Sziasztok!
Bocs hogy eddig nem válaszoltam! Rám jött a karácsonyi "frász". Tökre el vagyok maradva mindennel, egyszerre legalább 3 dolgot kellene csinálnom hogy kész legyek, de azért minden oké van.
Lona!
Megértem hogy miért nem akarjátok újra erőltetni a babát. Ettől függetlenül talán Tücsinek van igaza, lehet hogy meg kell próbálni, hogy az ember ne mondhassa azt hogy nem tett meg mindent. Ha megtettünk mindent, utána könnyebb elengedni ezt a dolgot és könnyebb talán örökbefogadni is. (Nálunk a Férjem eléggé idegenkedik az örökbefogadástól.
)
Lehet hogy emlékszel, bennem nagyon megmaradt, pár hónappal ez előtt beszéltünk róla hogy mennyi korababa születik a "csinált" gyerekekből. Én is akkor egyet értettem azzal, hogy talán mindenek felett nem kell erőltetni "önzésből" ezt a dolgot, talán meg kell hagyni a lehetőséget hogy ne szülessen gyerekünk ha magától nem akar... Szóval nekem ez a bajom a "csinált" babákkal, meg úgy egyáltalán a lombikkal. (Nem szeretném ha félre értenétek, a baba értékéből, szerethetőségéből, öröméből az ég világon semmit nem von le az hogy nem "szerelem gyerekként" keletkezett, csak talán nagyobb bizonyos dolgokra a kockázat, mint ahogy azt tálalják nekünk. Nem is tudom...)
Rami!
Ma végre felhívtam az andrológiát, viszont már nem voltak ott. 12-ig lehet őket mindennap hívni. Holnap ha nem felejtem el a rohanásban, akkor felhívom őket!
Rólam:
Tegnap voltam nődokinál.
Írt fel Clostyt, napi 0,5 szemet 5 napig. 16-án (vasárnap
) UH reggel és az ő szavaival élve, kicsit tartalékolnunk kell a BARÁTKOZÁST
hogyha az UH után az látszik, akkor is legyen bevethető cucc.
:D:D:D (A barátkozás szón utána még egy fél órát röhögtünk a férjemmel.
)
Aztán ha reped a tüsző, akkor reped, ha nem, jön a repesztő szuri. És ha kell progi később, akkor az is lesz.
Jjjjááájjj! És hol van itt a szerelem, meg az intimitás?!
A Férjem kicsit ijedten hallgatta amikor mindezt felsoroltam neki... hát nekem is kicsit ijesztő.
DE! Megkésett ajinak ugyan, de azért elfogadjuk így is, kari utánra kiderülthet hogy lesz-e nekünk is babukánk. (Meg Nektek is!!!)
Viszont!
A váróban ücsörögve volt egy nagyon nagy "kisfiús" pocakú kismama. (Tudjátok a hegyes előre növő pocak!) Elég sokat kellett várni, aztán egyszercsak a bébi megunta az ücsörést és elkezdett fészkelődni odabenn. Egyszer anya cicje alatt dugta ki valamilyét, aztán az oldalán, kicsit keresztbefordult a változatosság kedvéért és anya olyan lett mint aki lenyelt egy rögbi labdát. Tök jó volt látni.
:D:D Szegény csajszi nem örült neki nagyon, de akkor is tök jó volt!
És szinte mindenkinél volt kiskönyv, mondtam is a Férjemnek hogy nekem is kell olyan!
Na cupp!
Monee