Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

LKata, szia! Kb. 83 centi és kb. 11 kiló...

Sasha, kösz!

Cupp,
Beja
beja

Beja!

Ármin is kb. 11 kg (ebből 1 kg az utóbbi 7 hét eredménye) és kb 83 cm - rá mindenki azt mondja (védőnőt és dokit is beleértve, akik mostanában gyakori vendégek voltak nálunk Kép), hogy Ármin milyen jól fejlődik. Úgyhogy szerintem aggodalomra semmi okod! Kistesóhoz drukk! Kép

A "higgyetek" írásmódja így helyes, sasha magyarázata viszont egyáltalán nem állja meg a helyét (bocs Kép, de így van) - de nem akarok nyelvészkedni, hacsak vki kifejezetten meg nem kér rá. Kép

Márti++
márti

Sziasztok!

Már írtam egyet korábban is, de valamiért nem engedte elküldeni....

Beja! Bálintnak extra gyógyokat küldök KépKépKép, remélem, segítenek. A 11 kiló azért nem tűnik túl kevésnek, és szerintem Bácu nem néz ki soványnak.Kép Zsófi (igaz, ő lány) amikor elérte a 10 kilót, tartotta is több, mint 1 évig, de senki sem nézte alultápláltnak.Kép

Szilvi! Én "mezei" esővédőt vettem a babakocsira, akkor még nem is lehetett kapni gyárit. Elég vastag az anyaga, és betakarja az egész kocsit. 2000 forint körül volt az ára.

Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Nyuszimanó: de jó volt látni az arcod! Veled még nem találkoztam... És tényleg, micsoda pocakod van! Nekem talán sosem volt ekkora.

Zsuzsi: már többször is kérdezted, hogy mikor lesz a profilomban kép Toncsiról, de sajna még mindig működésképtelen a szkennerünk, és a HP-t eléggé húzós megcsináltatni... Mostanában nagyon sz.rul állunk anyagilag, most nem megy...
Ezzel kapcsolatban lehet egy "merényletem" ellened? Arra gondoltam, hogy ha már amúgy is rákérdeztél, elküldeném postán a képeket, beszkenneled őket, és átküldöd nekem egy fájlba? Így fel tudnám rakni a profilomba... Kép

BSzilvi: persze, még Anyukám főz. Még mindig együtt lakunk. Kép

Bogancsi: köszönöm a kedves meghívást a nagy talira, tényleg jól esik, de nekem iszonyatosan bonyolult oda eljutni... Apa ugyanis dolgozik aznap, így őt reggel el kellene vinnem a m.helyére fél 10-re, de ez pont Romola reggeli-ideje (mármint 9-től). Aztán a XVI. ker-ből átautózni a Budakeszi útra, az út nekem kb. 1 óra lenne (és majd ugyanennyi vissza is). Így is csak ott kb. 11-re lennénk ott legkorábban, Romi viszont 1-kor ebédel, és legkésőbb 2-kor kéne visszafelé indulni, hogy aludjon is valamit, mert szerintem ott nem fog aludni, amikor más gyerekek meg játszanak... A legrosszabb része viszont az este: apáért 9-re kéne menni, de Romola 8.30-kor vacsorázik, 9 után kezdünk fürcsizni, stb., szóval teljesen borulna minden este... Bocsi, de nekem így nem éri meg.
De vannak olyan hétfők, amikor apa szabadnapos, és enyém lehet az autó, és nem is kellene olyan messzire menni, hanem mondjuk egy Orczi-kert... veletek... Kép
(Más topicokat úgysem olvasgatok időhiány miatt, mást úgysem ismerek a babanetről.)

Rebi: én sem csak a kicsisünit néztem meg... Kép

Szila: köszönjük a táblázatot! Olyan jó, hogy van valaki, aki veszi a fáradtságot, és időnként felteszi... Kép

Rebi-Bogancsi: én is rengeteg kólát ittam terhesség alatt. (Na jó, az a rengeteg az kb. napi egy deci volt átlagban, de önmagamhoz képest ez tényleg nagyon sok.)
A cukortartalma miatt nem esett le a vércukrom, a koffein emelte a köztudottan alacsony terhes-vérnyomást, sőt, állítólag még a szénsavnak is van vérnyomás-emelő hatása. Szóval, ha mentem valahova, általában volt nálam egy fél literes kóla, és ha kicsit "üzembizonytalannak" éreztem magam, volt hirtelen hova nyúlni.

