Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Már napok óta készülök írni, de eddig nem sikerült. Na de majd most!
Eltűnésem oka, hogy a férjem itthon volt egy hétig. :D Juj de jó volt! :lol:

Balázs sokat fejlődött, amióta nem írtam. Sikongat, hatalmasakat beszélget, négykézláb ringatózik és olyat is csinált már, mint Oli, hogy próbált előre menni és arcra esett. Legjobban még hátrafelé teper, ez nagyon megy neki. Olyat is produkált már, hogy a térdén nem támaszkodott meg, hanem a lábain. Forog oda-vissza. Nagyon jó kedve van mostanában, tényleg csak akkor balhézik, ha a pelus tele, vagy éhes, vagy álmos. Az éjszakákat végigalussza, napközben délelőtt és délután is alszik két órát. Imádja magát a tükörben nézegetni, teljesen odáig van, ha magát látja. Alig lesz ego, mi? :lol:
Borzasztóan akaratos az úrfi. Vannak is ebből problémák és akkor úgy tud hisztizni, hogy ajajajjj…
Az egyik fogacskája már kibújt, de már a másik is mintha jönne. A kaja már nagyon jól megy. Tejpépet is adok neki, meg főzi, meg gyümi, tápit pedig már csak reggel és este kap. Szerencsére mindenevő kiv. cékla, na az nem ízlett neki. Már husit is eszünk ám!
Voltunk csípőszűrésen ismét, meg is röntgenezték és minden oké a csípőjével. Pénteken megyünk neurológushoz. Nekem van egy olyan sejtésem, hogy a gerincével lehet probléma azért féloldalas kicsit… Ez lesz a következő, amit megnézetek nála.

Én is vágattam a hajamból, szülés óta nem látott fodrász, így ideje volt. Azóta nem is hullik annyira.

Ti készültök már a karácsonyra? Milyen ajándékot vesztek a gyerekeiteknek?
Erről jut eszembe, hogy csináltattam asztali naptárat a nagyszülőknek Bali képeiből, nekem tetszik, most akciós a rossmannál és a dmben is.

Ti engeditek, hogy nézze a tévét? Bali nagyon imádja (nem is hallottam még olyan gyerekről, aki nem), ennek ellenére nem engedem, hogy nézze.

Bodzi azt hiszem te kérdezted még anno a pelust. Nekem nagyon bevált a Lidl féle, szerintem még jobb, mint a liberó, az áráról nem is beszélve (a midi 32 Ft/db)

Bébiételeket szerintem is fölösleges felbontani, ha csak kóstoltattok. Én egyébként is mindent frissen szeretek neki megcsinálni, bébiételt csak, ha nincs időm főzni.

Vicky: nagyon-nagyon-nagyon sokat gondolok rád és izgulok érted!!! Már csak egy-két nap… A titkos nevekbe mikor avatsz be bennünket? :wink:
És ne izgulj… teljesen megértem az érzéseidet, valószínű én is ezt érezném a helyedben, de fő a pozitív hozzállás, az meghozza a gyümölcsét.

Marietta: valóban nagy a pocid már, egyébként megsúgom, hogy nekem is azonnal meglátszott, de nem volt azért ekkora, mint a tied. Elképzelhető, hogy fiú gyermeket hordozol a szíved alatt. :wink: A bandázs nekem is bevált, egy-két hónapig tudtam a régi gatyóimat így hordani.
Nagyon édes a maszatkátok, olyan jó ilyen felvételeket látni újra itt a topicban!

Angyalkrisz: Csenge nem semmiket produkál! Hát nem irigyellek, hogy ilyen korán elkezdte… De hozzáteszem irtó ügyes a kiscsaj és micsoda ereje lehet!!! Jó a cumiskép.

Orsi: a szemszín két éves korig változhat úgy hallottam. Sajnálom ezt az ovikérdést, dühítőőő!

Ragota: ajánlom neked a hullahopp karikát. Nekem egész szépen lehúzódott a hasam. Jelenleg 51 kg vagyok a 162 cm-hez. :D

Nikó: nálad mi a helyzet? Te is egy hét múlva tesztelhetsz…

Pinkiné: ne izgulj, egyszer majd beindul a hízás. Klasszul alakulnak a dolgaitok! Drukk a mai uh-hoz!

