Új privát üzeneted érkezett!

Bibar
Nagyon boldog névnapot kívánok Neked!!! (Képzelj ide egy rózsacsokrot, mert azt sajnos innen, a szállodai gépről nem tudok küldeni.)
Vendég

Lányok
köszönöm szépen a pocakdicsérőket no és a névnapi köszöntőket :oops: :oops: nagyon drágák vagytok :oops: :oops:

Vicuska
jó ez a kép :wink: :wink:

Mamm
örülök hogy taliztunk az uh-án :P :P :P

Luki
drága vagy,mikor hivod elárvult barinődet? :wink: :wink: már hiányzol nagyon :oops: :oops:

Gabicsibe
nekem is igy volt,már az elején felpuffadt a pocakom,de igy visszanézve elég viccesek az akkori "pocis" képeim :wink: :wink:

tegnap voltam uh-án/ott megismehettem személyesen Mammt :P :P :P /minden oké volt,egy héttel nagyobb a koránál,szóval 34-nek felelek meg :wink: :wink: képet nem kaptam,de már nem sok látszik egyébként sem belöle,olyan nagy :oops: :oops: elötte sétálgattam sokat,háááát rá kellett jönnöm hogy már nem birom a shoppingolást,3szor le kellett ülnöm :oops: :oops:

Réka
jóóóóó ez a pocak :lol: :lol:

bibar

Bibar:
Boldog névnapot kívánok neked én is!
Kép
Vendég

Réka!

Nagyon szép ez a pocakos kép! :wink: És már csak 1,5 hét?! Hű, mindjárt a végére érsz :lol: Te kihez jársz a MÁV-ban? Én is ott fogok szülni, Vermes dr.-nál.

Lippa!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Zsókuci!

Nagyon drukkolok neked ehhez a mandulaműtéthez! Nekem is többször ki akarták venni, de sohasem volt hozzá bátorságom... :?
ballagyo

Sziasztok!

Bibar,
nagyon sok boldogságot kívánok a névnapodra, és én is örülök, hogy találkoztunk! :D :D Valahogy megéreztem ám! Igaz, én arra gondoltam, hogy akkor futunk majd össze, amikor arra várok, hogy sorra kerüljek... :wink:

Vicus,
tök jó kép! :wink: Nlc-n továbbra is érdeklődnek utánad, nem jelentkezel be?

Na, nekem is megvolt tegnap az uh. Remek alkalom arra, hogy ismét összezavarják az embert... Egy másik nő volt, nem az, aki a múltkor, és mivel a babóca megint befúrta magát a méhlepénybe, nem sikerült róla jó felvételt készíteni. Nekem kicsit az volt az érzésem, hogy rutintalan volt az uh-s nő, és nem is mérte pontosan az adatokat. A feje kicsit nagyobb, a pocikája meg kisebb mint kellene... :roll: Remélem ez nem probléma... A szívecskéjében még mindig ott van az a fránya izom, pedig annyira bíztam benne, hogy mostanra eltűnik... :( Viszont, most már tuti, hogy KISLÁNY! :D Mindjárt javítok is egy kicsit a vonalzómon! :wink:

Kép

Kép
mamm

Bibar
Nagyon boldog névnapot kívánok!!
Kép
gabicsibe

Bibarci nagyon boldog névnapot kívánok Neked!

Köszönöm szépen a vígasztaló szavakat Mindenkinek,nagyon aranyosak Vagytok!

Vicuska volt már rá példa,hogy v.kinek egyet ültettek be és sikerült,úgyhogy ne az én példám legyen előtted :wink: .Nagyon édes Rami baba gyönyörű!A tegnapi nap úgytűnik kúpos nap volt,szegény Petrának is kellett adnom,mert már 3 napja nem volt széklete :roll: .Nagy nehezen,de sikerült produkálnia szegénynek :( !

Gomba dehogy haragszom,igazad van :wink: !

Zsókuci sajnálom azt a fránya gombát :( .Hajrá mandula műtét :wink: !

