Új privát üzeneted érkezett!

Boldog Télapót mindenkinek! :D

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Juci

látod,Ballagyo is meg tudta nyitni.Örülök hogy elmúlt a láz.TÜNEMÉNYES DORCI!!! :D

Zsókuci

király a gif-ed! :wink:

Vicuska

Köszi az infót,most szerencsére pont nem aktuális :oops: :lol: de majd használni fogom a módszert.
Gyönyörű továbbra is ez a Rami baba. :P Jó a Mikis szerkó :wink: :lol:

Kép
lukrécia

Boldog Mikulást mindenkinek! :)

Kép Kép

Jucicuki Dorka édes, kis mosolygós szépség :) Örülök, hogy nincs láz.

chesti

Juci,
Remélem minden rendben lesz a neurológián! Örülök, hogy nincs láz!
De jó, hogy hoztál Benszis híreket!

Vicuska,
Rami baba olyan gyönyörű!

Mindenkinek boldog Kép -t!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Hát sziasztok!

Íme a fej nélküli lovas :D

Kép

Kép
Vendég

Estrella hát oldalra iszonyatosan formás, baba alakja van :)

chesti

Mindenkinek szép napot!

Estrella
Nagyo kis helyes pocid van :D
Nekem már most ekkora :shock: ,pedig hozzád képest én még sehol sem tartok :oops:

Juci
Nagyon édes ez a kép :D Látszik Dorkán milyen jól érzi magát.Mi volt a neurológián?
Benszis híreket köszi,sok puszi nekik!
gabicsibe

Chesti

szeretnék hordozókendőt venni,gondolom Te képben vagy,ajánlasz vmi jót? :D

Kép
lukrécia

Sziasztok!

bocsi, de tegnap másfél órát kellett várni a két éhes gyerekkel az időpontunkhoz képest :twisted: aztán rohantunk haza fürdetni,etetni, reggel meg rohanás volt az orthopediára.

Doki szerint rendben van Lilus :lol: sokat kell hozzá beszélni. Szerinte ne hordjuk őket Dévény tornára.
Na most mondja meg nekem valaki, hogy mit csináljak??? Az ember a legjobbat akarja a gyerekének, de ha mindenki mást mond, kinek higyjek?????????????????????

Orthopedián nagyon felhúztam magam. Négy csecsemőt hívtak be egyszerre, kb. mindenkire egy perc jutott, csípő UH-al együtt :roll: Dorka nyakát speciel meg sem nézte. Dorka nem fekhet hason és egy hatodik féle tornát kell csinálnunk otthon, hogy ne álljon kifele a lábfeje. Majd közölte, hogy ők nem tudnak tenni semmit, de ha nem tornáztatjuk, akkor csámpás lesz, ha elindul.... :evil: :evil: :evil:
Magyar egészségügy :shock: hát, köszi a nagy semmit.

Puszi!

Judit

jucicuki

Juci ez borzasztó. :( Hát most találd ki mit kell tenned...

Luki néni azt hiszem az elöző oldalon Share ajánlott egy kendős oldalt. :) Ide másolom neked. :)

http://www.hordozo.hu/hordozokendo/kerdesek/elkenyeztetes

és itt van még pár:

http://www.babakozelben.hu/
http://www.kari-me.com/

itt vannak videók, hogy kell felkötni:

http://www.wearyourbaby.com/Default.aspx?tabid=173
http://www.peppermint.com/

na de itt aztán találsz jó pár oldalt:

http://hordozokendo.lap.hu/

chesti

Sziasztok!

Gyorsan írok,mert állandóan megszakad a kapcsolat,most már egy hete ez van.Hiába reklamálunk! :(

Mamm,jobbulást a férjecskédnek!Borzasztó,hogy mi van ezen a szakaszon ,gyakran járunk mi is ezen az útvonalon,sokszor hajszálon múlik,mások hülyeségét korrigálni!

Juci,sajnos ez van,ahány orvos ,annyi vélemény.Jó lenne ,ha néha találkozna is az álláspontjuk!És persze mi találjuk ki,hogy akkor ,mi lenne a legjobb megoldás! :?

Teszek néhány képet!Tegnap Mikulásoztunk az oviban!És úgy tűnik kisfiam,már nem is olyan kicsi,olyan volt ,mint egy igazi ovis.Le se tojta a fejem amíg ott voltunk! :oops: Nagyon jól el volt az óvónénikkel,meg a gyerekekkel!

További szép napot!

Puszi:Andi

Kép Kép

Kép
taptau

Ez lemaradt Kép

Kép
taptau

Lányok!
Valaki kérdezte tőlem, hogy mi van anyuval. Nem válaszoltam, de szeretnék. Írnék privit, de most nincs időm visszakeresni, bocs. Hétfőn vizsgázom.

Zsókuci
írtam Neked tegnap privit, megkaptad?
Vendég

sziasztok,

Wolvesék miatt olvaslak Benneteket, illetve mert még nem döntöttük el hogy 4. lombikot melyik intézetben csináljuk ha arra kerül a sor.

Jucicuki,
A Kaális babás topikon a Dévény tornáról megy az eszmecsere, talán könnyebben mondod ki hogy igen ha elolvasod az ottano írást (Emma)

Farkasok
farkasok

Juci
annyira aranyos ez a kép,istenem már én is alig várom hogy csókolgathassam a pindurkámat :oops: :oops:

Estrella
szép nagy pocakod van már neked is :wink:

Taptau
hú micsoda nagyfiu :lol: :lol: jó igy bevinni az oviba legalább szokja a légkört :lol: :lol:

bibar

Juci
Ez a kép gyönyörű!!!
Vendég

Sziasztok!