Arwen: annyira sajnálom a nagyidat. Teljesen veled érzek, anno én is éltem át ilyen érzéseket. És a legborzasztóbb, hogy az ember nem tud semmit tenni…
Nyugodj meg Ati forgását illetően, Bali is későn kezdte, most meg le sem lehet lőni. Vannak lustább gyerkőcök…
Mensivel kapcsolatban nem igazán tudok mit mondani, nekem az első olyan fura volt, alig volt vérzésem, azt is hittem, hogy ez biztos nem az, de amikor egy hónap múlva ismét jelentkezett akkor már normális formában, megnyugodtam, hogy ez az. Viszont színre már nem is emlékszem olyan régen volt (nekem ugyanis megjött 6 hét után).

Nán-dorka: gratulálok a 6. hónaphoz! Dorka nagyon kis szexi ebben a csíkos harisnyában. Miket csinál már?

Hajni: Lilla szép nagy!

Fioona: te jó ég, de durva!!! És most milyen megoldásra jutottatok? Oli borzasztóan ügyi. Majd képet kérünk ám!

Adrival mi lehet??? Nagyon régen volt. Azt hiszem küldök neki üzit.

Ragota, Bodzi, Meri, Toti,???? Vivi is remélem nemsokára írni fog.

Bocsi,hogy egy fél oldalt beterítettem… :oops: most mennem kell, még most díszítem a lakást karácsonyi öltözetbe.

Pusz Nektek!
szerika

Fio, ez nagyon szomorú. Remélem, van vmi megoldás!
Oli aranyos lehet ezzel a trükkös előrejutással!

Szeri, de jó, h írtál! Bali nagyon ügyi! Az evéssel és a mozgásokkal is.

Mindenkitől kérünk képeket!!!!

Én elég vacakul vagyok, az egy dolog, h ébred x-szer, de h nem alszik vissza utána. És még ágybavéve sem mindig jó. Pedig annál többet már nem tudok nyújtani. A foga lehet? Ne mtudom. De nekem határozottan sokkal rosszabb a hangulatom a nemalvástól + fej- és gyomorfájás, ilyesmik. Így most a közelgő ünneplésekre se jó gondolni. Lehet, h vmi betegség is bújkál bennem? Fura lenne, h csak a nemalvástól ez. Bár még az is lehet.

Kép

Kép
nán-dorka

Dorka, elmondom a mai éjjelt.
Éjfélkor kerűltem ágyba. Oli ébred 1-30, sikeres visszatétel az ágyába 3 órakkor. Következő ébredés 5-45, ekkor 7-ig fent voltam vele, Laci hazaért, ő vette át, én "aludhatta" reggel 9-ig. Közben Lilla átjött 3 és 5 között az ágyunka, szóval akkor is felébredtem. :? Bezzeg a köztes időkbe Oli vigyorog, és jól érzi magát. Remélem, legkésőbb holnap találok még 1 fogacskát. :roll:
= veled vagyok!!!!! :twisted:
Viszont a Belladona maximálisan bejött fejfájásra! :!: Köszi Ágota! :lol:

KépKép
KépKép
fioona

sziasztok csajok,

nem tudok sajna visszaolvasni,csak azért írok, mert tudom, hogy nagyon drukkoltok nekem, ami iszonyú jól esik és köszönöm!

Viszont reggel atomnegatív volt a tesztem (11 vagy 12. dpo). Lehet, hogy korai volt, és nem túl érzékeny a teszt (25-ös), de szerintem nem sikerült. :cry: Hangulatomat nem ecsetelem, úgyis el tudjátok képzelni...

Szerdáig még azért nem hagyom abba a progit és tesztelek újra egyet, hátha...aztán úgy gondolom most, hogy az ünnepekre szüneteltetjük a dolgot, aztán új év, tiszta lap, új remények...

Este megpróbálok bővebben is jönni és visszaolvasni...

Puszi nektek,

Kép
vickybabe

Vicky!

Jaj ne már!!!!! :cry:
Én azért még reménykedek!!!! Hány napja volt az inszemed??????? Kis halovány csíkocska se volt rajta??? Kidobtad egyből???? Én inszem után 13 nappal teszteltem!!!! És akkor volt halvány pozitív!!!!!
csipcsab

itt egy jó kis cikk.:
http://kismama.hu/kismamacikk.php?id=61&cid=20767

Nyunyi hátrafelé közlekedik nagyon aranyos.
ma feltolta magát negykézlábra kb 1 másodpercre aztán arcra esett
olyan kis ügyes.

Vicky azért még ne add fel én nagyon drukkolok!!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Drágáim!
Gyors leszek, mert Áki a cicimen lóg, így fél kézzel gépelek...de mindenképp akartam már vmi életjelet adni.

Dorka:)
Sajnálom a szxr éjszakákat! remélm nem fog sokáig tartani! IstenéltesseDorót ls a Nagyfiad is!

