Új privát üzeneted érkezett!

Gabi!
Köszönöm neked is!

Jó éjt mindenkinek!

Jók legyetek, pénteken jövök! :D :D
Átadom magam RL-nek :oops: :lol: :lol: és babára kész pocakkal térek vissza! :D
bessy76

LAPTETŐ!!!!!

Ez szerencsét hoz!!! :lol: :lol: :lol:
bessy76

Bessy, laptető.... :lol: :lol: :lol:
Túl leszel mindjárt a műtéten, kitartás, utána már csak a terhesség "kínjait" :wink: kell kibírnod!!! :lol:

Jó éjt mindenkinek, szép, babás álmokat :wink:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Bessy!!!!!!!!

hipermegadrukk a műtéthez!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
minden okés lesz!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
Vendég

Bessy, talán nézed még: én is drukk! :)
Vendég

Jó reggelt,

Csak egy gyors bekukk, mert megyünk Katával turizni. :lol: :lol: :lol:

Bessy,

Gratula a laptetőhöz. Vicuskával együtt ugy látom, hogy hamarosan babásak lesztek. :lol: :lol:

Nati,

Ne huzd fel magad holmi hülye főnök miatt. Tegyél rá magasról, baba fontosabb. 8)

Ani,

Azért úsztuk meg ennyiből, mert csak a gyerekeknek, szüleimnek, hugomnak, és a páromnak vettem ajándékot. Párom szüleinek nem szoktunk, mert ők annyira szegények, hogy ők nem tudnak venni semmit, és így megbeszéltük évekkel ezelőtt, hogy egymásnak nem veszünk ajándékot. Na meg persze igyekeztem a lehető legkevesebet költeni, nem az a a lényeg, hogy mi mennyibe kerül. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, én se költök sokta ajándékokra...most szüleimmel is megállapodtunk 1 minimalizált költségvetésben...így fejenként mindenki megússza 10-ből és összedobós ajándékok lesznek. Már majdnem meg is van mind...

Szurkoljatok, eszméletlen keveset tanultam zh-ra és 4 óra múlva írok, de még oda is kell jutni... :?
Vendég

Márti!
Ezerötszázháromszáz drukk a ZH-hoz!!!!!!

Hát igen,sajnos már a karácsony is a pénzről szól... :( Apáék családja nagy ajándékozós így sok ajándékot kell vennünk nagynénik,nagybácsik,unokatesók is......aztán meg van 9 gyerek is a családban.Így kb olyan 1000-1500 Ft-ot tudunk 1 főre szánni,a gyerekekre 2000 Ft körül meg az anyukákra és egymásra is.Igazából nálunk nem az ajándék értéke a fontos és a családban is minden apróságnak örülnek a gyerekek.Azért így elég nehéz jó és értelmes ajándékot venni,töröm is a fejem rendesen.A lényeg az,hogy a család együtt legyen ezen a szép ünnepen!

Bessy és Vicuska!Gyanúsak vagytok nekem...ez a laptető....

Puszi:Gabi
Vendég

Andeszék ma jöhetnek haza a kórházból!Hétvégén átmegyünk hozzájuk...már alig várom.. :D
Vendég

Sziasztok!

Judy
Köszi hogy leírtad az apaságit,nem tudom miért gondoltam hogy csak egy papír kell....megvan a jövő heti programunk..:)

Gabi
Jó hogy Andeszék mehetnek ma már haza,sok puszi nekik!Veletek minden okés?

Bessy

Holnap én is gondolok rád...:)A laptető már nem is említem annyira egyértelmű jelek ezek neked is Vicuskának is!!

Márti

Drukk a vizsgádhoz!!:)

Nati
Csak ismételni tudom a többieket,ne foglalkozz a főnököddel..simán kicseszhetnél velük hogy elmész most táppénzre aztán 2-3évig feléjük sem nézel...annyit meg nem ér senki és semmi hogy babásan idegeskedj..meg amúgy sem.

Lányok nem tudjátok merrefelé van méterárú bolt?Olyan ahol lehet kapni műszörmét is???