Dzsili! A palóc-leves a gulyásleveshez hasonlít, tartalmas, de annak talán picit "nyáriasabb" változata. Ugyanúgy van benne marhahusi és krumpli, nincs benne viszont sárga- és fehérrépa, de van benne zöldbab. És tejfölt is kell beletenni.

Megyek, mert még annyi mindent szerettem volna csinálni alvásidőben...

Sziasztok: Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Sziasztok!

Beja!
Sok gyogyót és lázcsillapítót küldök a kis betegnek!KépKépKép Szerintem se sovány egy 11kg és 83cm körüli fiúcska. A fiúk testalkata más mint a lányoké: izmosabbak és talán így "nyúrgábbnak" tünhetnek. Zsani 11kg + 87cm és mindenki megjegyzi, hogy milyen jó husiban van! Ne izgulj biztosan minden rendben lesz és az étvágya is visszajön, ha meggyógyul.Kép

LKata!
Sajnos igen, van torokgyuszi ilyenkor is.Kép Zsani kb. 2 hete volt benne, de viszonylag hamar kiheverete. Viszont rajtam megint kijött valami torokfájós, köhögős nyavalya, így holnap meglátogatom a körzetiorvost.

Nyuszimanó!
Én még sosem láttalak, így jó volt mostmár arcot is kötni a nevedhez.Kép Tényleg szép nagy pocid van!

Pussz
Szilvi
sztigris

Sziasztok!

Zsuzsa! Ó, akkor szuper-tehetséges Bea a vetkőzésben! Kép

Norci! Kistesó ügyben logikus az érvelésed. Kép Köztem és a Nővérem között 1,5 év van, mindig mindenki azzal vígasztalta Anyukámat, hogy egy bajjal felnövünk. Szegény Anyám meg csak nézett ki a fejéből elcsigázottan, hogy jó-jó, de mekkora az a baj?! Kép
A Zafira tényleg csúcs, különösen tetszett, ahogy 7 személyessé lehet alakítani. Azt hiszem ezt ilyen profin semelyik más autó nem tudja. A 6. és 7. ülés lecsukva teljesen belesimul a csomagtartó aljába, és bármikor két mozdulattal felnyitható. Kép Mindig gond volt pl. Anyósoméknál, hogy ha a Sógornőm is otthon volt akkor, amikor mi mentünk, akkor már nem tudtunk egy autóval kimozdulni. Hát, a Zafirával ki tudunk. Kép Meg tényleg szép autó is, és még ezernyi praktikus kis trükköt tud. Szóval imádom máris! Kép Pedig eleinte hogy berzenkedtem ellene! Kép