Fio:D
:(((((( a szobáért, meg az éjszakákért....sok-sok ölelést küldök!

Krisz:)
Csenge hihhetetlen! Villámfejlődést produkál a Kiccsaj:)

Vicky:)
Drága, abba ne hagyd a progit!Van olyn baránőm, akinek még 10 nappal a mensi elmaradása után is nega volt a tezt, októberben szült...

Jajjj, bocsi, de mennem kell, a Fiatalúr bekaksizott, és most roppant büszkén vigyorog rám...
csók mindenkinek

porsika

Jaj Csajok sajnálom az éjszakáitokat... Még olvasni is rossz, nemhogy átélni.

Nándorka: szegénykém... szedsz valami vitamint?

Vicky: légyszi ne add fel! Szerintem túl korán teszteltél!!! Várj türelmesen, kell, hogy legyen eredmény!!! EXTRADRUKK ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
szerika

Pinkiné!!!!!!!

Miért nem jössz???????? Azt tudom hogy már nem otthon alszotok de azt mondtad hogy írsz!!!!! Mi volt a dokinál????????
csipcsab

Sziasztok!

Marietta, egyszer már próbáltam írni, de a babanet valamiért nem fogadta a hozzászólásomat.

Na, először is Vickynek szeretnék írni! Vicky Drága, ne add fel! Ne tessék egyből elkeseredni. :wink: Szerintem még baromira korán volt az a teszt. Az enyém a 16. dpo-n lett a délutániból halovány pozitív. :)

Megvolt az uh délelőtt :) Amint megjelent a monitoron a méhem egyből láttam a mi kis Drágaságunkat :) Olyan hatalmasat nőtt, már 3 cm :) A doki is nagyon jó fej volt, vállalta a terhes gondozást. Az egyetlen bibi a dologban, hogy a magánrendelésén csinálja - ami még nem is lenne gond - csak éppen budán van :) De péntek délelőtt és hétfő du. lehet menni. Hétfőn akár este 7-8 körül is, akkor már nincs nagy forgalom a városban :)

Ja, vettem a C&A-ban bandázst :) Igaz, csak fekete volt.

S íme Manócskánk:

Kép

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

De jó hogy jöttél!!!! Nagyon édi a bébitek!!!!! Örülök Nektek!!!!!!!!!!
csipcsab

nézzétek: http://www.kopefajatek.hu/

És a booklin-nál is jó játékokat találtam. :lol:

Pinkiné: :lol: Tök jó!

Vicky, ne csüggedj, sokaknak nem mutat ki ilyen korán semmit a teszt.

Porsi: Kép

KépKép
KépKép
fioona

Köszönöm nektek a biztatást, holnap reggel kiderül...úgy érzem, ha sikerült volna, akkor tegnap már láttam volna valamit...
Este beszélgettünk a párommal, arra jutottunk, hogy ide nem megyünk többet vissza, akárhogy is alakul. Persze a siker nem csak rajtuk múlott, de azt írtam is Nektek, hogy az elejétől úgy éreztem, hogy nem tettek meg mindent...Szóval ha nem sikerült, akkor sem esünk kétségbe, dec-ben pihi, elmegyünk síelni, fitnesselni, aztán jönnek az ünnepek és lesz időnk egymásra és gondolkodni, hogy hogyan tovább.

Marietta, tegnap volt a 12. nap, holnap 14, nem dobtam ki, csak órákkal később...

Pinkiné, gratula Kispinkihez! Hihetetlen, hogy már a 11. hét!!!!!!!!!!!! :D

Fioona, sajnálom a lakást, tényleg igazatok van a költözéssel kapcsolatban, ezt tudom, hogy már régebben is terveztétek, talán ez egy égi jel, hogy most kellene meglépni...

Nikó, drukkolok! :D

Dorka, jobbulást, remélem, nem leszel beteg!!!!!!!!!!!

Szeri, örülök, hogy Balázsnál nem találtak gondot, remélem, pénteken is megnyugtató lesz az eredmény!!!

Porsi, nem hagyom abba, de ha holnap is nega, akkor igen...végül is semmi baj a progimmal, nem is értettem, miért írták fel...

Esztora, Nyunyi aranyos lehet, ahogy próbálkozik :D

Szép napot! :D

Kép
vickybabe

Vicky síelni én is akarok.rohadt ct ha jó lett volna már tudnánk mi van és kikapcsolodtunk volna pár napig.
tényleg édes Nyunyi,lehet felülne mert kezdi feltolni magát aztán a fenekét meg dönti oldalra hamarosan kiderül mi lesz belőle.
az inszemmel kapcsolatban ha tényleg kell még akkor menjeteket máshova ha itt nem érzed jól magad.

