Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tudnátok-e segiteni nekem fogmosás ügyben. Elég régen irtam már, ezért most leirom, hogy Bianka másfél éves, igen aktiv, igen karatos gyerek.
Nem tudok zöldágra jutni a fogmosással, mert ö csak leszopogatja a fogkeféröl a fogkrémet, de nem probálja surolni a fogait. Én mutatom, hogyan kellene, de csak vigyorog rajtam. Azt meg nem engedi, hogy én csináljam helyette.
Ti hogy oldjátok meg?

Köszi a segitséget
Annamária
hancsa

Sziasztok,
upps Lara, lebuktál. Nem gondoltam, hogy Gabómamó szorgalmasan végigolvassa a lemaradását.Kép Mindenesetre egy piros pont jár neki.Kép
Megtaláltátok a plázát? Jó volt Pesten?

Szia Tünde,
örülünk neked és gratula a pocaklakóhoz!Kép
Van, aki még várja, majd biztos ír.

Zsófi,
aranyosak a gyerkőcök.Kép

képzeljétek Gábor mindent utánoz, amit csinálok (főleg a fürdőszobában), olyan helyes.Kép Ma pl. vizes kézzl a hajamat egy kicsit összeborzoltam, csinálta utánam. Utána megtöröltem törülközővel az arcom, vette ő is. Aztán jött a smink, hát ezt nem engedtem, mert kikenné magát rendesen, de a kontaklencsét már profin tudja "berakni", utána "csöppent is a szemébe". Játszásdiból. Meg kell zabálni.Kép

Ha nem jön közbe semmi, megyünk mi is szerdán.
Ágci

Kép
Ágci

Meso. Cím ment mélbe!
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Voltunk ma dokinéninél, Janka 4360 gramm, és 54 cm. Kép
Viszont holnap mennünk kell a gyerekkórházba, mert még mindig sárga, és a köldökén van valami kinövés. Kép Kép Kép

Erika!
Janka kakija is tele van fehér darabokkal. Kép

Annamária!
Én Lilinek fogkrém nélkül mosom a fogait. Ő is csak szopogatja a fogkefét, ha az ő kezében van, de én megmosom neki. Próbáltam fogkrémet is, de akkor ordított. Kép

Banita!
Mi is megyünk szerdán. Jó sokan leszünk. Kép

Gabómamó!
Ez nagyon durván néz ki így leírva! Kép Kép Kép

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Hazaértünk a nagy nyararlásból. Mostanra sikerült végigolvasnom a hozzászólásokat.

Nina: Gratulálok az unokahúgodhoz, és az első fogacskához. Ne aggódj, nem fog harapni, mikor szopik.

Kamen: Nagyon izgulok értetek.

Gabó: Nektek is gratula az első fogacskához. Ezek a gyerekek milyen meglepőeket tudnak művelni, alvás ügyben.

Orsi. Flóra mindig is jó alvó volt, de úgy 7-9 hónapos korára elmúlt. Rengetegszer keltem fel hozzá szopizni. De úgy 10-11 hónapos korára úgy dönötöttem, hogy kevés lehet neki a tejcsi, és tápit adtam. Este nem zabáltatom be, mert úgy nem lehet jót aludni. Egy darabig minden éjjel 3-kor kelt. Aztán ez kitolódott 4-5-re. A nagy melegben meg úgy döntöttem, hogy csak vizet adok neki éjjel. Akkor úgy leszokott róla. De ez most már teljesen kiszámíthatatlan nála. Egyszer csak visszaszokik az alvásra. Bár most nem panaszkodhatom, mert a 10 nap alatt 1x kelt fel éjjel. De máskor meg hajnalban kukorékolt.

Egy kicsit a nyaralásról: Anyósoméknál voltunk, (csak a gyengébbek kedvéért) Kép A nagyiék minden jóval elhalmoztak bennünket. Olyan kajákat ettünk... A Flóra látott kecskét, megnéztük, hogyan fejik őket. Valamelyik 6-7 litert ad egy nap, két fejés alkalmával. Láttunk igazi csibét, kakast, nyuszit, pacit. Nagyon élvezte. Diavetítőztünk is.

Banita: Mi is megyünk szerdán. Köszi az sms-t.

Ja, és Flóci elkezdte kérdezgetni, hogy Mi ez?. Persze jó fül és képzelő erő kell hozzá. Kép A hintára azt mondta, hogy hutta. Nagyon édi tud lenni. Rengeteget tanult.

Enikő: Boginak gratula a bilis nagydologhoz. Szerintem is kicsit korai még.

