Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Szeretnék csatlakozni hozzátok. A db.-i kaális topicban szoktam írogatni. Most derült ki, hogy pcos vagyok. Most is csak azért, mert én a neten elkezdtem nézelődni, és így rátaláltam a pcos lapra.
Mérges is vagyok, mert már voltam 2 inszemen 5 lombikon, de 4 vissszaültim volt, és sosem beszéltek erről a betegségről.

Mindig csak azt mondták, hogy akár ágyban párnák között is. De most a dokinő szerint ha hat a gyógyi akkor akár tényleg jöhet spontán a babó.

Viszont kellene egy kis segítség. Mi az a hypozás?? Tényleg fontos teljesen elhagyni , vagy csökkenteni a CH bevitelt? És a mozgás az is nagyon fontos??
Előre is köszi a válaszokat.

Annyit nézegettem az este a CH táblázatot, hogy a végén álmomban is számolgattam :twisted:

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Szia Árnika!

A CH-t elhagyni TILOS!!!! A tested működéséhez szükséges. Csupán okosabban kell elosztani, és lehetőleg a lassan felszívódó szénhidrátokat kell előnyben részesíteni!

A siekres kezelés 3 alappillére:
1., metformin
2., diéta
3., mozgás

Nem lehet sorrendet felállítani, mindegyik nagyon fontos, az egyik a másik nélkül hátráltatHATJA a siekres kezelést. Azért a feltételes mód, mert vannak akiknek remek eredményeket produkál már az első pár hónapban, vannak, akiknek sok-ésok hónapot kell várni az "eredményekre".

Kettővel felljebb van egy topik, amikben vannak receptek, életmód tanácsok!
Kérdezz bátran!
Mennyi metformint írtak fel neked?
FONTOS!!! Fokozatosan kezdd el magad hozzászoktatni, mert iszonyatos mellékhatásai is lehetnek, ha egyből kezded az adagot!
Vendég

Ja! A hipózás az, hogy a met megnöveli a sejtek inzulin érzékenységét, és egy darabig a szervezeted többet termel inzulinból, mint kellene. Csupán megszokásból csinálja, majd beáll a helyes mennyiség is. De ettől a magas inzulintól lezuhan a cukrod. Enek tünetei: izzadás, remegés, szívdobogás, akár ájulás is lehet!
Vendég

teljesen elfelejtettem!!!

Zazzy: ez tetszeni fog nagyon, bár lehet, h ismered!!
http://www.citatum.hu/B%F6lcsess%E9g/

Árnika: üdv közöttünk!

hipózás lehet még a hányinger és a hasmas!!! :wink:
fincsi!!!! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Sziasztok!

Hajni!

Mintha csak magamat hallanám 1,5 héttel ez előttről, a mit vegyek be, mit ne vegyek be kategóriából. :D Szedd be amit a doki adott, nehogy tényleg tüdőgyuszid legyen! Az sokkal tovább tart, sokkal erősebb gyógyikkal...

Tücsök!

Hhhh... úgy sajnálom! :(
Tudom, pozitív gondolkodás meg minden, de az én szemem előtt is csak az lebeg, hogy egyenes az út a mindenféle vizsgálatokig, inszemig, lombikig, csak úgy szerelemből, magától nem lesz gyerekünk. :( Ezt egyszerűen szörnyű. Szörnyű hogy 22 éves koromban ezen kell gondolkoznom hogy hogyan csináljanak nekem gyereket... És nem is miattam szörnyű, hanem úgy egyáltalán az miatt hogy ez a probléma létezik.

Lona!

Engem érdekelne hogy miért futamodtál meg az inszemek után? Anyagilag vagy érzelmileg nem telt már a lombikra? Vagy tartottatok valamitől? Lehet hogy jó a lombik, de annyira tartok tőle, mint a legrosszabb mumustól...

Monácska!

Hát még mi mennyire boldogok lennénk! :wink:
Írtál a Mikulásnak?

