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Ezt csak úgy mindenkinek MIKIRE :wink:

Kép

Járt ma nálunk Mikulás!Barátnőmékhez ment a férje kollégája, és mondta, hogy átküldi ide is :wink: Annyira édes volt, Eszti nem is félt tőle, és mindenfélét kérdezgetett, meg mondott!Minden családi dolgot :shock: :lol: De a "Mikulás" jófej volt, és vette a dolgokat!Csináltam 1-2 képet majd rakok, ha feltöltöttem! :)

Timi,Hát hallod Csenge nem semmi kiscsaj!tuti nem lesz egy elveszett :wink:

Kismama:No COMMENT :evil: én megmondom őszíntén azért sem veszem már tök rég óta, többek közt mert útálom azt a szemléletet, hogy a gátmetszés, szar, kórházban szülni szar, aki nem tud szoptatni szar anya, stb.stb.stb.Én is akartam beírni régebben, hogy én biza kórházban szültem, de háborítatlan körülmények közt, volt gátmetszésem amivel már másnap ültem az ágyon és semmi bajom sem volt, de aztán úgy döntöttem nem strapálom magam, mert azt is hallottam valahonnan, hogy cenzúrázzák a cikkeket!tehát, ha én jól kiosztom őket azt úgyse rakják be :!: :twisted: Inkább nem is veszem a lapjukat!Megvan a 600 Ft.-nak a hely, már Esztinek kell venni Hercegnők magazint :wink: Inkább arra költöm :lol: :lol:

Egcsi,azért reméljük após "élve" távozik majd :?

Vera,Pszicho-pedagógia szakos voltam, és van GYp.-s végzettségem is :wink: Mert?
manóci

Csak pár percem van, indulok Lilláért...

Egcis!

Ha nem, majd elküldöm!

Manó!

Én egyik terhességem alatt sem vettem meg egy számot sem. :oops: Most is azért rendeltem meg, mert így a börzén jóval olcsóbb volt az asztaljegy. És mivel minden szombaton utazok, és mindig vettem valamilyen újságot, úgy gondoltam, hogy akkor ezt fogom szomabtonként olvasni...Szóval így sikerült. Azért én még beírok, na nem egészen kiosztós módon, meg megmutatva azt, hogy igenis, lehet jól szülni kórházban is, és nem kell hisztizni sok dolog miatt. (Én szülés után egy órával egyedül mentem el pisilni, sőt, Lillától a vaságy szélén ücsörögve búcsúztam...)

No, de erreől még lehetne beszélni...

Tényleg sietnem kell a drága nagyért!

PUszi MIndenkinek!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

AHA!!! :D Ilyen végzettséggel készülj fel, hogy ingyenes szaktanácsokat kell osztogatnod a topikon! :wink:
Nálunk nem volt beöltözött Télapó, de az ajándék így is bejött. 8)
Apu mondta neki, hogy nem tudja a Télapó hogy nyúlt be az ablakon, erre Berci: "Papa! A Télapó a garázsajtón jött be!" :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi, :lol: :lol: :lol:
Brci beszólás :wink: haláli az a kiskölyök!!! :P

Kép a Mikiről:

Kép
manóci

Nagyon jó a kép. :D
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Kép

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!
Csak egy picit: :oops:
Köszi mindenkinek a tanácsokat,szerencsére meggyógyult Bence,ma voltunk dokinál. :lol: Kövirózsát sajnos sehol nem kaptam,vettem fülgyertyát (Macs tanácsára,aki volt olyan aranyos,hogy felhívott! :lol: ),de most meg azt mondják,hogy mivel már szúrták a fülét,neki nem szabad használni. :?
Egyébként megint depi hegyek,naggyon durva belső árpám lett újra,doktornő is szörnyülködött.Tegnap már nem bírtam kinyitni a szemem.Mára kicsit jobb lett,de így sem tudok elmenni a mai céges bulira.Pedig ez lett volna az utolsó,most búcsúztam volna el mindenkitől. :cry: Annyira szomorú vagyok!!!!!HOlnap lenne a táncvizsgánk is,de nem tudom mi lesz belőle.Mindegy, lasan az élettől is elmegy a kedvem.

Egcsi:azért nagy felelőtlenség lenne biztosítás nélkül utazni! :evil: KÉp irtó vagesz!

Manó:mikis kép :D Hannának is tetszett?

Timi:nem olvasok már Kismamát,de én is kórház párti vagyok:Jobb a biztonság.

Andi:jobbulást Nektek!Az én idegeim is megsínylik,hogy már három hete van itthon Bence. :shock:

Nálunk most kezdték a nagyok is gyepálni Bencét,de igazuk is van,mert nagyon kis goromba,gonosz manó lett,minden ok nélkül üti,rúgja,csípi Őket.