Zsófi: De jó, hogy eljöttök, végre látom a nagy fiad. Irtó hasonlít Mesóra, meg Pankára.

Puszi mindenkinek és jó éjt!

Gabi3
inecsg

Az nem igaz, hogy egész nap nem írt senki!

Ma van a 3. házassági évfodulónk. Elmenünk a Gőrybe vacsizni. A vihar előtt fejeztük be és éppen a nagy szélban mentünk haza. Flóci végig aludta a nagy zabálást. Kép

Nem tudjátok, a mangoldot lehet már egy 15 hónaposnak adni!

Holnap akkor Banitáéknál...

Gabi3
inecsg

Szjasztok!

Enikö! Nem biztos, hogy a Pöttömtöl lett piros Bogi popsija, lehet, hogy evett valami olyat és attól. Aztán ez pont egybeesett a P.pelenka kipróbálásával, és ezért gondolhatod azt, hogy a pelus okozta a pirosságot.

Fanita! Marci a héten lesz 2 éves, igaz? Boldog szülinapot Marcinak!!!

Gabomano! Jaj, ne legyél már ilyen szigorú. Mostmár megjegyeztem, de amúgy is, ismétlés a tudás anyja, nem?

Tünde! Szija itt, gratula a 7 éveshez és a pindurhoz. Hol fox szülni? Ki a dokid?

hancsa! Hangának(21hó), úgy mosom a fogát, hogy fogkrémet teszek a fogkefére, és elkezdem sikálni a fogait. Ö is szokott tiltakozni, hogy hagyjam abba és inkább leszopizná róla a fogkrémet, de ilyenkor elkezdek mesélni neki a fognyüvö manókról és akkor mindig engedi, hogy megmossamKép Biztos megijedKép

Amúgy tök jó volt a tali, csak mindig olyan rövidnek tünik, pont beszéltük Ildivel, mire belemelegednénk a beszélgetésbe, már menni is kell haza etetni vagy altatni.

Szijasztok, Lara
lara

Sziasztok!

Lara. Én is így vagyok a talival.

Ildi: Nagyon édi Janka. Lili meg olyan kis komoly csajszi.

Erika: Örülök, hogy találkoztunk. Danikához meg csak kitartás. Egyszer biztos véget ér ez az időszak. Kép Dani hatalmas baba. A mikrót meg állítsd le mielőtt csengetne. Én is úgy csináltam annó.

Zsófi: Nagyon aranyos Bence.

Flóci úgy elfáradt, hogy elaludt a kocsiban. Déltől fél kettőig aludt. Ami nem túl sok. Többet is szokott.

Gabi3
inecsg

Sziasztok
Ágci, a klinikán fogok szülni, a dokim Dr.Bitó Tamás(a lányomat is nála szültem Kép)
Próbálom olvasni ezt a topicot, mire úgy éreztem képben lennék hogy ki-kicsoda, addigra jól össze is zavarodtam. De nem adom fel, előbb-utóbb megismerlek benneteket! Kép
Mindenkinek jó babázást, no meg nyugodalmas jó éjszakát Kép
Tünde

Sziasztok,

mi is nagyon jól éreztük magunkat a talin. hazafelé elaludt Gábor, itthon sem kelt fel, fél 1-től fél 3-ig húzta. Aztán megébredt, bementem, gondoltam alszom vele még egy kicsit én is. 4-kor keltünk fel.Kép

Anita,
ez a Bálint?! Tündér pofa! Hogy elvolt ott a hordozóban?! Hihetetlen. Az én gyerkőcöm is nyugis baba volt, de milyen cuki.
Remélem Beni már nem haragudott, hogy megszálltunk Benneteket.Kép

Persze a többieké is, és mindegyik milyen szépen eljátszogatott. Tök aranyosak voltak, ugye?

Tünde,
Lara kérdezte, de sebaj. Van itt olyan, akinek ugyancsak a Bitó az orvosa, nem? Vagy rosszul emlékszem?

Talán még benézek, de nem biztos. Ma kapom meg kicsi férjtől a házassági évfordulós ajándékomat, kicsit elhúzódott, már nagyon fúrja az oldalamat, mi lesz az, mert nagyon titokzatos volt!Kép

Ágci

Kép
Ágci

A legjobb képek a mai taliról.
A teljesség igénye nélkül.

Vanda
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Szerintem is nagyon jól elvoltak a gyerekek, szépen eljátszadoztak!Kép

Zsófi!
Nagyon jók lettek a képek!Kép Át tudnád nekem küldeni e-mailben?