Sharon hurrá,ezek szuper hírek :D .Nekem is az az érzésem,hogy ég a végén túl fogod hordani a Babócát!

Réka nagyon szép a pocid!

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Bibar Boldog névnapot!

Lippa :(

Sharon de jó volt olvasni, szuper vagy. :) 40. héten úgy kell majd könyörögnöd a kis csajnak, hogy most már jöjjön ki. :)

Mamm gratula a kis punishoz. :)

Rékaróka szép kis pocak. :)

Készül a babatali klipp, talán este már nézhetitek. :)

Niki már szinte csak járva akar közlekedni. :) Egyik szemem sír, a másik nevet...vége a mászó kisbaba korszaknak...

Ezeket ma csináltam. :)

Kép Kép

chesti

Bibar drágám,

Névnapod alkalmából nagyon sok boldogságot, és minden jót kívánok! :D:D:D

Kép

Millió puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Most értünk haza a 12. heti UH-ról, szerencsére minden rendben van, azt mondták hogy nagyon szépen fejlődik. Koncz tanár úrtól elköszöntünk és átadott Balogh főorvosnak. Tudna esetleg valaki írni, hogy milyen orvos?
toldikrisztina

Sziasztok!

Most sem tudok mindenkinek írni, de tőlem már ezt megszoktátok, szerintem. :oops: :wink:

Bibar, boldog névnapot kívánok!

Gomba, hordozókendőben hordozás és elkényeztetés. Gyereke is válogatja, kiből mit hoz ki. :wink: Saját tapasztalatomat tudom csak leírni. Mátét nem lehetett hónapokig letenni. Üvöltött, nyöszörgött, kikövetelte, hogy a közelünkben legyen. A kiságyat csak hírből ismerte. Cipeltük kézben (szinte bármit megcsinálok fél kézzel azóta :wink: ), kendőben, kapott pihenőfotelt amikor már kicsit nagyobb volt, és lekötötte a nézelődés. Eleinte a mellkasomon aludt, később is sokat durmolt valamelyikőnk karjában. Mindegy mi, csak mellettünk legyen. Sőt! Ha olyanja volt séta közben is üvöltött, amíg ki nem vettük, és nem tudott leskelődni a kezünkben - amikor már rutinosabb voltam vittem kendőt v. kengurut és egyszerűen beletettem. Azt hitték két gyereket viszek :wink:
Na, visszatérve a témához, sokat megszóltak - mondván "fel van kapata a gyerek", a védőnő, a család is piszkált, hogy ez így nem lesz jó, hagyjam üvölteni, kell az neki, úgy erősödik, stb... (Egyedül drága anyukám volt képes órákon át cipelni a fenekét, ha arról volt szó, ahol Máté marha jól érzte magát - fotó mellékelve).

Kép Kép Kép

Hát nekünk nem tetszett ez a szerintünk drákói felfogás. Elfogadtuk Mátét ilyennek. És most látom az eredményt. Máté kiegyensúlyozott, nem szívbajos gyerek. Ha kedvesen közelednek hozzá, akkor idegenekkel is barátkozik, persze, csak, ha mi is ott vagyunk. Sokszor rácsodálkoznak, hogy ennyi idősen már nem barátkozósak a gyerekek. Idegen helyen gyorsan feltalálja magát, tudja, hogy ott vagyok, bármikor visszajöhet hozzám. Hát még ragozhatnám. A lényeg - a babák szeretik a közelséget, és szerintem nem ezzel kényeztetjük el őket. Ha eljön az ideje önállósodik. Most már leteszem, és elvan a lábamnál a játékaival. Ha elfárad, vagy kellek neki, odajön, felkapaszkodik a lábamon, és kéri, hogy most vele foglalkozzak. Most is piszkálgat, hagyjam már abba, ő már menne fürdeni.

Megyek, bocsi, aztán "majd" folytatom......