Nos, újra itt. :lol:

Luki,
ebből is látszik, hogy mennyire nem vagyunk egyformák.
:wink: Bennem fel sem merült, hogy hagyjam bömbizni, és a mai napig sem bírom hallgatni már a nyüszögését sem. Persze, ha nincs ordítás - ami egyébként nagyon ritka - akkor nem kapkodom fel, de igyekszem kitalálni mi a gondja, és segítek neki. Van úgy, hogy annyi elég neki, hogy pl. főzés közben játszadozik a lábamnál, aztán odajön, kapaszkodik, nyüszít, felveszem, megnézzi mit csinál anya, belekukkant a fazékba, megpuszilgatom, táncizunk egy kicsit, leteszem, és folytatja a játékot. Biztosítva érzi magát, hogy szükség szerint vele is hajlandó vagyok foglalkozni, nemcsak a hülye főzésse. :wink:
Kendőhöz egy gondolat - ne haragudj, nem okoskodni szeretnék, csak ezt a témát is körbejártam már. :oops: :wink: Ha rendszeres használatra szánod, és alapvetően "ügyetlenebb" - türelmetlenebb típus vagy, akkor inkább a kötőset v. babaerszényt vegyél. Még jobb, ha előtt van lehetőséged kipróbálni. Nekem Nandu-féle kendőm volt, de mire megkötöttem és eligazgattam Mátét, mindketten beleizzadtunk és teljesen kikészültünk. Képtelen voltam hipp-hopp (mint a megkötési videókon mutatják) elintézni. Pár hónapig kínlódtam, aztán feladtam, és vettem ezt:
http://www.happy-baby.hu/index.php?cPat ... 2d1cdc4f21
Na, mondjuk én extra-béna eset voltam. :roll:
Chestiék megkötőse viszont nagyon tetszett, kipróbáltuk. :lol:

Estrella,
nagyon csini kis pocód van! :lol: :lol: Ismét megkérdezem: MOST hogy álltok a vásárlással? :wink: Lakásfelújítás halad?

Chesti,
mintha magunkat hallanám, ahogy leírod az éjszakai, elalvási szokásokat. :lol: Mátéra is sokan mondják, hogy "boldog baba"

Taptau,
nagyon vagány Máté. :wink: Ne haragudj, hogy a prividre még nem válaszoltam! Légyszííí!

Juci,
durva, ahogy bánnak az emberrel! :evil: Ott állunk tanácstalanul és kétségbeesve, keresve a megoldást, aztán lekezelnek, és elbocsátanak a nagy semmivel. Ismerős kisfia cipőt kapott a lábára, ami segített a lábfejét egyenesbe helyezni, de nem tudom mennyi idősen.

Vica, nagyon édes Rami!! :lol: :lol: Igazi csajszi.

És akkor néhány mondat Mátéról. Sok minden történt velünk mostanában. :wink:
Betöltötte a 9 hónapot. 74 cm, 9,7 kg.
Kibújt az első fogacska. :lol: :lol:
háát, nem volt könnyű menet, de lalapvetően nem panaszkodhatok, mert láttam már fogzástól szenvedő gyereket, és ez még semmi sem volt. Valahogy úgy érzem, türelemmel viseli a fájdalmat. Talán a kórházi viszontagságok megedzették? :shock:
Voltunk vérvételen, pisi-vizsin. Chesti, ugye milyen klassz dolog a zacsiba gyűjteni a vizeletet? Mondanád, hogy kisfiúknak könnyebb, persze, ha ott ülsz mellette, :wink: és várod, aztán úgy tartod, hogy bele menjen. Na, erre most nem volt időnk. A 3. zacsiban lett értékelhető mennyiség. Szerencsére rendben van. Doktornénink fertőzésre gyanakodott, mert Máté nem evett, hőemelkedése volt. Csüt de. voltunk nála, akkor még nem volt fog, délutánra pedig kibújt, de azért elmentünk másnap a laborba. :wink:
Írtam, hogy felállt, ezt azóta fejleszti szorgalmasan. Lehajol álltában a játékokért, pakolászik, próbál lépegetni. Nagyon cuki, ahogy a kis görbe husis lábain egyensúlyoz. :lol:
Szokott esni is, de még nem volt nagyobb balesetünk. Ügyesen tartja a fejét, ha eldől. Alapvetően megfontoltan, óvatosan, de biztosan működik a fiacskám. :wink:

Mára ennyi, mert Máté apukája nemrég ért haza, és addig nem nyugszik, amíg nem lesz meg a mai netezési mennyisége. :? Teszek fel néhány képet is, de ezt most elküldöm, nehogy eltűnjön.

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
share

Share:

Semmit nem vettünk még, a lakás a feje tetején áll, majd januárban vásárolunk. :shock:
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
share

Estrella, nálunk is így volt. :wink: :wink: Aztán belehúztunk. :lol:

Kép
Kép
share

EStrella

nagyon szép a pocid :D

Chestikém

köszi,tündér vagy.Most meg a bőség zavara.... :roll:

Share

csak arra utaltam hogy volt egy elképzelésem a gyereknevelésről és most már mennyire másként gondolom,mert érzem,hogy mi a jó nekem és Falatkának.Az nem jutott eszembe,hogy hagyjam sírni az ágyban soha,mint ahogy nem is teszem.Még csak az kéne :o
A kendőt illetően köszi,tényleg türelmetlenebb típus vagyok... :oops: Akkor most melyiket vegyem?Nem tiszta.Hát nem mindegyik kötős??? :oops: :oops: :oops:

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Hát nagyon rég voltam erre felétek,visszaolvastam de tuti fele kihullott a fejemből.
Van mentségem: kb. 10 cm magas, fekete-fehér, kegyetlenül kajla először a hátam közepére nem kívántam és mikor megtudtam hogy ő lesz mondtam a férjemnek hogy kirakom vele együtt, de hát múlt hétfőn jött, látott és győzött.... Pötyi, a 7 hetes border collie.