Na de akkor vidámabb téma:
Kezd megint karácsonyi hangulatom lenni! A Teakanne Magic Moment teája királyságos szerintem. Karácsonyi tea. :D Ma ha törik, ha szakad lakásdíszítek (vagy nem). Ezer dolgom, ötletem lenne, miért kell nekem itten a dolgozóban punnyadnom? :)

Jah, ötlet kari díszítésre:
Végy egy nagyobb agyag cserepet. Rakj bele tűzőhabot, meg köveket súlynak. "Indiánsátor" formában állíts bele vesszőket és kösd össze a tetején, aztán ami megmarad vágd le. Borítsd be vastagon a gúlát tujával úgy hogy a "sátor" oldalára rásimuljanak a tuja levelek és maradjon meg a hengeres formája. Így kaptál egy sematizált karácsonyfát. Díszítsd fel szalaggal, masinval, díszekkel és rakd valamelyik sarokba szépleni. Tök bulisan néz ki, valamelyik nap láttam az egyik virágosnál. :D Képet nem találtam róla a neten sajna, de ha lesz rakok fel! :) Bár lehet hogy a mienk előbb elkészül. :D

Na cupp mindenkinek!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Szia Árnika!
Leírtad az én történetem (4 inszem 4 lombik, de csak 3 beültetés) én is magamtól találtam rá a pcos oldalra, addig engem is ismeretlen eredetű meddősséggel "kezeltek"

Lányok olyan aranyosak vagytok, de nem kell ám engem sajnálni, látjátok nem vagyok egyedül a megpróbáltatásokkal! Igaz, néha besokalok de végül is én választottam hogy megyek tovább ezen az úton, aztán biztos lesz majd egy pont amikor azt mondom: tényleg megtettem mindent, ennyi volt! De addig megyek a számomra kijeölt úton! Különben is irtó mázlista vagyok, hogy rátaláltam a pcos oldalra és kiderült, hogy mégsem ismeretlen eredetű a meddősségem= tudjuk mivel állunk szemben= a statisztikák alapján sikerrel kezelhető, szóval újra van miért reménykedni és küzdeni! Egyébként is a 2008-as év érzem, hogy sikeres lesz (már nyár óta ezt hajtogatom a páromnak!;-))
Vendég

Tücsi: nem sajnálunk!!
csak kicsit, ahogy magunkat is! :wink: :oops:
közhelynek hangzik, de hát mit mondjunk. azt, h erős és bátor csajszi vagy a pároddal együtt, h ilyen sokmindent végigcsináltatok!!!ha nem mondanánk semmit, az olyan lenne, mintha csak magadban beszélnél....

a múltunk: :roll: , meg :x , meg :twisted: , és a jövőnk: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinkeb, igazad van, nem szeretnék magamban beszélgetni! Bár annyi pozitívuma van, hogy általában egyet szoktam érteni magammal!;-) :lol: :lol:
Vendég

Lányok, hogy lehet képet küldeni, hogy tudom csatolni.
ahogy Lecsó is szokott vicces figurákat küldeni én is szeretnék, de vmi nincs jól beállítva nálam talán!!
neten van egy honlap , ahol vannak vicces figurák és onnan tennék fel, de nem tudom ,h hogyan

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

sziasztok!

Czinkeb:küldtem PÜ-t!

Kép

Kép

Kép
lecso

JA, ÉS MÉG A JÖVŐNK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :

Kép BABAK

Kép BABAK

Kép BABAK

Kép BABAK

Kép BABAK

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

LECSÓ: KÖSZI!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Monee!

Az ok egyértelmüen érzelmi! Na nem mintha olcsó lett volna az inszem, de azért ki tudtuk fizetni.
Mindenki azt mondta, hogy nagyon fontos a pozitív hozzáállás, a hit. Na én hittem, komolyan!Hiszen miért is ne sikerülne? Ott a két tüszô, megrepesztik, a katonákat kiválogatják, vitaminnal felturbózva a legoptimálisabb idôben a legközelebb juttatják a petékhez. Minden adott a sikeres babásodáshoz (persze tudom lehetnek még akadályok) !
Így a harmadik sikertelenség komolyan a földhöz vert. Ráadásul az egyik barátnôm éppen akkor lett terhes amikor az én inszemem volt (mivel külföldröl jött haza a párja pontosan tudják a nagy napot :D ). Ô nem is gondolta, hogy terhes én unszoltam, csináljon egy tesztet, ami szerencsére pozitív lett( az én negatívom után két nappal). Szóval olyannyira elszomorodtam, hogy éreztem nem bírok ki épp ésszel még egy ilyet. Aztán elkezdtem kutatni az okokat, így derült ki az IR-em, tehát nem volt haszontalan a szünet. De azóta se nagyon akaródzik a dolog.
A clostitól teljesen kibuktam! Frankó "engem senki se szeret, sôt utál" érzésem lett, pedig egyébként sose gondolok ilyen hülyeségeket...
Szóval ha lesz legközelebb szeretném természetes ciklusban. Hogy mit szólnak ehez a Kaáliban? Háááát még nem tudom :?