Bocsi,de nem hagy élni,kb.fél órája írom ezt is,itt ordít mellettem. :evil:
Többiek,ne haragudjatok!!!!!!! :oops: :oops: :oops:

Anikó
vakili

Szasztok!

Beszólások és képek szuperek! 8)

Anikó!

Sajnálom, hogy nem vagy jól. Nekem csak a derekam és lábam akar ismét leszakadni. :?
Lillának volt jégárpája a felső-belső szemhéján, ami vagy gyulladásban volt, vagy nem...elég gáz volt. Aztán itt az egri szemész, aki gyerekszemész is, és egyébként szívesen megyek hozzá, mert jó orvos, azt mondta, hogy várjunk 6 éves koráig a gyereknek, akkor kimetszik. :shock: Merthogy itt nincs egyébként gyerekszemészet, és felnőttnél ez egy két perces művelet helyi érzéstelenítéssel, de gyereknél nem egyszerű. Na, nem hallgattam rá, valahogy nem tetszett az állandóan gyulladt szem, és nekem is volt már árpám, és tudom, az durván fáj! Szóval el Pestre, ott minden szó nélkül kimetszették, azóta szerencsére semmi gond.

Na, szóval ettől neked nem lezs jobb, csak tudd, hogy tudom milyen fájdalmas és kellemetlen!!! :cry:

Megyek, nem sok kedvem semmihez...

Puszi MIndenkinek!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Jobbulást neked! :? Szegény te! :(

Még egy jó Berci beszólás:
Elmentek apjával a Home Depo-ba(otthon az OBI), kérdeztem
-Kisfiam mi volt a boltban?
-Anya, tele volt hülyékkel!
Úgy látszik apuka megint morgott vásárlás közben. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi, :lol: :lol: :lol: :lol: Berci,megzabálom ezgyszer, ha találkozunk!!!
És azon a képen :wink: naggyon vagesz :!:

Anikó,Fül :( Figyu, nekem van a kerben tök sok Kövirózsám!Szívesen küldök neked, ha ezen múlik! :?: :?: Postázzak???Kicsi földdel szednék ki, csaknem menne tönkre 1-2 nap alatt amíg odaér! :roll: Úgyis tök vizes a föld!
manóci

Manó:naon ari vagy! :) Most nincs veszély,jövő héten megpróbálok szerezni a piacról,vagy más virágostól.Ha nem megy,sikítok,ok? :wink:
Tavasszal 200-as vérnyomással vitt el a mentő az utcáról.Kétszer 5 napot voltam bent,de nem találtak szervi bajt,valszeg idegileg kimerültem. :cry: Aztán magától,gyógyszer nélkül visszaállt kb.másfél hónap után.De azóta is van mindenféle bajom.MIndig más. :?
Bencének sajnos már egyszer felszúrták mindkét fülét,amikor egy éves volt.Nem volt más választásunk,nagyon rossz állapotban volt,tüdőgyulladással együtt.Akkor kórházban is voltunk egy hetet.

Egcsi:de jó fej fiad van!Az enyém se semmi,de Bercinek a nyomába se ér. :twisted:

Timi:nekem nem is mondták,hogy ki lehetne szedni,de nekem az egész szemem be van gyógyulva,nem is látok gócot. :shock: Ráadásul alul-felül.Már két doki mondta egymástól függetlenül,hogy nem tudnak vele mit csinálni,szemcsepp és krém.(Ugyanis két hete már volt egy ilyenem,csak nem ennyire durva)Tulajdonképpen nem borultam volna ki ennyire,csak nagyon készültem erre a mai bulira.Ma egész nap csak bőgök,úgyhogy még szebb vagyok! :twisted: Ebben a hónapban már a negyedik program ugrik valaki betegsége miatt.Pedig nagyon rámfért volna. :cry:
Látom neked is sz@r a kedved. :cry:

Vera:úgy látom,Míra méltó párja lenne Bercinek. :wink:
Én is bevittem Bencét tegnap Mikulásozni,de nagyon nem akarta.Olyan hisztit csinált,sírt,rúgott,hogy csak na..... :shock:

Eszter:gratula az ótóhoz! :lol:

Orsi merre van?

Többiek:puszi!

Anikó
vakili

Megértelek, hogy depi vagy. :? Hülye betegség(ek). :twisted:
Szerintem Berci is félne a Télapótól, nem is keresem az alkalmat rá. Előbb-utóbb úgyis összefutnak a boltban. :wink:

Orsi :)
Hol vagy? Kész az utcatábla? :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jó reggelt!
Egcsi:nem a Télapótól félt,hanem az oviba nem akart bemenni.MI lesz velünk hétfőtől????? :shock: :shock: :shock: Isten irgalmazzon nekem! :cry:

Anikó
vakili

Sziaztok!

