Új privát üzeneted érkezett!

Így kell napra kész lenni :mrgreen:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Barbi!

Boldog névnapot kívánunk!

Kép

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Viktor!

Csodálatos híreket hoztál! Fantasztikus milyen erős babáitok vannak!
Csillát pusziljuk és várjuk haza. Bár ha hazajön, akkor hogy lesz ez a babalátogatás :shock: :shock: Hazaengedik úgy hogy a gyerekei kórházban vannak? Akkor aztán tényleg nem fogja tudni őket ellátni tejcsivel, vagy ez már egy leírt dolog?

Megmondom őszintén, kiakasztott egy kicsit, hogy nem kaphatják meg a tejcsit a babák :shock: :shock: :shock: Mi az hogy olyan vérnyomáscsökkentőt adnak ami miatt nem lehet szoptatni?? :shock: Ez gáz :evil: :evil:
Baromi okos lehet az orvos aki ezt kiírta a Csillának :evil: Ekkora barom volt anno a gyerekorvos is ott ahol szültem. Ő is azt mondta szedjek olyan gyógyszert a vérnyomásomra ami miatt nem szoptathatnék, és majd tápozzák a Ricsit. A dokim meg majd szívinfartust kapott mikor mondtam neki ezt. Szerinte akettő együtt is működik, és láss csodát, működött. Ezért nem értem ezt :shock:
Bocsi, ezt nem bírtam magamban tartani :oops: :oops: :oops:

És akkor rólunk egy kicsit 8)

Megint egyszerre nő két foga a Ricsinek. Mostmár biztosan látszik, mindkettő kettes felső bevérzett neki tegnap, piros a popó, fültépés ezerrel, égő arcocska és sírás :cry: Remélem megtáltosodnak és nagyon hamar kibújnak :twisted:

Ezeket az árokásókat úgy utálom :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
A francnak jöttek ezek ide csapadékelvezető árkot csinálni :?: :?: :evil:
Pénteken elértek a szembeszomszédhoz, de az meg nem engedte hogy feltörjék a bejárójár, itt őrizte egész nap :shock: Akkor kitalálták az árokásók hogy átvágják előttünk az utat és átvezetik az utca túloldaláról a csapadékot pont elénk :shock: :evil: Persze hatalmas felháborodás, telefonálgatás és sikerült elintézni hogy ne vágják át az utat.
Na azóta elnyelte őket a föld :evil: Itt hagytak maguk után akkora sarat, amit a hólé meg az eső tovább tetézett, hogy babakocsival nem tudok kimenni mert elsüllyed a sárban a kereke. És én is, bokáig :evil: Tegnap este sorra süllyedtek el a kocsik is a sárban. Egymásét tologatták itt az emberek. A miénk is, elsüllyest telibe a két hátsó kerék, alig bírták kitaszigálni :evil: És ki tudja mikor szándékoznak ezek visszajönni és lebetonozni azt amit szétbarmoltak :?: :?: :?: :?: Tavasszal :?: hű de mérges vagyok :evil: :evil: És az hagyján hogy kint mekkora sár van, de a lakásba is behordjuk, utálom!!!!!!!

Na most jól kidühöngtem magam 8)

Képzeljétek, elkezdett a Ricsi lemászni a dolgokról. De hiába mutatom neki hogy tolatva jöjjön le pl az ágyról. Ő fejjel előre közlekedik. Tegnap délután látom megy lefele, szépen legurult az ágyról és már mászott is tovább. Hihetetlen, akkorákat esik :shock: És elkezdett egyedül állni. Egyre többször nem kapaszkodik, aminek az lesz a vége, hogy jól pofára esik szegény :evil: Ja, megint nem eszik. Tele van a hócipőm az etetéssel. Viszont iszik mint a kacsa. Kap gyümilevet, legalább az csúszik :roll:

Gabó!