BSzilvi! Azért nem sikerült annyira irígylésre méltóra a kirándulás, csak az árnyoldalakat nem meséltem. Kép Átalakítottuk az autót, beültünk mind a 6-an, és már majdnem elindultunk, mikor feltünt nekem, hogy senki se hozta a babakocsit. Gyorsan felvisítottam, de Laci akkor már eléggé türelmetlen volt, és közölte, hogy nem is tudná hova tenni, és direkt nem hozta. Kép Nehogy már azt higgye Kép valaki a családjából, hogy ő, a Tökéletes Apa el is tud felejteni valamit. Kép Lacikának persze tetszett a szabadság, és lendületből elfutott, amikor Laci beállt a sorba a jegyekért. Anyósom azonnal a gyerek után startolt, és kisvártatva Apósom is elballagott utánuk. Persze ketten együtt se "tudták" elfogni a gyereket, mire Laci sorra került, már a nagy kovácsoltvas kapunál bohóckodott a Kis Csibész, és olvadozott a Nagyszülői kar. Előtte persze direkt megbeszéltük, hogy akkor most mi legyen, bemenjünk-e egyáltalán. Nincs nálunk babakocsi, szabadon meg nem engedhetjük a gyerkőcöt a kastélyban, ráadásul nem valószínű, hogy érdekelni fogja. Végül eldöntöttük, hogy igen is bemegyünk, majd felváltva visszük Lacikát. Na, miután szépen megegyeztünk ebben, mire a pénztárhoz értünk, ketten voltunk Lacival. Kép Kép A Sógornőm hollétéről gőzünk se volt, a Nagyszülők az Unokájukkal éppen kifelé tartottak a kastély előtti nagy bazi udvarról, és vissza se néztek. Laci berágott, még nekem kellett őt is lenyugtatni, hogy ne vesszen össze a szüleivel. Olyan ideges volt, hogy remegett a szája, hogy így leszarják amit megbeszéltünk, hogy egy szó nélkül otthagytak bennünket, és még csak vissza se néznek, stb. A Sógornőm előkerült a WC-ről, de ő már olyan harcedzett, hogy meg se lepődött a fordulaton. Végül mikor utólértük a szökevényeket, akkor Anyósom azt mondta, hogy úgy megindult, hogy nem tudták megfogni a gyereket. Na persze, két felnőtt nem tud elkapni egy nekiiramodó 1,5 éves gyereket?! Ha elhinném, soha többé nem merném velük elengedni, hiszen akkor tőlük az autók közé is kiszaladhatna az útra, nem? Kép Szóval megcsodáltuk a fertődi kastélyt kívülről, úgyis csak kinn fogják beálványozni, és majd megnézzük egyszer máskor Lacival kettesben, amíg a Nagyszülők vígan és háborítatlanul unokáznak valahol máshol. Végül (ideg) levezetésül sétáltunk egy nagyot a kastély mögött lévő parkban, az legalább tetszett Lackónak is. Kép Összességében én jól éreztem magam, csak nagyon utálom az ilyen helyzeteket. Kép
A szexi blúzban kicsit zavarban voltam ám azért, úgyhogy az önbizalmamnak nagyon kell még az a -4 -6 kiló! Kép De az már valami, hogy megvettem, sőt, fel is vettem a darabot. Kép
A Huggies pelust most szombaton vettük a Tesco-ban. A polc végén az akciós termékek szokásos helyén tényleg Pampers pelusok voltak, de drágábban, mint ez a Huggies, benn a polcon, jól eldugva, beárazatlanul.
Lacika is akrobata korszakát éli, néhány napja tanult meg felmászni az étkezőben levő székekre, azóta kinyílt számára avilág. Mert a széket eltolni már bárhová el tudja a lakásban. Szintén kb. egy hete rájött, hogy hogyan tudja lekapirgálni az íróasztalom fiókjáról a széles tixót, amivel leragasztottam előle. Azóta én se lehetek nyugodt egy percre se, ha nem látom Őcsibészségét, hogy éppen mit csinál.
Nekem a PegPerego kocsikhoz egy (akkor) 1500 Ft.-os általános esővédőm van. Az volt a neve (a Brendonban vettük), hogy esővédő kétfunkciós babakocsihoz. Jó a Veneziára is és az Ariára is. Persze ott is lett volna speciális esővédő minden egyes Peg-Perego típusra, ennek az árnak a sokszorosáért. Talán tényleg jobb is lenne az valamivel, de olyan ritkán használja az ember, hogy ez is tökéletesen megfelel. Esetleg szivesen odaadom "felpróbálni" a ti kocsitokra. Kép

Beja! Lacika is 11 kg., és kb 81-82 cm lehet. Ehhez a súlyhoz és magassághoz olyan pocakja van, mint egy jó öreg sörbarátnak. Kép Szóval szerintem olyan nagyon Bácu se lehet sovány, hogy aggódnod kelljen miatta. Az persze sose árt, ha kivizsgálják, de nem hangzik vészesnek.

Márti! Kifejezetten megkérlek, írd le légy szíves, miért a higgyetek a helyes írásmód? Kép Most már kíváncsivá tettetek, és ha tudom a miértjét, talán meg is tudom jegyezni! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

BMárti!

A "hisz" ige rendhagyó ragozású - nincs miértje, csak Kép Normál esetben a felszólító mód jele: j + ehhez jön a T/2. személyű igerag (vagy bármelyik másik). Úgy lenne "rendesen", hogy hisz+j+(e)+tek (alanyi ragozűásban) vagy hisz+j+étek (tárgyas ragozásban). A hisz ún. tőváltós rendhagyó ige, vagyis a hisz szótő sz-je gy-re változik. Ehhez jönne még a "j", ami írásban is teljesen hasonul a szótő megváltozott végéhez. Így alakul ki a higgyetek vagy higgyétek alak. Sokan összekeverik a hagy - hagyjátok írásával (ez uis így helyes, nem is rendhagyó Kép)
Amit Sasha írt, az más: ott is tőváltozásról van szó, de nem rendhagyó ragozású igéről, hanem egyes egytagú főnevek magánhangzóinak változásáról a főnév bizonyos toldalékolt alakjaiban. Ezek elég következetesen történnek meg: erre jó példa, hogy ugyanúgy változnak hosszban, mint a "kÉz - kEzet" fn-ben, amit azért jó tudni, mert az az É-E eltérést a fülünk jobban érzékeli, mint az Í-I-t pld. (hÍd - hIdat) Pld. a kéz esetében: kEzet mos, kÉzen jár, kÉzi kocsi - uez a vízzel: vIzet iszik, vÍzen jár, vÍzi labda: ezeket is sokan tévesztik)