Ágci!
Beni haragja néhány perc alatt elszállt! Láttad milyen jól érezte ő is magát. De a vége fele már nagyon fáradt volt. 1 órakor lefeküdt, és 1/4 5-kor felébresztettük, mert mentünk be a városba. Nagyon mélyen aludt! Bálint 3/4 4-ig aludt.
Nem emlékszem rá biztosan, hogy te érdeklődtél-e a sátor után amit Balu kapott a keresztelőre. Az még tök jó benne, hogy nagyon kicsire össze lehet csukni, és fél perc összeállítani, és szétbontani.A csövet csak össze kell nyomni, és kész. A sátor meg összecsukva 40 cm átmérőjű, lapos kör lesz. Elfér az ágy alatt, a szekrény hátuljában vagy bárhol.
Mit kaptál a férjedtől az évfordulótokra? Nagyon kíváncsi vagyok! Írd meg légyszi'(persze csak akkor ha publikus a dolog)!

Gabi3!
Elfelejtettem neked megmutatni a homeopátiás cuccaimat (említetted múltkor hogy érdekel). Ha gondolod találkozhatunk valamikor (városban, v. ahol neked jó), és kölcsönadom, hogy át tudd nézni. Mi jövő hét végén elutazunk, ráérsz akkor visszaadni mikor hazajöttünk (aug. 11. után).

Erika!
Hogy viselkedett Dani mikor hazaértetek? Mert itt nálunk nagyon jól elvolt!Kép

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Szia Anita!

Mindegyik képet küldjem, vagy csak ezeket?
Nincs sokkal több.

A homeopátiáról szólü dolgok engem is érdekelnének!

Puszi Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!
Tényleg klassz volt ma a kis összejövetel.
Hát ez a Beni gyerekKép
Sejthettük volna, hogy valami busz van a dologbanKép
Ráadásul gázosKép
Anita a sátorról tudnál nekem küldeni egy képet?
Apukának szeretném megmutatni.
Cukik ezek a gyerkőcök mind egytől egyig.
Hazafelé Vanda már a sarkon elájult.
Hogy teljes legyen a mai napom anyós pajtás is befutott. Még csak most ment el..(:
Ő is megmosta fürcsikor a gyerek fenekét, meg a biztonság kedvéért megtörölte a füle mögött Ja és megnézte, hogy szárazra töröltem e alábujjait..STB.

Zsófi:szupik a képek. A masina nyú ?
Na megyek mert hulla vagyok.( a családlátogatástól)
Nina
nina74

Sziasztok

Nincs fertőzésem Kép, tegnap voltam az eredményért, és azt mondtá az ambulancián, nem tenyészett ki semmi, csak a lakto. Kicsit kételkedtem, de hát ők a szakemberek, értenek hozzá. Akkor csak vaklárma volt, közölték még, hogy kismamiság idején amúgy is több a hüvelyváladék (csak ez másabb volt...)

Ma akarok menni a dokihoz kérni a 91 napos igazolást és a kismami tornához is az engedélyt Kép.
Jár valaki közületek az újklinikára vízi kismamatornára, milyen volt? Nagyon szeretném kipróbálni.

Enikő, én is voltam a Bükkben, ahol mi voltunk, ott nem igazán fér el sajnos egy nagy család.

Katicabogár, boldog névnapot Kincsőnek. Kép

Tünde, én is pocakos vagyok Kép, most vagyok 14+3. Kép Nekem még nincs végleges választott dokim, még az SZTK-ba járok. Később szeretnék, de most még nincs rá pénz.

Nina részvétem az anyós miatt, szerintem az enyém is ilyen lesz, már látszanak a jelek. Kép

Gabi3, Ágci gratula a házassági évfordulóhoz. Kép

Gigi
gigi1

Sziasztok kedves Anyukák és Leendő ANyukák!

Bocsánat az offért! Szezonális új ruhácskákat árulok kedvező áron (jóval bolti ár , sőt nagyker ár alatt) 56-s mérettől 104-s méretig. Kislányra és kisfiúra való ruhák is vannak. Őszi ruhák augusztus vége-szept.elejétől lesznek folyamatosan (fotóval együtt), most nyári ruhákból tartok kiárusitást. Utolsó darabok, méretenként egy-egy darab, de ha érdekel valakit, szivesen küldök leirást árral és képpel együtt.
Akit az őszi érdekel, jelezze majd és amint megjöttek a ruhácskák, küldök listát. (néhány kantáros hosszúnadrág, pulóver stb. van most is)
ElérhetőségeM: gitike@freemail.hu

Köszi szépen és bocsánat az offért!