Szóval az úgy volt hogy 3 hete elpusztult a 14 éves kuvaszunk aki az én imádott kutyám volt, akit én nevelgettem mert akkor kerültünk össze Apával amikor ő született, neveltem belőle egy "fajta szégyenét" mert ez olyan bárgyú, szelíd,jólelkű kutya lett, mert állandóan ölbe volt. pl.: a vízóraleolvasót nem engedte ki a vízóraaknából, nyalta a feje tetejét, meg ő tanította meg járni az egyik haverunk kislányát, meg még sorolhatnám... szóval tisztában vagyok hogy ilyen kutyám nem lesz több.... :cry: És Dömi elment, már nagyon rosszul volt, nem tudott lábra állni, meg volt egy daganata, sokat szenvedett de elaltatásról hallani sem akartunk, pedig tudtuk hogy neki jobb lenne.
Apáék következő héten egy házaspárnál épített faházat, ők border collie tenyésztők és mondták hogy nem tudtak eladni 2 kölyköt és szívesen odaadnák ajándékba, így lett Pötyi. Amit én csak úgy tudtam meg hogy Apuka fürdés közben elkottyintotta a lányának, hogy hozok Neked holnap valamit. Na hát én ugye hallottam hogy hol dolgoznak és kérdőre vontam, nagyon összevesztünk, mert én hallani sem akartam másik kutyáról. De aztán másnap jött a kutyával nagy boldogan. A fő érve ugye az hogy ez Rékus kutyája lesz, igen ám de hát mostmég ő értékeli a legkevésbé....
Ja a sztori, ugye mi 5 éve társasba lakunk, tehát Dömi is anyumnál lakott az utóbbi években, anyu is nagyon megsiratta, ő is mondta hogy nem kell kutya többet. De anyunak Apa azért már előbb szólt a kiskutyáról, és szabály szerűen zsarolta: " Figyelj Anyu! Ez a Rékus kutyája lesz. Gondolj bele, minden nap majd le akar jönni megnézni az unokád a kutyáját, tehát minden nap majd itt lesz... szerintetek anyám mit mondhatott volna erre :lol:

Hát így most minden nap lenn voltunk, Réka max. vigyorog a kutyára, én meg próbálok vele foglalkozni, de nagyon ügyi, már hozza vissza a labdáját, maj csinálok róla képeket.
Na írtam magunkról egy kisregényt, ezt most gyors elküldöm, aztán a következő hszban írok akkor mindenkinek.

Rékus megtanulta a hasról hátra forgást is, úgyhogy most azt élvezi hogy bejárja a nappalit gurulva. Fogunk még nincs, de már el van simulva a kis íne. Feldíszítettem a szobáját, raktam égőket az ablakába meg egy világítós Mikulást, hát most az a sláger akárhányszor pelenkázni viszem a szobájába meg kell nézni a Mikit ha üzemel ha nem. :lol:
Voltunk fejlődésneurológusnál is, azt mondta minden oké.

És még valami amit elfelejtettem írni Niki videójával kapcsolatban:
Chesti! Neked külön köszi a videódért!
A védőnő állandóan azon stresszel hogy Rékus le van maradva,( szerinte pl. már saját maga kellene hogy kanalazza a kajáját :shock: ) de különböző honlapokon ami ehhez a korhoz van írva 80-90%át csinálja, és most Niki videóját látva megnyugodtam, mert ugye ott látzsik hogy melyik hónapba mit csinált, és Réka is ugyanolyan dolgokat csinál mint Niki annyi idősen! Ugyhogy ezért is külön köszi!

Na ezt gyors elküldöm, mert ha elszáll agyvérzést kapok!

lanett

Estrella! Tök izmos pocid van még most is, helyesek vagytok!

Taptau! Máté nagyon rosszcsont módon nevet azon a képen :D :D

Juci! Milyen szépen ki van kerekedve Dorka! Nagyon szépek vagytok.

Képzeljétek ma kaptam kötözési útmutatót a kendőhöz egy ismerőstől. Hát nagy nehezen magamra szenvedtem a kendőt, aztán belegyömöszöltem a gyereket, aki gyűlölte, hogy nem volt kinn a feje. Több csomózáshoz nem volt türelmem, úgyhogy egyelőre jegeljük a témát, amíg tudja tartani a fejcsijét.

Ma kicsit elapadt a tejem, Benedek egész délután bömbölt, mert csak szívta a cicit, de nem volt neki elég. Nem is gondoltam volna, hogy az idegeskedés ilyen hirtelen hat. Itt voltak szüleim, akik közül az egyik eléggé negatív hatással van az önbizalmamra, és most ez a tejcsi rovására ment. Tényleg nem hittem, hogy ilyen instant hatása van a negatív érzelmeknek (tegnap tudtam meg, hogy ma jönnek). Már alig vártam, hogy elmenjenek. Végül fagyasztott tejet adtam picikénknek, még szerencse, hogy más napokon még sok is volt. Most végre alszik, és én is kezdek kicsit megnyugodni. Öntöm magamba a lactoherbet és próbálok pozitív érzéseket generálni magamban, hogy kiűzzem a mai délután emlékét. :) Benedeknek kiváló étvágya van, szóval igyekeznem is kell, hogy jó tejgyár legyek :) 3650 grammal jöttünk haza a kórházból és két hetes korára már 4100 grammra gyarapodott. Mondjuk nem is hagy ki egy alkalmat sem, hogy degeszre egye magát :)
gombahölgy

Gomba!
Örülök hogy lett elég tejed! Nagyon szupi!

Estrella!
Meddig dolgozol még? Vigyázz magadra! A hülye emberek hülye beszólásait meg engedd el a füled mellett... bár tudom hogy ez nehéz, a hormonok miatt....

