Sziasztok!
Hazaértünk a nagy nyararlásból. Mostanra sikerült végigolvasnom a hozzászólásokat.
Nina: Gratulálok az unokahúgodhoz, és az első fogacskához. Ne aggódj, nem fog harapni, mikor szopik.
Kamen: Nagyon izgulok értetek.
Gabó: Nektek is gratula az első fogacskához. Ezek a gyerekek milyen meglepőeket tudnak művelni, alvás ügyben.
Orsi. Flóra mindig is jó alvó volt, de úgy 7-9 hónapos korára elmúlt. Rengetegszer keltem fel hozzá szopizni. De úgy 10-11 hónapos korára úgy dönötöttem, hogy kevés lehet neki a tejcsi, és tápit adtam. Este nem zabáltatom be, mert úgy nem lehet jót aludni. Egy darabig minden éjjel 3-kor kelt. Aztán ez kitolódott 4-5-re. A nagy melegben meg úgy döntöttem, hogy csak vizet adok neki éjjel. Akkor úgy leszokott róla. De ez most már teljesen kiszámíthatatlan nála. Egyszer csak visszaszokik az alvásra. Bár most nem panaszkodhatom, mert a 10 nap alatt 1x kelt fel éjjel. De máskor meg hajnalban kukorékolt.
Egy kicsit a nyaralásról: Anyósoméknál voltunk, (csak a gyengébbek kedvéért)
A nagyiék minden jóval elhalmoztak bennünket. Olyan kajákat ettünk... A Flóra látott kecskét, megnéztük, hogyan fejik őket. Valamelyik 6-7 litert ad egy nap, két fejés alkalmával. Láttunk igazi csibét, kakast, nyuszit, pacit. Nagyon élvezte. Diavetítőztünk is.
Banita: Mi is megyünk szerdán. Köszi az sms-t.
Ja, és Flóci elkezdte kérdezgetni, hogy Mi ez?. Persze jó fül és képzelő erő kell hozzá.
A hintára azt mondta, hogy hutta. Nagyon édi tud lenni. Rengeteget tanult.
Enikő: Boginak gratula a bilis nagydologhoz. Szerintem is kicsit korai még.
Zsófi: De jó, hogy eljöttök, végre látom a nagy fiad. Irtó hasonlít Mesóra, meg Pankára.
Puszi mindenkinek és jó éjt!
Gabi3