Sziasztok!
BMárti
Na megint beletrafáltál!
Persze hogy nem voltunk strandolni!!!
Ilyen időben? Kérdezte a párom holott reggel még semmi rossz idő nem volt csak nem mindig sütött a nap, itt délután háromtól esett!
Szegény fiaim is megáztak amikor edzésre mentek később.
Azt hiszem nem marad más hátra mint utánna járok az időjárás jelentésnek, és egyedül leszek a három gyerekkel a strandon.
Nagy élmény egész nap gyerekek közt sehol egy felnőtt akivel lehetne dumcsizni... nem baj majd keresek magamnak egy jóképű pasit!
Bár fürdő ruhában /hát vagyok valami látvány az biztos
/három gyerekkek aki folyton anya felkiáltásal száguldoznak...hát nem biztos hogy tolonganak majd!
Úgy sajnálom őket hogy itt a nyár ők meg semerre sem mennek!
Csak hát kicsit parázok mert idén annyi gyerek fulladt már vízbe....
Én meg mégis csak egy vagyok a háromra...
De örülök hogy ti jót pancsiztatok!
:o
Képzeld megkértem a páromat hogy mutasson nekem egy Zafirát mert nem tudtam milyen
Volt csodálkozás mióta érdekelnekl az autók, tényleg olyan modern jópofa kocsi!
Szerintem ha van olyan gyümölcs amit megeszik éppen akkor ne pürésíts idény gyümit neki, majd ha jó drága lesz a sz őszibarack akkor minden nap azt enne..
Volt olyan jó pár hónapunk amikor Napocska semmiféle gyümit nem volt hajlandó megenni...
Aztán szépen lassan belelendült!
Szilárd a Hazudós, ez jó a férjem is mindig ezt mondja!
Napsi is szereti a Papáját, úgy mondja hogy PAPA mintha valami istenség lenne, pedig ő sem egy kedveskedő típus, és sokszor mivel kamionos hetekig nem látja, mégis a kedvencei közé tartozik.
Zuzsa
Egy szóval Bea vetkőzik és kész, nincs ami megállíthatná....
Azért aranyos lehet ahogyan sztriptízel
BOgancsi
ÖRülök hogy jól érezte magát nagy fiad, végül hányadikak lettek?
Zsófi szegényke, női bajok miatt, a sőgornőm lánya most volt májusban 11 éves és már ő is menstruál, cicisedik rendesen, ezzel együtt jönnek a fiuk utánna, ő meg utánuk, hát tányleg szép leányzó , én meg már előre rettegek az enyém miatt, valahogy én idősebb voltam amikor mindez rám szakadt.
Tominak nagyon jól áll a haja, tényleg szerintem jobb így mint hosszabban.
Kutya
/neki is jó a haja/
Zsuzsi
Írtó édi Dorka a pólódban!
Köszi az ötletet bútor ügyben megnézzem majd!
Itt is meleg van,még mai az volt az eső ellenére tiszta hőguta semmit nem hűsített a levegőn sajnos.
Mi már olyanok vagyunk mint a mediterrán országok lakói, este élünk nappal meg bent vagyunk, a Rebi álltal leírt körülmények közt.
18 óránál előbb nem viszem ki a lányzót, amíg a nap fent van addig kint vagyunk, ma is 21 órára értünk haza. Kellemesebb a levegő, aztán vacsi, fürdés és szunya nekik. Reggel meg későn kelünk 9 nél előbb nem igen. Később van ebéd is 13-14 óra körül aztán megy alány aludni másfél két órát van hogy többet, majd uzsi /vacsi másoknál már talán
/ és séta.
Még működik míg nincs iskola.
LKata
Köszi az infót neked is bútor ügyben!
Aranyoasn dumcsizik a fiad ha már kérdezgeti hogy "mi az"!
Hát én nem tudom de ha valaki akit meghívok kajolni azért nem enné meg az általam főzött csirkét mert lenyaltam a kanalat, annak biztosan nem pizzát rendelnék....
Megkérdezném hogy pl. a kenyeret vagy egyéb guszti pékárut ami napi rendszrességgel eszünk azt is lemossák, vagy meghámozzák? Mert azokat aztán tényleg jó sokan összefogdozzák már előttünk mégis megesszük, szóval én kimondom ez röhej!
Beja
Bálintnak mennek a gyógyi vigyorik, ha lázas szegényke akkor tényleg muszáj az antibogyó
)
Én nem láttam a kis fiadat személyesen így nem mondhatom hogy ne izgulj nem sovány, az én középsőm úgy néz ki mint akit folyton éheztetnek ,nekem is szólt a gyerek orvos, akitől megkérdeztem hogy komolyan kórosan soványnak tartja e a fiamat?! Enni kap, eszik ha éhes éppen az a menü neki is mint a többeiknek aki egy kicsit pocakosak vagyunk
, neki meg kilátszanak a bordái és a "szárnya" is össze ér hátul.
Azt mondta nem de soványka, mondtam neki hogy ilyen típus mit csináljak vele, nem fogom minden féle étkezés serkentővel tömni eszik ha akar, vannak ilyen gyerekek is én is vékony voltam valaha, bár ezt ma már a kutya sem mondaná meg rólam.
Te tudod hogy elviszed e kivizsgáltatni ha úgy érzed nem viseli meg nagyon és ez megnyugtat, logikus az orvos felvetése is csak ez éppen olyan mint az antibiotikum, minden köhintésre azt kapnak, minden átlagtól eltérőt vizslatunk aztán ha tényleg gond van már csak legyintünk.... Nem?
Anyukámnak is torok gyuszija van, a nyár kellős közepén, alig van hangja, hogy hol szerezte be??
Márti
Micsoda nyelvész vénáid vannak!
A kis Vilka mosolygósnak
Ármin nagyon ügyi még a fiaim is összekeverik néha, /nem mindíg, nekik már kötelező tudni/ melyik a jobb és bal kezük csak ha fontos pl. bicajozás közben leforduláskor...
Zafi
Émelygés mentesebb napokat neked!
Rebi
Neked is!
/Hát hiába ezek a kismamák....
/
Én a fiuknál nem voltam rosszul Napocsnál meg sokszor és nagyon, tehát remélhetőleg be jön hogy ellenkező nemű babátok van a pociban mint a kiságyban!
Játékbaba
Napsival voltunk vedégsége ott volt az egyik lánynak hosszú hajú babája, na az annyira tetszett neki, majdnem sírt hogy ott kellett hagynia. Eddig csak ronygy babákat vettünk neki hogy ne tehessen kárt magában, de ezt a babát annyira szeretgette meg ölelgette hogy az apja tisztára meghatódott és megígérte hogy vesz neki egyet.
Napsugaram valószínűleg önként abba fogja hagyni a szopizást!
Úgy veszem észre sem reggel sem este nem igényli igazán a tejcsi is kevés lehet, mert jó másfél deci kakaót benyom még utánna, vagy ha nem kelek fel olyan gyorsan az ágyból ahogyan ő szertné akkor akár előtte is, mert rádumálja hangos KAKAÓ felkiáltásokkal a bratyóját hogy készítsen neki egyet. Ezek után már nem kell a cici neki.
Este sem akart már szopizni inkább a lefekvéses megszokásaihoz rakaszkodik / ez is én vagyok ugyan, csak cicizés nélkül/ fogja a kezem és húz aludni.
Ez van . Lehet hogy már nem akar szopizni majd még kiderül....
Pussz: Dzsili