Sharon!
Ügyi vagy! Nagyon szépen kihúztátok eddig! Szorítok, hogy még egy kicsit de ha most érkezik már nem lehet gond!!!
Karibabára gyúrsz? :wink:

Mamm!
Szép nevet választottatok!
Sajnálom a balesetet, gyors gyógyulást a párodnak!
Remélem gyorsan folyik majd a kárrendezés, sajnos tapasztalatból tudom hogy borzasztó hogy mit el tudnak rajta tökölni... :(

Juci!
Húúúúúú hát nem semmi, hogy csak februárban lenne időpont normálisan... elképesztő hogy mi megy ebben a magyar eüben.
De hát ez sem semmi, most légy okos és találd ki kinek hiszel...hát, nem semmi...nem irigyellek. Sztem ha a Dévény tornára lesz mód akkor vidd a csajokat, mert ártani nem árthat.

Húúú Lucia!
Remélem a lánykád hamar leszokik a hajnali ébrenlétről. Édesek a gyerkőcök! És Luca haja.... mindig elámulok :D

Luki néni!
Puszilom Falatkát!Meg kell zabálni, olyan kis édes! Tényleg kis Falatka! Látom azért gyorsan és ügyesen belerázodtok a dolgokba!

Taptau!
Máté tud hisztizni? :shock: Ez a tüneményes édes angyali kis lurkó? :lol: Hát, kitartást a dackorszakhoz!

Gica!
De jó hogy jelentkeztél!
Mi is így jártunk, nem sok anyatejcsit kapott de hál Isten szépen fejlődik a tápszerrel is.

Lippa!
Sajnálom hogy nem jött össze :cry: de drukkolok egy spontán kisöcsiért Nektek :wink:

Chesti!
Puszi a kis menő-manónak! :lol:
Hát igen, olyan édesek amikor másznak, és egy korszak bezárul az első léptekkel... :(
Hihetetlenül édes mint mindig... még akkor is amikor hisztizik :D

Zsókuci drága!
Örülök hogy meggyógyultál a tüdőgyuszkóból. Remélem a gomba is hamar odébbáll!

Bibar!
Nagyon csini kismami vagy!!!!
És egy kicsit megkésve ugyan, de nagyon boldog névnapot!

Réka!
Csini a pocakod! Hajrá hajrá, most aztán már bármikor... :lol:

Zuzmo!
Hát igen.... bizti nem lesz majd könnyű, de majd úgyis adja magát és adott időben majd meg fogod találni a megoldást.
Elárulom, hogy nekem is késett most több mint egy hetet, és elkezdtem parázni, hogy húúú mi lezs ha esetleg összejött, persze jó lenne meg nagyon örülnék csak Rékus még kicsi akkor még + 1 pici, és nekem is a legfőbb parám ez volt hogy hogy sétálnék 2 manóval?

Share!
Tündéri Máté! Gratula fogacskához!!!

Szaboandrea!
Nekem a védőnők csak azt mondták hogy vegyek a papír-írószerben egy mappát hogy egyben legyenek a dolgaim :lol:

lanett

Húúúúúúúúúú Gomba!
Jó sokáig írtam ezt a hsz-t...
Figyu! Pihenj le és ne idegeskedj! Ez azért nem semmi hogy a saját szüleid borítottak ki!

lanett

Sziasztok!

Luki: írtam püt kendő ügyben!! :wink:

Sharon:látod,látod,már nem lehet baj,hogy repül az idő!!

Gomba:nyugi, nehogymá' drága szüleid miatt a gyereked lássa a kárát!! :x szegénykém,remélem visszajon a tejci!!

Juci:annyira nagyos már Dóri, hihetetlen hogy kikupálódtak!!A magyar eü.ről meg ne is beszéljünk...

Baba-gyermek,pocak képek nagyon aranyosak!! :lol:

Bocsánat,hogy nem voltam, de kicsit megijesztett Kiskakukk,ugyanis korához képest kicsinek mondták(37.hét és csak 2400 g... :cry: tudom az uh súlybecslés nem pontos, de én azt gondoltam,hogy már legalább 2800 g körül lehet...), és a magzatvizet is kevesli a szonográfus nő....így most hétfőig iszom,mint egy pelikán és hétfőn újra uh-ha romlik az érték befektetnek....bár öszíntén nem tudom mit tudnak csinálni,mert Kiskakukk jól van, ctg-n jók az értékei, és mozog rendesen minden nap többször is...na de ez a holnap zenéje...
pedig olyan jó lenne még 10 napig kihúzni és nem ebbe a kálváriába szülni -ugyanis 17.-én éjjfélkor bezár a Szabolcs.u, másnaptól lehet a volt MÁVban szülni, ami egy tök új épület, a Szabolcsról meg inkább csak annyit,hogy lebontják....szóval képzelhetitek hogy néznek ki ott a dolgok...és milyen állapotok lehetnek az utolsó héten (és itt nem a lepukkant szobákra gondolok.... :cry: ) :shock: :(
Szóval itt fűzöm a fiam fejét,hogy még 9-10 napig bírja ki, nekem az is jó már ha karira jön, majd megoldjuk valahogy a szülinapozását, csak én a MÁVban szeretnék szülni!!!
Ugye hallgat rám?? :lol: :twisted:
Bár csak kicsivel írom,hogy tegnap este szerintem jóslóim lehettek, mert eléggé görcsösen fájt hasam,de szerencsére semmi rendszeresség nem volt és el is múlt az éjjel...