Jó nagy litánia lett!

Neked miért mumus a lombik?
Lona
lona1

lánykák merre vagytok?????

hajni...
Budaörs

Itt vagyok. hullafáradtan, úgyhogy örülök, hogy olvasni bírtam.
Olyan napom volt, el sem hiszem ,hogy túléltem.Először is alig aludtam éjszaka. reggel hétkor már a suliban voltam, hat órám volt egyhuzamban fél kettőig, utána 3/4 2től 4-ig napköziben helyettesítettem :? és utána még hab a tortán a 7ig tartó osztálybuli(mikulás).de ez legalább jó volt, csak ne lettem volna már hulla fáradt.
Ja és képzeljétek!Tudjátok, otthagytam az egyetemet, erre MA kiderül, hog ypéntektől (most) május végéig egy 120 óreás továbbképzésre kell járnom. :shock: Nehogy örüljek a "nyuginak" :evil: és sajna be kell látnom, hogy muszáj, így talán van esélyem megtartani a z állásomat, de akkor is, hogy lehet, hogy két nappal előtte szólnak??? :evil:

Czinkeb! Köszi! Sok ilyen oldalt ismerek, de ezt pont nem! :D
Bele sem mertem olvasni, mert ittragadok, és nem tudok reggel felkelni, pedig a holnapi napom sem piskóta...

Jó éjt mindenkinek!zazzy

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok

Nálam teljes káosz van. Nem tudom mit ehetek, és mit nem, Ja és piszok drága dolog az egészséges életmód. :twisted:

Most egy pár napig 1/2 szemet kell szednem 2* , és alig ettem vmit erre tessék már ment a hasam.
Segitsetek, mi a helyzet a kávéval, azt ihatok? És úgymond meddig ˝természetes˝ a hasmenés??

Tücsök, most mit írjak neked. Nem akarom leírni a történetünket, mert néha már szégyenlem, és nem akarok vele ijesztgetni senkit. :oops: Az biztos hogy akkor már te is profi vagy a témában. :wink:
De egy biztos és ez nektek is szól lányok: NEM SZABAD feladni!!!
Néha lehet elkeseredni egy kicsit, de tuti sikerülni fog mindenkinek. :lol: :lol: :lol:

Én most pozitív vagyok, mert azt mondta a doki hogy valószinü ez volt az oka a sikertelenségnek.

köszi a segitségeket

árnika

Árnika!

Szerintem egy darabig maradj az este 1/2-nél és csak felekkel emelj!
A kávét szerintem felejtsd el egy darabig. Meg a sütiket, csokikat és egyéb nyalánkságokat is. Van akinek a tejtermékek is gondot okoznak. Majd a többiek elmondják, h. kinek mi.
A hasmenés jellemző (vizes fosás szép magyar nevén :twisted: ), de lehet szédülés, hányinger, kajaundor, sőt nálam elég erős depi is volt.
De elmúlnak idővel! Eddig még mindenki túlélte! Csak akkor emelj a következő féllel, ha már megszoktad az előzőt!

Örülök, h. végül idetaláltál! :D
Hajrá spontán baba! :wink:

rambóka

Monee!

Látom te is sikeresen összevakartad magad! :D
Következő ciklusra fel!
HSG-t, kiskatona-vizsgálatot intézed?

