Nem "dicsőíteni" szeretném Mészáros doktort, hanem tárgyilagosan leírni, milyen. Októberben voltam először nála, rákszűrésen, és hogy "megnézzem magamnak"
Abszolút pozitív volt az első benyomás: kedves, emberi, türelmes, és mind az ezer kérdésemre válaszolt, és Zsu /ő ajánlotta őt itt/ fiának nevére is emlékezett! Szóval eldöntöttem, ha jön a baba, nála maradok.
Amikor január végén felhívtam, hogy időpontot kérjek uh-ra a kétcsíkos teszt után, úgy örült, mintha legalábbis ő lenne a papa
Az első perctől kezdve maximálisan odafigyel, mind szakmailag, mind emberileg teljesen elégedett vagyok. A vérnyomásommal volt egy kis gond a 14. héten, azóta gyógyszerrel minden rendben, de emiatt 130%-os terhesgondozásban van részem /gyakori labor, uh/. A pénzről a 13. hétig nem volt szó: akkor, mivel a kórházba adott időpontot /mivel a magánrendelőjénél jobban megközelíthető/ egy péntek estére, rákérdeztem. Megköszönte, és mondta, hogy ő senkinek nem szól, még senkit nem küldött el, mert nem tudott vagy nem akart fizetni. De mivel én rákérdeztem, nekem megmondta, hogy 5000. De ha rendelési időben megyek, vagy csak laborbeutalót ír, akkor nem adok neki. De mindig maximálisan odafigyel, ő szerzett a kórházban háziorvost, és bármikor felhívhatom. Még a szabija előtt is berendelt meg rögtön utána, mert a vérnyomás miatt még mindig szigorúbb velem, mint mással. Szóval bárkinek csak ajánlani tudom, én pedig, így a 30. hét után, izgalommal nézek a hátralévő idő és szülés elébe, mert tudom, jó kezekben vagyunk
Anita