Gomba, jó link a témában: http://www.hordozo.hu/hordozokendo/kerd ... enyeztetes

Kép
Kép
share

Bocsánat, a nagy képekért! Legalább nosztalgiáztunk egyet. Ha majd elalszik, és még nincs Vészhelyzet, teszek fel aktuális képeket is. De nem ígérem! :wink: :wink: :oops:

Kép
Kép
share

Share
köszi :wink: annyira édesek ezek az alvós képek,főleg a piros takarós tetszik :wink: :wink: a véleményem nekem is az hogy a közelséggel nem ártunk,sőőőt :wink: :wink:

bibar

Sziasztok!!
Bibarci, Boldogságos névnapot kívánok!!!!

Lippa, itt is :(

Sharon, gratulálok!! Ügyes vagy!!

MIndenkinek nagy pusszantás!!!
süni76

Bibar
Bepótolom.......

Kép

A múltkor elfelejtettem Neked írni, hogy remélem a Te jóslatod is valóra válik. Hidd el, azért én is szeretném. :oops:
Vendég

Chesti

tündér ez a lencsilány!Olyan nagy már!

Bibarkám

péntekig hívlak vmelyik délelőtt.Boldog névnapot drágám!
Kép

Share

érdekes amit írsz,én úgy voltam vele,hogy nem nehezítem meg a saját dolgom,hogy aztán mozdulni se tudjak....erre a tesóm és a sógornőm döbbenten kérdezi:hagyod sírni a kiságyban?(persze nem :? ) meg:dajkáld amíg lehet,olyan hamar elmúlik a dajkálós idő...stb.Pont a család,ahova meg akartam felelni,hogy jaj de jól fogom nevelni a kislányt lepődött meg a legjobban.Úgyhogy döntöttem.Ha egyet nyekken még nem,na de kettőnél már kikapom,össze-vissza zabálom és dajkálgatom.Végülis nem azért van? :oops: A saját időm meg kit érdekel?Nem Ő a legfontosabb???Na,most erre jutottam.Aztán majd meglátjuk. :oops: Könnyű okosnak lenni,mellesleg mindenki úgy csinálja ahogy akarja,ahogy neki jó.Ma pl pont azért vagyok ideges,mert egész nap szunya van,semmi nyügi és már aggódom,csak nem beteg??? :oops: Na jó,megszűnök.... :oops:

Réka

nem semmi már a pocód!!!! :D

Zsókucikám

Jaj szívem,már jó lenne túl lennél ezen az egészen....

puszi mindenkinek

Kép
lukrécia

chesti

Csajok,
kész vagyok! Most telefonált apa, hogy egy vadbarom koreai nőnek köszönhetően összetörte az autót... :( :( :( Nem tudok még semmit, most várják a rendőröket... :( :( :(

Kép

Kép
mamm

Mamm,

Nagyon sajnálom ami történt, de most ha lehet Te ne idegeskedj, tudom ezt könnyű mondani.
Tegnap amikor mi is jöttünk haza a kórházból UH-ról végig koccanásokat láttunk, már komolyan halál félelmem volt. Sajnos nagyon kapkodnak és figyelmetlenek az emberek úgy veszem észre így karácsony előtt. Mint ha mindenki attól félne, hogy lekésik valamiről.
toldikrisztina

Share, Lukrécia! Köszönöm hogy írtatok!! Benedek baba nagyon sokat van ébren napközben, délelőtt is napi kb 3-3 órát és egyfolytában kézben akar lenni. Nézelődik, szereti ha ringatom, meg imádja ha zenére táncolunk. Bevallom azért, hogy kicsit kikészültem az utóbbi három napban, mert úgy éreztem kiszívja az összes erőmet, meg persze a három óra elején, közepén és végén is szopizni akar, szóval szószerint is kiszívta az erőmet, plusz semmi mást nem tudtam csinálni. Úgy látszik ő is ilyen kézben levős baba. Mi is azt valljuk, hogy ha közelségre vágyik akkor meg kell kapnia, szóval én mindent megteszek, hogy kielégítsem ezt az igényét. És persze nem bírom hallgatni ha sír, a szívem szakadna meg, ha hagynám. Megnyugtattatok hogy más babák is vannak ezzel így. Ma hagytam nyöszörögni egy kicsit a kiságyában, mert úgy éreztem megőrülök, ha nem tudok lezuhanyozni meg enni reggel és képzeld el egy fél órát szépen egyedül elnézelődött, aztán próbáltam rakni neki nézelődni valót azzal is elvolt egy darabig, szóval azért próbálom lekötni a figyelmét mással is, de végül csak az ölemben kötött ki. Most már elfáradt és édesen alszik (remélem egy pár órát :D ). Nem is gondoltam, hogy egy 2 hetes baba ennyit fönn bír lenni. Az orvos is csodálkozott mikor mondtam, hogy szopizás után akár 2-3 órát is ébren tölt, dehát mindegyik más. Szóval köszi a részletes beszámolóitokat. Majd jelentkezem még hírekkel hordozás ügyben.

