Sziasztok!
Share de jó látni
Máté cuki pofa, ahogy be van borulva a kendőben. Jókat alukált a legényke.
Mostani képet is kérünk.
Hogy telnek a napok?
Toldikrisztina hát el jött ez a nap is "könnyes búcsú"-t vehetsz a tanár úrtól.
Balogh doki János kórházas?
Gomba Széépek vaagytok!!!
hordozókendős téma: Niki is kendőzött, és imádta, akárcsak Én. Nálunk is jókat szunyokált benne, aztán szépen lassan ahogy nehezebb lett elhagytuk, és nem volt nyügi ebből. Aki látta Nikit tudja milyen nyitott, barátkozós. Védőnő engem is piszkált,(ahogy Sharet), na meg az okosok, hogy tapodtat nem tudok majd mozdulni mellőle...
Hát mi cáfoljuk ahogy Share és Máté. Nikinél nem jött el az a korszak, hogy félt volna az idegenektől, ha leraktam bárhol ment körbenézni, mert tudta ott vagyok neki, a biztonság.
Másik, hogy Én sem hagyom sírni mondjon bárki bármit. Kicsit hagyom csak, mert van, hogy csak egy büfi miatt kel fel, és csicsi vissza.
Mostanában 3-4-szer is fent van, szerintem a foga, vagy csak Én kellek neki, és már megyek is hozzá. Van hogy átviszem hozzánk, de pl tegnap is az ágyában aludt. Lehet, hogy ha hagytam volna sírni már "megtanult" volna egyedül aludni, ezzel elérve, hogy megmarad benne tudat anyára nem számíthat.... Inkább kelek hozzá, mert mindent megér amikor látom rajta milyen boldog baba.
Na persze elkezdtük a hiszti korszakot, de hát ez belefér.
Sokat van fent téma
Akárcsak Niki...apám erre azt mondta, Ő nem tudja, hogy ilyenkor 18 órát legalább aludnia kéne?
Hát nem.
Igaz akkor még az éjszakákat totál végig aluszkálta, csak én keltettem álometetni.
Luki néni tedd azt amit a szíved, és az ösztönöd súg.
Annyira kis falatka.
Mekkora már?
Mamm hát megnéztem a képet...durva...nem csodálom, hogy elsírtad magad, DE! apa jól van, semmi más nem számít!
Taptau a képek merre vannak??
Hogy bírsz a huncut Mátéval?
Juci máár 3 hónaposak a lányok...hihetetlen!!
Zuzzmó ment pü.
Látod már megis oldottad, hogy fogsz közlekedni
Estrella na merre van az a pocakos fotó?
Vicuska Én is tornáztam Nikivel, hihetetlne mennyi erőt éreztem magamban,
sütöttem főztem, pörögtem, tornáztam.
Tejed nem csappan ha tornázol? Minden tevékenység amivel energiát veszel el a testedtől az a tejképzés rovására megy.