A nyelvtanórának vége, mehettek játszani KépKépKép

Ármin tegnap óta tudja, melyik a jobb és melyik a bal keze KépKépKép Tegnap megmutattam, nagyon tetszett neki és ma is tudja még, a kb. 8765 Kép próbából egyet SEM tévedett! KépKépKép

Márti+Ármin+Vilka (aki pedig olllllyan szépen tud már mosolyogni Kép)
márti

Sziasztok!

El is felejtettem írni, hogy voltunk strandon délelőtt, úgy belelovaltam magam a panaszkodásba. Pedig tök jó volt a pancsizás! Igazi kedves, családis kis strand lett ez a Pünkösdfürdő itt nálunk! Most újították fel, nagyon szép, és gyönyörű tiszta. Nem is voltak sokan. Lacika nagyon élvezte, kár, hogy délre haza kellett jönnünk (evés, alvás). Lehet, hogy kipróbálom, hátha aludna ott is, és délután lehetne folytatni a hűsölést. Kép Van egy jó nagy parkos rész, elég távol a medencéktől, ott talán le tudnám teperni. A lakásban borzasztó, amilyen meleg van, patakokban folyik rólunk a víz. Kép

Dzsili! Ti eljutottatok végül strandolni? Gondoltam rád, mikor délben (itt) volt egy kis zuhi, hogy ti (illetve a te férjed! Kép) hibája ez az egész aszályos nyár! Gyakrabban kellene strandra mennetek, virágozna a mezőgazdaság! KépKép Remélem az idő nem tudta elrontani a napotokat! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Márti! Köszi! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Márti, én is köszi-köszi a nyelvtanórát, jólesettKépKépKép
Nagyon ügyes és értelmes nagyfiad vanKépKépKép

Lányok, köszi a sok bíztató szót Bálint méreteivel kapcsolatban, tudtam én, hogy a dokink gyagya, de hogy ennyire... nyugdíjba kéne mennie már...
A kivizsgáláshoz meg még nem tudom, hogy álljak hozzá... vérvizsgálatot, széklet- és vizeletvételt emlegetett, az utóbbi kettő persze nem fájdalmas, de most szurkáltassam össze a gyereket? Kép Bár lehet, hogy egyszer még Bálint is és én is kibírjuk, ártani biztos nem árthat... Nah, mindegy, még szerintem legalább két hét, mire eljutunk oda, ráérek még filózni ezzel...

Na, megyek, csúszik a ma esti rendünk, még csak most megyünk fürödni, végigaludta a délutánt, előtte-utána Panadol, most csak 37.4Kép

Cupp,
Beja+Bácus
beja

Sziasztok!

Beja, már bocs, de lökött adokitok. Teljesen normális a fiad mérete...nem is értem. Itt van egy kisfiú, pont egy évvel idősebb petinél, tavaly ugyanúgy 10 kg volt mint Peti, most meg ugyanúgy 13. Már a múlt évben is soványkának láttam, de a dokink sosem szekírozta az anyját a súlya miatt. Sőőőt. Van egy hármasiker család, ahol az egyik kisfiú (6 évesek) szintén 10 kg. Na, Ő sovány rendesen. A másik kett "tök normális" de ő tényleg picike, és kész kis csontváz szegény. Még őt se szekírozzák holmi szúrkálással. Vagy a mi dokink túl laza???
Mondjuk egy sdologra jó a kivizsgálás (tudod, én milyen aggódós vagyok), hogy van róla papírod, tuti egészséges agyerek, és egy kis időre nem aggódsz. Legalábbis én így lennékKép

Puszi: Kata
LadányiKata

Sziasztok!