Mindenkinek jó babázást kivánok!

Giti
Giti

Sziasztok

Az előbb, kicsit félregépeltem Kép, szóval
Járt valaki közületek vízi terhestornára?

Megvannak a felvételi ponthatárok, érintettek, lehet gratulálni? Kép Kép

Gigi
gigi1

Sziasztok!

Gigi: De jó, hogy nincs semmi fertőzésed. Azért nem baj, ha minden hónapban vetesz kenetet. Engem egy kicsit leszídott a dokibácsi(a végén nekem is volt), mert nem szóltam és ő észrevette. Köszi a gratulációt. Már három éve kötöttük össze életünket papíron is. Tegnap meg Flóra volt 15 hónapos.Kép Nagyon jó a kismama úszás, Banita és Melinda is jártak. Az újklinikán van és a baba-mama torna után van, meg hétfőn is. Elterveztem, hogy a következővel ki fogom próbálni. Biztos megkönnyíti a szülást.

Zsuzsi: Nekem is elküldöd a képeket. Olyan aranyosak a gyerkőcök.

Banita:A jövőhéten találkozhatunk a városban. Akkor megmutathatod a homeopata cuccokat. Kép Előre is köszi. Majd egyeztetünk, jó.

Ágci: Gratulálok a házassági évfordulótokhoz! Mi egyszerűen csak elmentünk a Gőrybe vacsizni. Flóra olyan szépen végigaludta. Jól bezabiztunk.

Nina: Részvétem anyósod miatt. Kép Nekem szerencsém van 1,5 órányira laknak tőlünk, úgyhogy nem szoktak sűrűn zavarni.

Gabi3
inecsg

Szijasztok!

Lányok, Hanga ma 21 hónapos...lassan süthetem a második tortáját, pláne, hogy az elsöt is a Znagyban vettükKép

Tünde! Belejössz a kikicsodába gyorsan, azért annyian nem vagyunk, csak kb. 70-en. Na jó, nemKép

Ágci! Gabó el tud még aludni a babakocsiban? Tök jó, Hangánál ez már esélytelen.

Banita! Tényleg nagyon jó az a kis sátor. Hol lehet ilyet kapni? Tudom, hogy ajándék volt, de hátha tudod.

Gigi! Én nem jártam vizi kismamatornára, de biztos, hogy szuper lehet. A pontok alapján úgy tünik, hogy szept-töl kezdhetem a közgázt. Még gondolkodom azért, hogy biztos kell-e ez nekemKép
Kezd már látszódni a pocak? Rosszullétek vannak/voltak?

Szijasztok, Lara
lara

Bocsi Ágci, tényleg nem te kérdezted. Kell is nekem álmosan hozzászólást írni... Kép

Gyönyörűek a csemetéitek. De rég volt már ekkorka az én lányom.....Kép

Szia Gigi! Tanácsadásra is az SZTK-ba jársz?

Tünde
Tünde

Lara: Már 21 hónapos!!! Öregszik a kis csaj. Gratula a felvételidhez!

Tünde: Hogy hívják a nagy lányodat? Jár már isibe, ha igen melyikbe? Nem akarsz profilt készíteni magatokról! Kezdő koromban én sem mindig tudtam ki kicsoda. Mindig jegyzeteltem.

Flóra egész nap huncutkodott. Dél körül aludt egy kicsit, majd 7 körül. Jól bírja.

Voltunk a Bsuringnál. Bejelentettük, hogy őket választottuk kivitelezőnek. Ajánlottak tervezőt, de csak 2 hét múlva ér rá. Most van mindenki szabin. Kép

Jó éjt mindenkinek!

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

A talira sajna nem jutottunk el (már rutinszerűen), így én is nagyon örültem a képeknek! Mindegyik baba olyan gyönyörű!

Lara!
Nahát, milyen figyelmes vagy! Marci tényleg most lesz két éves, 27-én. Köszönjük a gratulációt! Mi is viszont gratulálunk Hangunak a 21 hónaphoz!

Nálunk a szokásosnál is jobban zajlik az élet... A férjem áthelyezési kérelmét elutasították, így ősszel biztosan nem tudunk költözni.Munkahely nélkül semmiképpen. A rosszban a jó, hogy így, itt lakva simábban elvégezhetem az első félévet az egyetemen (úgy tűnik, felvettek...)
A legnagyobb hír azonban - és ez mindent más megvilágításba helyez - hogy bekopogtatott Marci kistestvére. Nem szeretném még elkiabálni, olyan pirinyó, de annyira boldog vagyok.. Anyósom szerint pedig egyenesen ez a legjobb, ha az ember elmondja mindenkinek, akit csak érdemesnek tart rá.