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sziótok Csajok!
Sajna visszaolvasni még erőm és időm sincsen!Hiányoztatok ám nagyon!
Képeket még nem töltöttük le a gépről,de a tesóm rakott fel róluk az iwiwre.Nem pite az élet itthon.Felváltva hasfájósak a gyerekek.Sikerül néha a tandem szoptatás is.Szoptatástól szoptatásig 4 óra is eltelik.Éjjel van hogy 5-6.Nehezen alszanak el,ha nincs tele a pocakjuk.Balázst könnyű telekajáltatni,Dóri lassabban,komótosabban kajál és több részletben.Ezért csúszok meg a tandem szoptatásnál.Tejem van,néha kipótoljuk tápszerrel,mert aludni,enni,inni kevés időm van és az a tejtermelés legnagyobb ellensége.Sajnos a kórházban való 6hét fekvés nagyon legyengített és a friss levegőn való séta is elfáraszt.Pedig csak a ház körül megyek egyet.A sebem begyulladt,mert csak ülve szoptatok és nyomom.Fejni is ülve tudok és ez kemény a sebnek.Egy hét alatt,mióta itthon vagyok leugrott 5kg.Tök jó.Ja,de van még 10kg plussz.
Sok pusza majd még jelentkezem!Mélt azt jobban eltudom olvasni,bár még megsem néztem őket,de visszaolvasni nem tudom mikor lesz energiám!
Tehát ha valamilyen személyeset szeretnétek írni,akkor ide vele:benedekffysz@gmail.com
Benszi
Vendég

Gomba

hát ez szép... :? pihengess és tereld el a figyelmed :roll:

Benszi

üdv újra itt :D Litartás!Gyönyörűek a gyerkők! :D

Réka

köszi a privit,válaszoltam :D

Kép
lukrécia

Lanett

olyan édes lehet a kis kutyi,kép lesz majd? :D

Kép
lukrécia

Réka
hú akkor nagyon drukkolok neked hogy úgy történjen ahogy szeretnéd :wink: :wink:

Benszi
na végre :P :P :P remélem képek is lesznek hamarosan :wink: :wink: nehéz lehet a két picurkával :oops: :oops:

bibar

Vendég

Benszi
Gyönyörűek a gyerkőcök!!Kívánom mielöbb jöjj rendbe és kitartás!!

Réka
Vigyázz magatokra és remélem minden rendben lesz!!Eddig is szófogadó volt ez a gyerkőc hátha most is az lesz!!Drukkolok,hogy karácsony után szülj :D
gabicsibe

Sziasztok csajok!

Hát Benszi nem semmi pocid volt!!Nagyon aranyosak a babák,gratulálok nektek!
Itt vagyok ám én is,csak olvasó üzemmódba!Most megpróbálok képeket rakni én is,remélem sikerül!Kedden voltunk 4D-én,tök jó volt végre látni őket így! :lol: :lol: :lol: Kép Kép Kép

Kép
gina25

Kép

Ő Dóra.A felső két képen Balázs látható!Nem tudom lányos kismamák betojtatok-e Balázs fiam bránermájszterén!!!!!!!!!
Ez ám a lányok szíve!
A has fotó a szülés előtt két nappal készült!kb.128cm volt!

Nagyon köszönöm mindenkinek,hogy szorítottatok értünk és gondoltatok ránk!Jól esett!Drága Lippám meglátogatott kétszer is bent!Gombával is talizgattunk!Bibarral,Zsókucival és Numával sms-eket!

Sajna nem indult be magától a szülés!Az uram szerint jó inkubátor voltam!Szépen megnőtt Dórám is!Maga a császár kicsit drámás volt,mert 220-as vérnyomással,oldalra fordítottak,mert annyira szarul lettem!Érdekes volt,mert ebből semmit nem éreztem,annyira a kislányra koncentráltam!Mikor kiemelték és elvitték mellettem,megláttam őt és tudtam már nem viszik a koraszülöttre,akkor azonnal visszaesett a vérnyomim 130-ra!Balázzsal tudtam,hogy nem lesz gond,miatta nem aggódtam.
Ja és akkora kereszt be kasul menő ereim voltak a hasamban,hogy alig fértek a méhemhez,így egyet nyisszantottak is,ami miatt csak a nagy kapkodás lett!Törlés,szívás,még,még!Igazi vészhelyzet volt,ami akkor nem érdekelt!Abszolúte nem voltam fontos magamnak,hogy mi lesz velem,csak a két gyerek!

Majd jövök még!CSók mindernkinek!
Vendég

Benszike!

Húúúúúú ez aztán a giga poci. Ha nem bánod elküldtem a fotódat egy barinémnak aki a héten tudta meg hogy ikrei lesznek. Ma du beszéltünk és mondta hogy el sem tudja képzelni mekkora egy ikres poci. :D (Már van egy kisfia ő 3 éves. )

Gyönyörűek a gyerkőcök!
Sok boldogságot Nektek még egyszer!

lanett

Benszi!
A képeket látva egyből arra gondoltam, hogy tutira büszkék vagytok a cuccra, mármint Balázs lába között. Ezek szerint az uh nem csalt. :)
Ilyet Neked már nem szabad gondolnod, hogy nem vagy fontos, hiszen két Drágaság is vágyik rád a nap 24 órájában + férjed. Nem Te vagy az, akire nincs szükség........
Szerettelek volna meglátogatni, mikor az Operában voltunk, de sajnos akkor mentem vissza a SOTÉ-ra és későn végeztem. Gyönyörűek a babák. Az a kép is szupi, ahol a büszke apa tartja a két súlyzót. :lol:
Vendég

Bensziiiiiii apáámm azt a pocit!! :shock: :shock: Le a kalappal elötted, hogy bírtad.
Apának megmutattam a kisfickó nagy locsolócsövét, jól felröhögött, mondtam neki Én a helyedben nem röhögnék... :lol: :lol: na bevörösödött, de aztán vette a poént. :lol: :lol:
Nikit nem is engedem a tavaszi talin ekkora fütyis közelébe. :lol: :lol:
Dóra meg egy kis angyal, és olyan jó hogy összeszedte magát. :) Már most szófogadó. :)
Még egyszer gratula. :)
Ja és a kiscsaj tiszta apja szerintem, nem?

Luki néni megkaptad pü-met?

Gina 12. héten jó kis poci ez már, gyúrsz a Benszi pocakra? :) UH kép szupi, igaz bevallom Én csak a baloldalit tudtam kivenni :oops:

Gomba először Én egy babán gyakoroltam ,meg plüss figurán a kendőt. A legegyszerűbb, és leggyorsabb kötés szerintem ez:
http://www.babakozelben.hu/praktikusinfo/hasznalat_kendo.htm
Én szinte csak ezt használtam.