Várjuk a képeket, lehet mire ezt beküldöm már fel is tetted őket :wink:

Kicsit megnyugodtam, azt hittem én vagyok ilyen béna hogy nem megy a pelusozás 8) 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Még jó hogy visszalapoztam :D

Gabó!

Nagyon szépek vagytok!! :wink: :D
Milyen nagylány lett Flóra :shock: :shock: :shock: :D :D
Hogy segít takarítani, haláli :lol: :lol: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Kerestem képet az előbb de ledöbbentem: nem csináltam újabb képeket a multkorik óta :shock: :shock: :twisted: ma kattingatnom kell :lol: 8)

Barbi!

Egyszer Te írta, nem, hogy saját képes naptárad adtatok ajándékba???? Ha igen, hol és mennyiért csináltattátok? Mi is akarunk, de 5000-8000 ft ot nem ér db-ja, azért már rendes ajándékot is lehet hapni. mi ennyiért találtunk a neten :(

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Banyek mennyit írtam :oops: :oops: :oops:

Befogom :oops: :oops: :oops: :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Itt vannak az árokások, van remény :D :D :D :D

Na de Ti hunn vagytok?????????

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Timcike!

Meglestelek Titeket én is :D

Nagyon szép fiacskád van!
Az a hatalmas torta kié?? :lol:

És Téged is jó volt látni, csinos anyuka vagy!! :wink: :D

Tesóka!

Azt hiszem részemről teljesítve a topikélesztés :oops: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Párom meglátja szívinfartust kap hogy mennyit írtam. Aztán meg majd halgathatom hogy erre volt időm, bezzeg.... :roll: :D :D

Milyen volt az éjszakátok???????
Nekünk jó, leszámítva hogy mikor aludhatnék akkor nem tudok, de jó időtöltés volt ez most. Jó volt veletek beszélgetni így korareggel :wink: :D :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Na felkelt a legénykém, fellélegezhettek, mennem kell :wink: 8) :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Momi

jo olvasni irjál sokat sokat
anha

Sziasztok!

Móni, gratula bepótoltad a lemaradásod, mármint ami az írást illeti :wink: A naptárra már nem emlékszem mennyibe került, sajnos :oops:
Köszi a köszöntést :D

Niki, és hozzánk mikor tudnátok jönni? :D Tényleg óriási lehet már Nonó, kiváncsi vagyok rá.

Encu, hát tegnap nem mozdultunk ki, leszámítva, hogy felmentünk autóval anyuékhoz, volt legalább kaja, meg pótdajka (apukám) is.
De ma jóidő lesz :D
Ja igen mehetünk együtt babamasszázsra, már várom.

Zsuzsa jól vagy?

Gabó, kész hölgy már Flóra, a maszatos kép a kedvencem, kár hogy már lecsúsztak róla a fiaim :lol: Mikor ugrotok be hozzánk?

Csilláéknak folyamatosan drukkolok. Ha hazajön a Csilla, gondolom fejni fog ezerrel, és mindennap bemegy a fiúkhoz, bár fogalmam sincs, hogy lehet ezt megoldani :oops:

Ma reggel akkora mosolyt kapott a cicim Vincétől, irigy is voltam rá :lol: Most is ittvan az ölemben szunyókál :) Éjjel most felkelt 11kor, fél3kor, aztán fél6kor, fárasztó is volt :oops:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!!

Most jutottam gép elé... :shock:

Kicsit fellendült a tpoik :D HELYES!!

Barbi, boldog névnapot!!

Tesóka! Kitartás! ;)

Zsuzsa! Igen, mesélj!

