Új privát üzeneted érkezett!

Ja, azt meg nem is írtam, hogy ma bábelőadás volt...hát, nem mondanám, hogy Lilcsit lekötötte :roll: :lol: ...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Elin!

Akkor ezek szerint Lilcsi jól halad a beszokással,nagyon örülök neki! :D
És milyen térítést akartál kérni?Azért az durva,hogy azt mondta a nő,hogy be se add mert ő bírálja el és valószínű úgysem kapnál,ezt azért nem szabadna hagyni! :evil:Lassan egyébként tényleg ott tartunk,hogy vernünk kell az asztalt,és ki kell kérnünk magunknak,azért nem kapunk mert nem vagyunk kicsit barnábbak! :evil:
Mindíg úgy felbosszant az ilyesmi!Bocsi! :oops:
Vendég

Na menek lefeküdni,mert a végén még nem tér be hozzánk a Mikuci ahogy Franci mondaná!Pedig egész évben olyan jó kislány voltam! :lol: Kép Kép
Vendég

Hajni, hát én is csak kicsit voltam ideges... :evil: .
Járhatna kedvezmény a napi térítésből...50, ill. 25%-os. De nem fogom kapni ezek szerint. Mert ugye a nő egyből rákérdezett, hogy "akkor most szabin vagyok, januártól meg dolgozok?". És hát igen, akkor meg már még többet fogok kézhez kapni.
De könyörgöm....! Decemberben kezdtük a bölcsit, miért menjek januárban???? Ezen vitatkoztunk össze, még a hangját is felemelte, csak néztem rá meghökkenve. Meg azt is mondtam neki, hogy ha én dolgozni kezdek, azt 4.20-ig teszem, akkor már nem fogok tudni ide szaladgálni. Mire ő: hát nem fog úgysem mindig dolgozni! Hát, náluk, közalkalmazottaknál, lehet, hogy így megy :? :evil:

Na, mindenkinél járt a Mikulás? Lilcsi édes volt, mondtam neki, hogy szaladjon, nézze meg, van-e az ablakba tett cipőjében valami! És mikor látta, hogy van, csak úgy csimpaszkodott érte az asztalba :lol: !

Szilvi! Veletek mi van? Rég írtál. :cry:

Tudtok valami Mikulás programot mára? A Plazában lesz valami műsor 5-től, lehet, oda elmegyünk....
Tegnap láttam a Coca-Cola karavánt (azt hiszem), nagyon szép volt, csak hát Lilcsinek kellett volna látni a vonatnyi Télapót meg Télanyót.

No, menünk bölcsibe!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Bocs, kicsit eltűntem, be lettem havazva, na nem a hó által, csak a munka...

Elin, nálunk az oviban van egy óvónő, aki kifejezetten ezeket a térítéses dolgokat intézi (bár ezt azt hiszem okt.15-ig kell beadni, évközben nem tudom, hogy van). Szerintem érdemes lenne rákérdezni. Meg van szabva a jövedelemhatár, ott azt nézik, hogy egy háztartásban hányan vagytok, és mennyi az egy főre jutó jövedelem. Javaslom, keress meg valakit a bölcsiben, hátha ő tud segíteni!

Judit, nagyon szorítok, hogy várjanak rád januárig!!! Nem könnyű manapság munkát kapni, jó lenne, ha neked sikerülne!

Manó, Csongi is ilyen volt kiskorában, az első lakásra hívott Mikulásra rá sem mert nézni, az ajándékot és én vettem el tőle :lol:

Tegnap hozzánk is megérkezett a Mikulás. Nem volt egyszerű, mert Csongi már nagyon gyanakvó, (hogy egyáltalán létezik-e). Végül mikor fürdött egy kicsit kimentem a fürdőszobából, és gyorsan becsempésztem a cipőkbe az ajándékot :lol: Ja, és ő mosta meg a cipőit, legalább egy évben egyszer :lol:
Volt nagy öröm, BEN 10-es figurára vágyott, nos, megkapta :lol:

Tündi, hogy állsz a takarítással?

Cleo, lehet, hogy szükségem lenne a párodra :wink: Ők forgalmaznak légkondit, vagy csak beszerelik? Arra gondoltam, azt meg lehetne csinálni a felújítás előtt, így egy gonddal kevesebb jutna tavaszra....
Tényleg, hogy vagytok? Gyerkőcök mit kaptak a Télapótól? Gondolom hozzátok is megy az oviba a Télapó... Csongiékhoz most megy!