Lanett. :)

Rékaróka, én is szurkolok, hogy még bent maradjon a picur. :)

Na most megyek családiéletet élni apával. :)

Lucia, Napcsi, Lippa, Bibike, Gica, Numa, és a többiek hahóóóó

chesti

Sziasztok,

Na, itt vagyok ám én is :wink:
Bocsi, hogy nem jelentkeztem az elmúlt napokban, de nagyon sok intézni- és szervezni valóm volt. És hogy miért? Mert férjecskémnek pénteken volt a születésnapja, és egy Wellness-hétvégét vettem :D Nem mertem ide sem leírni, féltem, hogy lebukok, így titokban tartottam, amennyire lehetett :wink: Na, szóval pénteken délre mentem Zozóért, és mentünk Győrbe! :D Mese szép a győri termál- és élményfürdő, és a szálloda is nagyon szép volt! :D Nagyon jól éreztük magunkat, sikerült teljesen kikapcsolódni. Az oda úton, Győrtől kb. 20 km-re tudta meg Zozó, hogy hová is megyünk, és mit is kap pontosan! Volt masszázs is, meg félpanzió is, úgyhogy tényleg semmire nem volt gondunk. Ráadásul a szálloda a belvárosban, egy sétálóutcánál volt, így az adventi kivilágítást láthattuk az ablakunkból :D:D Nagyon-nagyon jóóó volt! :D

Na, most visszaolvasok :wink: és teszek fel szerintem egy táblát is :oops: :oops:

Kép

Kép
zsókuci

Bibar,
Örülök, hogy minden rendben volt az UH-n! Hát, óvatosan a shoppingolással, most már azért eléggé nagy pocakot, illetve Olivért cipelsz :wink:

Ballagyo,
Aranyos vagy, köszönöm szépen! Ha a bátorságomon múlna, tuti én sem vetetném ki, de mivel gócpont, így sajna nincs más választásom! :roll:

Mamm,
Sajnálom, hogy így megijesztettek az UH-n :? Gratulálok, hogy kis punis! :D:D:D Nevet találtatok már ki?
Hűűű, nagyon durva ez a baleset! :cry: Brutál ez a kép, teljesen kirázott a hideg, amikor megláttam :shock: Nagy szerencse, hogy nem történt még nagyobb baj!!!! Jobbulást kívánok a párodnak!

Chesti,
Nagyon jók Nikiről a képek! Annyira szép nagy lány már! :D Nagyon jó lett a talis klipp! :wink:

TKriszti,
Örülök, hogy minden rendben volt a 12. heti UH-n! :D

Share,
Nagyon jók Mátéról a képek (a kiskorit is nagyon jó volt újra nézni :D) :D

Gomba,
Annyira helyesek vagytok a képeken! :D Benedek baba tündéri kis krapek! :D:D
Sajnálom, hogy a szülők miatt idegeskedned kellett! :roll:

Zuzmó,
Drukk a szerdai UH-hoz, meglátod minden rendben lesz :wink:

Luki drága,
Tündéri a kis Falatka! :D Lehet, hogy én vagyok a dilis, de én már most tökre látom a kis pofiján mindkettőtök vonásait! Pedig tudom, hogy ilyen korban még felesleges találgatni, hogy kire hasonlít jobban, meg szinte hetente változik a kis pofijuk, de a kép alapján most így látom :D:D

Jerika,
Hogy vagy? Miért nem írsz magatokról? Nem ér eltűnni :wink:

Vicuska,
Cukor nagyon Rami a képen! :D

Judit,
Jaj de édes Dorka a képen! Kis mosolygós tündérlány! :D:D:D
Hát, nem semmi, hogy ketten két félét mondanak a tornával kapcsolatosan… :?

Estrella,
Szép a pocid!

Taptau,
Nagyon jók a Mátés képek! :D:D:D

Lanett,
Nagyon sajnálom a nagy kutyusodat, de látod, máris vigaszt nyújt Pötyi! :D Várom a képeket róla (is) :D

Réka,
Sajnálom, hogy megijesztett Kiskakukk. Tényleg csak súlybecslés az UH-s mérés, szerintem, ha tudsz, menj el 4D-re, ott majd megmondják, hogy mi a helyzet, és meglátod meg is fognak nyugtatni! Amúgy meg annyira nem támogatom ezt, hogy riogatják a kismamákat ilyenekkel, hiszen mihez képest kicsi, vagy nagy egy baba? Mindenkinek megvannak a saját adottságai, amit örököl a szülőktől, nagyszülőktől… Remélem, hogy azért még bent marad, amíg szeretnéd! Kitartás! :D

Benszikém,
Jesszusom, azt a gigapocit… :shock: A gyerekek meseszépek! :D:D Igazán büszke lehetsz rájuk, tényleg nagyon helyes mindkettő! :D:D Puszillak sokszor!

Gina,
Örülök, hogy láthattad végre Őket! Helyesek a bébik, és szépen alakul az a pocak is! :D:D:D

Gabi,
Puszi neked! :D

Millió puszi mindenkinek, gyorsan megszerkesztem a táblát, és elfoglalom az oldal többi részét is :D:D:D :oops:

Kép

Kép
zsókuci

Lucia,
Boldog hófordulót a gyerkőcöknek! :D:D:D

Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

ZSókuci,
Te kis szervezőtündér! :lol: Szép születésnapot intéztél Zozónak, Karácsony előtti lazulás is egyben. Hmmm! Rád is fér a pihenés! Kezedet is pihentetni tessék. :P

Gomba,
sajnos aki "olyan típus", annak nagyon befolyásolja minden a tejtermelést. Drukkolok, hogy sikerüljön hamar visszaállni, és Benedek újra jól lakhasson délután is.
Ismerősnek szülés előtt 1 héttel halt meg az apukája, az anyukája akkor, amikor 1 hónapos volt a baba, és simán szoptatta a megrázkódtatások ellenére is. Nem vagyunk egyformák.
Próbáld ki a citromfű teát, azt lehet szoptatás alatt is. Bár, nekem az sem használt. :? Ha újra csinálhatnám, akkor 1 hónapig senkit nem engednék a közelünkbe, az biztos. Inkább legyen sértődés, szaladjon a lakás, de akkor is megérné. Na, jó, azért lenne 1-2 kivétel, de nem lenne átjáróház.