Jó éjt mindenkinek!

Anita
fanita

Sziasztok!

Gabi3!
Mi az a Bsuring?
A Gőry pince az tényleg nagyon jó! Ma voltunk ott Levente nagypapájának (91 éves volt) a temetése után.Gyönyörű a kerthelyiség, és finom a kaja. Na meg hatalmasak az adagok, és nem is drága!

Gigi!
Én jártam vízi ksmamatornára, és nagyon jó volt. De az Edit tart tornatermi kismamatornát is a Védőnőképzőben, és az is nagyon jó! Ja, és ingyenes!

Zsófi!
Elég ezeket a képeket elküldeni amiket ide fölraktál.

Nina!
A sátorról igyekszem képet küldeni, csak nekünk nincs scanelünk, úgyhogy tesómat kell megkérnem (nekik van).
Tesódék babája hogy van? Kiengedték már a kórházból?

Lara!
Ezt a sátrat a keresztszülők vették, de én néztem ki az ajándékot, mert nem akartak olyan dolgot venni amire nincs szükségünk. Szegeden a Somogyi u.-i játékboltban, és a Petőfi S. sgt.-on lehet megvenni. Mindkét helyen ugyanannyiba kerül.

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok!

Fanita!
Gratula a tesóhoz!Kép
De jó! Még egy kismama! Mennyi idős terhes vagy? Márc. körül jön a baba? Szegeden fog megszületni? Mikor tudtok akkor költözni Csornára? Maradtok Makón, v. beköltöztök Szegedre? (Egyszer mintha valami ilyesmiről írtál volna?)
Vigyázz magadra!

Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Banita: Az Bauring akart lenni. Velük fogjuk építtetni a házunkat. A Gőryben csak féladagot szoktunk rendelni, az is bőséges. Én is nagyon szeretek oda járni. Sajnálom a nagypapit. Kép

Fanita: Gratula a pocaklakóhoz! őt is a Sárinál fogod szülni? Még csak teszteltél vagy jártál doki bácsinál is? Akkor nálatok is sűrűsödnek a dolgok. Boldog második szülinapot Marcinak!Kép

Most már tényleg megyek aludni.

Gabi3
inecsg

Szaisztok,
BAnita,
ha a képre húzod az egeret és picit rajta tartod, akkor megjelenik 4 ikon. Az ikonokon tartva az egeret kiírja, hogy mivel mit tudsz csinálni. első: mentés, második nyomtatás, 3. kép küldése e-mailben. Így gyorsan pár másodperc alatt oda tudod menteni, ahova csak akarod.Kép

FAnita,
levél ment.

Ágci

Kép
Ágci

Jó reggelt!

Fanita:
Gratula a babácskához!

Anita!
Nem olyan sürgős a kép, csak nem tudtam itthon elmagyarázni rendesen, hogy milyen remek kis szerkentyű.
A baba még bent van, de kop-kop úgy néz ki minden OK.Kép
Az éjszaka nem aludtunk. Pedig julius első két hete olyan remek volt. szinte csak egyszer kelt fel. Azóta meg minden éjszaka egyre rosszabb. Ez a mai meg..

Ágci:
Ajándék? Titkos?Kép

Nina
nina74

Nina: Miért van még mindig benn Doroti? De nem a gyerekkórhátban, ugye! Biztos elkapta Danitól.Kép

Ágci: Mit kaptál, meséld el! De csak akkor ha nem titok.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Köszönjük a gratulációkat! De most igazán úgy félek, hogy elkiabáltam...

Banita, Gabi!
Teszteltem is és Sárinál is voltam,(csodálkoztam is, hogy "megemberesedett") de csak egy alig fél cm átmérőjű "petesejt-szerű képződményt" látott, holott az én számításaim szerint már öt hetes lehet, és így nagyon kicsinek találom...
Amikor Marcit vártam, nem voltam ilyen parázós..., hiába, öregszem.
Két hét múlva megyek megint, remélem, megnyugszom.
Innen októberben biztosan el kell költöznünk, albérletbe, és Szeged is eszünkbe jutott. A testvérkét viszont már mindenképpen Csornán szeretném megszülni, tehát legkésőbb februárban el kellene hurcolkodni.

No megyek főzőcskézni, puszi!

Anita
fanita

Az előbb petezsák-szerűt akartam írni, persze.