Gabó, asszem nem kell semmit hozzáfűznöm a menyem képeihez ;) Hisz önmagukért beszélnek!!!! :D:D:D:D

JAj, azt sem tudom, fiú vagyk-e vagy lány...jól aludtunk, Karcsika nagyon jól beállt éjszakai üzemmódra...fél10-10kor alszik, 2 és 3 között szopizik és legközelebb vmikor 6 körül. Ez egész tűrhető, nem? :D

Kezdek Kari hangulatba kerülni, csak a vásárlási lázról kell nagyrészt lemondanom idén ;)

Mondtam már, hogy milyen istenkirály ez a hinta?? Ha nyűgi is kicsit KArcsika, akkor is, ahogy beleteszem, rögtön jó kedve lesz :)

Ja, az én cicim is rengeteg mosolyt kap...néha teli szájjal vigyorog neki Mandula...leginkább éjjel, félálomban ;) De azért nappal is produkál :D

Ki mikor jár erre? :D
És séta? Olyan szép idő van!!! :lol: :lol: 8) 8)

Kép
Kép
encu

Most mentek el a dokinéni meg a védőnéni, fel sem ébredt Vince, megint megdicsérték, hogy mennyit nőtt :D Ha felébred szopizik, és utána megyünk sétálni, olyan jóidő van :D

Kép

Kép
sbarbi

Barbi!!! És hol maradnak a képek Vincéről? :D

Kép
Kép
encu

Encu

Egy pénteki randi mit szolsz hozzá :?:
anha

Nem akarlak untatni titeket :wink: :lol: Úgyis élőben az igazi :D
Az igazság az, hogy a szeretett párom átszervezte a gépet, és nem igazodok még el rajta :oops: De megpróbálok majd felrakni :)

Kép

Kép
sbarbi

Zsuzsa! Jönnétek, vagy valahol talizzunk? Hogy gondoltad ? :D:D:D
Hozod a lányokat is? Délelőtt vagy délután?
Mert így hirtelen jónak tűnik, remélem nem jön addig közbe semmi!

És hogy vagy????

Kép
Kép
encu

Barbi! Én a magam részéről kijelenthetem, hogy minden babát imádok és bármennyi képet szívesen nézegetek!
Jaj, prünnyi van... :shock:

Kép
Kép
encu

Én is bármennyi babás képet képes vagyok nézegetni, többször is :D

Kép

Kép
sbarbi

momi-hát,ja több,mint 8 kg,mert eszik,mintha éheztetném. :lol: És még gügyörészik is mellé. :lol: Annyira imád enni.Köszi abókot,habár a "csinos"jelző nem illik rám,hisz még mindig akkora vagyok,mint egy tehén. :oops: Remékem,hamarosan csak leadok pár kg-ot. :roll: A torta,az az édsanyámé.Neki volt születésnapja. :wink: szerintem Atticy-n abszolut nem látszik,h.8 kg-nál több. :D Láttam sokkal vaskosabb babákat is nálla.

Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Barbi-BOLDOG NÉVNAPOT!!!! :wink:

Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Kép Áááá, de jó itt :D

Kép
Kép
encu

Mindig olyan hirtelen tűntök el... ;)

Kép
Kép
encu

Merre vagytok megint??

Kép
Kép
encu

Vásárolni! :lol: 8) Én legalábbis.

Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci! Mit? :D:D:D:D:D

Kép
Kép
encu

:!: :?: :?: :!: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
encu

Most már én is vagyok, de tegnap reggel elkezdtem egy nagyon jó könyvet olvasni, ami letehetetlen, és most már végeztem is vele. :D

Barbi!
Nagyon Sok Boldog Névnapot!!!!!!!!!!!!

Gabó!
Nagyon jók a képek! Tündéri Flórababa! :lol:
Előbb-utóbb csak össze hozzuk ezt a talit! :wink:

Encu!
Ne haragudj, hogy nem jött össze a séta, de mi 40 percet sétáltunk, utána pedig apának el kellett mennie kocsit venni!
Viszont a fülem lefagyott! :oops:
A napon viszont csodálatos volt az idő! :D Nonó is élvezte a sétát!
És nagyon édes Kiskarcsi a képen! :wink:

Barbi!
Amint tudunk megyünk hozzátok is! :D :D
Már nagyon szeretném látni Vince babát!!!!!!! :wink: :D

Kép
niki+baba

Niki! Tudom ajánlani a sapkát fülfázás ellen, nekem nagyon bevált :D:D:D És mi meg másfél órát sétáltunk ;) Vagy még többet is ;) Jó volt, Karcsika is élvezte!
Köszi a bókot :D

Milyen könyvet olvastál? Érdekelne, mi tud ennyire lekötni ;)

Remélem holnap is ilyen szép idő lesz, és akkor megint megyünk egy nagy kört!!!