Holnap jön a Mikulás :D

Szép napot nektek!Pussz
Vendég

Szép reggelt!

Kép

ma este ne felejtsétek kisuvickolni a csízmákat :wink:

Gabi! :P
bagyon szupi hogy Andeszék jönnek haza!!!!
Ti is jól vagytok?????

Márti! :P
millió drukk a zh-hoz!

Nati! :P
egyetértek az előttem szólókkal,a babuci a legfontosabb :D

Mi is igazából csak a gyerekeknek vásárolunk,a nagyok csak apróságot kapnak :roll: bár még nem vettünk semmit sem :shock: az uccsó napokra szoktuk hagyni :oops:

nekem már jönnek a pattanások és fáj a hasam :?
Vendég

Jóóóóóóó reggelt!!!!!!

Sikerült az ideiglenes lakcímet elintézni, 8 után értem oda, de fél 9 előtt már az utcán voltam. :) Voltam a nővédelmiben, ott csak 1 órát valagaltam. Még egy teljes vérképet akarnak, mert a szegedi SZTK egy van balfék. SOHA!!!!!!!!!!!
12-én megyek AFPs izé vérvételre.

Bessy
:) Nem éppen innen jön a nevem. :) Kezdetben csak Macika voltam, majd egy regisztráció során ez már foglalt volt. :? Mivel elég fagyos idő volt, a kezem is lefagyott, innen jött a jeges "vezetéknév". Azóta vagyok jeges Macika. :lol:
Gratula a laptetőhöz! :) Mostmár biztos, hogy RL szerencsét hoz. ;) :D

Kata
Ha tanulnom kellett, minden jobb volt, csak épp azt ne kelljen csinálni. Kitartás!!!

Judy
Jól bevásároltál! A lényeg, hogy minden kész mikire és karácsonyra. :)
A szomszédaink nagy bagósak, a kedves apuka olyan szinten, hogy napi 2 doboz. Azt nem tudom, hogy anyuka a terhessége alatt abbahagyta-e (apuka nem), de az előző lányuk fejlődési rendellenességgel született, amit későn vettek észre és pár nap után meg is halt.
A 2 gyerekük állat mód allergiás mindenre és asztmásak.... A párát és a füstöt vágni lehet... No comment. :?
Kicsit késve is, de boldog névnapot Barbi babának!

Kriszta
Nem tesz semmit. :oops: Remélem, be tudod majd cserélni az ágyikót.
Barátnőm április 10-i. :D (az exem 12 :) )

Ani
Gond egy szál se! :) A lényeg, hogy pihizz!

Nati
Jó tréningezést! Ne húzd fel magad, Mütyürke nem szereti. A főnököt meg küld el jó melegre. :D

Márti
Drukk a ZHhoz!

Gabi
A karácsonyi ünnepkör nekünk is nagy fejtörést okoz, főleg, hogy a páromék 6an vannak tesók. :?
Szerencsére pár ajándék közösködős lesz, így annyira talán nem fekszi meg a pénztárcánkat.
Andeszéknek nagy puszi!!!
Vendég

Sziasztok,

Megjöttünk a turkiból, ismételten jól bevásároltam. 1548 ft-ért vettem egy jó pár nacit, rugit, kardigán, kissapkák (thermo), harisnya, kesztyű és ami a legfontosabb, megvan végre a bundazsák. Ugyanolyan mint Daninak volt, halvány kékes-lilás kesztyűvel és később a zsák lábbá alakítható. Ja és puha fehér vastag bélése van, az elején meg egy édes macika pózol.
Tényleg baromi jó ez a turki, mindenkinek ajánlom, és ma szerdán sokkal több minden volt, mint mult hét csütörtökön. :lol: :lol: :lol:

Márti,

Egy kalappal a viszgához. :lol: :lol:

Vicuksa,

A pattanás és a hasfájás gondolod a mensi jele????? Mert simán lehet babától is. Az én arcom is írtóra kipattogott amikor terhes lettem, most kezd helyrejönni. :lol: :lol:

Krixta,

Akkor jó szórakozást az apaságival jövő hétre. :lol: :lol: :lol: Amugy gyorsan megvan ám, ha nincsenek előtted sokan.