Míra mikulást élvezte óviban,panasonic-nál, meg tegnap vásárlás közben :)

Anikó!
++++++++++++++++++++++++++++++ Neked :) Fussunk össze ha megjön a hordozóm :) Amúgy már lassan én is kész vagyok,Míra 2 hete itthon :) :evil: szerdán bevittem,de aztán csüt-pénteken még nem.aig várom a hétfőt.

Manó!
Csak kíváncsi Fáncsi voltam,eddig nem írtad h. tanár vagy :)
Eszti édes a képen

Egcsi!
:lol: :lol: :lol: Berci édi lehetett :)

álmos vagyok,apa elment uncsitesómék esküvőjére fotózni,Míra hangulatember pár napja nagyon,Bálint ölbebaba+náthás,nekem izomláz van a bal kezemben tegnap vásároltunk és B-t kézben cipeltem,majd 1 órát mert minek a bébihordót kivenni a kocsiból :oops: :evil:
éljen a gyurma :) jó játék :)

KépKép
viranka

Sziasztok :D

Elkezdtem visszaolvasni, de tuti nem jutok a végére, így hogy írjak is egy kicsit olvasás majd később, de legalább bejelentkezek. :roll:

Bocsi, hogy így eltűntem, de tényleg szinte nem is jutottam a géphez. Most még beteg is vagyok, szóval nem vagyunk valami fényesen. Gergő talán most már meggyógyul, igaz oviban volt, csak ez a fránya köhögés nem akart múlni, de most jobb, ez a homeós lötyi talán hatott. Erre most elkezdtem én is... :evil:
Ja, és Karcsi is beteg volt, szóval ELEGEM VAN!!! :evil: Ez a tél úgy látszik ilyen lesz. :( :?

KÉpet most sem hoztam, de már nem is hozok, csak majd a kész műről. Remélem most hétvégén végre sikerül befejezni.

Egcsi, Manó
Képeket megnéztem, édesek. :D

Nekünk volt fotózás az oviban, majd bescannelem és azt is hozok, gyönyörű lett mókuskám, hihetetlen, hogy már ilyen nagy fiú!! :shock:

Anikó
Én is a kövirózsa levét hallottam, viszont a fülfelszúrásról azt hiszem, ha a doki úgy ítéli meg, hogy kell, akkor inkább az legyen, minthogy rámenjen a gyerek hallása. :? Hugi kisfiának is fel kellett egyszer szúrni, és tudom, hogy az a dokinéni nem egy szúrkálós, Gergőnek sem szúrta fel, hanem mondta, hogy mit csináljak, megnézte 3 nap múlva és ok volt, de a Bercinek muszáj volt. Én biztos nem kockáztatnék!

Bocsi, de felkelt Flóra, mennem kell.

Puszi mindenkinek, majd próbálok jönni.

Orsi

avocado

Orsi,de jó, hogy már jelentkeztél!Hiányoztál a csapatból :wink:
Betegség Kép Gyógyuljatok meg mihamarabb!

Vera,nem tudtad??Szerintem már volt róla szó régebben :roll: írtam is, hogy nevelőtthonban dolgoztam!Meg nem olyan rég a választások után is kitárgyaltuk, Orsival, hogy mi lesz velünk! :( De mindegy, akkor mostmár mindenképp tudod :wink:

Vásárlás :( elhiszem, hogy leszakadt a karod!Mi ha az egész család megy vásárolni akkor 2 kocsival, és Hannus az egyikben teljesen betéva a hordozkába.Így szeretem a legjobban biztonságba is van.Ha egyedül megyek a 2 gyerekkel, akkor pedig Hanna kenguruban van rajtam! :) Kicsit nehéz a végére a derekam elfárad, de azért mégsem úgy cipelem kézben :!:
manóci

Hali,

Vagyogatok én is:) Nagy nehezen Veronika is meggyógyult, dokinéni elküldte vérvételre. Szegényt jól megkínozták mert ugyan ügyesen megszúrták de nem jött a vére és addig forgatták a tűt h már nem bírta szegény. Majdnem én is vele bőgtem. Dokinéni szerint kicsit vér és vasszegény, így 4 hétig tartsunk Béres csepp kúrát de amúgy minden ok.

Vera,
Teljesen együttérzek veled, manóval sem volt könnyű az elmúlt hét, a betegség miatt egy csomó dologban visszafejlődött, pl eddig már felvette egyedül a csizmáját most meg csak nyafog h anya te ad rám. Szóval már nagyon örülök h mehet oviba. Ha Bálint alszik hogy mész Míráért az oviba?

Egcsi,
Csak tegnap sikerült eljutnom az AFP-s vérvételre mert manó betegsége miatt kicsit elhúzódott. Eredmény csak két hét múlva úgyhogy 27-re kaptam időpontot az ultrahangra.