Megvagyunk, BSzilvi, köszi az érdeklődést, nyaraltunk mindenfele!Kép Majd mesélek részletesebben is, de most már mennem kell, órák óta olvasom a termést!

Beja! Bálintnak gyógyokKépKépKépKépKépKép, szerintem nem vékony egyáltalán, de ezt már mondom egy idejeKép, viszont ha megcsináltatod a kivizsgálást, legalább megnyugodhatsz, hogy minden ok. Nem olyan nagy gáz a vérvétel, Rékának már nagyon sok volt... A baba-projekthez pedig drukkok!KépKépKép

Rebi! még neked akartam annyit írni, hogy én is émelygekKép rettenetes, főleg ilyan fülledt időben, mint a mai!KépKépKép Ugye akkor fiú?KépKépKép
Már 3x hánytam isKép

Jóéjt!
Zafi
zafi

Sziasztok!

Beja
csak az jutott eszembe gyagyadokitokról, hogy a a múltkori hasmenés után Bácu tényleg soványka volt, de nagyon hamar nagyon sokat hízott... na ezt taccsra vágott bélrendszerrel nem hiszem, hogy meg tudta volna tenni... Amúgy meg lehet, hogy éppen nyúlt, vagy nyúlni fog, és a legtöbb gyerek olyankor nem hízik... hanem majd csak utána (most Csengu is épp a nyúlás utáni szakaszban van... előtte 4 hónapig semmit nem hízott, mégsem piszkált minket a doki... eleven, izgőmozgó sajtkukac... ráadásul ilyen melegben kész csoda, ha egyáltalán esznek... és esznek...). Szóval szerintem Bácunak SEMMI baja, csak a dokitoknak... Le is akartad cserélni, úgyhogy rajta... Kép Majd ha egy normális doki is azt mondja, akkor csináljátok végig a tortúrát... addig nem hiszem, hogy értelme lenne... Bár ezt Te döntöd el.... Kép

Zafi
Jajj... Te is szegény... Én még nem hánytam, de napi 24 órában émelygek Kép Csengénél semmi ilyen nem volt, úgyhogy nagyon furcsa, meg nehéz is... Még szerencse, hogy valaki mindig tud vigyázni Csengusra, mert néha nem merném magamra bízni... Nem merek 100%-ig abban reménykedni, hogy ezért cserébe fiú lesz Kép... A csetes nődoki szerint félek vmitől (ki is bogoztuk, hogy mitől Kép), és emiatt, de még így is remélhetem, hogy a 14. hét körül elmúlik... nagyon remélem... Tuti lenne, ha januárban az államvizsgán betaccsolnék ... pont a tanszékvezetőre KépKép

Csengét az apja ma elvitte játszótérre... azóta főistenné lépett elő... Kép Mai új szavak: buta, kókusz, kocsi, busz... és mindegyiket szinte hibátlanul... és lehet már vele beszélni... voltunk kajálni, és neki akart esni a cicinek... Mondtam neki, hogy olyan nagy már, most már nem szabad akárhol, csak majd otthon... Rögtön abbahagyta a nyavalygást, és vigyorgott tovább... Itthon persze behajtotta rajtam a cicizést Kép

Amúgy meg szomorú vagyok nagyon Kép Atiék tegnap elhagyták séta közben azt a fehét hajú babát, ami anno még az enyém volt KépKépKép (és Csengu egész télen pucéran hurcolászta mindenfeléKép)... újra végigmentünk arra, amerre ők, a buszvégállomáson is megkérdeztük, de sehol nincs KépKépKép ... Nekem is kedvencem volt, és Csenge is azzal játszott állandóan... KépKépKépKép... nem értem, hogy más miért hagy el valamit, én meg soha... Ezek után örülhetek, hogy a gyereket eddig még senki nem vesztette el...

... na megyek beájulni... A thai szendvics időlegesen elmulasztotta az émelygést, ki kell használni Kép

pussz
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Megjottem!Kép
Elore is bocsanat az ékezetekért,de valami nem stimmel azzal az egy billentyuvel,amivel ékezetet tunék rakni az o-ra,u-ra.Mar két napja ez van.Nincs valami otletetek,hogy mitol lehet ez?Valami elallitodott?Apa sem tudja,mi a baj.