Azt hiszem Kata tud méteráru boltot, ha jól emlékszem Szilvinek is ő adott ötletet.

Kata,

Remélem tanulsz.....ha már a mai sütizés is elmaradt. :lol: :lol: :wink: :wink:

Gabi,

Puszilom Andeszékat, aztán folyamatos képeket várunk ám a kis unokatesókról. :wink: :wink: :wink:

Szilvi,

Na, akkor már hivatalosan is fehérvári vagy. :lol: :lol: :lol: Mázlid volt, hogy nem kellett sokat várnod. :lol: :lol:

Mit csináltak a szegediek, hogy ismételt teljes vérkép kell????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Gratula az új szerzeményekhez! :)
Elég kevesen voltak az ocsmányirodában, múlt szerda délután (fél 6 fele) tömve volt az egész. Most alig lézengett pár emberke.
Szegeden tökörésznek, tegnap lett meg az eredmény, a tesóm ma ment érte. És mivel nincs még benne a kiskönyvben, ezért akarnak még egyet.
:evil:
Vendég

Szilvi,

Értem.....persze nem őket bökdösik. :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
A tesóm örülni fog nekem, de mindegy. Elküldöm, hogy fénymásolja le és adja fel postán. Majd meglobogtatom, hogy van, meg ne próbáljanak még egyszer bökdösni. Vagy esetleg beájulok nekik.
:twisted:
Vendég

Ja, arról nem beszélve, hogy a hepatitiszes sincs még nálam és oltással fenyegetőztek. Még mit nem!!!!!
Vendég

Halihó!

Judy!
te nagyon ügyes kis turkász vagy :wink: remélem én is eljutok majd oda -mármint hogy lesz kinek túrni :shock: :D

Szilvi!
üdvözöllek mint ideiglenes hivatalos fehérvárit :wink: én is évekig csak az voltam :roll:
régen én mindíg elájultam a vérvételnél,oltásnál,de mostanra már annyit szúrtak hogy belejöttem.
Meg ugye ezek a stimus hónapok,amikor magamat kellett minden nap hasba vagy popsiba szúrnom,na az is megedzette az embör jányát :P :? 8)
Vendég

Vicuska
Köszi a kedves fogadtatást! :)
Soha nem volt bajom vérvételnél, véradó is voltam. Pár éve szedtek le 3 anyajegyet, azóta rettegek a vérvételtől, de nem tudom miért. :? Az oltásokat jól bírom, általában végigröhögöm. :D
Nem irigyellek a szúrka-piszka miatt. :( Apukám került kórházba, a lábát műtötték, akkor neki is kellett trombózis elleni oltást adni. A szomszédunk bevállalta, ápolónő. :) Így könnyebb volt.
Drukkolok, hogy most összejönnön spontánba a babszemecske és akkor nem kell szurkálnod ismét. ;) :)
Vendég

Sziasztok!

Ani
jobbulást!Remélem már hatott a gyógyszer és jobban vagy!Lényeg,hogy minden rendben van a babóval!

Szilvi
!Régen mindíg az ájulás kerülgetett vérvételnél,aztán egyszer csak megváltozott a helyzet,semmi bajom,még nézni is szoktam! :)
Hepatitis oltás?Mikor gondolták,hogy beadják?Én úgy tudom,terhesség alatt nem is adhatnak ilyen oltást!! :shock: :shock:

Judy
,ügyes vagy,hogy ilyen sokmindent vettél,és csak ennyit fizettél!!

Karácsony:pár éve megbeszéltük,hogy nem lesz nagy ajándékozás,egyszerűen nem lehet bírni.A gyerekek persze mindíg kapnak ajit,de mi felnőttek nem veszünk egymásnak semmit.Úgyis az ember megveszi magának évközben azt amire szüksége van,és olyat,amilyet szeretne.

Gabi
!Jól vagytok?Van tejcid?Noel jó baba?Nem fáj a pocakja?Andeszéknak puszi!

Kriszti,Vikike,merre vagytok?

