Új privát üzeneted érkezett!

Helló Lányok!

Ná!
Végre újra itt, örülök. Ha visszanézed a levelezéseinket az utóbbi időben akkor láthatod hogy gondoltam Rátok és hiányoltalak. :oops: Kórházban lenni sosem jó dolog, de az azért mégiscsak jó hír, hogy vérszegénységgel kapcsolatban a vasszedésen kívül nincs gáz. Vírust sikerült már kihevernetek?Mielőbbi gyógyulást Nektek!!!
Épp egy talit szervezek a kis csapatnak, ha nem vagytok betegek benne lennétek?

Zsu!
Jaj, de szép nagy a pocid! :wink: Biztos nem lesz pici a lánykád. Nekem is ilyen óriási pocim volt mindkét gyerekkel. :)
Ha a vérnyomásod az egekben akkor valóban pihizz amennyit csak tudsz. Már tényleg nem sok van a szülésig, tudod addig akár már fél lábon is ki lehet bírni :wink: , gondolj a végeredményre.

Pinytusom!
Csodaszép koszorút alkottál, ügyi csajszi vagy!Gratula!!!
Az egész lakás ünnepi díszbe lett öltöztetve?
Mi is elkezdtük ma, de még szeretnék venni díszítőelemeket , minél hangulatosabb legyen a lakás.

Lányok!
Dec. 11.-én egy keddi napi talihoz mit szólnátok? Csak hasra ütöttem, és kitaláltam, de várom a véleményeket, jó-e Nektek!
Persze sajna két gyerek mellett mi is bármikor lebetegedhetünk. :( és akkor tolni kell az időpontot. Remélem mégis elkerül bennünket minden nyavalya és össze tudunk hozni egy babás traccspartyt. :wink:

Puszi:
Bendor

Kép
Kép
bendor

Jó reggelt csajok!!!

Bendor!! de jó hogy vissza jöttél!! :lol: :lol: :lol:
Milyen volt anyudéknál?? Kölykök élvezték??!!

Sajnos ma nagyon ronda idő van, pedig anyóssal menni kellett volna a városba de halasztottam... ilyen időbe ki sincs kedvem mozdulni, csak a bev. hiv. megyünk be adni a papirokat, aztán meg reménykedünk hogy minnél hamarabb megadnak mindent és én is leszek már végre valaki Debrecenbe!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :evil: :evil: :evil: Őrület hogy a bürokrácia miatt menyire húzodik minden!!! :x

Köszönöm a dicséretet a koszorura, hát nincsen még az egész lakás, még van egy kicsi hátra de lassan meg lesz. Az ajtódíszt is én magam alkottam, csak azt a zöld fenyőt vettem meg! :wink:

Páromnak nagyon tetszett, azt mondta hogy büszke hogy ilyen felesége van!!

Felteszem nektek a gőrbémet, hátha tud valaki valamit mondani rá!!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d ... 40000_.png
Vendég

Helloka Mindenkinek!

Tyűűűű, Pintyus,
nagyon tudományosan akarsz teherbe esni. :lol: Görbe, hőmérőzés... persze ha mindezeket figyeled valóban nagyobb az esélye hogy minél hamarabb pocaklakód lesz. De tudod vannak extra esetek (menstr. ideje alatt is teherbe lehet esni, vannak rá példák, vagy éppen terhesség alatt is megjön) ekkor meg a hőmérőzés és társai hiába vannak.
Én soha nem néztem a görbét... hancúr előbb -utóbb meghozza az eredményt meglátod. De ha épp nem az első hónapban esel teherbe akkor se keseredj el, hisz olyan fiatalok vagytok, igazán most tudok romantikázni, kettesben lenni és egymás társaságát élvezni. Használd ki. Na ezzel nem azt akarom mondani, hogy a baba akadály ebben, de sokkal nehezebb lesz megszervezni egy kis kettecskén eltöltött időt meglátod. Ha meg sikerül ugyis a gyerekedre fogsz gondolni. (Én legalábbis igy vagyok ezzel :wink: )

Bürokráciát nem kell bemutatnod, volt már benne épp eleget szerencsém, meg biztos lesz is. Iszonyatos tempóban halad a papirmunka mindenhol. :roll:
Nekem a társadalombiztositás júniusban megígérte hogy küld egy levelet amivel igazolja hogy biztositott vagyok (vagyis hogy a munkáltató fizeti utánam a TB-t) és ezt a levelet sikerült is októberben kézhez kapnom. Hogy addig mit csináltak, fogalmam sincs. :evil:
A szép ajtódíszedet is megmutathatnád igazán. :wink: :shock:

Az idő valóban vacak, nincs is semmihez kedvem. :cry:
Bár igaz, a gyerkőcök Miku ajándéka be lett csomagolva. :P Ennyire jutottam eddig.Nem nagy teljesitmény, de ez is megvan. :wink:
Puszi
Bendor

Kép
Kép
bendor

Bendor: mi ugy érezzük hogy nyugodtan jöhet a baba, mert ki éltük magunkat. Ngyon sokat utazgattunk, tudjuk hogy milyen kettesbe nyaralgatni stb, most már nagyon nagyon szeretnénk babát, nem görcsölünk rajta csak szeretnénk minnél hamarabb össze hozni!!! :lol: :lol:

Tudom hogy nem úgy értetted hogy még túl korai, ne aggodj nem feltételezek ilyet rólad!!! :wink:

Hát most se megy ki a fejemből hogy milyen cukorfalat Dorka!!! :D :D Komolyan nagyon édes és szép, kicsit rosszcsont és akaratos de ez a jó. Biztos nehéz kettővel bírni, főleg Dorkával, mert Bence már nagy fiu, és szerintem szereti is ezt a szerepet hogy ő a Bátya a kiscinek!! :roll:

Bármenyire is nehéz, szerintem kárpotolja a sok szép, mindennapi öröm amit okoznak a gyerekek!!

Mit kapnak Mikura a kicsik??? Kép

Kép Kép Anyosomnak csináltam ezt
:D
Vendég

SZiasztok,

huhhh már rá sem ismerek a társaságra:) mennyi kismami!!!! Azért néha még visszajárok olvasgatni. Lehet ideje lenne bemutatkoznom? Én még a régebbi társaságba járó mami vagyok. Van egy 3 és fél éves Marcim, meg egy 6 hónapos Petim. És sztem Olimamit is ismerem. Ugye? Csak nem jön a tesó??? Majd elájultam....Szívből gratulálok!!!Márha az vagy, akire gondolok, és azóta is tervezitek, hogy meglátogattok minket az új házban.... :wink:

Bendor,

akkor mi megegyezhetünk, hogy felismertelek :wink: Mire idekeveredtél meg én keveredtem el :D De fura Bendornak hívni :lol: :D

Ditke,

jajj a torta!!!!
Vállalsz bértortagyártást is? Akkor a csajszik pohara tuti találat volt:) Nagyon örülök :D Reggel láttalak titeket jönni az oviba, csak már a kocsiban ültünk. Lelkesedés volt? Marci sokat emlegette,hogy ma sem voltak a csajszik,meg ma sem.. Már akartalak hívni, mikor olvasom, hogy fülgyuszi. Marcinak is mondtam, és nagyon remélte, hogy elkapja, mert akkor kipróbálhatja a bugyrot (Bogyó és Babóca Fülgyulladás című epizódja után szabadon), ami már fél éve ott lapul a fiókban... Nem értette miért nem örülnék neki. A fülgyulladást mindenestre pár napja minden este el kell mesélni.. hátha... :shock:

Era, Enci, Orsi, Krisz!!! Mi újság veletek??? Akár priviben is!!!!