Bridzsi

Kép
esztora

na ebből mi lesz?
Kép

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk.
Sajna visszaolvasni nincs időm, de azért beköszönök Nektek.
Jól vagyunk, Enci az ölemben ül, és nézi mit csinálok. Olyan jó lenne, ha tudnám követni, hogy kivel mi van, de sajna nem igazán van rá lehetőségem. Erre volt dolgom, és gondoltam beugrom pár percre, amíg leányom engedi, bár már itt nyöszörög az ölemben, így azt hiszem el is köszönök.
Vigyázzon magára mindenki.
Puszi.
vivi79

Halihó Lányok!!!

Elnézést az eltűnésért, igazából nincs is különösebb oka, csak a karácsonyi ajándékokat rendelgetem, keresgetek...de olvasni olvastam rendszeresen.

Pinkiné, Marietta, nagyon szépek a gyerkőceitek! Hihetetlen, hogy egy ilyen kis "paca" milyen nagy boldogságot tud okozni! :lol:

Vicky, a remény hal meg utoljára. Kíváncsi vagyok holnapra!

Szeri, örülök, hogy Balinál nem találtak semmit! Miből gondolod, hogy gerincprobléma?

Minden kis Csemete: annyira ügyesek már!!!!!!!!! Most aztán felpörögnek az események!

Vivi jól túlhordta már a babáját... :twisted: ( a szalagjából ítélve)

Fio, sajnálom a lakást :-(

Jajj, Arwen, én is elbőgtem magam, amikor olvastam a nagyikádról! A lényeg, hogy Mellette legyetek, ez talán most a legfontosabb! Nem is tudok lelkesítő mondatokat írni, a fájdalmat az nem enyhíti... :cry:

CsongiBongi nagyon ügyes már. Ő is fekvőtámaszozik (a 4kézláb, a hinta már tökélyre van fejlesztve), most egy-két hete ez a fekvőtámasz pozívió a menő. Már néhány lépést megtesz néha, de ez még nagyon kezdetleges. Óóóó, Ő nem okoz Magának ilyen fájdalmat, hogy orrabukás...1x 2x így előrebukott, az elég fájdalmas volt, azóta nagggyon óvatos.
Éjszaka: hol ilyen, ho olyan. 6 órákat alszom, elvagyok ennyivel.

Kibújt most már a 3. fogacskánk is, felül. Annyira ÉDES!!!
Nagyon dumál, bár tegnap megváltozott a, nem is tudom, a beszédstílusa. Eddig babababa, most meg egyflytában nyomja, azonos hangon, de nem is tudom leírni. Mondtam is Apának, hogy így hallgatva nem biztos, hogy felismerném, hogy Ő az én babám, mert hirtelen annyiramás hangja lett.

Evés. Már alma, banán, őszi, kumpli és répa van terítéken. Imád enni, és úgy követeli!
Tegnap szorulásunk volt, ill. már 3. napja nem kakilt, sírt is erőlködés közben. Szóval hajnal 3kor irány a patika, glicerinkúp. Reggelre meg is lett az eredmény. Aznap még 3x olyan mennyiséget sikerült kiadni Magából... :shock:

Kérdések: én úgy adok Neki enni, hogy a 12 órás szopi után 1-1ésfél óra múlva. 1x ehy nap. Mikor érdemes kiváltani az ebédet, márhogy az ebédszopit. Bevallom, én nekem még nem akaródzik, így aztz hiszem nem is teszem, de azért érdeklődöm, hogy ki-hogy csinálja.
Mikortól adtok Neki, 2x majd később 3x?

Egyfontos kérdés: aki megvette, vagy megveszi a decemberi Kismama újságot, van benne egy külön lapon hirdetés, ami egy olyan derékra tehető övet mutat be, amire rá lehet ültetni a babát. Anyuéknak szeretnénk venni olyat, de eltűntettem a papírt. Akinek még megvan, az meg tudná mondani nekem, hol lehet beszerezni???????

Előre is köszi.

Fio, ez az a cikk, amiről írtam anno. Dorka, így akkor megvan digitális formában is (még nem kértem el a szomszédtól).

Na megyek ajándékokat rendelgetni :roll:

Fio, nagyon örülök, hogy bevált a Belladonna. Én sem tudnék mit kezdeni nélküle.

