Kata!
Csokiiiiiiiiiiii......................
Én a gyerekek mikuláscsomagját pusztitom esténként, úgyis csak rontja a fogaikat
Najó nem eszem meg előlük, dehogyis, csak csenek kicsit belőle... bár én is kaptam mikire anyóstól egy mercit, de az még aznap lecsúszott
nem is tudom, honnan jön fel ez a sok kiló rám???
Egy kis hurka, éjféli somlói, csokika reggel, délben, este, sajtos kifli, mert az olyan fini, pogi, kakaós csiga........ atyaég, nemhiába fél a párom, hogy elhizok ezzel a gyerekkel....
Látszik, hogy lány, már most hajlamos a hizásra, a fiúkkal nem hiztam szinte semmit, most meg....................
Mókuska!
Én nem szedtem semmit a terhesség előtt. Amikor megtudtam, baba lesz, akkor kezdtem a Gravidát (annak is még elég türhető az ára), de az a doboz van meg, amit akkor vettem, 5 hónapja
mindig elfelejtem bevenni
viszont a MagneB6-ot szedem, azt a doki mondta, mert sokat feszült a pocim az elején és még most is néha, úgyhogy azt még nem hagytam abba, csak most már nem rendszeresen szedem, hanem amikor feszit, aszonta doki, akkor kapjak be egyet.
Ovulációs tesztet nem használtam, akkor akartam pont venni, mikor teherbe estem. Legalábbis úgy gondoltam, ha megjön, akkor veszek egyet, hogy lássam, mikor lépjünk akcióba (bár ezzel sok gond nem volt, minden estét kihasználtunk, nagyon akartunk babát)
igy gőzöm nincs arról sem, mikor fogant, de kislány lett.
Orsi! Pontosan mikorra vagy kiirva? Most nem tudok számolni
Csak kiváncsi vagyok, mennyire születik közel az én Atisomhoz (jan.15.)
Ági