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Pintyus!

Örülök, hogy nem értettél félre. :wink: Mióta vagytok együtt a férjeddel?
Kívánok Neked a fa alá (de inkább a pocidba) babucit a Jézuskától!!! :wink: Tudom, hogy az lenne most a legnagyobb ajándék számodra.

Csodaszép lett az ajtódíszed, jöhetsz hozzánk is ilyen szépet alkotni! :wink:
Nagyon tetszik az anyósodnak készitett koszorú is. Tényleg ügyes vagy.
Én tegnap égősort akartam feltenni az előszobába és sikerült rányitnom az ajtót, persze egyből két izzó el is tört. Olyan mérges lettem. Ha én eltöröm akkor a gyerkőcök mit fognak? :shock: Vááááááááá......

Dorka tényleg akaratos kis "ördög"-csajszi, de tényleg imádnivaló. Ha pl. meghuzza a hajamat és látja hogy rosszul esik jön és utána ölel,, simogat persze vigyorogva. Fél pillanatig nem lehet rá haragudni. Az én szivemet mindkét gyerek semmi perc alatt meglágyitja akármilyen rosszaságot csináltak is előtte. Vajszivem van , na, nem mindig jó, de most mit tegyek??? Ők a mindenem, és persze ők ezt tudják is.

Ajándék a Mikulástól:
Dorka kap: 2 mesekönyvet (Pöttöm Panna , Brumi) , 2 lovacskát (kicsit is és egy nagyot is) amik hangot is adnak ki, és állatkölyköket ábrázoló kártyát (mert mindig a Benciét akarja gyűrni), és édességet, ja és zoknikat.
Bence kap: Scooby Doo-s mesekönyvet, Scoobys kártyát, egy pulcsit, egy mesedvd-t, és édességet.

Anyuéknál szuperül éreztük magunkat, Bence szomorú is volt, hogy már vissza kellett jönnünk, vége a hétvégének. Nem bírtuk ki, így anyuéknál már járt a Mikulás. :lol: Volt is nagy öröm. :P
Dorka kapott mágneses rajztáblát, mesekönyveket és elektromos fogkefét (mindig az enyémet csaklizta el eddig), édességeket.
Bence kapott egy Scooby Doo-s autót, amiben Scooby ül, egy Sonic dvd-t (ez egy rajzfilmfigura, süni egyébként), filctollkészletet és édességet.
Hozzánk a házimikulásunk, aki minden évben jön , most csütörtökön fog jönni, akkor ér rá ugyanis. :lol: :wink: Oviban is csütörtökön lesz a Mikulás.

Jajjj... ez a tali félő hogy fog összejönni, Bence ma ugy ment oviba hogy mondta fáj kicsit a torka. :cry: :evil: Jó lenne ha nem lenne beteg.Saját maga miatt is, Dorka is el ne kapja, csütörtöki Mikulásünnepség miatt is, talink miatt is, meg úgy egyáltalán .

Pussssssz

Bendor

Kép
Kép
bendor

Hello Gabi!

De jó hogy itt vagy!
Jaj, hát a Bendor az a Bence és Dorka együtt, de gondolom rájöttél erre Te is. :lol:

Marci várja már a Mikulást? Mit fog neki hozni?
Peti baba jobban eszik már?

Pusssz

Kép
Kép
bendor

Igen, várjuk a mikulást ezerrel. Marci kap olyan társast,hogy egy kémény,amiből ki kell húzigálni a téglákat és egyszercsak kiugrik a télapó, Bob the builderes esernyőt, verdás alsógatyákat, Lecsós konyhai kötény+kesztyűk (mindig együt főzünk mostanság), még vmit, de elfelejtettem:)
Kicsit mintha a gyerekeink a nyugati kultura rabjai lennének úgy látom:)))))

Peti eszik, azzal sose volt baj, de a hízás :cry: Sírba tesz, de a védőnő is, dokinő is biznygatja, h pon tátlagos... Ezzel nyugtatgatom magam.

GYönyörűek ezek a karácsony alkotások. Én is csináltam ám koszorút. Nálunk az adventi kalendárium úgy néz ki, hogy van egy kis fenyő, az alatt 24 zsákocska. Mindben van egy kis dísz, meg vmi apróság. Minden nap kibont egyet a díszt meg felteszi a fára.

MOst vmiért nem enged képet tenni, de majd teszek felén is párat

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

HELLO LÁNYOK!

Egy kicsit eltüntem hétvégére de most már itt vagyok.
Képzeljétek megnéztük a Da Vinci kiállítást a párommal.Nekem nagyon tetszett.
Bendor:Jó ötlet a tali nekünk valószínű ,hogy jó az időpont bár a csütörtök jobb lenne,de látom írod hogy Bence nem érzi jól magát.Akkor majd még egyeztetünk hogy kinek mikor felel meg,ha esetleg a Karácsonyi készülődés közepette sehogy sem tudjuk megszervezni akkor majd januárban valamikor.
Csak akkor már a pocisok nem biztos hogy eltudnak jönni mert akkor már lehet nem lesznek egyben. :)
Jajjjjj nehéz ügy :( ,na mindegy meglátjuk mit írnak a többiek.
Zsu!
Szép nagy pocid van :D
Nekem is ilyen volt és Balázs 4 kg-val született,de mint Bendor írja neki is.
Az orvos mit mond nagy lesz?
Nekem mondjuk mondták hogy készüljek fel mert nagy leszígy aztán nem nagyon lepődtem meg.
Pihenjél sokat .

Pintyus!
Elismerésem.Nagyon ügyes vagy,te ezt tanultad vagy csak egyszerűen ilyen kreatív vagy?
Az ajtódíszen lévő fenyő az mű igaz?
Hpl lehet kapni?Lehet én is megpróbálkozok vele mert az asztal díszt elfelejthettem mert most már Balázs fel mászik aszékre és le szedné 2 perc alatt.
Na majd még kitalom hogy legyen.
Meg még vásárolgatni is el kellene mennem.

Ti már vettetek már Karácsonyi ajándékokat?
Én még semmit,most már ideje lenne.
De most is olyan rossz idő van.
Még sétálni se tudunk elmenni,szegény gyerek a 4 fal között :(
Majd szeretnénk kertes házba költözni de még nem találtunk megfelelőt ami a pénztárcánknak is megfelel?
Mi a Tócóskert téren lakunk.

