Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ági! Ajándék kérdése: szerintem nem hülyeség, csak ne nagy dolgot vigyél neki, m akkor később is elvárja. Ha úgy érzed h megérdemli, akkor nincs ezzel semmi gond. Én is gondolkodtam tavaly ezen, de mivel a hátam mögött álltak kolegák, h menj az én dokimhoz, m az szuper;de az én dokimnál nincs jobb..., így nem vittem. Pedig nagyon megérdemelte volna. De anélkül is maximálisan segített és foglalkozott velem.

Teri

KépKépKép
pruci

sZISZTÓK!
UJJ VAGYOK ITT.
BABÁT SZERETNÉNK MI IS A PÁROMMAL.
:D
Vendég

Pumpóka!
Klasszak a picúrka rugik! :lol:

Évi!
Tényleg érdemes turiban vásárolni, nagyon jó dolgokat lehet kifogni, amúgy meg ezeket a kisruhákat még le sem tudják "lakni" a babók.
Viszont tudok ajánlani egy boltot: Mária bababolt, a Visegrádi és a Balzac u. sarka a 13.ker-ben
Rengeteg ruha van, PICI mérteben is!, az árak szerintem elfogadhatóak, és a ruhákon minden mást is megtalálsz, amire szüksége lehet egy kismaminak és babának.
megkukkanthatod:www.bebibolt.hu
ha jól emlékszem ruhák ide sajnos nem igazán vannak felrakva :?

Kép
Kép
meli30

Tényleg nagyon pang a topic!!!

Halihó lányok, hol vagytok???????????
Vendég

én vagyok, de sehol soha senki. így aztán nem reagáltam magamra :)
kerekpocak

Találtam a vaterán egy babakocsit, ami ugyanilyen és nagyon jó ára van. Ha apát rá tudom venni, akkor ilyen lesz a babakocsink:

Kép
Vendég

Na, csak hogy ne pangjon annyira ez a topic, pakolásztam a régi képeket, ime egy kettő:

Atissal pocisan:

Kép

Barnus félpercesen:

Kép

Kedvenc képem, a nagyember és a kisember, avagy Öcsém és az 1 hetes Barnusom:

Kép

Nem a legjobbak, fényképről fotóztam őket.... de talán láthatók....

Ági
Vendég

Sziasztok!

Végre jó hírem van!!!!!
Csütörtökön mindenki nézze a tv-t, nagy valószínűséggel benne lesz, amint Demszky délelőtt 10-kor átadja az új szülőszobákat!!!! :lol: :lol: :lol: Előreláthatóan csütörtökön délután-estefelé már ott szülnek a kismamik. Ez mostmár TUTI. Úgyhogy minden finisben levő: HAJRÁ!!
Annyit tudtam meg még, hogy 4db 1ágyas szoba lesz+1 háromágyas vajúdó. Szóval ne feledjétek, ezentúl, ha szülni mentek, a második emeletre induljatok!!
Holnap indulunk bevásárló-körútra, majd beszámolok róla.
ÁGI+MELI: köszi a tippeket, mindjárt ránézek a honlapokra. És előre is köszi, ha lesz pici ruci az ismerősöktől!
Ági: Egész nagy pocid volt Atissal. Én már most úgy gondoltam, hogy simán beillenék úgy 8-9 hónaposnak, de akkor még gyúrok 8) . Tegnap volt egy jó élményem, amit meg kell osszak veletek:először kaptam helyet a metrón :P . Egy fiatal csaj adta át a helyét. Most, mikor már kellően látszik a dolog, a bő kabátom egész jól eltakarja, így valahogy senki nem veszi észre/ vagy nem akarja észrevenni/ a tömegközlekedésen, úgyhogy én ennek tegnap nagyon örültem./Már csak azért is, mert hosszú távon nem nagyon tudok állni. Na megyek,megnézem az oldalakat, aztán alvás. Jó éjt!

Éva

Kép
évi_76

Na, de jó! :D

Évi, ismered az ikresek.hu oldalt? Remek társaság, tapasztalt anyukák is, és ott van egy manócsomag-program, a korababás mamiknak van rengeteg minibaba-ruha kölcsönbe, ez forog körbe, amíg kell, használjátok, aztán megy a következőhöz. A 44-es rucikat annyira hamar kinövik...