Vikike
!!Neked mi a véleményed a védőoltásokról?Te beadattad,vagy beadatod Levinek?Gondolok itt a Pneumococcus,és a meningo elleniekre!

Vicuska,hogy vagy?Tesztelsz 8 nap múlva?Annyira jók ezek a képek,amiket felteszel,mindíg megnevettetnek!A másik topicodban lévő Mikulás sem semmi(tegnap esti)!!!

Bessy,már biztos nem olvasol,de nagyon szorítok Neked én is!!

Márti!Drukkolok a vizsgádhoz!Már biztos írod,vagy túl is vagy rajta!

Húú,ez az apasági nem semmi procedúrával jár!Vannak olyan kórházak,ahol azt is igazolni kell,hogy tényleg házas vagy,kell egy 1 hónapnál nem régebbi hivatalos másolat a házassági anyakönyvi kivonatról.Na,ezt itt Fehérváron szerencsére nem kérték.

Nati!Próbálj nyugodt maradni,persze ezt könnyű mondani,ebben stresszes életben.Ma mész UH-ra,jól emlékszem? :roll:

Kata!Jó tanulást!Meddig tart a suli?
Vendég

Alexa!

Kis Martinkának mit hoz a Mikulás??? :P

Kép
Vendég

Alexa
Inkább kihagyom a látványt, nézem a kinti világot. :D
Nem tudom, hogy gondolta a csaj, de tiltakozni fogok kézzel-lábbal. Azon töröm a fejem, hogy felhívom a védőnőt, mit szól ehhez...
Felhívtam a tesóm, még ma megpróbálja postázni a teljes vérképemet.
Vendég

Sziasztok!
Ma délbe hazaértünk :D ,nagyon jó újra itthon! :D
Majd jövök,visszaolvasok!
Bence baba gyönyörű,nyugodt kis bébi,rengeteget nézelődik!
Tejci beindult,már fejni is tudok,rengeteg van :D
A szülésről majd mesélek,gyors volt,de fájdalmas :(
Na puszi,és sok drukk mindenkinek!

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz
De jó, hogy már otthon is vagyok! :) Örülök, hogy ilyen gyorsan jelentkeztél!
Képek is jöhetnek. ;) :)
Vendég

Sziasztok!

tök esélytelen, hogy sikerült, de majd meglátjuk, azért köszi a drukkokat! :)

Andesz, welcome home! :D

Krixta, szerintem nézz be abba a méteráruba, ami a lakótelepi (Mcdönci melletti) kicsi spar és a piac között van! szembe egy általános iskola, mögötte meg 1 gyógyszertár, remélem így be tudod tájolni! Szerintem ott egész jó dolgok vannak. Meg van ilyesmi a lépcső utcában (ugye tudod hol van? a Katónéni szobornál kell felmenni a lépcsőn) ahogy felérsz rögtön 1 ajtó, ott van egyben szoli, fodrász, kozmetikus is, meg elöl egy méteráru!)

Judy, olyan ügyesek vagytok!!!

Szilvi, akkor megyünk pénteken? vagy mi legyen? hova is megyünk pontosan? :D :D Ééén is voltam ám ideiglenes lakó...bár nekem nem jött be, a suliban is folyton csaka a kavarás volt belőle. Ne hagyd ám magad beoltatni, még ilyen hülyeséget!!!
Vendég

Márti
Mehetünk pénteken. :) Megnézzük mi is azt a híres gyár utcai turkászt? :)
Nem fogom hagyni magam feleslegesen bökdösni. Én vagyok az erősebb. :D
Vendég

Lassan a távozás hímes mezejére lépek. Holnap 2re jövök, helyettesítek ismét.
Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!
Lassan fürdizünk,úgyhogy gyors leszek.
Köszi az érdeklődést,jól vagyunk.Tejci van,igaz lefejni nem tudok,mert kiszívja mindet.Olyan aranyos ahogy cumizik,akkorákat nyel,hogy még a szomszéd is hallja.Jókat alszik napközben és éjszaka is általában csak 2x vagyunk fent.Fürdizni szeret,vagy legalábbis egy hangja sincs közben csak ha már nagyon éhes.Remélem ilyen jó kisfiú marad továbbra is!