Üdv Ditke!
Tényleg nagyon szép tortákat csináltál a lányoknak.
Nagyon szépek a csajok.
A nagynénémnek is iker lányai vannak és tudom nem egyszerű velük az élet,de azért egy (vagyis 2 gyermek :) )mindent megér.

Ná,mininyúl nektek is üdv.

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!

Jó látni, hogy végre pörög a topic! Adventio koszorúm nekem is elkészült épp időben, mutatok majd róla képet.
Pintyus! Te is a bevándorlási hivtallal vívsz csatát? Én is már két éve....Néha olyanokat találnak ki,hogy röhögnöm kell. De most már egy ideje nem voltunk:). Pihi van a tart. engedély után. Van márlakcím kártáym, meg minden egyéb. Te hol tartasz? Honnan jöttél át? Én Erdélyből, Nyárádmentéről, Marosvásárhelytől 20 km-re laktam! Mesélj majd ezen élményeidről, kiváncsi vagyok!
Tali nekem jó, ha mehetek gyerkőc nélkül...(babaprojekt pihentetve van és előtérbe került a munkába állás porjekt)
A szobánkat már díszitgetem, de nem akarok sok mindent, akkor túl giccses lesz. Hungarocelt és filc anyagokat keresnék a hobbí boltokba, de csak készen kivágott minták vannak, miért?:(
Bár az idő szar, felnézek a városba gyertyáért! Puszi, Bea
Vendég

Lányok!

Aliza!
Jó, hogy visszataláltál közénk, örülök. :lol:
Jót nevettem azon, hogy az asztaldíszt elfelejtheted a kisfiad miatt. Hát mintha csak Dorkát látnám. Minden ablakban vannak égők, nagyon figyeli őket,meg tetszik neki, remélem azért nem akarja suttyomban megszerelni őket. Figyelni kell. Adventi koszorúm nekem is egyelőre egy kisebb játékospolc tetején van, de igy meg nem érvényesül szegényke. :cry:
Lakást sem tudom ugy feldísziteni Dorkám miatt ahogy szeretném, mert amit ő elér annak annyi. Ráadásul műfenyőből tudok kreálni max, mert ha itt a melegben a tűlevél elkezd hullani, a gyerekek is igencsak visitanának.Szóval fejben megy a szép díszités, gyakorlatban meg kb. 3 év múlva lesz ugyanez esedékes, de addig is próbálkozom. :wink:

Karácsonyi ajándékok nagy részét én már beszereztem. Tudod csak akkor tudok kimozdulni ha 4 óra után hazajön a férjem a kocsival, és én meg fogom magam és megyek vásárolni. De gondolom Neked sem könnyű a kicsi mellett.
Nekem még a sógornőméknek kávéfőzőt kell megvenni, meg anyumnak ajándékot.Meg akarunk egy dvd-lejátszót venni a gyerekeknek, mert nyáron bedöglött ami volt.De csak egy olcsót veszünk, mert az játszik le mindeféle irott dvd-t, igy többen is a gagyit tanácsolták. :lol:

Jajj, ez a csúnya idő, borongós, esős szürkeség, 4 fal közt a gyerekkel... szomorúvá tesz.

Gabi!
Valóban már a nyugati őrület itt van a játékok terén is a gyerekeinknél. Anyu néha mondja is, hogy Jancsi és Juliska, meg Piroska és a farkas.... ezeket kellene néznie Bencének, Bence meg ki is neveti, hogy az már dedós neki. Helyette Scooby Doo, Pókember, Verdák, Ben10, Batman és társaik a menők. :lol:
Várjuk a képeidet !
Ha a dokinő és a védőnő nyugtat hogy normális Peti súlya akkor ne parázz. Én is beletőrődtem, hogy Dorka nem egy szumós fajta baba, :lol: , de persze nem is baj. Csakhát a születési súlyához ha viszonyitok akkor kicsit elkedvetlenedek. De végülis nincs baja, a nem evésével tudod voltunk vérvételen , rendben van a vasa is, szóval ő kis étvágyú, el kell fogadnom ilyennek és kész. Persze ez Bence babaméreteihez képest elég nehéz. Akkor jön az hogy minden gyerek más, meg amúgy is nálunk egyik lány , másik fiú stb.
Hozzátáplálással hogy haladtok? Elkezdtétek már? Elfogadja a szilárd kaját?

Na, lelövöm magam
pussssssz

Kép
Kép
bendor

Mégsem dugulok:

Kauka!

Naná, hogy jöhetsz ne hülyéskedj! :roll:
Csak tényleg remélem Bencém nem dől ki. De ha kidől , ha nem mindenképp szólok. Egyelőre áll a jövő keddi nap.

Gabi Rátok is vonatkozik, remélem Ti sem vagytok betegek.

Azt hiszem mára ennyi elég belőlem, de ha eszemebe jut valami akkor ugyis jövök, nem úsztok meg. :)

csóközön

Bendor (Andi)

Kép
Kép
bendor

Szia bea!!!

De örülök hogy végre valaki aki átérzi a helyzetemet!!!

Lesz kitől kérdezősködjek!!!
Én Kolozsvárrol jöttem 2 és fél éve, de még ott tartok hogy most kérem meg a regisztraciós kártyát, mert megint megváltozott minden, egyik nap ez kell, neki ugrok be szerzem kolozsvaron nagy nehezen, aztan mikor viszem ki találják hogy már ez nem kell, hanem más kell. :evil: :evil:
Szoval tele van a hócipőm az egészel. Májusban volt az esküvőnk, és most döntötték el hogy nem kell más csak házassági levél, 2 nyilatkozat és slusz pasz!!! :P Nekem most ez a regisztracios karty akell hogy utanna a lakcim kartyat és a tbt tudjam igényelni.

te hogy csinaéltal lakcimkartyat tartozkodassal?? meseld el te is a dolgaidat.
Vendég

Szióka Mindenkinek!

Már nekem is röhejes, de megint eszembe jutott valami.
:lol:
Egy őssejtbeültetésre váró kislány műtétéhez 2 millió Ft-nak kellene összegyűlnie,és a kupakok gyűjtése is segitség számukra.
Ha nem okoz nagy gondot gyűjtenétek a kupakokat?
Lehet mindenféle: ásványvizes, üditős, mézes, mustáros, ketchupos, tejes, öblitős, mosószeres (ezek kimosva) lényeg hogy műanyag legyen és kupak.
Talink remélhetőleg összejön , a kupakok elszállitattását pedig vállalom.
Kislány anyukájával tartom msn-en a kapcsolatot, ugyhogy ha akarjátok be is tudok majd számolni a kislány állapotáról, gyógyulásáról.

Kisfilm Krisztikéről:
www.lapi.hu/help

Cikk Krisztikéről:
http://kecskemetilapok.hu/hun/sa_kecske ... index.html

Ha tudtok segíteni a pici lány anyukája nevében is köszönöm.