Benszi,
hűűűű, meg haaaa! :lol: :lol: GYönyörűséges babák lettek. Szülésedet olvasva a hideg rázott, de a lényeg, hogy minden rendben veletek. Tejcsi ügyben nektek is drukkolok!

Gica,
szép kis pocó, és klassz a felvétel. Képzelem, mennyire élveztétek! :lol:

Chesti,
ha küldök képet Máté kukijáról, akkor felméritek, hogy a talin játszhat-e Nikivel??? :lol: :lol: :wink:

Réka,
remélem, sikerül a MÁV. Elég durva, hogy ilyen körülmények között kell telnie az utolsó heteknek, napoknak. Miért nem lehet a MÁV-ba befeküdnöd, ha szükséges, elvégre az lesz a jogutód intézmény? :shock:

Luki,
ééértem! :oops: Leesett mit akartál mondani. Ne haragudj, ha megbántottalak a feltételezésemmel. Ahan, elvek, jaaaa, nekem is voltak olyanjaim, kb. 9 hónappal ezelőttig. :roll:

Lanett,
védőnőt tojd le nagyívben!!! Már elnézést a csúnya kifejezésért. Egyedül enni?!!!
Nagyobb babák anyukái, cáfoljatok meg, vagy adjatok igazat. Máté 9 nónapos, és azon kívül, hogy elszórakozik a kanállal, és szétpancsolja két kézzel a kaját az etetőszékén és a ruháján, különösebb érdeklődést nem mutat az evés iránt. Kb. 1,5 hónapja kapott rá arra is, hogy, ha a kezébe adok valamit, akkor tudja, hogy az kaja, és meg kell kóstolni. annak ellenére, hogy mindent a szájába vesz.
Mozgás: Máté egyáltalán nem gurult. Forogni 7 hónaposan kezdett el úgy igazán, rendszeresen, aztán rájött a kúszásra hátrafelé, utána előre, később kutyázott, 8 hónapos elmúlt, amikor felállt, és utána jött az önálló felülés, és 9 hónaposan elkezdett lépegetni a tárgyakba kapaszkodva. Ja, és 9 hónaposan bújt ki az első foga, amihez gratuláltál. :lol: :lol:
Ezek alapján Réka nemhogy le van maradva, hanem szépen halad, és Mátét mifelénk a jól fejlődő kategóriába sorolják. :wink:

Vettünk fényképezőgépet. Gyorsan 1-2 próbafotó, aztán lépek tanulni, mert 20-án vizsga, és utána egész januárban nyúzom magam, dehát én akartam. :roll:

Puszi mindenkinek!

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
share

Betegek a csajok :cry: ha megjöttünk a doktor nénitől, jelentkezem.

Kép

jucicuki

Benszikém
ATYÁM :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: mekkora pocak,teljesen le vagyok döbbenve,én meg még azt hittem az enyém nagy :oops: :oops: örülök hogy jól vagytok,a picik nagyon szépek,ügyi volt a kiscsaj is nagyon :wink: :wink: olyan jó hogy végre látunk rólatok valamit :wink: :wink:

Zsókuci
jó kis meglepi,nagyon ügyi vagy,szuper lehetett :wink: :wink:

Juci
:cry: :cry: remélem semmi komoly :cry:

Gina
én is csak az egyik babát vélem felismerni :oops: :oops: pocak aranyos nagyon :wink: :wink:

bibar

A másik baba közvetlen mellette fejjel lefelé lóg a képbe,de sajna csak a feje látszik! :lol: :lol: :lol:

Kép
gina25

Nincs nagy gáz, hála az égnek, de szerdán megnézi még, gondolom most megyünk még befelé a betegségbe. Nem is kaptunk antibiotikumot, csak orrcseppet és kalcium injekciót 3- 1,5 ml-t kell adnom nekik.
Majd szerdán meglátjuk. Nekem Lili elég ijesztően köhög :-(

Puszi!

Judit

jucicuki

Juci

jobbulást a csajoknak :cry:

Gina

nagyon szép már a pocid

Benszi

brutális volt a pocód és gyönyörűek a kicsik :D

Zsókuci

de ügyes vagy,biztos nagyon örült Zozó.

Chesti

nem kaptam tőled meg a privit.... :cry:

Share

de jók a fotók,azt a fürcsizőst,a harmadikat láthattam már? Olyan gyönyörű. :D

Lányok

most egy ideig a párom Bécsben dolgozik és Mosónmagyaróváron bérelünk lakást.Sokat leszünk ott Falatkával,ma este megyünk először és a hét végén jövünk.A lényeg:ott nincs net. :cry: Ugyhogy egy picit ritkábban jövök majd,DE JÖVÖK!!!!!

Bibarkám

téged majd azért felcsörizlek mobilon :wink:

puszi

Kép
lukrécia

Az én kis drágám Kép

Kép
lukrécia

Itt vagyok én is,csak elég zűrös volt a múlt hetem.Csütörtökön hívtak a bölcsiből,hogy Petra belázasodott,rohanás Értük a munkából utána a gyerekorvoshoz,majd vissza a bölcsibe Lilláért aztán haza :roll: .Mára sajnos már Lillci is belázasodott :(.

Chesti köszi aranyos Vagy!Milyen nagylányos Niki a képeken hihetetlen :o .

ToldiKriszti örülök,hogy minden rendben volt az uh-n :) .Dokidat sajnos nem ismerem,de kérdezd meg a János kh.szülészetis topikban ott biztos ismerik.