Most még nem reagalok semmire,mert valahogy vissza kell szoknom,be kell kapcsolodnom ujra.
Inkabb elmesélem,mi tortént velunk.
Elég hirtelen indultunk haza,mert Apa partnerének lerobbant a hata és a doki kiirta egy hétre.A srac ugy gondolta,hogy otthon kezelteti magat.Vasarnap(majus 25) gyanutlanul sétalunk haza Rikivel a jatszotérrol és Apa integet az erkélyrol,hogy siessunk.Haza érve azzal vart minket,hogy kezdjek el pakolni,mert megyunk haza.
Amig ok intézték a Lidoban a papirokat,addig én irtam egy jo hosszut ide,de nem sikerult elkuldeni.Biztos emlékeztek,hogy aznap este 7 orakor volt valami a babanettel,mert sehol nem jelent meg uj hozzaszolas.Ez az én pechem,mert abban mar irtam,hogy talan megyunk haza.Sot,Norcinak is valaszoltam,akkor kérte az étrendet,ha jol emlékszem.Szoval nagyon mérges voltam,hogy nem jelenhetett meg az a levelem.

Aztan Apaék visszajottek egy hét utan,mi pedig Rikivel otthon maradtunk.Apa banatara,de nem akartam szegény gyerkocot annyit utaztatni.Tudjatok,junius 17-ére volt repulojegyunk.
Nagyon jol éreztem magam otthon.Orulok,hogy eljutottam talira,bar egyszersem tudtunk hosszabb idot ott tolteni.Eloszor az eso miatt,masodszor pedig Riki kivizsgalasa miatt.
Két helyre is elvittem és szerencsére egyforman azt mondtak,hogy nem betegség miatt van az ajulas,hanem egyszeru affect apnoe.Ellattak tanacsokkal,mint rafujas,vizspriccelés és ennyi.Novemberben kell az egyik helyre kontrollra mennunk.Ott csinaltak az eeg-t is,ami nem zajlott valami siman.Mire bejutottunk Riki mar nagyon almos volt és olyan hisztit levagott,hogy marpedig hozza ne nyuljon senki,hogy mar én is majdnem sirtam vele.Aztan cicire raktam és elaludt.Igy maradtunk a vizsgalat végéig.Gondolhatjatok,hogy kissé elzsibbadtam.De a lényeg az eredmény.Kép
Na,ezek utan (és egy Tomo utcai szemvizsgalat)utan mentunk talira.Majd elajultunk az éhségtol,ezért mi mindjart neki is lattunk falatozni.Ugye elso a gyerek,aztan ehet anya is valamit.Ugyhogy sokat ismét nem lattatok belolunk,mert mi csak ultunk és ettunk.KépNagyon orulok,hogy par szot tudtam valtani Zsuzsival,Borcsaval,Martival(Vilka nagyon édes!),Zafival,GOrsival és Bogancsival is talalkoztam,de sajna mar csak akkor,amikor koszontek el.Nagyon édesek voltak a babak éloben is,orulok lattam oket!Ha jol emlékszem nagy Luca odament Rikihez és tiszta erobol fellokte,de elotte még BSzilvi Petijét is.Kép
Andi!Erre specializalodott a lany?KépKépKép

Voltunk nyaralni Csongradon,de pont azon a héten nem volt valami strandido.KépApa volt horgaszni,nem sok sikerrel.Azért egy labos harcsapaprikas elfogyott.Kép

Most ujra itt vagyunk.A kiutazas nem volt valami kellemes.Riki nem birta az éjszakat,alig aludt valamit,folyton sirdogalt.Viszont nappal bepotolt mindent és aludt majdnem végig.

Elsején jon ki a hugom a baratjaval,mar nagyon varom oket.A srac mesterszakacs vagy inkabb séf.
Milyen jokat fogunk enni!KépKép

Mar csak annyit,hogy ezuton is szeretnék gratulalni az uj pocisoknak:Sztigrisnek,Zafinak és Rebinek!Kellemes pocakosodast kivanok nektek!KépKépKépKép

Jo éjt mindenkinek!
Edit

U.I.:Igyekszem hamar bekapcsolodni.Nagyon kivancsi vagyok mindenkire!
edith16

Sziasztok!

Kicsit alaposabban beleolvasgattam a topicotokba, és látom, hogy több családnál is előfordul az éjjeli ébresztgetés. Szóval nem kirívó a mi esetünk sem. Ez egyrészről megnyugtat, de a hogyantovább fennáll.