Bendor

Kép
Kép
bendor

sziasztok!!!

Andi: nagyon sajnálom ezt a kislányt, szörnyü lehet!!
Mi ugy döntöttünk ha lesz babánk akkor levetetjük az őssejtjeit, legaább enyi esélyt adjunk neki a jövőre nézve bár adná a Jó Istenke hogy soha erre sor ne kerüljön és ép egészségesen szülessen és az is maradjon!!!

Aliza
Köszönöm szépen az elismerésidet. Nem tanultam én ezt sehol, nem is tudtam hogy tanitják az ilyesmit valahol, egyszerüen csak szeretem csinálni és ha nem tetszik akkor addig variálok mig olyan lesz amilyennek lennie kell. :D

Igen az ajtódísz az sajnos mű, pedig én nem szeretem az ilyesmit, nálam művirágot nem látni sehol, de ez nem néz ki anyira műnek és oda azért élőt tenni egy kicsit nehézkés lenne összedrótozni és ha lehullana nem lenne valami kellemes rálépni :roll:

A tescoba vettem a karacsonyi cucc részlegen, az újságok fele, nagyon olcsó volt, 250 ft egyolyan amit élatsz a kepen.és nagyon konnyen fel lehet akasztani vagy ragasztani.
Az ajtódíszen lévő fenyő az mű igaz?

Kérünk képet mindenkinek a kreáciojáról!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

kauka: jujjjjjj, ebbe az időbe elmész gyertyát venni, semmi hangulata az embernek ilyenkor, legalább hullana a hó. Én mig ki és be szálltam a kocsiba eláztam! :|
Mióta vagy Debrecenbe?? A férjeddel itt ismerkedtél meg?? Mióta próbálkoztok?? Hol dolgozol??? Kép??? Tb-d van??

Képzelétek el, meg van a regisztracios igazolásom, 3 hét mulva ki küldik a lakcím kártyát és utánna mehetek TB- kártyát igényelni!! :mrgreen: :mrgreen:

Andy: ne bucsuzkodjál anyit, jo ha itt vagy és irogatsz!!
Most éppen mit csinal a kis suhanc??? :wink:
Vendég

Pintyus!

Dorka épp a tv-t kapcsolgatja. :roll:
De előtte rendes kislány volt, segitett kiteregetni a ruhákat. Na persze , azelőtt meg szétpakolta a játékait.Ha látnád, a szétdobált játékoktól alig lehet közlekedni, pedig ma már párszor rendet raktam utána. Na mindegy.Nem panasz ez , csak megjegyzés. :lol:

Szóval mióta is vagytok együtt a férjeddel? Nem irtad. :wink:

Igen, én is megsajnáltam ezt a Szabó Krisztina nevű kislányt, iwiwen üzenőfalon kaptam a kisfilmet és a cikket róla. Ezért is kezdtem kupakgyűjtés-szervezésbe. Tök jó, mert már gyűjti egy ovi, 2 büfé, a munkahelyem , anyuék, és még pár emberke. De képzeljétek, kitettem a lépcsőházunkba is, hogy gyűjtsék a kupakot, de valami barom 10 perc múlva letépte. Olyan gonosz emberek vannak. Pedig az a papir senkit nem zavart, vagy ezek szerint mégis? :roll: :evil:

pusz-pusz

Kép
Kép
bendor

andy: de mocskok az emberek!! Na ilyeneknek kívánom hogy kapják meg amit érdemelnek.

Kit zavart volna az a papr ott?? :evil: :evil: :evil: Talán bennünket nem zavar hogy összefirkálnak mindent amit elérnek, hogy néz az már ki, es még csak le se lehet törölni!!! De haragszom az ilyenekre. FUjjjj
:twisted:

Bocsi hogy nem válaszoltam, de hirtelen anyian lettünk hogy nem tudtam már kinek mit írni. Szoval mi 2 és fél éve vagyunk együtt.

Gyűjtöm és is és anyosnak is megmondom!!!
Majd elszállitom neked!!!
De egyébként ebből hogy lehet pénzt szerezni?? :oops: :roll:
be adják a müanyag olvastóba vagy hogy??

ÁHHHHHHHHHHHHH még mindig zuhog!!!
Vendég

tejbegrízhez menyi tej és menyi gríz kell és menyi cukor???????

Bocs a stupid kérdést, de még sose csináltam és nem tudom az arányokat!!!
Vendég

amugy nincs valami jó ötletetek gyors de fincsi kajcsira??? Jönnek vendégek este, és nincs kedvem egesz nap a tűzheky mellett dekkolni!!!
Vendég

Pinytus!

Átveszik a kupakokat 60 Ft/ kg áron. Sajna nem egy nagy összeg, 2 millióhoz 30 tonnára van szükség. Persze vannak pénzbeli adományok is, alapitványok is segitenek, és a médiában is folyamatban van az ügy.
Az a húzós, hogy egy kezelés kerül 2 millióba, és elvileg 6 kezelésre lesz szükség. De az anyuka bízik benne, hogy kevesebb is elég. Nyilván ez sok mindentől függ, előre csak kb-re lehet tudni.
Szóval minden kupakra szükség van.
Igen, nem kommentálom hogy mi az én véleményem arról aki letépte a papírt, szépet úgysem tudnék írni róla.

Tejbegríz? Jaj, de régen csináltam már.Én fél liter tejbe kb 1 dl grízt és kicsit kevesebb cukrot szoktam tenni. És állandóan kevergesd mert könnyen leragad. Persze attól is függ hogy mennyire szereted édesen, meg mit teszel a tetejére.Meg mennyire szereted sűrűn. Én speciel úgy szeretem hogy forrón picit folyós, ahogy hűl úgyis szilárdul.
Ha mégsem jönne össze ne szidj nagyon.

Mégis milyen jellegű vendégváró kajára gondoltál? Édességre? Sós sütire? Vagy komplett vacsira?

Kép
Kép
bendor

köszi a tanácsot most meg is csinálom, én is olyan régen ettem, utoljára anyosom csinált nekem mikor még ott laktunk és beteg voltam, 2 éve. :wink:

hát valami kajára. nem leves hanem valami második. a srác az nagy evő!!

De jöhet bármilyen ötlet. Te miket szoktál csinálni??

Szerinted egy shaker és egy cocktailos könyv jó ajándék???
Vendég

Sziasztok csajok!

Hú mennyi hsz.!!! Most csak gyors bekukk, el vagyok havazva, mint mindig...