Anita
fanita

Sziasztok

Lara, Fanita gratulálok a sikeres felvételihez. Kép

Lara, halassz egy évet, ha most úgy érzed nincs rá szükséged. Később lehet meggondolod. Ez államilag finanszírozott? Kismamáknak ingyenes a költségtérítéses is, ha alapképzés. Kép
Szerencsére nincsenek rosszulléteim, más gondjaim voltak, de elmúltak. Kép A pocim hatalmas, de szerintem az emésztésem nagyon lelassult és azért is. Reggel pici poci, este kész hordó. Kép

Fanita, boldog szülinapot vasárnapra Marcinak. Lesz torta, buli? Kép Gratulálok a kis pocaklakóhoz, biztos minden ok.

Begyűjtöttem tegnap az igazolásokat, mehetek tornázni. Kép

Tünde, igen az SZTK-ba. Te hová?

Gigi
gigi1

Szijasztok!

Fanita! Juuuuhéjjj! Tök jó, hogy lesz Marcinak tesója! Már épp kérdezni akartalak, hogy mikorra tervezitek! Dejó, úgy örülökKép Nem kiabáltad el, ne félj, hiszen 5 hetesen néha nem is látnak még semmit. Pár nap múlva már minden tisztán fog látszódni!

Banita! Köszi a sátorinfót.
Nina! El tudom én neked küldeni Anitáék sátrát, mert lefotóztam! Már postáztam is.

Gigi! A Gyed/gyesen levöknek ingyenes. Akkor akarok majd mindenképp halasztani, ha mexületik Hanga tesója, ami ugye most még csak egyenlöre terv.
Mentek majd szülésre felkészitö tanfolyamra?
Hova fox járni tornázni?

Szijasztok, Lara
lara

Fanita: Anno nekem is ezt mondta. Akkor úgy 4 hetes lehetett a Fló. Ne aggódj, biztos minden rendben van. Tényleg nem fogsz unatkozni.

Gigi: Hol fogsz tornázni?

Gabi3
inecsg

Gabi3:
Irtam mailt.

Lara:
Köszi a képet.
Nina
nina74

Sziasztok!

Gabi3:Én is örülök,hogy megismertelek,nagyon szimpatikus voltál nekem,ugyanúgy mint amikor a többiekkel is először találkoztam.Mondtam is a páromnak,hogy tök jó,hogy megismertelek benneteket,mert szinte hihetetlen,hogy mindenki enyire szimpi.Olyan jó!Kép

Banita: Dani itthon már nem volt olyan jó fiú.Aludt még egy kicsit,majd evett s jött a sírás.de tegnap dél körül aludt 1 1/2 órát egy huzamban.
Gigi:örülök,hogy nincs semmi fertőzés.A terhesség alatt nekem 2x csináltak tenyésztést s nekem sem volt semmi,csak a terhesség alatt megnövekedett folyás de természetesen be voltam parázva miatta szokás szerint.
Lara:Én is gratulálni szeretnék a felvételidhez!Kép
Fanita:Nagy gratula a kis picurihoz,semmi baj nem lesz!Kép
Ildianyu:Itthon persze nem sikerült megkötni Danival együtt a kendőt.KépNagyon jó kislány Janka,olyan aranyos volt,ahogy alukált a kis hordozójában.Egyébként ő mennyit alszik kb. egy nap?

Puszi Mindenkinek!

Erika
erika76

Sziasztok!

Bence eszik,alszik üvölt.
Csak a sorrenden változtat néha.
Normális az, hogy ha fenn van, mindig üvölt????

Banita, Gabi!

Sikerült elmenteni a képeket, vagy küldjem?
(Csak azért kérdezem, mert a mi sebességünkkel nagyon nehéz csatolni)

Egy ma reggeli kép:

Kép

Puszi Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsofi, Erika,

Jazmin is mindig sirt, amig ebren volt. Es nagyon keveset aludt. Szerintem ilyen az idegrendszeruk es kesz. Keves alvas, sok siras. Vannak nyugodt babak es vannak siros babak. Ezt el kell fogadni es igy konnyebb talan. Ezert kell mindig kezbe venni oket. Egyebkent elmulik 1x. kb. 4-5 honapos koraban mar egeszen jo volt Jazmin. Marmint a siros idoszakhoz kepest.
gabomamo
gabomamo

Nina!

Igen, új a gép, apu kapta szülinapjára.
Mostmár kiélhetem fotózási szenvedélyem:-)))))))

Pusz

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Erika: Szerintem azért ilyen szimpi mindenki, mert hasonló gondolkodásúak vagyunk. Meg hát csak kis gyermekes anyukák. Kép

Ildi: Kell a Maltoferfol? Vagy bárki másnak odaadom, ha Ildinek nem kell.