Puszi Mindenkinek és jó éjszakát!
Vendég

Szép jó estét Mindenkinek!

Bessy, tudom hogy majd csak utólag olvasod de millió drukk holnapra!

Nati, mizújs? Szívhang (ok)?

Judy, nagyon teccik a hozzáálásod, meg ahogy olvastam a többieké is ilyen. Sztem is az a jó ha a kari nem a pénzről szól, sokkal fontosabb ha egy jót beszélgetünk és eszünk, mint hogy drága ajándékokról szóljon. A baráti társaságunkal meg is egyeztünk hogy főzünk valami fincsit és miután megettük dumcsizunk egy jót. Csak a gyerekek kapnak ajándékot. Neked is arany kezed lehet a turiba, úgy irigykedek e miatt.

Márti, nem tudom hogy érezted-e de drukkoltam ma neked nagyon. Remélem jós sikerült a zh-d.

Szilvi, gratula az ideigleneshez, üdv a fehérváriak között. Én se igazán értem miért akarnak beoltani. Faxoltasd el tesóddal, az gyorsabb.

Vicuska, sztem a pattik és a poci fájás még nem feltétlen mensis tünet. Az én arcom is úgy néz ki mint egy tinédzseré, de hisz láttad a fotón. A hasam is fájt az elején, sőt mensis tünetek ilyenkor normálisak.

Kriszta, hát nem egyszerű ez az apasági dolog. Mi is bajba leszünk majd, mert szeretnénk ha a gyermek mindkettőnk vezetéknevét megkapja, de nem kötőjellel (Tóth Madurka Anna). Viszont mivel én né vagyok így autómatikusan az apukája vezetéknevét kapja. Na ez majd bizti sok pénzünkbe és időnkbe fog kerülni, de ezen majd csak akkor gondolkodunk hogy tényleg akarjuk-e. :)

Alexa, köszike szépen. Hát nem tudom hogy hat-e a gyógyi. A vizeletem még véres és reggel fájt megint a pocim és a derekam. Holnap du.-ig várok ha addig semmi hívom a dokit.

madiani

Nem fogjátok elhinni mi történt ma velem!
Már most mondom nincs semmi bajunk! Ne aggódjatok! :)

Hazafelé mentünk a kollégámmal, ő vezetet. Fehérvárcsurgón hajtottunk át. Tök egyenes úton már messziről láttuk hogy keresztbe áll egy autó. Kollégám fékezett és kb 10-15 méterre a kocsitól megállt. Vártunk néhány másodpercet hogy mi lesz. Úgy tünt akkor hogy be akar állni az udvarába. Ekkor hirtelen felvillant a tolatólámpájá és ful gázzal belénk hajtott. Nem volt nagy az ütközés, meg se mozdult az autónk. Kollégám rátenyerelt a dudára, nyomta egy darabig. Majd az a f.sz előrement ezzel leszakítva a kocsink elejét. Remegett kezem lábam. Kollégám kiszált, nagyon ideg volt. Odament a pasihoz, az nem akart kiszálni az autóból. Hivni akartam a zsarukat, de abszolult nem volt térerőm. Végül a kollégám hívta őket. Ezt látva a pasi kiszált a kocsiból és szinte azonnal orra eset. De ezt szó szerint vegyétek! Annyira részeg volt hogy nem bírt megállni a lábán. Folyamatosan eleset. Próbálta megfüzni a kollégám, hogy intézzék el pénzbe. Képzeljétek 5000 Ft-ot ajánlott fel. :) De alig lehetett érteni amit mondott. Akkor bekattant és elkezte hajtogatni hogy mi vagyunk a hibásak. Ott lakott kb 5 méterre (oda akart befordulni) ment hogy kinyitja a kaput és beáll. Nem figyelt, a kollégám kivette a sluszkulcsot. Visszaért a pasi, beült a kocsiba és kereste a kulcsot. A h.lye nem jött rá hogy mi vettük el, kereste a zsebébe meg a kocsiba. Megunva ezt bement a pótkulcsért és azzal beállt. Bezárta a kaput és onnan kiabált. :) Mi meg vártuk a zsarukat, csak abban reménykedtünk, hogy odaérnek a zsaruk mielött elalszik, mert akkor várhatunk. Odaértek szerncsére. Helyszineltek, majd kértek minket menjünk be Mórra, felveszik a jegyzőkönyvet. Vártunk egy órát, mert elvitték vérvételre a részegest. Elmondtunk mindent majd aláírtuk a jegyzőkönyvet. Mondták a zsaruk hogy tegnap egy hasonló eset történt, de az sajnos rosszul végződőtt. Egy anyát és a lányát ütötte el egy részeg. Az intezíven fekszenek mind a ketten életveszélyes állapotba. Persze a részegnek semmi baja :evil: Mielött eljöttünk mondták a zsernyákok hogy biztos hogy bírosági ügy lesz belőle, olyan magas volt az alkohol szintje a fazonnak hogy ez már büncselekménynek minősül. Hazafelé azon tünődtünk hogy mekkora szerencsénk volt és hogy milyen jó hogy csak ekkora volt a baj. Láttam gyerekekt ott, nemsokal a baleset után sétáltak haza a suliból.
De hát a lényeg hogy mi megusztuk, a kocsiba nagy az anyagi kár de tudja használni addig a kollégám amig meg nem csinálják. Valahol sajnálom azt a faszit hogy ez történt vele, de amit tett az ellen nincs bocsánat. Igenis vegyék el a jogsiját és büntessék meg rendesen. Mert mi let volna ha......és ebbe már gondolom ti is belegondoltatok.