Én hosszú távon nemhogy állni, de menni sem nagyon tudok :oops:

Kép
babyteve2

Sziasztok!
sajna senki nem válaszolt nekem :cry: .
Ismét megprobálom hátha ma sikerül.
2006ban én is a Jánosban szültem a Szentkikályi dokinál nagyon tuti doki.
Amint irtam tervezünk még 1 babát csak olyan gyorsan változnak a dolgok és szerettem volna tudni mit szedjek a tervezett várandoság elött.
Ki mit mond mi a véleménye,ti ugyis ebben "éltek "most sokat tudnátok segiteni.
Köszi és válaszoljatok légyszi
Vendég

Mókuska!

Sok mindent én sem tudnék hozzáfűzni.... tervezett várandósság előtt nem szedtem semmit, amikor viszont megtudtam, hogy ketten vagyunk, el kezdtem szedni az Elevitet.

Kép
Kép
meli30

Hááááááát, igen, a BKV-s utasok hozzáállása a kismamikhoz.... nem a legjobb tapasztalatokkal rendelkezem :evil:
bár, amikor Rékával babakocsiztunk, mindig segítettek leemelni :)

Kép
Kép
meli30

Sziasztok Mindenkinek!

mókuskám:
én sem szedtem semmit előtte de mikor megtudtam hogy terhes vagyok bementem a patikába és megkérdeztem a patikust hogy mit ajánl, természetesen végig sorolta az ismert és reklámozott vitaminokat. Majd megkérdeztem hogy melyik a legolcsóbb? Erre azt felelte hogy a Pregnavit kapszula! Megnézettem vele hogy miben különbözik az összetétele a drágábbaktól: hát semmiben! Csak nem költenek reklámra és azt nem is kell kifizetnem! Tehát én azt szedem és a dokim is áldását adta rá!

Más: Már annyira várom a januárt hogy kibújjon a kis Ati! Annyira nehéznek érzem ezt a terhességet, mindenem fáj! Mióta befordult feszíti a szeméremcsontjaimat, legalábbis estére úgy járok mint egy tojógalamb! Anna lányom meg is említette hogy: Anya te mostanában mindig fáradt vagy! és ez tényleg így van :cry:

Orsi

Orsi

Kép

Kép

Kép
orsi71

Köszi az infokat.
Még 1-2 kérdés ki használt ovulácios tesztet vagy kalkulátort?
Mennyire biztos?Mi most nagyon fiúra gyurunk vmi jó kis "recept"? :lol:
Vendég

sziasztok,

Elég nagy volt a pangás, de végre beindult az élet :).
Mókuska, fogalmam sincs az ovulációs tesztekről - én csak annyit hallottam róluk, hogy piszok drágák... Más hátha tud ebben segíteni. Egyébként én az "éleslövészet" előtt 2-3 hónappal elkezdtem elevitet szedni, mert éreztem, hogy erre szükségem lesz, és még most is szedem.
Képzeljétek, ma voltunk a gyerekek -1. mikulás bulijában, szintén itt a babaneten bandáztam össze a vecsési anyukákkal, és olyan klassz a társaság, hogy meghívtak az eseményre, a gyerekek is kaptak Marci+Csenge felirattal miki csomagot (mi pedig szerintem az Apjukkal hamarosan felzabáljuk az egészet :oops: ) :) :) :)

Jó éjt mindenkinek,
Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Mókuska!

2 hónap után már kezdtem majrézni, ezért kipróbáltam egy doboz ovulációs tesztet. 1 dobozban 5 db van, felkerekítve 3000 Ft. Nagyjából kimutatta amit kellett, és sikerült is akkor teherbe esnem :lol: :lol: :lol:
fiúra a recept: kimondottan az ovuláció napján kell "csinálni", a lányt ov. előtt 2-3 nappal....... ha jól emlékszem :roll: :lol: :roll: :wink:

Kép
Kép
meli30

Kata!

Csokiiiiiiiiiiii...................... :lol:
Én a gyerekek mikuláscsomagját pusztitom esténként, úgyis csak rontja a fogaikat :)
Najó nem eszem meg előlük, dehogyis, csak csenek kicsit belőle... bár én is kaptam mikire anyóstól egy mercit, de az még aznap lecsúszott :) nem is tudom, honnan jön fel ez a sok kiló rám??? :lol:
Egy kis hurka, éjféli somlói, csokika reggel, délben, este, sajtos kifli, mert az olyan fini, pogi, kakaós csiga........ atyaég, nemhiába fél a párom, hogy elhizok ezzel a gyerekkel....
Látszik, hogy lány, már most hajlamos a hizásra, a fiúkkal nem hiztam szinte semmit, most meg.................... :)

Mókuska!