Mininyúl Gabi!
Jól gondolom, hogy a Zenekuckós Marci & Gabi vagy????
Ugye te vagy????
JÁJJJ. most szégyellem magamat nagyon, hogy még mindig nem látogattunk meg az új házban... :oops:
ÚÚÚÚÚTÁLSZ???
Ne izgulj nem úszod meg, csak hát MIKOR???
Marcika hova jár oviba?
Olivér a Pallagi utiba. Bejött neki szerencsére (nekem is), aranyos ölelgetős óvónéniket kaptunk. Az első szülőin majd lefordultam a székről, amikor szortírozták a gyerekeket, mert a másik kiscsoport óvónénijei összeszorított pengeszájjal, sasszemmel ültek, virított a "Rend, fegyelem, párhuzam!". Gondoltam is, kész vége kereshetek másik ovit....
És igen babát várunk május 24.-ére!!!! Úgy néz ki kislány, de még a tapétát nem mertük megvenni. :wink:
Jövő héten költözünk mi is végre, kész a házunk el sem hiszem. :?

Apropó, tud valaki jó mese-falfestőt Debrecenbe? Nem Micimackót és Disney-s figurákat szeretnék.

Jaj, futok, majd még jövök.

Gyönyörűek a díszek, na és a gyerekek is. Imádom azt a képet, ahol az egyik kicsi lány lábacskái kalimpálnak a dobozból. Mintha a fiamat látnám!

Képzeljétek a villamoson a korlátnak nyomott egy középkorú nő, mire sírni kezdtem, én állat a 100 kg-mal....
Ez van, tisztára labilis lettem, mióta terhes vagyok.

Képet persze hogy nem tudok feltenni, de megnézhettek az iwin-n minket, Asztalos Krisztina Ivett néven.

Tsók és leléptem.
olimami

Szerintem szuper ajándék!!! :P

Huuu.... hát én szoktam olyan husit csinálni hogy:
csirkemellfilé kockára vagy csíkokra vágva, szeletelt (dobozos)gomba, és akár sonka csíkokra vágva egy teflon tepsibe téve (sült csirke fűszersó rá a husikra )és az egész leöntve tejszínnel amibe reszelek kis sajtot.
Ezt kb. egy óráig sütöm lefedve, majd még kb 15-20 percig levéve a fóliát vagy a fedőt, hogy piruljon a teteje.Akkor jó az egész ha a tejszin már nem folyik nagyon alatta.Ezért is ilyen sok idő az egész.
Ehhez akár krumplipürét vagy kukoricás rizset szoktam készíteni. Husi igaz hogy sok ideig van a sütőben, de előkésziteni pár perc az egész. Nálunk ez bejött, mindenki szereti.

Kép
Kép
bendor

olimami: hova költöztök?? és mekkora lett a házikó és ha nem lennék tul indiszkrét menyiből jöttetek ki ugy teljesen berendezéssel egyutt. Priviben is irhatod.

Csak azert kerdem mert mi is szeretnénk epitkezni, telek meg lenne, pénz még anyira nincs a hazra. Párom attol fél hogy ugyis tobbe fog kerulni mint amenyit szanunk ra es akkor mi lesz!!!

andy: nagyon tetszik ez az otlet, meg is csinalom mára. És a tejbegrízt már meg is ettem. Yammiiiiii. nagyon fini lett. Kösz.
Vendég

Szia Pintyus!

Jajj, még én is izgulok, remélem sikerült a vacsi. Mindenképp írd meg milyen volt, remélem nem égtem vele nagyot.
De mi tényleg szeretjük, azért mertem ajánlani. :oops:

Olimami!
Lecsekkoltalak iwiwen. :) Gratulálok a szép nagyfiadhoz. És persze ahhoz is hogy jön a kistesó.Ez mindig olyan szép és izgis dolog. Persze néha tudnak más emberek bosszuságot okozni, mint ahogy most Neked a villamoson. Próbáld nem hergelni magadat vele, hisz az most nem tesz jót Neked és a Picurkádnak.Persze kivülállóként ezt tanácsolni könnyű.
Ilyen sztorim sajnos nekem is van.
Első gyerekkel kb. 6-7 hónapos terhesen még nem volt autónk és tömegközlekedve jártunk a klinikára. Egyik reggel villamoson egy nyugdíjas nő majdnem lelökött olyan durván mocorgott. Mikor a férjem szólt neki, hogy azért vigyázhatna akkor még neki állt feljebb: hogy ha terhes vagyok akkor menjek taxival. Hallottatok már ilyet? Na mondanom sem kell, a férjem és a nő szócsatáját elég volt ezek után hallgatni, Gabi ismeri a férjemet, ha ő kinyitja a száját azt nem köszönik meg. :lol: ... A nő leszállt 5-6 megálló múlva, de elcseszte az egész napunkat. Ráadásul akkora pocakkal közlekedtem már hogy azt még egy gyengénlátó is láthatta.
Hát sajna úgy látszik az emberek etéren nem igazán változnak jó irányba, persze kivételek és normálisak azért akadnak.

Jóéjt Mindenkinek!
puszi

Kép
Kép
bendor

Olimami:

Szobafestés nem nagy ördöngősség, még nagy kézügyesség sem kell hozzá csak egy diavetítő vagy írásvetítő: írásvetítő fóliára fénymásoltatod vagy nyomtatod a képet amit festeni akarsz vagy kinézed a diafilmkockát aztán felvetíted a falra: ha beállítotad a megfelelő helyre-méretre akkor ceruzával a falon körberajzolod a kontúrt, ezután kifested mint egy kifestőkönyvet és kész. A festékboltokban megmondjk milyen festéket vegyél, alapvetően fehéret, meg hozzá kis tubusokban van színes, azzal keverheted a fehéret.
Ezerszer olcsóbb mint csináltatni.
Konkrét címet nem tudok, de az Apróban szokta valaki hirdetni magát.

Villamos: :evil:
még hogy ezek a mai fiatalok :evil:

Mindenki olyan ügyesen díszítgeti a lakást, nálunk még kitakarítva sincs :oops: Igaz, mentségem, hogy szombaton vizsgázom. De utána :wink:

Jó éjt!
Ditke
ditke62

Sziasztok!!!

Ditke: tegnap azt hiszem láttam Titeket a Cora-ban :lol: Veled a wc-ben futottam össze, ott voltál az egyik csajszikáddal, csak nem voltam 100%ban biztos, ezért gondoltam, hogy nem zaklatom :oops: :lol: Aztán kimentem és láttam még egy gyönyörű "példányt" a pároddal. Akkor már tudtam, csak rám vártak, ezért tovább mentünk. Nagyon kis zsivány babáid vannak :lol: Csodaszépek :wink:
Aliza: Titeket is láttam :D Először a Balázskát megismertem, gondoltam, hogy mennyire ismerős ez a baba :lol: Aztán a párodat ismertem meg, de Melletted elmentem volna :oops: :lol: Annyira más vagy a képeken :wink: Bár lehet, hogy rosszul láttalak, mert kissé távol voltatok :lol: Minden estre amit a fogyásról mondtad: alig maradt belőled valami!!! Nagyon csini vagy :D

Bendor:
Nekünk nagyon jó a tali, megyünk szívesen, ha nem leszünk betegek. Hová és mit vigyünk? A kupakokat gyűjtöm. Már volt részem ilyenben, pár szatyorral oda adtam. Aztán megszűnt, most akkor újra :lol: Nagyon szívesen segítek.

