Lányok!
Délelőtt lestem a netet, de nem aktivkodtatok. Aztán lementünk Dorkával sétálni, benéztünk a leendő bölcsijébe... Majd délután én mentem az oviba a nagyfiamért és onnan irány a boltba mert a drágámnak még nem volt bakancsa, csak ami már szorítja, így nem lehetett tovább halogatni.
De szerencsére sikerült is venni.
Nemrég értünk haza, nézem és az utolsó levelem óta nyomultatok, ami tök jó.
Jaj, már én is várom a talit, remélem senkinek nem jön közbe semmi.
Pintyusom!
Milyen szöveg az hogy kivülálló??????
Lehet hogy már Incur-Pincur ott lapul a hasadban.De ha nem az sem ok arra hogy ne gyere. És persze Kauka sem vár babát és ő is jön. Szóval ez nem lehet távolmaradási indok, ezt nem fogadjuk el. Slussz.
Örülök, hogy jól sikerült a vacsi, de tényleg. Reggel ezért is néztem a gépet , vajon mit fogsz írni róla.
De megnyugodtam, az meg hogy tovább variáltad csak finomabbá tehette. Ezt én amúgy magamtól találtam ki, egyszer nem tudtam mit csinálni és gondoltam a próbáljuk ki ezt, talán túl rossz nem lesz.
Tök jó az Anne Geddes babás kép amit feltettél!
Jó utat hétvégére Neked, Nektek! Milyen gyakran szoktál hazamenni?Ill. szoktatok?
Aliza!
De drága a kis joghurtevő pocakos Balázskád! Tényleg nagyon cuki! Na, gondolom majd Dorkával egymásra találnak!
Visszatérve a távirányitó témára, nálunk a tv kapcsolgatás anélkül is menő, és sajnos a mobiljainkat is mindig elcsaklizza. Enyémen már voltak gombok amik nem is műküdtek, kénytelen voltam újat venni. Valószínűleg nem tett jót neki a sok nyál és a sok földhözvágás.
Hagymás sztoritok szuper, persze csak addig mig nem velünk történik.
Tényleg nem kell magatokon és a Picurokon kivül mást hozni.
Agyalok hogy valami jót kellene készitenem, de még sokra nem jutottam. De tovább gondolkodom. Esetleg ötlet? Nálam is fontos hogy gyors legyen az elkészítés. Szinte már csak gyorsan elkészithető kajákat csinálok mióta megvan Dorka.
Zsu!
Kicsi lánykád bírja még egy kicsit bent, jó??? Üzenem neki, add át a Drágának! Talizni akarunk Veletek így egyben is.
Olik!
Na ideje lenne pihenni nem gondolod????? Irgum-burgum!!!!!!!
Figyu, csak a nagyon-nagyon szükséges dolgokat csináld tényleg. Pihizz amennyit csak tudsz, a takaritás meg megvár mint ahogy minden más is. Nehogy neki állj ablakmosásnak,
hideg is van, pihizned is kell.... amennyit Zolika enged persze.
Nekem könnyebb volt mikor Dorkát vártam, mert Bencét apa reggel elvitte oviba 4-kor meg hozta, addig napközben elintéztem a kis dolgaimat, ha éppen olyan napom volt akkor csiga tempóban, ha meg volt kedvem akkor egy-kettőre, és még napközben akkor is tudtam pihizni. Persze én is mentem Bencéért mikor tudtam, nem akartam elhanyagolni semmiképpen.
Na most ennyit, képeket én személy szerint mindig szivesen nézek, ugyhogy Balázskáról is jöhet még, meg persze mindenki másról is.
Iwiwen engem is megnézhettek, Docsa Andrea vagyok, ott van mindig sok kép fent a gyerkőcökről is. És persze be is jelölhettek ismerősnek.
Pusz-pusz
Bendor (Andi)