Pusza

KépKép
KépKép
ragota

http://www.kekpanda.hu/product.php?bid=GLT093&begin=0

Mi közvetlen a szopi után adjuk, én úgy tudtam úgy kell. A teljes kiváltással ráérsz. Nekem úgy rémlik, mikor már húst is eszik, nagyobb adagba. De rá is bírzhatod. Ha már megeszik egy emberes adagot, ne kínáld cicivel előtte. Ha ő még szeretné, fog reklamálni ne félj. :twisted:

KépKép
KépKép
fioona

Kép

Kép

Nyunyi is nagyon emberesedik. :lol:

Szeri, nem lehet, hogy "csak" az izomtónusával van probléma Balinak?

KépKép
KépKép
fioona

sziasztok,

teszteltem, ennél negább nem is lehetne :cry: :cry: :cry: ha nem jönnék egy darabig, az azért van, mert megpróbálok lekattanni a témáról, legalább az ünnepek idejére... Köszönöm Nektek, hogy velem voltatok és drukkoltatok.

Sok puszi!

Kép
vickybabe

Vicky nagyon sajnálom de új év új remények igaz!!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Viki: :cry: :cry: :cry: . Esetleg később még megpróbálod vagy úgy érzed, nem érdemes?
Tégy úgy, ahogy Neked a legjobb, de tudd, h mi mindig, akármilyen gondolatokkal, érzésekkel, szívesen látunk. És sokat gondolunk Rád!!!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok, próbálok pótolni gyorsan....

Vicky drága:D
Dorka annyira szívemből szólott,hogy nem is mondok mást....

Fioo:D
Olio gyönyörűséges!! Javulna az éjszakák?

Ágota:D
Csongi naggyon kis ügyes lehet, ígyaleírtak alapján! Én szeretnék látni képeket Csongit olan rég láttuk!

Képzeljétek, Csajok, Ákinak naggyon betette a kaput a 4 hós oltás...:( A tegnap előtti éjszakánk borzalmas volt, a tegnapi csak szar...Szegénykémet annyirasajnáltam, képzeljétek, miután letettem, úgy fél 11-kor, 20 percenként ébredt üvöltve, és sehogy nem tudtam megvígasztalni. Ha felvettem, akkor csak "panaszkodott". A végén már annyira fáradt volt, hogy a szemét sem volt ereje kinyitni, csaksírt, sírt, és sem mellettem, sem rajtam, sehogy nem tudott aludni...pedig kapott belladonnát, chamomillát, végül, végső elkeseredésemben még egy fél germicid kúpot is, pedig azt nagyon nem akartam, de felment a láza...végül hajnali kettőig csináltuk ezt a húsz percenként felriadást, utána elaludt. Tegnap éjszaka ehhez képest mér lájtos vot, negyed 11-es elalvás után csak 11, 2 és fél4 kor kelt, majd negyed hétkor kezdtük a napot. Mondjuk szerencsém, hogy viszonylag gyorsan viszaalszik éjjel...És képzeljétek, megjöt, úgyhogy ez még dob rajtam egy nagyot...úgy reménykedtem, hogy csak a szopi alatti fogamzásgátlótolvan, de a nyőgyogyi szerint attól csak pecsételő lehetne, ez meg határozottan nem az...tényleg, Lányok, az normi, ha jóval erősebb a mesim, mint szülés előttvolt?
Na, jól kipanaszkodtam ittmagam, bocsi...:(:( :oops: :oops: :oops:
Sok puszi mindenkinek!
Szegénykém, tegnap

porsika

Jujj, bocsi a sokfélregépelésért... :oops:

Még azt akartamírni, hogy Szeri:D
Nagyon örülök, hogy Balinál nem találtak semmitvégül! A gerinc-ügyben engem is érdekelne, hogy miért gyanakszol?

Arwen:D
Drága, annyira sajnálom a Nagyikádat! Nagyon sok erőt kívánokNektek, és remélem én is, hogy minden úgy alakul, ahogy Neki a legjobb lesz...

Fioo:D
Képzeld, ugyanilyen babakocsira akasztós csörgettyűnk van! :D

puszik

porsika

Drága Vicky! Annyira sajnálom... :( :( :( A párod az idén nem is megy andrológushoz??? Nán-dorka az én szívemből is szólt, nagyon szívesen meghallgatunk, gyere, ahogy lesz kedved, mert közénk tartozol és drukkolunk neked mindig!!!!!

Balival pénteken megyünk neurológushoz, ezzel Fio válaszoltam is a kérdésedre, hogy megvizsgálják az izomtónusát, hátha azzal van a gond.
A gerincére azért gyanakszok, mert amikor felállítom és hátulról nézem, akkor középtájon mintha volna egy S alak benne. Viszont, ha fektetve nézem, akkor meg egyenesnek látom. Nem tudom, valami van az biztos, úgyhogy most kutatjuk.

