Krisztinka
nagyon szupi a torta, ügyes vagy hogy ilyet tudsz csinálni! (én még egy egyszerűbb tortánál is befuccsolnék...) úgy látom a mozdony a fiad kedvence!
a vonalzódon is az van, meg a torta is vonatot ábrázol. Légy szi majd az ünnepeltről is tegyél képet!!!!!!! Én is nagyon boldog szülinapot kívánok- utólag- a fiadnak.
Ahogy olvasom, a többségnek császáros volt az első baba (Titanilla, Krisztinka,Bettsy, Carpediem mintha neked is az lett volna, ha jól emlékszem
) hát én is gyarapítom a sort. szerencsére én csak epidurált kaptam, úgyhogy mindent hallottam és miután lemosdatták-bebugyolálták Mátét, adhattam egy puszit a buksijára (nem is az arca maradt meg bennem, hanem az illata, meg a bőre puhasága). az altatóorvos nő volt és nagyon szimpi.mindent kommentált, hogy épp mi történik. Titanilla: egyáltalán nem untattál a történeteddel. szerintem ez olyan dolog, amit egy anya mindig boldogsággal mesél újra és újra.
Carpe
mit mondott a sebész? milyen papírt kérsz/kapsz tőle? (gondolom a sérv miatt mész.) kardiológia miatt drukkolok. (nekem is volt/van gond a szivemmel. terhesség végén éreztem is hogy össze -vissza ver, meg a császár alatt is mondták. de azóta nem volt panaszom vele. kéne menni évente kontrollra.
)
Bettsy
továbbra is aranyosak a fiúk. Bence szépen hízik. 10-szer kakil, nem semmi. Máté kb 2-3szor kakilt egy nap (igaz ő tápszert is kapott, kevés volt a tejci. a csak anyatejes babák többet kakilnak, főleg az elején.) Babaprojekt csak jövőre indul. február-március körül. majd szólok, illetve teszek fel vonalzót, ha kezdjük.
Csucsu
én rengeteg különböző esetet hallottam (nem csak itt a babaneten.) van akinek az első gyerek könnyen jön, a másodikra többet kell várni, és fordítva is előfordul. remélem nálatok már nem várat sokáig a tesó.