Anikó,
Köszi:) Neked is sok-sok pozitív energiát küldök. Sajnos bennem is felmerül a kétség h mi lesz velem jövő májustól ha ennyire nem találom itthon a helyem:(

Mennem kell mert manó hiányol

puszi mindenkinek

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Andi!

Ha alszik is felöltöztetem és viszem magammal,mert akkor sétálunk :) Esőben meg magamra kötöm kendőben :) De mostanában addig alszik csak míg óviba érünk,ahogy meghallja hogy dumálunk a többi anyukával felkel 8) aztán viszem be magammal mert kint nem hagyom üvölteni.Ilyenkor vagy vki megfogja Bálintot (ezt szeretik) vagy vki segít öltöztetni Mírát.
A múgy ő is visszafejlődött mostanában minden hülyeségérrt nyávog, kisbabásat játszik :shock: Már várom a hétfőt.
Én is rettegtem attól mi lesz velem itthon,jó volt dolgozni kicsit kikapcsolni,de teljesen más :) jó babázni :) bár hiányzik a sok jövés menés,de a számlánkon több a pénz mióta nem dolgozom :oops: :wink:

Manó!
csak C&A-ba indultunk overállt venni Bálintnak aztán mindent megnéztünk,meg a Buy Way-t szinte végigjártuk.Végén már bántam h. nem vettem ki a hordozót :) aki hüle... :)

megyek hátha tudok aludni

pusz

KépKép
viranka

Drukk hétfőre! :roll:

Orsi :)
Szia! Jobbulást! :)

Megkérdezitek a nemét vagy titok lesz? :)

Hogy van több pénzed ha nem dolgozol? Csak kíváncsi vagyok, hátha van jó pénzcsináló trükköd. :D

Anyuék reggel mennek haza. :( Szomi vagyok, már bőgtem is. :cry:
Hiába, akármilyen idős is az ember lánya, a szülei hiányoznak.
Apósoméknak van végre biztosítása, de csütörtökön este még nem volt, rá kellett telefonálgatni egy-két emberkére, hogy felgyorsuljanak az események. Kicsit megsértődtek, pedig Boti normálisan elmagyarázta, hogy miért kell, de azt hozták ki belőle, hogy nem is akarjuk, hogy jöjjenek. :roll: Mi lesz elem egy hónapig?! Befonogatom a hajam. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jó reggelt!
Egcsi:a pénz miatt nem akartak biztosítást kötni?Nem értem. :shock: Fordítva lehet,hogy jobb lett volna:ha anyudék jönnek karácsonyra.Nem irigyellek. :(
Én is több pénzt kaptam,amikor betegállományban voltam,meg Gyeden. :shock:

Manó:vettem tegnap kövirózsát. :D

Vera:hol fussunk össze? :D Mondjuk most úgy néz ki,hogy én robbanok le,fáj a fejem,torkom nagyon.Megfertőzni meg nem akarlak. :?
Ti nem mentetek az esküvőre?
Bálintnak is jobbulást!Bence most már sikeresen kiborítja anyuékat is,pedig az nagy szó! :shock: Nagyot nőttem mostanság a szemükben. :wink:

Andi:köszi! :)
Én úgy szégyellem az érzéseimet,tudom,hogy sokan cserélnének velem,három egészséges,gyönyörű gyerek. :roll: Sosem értettem a sógornőmet,aki aki alig várta,hogy vége legyen a nyári szünetnek,és végre elmenjenek a gyerekek iskolába,oviba.Én annyira szerettem,ha itthon vannak,kicsit vártam is,hogy valamelyik lebetgedjen. :oops: Most viszont ha jön a hétvége,már szorul a gyomrom.Olyan rossz,hogy ilyen lettem! :cry: Pedig nagyon szeretem Őket!!!! :roll:
Hú,szegény Veronika! :?

Orsi:akkor egy hajóban evezünk. :( Jobbulást Nektek is!Szerencsére nem kellett szúrni,meggyógyult. :D
Képre nagyon kíváncsi vagyok.Nálunk majd csak tavasszal lesz.Suliban volt,de azminden évben olyan gyenge,hogy idén már nem is kértük.Olyan képet én is tudok! :wink:

Ma megyünk a kedvenc éttermünkbe ünnepelni anyu szülinapját.Remlem jól sikerül!