Porsi: jaj sajnálom,hogy ÁKi így megszenvedett a szurival. Na meg, hogy te is. A mensi normális, ha erősebb, nekem is az és a szült barátnőim is mondták. Belőlem 3 napig ömlik, korábban ez nem volt.

Oli és Nyunyi képeit tök jó nézni, annyira aranyosak.

Ragota: Csongi továbbra is ügyike, kis örökmozgó :)

Pinkiné: jó látni a kis maszatkádat.

Holnap reggel Mikulás :wink: (vagy már ma este?)
szerika

Szerintetek letörhet a foga a babának, vagy megsérülhet, ha olyan csörgőt, vagy bármi játékot vesz a szájába, ami kemény?
szerika

Sziasztok!

Na, akkor kezdjül elölről. Az előbb meghülyült a laptop. :evil: :evil: :evil:

Vicky kedves, nagyon sajnálom! :( De új év, új remények! :) Új zebrás tesztek! :):):)

Orsikám, sajnálom hogy Áki ilyen rosszul viselte az oltást :oops: Pedig amikor ma találkoztunk olyan kis vidámnak tűnt. :roll: Egyébként igen, eszem rendesen, csak hát a reggelenkénti epe hányás beteszi az ajtót. -3 kg-nál tartok jelenleg :roll:

Szeri, remélem Bali gerincével minden rendben lesz :)

Mi ma Apával egész nap vásároltunk. Totál elfáradtam :roll: Voltunk festékboltban (a gyerekszobába megvettük a festéket, a többit megrendeltük) voltunk szerelvényboltban (új mosogatótálcát, csapokat venni), voltunk Kikában (vettünk nappaliba állólámpát, tesóméknak karácsonyi ajándékot, meg gyerekszobába függönyt). Aztán voltunk Baumaxba (megvenni a nappaliba+konyhába a világítást).
Holnap megyünk Media Marktba tv-t nézni. Szóval nem unatkozunk. Nem is hittem volna, hogy a pénzköltés ennyire fárasztó :) :roll:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Vicky!

:( Sajnálom...

Fio,Esztora!
Nagyon édesek a fiúk!:)

Szeri!

Drukk a péntekhez!

Pinkiné!

Bevásárlás:na igen...tegnap mi is 6 órát kóvájogtunk a tescoban,ahhoz képest egy csomó mindent nem vettünk meg amiért indultunk... :roll: :D

Porsika!

Sajnálom,hogy Ákoska így megszenvedte az oltást. :(

Velünk nem nagyon történt semmi...azért jövök ritkán,mert ha szabad időm van festek megint...most nem falat.:)
Holnaptól 2 hétig nem lesz autónk
:( :cry: Megy a szervízbe szegény.Azért remélem karácsonyig visszajön...
Ma veszünk karifát...idéntől műfenyőnk lesz..igyekszünk azért élethű változatot vásárolni.:)
Ezt a mézeskalács házikót fogom elkészíteni,csak színes díszítéssel...tök jó video is van hozzá! :wink:
http://www.desszert.eu/mezeskalacs_haziko_keszites

KépKépKépKép
*orsi*

Megint elfelejtettem valamit ...

Pinkiné!!!
Gyönyörű a Kispinki!!!! :D

(Valahogy úgy érzem,hony Neked kisfiad lesz,Mariettának pedig kislánya...):)

Kedves Lányok!
BOLDOG MIKULÁST KÍVÁNUNK!
:D :lol:

Kép

KépKépKépKép
*orsi*

ja és Domit nem vették fel az oviba..max szeptembertől mehet.... :? :evil: :(

KépKépKépKép
*orsi*

Na ígérem az utolsó...csak megint eszembe jutott valami...

Nán-Dorka!

Boldog 5. szülinapot a kisfiadnak!!!(bocs ,hogy utólag...) :oops:

KépKépKépKép
*orsi*

csajok, köszönöm Nektek, persze jövök majd, de most jobb lesz kicsit másra koncentrálni...Még az is lehet, hogy élőben nézünk zebrákat Kenyában az ünnepek alatt, ha összejön :wink:

Dorka, persze, folytatjuk majd, csak még nem tudom, hogy hol és azt sem, hogy mikor.
Szeri, megyünk jövő szerdán, jól emlékszel :D

Pussz

Kép
vickybabe

csajok, van egy 500 Ft-os Játékcity kuponom (babaszobás), ha kell valakinek, írjatok privibe emailcímet és szívesen elküldöm!

Kép
vickybabe

BOLDOG MIKULÁSNAPOT MINDENKINEK (gyereknek és felnőttnek egyaránt)!!!