Na befejezem mára, remélem nem offoltalak le benneteket. Pusszantás

madiani

Én itt vagyok!

Martinka 2006.12.16-án született,csak a táblicsku miatt írom!Egyébként nagyon teccik,jó,hogy így külön vetted a leendő kismamikat,kismamikat,anyukákat!
Nem semmi ami Veled történt,és szerencse,hogy így megúsztátok!Pihenj jól,azért biztos nagyon megijedél!! :shock:
Vendég

Vicuska!Ez a Mikulás sem semmi! :D :D Biciklit még nem hoz,de majd meglátjátok!!Holnap este jön,mert apa akkor lesz itthon.Csak apróság az ajándék,nem nagy dolog! :wink:

Egyébként nem tudom mi van a vonalzómmal,azt írja,hogy már ma jön a Miki! :shock:
Holnap le is veszem!
Vendég

Na,inkább le is vettem!

Látom,mostmeg én beszélgetek itt magammal! :shock:
Vendég

Sziasztok!

Anita Hála a jó égnek, hogy semmi bajotok nem történt!!!! A többit már megbeszéltük telefonon, úgyhogy nem írom le ide is. Gyógyulgass!!!

Alexa, nekem elmondta a védőnőm tájékoztató jelleggel, hogy milyen oltások vannak, de azt mondta, hogy nem feltétlen kell beadatni mert a legtöbb inkább a problémásabb családoknál ajánlott(gondolom érted mire gondolok), egyedül a bárányhímlő ellenit ajánlotta mert az manapság már durvább lefolyású mint régebben. Ezen még gondolkodunk, lehet, hogy beadatjuk, de még megkérdezem a dokinkat is, hogy ő mit ajánl, már el kéne mennünk tanácsadásra is, mert jó régen voltunk :roll: . Ti beadatjátok valamelyiket?
Mentek valahova Mikulás ünnepélyre?

Szilvi üdv a fehérváriak csapatában, szerencséd volt, hogy nem kellett sokat várnod :D . Az oltással kapcsolatban meg tényleg ne hagyd magad. A nevekkel hogy álltok, döntöttetek már?

Bessy nagyon nagyon szorítok a holnapi műtéthez, minden rendben lesz, és hát a LAPTETŐ :D !!!!!!!!! Valamit jelentenie kell :roll: !

Andesz én még azt hiszem nem is gratuláltam a kis Bencéhez :roll: , szóval akkor Nagyon gratulálok a kis manóhoz és sok sok tejcit továbbra is!. Várjuk majd a szülésről a beszámolót.