Lizocska, szólj, ha költöztök!

Ivettékről annyi újság van, hogy tegnap végre kapott Máté "enni", vagyis valami limonádé félével kezdik. Azt mondta Ivett, nagyon szívta a cumisüveget! Remélem karácsonyra már itthon lesznek. Egész nap benn van vele, hát, nagyon kimerítő...

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!!

Amikor mondtam Marcinak, hogy nézzük meg az ablakban, mit hozott neki a Mikulás, csak gyanakvóan nézett, és alig akart odamenni :) Aztán persze örült az ajándékoknak (a legjobban egy pici tűzoltóautónak)
Nem tudom, mennyire jó az, ha már a bölcsibe is odamegy a Mikulás... nem félnek tőle a picik? Szerintem még a bátrabbak is megijednek egy kicsit.

http://www.elfyourself.com/ Ezt nézzétek meg, nagyon súlyos!!! :lol:
judit_79

Nóri!
Jól vagyunk, csak most már egyedül vagyok a két csemetével... Kevesebb az időm. Majd jövök még, ha hagynak a fiúk!
szilbee

sziasztok

Évi.jó,hogy írtál :)

Bizony,nálunk is az oviban ma megy a télapó :)
Itthonra pedig tegnap este érkezett férjecském öltözött be és nem is ismerték fel (oké---még a szeme sem látszott ki) :lol: :lol: .Énekeltek neki meg minden,majd próbálok egy képet feltenni.Zsolti mondanom sem kell,hogy robotot+katonákat kapott+transformers,Sziszi lovacska,sárkány +ez-az.még az édesség csomit ma reggel bontogatták.na,nem is volt kedvük ma menni-inkább az új szerzeményekkel lettek volna elfoglalva. :lol:
Megnézem már milyen az a BEN10 - ez még új nekem,de fel kell készülni :)

De ari lehetett Csongi,ahogy mossa a cipőjét :)

Más.légkondi--forgalmazunk is.raktáron nincs nekünk,de egyes készülékeket azonnal,egyeseket max 1hét alatt le tudunk hozni.és szerintem jó áron :)
Az meg jó gondolgat,hogy a felújításnál készíteni elő-mert így be lehet tenni a csöveket a falba és nem kell majd később műanyag csatornákban vezetgetni erre-arra.ilyenkor még a készüléket nem is muszály megvenni,csak kigondolni,hogy milyen legyen-mert annak megfelelő cuccok kellenek.

végre...Ivett hírek...szerintem ez a kajcsi dolog is nagyon jó-szépen lassan haladnak előre.de az bizti szép ajándék lenne mindenkinek,ha karácsonyra itthon lehetnének.

Elin.szerintem is jár neked a kedvezmény .mi is tavaly teljesen ingyen kajcsiztunk az oviban...-ezt a Polg.mest.hiv-ben intéztem,de ahogy írták is az oviban (bölcsiben??) van gyermekvédelmis-na ott meg ő tud segíteni+nyomit adni.azt meg max nem kell reklámozni,hogy mész dolizni.... :wink:
Persze egy-két ügyintézőről én is tudnék mesélni....akasztottak már ki engem is...nagyon

Hajni.tuti az új vonalzó!!!

Kinél mit szóltak a gyerekek a Miki-csomikhoz?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

No, Cleo, lehet, hogy ebből még üzlet lesz :wink:
Most akkor azt mondod, hogy várjam meg vele, míg szétverem az egész lakást???
Ablakcsere is lesz végül, mivel ki sem írták ebben az évben a panelpályázatot... :( Pedig pályázott volna rá a társasházunk.
A lényeg, hogy jó lenne ha a férjed ki tudna valamikor jönni hozzánk felmérni a helyzetet és árajánlatot meg javaslatot adni nekem!

Ben 10 most megy a CN-en. Kb. 2000 egy figura, de nem "tud" semmit, a transformerst legalább lehetett alakítgatni...

Évi és
Kép
csongianya

Jajj,ne haragudjatok,hogy megint kiestem innen egy kicsit.De a takarítás,pakolászás teljesen lefoglal. Ablakok takarítása kész,függönyök felrakva,szinte midnen cuccunk ott.Hétfőtől már ott is lehetnénk talán,de fürdőszobát még meg kellene csináltatni,de nem tudjuk mikor jönnek a mesterek.De legalább haladunk.Amikor meg hazaértünk,akkor apa ebben a szobában tanul ahol a gép vanm,igy nem tudtam írni,és Luca is igényelte hogy legyek vele is a sok takarítani való mellett.