Share csak ámulok,hogy Máté is mekkora már.A lombiktalin még olyan picike volt,most meg már áll ,nem semmi:shock: .

Süni köszi nagyon aranyos Vagy,millió puszi Neked!

Mamm gratulálok a punishoz :D .Nagyon sajnálom ami a férjeddel történt :( .Hogy van?

Gomba nagyon szépek Vagytok.Sajnálom a hétvégi idegeskedést,remélem azóta már jól Vagy.

Taptau köszi,akkor hajrá spontán Tesók :wink: .Máté tényleg olyan nagyfiús már a képeken.Látom nem félt a mikulástól,nekem a Lányok nagyon féltek :roll: .

Juci nekem előfordult,hogy sírtak,mert sajnos csak 3 hétig volt segítségem :( .Szerencsére többnyire nem egyszerre sírtak :) !
Csajoknak jobbulást kívánok!

Luki Falatka gyönyörűséges!

Vicuska Rami baba nagyon édes a mikulásos szerkóban :) !

Estrella tényleg hihetetlen formás a pocakod.Te se híztál semmit!

Lanett köszi Neked is aranyos Vagy.Sajnálom a kutyit :( .Férjed jó fej,ahogy felvezette az új kutyit.Kérünk szépen Rékás-Pötyis képeket :wink: !

Réka ne idegeskedj biztos minden rendben van.Nézd meg Benszit Neki is azt mondták,hogy milyen pici Dóra,aztán milyen szép súllyal született!

Benszi nagyon jók a képek,nem semmi Bráner-májszter :o :lol: .Millió puszi!

Gina szépen alakul a pocakod.Most,hogy leírtad már ki tudtam venni a másik Babát is,nagyon édesek.Cisztáiddal kapcsolatban mit mondtak?

Zsókuci nagyon ügyes Vagy,hogy ilyen szupi meglepetést szerveztél a Férjednek,biztos nagyon jó lehetett!

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Sziasztok!

Húú, nem is tudom hol kezdjem, és nincs is sok időm:)először is, nagyon aranyosak vagytok, mindenkinek nagyon szépen köszönjük a sok-sok jó szót és gratulációt :!: :!:
Szüléstörivel nem készültem, eléggé megviselt az egész, mert sajnos császár után újra fel kellett nyitni, mert a méhem (ami ugye hatalmas lett) nem kezdett el összehúzódni és befelé vérzett.Nagy ijedség és kapkodás volt, altalás, hányás, 2 nap elkülönítés, tehát igazi kis trauma, még most sem hevertem ki...
A 2 kis manó iszonyatosan nagy zabagép :wink: , 100-akat esznek, néha 110-eket, tejem nem elég ám nekik, küszködök a fejéssel, de időhiányában megy a tápszer is ezerrel...
Viktor sírós, nem alszik jól (tényleg, honnan lehet tudni, ha a baba pl. tejérzékeny??attól még elfogadja?),
Nóri kicsit könnyebb eset, de már most a fejünkre nőttek :wink: nagyon szeretnek ölben lenni, és igazi kis követelőzők :oops: :lol:
Küldök majd fotót is,de még le kell kicsinyíteni, és ígérem jövök majd még, de most csak ennyire futotta.
Mindenkinek nagyon drukkolok, akinek éppen kell, és még egyszer köszönöm nektek!

puszi

Numa

Kép
numato

Sziasztok,

Estrella: De izmos, szép pocid van! Nagyon formás ám! :wink:

Juci: Annyira borzasztó ez az egészségügy, most igazodj ki, hogy mi is lenne a legjobb a gyerkőcöknek! :shock: Remélem nem lesz semmi komoly baja a csajoknak, az orrcsepp és a kalcium majdcsak használ!

Taptau: Máté tényleg nagy fiú már! És ahogy vigyorog a kanapén… :lol:

Share: Gratula az első fogacskához! De jók a képek! :D

Lanett: Sajnálom a kuvaszotokat, de majd meglásd, mégha Pötyi nem is tudja teljesen pótolni, de sok boldogságot tud majd nyújtani nektek ő is! Gratula a hasról hátra forduláshoz!

Gomba: Benedek nagyon szépen növöget, és rettentő sokat fejlődött! Ja és nem semmi, hogy a saját szüleid így kiborítanak! :roll:

Rékaróka: Biztos nincs semmi gond Kiskakukk súlyával, és szurkolok hogy a MÁV-ban tudj szülni!

Benszi: De jó, hogy jelentkeztél! :D Elhiszem, hogy nem sok időd van, és nem lehet könnyű nektek most. A sebed remélem gyorsan rendbe jön! Hát a pocód nem volt semmi, ha belegondolok, hogy rám is ez vár … :shock: A gyerekek meg nagyon szépek, és formásak! Balázs kukija, hűha … :lol:

Gina: A bal oldali babót én is látom, a jobb oldalit csak nagy nehezen. De persze gratula hozzájuk! :D A pocid is kezd alakulni, nekem egy picit nagyobb van, de én eleve felesleggel indultam! :oops: A cisztákkal mi a helyzet?

Zsókuci: De jó kis meglepetést szerveztél a férjednek ! Képeket nem teszel?

Luki: Várjuk, hogy jelentkezz a hétvégén! Vigyázz magatokra! És Falatka annyira szép!

Lippa: Jobbulást a lányoknak!

Numa: Hát sajnálom ezt a befelé vérzést, nem csoda hogy megviselt, de a lényeg már jól vagy! Biztos aranyosak a picik!

Lányok, kérlek szorítsatok nekünk, hogy rendben legyen minden, szerdán megyünk a 12. heti uh-ra és genetikai vérvételre!

Ja és még lenne egy kérdésem, Bibart már meginterjúvoltam :D , de érdekelne más tapasztalata is a magzatvízvétellel kapcsolatosan. Mivel a páromnál van a gond, így gondolkodnunk kell rajta, hogy elmegyünk-e. Jöhet pü-ben is!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?