Na elment a nagy vendégsereg. Na csak anyósomék, anyukám és a sógorom volt. Flóra-napot és az évfordulónkat ünnepeltük. Csak olyan játékot kapott a Manó, amivel még nem tud játszani. Kapott egy fa vasutat, egy kirakós kockát, érdekes összerakót, amit még én sem nagyon tudok összeszerelni. Mi meg kaptunk egy fűszertartót tele fűszerekkel, ilyen forgósat. Mikor elmentek a férjemnek az volt az első dolga, hogy el kezdte forgatni, természetesen kettő ki is esett belőle. Nagyon örültem neki. De nem lett baja, ez a szerencséje.

A másik nagy öröm, Flóci felmászott a szekrény első polcára, ami kicsit kiáll. Éppen porolgattam. Hát ennek is örvendtem.

Zsuzsó: Majd elmentem a képeket.

Jó éjt!

Gabi3
inecsg

Sziasztok!
Gabomamo:
De jó, hogy végre életjelt adtál magadrólKép!
Háááát ez a Simi gyerekKép jól otthagyta Vandát sulyilagKép

Gabi3:
Igen szerencsére van az anyukának tejcsije.
Mostmár aztán nem lesz Flóci előtt megállás! Mászik majd minden feléKép

Erika:
Kedden ha tudtok gyertek oxy?

Gigi:
Jó tornázást!
Nekem annak idején eszembe sem jutott ilyesmiKép
Annyit mentem mindig mint a mérgezett egér.

Voltunk ma a corába. Persze Vanda egész nap nem aludt semmit. Ugyhogy nem is igazán sikerült bevásárolni, mert elkezdett orditani mint akit nyuznak. No nem baj gondoltam menjünk. Beáltam egy pénztárhoz, mikor eszeveszetten elkezdett csérogni a pénztáros kisasszony. Elnyivákolta, hogy fáradjunk már odébb mert ő zárnaKép
Nem is érdekelt volna, ha Vanda nem ordit ezerrel a kezemben.
Mert ilyenkor aztán van hangjaKép
Na mindegy tuléltük..

Na megyek alukálni, hátha hagy a pici lyány.
Jó éjt!
Nina
nina74

Sziasztok!

Erika!
Hát, nem is tudom, mennyit alszik Janka. Szerintem egész jól alszik, de sokat van ébren. Kezd kialakulni valami napirend-szerűség, de azért ez még változik 1-2 órát. Szóval reggel felkel 5-7ig valamikor. Ezután ébren van kb. 10ig. Aztán felkel 12-1kor, akkor csak szopizik, és utána alszik kb. fél 6ig. Ezután fent van 8ig, a fürdetésig, utána kb. 9 körül alszik el, felkel 1-2kor, aztán 4 körül, és végül reggel. Szerintem egész jó, 2 hete még nem gondoltam, hogy ilyen is lesz.

Na, ezt tegnap írtam. De többször nem írom le, hogy milyen jó kislány, mert mára felborult minden. Tegnap este nem akart elaludni, aztán csak elringattam valahogy, aztán felkelt fél1kor, amikor mentem lefeküdni, aztán fél2kor, 4kor, fél6kor és 8kor. Utána 8tól 1ig ébren volt, és megint nehezen sikerült elaltatni. És amíg ébren volt, csak a kezemben akart lenni, pedig általában a hordozóban jól el szokott lenni.

Gabi3!
Igen, köszi. Hol találkozzunk? És mikor?

Fanita!
Nagyon boldog születésnapot Marcinak!!! Kép
És nagy gratula a pocaklakóhoz! Kép Kép Kép

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Fanita!
Boldog szülinapot Marcinak!Kép
Milyen tortája volt Marcinak? Vendégeket is hívtatok a szülinapjára?

Gabi3!
Keddtől ha minden igaz már nem lesz ilyen meleg, majd akkor találkozhatunk "homeopátia-ügyben".Írd meg nektek mikor lenne jó!

Ildianyu!
Janka mikor hosszabb ideig ébren van (4-5 óra hosszát) mit csinál? A hordozóban van? Nem nyűgösködik? Bálint mikor ennyi idős volt nem tudott még egyhuzamban ennyit ébren lenni.
Adod már Jankának a vasat? És te elkezdted szedni?

Kép

Kép

Kép
banita

Anita!