Évi,hát nem semmi ahogy beszéltek veled:( Nem is tudtam hogy volt szolnokon Coca Cola mikulás karaván,na majd jövőre:)

Mano,azt hiszem te kérdezted,hogy hogy viselte Luca az oltást.Szerencsére jól,csak aluszékonyabb volt hétfőn:)

Nálunk Luca még nem érti mi az aMikulás,de kapőott azért csomagot,és egy játékot is,majd teszek fel róla képet,csak lemerült a gép:(
Ivettéknek kitratást,remélem karácsonykor mátr tényleg együtt lesznek!

Bolodg Mikulást mindenkinek:)
Kép

Kép
Kép
tundi24

Dobok már egy képet! Most ennyire fussssssssssa... :)
Kép
szilbee

Szilbbe!
Nagyon jó a kép!!Dávid baba milyen érdeklődő,met ha jól látom akkor Levente kezében van valami ügye???

Nóri!
Majd péntek délután átküldenéd újra ezt a keretes programot mert újra kellenne,és hát azért dlután mert a guru akkor lesz itthon!

Kép

Kép
katlina

Hali,

Szilvi.nagyon édik a fiúk.

Tündi.huu.ti aztán haladtok.örülök neki.EZ a Luca csajszi nagyon rendi,hogy így engedi anyut,most takarítgasson :) :)

Évi.szerintem is az a legjobb,ha ő mondja el a helyszínen,hogy hogy lehet megoldani+ mennyi véséssel stb jár.este majd mondjam neki akkor,hogy kukkolja meg? azt tudja kell nála,hogy kronikus időhiányban szenved...és ki tudja mikor jut el... :roll: :wink:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

BOLDOG MIKULÁS NAPOT!!!

Kép
Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Helló Mindenki :D

Tegnap este megtakarítottuk a csizmát és kitettük az ablakba...
Reggel a szokásosnál hamarabb ébredtünk, felhúztam a redőnyt és megnéztük a cipőcskét. Lám a Mikúsa (Mikulás) hozott Tomas vonatot, fogkefét és egy Malackás bábot. :D :D :D
Most a déli alváskor egy kicsit lentebb engedtem a redőnyt és Timi mondta hogy Mikúsa hozzon ajándék :lol: :lol: :lol: Este lehet hogy a cipőt is kiteszi :mrgreen:

Most letettem aludni persze még felvan dumál, játszik néha kiabál nekem hogy kiszálsz (vegyem ki) Nem tudom mi lesz ha majd normál ágyba kerül, fogalmam sincs hogy fogom akkor lefektetni. Most jó mert még nem tud vagyis inkább nem jutott eszébe kimászni de egyre jobban félek tőle hogy egyszer csak kiesik. Tegnap és tegnapelőtt az ágyról esett jó nagyot. A karfáján értetlenkedik és fejjel le... Először az állán landolt, tegnap pedig a homlokán láttam a szőnyeg nyomát.

Nálunk a védőnők által szervezett Mikúsa hétfőn jön :? Miért is jönne ma :roll:

JA tegnap meg mézeskalácsot sütöttünk. Életemben először. Szerintem egész jó lett, finom az bizti de most még egy kicsit kemény remélem bepuhul. Timi falta a nyers tészát is...

Bocs hogy csak így magunkról írtam...

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Cleo, mindenképpen szólj neki, hogy írjon be a naptárába. Szeretnék egy költségvetést, mert hitelt kell felvenni, és nem mindegy, hogy mennyit.
Előre is köszike. Elküldöm a telcsiszámom priviben.

Petri, na, akkor a Te csajszid is egy örökmozgó! Jól nézhet ki a szőnyeg nyoma :wink:
De állítólag ezek a gyerkőcök még gumiból vannak, egy-két ágyról leesés meg sem kottyan nekik :lol:

Szilvi, nagggyon jó a kép a fiúkról!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Megvolt a mikulás party a játszócsoportba,Franci természetesen a frászt kapta a Mikulástól,nagy nehezen sikerült egy pár képet csinálni!

