Sziasztok!
Már napok óta készülök írni, de eddig nem sikerült. Na de majd most!
Eltűnésem oka, hogy a férjem itthon volt egy hétig.
Juj de jó volt!
Balázs sokat fejlődött, amióta nem írtam. Sikongat, hatalmasakat beszélget, négykézláb ringatózik és olyat is csinált már, mint Oli, hogy próbált előre menni és arcra esett. Legjobban még hátrafelé teper, ez nagyon megy neki. Olyat is produkált már, hogy a térdén nem támaszkodott meg, hanem a lábain. Forog oda-vissza. Nagyon jó kedve van mostanában, tényleg csak akkor balhézik, ha a pelus tele, vagy éhes, vagy álmos. Az éjszakákat végigalussza, napközben délelőtt és délután is alszik két órát. Imádja magát a tükörben nézegetni, teljesen odáig van, ha magát látja. Alig lesz ego, mi?
Borzasztóan akaratos az úrfi. Vannak is ebből problémák és akkor úgy tud hisztizni, hogy ajajajjj…
Az egyik fogacskája már kibújt, de már a másik is mintha jönne. A kaja már nagyon jól megy. Tejpépet is adok neki, meg főzi, meg gyümi, tápit pedig már csak reggel és este kap. Szerencsére mindenevő kiv. cékla, na az nem ízlett neki. Már husit is eszünk ám!
Voltunk csípőszűrésen ismét, meg is röntgenezték és minden oké a csípőjével. Pénteken megyünk neurológushoz. Nekem van egy olyan sejtésem, hogy a gerincével lehet probléma azért féloldalas kicsit… Ez lesz a következő, amit megnézetek nála.
Én is vágattam a hajamból, szülés óta nem látott fodrász, így ideje volt. Azóta nem is hullik annyira.
Ti készültök már a karácsonyra? Milyen ajándékot vesztek a gyerekeiteknek?
Erről jut eszembe, hogy csináltattam asztali naptárat a nagyszülőknek Bali képeiből, nekem tetszik, most akciós a rossmannál és a dmben is.
Ti engeditek, hogy nézze a tévét? Bali nagyon imádja (nem is hallottam még olyan gyerekről, aki nem), ennek ellenére nem engedem, hogy nézze.
Bodzi azt hiszem te kérdezted még anno a pelust. Nekem nagyon bevált a Lidl féle, szerintem még jobb, mint a liberó, az áráról nem is beszélve (a midi 32 Ft/db)
Bébiételeket szerintem is fölösleges felbontani, ha csak kóstoltattok. Én egyébként is mindent frissen szeretek neki megcsinálni, bébiételt csak, ha nincs időm főzni.
Vicky: nagyon-nagyon-nagyon sokat gondolok rád és izgulok érted!!! Már csak egy-két nap… A titkos nevekbe mikor avatsz be bennünket?
És ne izgulj… teljesen megértem az érzéseidet, valószínű én is ezt érezném a helyedben, de fő a pozitív hozzállás, az meghozza a gyümölcsét.
Marietta: valóban nagy a pocid már, egyébként megsúgom, hogy nekem is azonnal meglátszott, de nem volt azért ekkora, mint a tied. Elképzelhető, hogy fiú gyermeket hordozol a szíved alatt.
A bandázs nekem is bevált, egy-két hónapig tudtam a régi gatyóimat így hordani.
Nagyon édes a maszatkátok, olyan jó ilyen felvételeket látni újra itt a topicban!
Angyalkrisz: Csenge nem semmiket produkál! Hát nem irigyellek, hogy ilyen korán elkezdte… De hozzáteszem irtó ügyes a kiscsaj és micsoda ereje lehet!!! Jó a cumiskép.
Orsi: a szemszín két éves korig változhat úgy hallottam. Sajnálom ezt az ovikérdést, dühítőőő!
Ragota: ajánlom neked a hullahopp karikát. Nekem egész szépen lehúzódott a hasam. Jelenleg 51 kg vagyok a 162 cm-hez.
Nikó: nálad mi a helyzet? Te is egy hét múlva tesztelhetsz…
Pinkiné: ne izgulj, egyszer majd beindul a hízás. Klasszul alakulnak a dolgaitok! Drukk a mai uh-hoz!
Arwen: annyira sajnálom a nagyidat. Teljesen veled érzek, anno én is éltem át ilyen érzéseket. És a legborzasztóbb, hogy az ember nem tud semmit tenni…
Nyugodj meg Ati forgását illetően, Bali is későn kezdte, most meg le sem lehet lőni. Vannak lustább gyerkőcök…
Mensivel kapcsolatban nem igazán tudok mit mondani, nekem az első olyan fura volt, alig volt vérzésem, azt is hittem, hogy ez biztos nem az, de amikor egy hónap múlva ismét jelentkezett akkor már normális formában, megnyugodtam, hogy ez az. Viszont színre már nem is emlékszem olyan régen volt (nekem ugyanis megjött 6 hét után).
Nán-dorka: gratulálok a 6. hónaphoz! Dorka nagyon kis szexi ebben a csíkos harisnyában. Miket csinál már?
Hajni: Lilla szép nagy!
Fioona: te jó ég, de durva!!! És most milyen megoldásra jutottatok? Oli borzasztóan ügyi. Majd képet kérünk ám!
Adrival mi lehet??? Nagyon régen volt. Azt hiszem küldök neki üzit.
Ragota, Bodzi, Meri, Toti,???? Vivi is remélem nemsokára írni fog.
Bocsi,hogy egy fél oldalt beterítettem…
most mennem kell, még most díszítem a lakást karácsonyi öltözetbe.
Pusz Nektek!