Sziasztok!
Köszönjük a sok bíztatást a gyógytornával kapcsolatban
Lolónak boldog hófordulót!
Dorkának boldog 6. szülinapot! (Látom, őt nem is a gólya, hanem a Mikulás hozta
)
Nagyon édesek a gyerekek a mikulásos képeken. Tényleg a legbutább játékoknak tudnak a legjobban örülni. Nálunk is a szaloncukorpapír és a csomagoló volt a sláger.
Murphyke, jók a képek, nagyon édes Lili. Olyan mint egy kis manó!
Képzeljétek, az egyik korunkbeli pár a baráti körünkből babát vár! Végre nem mi leszünk az egyetlen gyerekes pár a baráti körünkből
Már tökre izgatott vagyok, amint lehet összejövünk dumcsizni egy kicsit
De jó lesz!
Jaj, és megint egyedül (mármint Apa nélkül vagyunk)
Mostanába olyan sokszor csak akkor ér haza a párom, mikor Márk már édesdeden alszik.. Remélem az ünnepek alatt azért többet leszünk együtt.
Henus, még neked akartam írni, hogy nálunk meg egy-két hete azt csinálta a Márk, hogy éjjel nyöszörgött, de nem ébredt fel, kivettük, de tovább nyüszizett, fészkelődött, majd égtelen ordításba kezdett, annyira sír, hogy már azt se tudtam mit csináljak vele (a párom anyukája is feljött az emeletre, hogy mi baja van a gyereknek).. és akkor egyszer csak kinyitotta Márk a szemét, felébredt és ezzel abba is maradt a sírás. Aztán meg csodálkozó szemekkel nézett ránk, hogy mi történt?
Aztán másnap megint aludva sírt, de akkor nagynehezen sikrült felébresztenem, és utána rendesen el tudtam altatni. Na, ez a mi történetünk, gondoltam leírom, hátha segít..
Lassan megyek aludni, jó éjt!