Kép

Kép

Mostmár a doktornéni mellett a mikulás is mumus lett! :D :D
Vendég

Mano: Hát ettől a Mikulástól én is sírva fakadnék... :lol: :lol:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jaimee! :lol: :lol: :lol:
Én meg még az ölébe is ültettem! Remélem nem lesznek rémálmai a gyereknek éjjel! :lol: :lol: :lol: :?
És egyébként,hogy vagytok? Nemsokára itt a nagy találkozás!De jó! :lol: :lol:

Szilbee!
Nagyon szépek a gyerekek a képen,egy pár hónap múlva remek játszótárs válik Dávidkából,már most is milyen kis értelmes pofival nézi,hogy mit csinál Levente a kezével! Tündériek így együtt! :D

Elin!
Ti összefutottatok ezzel a szépséges Mikulás bácsival a bölcsibe?Lilcsi mit szólt hozzá?

Kép TOVÁBBI SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!
Vendég

Hali.

Évi.oké

De édi Franci a képen.nálunk mikor első évben eljött a télapó-itt is volt sírás.most már rutionak.meglásd jövőre már nem lesz egy könnycsepp sem.
Ja...amúgy én gyerekként mindíg féltem a télapótól. :wink:

Pircsi.de ügyi vagy.azt hallottam,hogy 2hétre dobozba kell tenni a kalikat-szeletelt almát mellé és megpuhulnak. :)
Meglásd meg fogja szokni Timi majd annak idején a nagy ágyban alvást is.

Elin.láttalak ma Lilcsivel.mi kanyarodtunk ki a Tóth F.útról-ti meg jöttetett befelé-még mondtam is a gyerekeknek-nézzétek ott van Lilcsi. :lol: :lol: :lol:

Jaimee.mesélj már hogy vagytok?
Réka nem siet kifelé...:)
Nst?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Mano: Á, hagy szokja szegény Franci, lát még elég rémes embert életében. :D Keresztlányom annak idején a villanyszerelőtől félt, mindig elbújt a konyhaajtó mögé, mert az uriembernek hosszú szürkés - kissé ápolatlan - szakálla volt.

Mi jól vagyunk,már nem is tudom, hogy mit írtam magunkról utoljára....Mindegy, szóval elvileg bármikor elindulhat a bébi, már 2 hete "jóslófájok", menni alig tudok, inkább cammogok. Várakozó állasponton vagyunk. Súlya: minimum 3300 g és továbbra is két héttel "előre" vagyunk, tehát a 37. heti UH-n simán 39 hetes átlag méreteket produkált. Azért még a héten maradhatna, hétvégén befejeznénk a karácsonyi bevásárlást...És még a matrac sem jött meg!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

jaimee

Cleo: Helló!!! NST-t Mosonyi papa csinálja a rendelőjében, nagyon jó ez így, mert a kórházban tiszta stressz lennék, hogy mikor tartanak benn, melyik doki mit talál ki már megint....ott ülök fél napot....Így nekem sokkal jobb. Főleg, hogy Réka is uuutálja az NST-t, szülésznő csajok vannak mostanában, akik nem nagyon igyekeznek, hogy lehetőleg elsőre sikerüljön az NST-d....

Jaj, Szilbee, képzeld, hétfőn NST-n 4 végstádiumú kismama volt velem NST-n, ebből 2 másnapra volt kiírva, egy túlhordta a picurt egy hete, a 4. nem nyilatkozott....Állítólag egyetlen egy csajszi szült meg a doki szabija alatt, a többi baba megvárta. Örültek is a lányok marhára, meg tudtam őket érteni....Fél ötre voltunk 15-en (!!!), 6 körül már az előszobába sem fértek és aki tehette elment... :shock: :shock: vagy visszajött 9 tájban vagy később.

Mézes kali: Igen, fém dobozba köll tenni őket és maguktól bepuhulnak, de segít egy nedves szalvéta is, vagy még jobb ötlet ez az alma!!! Ezt még nem is hallottam, de szupi ötlet...

jaimee

Jaimee.

még a végén túlhordod a csajszit :)
De ha már vannak jóslók akkor hátha.....csak a matrac érkezzen meg ,mire hazaértek :)
kövi vízsg v. nst mikor esedékes?