Kiskarácsonyfás ötlet nagyon jó, bár nálunk a ded pillanatok alatt lebontaná. :twisted:

rambóka

sziasztok!

szép jó reggelt!

Izgatott vagyok!Ma mergyünk UH-ra! :D

Czinkeb:NAGYON SZÍVESEN! :D Segítek ha tudok!

Kép

Kép
lecso

Kép

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!
Lecsóka akkor drukk neked, de úgyis minden rendben lesz!;-) Majd gyere mesélj!:-)

Árnika, nincs mit szégyelned, bár megmondom őszintén néha én is elgondolkodom, hogy lehettem néha olyan naiv, hogy teljesen rábíztam magam egy-egy dokira, és csak hosszú hónapok után merült fel bennem, hogy talán félre kezelnek! 11 év...gondolhatod mennyi hiába való reménykedés, és pofára esés volt! De most már tényleg előre kell nézni, és tényleg nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy végül is "rájöttem" mi a valódi problémám!

Szép napot mindenkinek!!
Vendég

Jaj bocsánat, még akartam írni, hogy kávéról nem tudok nyilatkozni mert soha nem ittam, viszont azt tapasztaltam, hogy ha nagyon rossz a gyomrom akkor a danon activia natúr joghurtja segíteni szokot (tiszta mázli, hogy ez az egyetlen joghurt amit szertek is!;-))

ÉÉÉs asszem mégsem csak beképzeltem a dolgot az aloe vera gél tényleg bevált: reggel iszom éhgyomorra és azóta nem esik le a cukrom két kajálás között, a gyomor fájásom is enyhülni látszik! :)
Vendég

Sziasztok!

Lecso: Jó lesz újra látni az utódot! Képeket mindenképpen kérünk ;)

Árnika: Nekem szerencsém volt. A hasmenésen kívül egyszer volt émelygés a bogyesz miatt. Viszont a reggeli kv és a tejes dolgok (joghurt is) nagyon sokáig megfuttatott. Elég volt csak a joghurtra gondolnom (komolyan) és már csikart is a pocim. Ez enyhülni fog, attól függően, hogy mennyi idő kell a szervezetednek a megszokáshoz. Én egészeket szedtem először csak este, kb 3 napig volt futkosás, aztán semmi úgy hogy én 2 hét alatt elértem a 3x 850-et. Mondom, szerencsés vagyok. Tényleg jobb mellőznöd a tejes dolgokat, de még a sima tej nélküli kv is okozhat problémát... Elég sok dolog okozhat hasmenést, úgy hogy ezt sajna neked kell kitapasztalnod...

Lányok, ti tényleg hős amazonok vagytok! Hihetetlen, hogy mennyi megpróbáltatást kellett elszenvednetek és még mindig van miben bíznotok. Kívánom, hogy hamarosan nektek is összejöjjön az a hőn áhított csöppség!!!

Kép

Kép
bettica

Bettica, hős amazon: elképzeltem magam amazon szerelésben, de nem lenne jó mert mellben eléggé gyéren vagyok eleresztve, meg hideg is van... :P :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok

No hát nem vagyok valami boldog. Azon agyaltam az este, hogy ez már egész életemben így lesz. Mindig néznem kell , hogy mit eszem, és szednem a metet? -ha azt akarom hogy jól legyek

A kávéró l nem szeretnék lemondani, mondjon le a hasmars rólam!
:lol:
Én a multon nem szeretnék rágódni. Azt tudom hogy ennyi pénzből már az egyetemet is kijárta volna egy gyerek, és a lelkiekről nem is beszélve. Engem inkább az dühít, hogy az orvosnak mindig mondtam hogy beszéljük át miért nem tudnak megtapadni. No és a prolaktin szintemet is csak kezelte, de nem kereste az okokat hogy miért magas. Elég lett volna ha azt mondja, menjek el egy vérvételre.

Még eddig csak a hasmenés talált meg, de remélem az is elmúlik hamar.

Tücsök látom te mész a kaáliba újra? Menni akarsz megint lombikra?