Bibar! Boldog névnapot kívánunk kicsi családommal!

itt szeret a legjobban alukálni
Kép

na jó azért így sem rossz Kép
gombahölgy

Sziasztok!

Bibar,bár kicsit késve,de annál nagyobb szeretettel,Boldog névnapot kívánok neked! :lol: :lol: :lol: Csini vagy! :lol:

Lippa, :( nagyon sajnálom! :( De majd spontán!Mi is erre gyúrunk! :wink:

Toldikriszti,örülök,hogy Pocaklakóval minden okés,sajnálom,hogy nem találtál semmit a boltban,igaz én már több mint 2 éve voltam és akkor még bőven volt választék! :oops:
A dokit én sem ismerem!

Mamm,sajnálom,ami a kocsival történt,igen ez rémes,hogy meg van őrülve mindenki!Tegnap pl. Csajszikkal színházban voltunk,és nem tudtunk leparkolni sehol,csak kb. 1 km-re egy mellékutcában,de már épp csak beértünk a kezdésre!Pedig időben elindultunk.
:shock:
Gratulálok Zsófia Pannához,szép nevek! :lol:

Chesti,fantasztikus a klipp!Nagyon ügyi vagy!Niki,meg :lol: :lol: :lol: !!!

Lukrécia,szerintem is mindegy ki hogyan csinálja!Hisz"Mindenki másképp csinálja..."Az a lényeg kiegyensúlyozott,egészséges legyen a bébi! :wink:

Share,Máté nagyon édes a képeken!Puszi nektek! :lol:

Lexikém,nektek nagyon jó pihenést! :lol: Remélem most épp egy helyes masszőr kezei alatt vagy!? :wink:

Rebe,örülök,hogy már elmúlt a barnázás! :lol: Doki választása! :wink: :lol: :lol: :lol:

Elan,hát,kerülni kerültem a macskákat,de azért barinőmnél előfordult,hogy megfogtam,ráültem a macskás cuccokra!De nem lett belőle probléma! :wink:

Réka,csini a pocód!

Kép
taptau

Gomba,nagyon édesek vagytok!Máté is ilyen kézbenlevős volt,de én sem bírtam hallgatni ha sírt!
4 hós koráig rajtunk aludt el,utána pedig egyik napról a másikra magától szépen elaludt!Azóta is jó az alvókája,habár most épp küzd a déli pihenővel!Még hallom ,hogy magyaráz!

Kép
taptau

Juci,remélem sikerült közelebb gyógytornászt találni!

Kép
taptau

Taptau!

A gyógytornász majd később derül csak ki sajnos.

CSajok!

tök érdekes, amiket írtok hurcolás témában, én is utálom, ha sírnak, de nálunk ugye sajnos előfordul, hogy technikailag nem megoldható, hogy felvegyem. Mivel még nem tartják teljesen önállóan a fejüket, ezért két kéz kell hozzájuk. Két gyerekhez meg ugye négy kellene... :cry:
De ha az egyik alszik, a másikat én is felkapom, amint a nyöszörgés sírásba vált ( nyüszit szoktam hagyni, mert az enyémek úgy altatják el magukat, hogy dünnyögnek kicsit ). És ha Apa itthon van, akkor sem hagyunk senkit sírni.