Andi

KépKép
KépKép
cleo27

Csajok! Ne is bosszantsatok ezzel a támogatással! A vezető mondta, hogy ha a 100%-os nem is jár (annál 32000 Ft-nál kell kevesebbe az 1 főre jutónak), akkor az egyedit próbáljam meg (annál idén 40000, jövőre 42000Ft). De nekik nincsen nyomtatványuk hozzá, kérjek az PH-ban. No....mikor is ezt kértem, akkor mondta a nő, hogy úgysem kapom meg azt sem, mert mire elé kerül, addigra már dolgozni fogok, így még több lesz a jövedelmem. CSAK AZT NEM ÉRTEM, HOGY MIÉRT KÉRIK AKKOR AZ ELŐZŐ 3 HAVI ÁTLAGJÖVEDELEMRŐL AZ IGAZOLÁST!! És itt van az, hogy nem tudom eltitkolni, hogy dolgozok, mivel a munkáltatóm küldi a GYest és a szabit is, ezért mind a 2 összeg ott van a papíron :? . Mondtam ma, mit mondtak, a dadusok is ki vannak akadva, mert mondták, hogy van, akit Alfa Romeovel hordanak, és még az is kap...hát erről ennyit. Még holnap lehet, hogy elkapom megint a vezetőt...ma a Mikulás nagy izgalmakat okozott, ezért nem foglalkoztam ezzel.

Katénkám! Holnap csak este jövünk haza! Úgyhogy nem tudom elküldeni! Meg az az igazság, hogy akkor megint fel kéne tölteni, az meg megint nem kis idő....ma sem hiszem, hogy menne... :cry: Esetleg hétvévgén. Azt hiszem, 9 napig van fent a tárhelyen, majd letöltöd valamikor...De miért nem töltötted le a múltkor??? :shock:

Hajni! Láttalak benneteket is, mentetek az ebédért :lol: . Akkor mentem vissza a bölcsibe. Ma 1 órát voltam el. Elmentem anyumnak vásárolni. Ja, meg patikába, mert Lilcsi csiszolódik össze a többiekkel, már folyik az orra :roll: . De láza nincsen, csak szegénynek egész este a szörcsögését hallgattam. De vettem neki megint orrsprayt meg szívatom neki....szívom-fújom-szívom-fújom...
Szóval akkor nálatok nem volt szimpi a Mikulás?? :lol:

Hát Judit! Itt egyetlen gyerek sem félt tőle!!! :lol: Se kicsi, se nagyobb. Pont azon nevettünk, hogy mikor egyenként hívta oda a Miku a gyerekeket a csomagért, Lilcsi folyamatosan ott állt előtte, így ő a legtöbb képen rajta van :oops: :lol: . Mondjuk, amikor őt hívta, akkor nekem is mennem kellett, de nem volt megijedve.
1 kisfiú üvöltött, de ő is azért, mert neki nem csomag kellett volna, hanem játék, és amit kivett a kosárból vonatot, vissza kellett neki tenni :cry: . És ezen úgy megsértődött, hogy végigsírta az egész ceremóniát.
Amúgy nagyon örülök, hogy én is ott lehettem!
Kép Kép Kép [img]
Így szeretgette a csomagját :lol:
Kép
Mikus csoportkép
Kép

Amúgy amíg odavoltam, annyi történt, hogy mikor sorban mindenkit tisztába tettek, a nagyok közül 1 kisfiú letolt nadrággal várta, hogy segítsenek neki pisilés után. Lilcsi meg odament és csodálkozva körbejárta a kisfiút a kukit bámulva, hogy ugyan, mi lehet az? :lol: :lol: Röhögött az összes dadus. Azt is érdemes lett volna lefotózni...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Cleo!

Hát remélem,hogy jövőre már tényleg nem fog sírni! :D Egyébként,lehet hülyén hangzik,nekem nem sok emlékem van ovodás koromról,de a mikulás anno bennem is mély nyomot hagyott ,én is nagyon féltem tőle!
Arra gondoltam,hogy Franci szerintem miattam ilyen kis érzékeny lelkületű,mert óvnám még a széltől is,ami ugye nem minden esetben jó dolog! :roll:

Petri!

Leírhatnád a mézeskalács receptet,lehet,hogy megpróbálkoznék vele,ha nem bonyolult,mert nagyon szeretjük! :)

Na puszi mindenkinek!
Kép
Vendég

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri: Azért ez egy normálisabb Miki...Sem szemüveg, sem szemöldök...De tündér volt Lilcsi!!! :lol: :lol: :lol: És megvolt a kukikukuccs is! Nahát!!! :lol: :lol:

Cleo: Kövi dokivizit: terhesgondozó (minek megyek...fogalmam nincs.... :roll: :roll: :roll: ) hétfőn, délután NST privi + méhszájkukuccs, ami már nem volt 5 hete. Akor leszek 38+2 hetes...