árnika

Árnika, igen május körül lesz ott egy lombikom ha minden jól megy illetve, ha addig nem jön spontán a baba!;-) Az előző lombikjaim egy másik intézetben voltak, most megyek először a Kaáliba! Végül is még van 2 tb-s lehetősségem azt még meg akarom próbálni, aztán marad a Met, de akkor már egyáltalán nem fogok egy kicsit sem a babán görcsölni, mert addigra megnyugszom, hogy megtettem mindent!:-) Mellesleg most sem görcsölök a témán, most az izgat, hogy hat-e a Met vagy csak mellékhatásait érzem, de január 3-ig már féllábon is kibírom (akkor megyek Tűű dokihoz kontrollra)
Vendég

Árnika: igazad van , a múlton valóban nem szabad rágódni, még akkor is , ha nem könnyű!
[quote]e írta:nnyi pénzből már az egyetemet is kijárta volna egy gyerek

ezen mosolyogtam egyett. tudom morbid, de mégis!
én is összeírtam legutóbb hányszor voltam dokinál, és mennyibe került eddig az egész! ez év márc-a óta már 7* voltam uh-n , hétfőn lesz a 8. úgy megyek már uh-ra, mint ahogy más leugrik a boltba 1kg kenyérért (bár az olcsóbb!). :roll:
tudom , hozzátok képest kismiska vagyok, nem is panaszkodom! :wink:

KITARTÁST MINDENKINEK!!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Tücsök ki az a Tűű doki?? Én db.-i vagyok, de sokat olvastam már róla topicocon.
Neked a hormonjaiddal minden rendben volt?

Én lányok, komolyan mondom, nagyon bízom ebben a bogyóban. A dokim is azt mondta , hogy nagy esélyem van a spontánra.
Csak az a fránya mozgás. Ne lennék olyan piszokul lusta.
pedig jó lenne úgy kinézni , mint fénykoromban. No ha hallotok kissebb fajta földrengést diagnosztizáltak kelet Mo.-on , akkor az én voltam. :lol: :lol: :lol:

Megyek keresek vmi nekem való kajót

árnika

Árnika: a met fontos, de nem csodaszer sajnos!! sajnos kell még a mozgás is , vkinél diéta vkinél csak egy kis odafigyelés a ch-ra!!

én kifejezetten antisport vagyok , párom legnagyobb bánatára, aki viszont egy őrült mazovista sportember. egy dolgot szeretek csinálni, az az úszás, amit viszont ritkán teszek.
de sajnos muszály vmit sportolni, mert a sport , a mozgás befolyásolja a cukrot, inzulint és ezáltal a hormonjaink, pfészkeink működését.
kell keresni vmi sportot, amit szeretsz csinálni!

Tűű doki Pesten endokrinológus a mensmentisben.- bocsi Tücsi

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

egyébként én most fedeztem fel egy jó fogyókúrát! reggelizem, ebédelek, és este vacsi helyett elmegyek fogorvoshoz. ott úgy megkínoznak, elzsibbasztanak, h nem tudok enni v max 1 babánturmixot. :lol: :lol:
bár elég drága fogyókúra!!!olcsóbb lenne egy aerobic bérlet! :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinkeb!

Rosszul csinálod!
Reggel kell elmenni fogorvoshoz! :twisted:
Ha csak egy zsibbasztó szurit kérsz, akkor olcsóbban kijössz! :lol:
Egyébként a Corsodyl szájöblítő tuti ilyen szempontból: pár öblítés után mindennek fém íze van, és semmit nem lesz kedved enni!
Csak hígítsd a felére vízzel! :lol: :lol: :lol:

Mozgás?
Kell venni egy kutyát, lehetőleg mozgékony fajtát.
Az nem tud ruhafogasként működni, mint a szobabiciklik többsége. :lol:

Szép napot mindenkinek! :D

rambóka

Nekem mondod???
1 alkaommal felső fogamon dolgozott a doki, még a szemem is lezsibbadt a szuritól. legutóbb 1 alsót fúrt ki és a fél arcom , még a fülem töve is zsibbadt és a nyelvem úgy bedagadt , h nem is mertem beszélni, de nyelni is alig bírtam!! én még ilyet nem láttam! igaz a fúrások sem fájtak egyáltalán, csak néha akadt ki az állkapcsom a sok tátogásban! :roll:
de legalább rendberakatom most a fogaim !!
Corsodyl az jó!! tényleg pik-pak rendberakja az ínyem, ha fáj! és én meg csak meghúzom (higítás nélkül ) és kb 1 percig öblegetek.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok csajok! :D

