Sziasztok!
Anita Hála a jó égnek, hogy semmi bajotok nem történt!!!! A többit már megbeszéltük telefonon, úgyhogy nem írom le ide is. Gyógyulgass!!!
Alexa, nekem elmondta a védőnőm tájékoztató jelleggel, hogy milyen oltások vannak, de azt mondta, hogy nem feltétlen kell beadatni mert a legtöbb inkább a problémásabb családoknál ajánlott(gondolom érted mire gondolok), egyedül a bárányhímlő ellenit ajánlotta mert az manapság már durvább lefolyású mint régebben. Ezen még gondolkodunk, lehet, hogy beadatjuk, de még megkérdezem a dokinkat is, hogy ő mit ajánl, már el kéne mennünk tanácsadásra is, mert jó régen voltunk
. Ti beadatjátok valamelyiket?
Mentek valahova Mikulás ünnepélyre?
Szilvi üdv a fehérváriak csapatában, szerencséd volt, hogy nem kellett sokat várnod
. Az oltással kapcsolatban meg tényleg ne hagyd magad. A nevekkel hogy álltok, döntöttetek már?
Bessy nagyon nagyon szorítok a holnapi műtéthez, minden rendben lesz, és hát a LAPTETŐ
!!!!!!!!! Valamit jelentenie kell
!
Andesz én még azt hiszem nem is gratuláltam a kis Bencéhez
, szóval akkor Nagyon gratulálok a kis manóhoz és sok sok tejcit továbbra is!. Várjuk majd a szülésről a beszámolót.
Gabi nagyon ügyes kisfiad van
, akkor legalább tudsz pihengetni ha ilyen jókat alszik. Sétálgattatok már?
Chrissyy hol vagy? Miújság veletek, jobban van már a pocakja Martinkának? Már nem bukik annyit?
Tesóddal még nem sikerült beszélned, hogy átköltözzetek inkább a nagyobb szobába?
Vicuska lám-lám nálad is nagyon megy ez a LAPTETŐ dolog
, remélem bújkál már egy kis huncut babóca a pocidban
. Nagyon szorítok a teszthez, gyönyörű karácsonyi ajándékotok lenne! Becsomagolhatnád a tesztet és a párodat meglephetnéd vele, lehet a többi ajándékot már ki sem bontaná
mert így teljes lenne az ajándék karácsonyra. Látom 13-án tesztelsz, szóval akkor ki kéne bírnod 24-éig, hogy ne mond el a párodnak
.
Ezt most elküldöm és írok még a többieknek is, csak félek, hogy ez addig el ne vesszen.
"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."