Jaj, jut eszembe, kértem időpontot a fogorvostól, mert elég rondán be van gyulladva az ínyem, gondoltam kérek rá valami gyógyszert, ecsetelőt, bármit. Kaptam is időpontot dec. 17-re (!!!). Vinnyogok a telefonban, hogy dehát én elvileg szülök a jövő héten....Hát sajna nincs más időpont, vagy ez vagy januárban.- mondja az asszisztencia... Elfogadtam, majd elmegy Apa, ha időközben tényleg megszülnék. Aztán talán szülés után magától helyrejön az ínyem is...

jaimee

Sziasztok!!!!

Hát lányok ez a miki nem menne át a mikulás vizsgán annyira sovi :D De legalább ott járt nálunk a bölcsiben csak csomagot kaptak a gyerkőcök meg ők csináltak a kis pici kezeikkel csizmát olyan ari lett :) De azt nagyon sajnálom,hogy ment miki hozzájuk ...a gondozónő szerint nagyon félnek még ilyen korban a mikitől :shock:

Lilcsi és Franci is olyan édi a képeken :)

Nóri!!
Hétvégén jön a coca-cola karaván szolnokra az amit láttál az valami más lehetett :wink:

Petri!!!
Nem írtad még,hogy mikor jöttök Szolnokra pedig már jóóó régen kérdeztem :(
Kép

KépKép
diÁcska

Elin!
Nagyon jók lettek a képek! :lol: Milyen kis piros a pofija Lilcsinek!
Nálatok nem is az a Mikulás volt mint nállunk!
Mondjuk,nem értem ilyen helyen,hogy bölcsi mért nem egységes a csomag,az otthoni Mikulás meg vihetné a játékokat.Szegény kisfiú biztos nem értette mért kellett visszatenni a játékot!Nálunk Dávid mikor ovis volt még arra is odafigyeltek az ovónénik,hogy a csomagok tartalma is egyforma legyen! Inkább beszedtek pénzt és ők készítettek csomagot.Nem mindenki van olyan helyzetbe hogy drága ajándékot tudjon venni a gyerekének. :(
Bocsi,de látva a kosárka tartalmát nagyon nem értem,mért csinálták így!
Vendég

Elin!Videó! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na látom ez a topik felélénkül! :lol: Megpróbálok visszaolvasni.... de erős a gyanúm, hogy csak olvasásig jutok... írásra már nem bizti hogy fusssa.... De azért majd próbálkozom....
szilbee

Hajni! A csomagok egységesek voltak, a játékokat meg a csoportok kapták! Tehát mind egy szálig ott maradtak :lol:
Az a nagyfiú volt az egyetlen, aki azt képzelte, hogy ő majd játékot vesz ki magának...mindenki más megértete, még a kicsik is :roll:

Vali! Én egy hosszú, piros, vonatszerű, nyitott járgányt láttam, amin egy csomó Télapó meg Télanyó viháncolt. Unokaöcséméknél is tegnap volt, gondoltam, ez is az. De akkor nem tudom, mi lehetett...de a lényeget tekintve mindegy is.

Hajni! Van még egy Télapós videó, de az 18-as karikás :oops:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Mano!
Osztom Jaimee véleményét! Ettől a télapótól én is frászt kaptam volna. Szegény Franci!! :(

Jaimee!
És a náthád hogy van? Remélem már se híre se hamva....
Hát én csak örülök, hogy egy darabig nem kell ott zsufizni Mosonyi rendelőjében!! Szerintem csinálhatna Mosonyi külön egy-két nap kismamis napot a héten... Mondjuk akkor amikor egyéként nem rendel. Lehet elviselhetőbb lenne a kismamiknak is.

Nóri!
De hát ha most kell beadnod az igénylést, akkor a mostani + előző 3 havi kell. Akkor mit sz@rakodik az ügyintéző??? Én ezt nem értem!!! Nem mindegy neki?!
Képek nagyon jók!!! :D
Ez a fütyi-mustra aranyos lehett.... :lol: :lol:

No robogok.... a fiúk várnak!

Pusz!
szilbee

Szilbee: Nátha 3 nap alatt teljesen elmúlt szerencsére.

Óh, én is bele vagyok egy kicsit fáradva a sok-sok-sok várakozásba. És a tömegnyomort is utálom, ami ott van a rendelőben....Kicsit elszámolta sztem a váró méretét...Még jó, hogy NST-sek előnyben....Nade nem sokáig kínlódom már...

jaimee

Elin!