Már régen írtam ide hozzátok, de most lenne egy kérdésem. :oops: :wink:

2 hónapja szedem a metet, 500-as Meforalt. A mozgást tartom rendesen, rendszeresen tornázok vagy bicajozok.
A kajcsival viszont annyi a problémám, hogy mióta megszoktam a metet és elmúltak a "semmitsemkívánok hetek", azóta van olyan is hogy akár 5 órán keresztül sem vagyok egyáltalán éhes és nem eszem. Szerintetek ez nagy baj, ha nem tartom a 2,5 óránkénti evést? :roll: :oops: :roll:
Már a hipózás is abszolút elmúlt, ami régen akár kaja után 1-2 órával is jelentkezett...

Köszi előre is és szép napot mindenkinek! :wink:

Puszi

Fenci
fenci

Sziasztok,

gondolom már mindenki izgatottan suvickolja holnapra a cipellőjét!
holnap jön a télapó!!!!!! :lol: :lol:
1196873445.0908.doc

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Kép

Kép

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

az előbb csak a lényeg maradt le :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk!

Csizmákat az ablakba! Közeledik a Kép

Kép

Ilyen kiskrampuszt kívánok mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok, jó reggelt!

Czinkeb! Én is szoktam a férjemnek mondani, hogy az elmúlt néhány évben minden gátlásomat levetkőztem, és a dokinál már úgy rakom szét a lábam, mintha a világ legtermészetesebb dolga volna :D :twisted: :lol: :lol:

Képzeljétek, reggel hímzéssel kapcsolatos levelet írtam, és a tű szót két űű-vel írtam :lol: :lol: (ne nevess nagyon).

Üdv mindenkinek!

Mikulás bácsi mindenkit megtalál ma!
lyutka

Sziasztok!

Most kaptam sms-t Lafitól! Már előkészítették, kapja az infúziót, egy óra múlva császározzák! Ő lesz az első.

Lafika, nagyon-nagyon drukkolok Nektek!!!!!!!!

Kép

Kép
anyoooka

SZIASZTOK!

BOLDOG MIKULÁSNAPOT!!!

Kép Kép

Kép

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!
Jaj de jó végre megszületik Hunor baba! Drága Lafi nagyon drukkolok nektek!

Hatalmas ölelés mindenkinek! :)
Vendég

Sziasztok!

Boldog Mikulás napot mindenkinek.

Lafi mi is nagyon szorítunk nektek!!!!!!
vvera75

LAFI: SOK ERŐT ÉS BÁTORSÁGOT!!!HUNOR BABÁHOZ SOK BOLDOGSÁGOT!!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

10:52-kor 2480 grammal és 49 cmrel Hunor baba egészségesen megszületett! Anya kissé remeg de jól van!

Hunor baba, hosszú boldog életet, a kis családnak pedig nagyon sok boldogságot kívánunk!!!!!

Kép

Kép
anyoooka

Hipp-hipp Hurrá!!! Már nagyon vártam a híreket! Lafika nagyon ügyes voltál és erős! Hunor babának nagyon jó egészséget és hosszú boldog életet kívánok!!!!
Vendég

LAFIÉKNAK SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK HUNOR BABÁHOZ!!!!!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

LAFIÉKNAK SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK HUNOR BABÁHOZ!!!!!!!

INKÁBB SZÍNESBE!!! BOCSI!!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Kérdezni szeretnék tőletek!

Egy Uh alapján ki lehet vkire mondani azt hogy pco-ja van?? Én így jártam tegnap, meg is ijedtem nem tagadom!

Kép
kata05

[quote="kata05"]S írta:kata05ziasztok!

Kérdezni szeretnék tőletek!

Egy Uh alapján ki lehet vkire mondani azt hogy pco-ja van?? Én így jártam tegnap, meg is ijedtem nem tagadom!

