itt vagyok
- na jó, nem sírok, de semmi jele, hogy Marcus ma ki akarna bújni...eddig " búslakodtam", de azt hiszem összeszedem magam, s bemegyunk Kristóffal a párom után a melóhelyére, kiteszem magam a csodálkozó, s kérdező tekinteteknek...
Legalább felöltözök, s kimozdulok itthonról, azután délután lehet, hogy valami mozgós programot találok ki megint....talán 10x le-fel a lépcsőn, vasalás
s még a csiga-bigát is átköltöttem:
"Marcus, Marcus gyere ki
Vár az ágyad ideki
Kapsz tejet, puszit,
Hidd el nagyon jó itt"
A fiúk szerint, ha folytatom az éneklést, akkor végérvényesen bent marad a gyerek, vagy ők menekülnek el
Már tényleg gázos vagyok, ha ennyi hülyeséget hordok össze..
Köszike a hasszorítós tanácsokat, Cas, nagyon elgondolkodtató a gondolatmeneted, s sok hasonló véleményt olvasni....ami miatt én gondolkodom rajta, hogy anno - Anyuci emlékszik, én nem - a Kristóf születése után is kaptam homokzsákot a pocimra
Torna - alias ugra-bugra, na nekem az soha nem ment ám
csak olyan light-os mozgásra gondoltam, s persze nem szülés után, hanem kivárva a 6 hetet, illetve ahogy érzem....nem vagyok ám sportos alkat, nehogy azt gondoljátok!! Csak már jövő februárban 36 éves leszek, s számítok rá, hogy nehezebben regenerálódik a szervezetem, testem, mint 15 éve...akkor 60 kg-val lettem terhes, kb 81-82-vel mentem szülni, 72-vel jöttem ki a kórházból, s kb fél év múlva már a versenysúlyomnál, vagy inkább alatta voltam
(na ezért írtam, Cas, hogy szemtelenül vagy fiatal
)
Időjárás - háát még mindig él a topiktalálkozó meghívás
Titti
- na ez az időjárás, amit nagyon nehezen viselnék, akkor már inkább a mínusz, s a hó (szerintem
)....Ti esernyő, esőkabát nélkül el sem tudtok indulni otthonról, igaz???
Kezed nagyon sajnálom, már nincs sok hátra!! Reméljük, hogy nem jársz úgy, mint Nyafi, hogy megmarad a fájdalom a szülés után
Nyafi
- Gratula a hazajövetelhez, s nagyon remélem, szurkolok, hogy nem lesz/ne legyen semmi nagyobb baj!!!!
A doki - mármint a nődoki - nem is tudott semmit mondani????
Nem lehet nagy öröm csaszisebbel, s egy 1 hetes manóval még ortopédiára is menni, de mindenképpen meg kell gyógyulnod mielőbb!!!!
Gem
Tessék mondani, hogy honnan tetszett szerezni a túró rudit????
Nyam-nyam
Mikulás bácsira pedig "haragszom", mert nem olvasta el a levelemet...pedig én megírtam
Cas
Nem arról van szó, hogy nem bízom a fiúkban, hanem így érzem jól magam, ha minden elő van készítve....de megjártam, mert estére az üveg alján kis fehér "részecskéket" véltem felfedezni. Párom szerint kálcium, ami a vízforraló aljában maradt
Egyébként csapvízet szoktam benne forralni magunknak, mert úgy semmi baja, s ezzel lehet, hogy tönkre tettem
Öblítésre talán jó, de inni nem adok neki belőle az tuti. A régi jó öreg módszer, mint saját, külön láboska a picurnak, amit csak neki használok..
Na dugultam - még majd jövök
akkor is, ha akció lenne, de nem érzem úgy, hogy unatkozna a kicsi fiam egyedül odabent