Ikresek, ti hogyan csináljátok?????????????

Megkaptuk a három hós oltást és egy újabb beutalót, ugyanis nem anyuka képzelődött, Lilus doktornéni szerint is sápadt, szóval a pénteki orthopedia után befigyel még egy labor is.

Puszi!

Judit

jucicuki

HAlihó!

Bibarka!

Megkésve bár, de törve nem ....
Kép

Jaj, semmire nincs megint időm, pedig annyi mindent akartam csinálni. Csajszikám , a kis huligán 4 körül aludt el ésméd durmol, úgyhogy talán van pár percem. Persze visszaolvasni megint nem tudok, csak bele-bele néztem néhány hsz-be.

Amúgy jól vagyunk, hányingerke csökkenőben van, de olyan álmos vagyok, hogy csuda. Persze ez lehet, hogy a fáradtságtól is van, Jázmin most éli a mindent megmászok és mindenre felállok periódusát, nem győzök menni utána. Vettünk neki kompot, hát azt is inkább tolja a drágám, úgyhogy lehet, hogy a járássegítő jobb lett volna.

Jövőhéten hétfőn megyek védőnénihez, kapok kiskönyvet. Már előre félek mennyit mutat majd a mázsa. Már most akkora vagyok mint egy bálna, de vigasztal, hogy valszeg 15-20. hétig nem nő a pocakom. Egyenlőre van helye a kisembernek és még messze van az, hogy teljesen birtokba vegye a hasamat. Úgyhogy talán kitelelek a télikabátomban ami éppen összeér. 12 hó 12-én töltöm a 12. hetet, remélem minden rendben lesz a szerdai uh-n!!!Aztán teszek fel vonalzót is.

Gondolkodóba estem, hogy fogunk majd sétálni menni a két lurkóval?Nálunk ez azért körülményes, mert hegyen lakunk, elég meredek az utca , és még ha már tud is járni Jázmin akkor sem mehetünk úgy, hogy egyik kézzel a babakocsit tolom, a másikkal meg az ő kezét fogom. Azt se lehet, hogy a mama minden délutánt itt töltsön. Egyenlőre az a tervem, hogy a kicsit majd kendőben leviszem az utca aljára, Jázit meg addig beültetem a kocsiba, ott cserélünk. Valahogy muszáj lesz megoldani.

Hú csajok, de be vagyok tojva! De azért boldog is vagyok nagyon!

Most mennem kell miku csomagot csinálni, puszi mindenkinek!

Chesti! Nem tudom kibontani a rart, nem ajánlja fel. A zipet sikerült! Infót köszi!

Kép
Kép
zuzmó

Niki, Benedek és Máté nagyon édesek. :D

Az ígért pocakos fotókat hamarosan küldöm, már csak kicsinyíteni kell, de az a program amivel eddig szoktam nem csinálja meg, szóval várnotok kell míg apa hazaér és megcsinálja.
Aki tud még küldjön képet pocakról!
Mamm:
Mi újság van veletek? Párod jól van? Kocsi?
Vendég

Mamm

hihetetlen,amúgy sem bírom ezt a pösti vezetési stílust..... :shock: Mi lett a végkifejlet?

Bibarkám

gondoltam,hogy ma nem leszel.... :D mindig ráérzek. :D Holnap 9re jön a dokinéni,miután elmegy etetek és már hívlak is jó?puszika

Csajok

még egy szó a témához.Falatka még viszonylag sokat szunyál,este vannak nyügis időszakok(néha éjjel :wink: )persze azért változó.Az okozott gondot,hogyan fejjem így a tejet. :? Aztán beraktuk a kis hintázó székbe és a lábammal rugdosom,tök jól elvan.Most is így írok.Mondjuk tegnap egész nap aludt mint a dinnye,éjjel meg reggel 7ig nézegetett és csak ölben volt el.Kircsi volt :lol: .

