Sziasztok!
Hát amikor én január elején bent voltam a gyerekágyas osztályon, bizony volt olyan, hogy nem fürdettük meg a babákat, mert olyan hideg volt.
Mondjuk én a háromágyas nagy baba-mamás szobában voltam, de nagyon hideg volt, panaszkodtunk is a nővéreknek, aztán meg a főorvosnak, aki azt mondta, hogy tervben van a fűtéskorszerűsítés, és azért van néha (?) hideg, mert levegős a rendszer. Hát köszi.
Mi is voltunk télapózni tegnap!!!!! Dani volt az ovival már kedden télapó-vonatozni. Lementek vonattal Bátaszékre, ott felszállt a télapó a vonatra és jött vissza velül Szekszárdra (az egész óvoda ott volt
) Aztán tegnap reggel jött a mi télapónk, utána az ovis télapó, aztán mentünk apukámhoz a munkahelyére, ott is volt télapó ünnepség - nagyon szupi volt. Igazi gyerekzsúrra sikerült. Dominik akkora szemekkel nézte a télapót, és oda is totyogott hozzá, csak a csomagjáért nem nyúlt, akkor egy kicsit inába szállt a nagy bátorsága
. Danit viszont úgy kellett odavinni, nem akart a télapóhoz menni
Irtó szégyenlős egy gyerek, apja szerint ő is ilyen volt, bár én is szégyenlős voltam, de ennyire azért nem, meg szerepelni szerettem kicsinek.
Majd rakok fel képeket, ha apukám áthozza (nekünk nincs digitális gépünk).
Na lépek tanulni, mert holnap vizsgázok (nemzetközi üzleti tevékenységből - "marha" izgalmas), aztán még jövő péntekig két dolgozatot kell írnom, azokat Power Point-ban is meg kell csinálnom, meg 17-én is vizsgázok, meg 15-én is, meg még nem tudom mikor, valamikor még szigorlatom is lesz
Az az egy dolog vigasztal, hogy ez az idei karácson lesz az utolsó vizsgák miatt elb....ott karácsonyom, már jó pár éve nincs nyugis karácsonyi időszak. Na de majd jövőre, isten bizony odarakom a fa alá jövőre mindkét diplomámat, csak már legyen meg a második is
(azért leskézek ám pihiként)