Olimami: Gratulálok én is a tesókához!!! Hogy viseled ezt a terhességet? Másabb, mint az első???

Kauka, Pintyus: Én is átérzem a helyzeteteket :wink: Én pár éve lezártam a bevándorlási ügyemet :roll: Elég volt egy életre :lol:
Én Ukrajnából jöttem, Donyeckből, kereken 10 évvel ez előtt. Sima tartózkodási engedélytől állampolgársági esküig minden megvolt :wink:

Zsu: Szép nagy pocikád van :wink: Pihengess sokat, már nincs sok hátra. Én ma megyek F-hez. Uh is lesz. Majd írok , hogy mi volt.

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Tegnap végigolvastam a szerencsére sok termést, írtam is egy hosszú hsz-t, erre elszállt... :evil: Úgy felidegesített, nem is volt türelmem újraírni...Úgyhogy most amire emlékszem! :)

Pintyus! Ügyi vagy a díszekkel! Én mértem a hőmet, de egyelőre a görbéd alapján nem mernék jóslásokba bocsátkozni... majd néhány nap múlva! Mindenesetre drukkoklo nagyon!!!

Bendor! ha nem mondod, hogy a neved Bence+Dorka, én esküszöm rá nem jövök... :oops: Nemhiába kismamaagy... :lol: Akartam már kérdezni, hogy Dorka Dorkának is van anyakönyvezve? Szép neve van! Na, a Bence pedig nekem nagy szerelem! Ha fiam lenne, úgy hívnák, sőt ha kistesó fiú lesz, tutira Bence! :D

Olik! Drukk a mai uh-hoz! majd gyere az eredményekkel! POnt 3 héttel utánam vagy kiírva! :D Én mához 1 hétre megyek nst-reés uh-ra, na meg Feketéhez!

Busz/villamos: mostanában nem nagyon tömegközlekedtem, de a múltkor buszra szálltam,mondanom se kell 2 vénasszony, akik a vállamig se értek, majdnem fellökött, úgy törtetett leszállásnál... Vissza kellett volna lökni őket, mert jócskán súlyfölényben vagyok, csakhát féltettem a pocakom...

POcakdicséreteket mindenkinek köszönöm! Annak különösen örültem, hogy nagynak találjátok, mert én hetek óta azon aggódom, hogy nem nő... :shock: 2 hete mérem centivel, és nem is nőtt... :( Plusz vasárnap a vérnyomásom nagyon kiugrott az emelt adag gyógyszer ellenére... Így aztán kellőképp elkeseredtem, bőgtem egy csomót, hogy majd kis fejletelen babám születik, stb. Aztán tegnap mentem a táppénzes papíromért a körzeti nőgyógyihoz, és megkérdeztem a vérnyomit. Azt mondta, ha bármelyik érték nőne, rögtön belgyógyászat, mert ezt a gyógyszert már nem emelik tovább, hanem másikat állítanak be. Mivel mérjük minden nap, így gondolom, időben elkapjuk, ha van vmi, és remélem nem lesz baj! Azt is mondtam neki, hogy a hasam nem nő. Megnézett, a méhfenék is jó helyen van, és tapintás alapján ő inkább nagyobb súlyú babát gondol! :D Ennek nagyon örültem! Aztán kiváncsi leszek a jövő heti uh-n milyen méretek lesznek! :lol:

Ez a tegnapi idő katasztrófa volt... :twisted: Lett volna elintéznivalóm, de semmi kedvem nem volt nekiindulni... Na, majd ma!

Kép
zsuzska81

Sziasztok Lánykák!

De jó hogy ismét aktivak vagytok, jó olvasni Benneteket.

Zsu!
Tényleg szép nagy a pocid, ugyhogy emiatt szerintem nem kell aggódnod. Van aki fele ekkora pocival megy szülni :D és Neked is van még (elvileg) pár heted. Ugyhogy semmi sírás, minden oké lesz. :wink:

Dorka Dorkának van anyakönyvezve, február 6.-án van a névnapja. Mondanom sem kell ezt a nevet a bátyus találta ki, hajthatatlan volt. Neki csak kislány kellett tesónak és csak Dorka nevű. Most ha ezt mondjuk neki már nem is emlékszik rá. Én Hanna nevet adtam volna, de elfogadta az egész család könnyen a Dorkát is. Pinytus azt mondta a lányomra hogy valóban olyan Dorkás. :lol:
Bence név pedig az én szüleményem, nekem tetszett nagyon, férjemnek is bejött igy lett Bence a fiunk.

Jelentem: fiacskám jobban van, tali elmaradás veszély egyre kisebb. :)

Hozni Magatokat kellene meg akinek van babája(pocakban vagy külön :lol: ), pontos címet majd írom, de a Vénkertben a Domokos Lajos uton lakunk.54 nm-es panel, túl nagy helyre ne számitsatok, de tudjátok, sok jó ember kis helyen is elfér... :lol:

Eddig aki remélhetőleg jönne az Pinytus, Kauka, Alizáék, Gabiék (Mininyúl), Olikék , Zsuzska ha a pocaklakója engedi.
Jajj, ha valakit kifelejtettem akkor ezer bocs, mindenkit szivesen látunk, csak néha nehéz követni a neveket itt. :oops:
Ditkéék? Olimamiék?Ti nem szeretnétek jönni?Ha van kedvetek , várunk örömmel!

Pintyus!
Vacsiról majd irj!

Pusz-pusz

Kép
Kép
bendor

Jajj, NÁ, kifelejtettelek a felsorolásból, bocsika!
De Ti is szivesen vagytok látva ha jöttök,ugyhogy gyertek nyugodtan.
pusz

Kép
Kép
bendor

Halihó!!!
Megjöttem, kicsit aggódva :( Kicsinek nézik most a babókát. Keveslik a fejlődését az utolsó 3 hétben. F-te dokim azt mondta, hogy le kellene állnom a fizikai dolgokkal, mert szerinte ezért van. Méhszáj zárt, puha, jó hír viszont, hogy befordult :lol: Előtte még medence fekvésű volt. ( mindenesetre nem lesz nagy baba, Zozi majdnem 4 kgval született... Hiába, csaj - már most vigyázz a vonalaira :? )
Szóval a nagytakarítást hamarabbra hozok ( most hétvégén) és Apucikával együtt gyorsan letudjuk. Aztán teljes gőzzel pihi ( Zolika mellett :shock: :? :roll: ) 10 nap múlva visszavárnak kontrolra. Ez jövő hét pénteken lesz.

Bendor:
Nagyon örülök, hogy jobban van a nagy fiú :D Akkor ha mi is jól leszünk, megyünk 8)

Kép
Kép
Kép
olik22

Bendor!Akkor én még mindig feltételesen, de köszönöm a meghívást! Ha tudok, megyek! :D Örülök, hogy Bence jobban van! A Droka igazi kislányos aranyos név, ügyesen választott Bence! :)

Olik! Akkor pihengessél, ne foglalkozz semmi mással! Bár, nyilván ez Zolika mellett nem olyan egyszerű, mint nekem egyedül... Beforduláshoz gratula! 3 hete is volt uh-d?