Az éjszakai buli után édes a pihi :D :D :D
Kép

Juci

pénteken jön haza az uram,majd megkérdezem ám hogy mi van kompi-ügyben.Ha még aktuális 8)

Bibike,Napcsi,merre jártok?

Kép
lukrécia

Falatka és Benedek nagyon édesek! :wink:

ToldiKrisztina, Taptau, Estrella, Lukrécia,

http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=84875

A szabályosan közlekedő volt apa... Eltört a kulcscsontja, idén valószínűleg már nem mehet dolgozni. A kocsinak annyi... :( :cry:
De a lényeg, hogy nem lett komolyabb baja apának! Amikor megláttam a képet, úgy elsírtam magam...

Kép

Kép
mamm

Sziasztok!

Úgy örülök, hogy a hurcolásról írtok! Nálunk is ez a téma non-stop. Rami egyszerűen imád kézben lenni! Ha lerakom sírdogál és nyöszörög. Egy kicsit hagyom, aztán én is felveszem, énekelek neki, zenét hallgatunk vagy vele fórumozok itt. Nem bírom én sem sírni hagyni. Nekem is sokan osztották az észt, hogy ez így nem lesz jó, de hát most az a dolgom, hogy neki jó legyen, nem?? Valóban fárasztó de legalább nem hízok el!! :lol:
Ja, vele is tornázok, kitöréseket csinálok vele és emelgetem. Tök jó! Alszik közben!! :lol:
Végül is nem kakilt szegénykém magától, így a hőmérős trükk maradt, mert jelenleg hiánycikk a babáknak való glicerines kúp. De hatott!! Éjjel nyakig kakis lett de nem sírt csak hálásan mosolygott ránk. :D

Luki, annyira elérzékenyültem a kislányodtól!! Annyira kis pici, védtelen és gyönyörű!!!! Hú, nem csodálom, hogy nem bírod Te sem sírni hagyni!!

Mamm, a lényeg, hogy férjed ben sérült meg! Ez aztán a méreg!Gondolom, így kari elött nem jött jól. Persze soha nem jön jól de pont most....Puszikázlak!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Mamm, ez nagyon brutális!! Most olvasom, hogy megsérült a férjed! Mielöbb gyógyulást neki!!!

Kép

vicuska2007

Mamm
Sajnálom ami a pároddal történt,jobbulást neki!!!

Luki
Nagyon édes falatka :D

Gomba
Benedek is szupi kis pasas :D

Igaz én csak a barinémmal tudok példálózni és ő viszont rossz példa ebből a szempontból.Nagyon sokat volt egyedül a kislányával szó szerint állandóan kézben volt a gyerek és hát a mai napig csak a nagymamával és az anyjával hajlandó el lenni.
gabicsibe

Mamm

Hát brutális a kép, nem csodálom hogy ezek után elsírtad magadat. Komolyan mondom egyre több felelőtlen ember ül a volán mögé. A férjednek jobbulást, Te meg próbálj meg továbbra se idegeskedni.
toldikrisztina

Sziasztok!

Jövök majd még, csak nem akarom elfelejteni...

Vicuska!
Glicerines kúppal óvatosan! Én is próbáltam, és nem igazán vált be. Amikor többet akartam adni, anyukám szólt, hogy vigyázzak vele, mert ő használt olyat, és hascsikarást csinált. Hát inkább nem kínoztam, maradt a hőmérő, és mivel ez mechanikai behatás nem szokik hozzá. Nálunk, amíg nem kezdett el gyümölcsöket enni 2-3 naponta sikerült csak hőmérővel, és az a megkönnyebbülés, ami a kis arcán látszott legyőzte az ellenérzésemet a módszerrel szemben.

Mamm!
Jobbulást kívánok a párodnak!! Durva, hogy mik vannak! Ilyenkor nincs kedvem kocsiba ülni egy ideig.

Kép
Kép
share

Vicuska,Share

a hőmérős trükk,hogy bedugom és amiatt kakil?Mert én próbáltam mikor fájt a pocak és nem jött semmi.Vagy nem raktam fel eléggé talán???Nem mertem annyira.... :oops: :oops: :oops:

Mamm

hát a képet látva durván összementek. :cry: Szegénykém,nem csodálom hogy kivagy.Jobbulást neki.