Borzasztóan kívánom a csokit!!! ÉS csak hízok és hízok! Mit tegyek? Egész nap a csokin jár az eszem... Pedig egész terhességem alatt nem voltam túl kívánós, voltak időszakaim (túróscsusza, kínai leves, néha egy-egy sütinap), de nem tartottak tovább 3-4 napnál.. most meg egy hete csokin élek.. Lehet, hogy a tejcsim fini édes tőle, de még egy-két hét és nem fogok tudni mozogni!!! MIT CSINÁLJAK??? :shock: :shock: :shock: :lol: :lol:

Ki merre van?

Mi lehet Csilláékkal???? VIKTOR!!!!!!!!!!!

Szisz is biztos megszült már....de vajon miért nem jön? Csak nem megbántottuk valamivel... ?

Kép
Kép
encu

Hááát, akkor jóccakát mindenkinek, remélem az én fogvatartott álommanóim kiáltozásai sok-sok társukat vonzzák, és mindannyian jól fogunk aludni ;);) :D:D:D:D

Holnap remélem többen leszünk és többet termelünk ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy csak most írok, de mostanába azt sem tudom hol áll a fejem. A helyzet sajnos sokat nem változott az utolsó bejegyzésem óta. Vannak napok amikor a fiúk jobban vannak és vannak amikor rosszabbul. Egyelőre a fogyásuk még nem állt meg és a táplálásuk sem indulhat a megszokott úton.
Mindketten ugyanúgy lélegeztető gépen vannak.
Csilla jól van, ma szedik ki a varratokat s hogy mi lesz a további sorsa (maradhat-e vagy sem) nem tudjuk még.
Még egyszer bocsi, hogy nem jöttem.
Viktor
rnecsi

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a névnapi gratulációkat :D

Tegnap egész du olyan nyűgi volt Vince, a szopi ment csak...de éjjel legalább jól aludt, 8tól éjfélig, majd fél2től reggel 6ig, úgyhogy én is kipihent vagyok!!!
Nektek hogy telt az éjszaka?

Tegnap apa szabin volt és egész nap vásárolt, készen állunk a karácsonyra, meg ugye ma jön a mikulás :D Olyan jók az ünnepek, olyan jó látni a gyerekeket ahogy örülnek az ajándékoknak.

Mennem kell, mert mégsem aludt vissza

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Viktor! Akkor jössz, amikor tudsz, mi mindig örülünk neked! Kár, hogy most nem jöttél csupajó hírrel, de még a stagnálás is jobb, mint a rossz hírek...
Még mindig meg a sok-sok energia, sok-sok puszi!!!! Nagyon várunk haza benneteket!!!

Barbi! Délután ugyan nem volt nyűgi KArcsika, de éjjel egy picit igen, úgyhogy a takcsinő itt sertepertélt már reggel fél8 óta, mi meg bezárkóztunk a hálóba kettecskén és szunyáltunk még vagy 2 órát :D Most meg természetesen ezerrel megy a hintaprojekt ;)
Mekkora Vince? ÉS miért kell hiányt szenvednem képekből???

SÉTA??? VALAKI?? :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Megint süt a nap! :D

Encu!
Sapkát??? Én nem szoktam hordani. :?