Szép napot:Anikó
vakili

Nem semmi lehet Bencéd, ha mindenki idegeit leamortizálja. :shock:
Ne betegedj le! :?
Jó éttermezést! :wink:

Ma hajnalban Bence elkezdett nyöszörögni, mire a kiságyhoz értem, megtalálta a cumiját és kiszolgálta magát. Megzabálom! :D
Anyuék elmentek. :? Remélem nem lesz semmi gond az úton.... :roll:

Hol van Rita? :shock:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi,anyudék :cry: tényleg fordítva kellett volna, hogy karira menjenek inkább ők :!: De biztos megvan az oka amiért így lett.
Cumis sztori :wink: tök jó, hogy ilyen kis önkiszolgáló!

Andi,vérvétel :( szegényke, reméljük rendbe jön majd a Béres kúrától.
AFP,biztos minden rendben lesz :wink:

Anikó,kövirózsának örülök,ha szükséges be tudod vetni :wink:

Vera,a Decathlonba vannak baromi jó overálok, ha nemkaptatok volna :wink:
Nemtom ez, hogy van de nekem is annyi a pénzem mintha dolgoznék!Szal tök jó :wink:
manóci

Manó :) Vera :)
Akkor megéri otthonlenni! :D

Bocs, az előbb nem reagáltam a vérvételre, kissé szétszórt vagyok. :roll: Jobbulást a csajszinak, biztos hamar rendbejön. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Csajok,
Nem akarok a zsebetekben turkálni de hogyan csináljátok h ugyanannyi pénzetek van mintha dolgoznátok? Tudtok valami jó tippet?

Anyósék ma kicsit kiakasztottak, megyek is aludni

A.

Kép[
Kép[
kostyika

Én speciel tudom az okát h. miért van "sok" pénzem :) csak a sarki cba-ban lehet kártyával fizetni :) Otp automata meg csak középGödön a műv.háznál van :) Hó eleje-közepe táján veszek csak fel pénzt :) Jogsim ugyan van,de 12 éve nem vezetek,így max. ha valaki elfuvaroz akkor költök :) Óviba ha megyünk akkor sem viszek pénztárcát(néha ha postára kell menni vagy vmi létszükségeset kell vennem akkor van nálam pénz),ha benézek a turiba csak nézelődök és szívem fájdítom néha :) Régi farmerom rámjön,csak a felsőim rövidek kicsit,mellben erősődtem :) így sok "haspolóm" van :) ezeket kéne venni,de ugye fuvar...

Andi!
Csp 25400 2 gyerekre :) + kb 75000 a tgyás :) kicsit kevesebb mint amennyit kerestem és nem adnak kajajegyet mellé :)

Anikó!
Mi nem mentünk mert szűk ccsaládi körben volt megtartva(bár ezt hülye húgom nem értette meg s addig kavart h. meghívták én meg mikor ezt megtudtam oly mértékben kiakadtam h. nem érti meg h.szűk családi kör és ő ebbe nem tartozik bele :evil: h. kavartam én is egy sort és uncsitesóm szerencsére visszamondta.Különben jobb is így mert akkora sértődések lettek volna,mert más rokon sem volt ott.) Lány apukája szept. meghalt+jön a baba+ házon hitel,majd tavasszal kertiparti lesz :) De nagyon jó képeket csinált Robi és majd találkozunk és személyesen is tudok gratulálni :)
még kitaláljuk hogy hol talizzunk :) Most Bálint beteg szerintem elkapta Mírától mert már köhög is :(
S ne szégyeld magad :) Hidd el én is alig vártam már h. végre óviba menjen Míra. Tudod milyen jó volt 6-án du? Senki nem volt itthon Bálint néha aludt és CSEND volt tök jól esett :) S az emberlányának is szüksége van arra h. a gyerekei nélkül töltsön pár órát :)

Egcsi!
Apósék már ott? Még jó h. telefonálgattál biztosítás ügyben :) Anyukádék szerencsésen megérkeztek?

Manó!
Sikerült vennem,meg ugye a C&A-s 50%-os utalványt is el kell költeni :) tudod a Dm-es kuponfüzetben lévőt :)

felkelt Bálint mék pusz mindenkinek :) majd folyt :)

KépKép
viranka

Hello Csajszik!

Én tudom értékelni, ha a gyerek oviban van, de imádom, ha itthon van. NÉha jól összeveszünk, mert mostanában mindnre első körben nemet mond, és kötözködik. :twisted: De ettől függetlenül egy angyal, és tudatosan próbálok csak a játékkal, közös programokkal foglalkozni, mikor mindenki itthon van.

Andi!