Kép
zsuzska81

Lányok!

Valaki adna nekem egy telefonszámot priviben? Gondoltam, ha történés van, értesítelek Benneteket! :lol:

Kép
zsuzska81

Hellóka!

Olik!
Látod,látod mondtuk ,hogy pihenj amennyit csak tudsz :evil:
De nincs nagy baj,de a takarítás után tényleg pihengessél!!!!
Megígéred?
De kár hogy csak messziről láttál megnéztem volna a pocidat élőben. :)
Várjál csak én csini?????????????????Akkor nem mi voltunk de ha apa meg Balázs stimmel,akkor még is.Az túlzás hogy csini meg amúgy is kabátban voltam és a csípőmön lévő hurkák nem látszottak.Kb. 5-6 kg van rajtam felesleg hátha lemegy, még a hasamról meg a csípőmön van még úszógumi :( :( :( .
Ezek ha eltünnének már meg lennék elégedve mert sose voltam vékony inkább "cicis-fenekes mennyecske" olyan kis "magyar bögyös" :lol: :lol: (ahogy a főnök asszonyom hívott.)
Szóval engem nem ismertél meg?Ez azért lehetett mert nem régen voltam fodrásznál és levágattam rövidebbre meg tettem bele egy pár melír csíkot.Így egy kicsit változatosabb ,egyébként más sem ismer meg egyből.
Majd teszek fel újabb képeket.
Ha minden jól megy és mindenki jól lesz talizunk.

Bendor:
Köszi a meghíást és tényleg mit vigyünk?Tudom írtad hogy csak magunkat meg a babákat,de mégis.
Jól hangzik az a husi amit Pintyusnak írtál le,majd én is kipróbálom.
Tegnap csak elmentünk délután vásárolni és vettünk is pár ajándékot,de még a díszítés várat magára,ha addig nem hétvégére mindenképpen szeretném megcsinálni. :roll:
Elhiszem hogy csak autóval tudsz menni vásárolni ha a férjed haza ér,két gyerekkel elindulni busszal elég nehézkes.
Én sem nagyon szoktam buszozni,csak ha nagyon muszáj,de a férjem nem is nagyon engedi inkább itthon hagyja nekünk az autót.
Tegnap vettünk Balázsnak egy bilit de még csak ismerkedünk vele ,nem erőltettem neki csak mondta az egyik barátnőm aki gondozónő egy bölcsiben,hogy 15 hónapos kortól szokták ajánlani.Meg már valamikor szokta mutatni a pelenkát ha kaka van.
Majd meglátjuk.

Kép

Kép
aliza

sziasztok csajok!!!!!!!!!

Huhhh, titeket végig olvasni :shock: :shock: :shock:

Én ma olyan álmos vagyok hogy csuda, semmihez sincs kedvem. :(
Legszivesebben lefeküdnék!! De anyi munkám van hogy párom megtép ha nem csinálom meg!! :roll:

Andy: Nyamiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol: :lol: :lol:
A vacsitól el voltak ájulva a vendégek!!! Variáltam egy kicsit, mert nem volt olyan sok husim ezért tettem bele sonkát is és vagy 3 kanál knorr, mézes mustáros szószt is. Mert abba volt répa és ilyesmi. Krumplipűrét csináltam hozzá. A srác még a tepsit is kinyalta anyira izlett neki. Szoval mégegyszer köszike a receptet, és még írhatnál ilyen fincsi és gyors recepteket!!! :wink: :wink: :wink:

A talival kapcs. Nekem eddig jó, aztán remélem nem jön semmi közbe. Most hétvégén megyünk haza Kolozsvárra, juhhhééé nagyon örvendek neki!!!

olik, pihenjél!!!
Vendég

Sziasztok!

Megint itt vagyok.Most porszívóztam össze a konyhában ,mert Balázs kiszedte a hagymmás dobozt és lefejtette a héját aminek lejött.
Így aztán tiszta szemét volt minden.
Jajj!Mindig a rosszaságon töri a fejét.
Na nem panaszkodom csak gondoltam leírom nektek.
Az előbb elfelejtettem.
Bendor:
Én is gyűjtöm a kupakot majd visszük.
Dorka is szereti kapcsolgatni a tv-t mint ahogy írtad.
Na Balázs is fest nyomkodja a gombokat hiába szólók rá,meg sem hallja.hát ez van.
Pintyus:
Majd megcsinálom a te verziódat is biztos fini.

Zsu:
Nem sirdogálunk :)
Gyönyörű szép kisbabád fog születni. :wink: :lol:
Teszek fel egy pár újabb képet.

Kép

Kép
aliza

Kép
Kép itt joghurt evé után vagyunk.

Kép Kép ez egy régebbi kép de nagyon szeretem.

Kép kis pocak fürdik.

Kép ezek meg mi vagyunk.

Na jó most már elég mert még megunjátok hogy az én gyerekem fotojával van tele az oldal.
Pusszi.

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!

Pintyus! Jó utat hazafelé!

Aliza! Bocsi, de ezen a hagymás dolgon jót mosolyogtam... :) Persze ha amjd az én lányom csinál ilyeneket, biztos nem fog így tetszeni... :shock: Úgy látom, a távirányító minden gyerkőcnél sláger! Komolyan ez tűnik a legjobb játéknak. még nem láttam olyan babát,a aki ne startolt volna rá a távirányítóra... De mi olyan érdekes benne??? :D

Olik lesz a hírhozó! :D Neki küldök sms-t, ha esemény van nálunk! :D

Kép
zsuzska81

Aliza! Úgy látom Balázska joghurtevésben és kosárba mászásban már profi! :D Édesek a képek! Egyem meg a kis pókhasát! :)

Kép
zsuzska81

aliz: nagyon szép a kisfiad!!!!
Igazi nagy srác.
Jó nagy pocija van! :lol: :lol: :lol:

Zsuzska. azért lánykád még maradjon bent egy kicsit, ne siesse el a dolgokat. Azt tudod, ha talizunk, mind meg nézzük majd a pocakjaitokat!!!

Én vagyok az egyetlen aki még nem anyuka, se kismama?????????????????????????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Akkor én nem is tartozom hozzátok??????????????minek is jöjjek a talira, nem is lenne beszéd témám, csak arról tudnék mesélni esetleg hogy menyire szeretnénk már hogy legyen, és menyire várom hogy leteljen ez a 9 nap stb. untatnálak, és senki nem is kiváncsi az ilyenekre!!! :? :? :? :?
Vendég

Aliza: nagyon ari a Balázska :lol: Ezzel a rövid hajjal egészen megférfiasodott!!! Pocika nálunk is volt, most hogy sokat nyult - poci is eltűnt :lol:

Pintyus: Te meg leendő kismami vagy!!! Majd erről beszélünk :lol: Mi is túl vagyunk már a zebrás tesztre való várakozáson, nagyon izgi volt, én is hőmérőztem, most is sok barátnőmmel erről beszélgetünk, mert ők most kezdik. Egyáltalán nem uncsi az ilyen téma, mert ebből lesz a cserebogár :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

olik!!! Köszönöm szépen a kedves szavakat, így nem érzem magam anyira kilógva a sorból. :D

mitől jön az a 22 a neved mellől?? képeket nem teszel fel a kis családodról??
Vendég

bendor???????? hova tüntél????????????
Vendég

Kép Ez olyan cuki!!!