Íme az én kis mikulásom:
Kép

Van egy vagány, mosolygós mikulás bébi képem is:
Kép

Orsi: :D (mi anyóséktól kaptuk ezt a rucit)
szerika

Orsi: sajnálom ezt az ovi dolgot :(

Vicky: gondolok rátok szerdán. Mensid? Kenyával kapcsolatban pedig nagyon irigyellek... hátha az igazi zebrák majd hoznak neked is zebrát...
szerika

Hát Lányok!

Itt ülök a gép elött és nem birom abbahagyni a nevetést!! Hát ez a két kis mikulás,egyszerűen leírhatatlan!! Szó nincs rá annyira aranyosak,egyszerűen..........

És most látni igazán hogy hogy két kép van egymás alatt hogy milyen nagy pl Balázs!!!!! Egyszerűen zabálnivalóak!!!! :D

Orsi!

Hát eddig Te vagy az első aki azt mondja hogy nekem kislányom lesz! Mindenki azt mondja hogy csak fiút tud nekem elképzelni,és vhogy én is ezt érzem!! Hát aztán majd kiderül.Bár nekem teljesen mindegy a lényeg hogy egészséges legyen!! Bár lehet egy picivel jobb lenne a kislány mert annyi fiú van a családban!!

Vicky!

Remélem összejön az út és sikerül teljesen kikapcsolódnod!! És természetesen várunk vissza!!!!!!!!
csipcsab

Viki, én a későbbi tesztelésre gondoltam, h próbálkozol-e még. A legjobbakat!

Kép

Kép
nán-dorka

Viki, az nagyon klassz lenne. Kenya, karácsonykor...! Majd egy kép erejéig gondolj ránk, ha sikerül eljutnod.

Köszöni a köszöntéseket a leányka és a fiúcska is!

Fio, Oli szeme egyre jobban hasonlít Lilláéra! És gyönyörű kissrác!

Esztora, Nyunyi nagyon szép azon a próbálkozós képen! Mi lett abból a mozdulatból vélgül?

MIKULÁSKÁINK csodaszépek!!! Köszönjük!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Boldok MIkulást Mindenkinek!!!!!!!

Kép

Vicky, csatlakozom Dorkához! :wink: Kenyához jó utat, és vigyázzatok magatokra!

Kedves Mikulás fiúk! Tündériek vagytok! Köszönjük a szép perceket.

Dorka! Igen, Oli szeme tiszta Lilla. :lol: A színe már hónapok óta barna! 8)

Az éjszakák továbbra is pocsékok, aminek az oka, hogy szopi után nem alszik vissza, hanem játszani akar. :shock: :roll:
Most meg megy a duma az ágyba. :twisted:

Porsi! Szegény Ákos4 Biztos az is megviselte, hogy megjött neked. Állítólagmegváltozik a tejcsi íze is olyankor. Sok baba szopisztrájkba is kezd. Biztos sok volt ez így neki. Remélem hamar visszazökken.

Képzeljétek! Megfoglak döbbenteni titeket! Elősszőr 36 napra jött meg, következő hónapban 28-ra, ami a szokásos nálam. Most pedig már 33 napja semmi!!!!! :roll:

KépKép
KépKép
fioona

Nán-dorka: akartam írni, de mindig kimarad valami:
Dorkának gratula a 6. hónaphoz! A Nagyfiúnak pedig boldog 5. szülinapot! :D

Fioona: teszt? :wink: Lehet,hogy útban van a következő topicbébi? :wink:

Marietta: valahogy én is kislányt képzelnélk neked! :D Gratula a 10. héthez! Hogy telik az idő!

Adrinak írtam iwiwen, amint láttam el is olvasta, de még nem reagált.... :(
szerika

Köszi, Szeri!!!

Írj,. lécci, ha tudsz vmit Adriról! remélem, jól vannak.

én Dorkám nem egészen, orr-és szemcseppezünk.
holnapután gyerekszülinap! holnap nagy készülődés...

Kép

Kép
nán-dorka

Csajok, tiszta ideg vagyok, piri még sehol, pedig már 1,5 napja abbahagytam a progit. 15. dpo, máskor 12-13-n jön. Lehet, hogy cisztám lett??????? :shock: Vagy a sok b*zi gyógyszer tönkrevágta a ciklusomat????

Marietta, Neked mikor cisztád volt, akkor volt ilyen?

Az út még nem biztos, csak ha sikerül jó last minute utat találni, úgyhogy most vadászom ezerrel :D Ha nem, akkor is megyünk, de akkor febr-ban :D

Kép
vickybabe

Vicky!