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Share de jó látni :) Máté cuki pofa, ahogy be van borulva a kendőben. Jókat alukált a legényke. :) Mostani képet is kérünk. :)
Hogy telnek a napok?

Toldikrisztina hát el jött ez a nap is "könnyes búcsú"-t vehetsz a tanár úrtól. :) Balogh doki János kórházas?

Gomba Széépek vaagytok!!! :lol: :lol:
hordozókendős téma: Niki is kendőzött, és imádta, akárcsak Én. Nálunk is jókat szunyokált benne, aztán szépen lassan ahogy nehezebb lett elhagytuk, és nem volt nyügi ebből. Aki látta Nikit tudja milyen nyitott, barátkozós. Védőnő engem is piszkált,(ahogy Sharet), na meg az okosok, hogy tapodtat nem tudok majd mozdulni mellőle...
Hát mi cáfoljuk ahogy Share és Máté. Nikinél nem jött el az a korszak, hogy félt volna az idegenektől, ha leraktam bárhol ment körbenézni, mert tudta ott vagyok neki, a biztonság.
Másik, hogy Én sem hagyom sírni mondjon bárki bármit. Kicsit hagyom csak, mert van, hogy csak egy büfi miatt kel fel, és csicsi vissza.
Mostanában 3-4-szer is fent van, szerintem a foga, vagy csak Én kellek neki, és már megyek is hozzá. Van hogy átviszem hozzánk, de pl tegnap is az ágyában aludt. Lehet, hogy ha hagytam volna sírni már "megtanult" volna egyedül aludni, ezzel elérve, hogy megmarad benne tudat anyára nem számíthat.... Inkább kelek hozzá, mert mindent megér amikor látom rajta milyen boldog baba. :)
Na persze elkezdtük a hiszti korszakot, de hát ez belefér. :)
Sokat van fent téma :) Akárcsak Niki...apám erre azt mondta, Ő nem tudja, hogy ilyenkor 18 órát legalább aludnia kéne? :) Hát nem. :) Igaz akkor még az éjszakákat totál végig aluszkálta, csak én keltettem álometetni.

Luki néni tedd azt amit a szíved, és az ösztönöd súg. :) Annyira kis falatka. :) Mekkora már? :)

Mamm hát megnéztem a képet...durva...nem csodálom, hogy elsírtad magad, DE! apa jól van, semmi más nem számít!

Taptau a képek merre vannak?? :lol: :lol: Hogy bírsz a huncut Mátéval? :)

Juci máár 3 hónaposak a lányok...hihetetlen!! :shock: :lol:

Zuzzmó ment pü. :)
Látod már megis oldottad, hogy fogsz közlekedni :)

Estrella na merre van az a pocakos fotó? :)

Vicuska Én is tornáztam Nikivel, hihetetlne mennyi erőt éreztem magamban, :) sütöttem főztem, pörögtem, tornáztam. :) Tejed nem csappan ha tornázol? Minden tevékenység amivel energiát veszel el a testedtől az a tejképzés rovására megy. :roll:

chesti

Réka,
Szép a pocid! :wink:

Bibar,
Örülök, hogy minden ok Olival! :D

Chesti,
Niki de édes abban a kis plüss cuccban! Ja, és jó lett a klipp! :wink:

Toldikrisztina,
Gratula a 12 hetes uh-hoz, és hogy minden rendben volt!

Share,
Milyen aranyos Máté ezekben az alvós pozíciókban! :D

Mamm,
Sajnálom ezt a balesetet! Nem csoda, hogy megijedtél! :shock: De a lényeg, hogy párodnak nem lett annyira komoly baja! Gyógyulást neki!

Luki,
Falatka olyan apró, és annyira aranyos!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Szép napra viradtunk!

Kivánom, hogy a télapó hozzon a zsákjában minden jót!