Hogy hogyan csináljuk??? Hát nálunk pl. ilyenkor nincs uagyanannyi pénz. Ennyi! Jövőre jóval kevesebb lesz, majd rá egy évre ismét egyenesbe jövünk. 8) A férjem könyvelő, oszt, szoroz, a számlákat ide-oda rakja...
És nem utolsó sorban nálam is ua. a helyzet, mint Veránál, némi eltéréssel. Ugyanis itt lépten-nyomon van otp-s autómata, de nem veszek fel pénzt direkt. Itthon nem tartok pénzt. Ha boltban, belvárosban sétálunk, akkor mosolyogva nézem a kirakatokat, de már nem fáj, hogy nem tudok vásárolni. Ünnepekre magamnak általában az aktuális ruhanemüket kérem, a régi farmerom rám is jó, szóval ez letudva, megszárad kb. négy-öt óra alatt. :oops: A gyerekeknek mindenük megvan, talán még több is a kelleténél, enni van mit, meleg van. Hát röviden ennyi! :lol:

Megyek, az utazótáskák a folyosón várják, hgoy kipakoljam őket, mosnom kell...millió dolgom van!

Puszi Mindenkinek!

Egcsi!

Kitartást!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Pár kép miki ünnepségről Bálintról nem tudok felrakni Robi még nem alkította,szűrte ki a képeket :( Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
bocsi de nem tudtam választani :oops:

KépKép
viranka

Vera,de jók ezek a képek :) :) Esztinek még sosem volt arcfestés, de nemtom, hogy lenne-e türelme hozzá :roll: tetszeni tetszik neki, de.......majd meglátjuk!

Andi,nálunk is így van mint az előttem szólóknál!Tök jó, hogy félre is tudok rakni, mert amióta gyerekeim vannak én is túltettem magam azomn,hogy nem tudok magamnak vásárolgatni cuccokat!Inkább a gyerekeimnek veszek meg mindent!Én utoljára nem is tudom mikor vettem magamnak valami divatos, dögös cuccot! :oops: De ők fontosabbak!/pl. most voltunk szombaton karácsonyi vacsin a barátainkkal, és rajtam egy olyan blúz volt amit már tök rég vettem, kb. 3 éve!Jól néz ki nem azt mondom, de én már unom, mivel régi, de az volt jó rám, az meg a másik fele.Most kövér vagyok :oops: :x ez van!
Pénzt én is jól kapok, mivel emelkedett a fizu amióta Esztivel itthon vagyok, és az ugye a kismamákra is vonatkozik :P Így azért kapok nagyon jól, mert ugye a Tgyás annyi mint a nettó fizu, és nekem annyi lett a bruttóm, hogy most a max. Gyed-et is fogom kapni! :wink:
manóci

Lányok,
Köszi az ötleteket. Sajnos én nagyon nehezen tudok spórolni, megszoktam h elkölthetem a fizetésemet. Lassan kezdem hozzászoktatni magam ahhoz h nem veszek meg majdnem mindent ami megtetszik. Igaz már az elmúlt két hónapban is kevesebbet költöttem ruhára amióta nő a pocakom. Az biztos h ha hozzászoksz egy szinthez, ha csak fele annyi pénzed van akkor nehezebb alább adni.
Dobok egy pocakos képet:)

Kép 17 hetesen

Kép[
Kép[
kostyika

Andi:szép kis pocód van,és nagyon jól nézel ki! :lol:

Manó:én is hosszú idő után először vettem magamnak igazán csini ruhákat a múlt héten,de sajnos a programok elmaradtak,amikre felvettem volna őket. :cry:

Vera:gyönyörű!!!!! :D
Esküvő:kínos lehetett a fiatal párnak is.Hugod nem sértődött meg? :shock:
Szegény Bálint. :( Nálunk most én vagyok dögrováson. :evil: VOlt cirkusz reggel az oviban,úgy spuriztam ki,mint akit kergetnek. :oops: 8) Azért régen nem zavart ennyire a gyerekzsivaj,lehet,hogy öregszem????? :shock: :shock: :shock:

Egcsi:édes lehetett Bence. :D Anyudék rendben megérkeztek,ugye?
Étterem szuper volt!!!!!!Kaja is,meg a pincérek is nagyon szeretnek minket,mindig jön valamelyik poénkodni.Attila ebben az étteremben volt vőfély anno 2 éve,és nagyon a szívükbe zárták Őt.Nagy bohóc a lelkem! :wink:

Jó éjt:Anikó
vakili

Apósék még úton, anyuék már otthon. :? Most turbóban főzökmosoktakarítok :roll: . Bence is nyűgös ma, Boti éjszakás, csendben is kellene lenni, a tejem is kevesebb, mit mondjak még... :roll:
A képek állati jók!!! :D

Köszi. :wink:

Szép pocid van! :P

Gyógyulj meg! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

sziasztok!

visszaolvastam, jó késő is lett, várom haza uramat, mindjárt hazaér..