Nem!
Csak felmerülhet a gyanú, ha mko petefészekben sok apró ciszta van.
De ahoz, hogy kimndják a PCOS diagnózist a UH lelet mellett vagy hormoneredmények, vagy különböző tüneteknek kell meglennie: pl. fokozott szőrösödés, hajhullás, pattanásos bőr, hasi háj, menstruáció hiánya, vagy ritka menstruáció, peteérés hiány stb.

http://www.pco-szindroma.hu/ jobboldalon írja, hogy iránytű a honlaphoz és az alatt a TESZTELD MAGAD!!!

Azt töltsd ki! És nézelődj a honlapon... :)

Szia
Vendég

Sziasztok!

Bocs hogy eddig nem válaszoltam! Rám jött a karácsonyi "frász". Tökre el vagyok maradva mindennel, egyszerre legalább 3 dolgot kellene csinálnom hogy kész legyek, de azért minden oké van. :D

Lona!

Megértem hogy miért nem akarjátok újra erőltetni a babát. Ettől függetlenül talán Tücsinek van igaza, lehet hogy meg kell próbálni, hogy az ember ne mondhassa azt hogy nem tett meg mindent. Ha megtettünk mindent, utána könnyebb elengedni ezt a dolgot és könnyebb talán örökbefogadni is. (Nálunk a Férjem eléggé idegenkedik az örökbefogadástól. :()

Lehet hogy emlékszel, bennem nagyon megmaradt, pár hónappal ez előtt beszéltünk róla hogy mennyi korababa születik a "csinált" gyerekekből. Én is akkor egyet értettem azzal, hogy talán mindenek felett nem kell erőltetni "önzésből" ezt a dolgot, talán meg kell hagyni a lehetőséget hogy ne szülessen gyerekünk ha magától nem akar... Szóval nekem ez a bajom a "csinált" babákkal, meg úgy egyáltalán a lombikkal. (Nem szeretném ha félre értenétek, a baba értékéből, szerethetőségéből, öröméből az ég világon semmit nem von le az hogy nem "szerelem gyerekként" keletkezett, csak talán nagyobb bizonyos dolgokra a kockázat, mint ahogy azt tálalják nekünk. Nem is tudom...)

Rami!

Ma végre felhívtam az andrológiát, viszont már nem voltak ott. 12-ig lehet őket mindennap hívni. Holnap ha nem felejtem el a rohanásban, akkor felhívom őket!

Rólam:
Tegnap voltam nődokinál.
Írt fel Clostyt, napi 0,5 szemet 5 napig. 16-án (vasárnap :?) UH reggel és az ő szavaival élve, kicsit tartalékolnunk kell a BARÁTKOZÁST :lol: :lol: :lol: hogyha az UH után az látszik, akkor is legyen bevethető cucc. :D:D:D:D (A barátkozás szón utána még egy fél órát röhögtünk a férjemmel. :D)
Aztán ha reped a tüsző, akkor reped, ha nem, jön a repesztő szuri. És ha kell progi később, akkor az is lesz.
Jjjjááájjj! És hol van itt a szerelem, meg az intimitás?! :shock:
A Férjem kicsit ijedten hallgatta amikor mindezt felsoroltam neki... hát nekem is kicsit ijesztő. :) DE! Megkésett ajinak ugyan, de azért elfogadjuk így is, kari utánra kiderülthet hogy lesz-e nekünk is babukánk. (Meg Nektek is!!!)

Viszont!
A váróban ücsörögve volt egy nagyon nagy "kisfiús" pocakú kismama. (Tudjátok a hegyes előre növő pocak!) Elég sokat kellett várni, aztán egyszercsak a bébi megunta az ücsörést és elkezdett fészkelődni odabenn. Egyszer anya cicje alatt dugta ki valamilyét, aztán az oldalán, kicsit keresztbefordult a változatosság kedvéért és anya olyan lett mint aki lenyelt egy rögbi labdát. Tök jó volt látni. :D:D:D Szegény csajszi nem örült neki nagyon, de akkor is tök jó volt! :)
És szinte mindenkinél volt kiskönyv, mondtam is a Férjemnek hogy nekem is kell olyan! :wink:

Na cupp!
Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?