BMárti!Köszönöm a reagálást. Mégsem tépelődök tovább az altatás mikéntjén. Mert minek is szoktassam arra, hogy egyedül aludjon el, mikor nemsokára mesélni szeretnék neki, és azt az esti pancsizás után kéne beiktatni, pizsamásan, ágyba bújva.
Olvastam, hogy strandra indulsz. Én reggel úgy gondoltam, hogy egy életem, egy halálom, mi is elmegyünk(a szomszéd lakótelepen lakunk), és "leszólítalak". Aztán a felhők, a szülés előtti fürdőruha, a marha nagy határozottságom,... Szóval az erkélyen a felfújható medencében vigasztalódtunk. De felcsigáztál, és mi is ki fogjuk próbálni nagyban is. Talán egyszer tényleg összefutunk.

Sziasztok
Palae
palae

Sziasztok!

BMárti
Na megint beletrafáltál!
Persze hogy nem voltunk strandolni!!!KépKépKép
Ilyen időben? Kérdezte a párom holott reggel még semmi rossz idő nem volt csak nem mindig sütött a nap, itt délután háromtól esett!
Szegény fiaim is megáztak amikor edzésre mentek később.KépKépKép
Azt hiszem nem marad más hátra mint utánna járok az időjárás jelentésnek, és egyedül leszek a három gyerekkel a strandon.
Nagy élmény egész nap gyerekek közt sehol egy felnőtt akivel lehetne dumcsizni... nem baj majd keresek magamnak egy jóképű pasit! Kép
Bár fürdő ruhában /hát vagyok valami látvány az biztosKép/három gyerekkek aki folyton anya felkiáltásal száguldoznak...hát nem biztos hogy tolonganak majd! KépKép
Úgy sajnálom őket hogy itt a nyár ők meg semerre sem mennek!
Csak hát kicsit parázok mert idén annyi gyerek fulladt már vízbe....
Én meg mégis csak egy vagyok a háromra...Kép
De örülök hogy ti jót pancsiztatok! KépKép:o
Képzeld megkértem a páromat hogy mutasson nekem egy Zafirát mert nem tudtam milyenKép
Volt csodálkozás mióta érdekelnekl az autók, tényleg olyan modern jópofa kocsi! KépKépKép

Szerintem ha van olyan gyümölcs amit megeszik éppen akkor ne pürésíts idény gyümit neki, majd ha jó drága lesz a sz őszibarack akkor minden nap azt enne.. KépKépKépKép
Volt olyan jó pár hónapunk amikor Napocska semmiféle gyümit nem volt hajlandó megenni...KépKép
Aztán szépen lassan belelendült! KépKép
Szilárd a Hazudós, ez jó a férjem is mindig ezt mondja! KépKép
Napsi is szereti a Papáját, úgy mondja hogy PAPA mintha valami istenség lenne, pedig ő sem egy kedveskedő típus, és sokszor mivel kamionos hetekig nem látja, mégis a kedvencei közé tartozik.KépKép

Zuzsa
Egy szóval Bea vetkőzik és kész, nincs ami megállíthatná.... KépKépKép
Azért aranyos lehet ahogyan sztriptízelKépKépKép

BOgancsi
ÖRülök hogy jól érezte magát nagy fiad, végül hányadikak lettek?
Zsófi szegényke, női bajok miatt, a sőgornőm lánya most volt májusban 11 éves és már ő is menstruál, cicisedik rendesen, ezzel együtt jönnek a fiuk utánna, ő meg utánuk, hát tányleg szép leányzó , én meg már előre rettegek az enyém miatt, valahogy én idősebb voltam amikor mindez rám szakadt.
Tominak nagyon jól áll a haja, tényleg szerintem jobb így mint hosszabban.KépKép
KutyaKép /neki is jó a haja/Kép

Zsuzsi
Írtó édi Dorka a pólódban! KépKépKép
Köszi az ötletet bútor ügyben megnézzem majd! KépKép
Itt is meleg van,még mai az volt az eső ellenére tiszta hőguta semmit nem hűsített a levegőn sajnos.
Mi már olyanok vagyunk mint a mediterrán országok lakói, este élünk nappal meg bent vagyunk, a Rebi álltal leírt körülmények közt.
18 óránál előbb nem viszem ki a lányzót, amíg a nap fent van addig kint vagyunk, ma is 21 órára értünk haza. Kellemesebb a levegő, aztán vacsi, fürdés és szunya nekik. Reggel meg későn kelünk 9 nél előbb nem igen. Később van ebéd is 13-14 óra körül aztán megy alány aludni másfél két órát van hogy többet, majd uzsi /vacsi másoknál már talánKép/ és séta.
Még működik míg nincs iskola.

