Sziasztok!
Bocs, kicsit eltűntem, be lettem havazva, na nem a hó által, csak a munka...
Elin, nálunk az oviban van egy óvónő, aki kifejezetten ezeket a térítéses dolgokat intézi (bár ezt azt hiszem okt.15-ig kell beadni, évközben nem tudom, hogy van). Szerintem érdemes lenne rákérdezni. Meg van szabva a jövedelemhatár, ott azt nézik, hogy egy háztartásban hányan vagytok, és mennyi az egy főre jutó jövedelem. Javaslom, keress meg valakit a bölcsiben, hátha ő tud segíteni!
Judit, nagyon szorítok, hogy várjanak rád januárig!!! Nem könnyű manapság munkát kapni, jó lenne, ha neked sikerülne!
Manó, Csongi is ilyen volt kiskorában, az első lakásra hívott Mikulásra rá sem mert nézni, az ajándékot és én vettem el tőle
Tegnap hozzánk is megérkezett a Mikulás. Nem volt egyszerű, mert Csongi már nagyon gyanakvó, (hogy egyáltalán létezik-e). Végül mikor fürdött egy kicsit kimentem a fürdőszobából, és gyorsan becsempésztem a cipőkbe az ajándékot
Ja, és ő mosta meg a cipőit, legalább egy évben egyszer
Volt nagy öröm, BEN 10-es figurára vágyott, nos, megkapta
Tündi, hogy állsz a takarítással?
Cleo, lehet, hogy szükségem lenne a párodra
Ők forgalmaznak légkondit, vagy csak beszerelik? Arra gondoltam, azt meg lehetne csinálni a felújítás előtt, így egy gonddal kevesebb jutna tavaszra....
Tényleg, hogy vagytok? Gyerkőcök mit kaptak a Télapótól? Gondolom hozzátok is megy az oviba a Télapó... Csongiékhoz most megy!
Lizocska, szólj, ha költöztök!
Ivettékről annyi újság van, hogy tegnap végre kapott Máté "enni", vagyis valami limonádé félével kezdik. Azt mondta Ivett, nagyon szívta a cumisüveget! Remélem karácsonyra már itthon lesznek. Egész nap benn van vele, hát, nagyon kimerítő...