Én nem szedtem semmit a terhesség előtt. Amikor megtudtam, baba lesz, akkor kezdtem a Gravidát (annak is még elég türhető az ára), de az a doboz van meg, amit akkor vettem, 5 hónapja :) mindig elfelejtem bevenni
:roll: viszont a MagneB6-ot szedem, azt a doki mondta, mert sokat feszült a pocim az elején és még most is néha, úgyhogy azt még nem hagytam abba, csak most már nem rendszeresen szedem, hanem amikor feszit, aszonta doki, akkor kapjak be egyet.
Ovulációs tesztet nem használtam, akkor akartam pont venni, mikor teherbe estem. Legalábbis úgy gondoltam, ha megjön, akkor veszek egyet, hogy lássam, mikor lépjünk akcióba (bár ezzel sok gond nem volt, minden estét kihasználtunk, nagyon akartunk babát) :) igy gőzöm nincs arról sem, mikor fogant, de kislány lett. :)

Orsi! Pontosan mikorra vagy kiirva? Most nem tudok számolni :)
Csak kiváncsi vagyok, mennyire születik közel az én Atisomhoz (jan.15.) :)

Ági
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk a nagy bevásárló-körútról és háát mit mondjak.. nőből vagyok...imádtam, élveztem a bababoltokat. :oops: :P . Sikerült jó sok pénzt elköltenünk, de annyira örülök az új holmiknak! Rucit csak néhányat vettünk,viszont megvan a kiságy+matrac, fürdetőkád, babahordozó meg még néhány apróság. Persze sokmindent kaptunk is már, lényegében a babakocsi/k/ van/nak/ hátra,azzal viszont várunk,amíg kibújnak/ most csak kinéztük, a legvalószínűbb megoldás az ikerkocsi-2-es- és egy szimpla lesz/. Aminek még nagyon örülök, az a szopisfotel. Nagyon szuper, amint hazahoztuk, kipróbáltam, hát úgy elringatóztam benne, hogy majdnem elaludtam. Remélem, a gyerkőcökre hasonló hatással lesz :wink: .
Amit tegnap elfelejtettem írni, bár ez már talán nem újdonság, hogy a szülészeten folyamatos teltház van, "potyognak" a babák, úgyhogy a csaszisokat is hazaengedik 3 naposan, ha nincs baj+ha a baba eltöltött bent 72 órát.
Most van egy baba, aki 23 hétre született 610g-mal pár napja.Tegnap még élt, nagyon remélem, ez továbbra is így marad és majd ha egy kicsit összeszedi magát, egészségesen hazavihetik.Szurkolok nekik :!: ++++++++++++++++++++++++++

Mókuska!
Sajna én sem tudok jó receptet mondani, csak annyit, hogy én a próbálkozások előtt 1-2 hónappal már szedtem Elevitet, később áttértem a Gravidára,/ mert az olcsóbb/+ a doki folsavat is javasolt. Mindenesetre valamelyik vitaminkészítmény ajánlott, már a teherbeesés előtt./Amúgy a dokidat nem ismerem, sorry.../

Orsi!
Kitartás!!!!!Január mindjárt itt van, csak előbb jön a Mikulás+ Jézuska. Várd meg az ajándékaidat, bulizz egy utsót Szilveszterkor, erre egy kicsit pihenj rá és jöhet a kisfiad!Mennek az energiák!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Babyteve!
Nem ismetem ezt az oldalt, köszi, mindjárt megnézem!

Éva

Kép
évi_76

Évi!

De jóóóó nekeeeeeed! Már én is úgy várom, hogy menjünk és vegyünk ami kell a picúrnak, de sajna nekünk sok mindent nem kell. Ami nagyobb dolog, az a babakocsi, mert hiába kapunk, nekem saját kell, sajnos, erre nagyon háklis vagyok :)
meg tényleg egy-két apróság majd, mellszivó meg kisrucikból talán egy-kettő, bár félő, hogy még elrakni sem fogom tudni, annyi ruhácska lesz......
és persze, ez jó, mert méregdrágák a babaruhák, tudom, de legalább egy-kettőre szükség lehetne, hogy azt én vehessem :(
Kapásból akiktől kapunk, fejenként két zsáknyi ruhát mondtak, és még ki tudja, ki jelentkezik be, hogy őneki is van.....
Lehet, hogy Zsófival hamarabb fogom kezdeni a babaruha-válogatást, mint a fiúkkal, velük nem volt ennyi ruci kilátásban. :)

Mindenesetre mondtam a páromnak, meg anyumnak, hogy januárban szándékozom elhozni a kiságyat az uncsinővéremtől, hogy tudjam hova pakolni a cuccokat, mert az első adagot most hétvégén fogom kapni. Barátnőm is januárban akarja odaadni a ruhákat (megvárja a 6.hónapot, babona szerint) :) igy kelleni fog, mert szekrényt szerintem majd február környékén fogunk venni, addigis tenni kell vhova.....