Muszály volt feltegyem nektek!!!
:lol: :lol: :lol:
Vendég

Pintyus!

Persze, Pannika maradjon még, ráér karácsony után előbújni! :D

Ezt pedig felejtsd el, hogy nem tartozol ide, irgum-burgum! :o Hidd el, én nagyonis emlékszem arra az időszakra, amikor még csak vágytam a babára. Na, de Nektek ez az első hónapotok, igazán semmi okod az aggodalomra! :) Jön az a baba hamar!!! :)

Kép
zsuzska81

Pintyus: 22én születtem :lol:
A képeket ígérem, majd csinálunk frisseket 8)

Kép
Kép
Kép
olik22

és milyen hó 22??? hogy tudjunk felköszönteni!!!!!!!!!!!
Vendég

Lányok!

Délelőtt lestem a netet, de nem aktivkodtatok. Aztán lementünk Dorkával sétálni, benéztünk a leendő bölcsijébe... Majd délután én mentem az oviba a nagyfiamért és onnan irány a boltba mert a drágámnak még nem volt bakancsa, csak ami már szorítja, így nem lehetett tovább halogatni. :( De szerencsére sikerült is venni.
Nemrég értünk haza, nézem és az utolsó levelem óta nyomultatok, ami tök jó.

Jaj, már én is várom a talit, remélem senkinek nem jön közbe semmi.

Pintyusom!
Milyen szöveg az hogy kivülálló?????? :roll: Lehet hogy már Incur-Pincur ott lapul a hasadban.De ha nem az sem ok arra hogy ne gyere. És persze Kauka sem vár babát és ő is jön. Szóval ez nem lehet távolmaradási indok, ezt nem fogadjuk el. Slussz.
Örülök, hogy jól sikerült a vacsi, de tényleg. Reggel ezért is néztem a gépet , vajon mit fogsz írni róla.
De megnyugodtam, az meg hogy tovább variáltad csak finomabbá tehette. Ezt én amúgy magamtól találtam ki, egyszer nem tudtam mit csinálni és gondoltam a próbáljuk ki ezt, talán túl rossz nem lesz.
Tök jó az Anne Geddes babás kép amit feltettél!
Jó utat hétvégére Neked, Nektek! Milyen gyakran szoktál hazamenni?Ill. szoktatok?

Aliza!
De drága a kis joghurtevő pocakos Balázskád! Tényleg nagyon cuki! Na, gondolom majd Dorkával egymásra találnak! :wink: :lol:
Visszatérve a távirányitó témára, nálunk a tv kapcsolgatás anélkül is menő, és sajnos a mobiljainkat is mindig elcsaklizza. Enyémen már voltak gombok amik nem is műküdtek, kénytelen voltam újat venni. Valószínűleg nem tett jót neki a sok nyál és a sok földhözvágás. :cry: :evil:
Hagymás sztoritok szuper, persze csak addig mig nem velünk történik. :lol:

Tényleg nem kell magatokon és a Picurokon kivül mást hozni.
Agyalok hogy valami jót kellene készitenem, de még sokra nem jutottam. De tovább gondolkodom. Esetleg ötlet? Nálam is fontos hogy gyors legyen az elkészítés. Szinte már csak gyorsan elkészithető kajákat csinálok mióta megvan Dorka. :wink:

Zsu!
Kicsi lánykád bírja még egy kicsit bent, jó??? Üzenem neki, add át a Drágának! Talizni akarunk Veletek így egyben is. :wink:

Olik!
Na ideje lenne pihenni nem gondolod????? Irgum-burgum!!!!!!! :roll:
Figyu, csak a nagyon-nagyon szükséges dolgokat csináld tényleg. Pihizz amennyit csak tudsz, a takaritás meg megvár mint ahogy minden más is. Nehogy neki állj ablakmosásnak, :evil: hideg is van, pihizned is kell.... amennyit Zolika enged persze.

Nekem könnyebb volt mikor Dorkát vártam, mert Bencét apa reggel elvitte oviba 4-kor meg hozta, addig napközben elintéztem a kis dolgaimat, ha éppen olyan napom volt akkor csiga tempóban, ha meg volt kedvem akkor egy-kettőre, és még napközben akkor is tudtam pihizni. Persze én is mentem Bencéért mikor tudtam, nem akartam elhanyagolni semmiképpen.

Na most ennyit, képeket én személy szerint mindig szivesen nézek, ugyhogy Balázskáról is jöhet még, meg persze mindenki másról is. :wink:

Iwiwen engem is megnézhettek, Docsa Andrea vagyok, ott van mindig sok kép fent a gyerkőcökről is. És persze be is jelölhettek ismerősnek. :wink:

Pusz-pusz
Bendor (Andi)

Kép
Kép
bendor

Sziasztok Lányok!

Tegnap én zártam a napotokat, ma szintén én kezdem. :oops: :P
De Zsuzskával szolidaritást vállaltam, én is régóta fent vagyok. Kidobott az ágy hajnalban. (4.40-kor) :evil: Lányom ébredt kakaózni, én meg nem tudtam visszaaludni. :roll: Biztos kómás leszek egész nap, de úgy kell nekem, ha most is netezek.

Huu, ma este jön hozzánk a Mikulás,(gondolom más babásakhoz hasonlóan) a fiam már nagyon izgul mit fog kapni.Ha sikerülnek a képek, majd teszek fel.

Szép napot mindenkinek! És kicsit több alvást mint amennyi most nekem jött össze. :lol:

Puszi
Bendor

Kép
Kép
bendor

Ébresztő Lánykáim!

Na ismét én. :lol:
Jól elirogatok itt magamnak. :oops:

Képzeljétek visszafeküdtem aludni, de mégsem ment, igy felöltöztem , lementem a boltba, majd itthon pakolászásba és takarításba kezdtem. Ha így haladok 3 lakással is végzek karácsonyra. Nem kell valakihez menni segíteni????
Na jó, nem akarom magam fényezni, :oops: meg amúgy sem vagyok mindig ilyen aktív. :P

Látom iwiwen azért megjelentetek ma reggel (és ma hajnalban , ugye Zsu? :lol: ), mégha ide nem is irogattok. :roll:

Na folytatom a takarítást, de mire befejezem írjatok, jó??????

Pussz:
Bendor

Kép
Kép
bendor

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?