Viktor!
Csodálatos híreket hoztál! Fantasztikus milyen erős babáitok vannak!
Csillát pusziljuk és várjuk haza. Bár ha hazajön, akkor hogy lesz ez a babalátogatás
Hazaengedik úgy hogy a gyerekei kórházban vannak? Akkor aztán tényleg nem fogja tudni őket ellátni tejcsivel, vagy ez már egy leírt dolog?
Megmondom őszintén, kiakasztott egy kicsit, hogy nem kaphatják meg a tejcsit a babák
Mi az hogy olyan vérnyomáscsökkentőt adnak ami miatt nem lehet szoptatni??
Ez gáz
Baromi okos lehet az orvos aki ezt kiírta a Csillának
Ekkora barom volt anno a gyerekorvos is ott ahol szültem. Ő is azt mondta szedjek olyan gyógyszert a vérnyomásomra ami miatt nem szoptathatnék, és majd tápozzák a Ricsit. A dokim meg majd szívinfartust kapott mikor mondtam neki ezt. Szerinte akettő együtt is működik, és láss csodát, működött. Ezért nem értem ezt
Bocsi, ezt nem bírtam magamban tartani
És akkor rólunk egy kicsit
Megint egyszerre nő két foga a Ricsinek. Mostmár biztosan látszik, mindkettő kettes felső bevérzett neki tegnap, piros a popó, fültépés ezerrel, égő arcocska és sírás
Remélem megtáltosodnak és nagyon hamar kibújnak
Ezeket az árokásókat úgy utálom
A francnak jöttek ezek ide csapadékelvezető árkot csinálni
Pénteken elértek a szembeszomszédhoz, de az meg nem engedte hogy feltörjék a bejárójár, itt őrizte egész nap
Akkor kitalálták az árokásók hogy átvágják előttünk az utat és átvezetik az utca túloldaláról a csapadékot pont elénk
Persze hatalmas felháborodás, telefonálgatás és sikerült elintézni hogy ne vágják át az utat.
Na azóta elnyelte őket a föld
Itt hagytak maguk után akkora sarat, amit a hólé meg az eső tovább tetézett, hogy babakocsival nem tudok kimenni mert elsüllyed a sárban a kereke. És én is, bokáig
Tegnap este sorra süllyedtek el a kocsik is a sárban. Egymásét tologatták itt az emberek. A miénk is, elsüllyest telibe a két hátsó kerék, alig bírták kitaszigálni
És ki tudja mikor szándékoznak ezek visszajönni és lebetonozni azt amit szétbarmoltak
Tavasszal
hű de mérges vagyok
És az hagyján hogy kint mekkora sár van, de a lakásba is behordjuk, utálom!!!!!!!
Na most jól kidühöngtem magam
Képzeljétek, elkezdett a Ricsi lemászni a dolgokról. De hiába mutatom neki hogy tolatva jöjjön le pl az ágyról. Ő fejjel előre közlekedik. Tegnap délután látom megy lefele, szépen legurult az ágyról és már mászott is tovább. Hihetetlen, akkorákat esik
És elkezdett egyedül állni. Egyre többször nem kapaszkodik, aminek az lesz a vége, hogy jól pofára esik szegény
Ja, megint nem eszik. Tele van a hócipőm az etetéssel. Viszont iszik mint a kacsa. Kap gyümilevet, legalább az csúszik
Gabó!
Várjuk a képeket, lehet mire ezt beküldöm már fel is tetted őket
Kicsit megnyugodtam, azt hittem én vagyok ilyen béna hogy nem megy a pelusozás