De azért irigykedem, annyira jó volt első babásnak lenni, hogy megvehettem mindent, ami kellett és olyat, ami nekem tetszett!!!! :)

Ági
Vendég

Mókuska! Én nem használtam ovulációs tesztet, egy doki azt mondta h hőmérőzzem magam minden reggel. Én hőmérőztem lelkesen, de amikor megfogant Petra, akkor baromira nem volt magasabb a hőm, m az átlag. Na de az a lényeg h összejött. Aztán nem is ennélk a dokinál szültem.:oops: Vitaminokkal nagyon vigyázz, szerintem elég a magne b6 és a folsav. Én Gravidát szedtem, aztán 4200g-os babát szültem. Nagyon felfújják a babát a vitaminok! kezdetben persze nyugodtan, de a vége felé... A fiú vagy lány kérdésről találtam ezt a cikket. Olvasd el, hátha segít! http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=1398

Teri

KépKépKép
pruci

Najó, azt hiszem, nem is veszek be több Gravidát! :lol:
Nem akarok 4 kilós babát szülni, elég volt a 3kilós lurkókat világra hozni. :)
Mondjuk, a doki nem is mondta, hogy szedjem, önszorgalomból gondoltam, nem ártok vele, mikor rákérdeztem nála, azt mondta, szedhetem, de sok értelmét nem látja, mert tökéletes a vérképem..... Ezennel abbahagytam! Esetleg vkinek átadhatom????
Van még benne 14 szem.
Egyébkéntis utáltam, mert félbe kellett törnöm, ha le akartam nyelni és még igyis öklendeztem utána. Nem tehetek róla, nem birom a buzinagy gyógyikat lenyelni, és a gyógyszertárban megnyugtattak, hogy minden terhesvitamin ugyanekkora......
MagneB6 marad, azt le tudom nyelni, mert tökjó formája van és csúszik. :)

Szóval, akinek kell fél doboz gravida, kérek priviben cimet és elküldöm postán!!!!!! Az első jelentkezőé!!! Már ha kell valakinek. Kidobni nem akarom, ahhoz drága! De tartogatni sem!

Ági
Vendég

Ági! Ha nem jelentkezik senki és ezt a dobozt még beszeded, nem lesz nagy a baba. A rizikó már a végefelé van (azt hiszem az utolsó 3 hónapra mondják, h akkor fújja nagyon). Nekem is hiába mondta a véédőnő h ne szedjem m szuper a vérképem, én folytattam, h az nem árt a babának... A dokinak nem is mertem mondani h önszorgalomból szedem, m csak jól letolt volna. :oops: :oops: :oops:

Teri

KépKépKép
pruci

Pruci!

Kedvem sincs szedni, ahogy irtam, nehezen nyelem le. Azért fogyott belőle össz 16 szem 5 hónap alatt :) az is inkább az első 3 hónapban, mert akkor féltem annyira a vetéléstől, hogy mindent beszedtem volna, csak biztonságban tudjam a manót.... :)

Ági
Vendég

hello Lányok,
Képzeljétek, ma reggel voltunk a Praxisban Győrffy Mátyásnál UH-on, és 150%, hogy Csenge és Marci lesz a két törpe, jól látták a 18 hetes UH-on is a nemüket, hurrrráááááááááááááááááá :) :) :)

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Ez töjó, Kata! Akkor gondolom, most már ti is teljesen megbizonyosodtatok róluk! :) Nagyon várom már énis a 4D-s uh-t, de csak januárban megyünk valószinüleg :( a karácsony mindent elvisz :(

Én is szeretném látni Zsófit, meg hogy még egy orvos megerősitse, hogy kislány. Hiszek én a dokinak, mert annyira biztosan és gyorsan megmondta, lány lesz, de mégis...... jó lenne látni is :)

Látom, senkit nem izgat a Gravida........ :( pedig szivesen adnám :(

Miki-fiúk:

Miki-Atis:
Kép

Miki-Barnus:
Kép
Vendég

Kata!
Gratulálok még egyszer Csengéhez és Marcihoz!!! :lol:

Pumpóka!
Tündériek a fiaid, nagyon hasonlítanak egymásra! :wink:

Kép
Kép
meli30

lányok (az anyukásban manó láz van...:))

de gondoltam ide is felteszem:

http://www.elfyourself.com/?id=1198983049

BOLDOG MIKIT KÍVÁNUNK :)
kerekpocak

Én sem bírom ki, csak állandóan lefagy az oldal, és nem tudtam még megcsinálni. :(

Nelly

Kép
breeki

Bocsi, ezt nem ide akartam írni, hanem az amyukásba.