JAAAAA!Bocsi!Akkor meg is nyugodtam! :D
Az a hosszú piros vonatszerű járgány a coop-os mikulást vitte,mi is találkoztunk vele tegnap!
Figyelj már,a fütyimustra után egy 18-as karika,mi az nekünk! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: Kép
Vendég

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hali.

Nekem is azt mondták a gyerekek,hogy vonattal ment hozzájuk az oviba a télapó.az udvaron fogadták. :shock:

Elin.tipp:nem lehet megdumcsizni a mh-ed pénzügyesével,hogy adjon olyan papírt munkáltatóinak amin csak a gyes szerepel? 8) -amúgy tudjátok...minden megoldhato..feltéve ha segítenek a mh-en :) .

Jamimee.akkor a kardiologiára sem jutottál el...?

Vali,Letti nektek otthon hogy telt mikizés?

Szirén,Zsu,Ducimami,Ágica és még sorolhatnám????????? ki tud róluk valamit?????????????

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Elin akármikor küldhetet hazajött a számítógép guru!
Melett multkor csak utána összeomlott a gép és mindent újrakellett telepíteni ezt meg kitöröltem a mail közül! :(

Kép

Kép
katlina

Cleo: Dehonnem voltam...Elfelejtettem ide is megírni a sztorit?
Bocsi, bemásolom ide is:

"No megjöttem a kardiológiáról....Jaimee, a naív belibbent a
kórházba fél egyre, fél órával a megadott időpont előtt, hogy majd max egy óra és végez.... Mehet rugikat nézegetni. Tömött folyosók, ideges, étlen-szomjan várakozó, betegebbnél betegebb és nyomorultnál nyomorultabb emberek egymás hegyén hátán...Üléhely nincs.....Megtaláltam a helyet, mégis kerítettem ülőhelyet, nézelődtem, látszólag mindenki tudta, mi a dörgés, csak én nem....Minek a sorszám, ha időpontra jöttünk? Miért van két kard. ambulancia?? Miért nem kéri senki a beutalót??? Néztem, mint egy ufó. Egy óra ücsörgés után végül az egyik asszisztens rá méltóztatott kukkantani a beutalómra, aztán elordította magát: - Kismama szívzörejjel? Na, akkor egészen rossz helyen várakozik, magát a kardiológiai OSZTÁLY-ra soroltuk be vizsgálatra. Egy emelettel lentebb várják magát. - Na vettem a cókmókom, már szemem sem rebbent, hogy ezt nekem honnan kellett volna tudnom, hogy nem a járóbeteg kardiológiára kell mennem, hanem magára az osztályra.....Mindegy, újabb várakozás, míg végül negyed 4-kor, csaknem 3 óra várakozás után beszólítottak, pulzusom az egekben, betegkezelés: futószalagos,
kedvesség, empátia: szikrája sem, de mit is várok...Na a lényeg, hogy kutya bajom. Egy csomó számomra érthetetlen adat van a leletemen, de a lényeg akkor is az, hogy minden oké. Hála Emődi dokinak, erről most már papírom is van.

A kismamaság - rájöttem - sok szempontból is jellemformáló. Egészségesen is megismered az eü mély bugyrait, megtanulsz órákon keresztül egy ficánkoló babával a hasadban türelmesen várni, önuralmad fejlődik, nem beszélve az élelmességedről, pisit is megtanulsz visszatartani, egy csomó embert megismersz a nyavalyájukkal együtt...szóval...."