Egcsi, fel a fejjel, nagy levegő!!! Biztos nem kevesebb a tejed, csak úgy érzed.. nekem ias volt többször ilyen időszak, kicsit sűrűbb kajci, aztán ennyi. Most, 15 hósan lassan búcsúzunk szopi ügyben Tündétől, már nem eped érte annyira, sőt, néha nyávogva mondja, h nnyyyeeem. Egy kicsit balhéztunk, de kezdem feladni.. Bezzeg Levi, ő aztán nem adta fel könnyen. Azt hittem, most is meglesz a 18 hó. (Akkor is csak Bündepocaklakó miatt lett vége).. na mindegy.

Még jó, h megvan az a biztosítás. Meg amúgy is, én nem is megyek sehova nélküle. Max mondjuk Prága, kocsival..

Vera,
ez a csajszi nagy kópé lesz, kis tűzrőlpattant, nagydumás.
Képek nagyon jók.

Anikó,
+++kitartás, nem jó olvasni h ennyire nem sikerül most neked semmi.. de biztos csak átmeneti "feltöltődéshiány"-ban szenvedsz. ez az árpa dolog ritka szar lehet, nem volt ilyenem, de nem is próbálnám ki. Rucik :-) lesz még rá alkalom!!!

Most én is bevásároltam, érdekes, rám hullámokban tör, akkor veszek rucikat, többet is, aztán meg csak babacuccokat nézek.. és automatagondom sincs, mert autó nőtt a fenekem alá, ilyen takony időben oviba is (8 perc gyalog, lusta- lusta dög) aztán meg mindenhol lehet kártyával fizetni itt..

most iderakott férj 1 kaspót Mikulásvirággal, h ha már ilyen későn jön haza, akkor illik virágot hozni a feleségnek. Ezt a kamu szöveget. :roll: Most kapta ajándékba valahonnan. A teniszgáláról jött meg épp. De jó valakinek..

Ez most nem értem, h lehet több a pénzetek. Még Veránál fogtam az adást, erre is tippeltem.. no idő, no költekezés
azért nekem jól jönne a fizum. De tényleg, én a max gyedet kapom, és 75e jön át, az jobb mint az előző gyedem
A tgyás: nem a netto fizu 70%-a? volt v.mi törvényváltozás? Mert az volt anno. Tündénél már nem is tudom mi alapján számolták ki.
Vera, genya cég, miért nem ad kajajegyet??? Én kapom azóta is, ráadásul nálunk 9000!

Orsi, kitartást neked is!
Timi, kimostál mr mindent?
Macccs, miért nem jelentkezel??????????????????????????????????????????????????????????????????????
Nanda is eltűnt azóta a hülye eset óta!!!!!!!!!!!!!

Rita???

jóéjt
Mese
meske

Szevasztok lányok!

Itt egy valóban eltűnt, de még valóban létező fórumtag. :oops: :wink:
Nem tudtam sokáig jönni, mert szabadidőimben vagy dolgozom, vagy intéztem a Mikulást, intézem a Karácsonyt. Vagy teszvesz-ezek ajándék ügyben. És én eléggé lebetegedtem 2 hete. Full nátha, köhögés. Szerencsére láz nem, de örülök, hogy Karácsonyra jól leszek. Lányok itthon vannak. Jól vannak. Kicsit taknyos Lili, de mától januárig nem megy az oviba. Megbeszéltük az óvonővel. Túl sok a beteg, túl sok a baci és a vírus. Most is csak 10-en vannak a 30 helyett a csoportban. Szeretnénk egy betegségmentes Karácsonyt.
A Mikulás nagyon jól sikerült. Nekünk is volt Mikulásunk. Lilike kétszer is elmondta a versét a Mikulásnak. Már hetekkel ezelőtt készült Az Ősz című versével. Nagyon ügyesen és bátran elmondta.
Kaptak sok ajándékot is. Majd lesznek képek, csak lemerült a fényképezőgép és fel kell töltenem.
Tulajdonképpen már mindent megvettünk Karácsonyra. Tegnap Endrével voltunk vásárolni. Jól kijártam a lábaimat.
Na, felkeltek a lányok. Megyek, mert rendet kell raknom és söpörnöm.
Egy pár képet felteszek. Én csináltam amatőr fotósként egy itthon készített stúdióban. :roll: :)
Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
trita

Rita!

nagyon jók a képek :) S az az egyenruha nagyon csinik a lányok :)

Manó!
Míra is csak 3* volt kifestve ezzel együtt :) tavaly ugye pillangó volt,aztán bölcsisnapon katica most meg méhecske :) ő imádja ha kifestik a szívecske +2 napig volt a fején :) a száját is ki kellet5t festeni állítólag úgy szólt a csajnak h. fese ki :)

Andi!
Én is elöltöttem mindig minden fizumat :) Jó a pocakfotó bár szerintem még nem látszik sok :) s lassan félidős vagy de jó :)

Mese!
azért jó a dumája a férjednek h. aki későn jár virágot kell adnia :)

most L kirakózni ,mert nagyon kellek már :)