Viktor!
Sajnálom, hogy nem tudsz jó hírekkel jönni, de nekem egy csomó kérdésem lenne!!!
1. Mitől fogynak még a babók?
2. Mit esznek most?
3. Nem lehet a Csillának olyan gyógyszert adni, hogy közben lehessen a babáknak tejcsit adni?
4. Csilla folyamatos feji a tejcsit? Mert, ha nem mire oda kerül a sor, hogy tejcsizhetnek, nem lesz elég tejcsi. :(

Nagyon szurkolok nektek, hogy kezdjenek el gyaropodni a lurkók, és hogy végre ne kelljen már a lélegeztető gép!!!

Encu!
Mikor mész sétálni? :roll:

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Viktor!

Az hogy stagnál az állapotuk, viszonylag jó hír. Most az a legfontosabb, hogy ne romoljon az állapotuk a fiúknak, aztán szépen lassan behozzák a lemaradást! Kitartás :wink: +++++++

Tesóka!

mennénk mi is sétálni, de mint írtam, be vagyunk zárva a házba :(
Végre lebetonozták az egyik kijárót ma reggel, azon egyáltalán nem tudunk kijönni, a másikat meg most fogják ha minden igaz, de ha nem akkor is csupa sár. Nem lehet átvarázsolni rajta a babakocsit, az árkon meg nem cipelem át, főleg hogy bokáig érő süppedős sár van mindenhol most itt :twisted: Hát ez van, süt a nap, mi meg csak a teraszra jutunk ki :evil: :evil:

Ja, képzeljétek, tegnap sutyiban mégis fel akarták bontani az utat, de odaállt após a kocsijával és nem tudtak dolgozni. Engedély nélkül ráadásul! Persze megint rohangáltak utána az önkormányzathoz, telefonálgattak, de úgy néz ki most hogy ma befejezik itt a munkát. Ill. még nem biztos, mert a mi kocsibejárónkat nem akarják lebetonozni mert csak a fele volt lebetonozva a másik része murvával volt felszórva. és az eredeti állapotot kéne visszaállítaniuk, erről csináltak is a munka megkezdése előtt videófelvételt, így ha nem csinálnak valamit a kocsibejárónkkal, akkor holnap ismét mennek harcolni az önk.-hoz apósék. Hihetetlen mik vannak :shock: :evil:

Tesóka!

Ma Kiskarcsi is felavatja a mikszis szerkót este? :wink: :D Elnefelejtsd lefotózni!!!! :wink:
A Ricsi már nem biztos hogy belefér, most parázom estig :roll: 8)

Barbi!

Már én is nagyon várom az ünnepeket, főleg a karácsonyfa állítást. Kiváncsi vagyok mit szól a Ricsi hozzá?! Remélem nem az jut majd eszébe, hogy "úgy megtépném" :lol:

Gabó!

merre csavarogsz?? :wink:

Zsuzsa!

És Te????
Ugye pihengetsz?! :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!

Karcsika nagyon ééééédi a képen! :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziiasztok

Vagyok

Jövök majd nem alszom uszik a lalkás ás névnapi meg télapos ajándékot vadásztam . ja meg vérvételeni is voltam és ele a tököm mindenel . Apával megvagyunk . a témát meg elsöpörtük a szönyeg alá roviden enyi
anha

Niki!! Pedig a sapi jó dolog, és vannak kifejezetten csini darabok is ;) Szerintem én sem vagyok lúzer a sapimban :D:D:D:D

Tesóka! Hát ez gááááz!!! Pedig mennyire gyönyörű idő van! Dobj le egy farönköt az árokba és gyere sétálni! Úgyis annyi lim-lom van anyósodéknál az udvaron, nem? Csak találsz valami hídnak valót ;);) :D:D:D:D:D
Természetesen mikulásruha fel lesz avatva és a fényképezőgép iz izzik majd ;) Remélem Ricsinek jó lesz még a cucc, mert ari dolog :D Én speciel körbe fogom küldeni a rokonságnak Kari alkalmából. Az lesz az üdvözlőkártya :D

Zsuzsa! Pihengess, lesz még lehetőséged az életben takarítani épp eleget ;) Hogy vagy amúgy? Hányinger? Valami?