Nyugi,tutira nincs cisztád!!! Ha jól emlékszem duphastont szedsz ugye??? Amikor én azt szedtem ahogy abbahagytam a gyógyszert két napig semmi és utána a 3-ik napon jött piri!!!!! De volt olyan is (ez ritkábban) hogy gyogyi abbahagyása után egy hét múlva jött!!!!! Úgyhogy nyugi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
csipcsab

Marietta, köszi, remélem igazad van! Igen, duphaston volt, úgyhogy várok türelemmel...a petefészkem is szúrkál, máskor piri előtt nem szokott, ezért is aggódtam a cisztán...

Kép
vickybabe

nekem is van kis mikulásom! Kép

itt pedig alszik az új fülessel
Kép

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Köszönöm az aggódást, jól vagyunk, csak egy hatalmas depresszió magába zárt és nem tudtam kitörni belőle :( Nem tudom, mi történt velem, de már jól vagyok hála kis családomnak. Aztán akartam ám írni nektek bár biztató szóért, de az internetünk "elromlott" és hol volt hol nem volt. Mától talán működik. Megkaptam Szeri üzijét is, de mire válaszolni akartam már megint nem volt net. :evil:

Ezek a kis mikulások fantasztikusak, olyan jó rájuk nézni :lol: :lol:

Vicky,
sajnálom :( de ez a Kenya jól hangzik :lol:

Orsi,
bosszantó ez az ovi helyzet. Szegény Domi gondolom már ki van éhezve a társaságra

Majd még írok, de most ébredezik a kis zseboroszlánom. Majd még később írok.

Kép
Kép
adrienna

Adri jó hogy itt vagy!!
én az elején voltam szarul,hormonok meg a kórházi bejelentés (Anyuka mondták hogy baj van a babával?) aztán homeost ettem meg színt vallottam Ricsinek hogy nem ok a dolog és figyeljen rám nehogy gond legyen.

pont az előbb jutott eszembe hogy hétfőn lejár a 3 hét és telefonálnom kell hogy jó e a ct?!

Bridzsi

Kép
esztora

Drága Csajok!

Annyi mindent szeretnék írni, de alig van időm olvasni, írni meg... :cry: :cry:
Mióta dolgozom totál elvagyok havazva, alig érem utól magam. :(

Ma Mikit néztünk MArcival, majd rakok fel képet. :)

A kis fórummikik nagyon cukik.

Drága Vicky:
jó pihenést és azért ne add fel. :wink:

Adri:
remélem már kilábaltál a depiből. +++++++

Merike, Toti:
mivan Veletek?

Orsi:
sajnálom az ovit.

Szerike:
hatalmas és gyönyörű a kismikid. :)

Fioo:
csak nem?? :lol: :lol: :lol: 8) 8)

Kismamik:
pihizzetek, élvezzétek az utolsó karácsonyotokat kettesben. :wink:

:arrow:

Kép
Kép
h@jni

Adrikám, nagyon sajnálom a depressziót, klassz, h kilábaltál belőle. Féltem, h nem jól vagytok, mert rég voltál, és nehéz időket éltetek Gáborkával, amikor utoljára írtál.

Én meg épp ma gondolkoztam azon, h én vhogy a fiam mellett voltam olyan fáradt, ami vmi depiszerű állapotnak jól megágyazott. Most meg a napokban volt, h a kislány keveset aludt, én is, no, akkor megint érdekes voltam, csak másképp. Olyanokat csináltam, amik utólag elég hülyeségnek tűntek. Nem nagy, csak kis hülyeségek, de azok.

Juj de édi Nyunyi, ahogy alszik!
Meg tettenért Mikulásként is nagyon ari! :wink:

Hajni, ez a kettesben-karácsony elgondolkoztatott. Az jutott eszembe, h az egy cél lehetne, h tudjon úgy örülni a házaspár egymásnak, amikor újra kettesben vannak, mint amikor még kettesben voltak. Úgy értem, miután kirepültek a gyerekek.

Kép

Kép
nán-dorka

Kép

Boldog szülinapot a nehézgépkezelőnek. :lol:
Lilla is kamiont, meg traktort akar karácsonyra. Igazából már a télapótól is azt várt, de hát ő hagyományosan könyvet hoz. :wink:

Nem tudom csajok, teszt a szekrényben pihen, de szerintünk a fádadságtól nem jön meg. :roll: :(

Adri! :( Jó, hogy túl vagy rajta!

Hajni, ilyen sok a melo? :shock:

Vicky, én nem értek ezekhez a gyógyszeres dolgokhoz, de ha nem jött meg, még van remény nem? :oops:

KépKép
KépKép
fioona

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?