Gabi nagyon ügyes kisfiad van :D , akkor legalább tudsz pihengetni ha ilyen jókat alszik. Sétálgattatok már?

Chrissyy hol vagy? Miújság veletek, jobban van már a pocakja Martinkának? Már nem bukik annyit?
Tesóddal még nem sikerült beszélned, hogy átköltözzetek inkább a nagyobb szobába?

Vicuska lám-lám nálad is nagyon megy ez a LAPTETŐ dolog :D , remélem bújkál már egy kis huncut babóca a pocidban :D . Nagyon szorítok a teszthez, gyönyörű karácsonyi ajándékotok lenne! Becsomagolhatnád a tesztet és a párodat meglephetnéd vele, lehet a többi ajándékot már ki sem bontaná :D mert így teljes lenne az ajándék karácsonyra. Látom 13-án tesztelsz, szóval akkor ki kéne bírnod 24-éig, hogy ne mond el a párodnak :roll: .

Ezt most elküldöm és írok még a többieknek is, csak félek, hogy ez addig el ne vesszen.

Kép
Kép
Kép

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
vikike_

Szia Viki!

Ma eldöntöttük végre apával,hogy egyenlőre nem adatjuk be ezeket az oltásokat,majd inkább jövőre.Nekem is mondta a védőnő,hogy nem tartozunk a veszélyeztetettek közé.Nem szeretnénk megterhelni még a kis szervezetét ennyi oltással.A bárányhimlő ellenit is inkább akkor gondolom fontosnak,ha már közösségbe jár.
Vmelyik oltás olcsóbb,ha 1 éves kor alatt váltod ki, most nem is tudom melyik,de így is azt hiszem 16-18 ezer Ft.Ha Ti mostanában akarjátok beadatni,akkor érdemes feliratni időben!
Tanácsadásra 2 hét múlva megyünk,addigra már 1 éves elmúlik Martinka.
Most nem megyünk ünnepségre a kisgyerekkel,mert a mai nap volt az első,hogy nem kellett szívni az orrát.Majdnem 2 hétig tartott a náthája,és ez volt a 3. nap,hogy sétálni sem voltunk,hogy egyenletes melegben legyen.
Vendég

Judy tök jó, hogy te is jókat tudsz turizni, már nekem is el kéne mennem, már tervben van csak sokat kell variálnom a vőd :lol: miatt, hogy mikor tudok egyedül menni mert Levi nem bírná a turizást :roll: .
Utólag én is sok boldog névnapot kívánok Barbikának :D !

Nati mi történt a munkahelyeden? Ne haragudj, de nem olvastam nagyon vissza :oops: .
Mikor mész dokihoz?

Márti, hogy sikerült a zh.-ád?

Krixta úgy tudom, hogy a Kossuth utcában az Isolabella udvarában van egy méteráru bolt, de nem merem biztosra mondani mert mostanában nem figyeltem, ha esetleg arra jársz nézd meg.

Kata te tervezted, hogy esetleg majd tanítasz otthon ha lesz Gergő baba mellett energiád? Sógornőméknél 6hónapos a baba és most kezdett el vállalni otthon tanítványokat, ő is angolt tanít. Olyankor anyumat kéri meg, hogy vigyázzon Ádira.

Tand érzed már Gréta baba rugdalózását, lesz mostanában uh.? Gyere majd ha úgy gondolod és tegyél fel róla megint képet, szép kislány!

Rólunk, Levinek már áttörte felül az inyét a foga :D , így most már kerek 4 fogacskánk lesz. Mákunk van vele mert nem veszünk észre semmit az egészből, néha felsírt éjjel, de ez ritka volt, a karomba vettem, dúdoltam neki és már aludt is vissza, vagy a foga miatt volt vagy pedig rosszat álmodott szegénykém.
Ma pedig voltunk apa cégénél Mikulás ünnepélyen, úgyhogy dobok is fel pár képet. Nagyon élvezte a pörgést és nem ijedt meg a Télapótól sem, tágra nyitott szemekkel figyelte, szerintem leste a szakállát, hogy mikor tudná meghúzni :lol: :lol: .
Ezt most megint elküldöm és jönnek a képek.