jaimee

Ó, Andi! Ez multi...nem úgy működnek a dolgok...a központja Pesten van..
Amúgy az is baja volt az ügyintézőnek, hogy a munkáltató az aug-szept.-okt. hónapra küldte ki az igazolást. Meg hogy nem volt rajta szintén a cs.pótlék összege sem. Mit csináljak, nem tudják ezek, mit kell tartalmaznia az igazolásnak... :roll:
De én már túl vagyok rajta...ez az én formám.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Lányok! Ezt most találtam az iwiw üzenőfalán aranytollú-és kezű Varnus Xavértól :lol: :
Egyszer, réges-régen, Télapó ajándékosztó körútjára készülődött éppen, amikor felesége azzal a nem éppen üditő hirrel lepte meg, hogy anyósa náluk tölti az ünnepeket. Magában zsörtölődve kiment, hogy felpakolja az ajándékokat a szánkóra, de azt vette észre, hogy hat rénszarvasaból kettő vemhes lett, három pedig ismeretlen helyre távozott. Elkezdte felrakni a zsákokat, de ekkor a szánko oldalsó merevitője eltörött, a zsákok a földre zuhanatak, az ajándékok pedig ripityára törtek. Bosszúságában bement a házba, hogy igyon valami kis sziverősitőt, de pálinkásbutykosát a csintalan krampuszok eldugták előle. Dühében födhöz vágta a kupicát, amely millió darabra törött. Nekikászálódott, hogy összesöpörje dührohamának áldozatát, de a söprű helyén már csak egy bot állt a sarokban, mert az egerek megették a söprű fejét. Lerogyott az asztalhoz, közel állt a siráshoz. Ekkor kopogás hallatszott a bejáratnál. Kicammogott, az ajtóban egy angyalka állt, kezében hatalmas karácsonyfával. "Szervusz, kedves Mikulás, neked hoztam ezt a szép karácsonyfát. Ugye, milyen szép nap ez a mai?" Nos, ettől a naptól kezdve van szokásban, hogy a fenyőfa tetejébe mindeg egy angyalkát húznak...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Elin. na ja...multik...akkor..ez van..sajnos.
figyi.ha összefutok az oviban a gyerekvédelmissel megkérdem oké?+hogy van e papírja-legalább a csökkentettről-persze ha gondolod?? vagy ez nem formanyomtatvány?! a franc se tudja...de azért egy kérdést megér...

Jamiee.na ezért érdemes volt elmenni a kardiora.. :roll: -de a lényeg,hogy nincs semmi baj odabenn szívügyileg :D .Emődinek meg mindegy-nem ő várakozik úgy van vele.én bizti nem fogadnám meg mégegy*-elég volt a kórházban 9nap az ő jóvoltából :x nekem is..pedig mostanában annyian dicsérik.....de miért...?!..bizti bennünk van a hiba :lol:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Oh, Andi, köszi!! De papírom végülis lett (odalökte elém végül), de ugyanazokat az adatokat kérik és papírokat...

Bebeee, nálam meg a Krampusz jáááárt... :P Kép

Na jól van, én egy ideig már nem teszek fel képet... :oops: ...ti jöttök :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Elin!

Videó brutális! :D Nem normálisak! :D

Lilcsiről a kép nagyon klassz! :D Eszembe jutott a kis mikulány anno!Azóta kis krampusz lett belőle! :D :D

Na ma már nem jövök! Pusza mindenkinek!
KépKép
Vendég

Coca-Cola Karácsonyi Karaván állomásai a következők:

dec. 8. szombat Ózd Vasvár úti nagyparkoló 18:30
dec. 9. vasárnap Szolnok Cora 18:30
dec. 13. csütörtök Tamási Kossuth tér 18:30
dec. 14. péntek Kaposvár Kaposváry György u. 2. (parkoló 18:30
dec. 18. kedd Gyöngyös Városi Sport és Rendezvénycsarnok 18:30
dec. 19. szerda Mohács Széchenyi tér 1. 18:30
dec. 20. csütörtök Szeged Árpád tér 18:30
dec. 21. péntek Békéscsaba Cirkusz téri parkoló 18:30
dec. 22. szombat Debrecen Cora 18:30
dec. 23. vasárnap Kisújszállás Piac tér (Vásár u. 7-9.) 18:30
szilbee

Óh,cora ráadásul 18:30 na akkor azt hiszem ezt ki kell hagynunk! Kép
Kép
Vendég

Cleo: Hát legalább akármelyik doki macerál ezzel a szívzörejjel (eddig számuk 0), csak az orra alá dugom a kis leletem.

És azt sem akartam, hogy szüléskor valaki kiszúrja a kiskönyvben és letoljon, hogy miért nem vizsgáltattam ezt ki?! És még igaza is lenne....

Egyébként döbbenet, hogy a kismamák felének Emődi a dokija a mi terhesgondozós csoportunkból. :shock: :shock: Oké, egyébként nem olyan rossz ő, egy kicsit túlpörög alaposság tekintetében és soha nem jön időre. :evil: Van nála sokkal rosszabb is, nem is egy.... :cry:

Nóri: Tündér egy krampuszod van! :lol:

jaimee

Jaimee!
Elméletileg már csak 3hét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Bogyóm kidőlt Kép

Kép

Kép
katlina

A kis "Szívtipró" nagyon édes!!! :mrgreen:
szilbee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X