KépKép
viranka

Mese,Mit nem értesz?Emelkedtek azóta a fizuk, hogy itthon agyunk, ezért van így.Nekem mondjuk speckó nem több, de ugyanannyi.Azért az sem rossz, mintha dolgoznék :wink:
A TGYÁS 75% nem 70%, az a GYED!Nemsoká már én is azt kapom, de jó mert az is a max.
Nandával mi történt, milyen eset amiért nem jöhet? :roll: Vagy lemaradtam valéamiről??Nem emléxem :(

Maccsal nagyjából tudom mi van, néha összefutunk azért, mivel egy utcában lakunk :wink: Dolgoznak ezerrel, gondolom nem sok ideje van netezni örül, ha hazaér és Lilizhet :P De megmondom majd, hogy hiányoltátok, biztos jólesik neki :!:

Rita,jó, hogy jöttél már te is.Téged is hiányoltunk ám :wink:
Képek nagyon arik, a mikis sorozta, és a legutolsó tetszik nagyon Liliről :) De ügyes vagy, nem mondanám meg, hogy nem műtermi :wink:
Karácsony,tök jó, akkor ti is jól álltok vele.Én is már időben elkezdtem, hogy ne kelljen kapkodni, már csak pár apróság hiányzik :)

TeszVesz, tök jó én idén kari ajándékot nem vettem onnan, de egy csomó minden más jó dolgok vannak.Pl, Esztinek 500 Ft.-ért egy kis műkorit! :) Idén szeretném kivinni megtanítani már korizni.Szóval vannak jó dolgok nagyon :!: Meg eladni is jól lehet :wink:
manóci

Rita :)
Jók a képek, ügyes vagy! :D Szépek a ruhák! Vetted vagy csináltattad? Kis koszorúslányok. :D

Karácsonyra még semmit nem vettem a gyerkőcöknek, de tudom mit akarok és már ez is valami. Apóséknak bekeretezem a képet a fiúkról és csóközön. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Csak pár sorra van időm...vizsgák...gyerekkek...háztartás...napok óta nem jutok el hajatmosni, mert azt szárítani is kéne...így inkább bele sem fogok. :oops:

Rita!

Jó, hogy jelentkeztél! Képek nagyon jók. Imádom az utolsó Liliset! "Anyaaa, elfáradtam, nem lehetne abbahagyni?!" Valahogy ez sugárzik róla! Édesek!

MIndenkinek puszi!

Sziasztok!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Kedves Anyukák!

Végzős hallgató vagyok az ELTE Tanító- és Óvóképző Főiskolán. Szakdolgozatomat a „Testtartás kialakulásának folyamata és az azt befolyásoló tényezőkből” írom. Segítségét szeretném kérni az alábbi felmérés otthoni elvégzésével, melyet óvódás korú gyermekével/gyermekeivel kell megcsináltatnia. A felmérés kiértékelésével fényt szeretnék deríteni arra, hogy a hasizom és a hátizom erejének, valamint a lúdtalpnak, van-e szerepe a hanyag testtartásban. Mert amennyiben igen, akkor ezek már óvodás korban elkezdett megfelelő erősítésével megelőzhető a tartáshiba kialakulása, amely idősebb korban további panaszokat okozna.
A kitöltött felméréseket légyszi küldjétek el a kisindigo@freemail.hu címre.

1. Gyermek kora, neme:
2. Magassága, súlya:
3. Súlya:
4. Van-e lúdtalpa? /Legkönnyebben úgy lehet megállapítani, ha hátulról megnézi, hogy a gyermek Achilles-ina egyenes-e. Ha megtörik akkor lúdtalpas./
5. Hanyag tartása van-e? /Hanyag tartás jellemzője: a vállak előreesnek, a háti domborulat kifejezettebb, a lapockák pedig elállnak, s a gyermek „Húzd ki magad!” felszólításra korrigálni tudja tartását./
6. Hasizom erejének vizsgálata: Kérje meg a gyermekét, hogy feküdjön hanyatt. Lábát térdben hajlítsa be és Ön rögzítse a lábát. A gyermek fogja meg a fülét. Ebből a helyzetből üljön fel úgy, hogy a könyökével megérinti a térdét, majd vissza, miközben a fülét nem engedi el, 20 mp-ig annyiszor amennyiszer csak tud. Hányszor tudott felülni?
7. Hátizom erejének vizsgálata: Feküdjön hasra a gyermek. Fülét ismét fogja meg, s Ön rögzítse a lábát. Majd 20 mp alatt annyiszor amennyiszer csak tudja emelje meg a törzsét úgy, hogy a könyökét összeérinti maga előtt. Hányszor tudta összeérinteni a könyökét?

Segítségüket előre is köszönöm!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?