Nelly

Kép
breeki

Zsófi!

Végre rájöttem, hogyan kell! :)

Ime: :lol:

http://www.elfyourself.com/?id=1211813553

Ági
Vendég

CSÁÓ LÁNYOK !
Köszönöm a segitségeteket már el is döntöttem ,hogy elevitet szedek még meg nem tudom, hogy baba lesz./a rokonom Törökböl nagyon olcsón hozza./
Ovulácios tesztre csak annyit hogy a segitségettekkel találtam 1 oldalt ahol egy olyan tesztet sikerült találnom hogy csak 1 *kell megvenni és "örökké" lehet használni.A neve:pg/53 és 2500ft körül van.Ha érdekelne valakit vagy esetleg tapasztalata van mondja el nekem.
Szívbő gratulálok kevinszpészinek az ikrekhez.Jó a névválasztás.
De most nagyon örülnék ha +jönne mert betegek vagyunk. :cry:
Ma hallotam a hirekben átadták a szülőszobákat .Ti is már ott szülhettek.A régi 1 ágyas sem volt roszz.Ki választ szülésznőt?Ennek van anyagi vonzata?Ha nem lenne vészes akkor én is választanék ,azt akinél anno szültem.
Vendég

Helló Csajok! :D

Ígérem mostmár nemsokára visszaolvaslak benneteket, és reagálok is. :oops: Kép itt még a kórházban 2 naposan
Addig is engedjétek meg hogy egy kicsit dicsekedjek :lol:
Kép pár percesen
Kép úton hazafelé
Kép pancsi után
Kép kisangyalunk

KépKépKép
szilvianya23

Szilvi!

Jól irtad, egy igazi kis angyal!!!! Gyönyörű!!!!! Nagyon-nagyon gratulálok hozzá, legyetek nagyon boldogok immár hármasban!!!!!
Már megint ezek a hormonok :cry: :lol: :cry: :lol:

Azért irj majd, hogyan zajlott Janika születése :) én nagyon várom a beszámolót! Nem a visszaolvasás fontos, élménybeszámoló fontos tőled!!!!!!! :) Puszi nektek! Vigyázzatok erre a gyöngyvirágra!!!!!
Ugye, hogy a világ legszebb ajándékai???? :) Minden szenvedés érdemes értük!!!! :)

Ági
Vendég

Mi van veletek???????

Mindenki eltünt?

Reméltem, meglátva Szilvi Janika képeit, hogy talán erre felbolydul a topic, de ismét magamat látom.... :)
Vendég

ági, nem jössz át az anyukásba néha?

JANIKA NAGYON GYÖYÖRŰ ÉDES!!!!!!!!
kerekpocak

Szilvi, gyönyörűűűűű a bébid! :D

Kép
babyteve2

Szilvi!
Örülök, hogy jól vagytok, és én is csak csatlakozni tudok a lányokhoz, gyönyörű kisfiad van!!! :lol:

Mókuska!
Ismerem a Pg53-at... ez egy minimikroszkóp, és a nyál ill. a hüvelyváladék kirajzolódásából lehet következtetni az ovulációra.
Namármost nekem az első alkalommal amikor teszteltem magam(miután abbahagytam a gyógyszert, és még nem lehetett akciózni), azt láttam amit kellett, gyönyörűen mutatta a peteérést, utána viszont sosem sikerült :(
Ezt követően miután eltelt 2 hónap és sehol senki :cry: , vettem az 5 db-os ov.tesztet a dm-ben, ami viszont kurva drága(3000Ft), viszont ez gyönyörűen kimutatta a peteérést, és sikerült teherbe esnem.
Ja, én a Pg53-at patikában vettem, és 2000 Ft alatt.

Kép
Kép
meli30

Sziasztok!
Néha bekukkantok hozzátok is.
Képekre reagáok is:
GYÖNYÖRŰ JANIKA! MÉG EGYSZER GRATULA SZILVIANYA!
Ha lesz időd gyere az anyukásba is!!! Várunk!