Kép
Kép
Kép

vikike_

Szia Alexa, jövök ha még vagy csak gyors feldobom a képeket.

Kép
Kép
Kép

vikike_

A Praktiker és az Interspar között is van Mikulás,lehet Vele fényképezkedni.Ma láttam,amikor mentem vásárolni!

Várom a képeket!
Vendég

Kép unokatesókkal

Kép ilyen csinik voltunk:)

Kép Télapós képek

Kép

Kép
Kép
Kép

vikike_

Na itt vagyok!
A bárányhimlő ellenit szerintem mi is akkor adatjuk be mikor már közösségbe megy(óvoda), azt viszont nem tudtam, hogy 1éves kor alatt olcsóbb, köszi az infót. A védőnőm nekem is azt mondta, hogy nem muszály a többit mert nem tartozunk mi sem a veszélyeztettek körébe.
Mi is láttuk a Mikulást az interspárban, beugrottunk vásárolni az ünnepély után, de nem mentün oda hozzá mert siettünk, egy télapó elég volt mára :D .
Múltkor mi sem voltunk kint három napig, azt hittem már bedilizem, de olyan hülye szélsőséges időjárás volt, hogy nem nagyon akartam kivinni, de aztán utána bepótoltuk.
Tejet mikor fogsz neki elkezdeni adni, jóval egy éves kora után? Neked mit mondott a védőnő, hogy még először felezd a tejet? Az is biztos, hogy fel fogom majd forralni. Bár te még szoptatsz, úgyhogy gondolom nem mostanában adsz neki tejet, hiszen biztos finibb az anyatej :D .

Kép
Kép
Kép

vikike_

Itt vagy még?

Kép
Kép
Kép

vikike_

Készítettem ovulációs vonalzót is :D .

Kép
Kép
Kép
vikike_

Nagyon jók a képek!!Csinos volt Levi,abban a mellényben igazi Kisférfi! :D :D .Te is nagyon csinos vagy ám!!

Képzeld,pont most olvasgattam a "Várandósság"-on belül,, a "2006-ban akarok szűlni"-ben, a bárányhimlőről,és az oltásról!Lehet,hogy átgondoljuk ezt az oltást,és előbb beadatjuk!Érdemes elolvasni,nézd meg Te is!Be lehet adatni a 15 hónapos oltással egyidőben!
Olyan nehéz dönteni! Az ember a legjobbat szeretné a gyerekének!Csak én úgy parázok az oltási szövődményektől is!Múltkor láttam a TV-ben egy kislányt,aki fogyatékos,mert egy oltástól (nem tudom melyiktől) görcsrohamai lettek,sokáig nem kapott oxigént az agya.Most 3 éves,és csak fekszik,néz felfelé,húúú,szörnyűűű!!!Tudom,hogy ez ritka,de akkor is eszembe jut.

Folytatom a tejjel....
Vendég

Na de béna vagyok nem illesztettem be.
Már csak én vagyok itt magamban? Alexa elmentél aludni te is? Nekem is kéne.

Kép
Kép
Kép

Kép
vikike_

Jaj de jó itt vagy :D !

Istenem ez szörnyű ami a kislánnyal történ :cry: , hát akkor asszem ezerszer is meggondoljuk, hogy beadatjuk e. A kötelezőket megkapja az biztos, régen is így volt, lehet nem is jó ez a sok oltás. Köszi majd elolvasom.

Kép
Kép
Kép

Kép
vikike_

....Azt mondta a védőnő,hogy lehet kapni úgynevezett "babatejet" a boltokban.Bébiételek környékén kell keresni,olyan a doboza,mint a tápszereké,csak 3-mas szám van rajta.Majd lehet,hogy kipróbáljuk,mert a napi ajánlott tejtermék mennyiség fél liter(ezt is Ő mondta).
Igen,szopizik Martinka,de már nem sokat,csak este,és hajnalban.

Tényleg,evett már joghurtot Levi?

Gratulálok a fogacskához!Szerencsére nálunk is könnyen kibújtak,nem volt extra nyügi.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?