Csillának ma vették ki a varratokat, kicsit fájdogál...ma még nem látta a fiúkat, majd kettőkor...Húúú, én ki lennék akadva...!!!!!!!!!
De soksoksoksoksoksoksoksok energia nekik!!!!

Kép
Kép
encu

Látom sehol senki...
Karcsikának akkora étvágya van, hogy alig bírom szusszal... Már nincs idejük és lehetőségük a ciciknek keményre feltöltődni. Remélem azért nem éhezik..

Akkkkkkorát sétáltunk!!! :D Kész is vagyok nagyon ;)

MErre vagytok???

Kép
Kép
encu

Most látom...az egyik vonalzóm szerint már egy hónapos a kicsi ;) Öregítik már most!! :D:D:D:D

Miért hagytok egyedül??????? :D

Kép
Kép
encu

BOLDOG MIKULÁST!!!!!!!!! :D:D

Kép Kicsi vagyok, de hmmm!!! :D:D:D

Ja, a legnagyobb ajándékot Karcsika adta nekünk most este :D Rengeteget mosolygott és kacagott :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!
Encu!
Itt gyönyörködtünk együtt apával és Flórával!
Valami csodaszép ez a kipasi!!!!Menten elolvadozok, asszem én szerelmesebb vagyok-jelen pillanatban-,mint Flóra! :oops: :lol: 8)

Mennem kell csak benéztem! :wink:

Kép
gabriel79

Encu

Gyönyörü Hát ez fantasztikus
anha

Gabó, Zsuzsa!! Köszönjük a dícséreteket ;) :D

Gabó, bizti vagyok benne, hogy Flórában én fogok gyönyörködni nemsokára a télanyóruhás képei láttán :) No nem mintha nem olvadoztam volna ma is, mikor kitetted az ablakba ;) :):):):):)

Zsuzsa! Kérünk a lányokról képet!!! :D:D:D

Meg mindenkitől!

És különbenis!!! Merre vannak a tekergők?? :)

Kép
Kép
encu

Jó reggelt! :D

Tesóka!

Gyönyörű Kiskarcsi!!!!!!!!!!!!!!!!!
NAGYON SZÉP ! :D :D

Lebetonoztak mindent! Így holnap ha sétál valaki, valószínű csatlakozunk! már ha nem baj :roll:
Ma vendégeink lesznek, délután meg megyünk vásárolni :D

A mi apánk is megcsodálta Kiskarcsit! Tegnap este etetem a Ricsit és ilyet szól : látok egy mikulást :D :D Tetszett neki :D

Gabó!

Karácsonyfát kikötözitek? Vagy hogy oldjátok meg a borulásveszélyt?
ÉS A TÖBBIEK??

hát most ennyire futotta, mindjárt kel a Ricsi. Teszek fel még én is képet :roll: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Bocsi, de nem tudtam választani :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka! Jó, hogy nem tudtál választani!!! :D:D:D

Látod, nekem reggel jött a Mikulás ;) És milyen mosolygós fajta!!! :D Élvezte Ricsi is, látom a Mikulásoskodást ;)

Mi valszín megyünk sétálni...de csak valamikor 1 körül. Ha neked jó... :D

Egyébként jó regelt!!! Lányok!!!!
Kinek mit hozott az ősszakállú? Vagyis mostanában a babaarc a nyerő :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

ÁÁÁÁáááááááá, most látom, hogy motoros a Ricsi!!!! Zsíííír!!! :D:D:D:D:D Mehetnek együtt a Hungaroringre Karcsikával esni tanulni... (ezzel ijesztget Apa.. :shock: :? :lol: ) Inkább ott, mint közúton...

Kép
Kép
encu

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?