Kép
viky30

pg 53 nekem sose mutatott semmit.
kerekpocak

Szilvianya, Janika gyönyörűséges :) :) :)
Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Sziasztok Lanyok!

Megszületett Flóra Hanga kislanyunk a 38. hétre.
Most csak képet küldök, de majd írom a szülés történetét.
Molnar Dr. bacsink fel is rakta a képet a kórhaz honlapjara, köszönet ezért is érte !!!: http://www.golyahaz.hu/babak/36
:lol: :D :wink:
Kép : a kórhazban a szülés utan rögtön

Kép Hazafelé menet

Kép Itthon

Kép;

Kép
angyalka1

Gratula, Angyalka a gyönyörűséges Flórához!!! És ez a hajzuhatag... egy igazi kislány! :lol:

Kép
Kép
meli30

Angyalka, gratula! :D

Kép
babyteve2

Sziasztok Lányok!

Ezer éve nem volt időm írni, no de most végre!

Mókuskám!

Én szedtem terhesség előtt heti 2-3 elevitet és nagyon áldásosnak bizonyult, úgy el kezdett nőni a körmöm és a hajam, hogy csak na :)
Ovul. teszt. Az is volt. Nekem egy doboz (azaz 5 db) elég volt, asszem maradt is kettő és a gyerkőc egyből jött.
Én annyit olvastam fiú-lány kérdésről, hogy ha egy picit jobb esélyt akarsz magadnak 50-50%-nál, akkor korai ovulációban a fiú a kicsit valószínűbb, ovuláció után - gondolom kb. 12-24 órával - a lány. Nálunk az ovul. teszt pont egy együttlét után jelzett, hogy akkor most 24 órán belül tessék csinálni vmit. Kb. 24 óra elteltével is úgy alakult a szitu és végül fiú lett.

Korábban amúgy próbálgattam a pg53-at, de nekem nem működött kristálytisztán a módszer, úgyhogy lemondtam róla, mert akkoriban még fogamzásgátlásra kellett volna.

Kata!

Képek vannak UHról? Lassan-lassan én is megint bejelentkezem egy 28hetes mozizásra.

Szilvianya!
Gyönyörű a gyermeked!

Angyalka!

Nagyon gratulálunk Nektek!!!

Eszter

Kép
eszter.eu

És még egy kérdés:

Úgy tűnik, kapunk márciusban kölcsönbe egy babakocsit. Bergon a márkája (ha jól emlékszem), magyar gyártmány, szemrevételzés alapján jónak tűnt a konstrukció és mindent tud, amit én egy babakocsitól elvárok. Használt már valaki ilyen márkájú kocsit? Ha jól tudom, 45ezer Ftért vették 1,5 éve. Itt a képe:
Kép

Azért kérdem, mert ha vmi miatt mégsem tudják majd kölcsönadni, ennyiért nekem jutányosnak tűnik. Sportkocsivá alakítható + nagy rakodófelület, 180fokig dönthető, bolygókerekes, áthajtható kar, nem tudom hány kiló. Nem túl nehéz, viszont jó nagy, akár még az elevites 4 kg-os baba is belefér :)

Eszter

Kép
eszter.eu

Angyalka, gratulálok, nagyon szép a kislány!!! :)

Eszter, vmiért nem tudok képet csatolni, a jpg-re, tif-re, bmp-re is azt írja ki a rendszer, hogy a "fájt típusa nem megfelelő", basszuskulcs :(

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Kata,
Nem lehet, hogy túl nagy a fájl?

Eszter

Kép
eszter.eu

Próbálkoztam már mindennel, lekicsinyítettem 50 KB-ra, de így sem engedi... :( :( :(

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Helló lányok!

Megvolt az uh az I.es klinikán...9-re mentem, 11.40-kor léptem ki a kapun :evil:
Nem szívódott fel a ciszta, szerdára kaptam aminocentézisre időpontot, mert 1 %-ban fenáll a 18. kromoszóma rendellenessége. Ha valóban ez a diahógnózis, meg kell szakítani a terhességet. Ezek a száraz tények, én meg kiborultam. :cry:

Kép
Kép
meli30

Meli, ne aggódj, az utóbbi időben több ismerősöm is volt amnio-n, és senkinél nem volt semmi gond, ráadásul a beavatkozásból sem éreztek semmi, az egyetlen kellemetlen dolog az volt, hogy utána több napig feküdniük kellett.
Szóval ne izgulj, nem lesz semmi probléma!!!!!!!!
Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?