Ha Janka ébren van, szórakoztatni kell. A hordozóban max. negyed órát van el, de az is már jó. Egyébként a lábamra ültetem, aztán beszélek hozzá, meg ilyenek. Letenni nem tudom, mert akkor ordít. Meg lemegyünk a játszótérre, és akkor kicsit elalszik. De ma ez sem jött be, kézben volt. Remélem, csak a mai nap volt ilyen.
Adok Jankának vasat. Én most pezsgőtablettát iszok, meg azt hiszem, kapok Gabi3tól Maltofert is, vagy mi a neve. Kép

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Megérkeztünk a nyaralásból, ami nagyon jól sikerült. Pihentünk, de rendesen. Lottika nagyon élvezte a jó időt, pancsizott sokat. Enni sokat evett, de lassan már nem kell neki a saját kis kajcsija, mindig a tányéromból nézi ki a falatokat, és azokat meg is szerzi. Így mostmár lassan mindig hármasban eszünk.
Kezd érdeklődni a pohár iránt is, elég ügyesen a nyakába tudja önteni az itókát.
Állandóan álldogál, persze utána lecsüccsen, de semmi gond, folytatja tovább rendületlen, akár órákig.

Gigi! Én jártam a vízi kismama-tornára. Csak ajánlani tudom, szupi. Feltétlenül járj el, ha tudsz. Én még a 38. héten is ott voltam!

Fanita!
Gratula a kisbabához!
Boldog szülinapot Marcinak!

Gabi3! Van torna, vagy Edit most van szabin?

Banita! A 11 hónapos Balunak sok puszi!
Legközelebb remélem mi is eljutunk a talira.

Jó éjt!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Nina: Örülök, hogy van tejcsije.

Banita: Majd kiötlöm az időpontot, nektek melyik napszak jó?

Ildi: Gondolom nektek a délelőtt megfelelő lenne.Mi szerdán megyünk 15 hónapos szurira a Debrecenibe.

Melinda: Igen, Edit most van szabin, de ezen a héten, ha minden igaz, akkor vki. helyettesíti. 2 hét szünet, utána megint helyetesítik. Szept.-ben újra indul. Már nagyon el kellene menni, mert anyósoméknál sikerült 2-3 kilót magamra szedni.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Nina:Megyünk!A nap egyik fénypontja.Kép

Ildianyu:akkor Janka tényleg nem egy rossz alvó.KépDani borzalmas keveseket alszik 2 óra volt eddig a legtöbb utánna szopi,s sokszor a következő szopiig kézben van,mert nem képes se aludni neki az sem jó ha beszélek hozzá a hordozóban...Kép Éjszaka viszont jó fiú volt csak 2x kelt fel!Kép
Délelőtt nálunk nagyon meleg van(délután is csak nem annyira)Szegényt legyezgetem naphosszat,mert totál le izzad.

Gabi3,Ágci:Utólag szeretnék gratulálni a házassági évfordulókhoz!

Zsófi:Dani is bömbizik,ha ébren van.Ez a legjellemzőbb rá.A talin Bence nagyon jól viselkedett,nem?Én nem halottam,hogy sírt volna.KépMikor mész Sikóhoz?Én 5.-én.

Banita: Nagyon tetszett a házatok,tök jó az elosztása ia,hogy jó tágas.

Ágci:Ment a mail.

Kriszti:Jól vagytok?Hiányoltalak a taliról.

Gabó:Én abban reménykedem,hogy ha azt a bizonyos 3 hónapot kibírjuk utánna jobb lesz.Ez szeptember közepét jelenti.Dani nagyon hasfájós,szélcsövezni kell szegénykémetKép,de utánna úgy megkönnyebbül.Kép

Puszi Mindenkinek!

Erika
erika76

Sziasztok,

Erika,

en Jazmint hiaba szelcsoveztem. Nem konnyebbult meg. Az igazsag az, hogy Jazminnak semmilyen csodaszer nem jott be, csak az, hogy elmult 3 honapos. Kitartas!

g.
gabomamo

Szijasztok!

Erika! Oh, köszi a gratulációt, de a neheze még csak most jön, illetve szeptembertöl...félek is.

Ildianyu! Ez tényleg igy szokott lenni, hogyha leirsz valamit, az utána tuti, hogy máshogy lesz a következö naptól.

Lara
lara

Ildianyu,Lara:
Pont ezért nem merek szinte semmi okés dolgot leirniKép
Panaszkodni annál inkábbKép
Nina
nina74

Sziasztok,

en is igy vagyok ezekkel, mint Nina. Nem dicserem a gyerkocoket.
Az elmult ejszakank szornyu volt. Mindket gyerekoc extra nyugos volt. Persze foleg Jazmin, allandoan ebren volt.

gabomamo
gabomamo

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?