Kép

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

köszönöm a sok köszöntöt :lol: :lol: :lol: aranyosak vagytok :P

Gomba
nagyon édes a pici fiad :wink: :wink:

Zuzmo
ne aggódj valahogy megfogjátok oldani,örülök hogy minden rendben van veletek :wink: :wink: fogyozni ráérsz majd 1-2 év mulva :wink:

Luki
oké,várom a hivást :P :P cuki az alvós bébid :P :P

Mamm
nagyon sajnálom ami a pároddal történt :cry: én is rettegek állandóan,a férjem sokat ül autóban és annyi felelötlen hülye sofőr van :oops: :oops:

bibar

Jó reggelt Csajok!

Tegnap találkoztunk a Mikulással!

Kép
mot

Sziasztok!

Lili belázasodott az oltástól :cry:
Nagyon be vagyok szarva az esti neurológiától, olyan jó lenne, ha nem találnának semmit.

Bejelentkeztem a Gézengúz alapítványhoz is vizsgálatra, december 17

Most már nézzék meg őket rendesen :shock:

Puszi!

Judit

jucicuki

Juci!

Nyugi, minden rendben lesz a neurológián! Csak erre szabad gondolni!!!! Hányra mentek?
Szegény Lili hogy van? Lement már a láza?
Sikerült megnyitnom a letöltéseket, nagyon szépek a csajok! És a zene is nagyon jó! Halász Judit? Melyik album?

Lányok, ma van az utolsó munkanapom, háát, nem vagyok valami aktív :roll:
ballagyo

Chesti,

Igen Balogh főorvos is a János kórházba van. Bár nem tudom milyen orvos, milyen a kismamákkal, igazáz egy talákozásból nem derült ki.
toldikrisztina

Sziasztok!

Share, a kúppal szemben nekem is ellenérzéseim vannak, nem is akarom használni. Sajnos hétfő óta megint nincs kaki, így lehet megint a hőmérőhöz folyamodok. Most maga a doktornőnk ajánlotta a módszert..

Luki
, csak egy nagyon picit kell bedugni a kis fenekébe, nálunk olyan 3 óra múlva hatott. Biztos jól csináltad! Majd lesz eredménye is..

Drága Mamm, hogy vagytok??

Toldi Kriszti! Nekem tavaly júliusban a Balogh doki csinálta a laparoszkópos műtétem. Teljesen oké a doki, nem túl beszédes de érti nagyon a dolgát! Ha Zeke nem vállalt volna, ő hozzá mentem volna az tuti.

Mindenkinek Szép Mikulás Napot kívánok!!
Nálam is járt egy nagyon cuki: :lol: Kép

Kép

vicuska2007

Mamm!

Jobbulást párodnak, sajnálom az autót, de lényeg, hogy nem lett "nagyobb" baj.

Ballagyo!

Már nem volt reggel láza, most fogom megint mérni kajcsi előtt. Az étvágyával nem volt gond, 140-et szopizott éjszaka :shock:
Minden felnőtt volt egyszer gyerek a Halász Judit CD címe.

fél hatra megyünk a dokihoz
Benszi írta:

vasárnap hazajöttünk, nem gyaloggalopp. Dóra hasfájós. 80-100-at szopnak+fejés. Dóri sokat sír, hasfájós, részletekben eszik, keveset alszik. Balázs porszívó és alszik.

Puszi!

Judit

jucicuki

Vicuska
milyen nagy lány már :P :P hihetetlen hogy megy az idő :oops: :oops:

Benszi nekem is irt valamelyik nap,mondtam neki hogy hiányoljuk már :oops: :oops: irta hogy nincs ideje abszolút,pedig van segitsége is,és puszil mindenkit :wink: már alig várom hogy képekkel bombázzon minket :wink: :wink:

Juci
remélem már nem megy fel a picur láza :oops: :oops:

bibar

Nincs lázunk :lol:

jucicuki

Kép Dorka fürdés és kaja után

jucicuki

Jucicuki

Nagyon édes Dorkáról a kép, eltudnám egész nap nézegetni, mint egy angyalka.
toldikrisztina

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?