LKata
Köszi az infót neked is bútor ügyben!
Aranyoasn dumcsizik a fiad ha már kérdezgeti hogy "mi az"! Kép
Hát én nem tudom de ha valaki akit meghívok kajolni azért nem enné meg az általam főzött csirkét mert lenyaltam a kanalat, annak biztosan nem pizzát rendelnék....KépKép
Megkérdezném hogy pl. a kenyeret vagy egyéb guszti pékárut ami napi rendszrességgel eszünk azt is lemossák, vagy meghámozzák? Mert azokat aztán tényleg jó sokan összefogdozzák már előttünk mégis megesszük, szóval én kimondom ez röhej! KépKép

Beja
Bálintnak mennek a gyógyi vigyorik, ha lázas szegényke akkor tényleg muszáj az antibogyó KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép)KépKépKépKépKép
Én nem láttam a kis fiadat személyesen így nem mondhatom hogy ne izgulj nem sovány, az én középsőm úgy néz ki mint akit folyton éheztetnek ,nekem is szólt a gyerek orvos, akitől megkérdeztem hogy komolyan kórosan soványnak tartja e a fiamat?! Enni kap, eszik ha éhes éppen az a menü neki is mint a többeiknek aki egy kicsit pocakosak vagyunk Kép, neki meg kilátszanak a bordái és a "szárnya" is össze ér hátul.
Azt mondta nem de soványka, mondtam neki hogy ilyen típus mit csináljak vele, nem fogom minden féle étkezés serkentővel tömni eszik ha akar, vannak ilyen gyerekek is én is vékony voltam valaha, bár ezt ma már a kutya sem mondaná meg rólam.
Te tudod hogy elviszed e kivizsgáltatni ha úgy érzed nem viseli meg nagyon és ez megnyugtat, logikus az orvos felvetése is csak ez éppen olyan mint az antibiotikum, minden köhintésre azt kapnak, minden átlagtól eltérőt vizslatunk aztán ha tényleg gond van már csak legyintünk.... Nem?
Anyukámnak is torok gyuszija van, a nyár kellős közepén, alig van hangja, hogy hol szerezte be??

Márti
Micsoda nyelvész vénáid vannak!
A kis Vilka mosolygósnakKépKépKépKép
Ármin nagyon ügyi még a fiaim is összekeverik néha, /nem mindíg, nekik már kötelező tudni/ melyik a jobb és bal kezük csak ha fontos pl. bicajozás közben leforduláskor... KépKépKép

Zafi
Émelygés mentesebb napokat neked!KépKép

Rebi
Neked is! KépKépKép
/Hát hiába ezek a kismamák....KépKépKép/
Én a fiuknál nem voltam rosszul Napocsnál meg sokszor és nagyon, tehát remélhetőleg be jön hogy ellenkező nemű babátok van a pociban mint a kiságyban! KépKépKép
Játékbaba KépKépKép
Napsival voltunk vedégsége ott volt az egyik lánynak hosszú hajú babája, na az annyira tetszett neki, majdnem sírt hogy ott kellett hagynia. Eddig csak ronygy babákat vettünk neki hogy ne tehessen kárt magában, de ezt a babát annyira szeretgette meg ölelgette hogy az apja tisztára meghatódott és megígérte hogy vesz neki egyet.

Napsugaram valószínűleg önként abba fogja hagyni a szopizást!
Úgy veszem észre sem reggel sem este nem igényli igazán a tejcsi is kevés lehet, mert jó másfél deci kakaót benyom még utánna, vagy ha nem kelek fel olyan gyorsan az ágyból ahogyan ő szertné akkor akár előtte is, mert rádumálja hangos KAKAÓ felkiáltásokkal a bratyóját hogy készítsen neki egyet. Ezek után már nem kell a cici neki.
Este sem akart már szopizni inkább a lefekvéses megszokásaihoz rakaszkodik / ez is én vagyok ugyan, csak cicizés nélkül/ fogja a kezem és húz aludni.
Ez van . Lehet hogy már nem akar szopizni majd még kiderül....

Pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Tegnap voltam dokinál. Nem tudom, sírjak-e vagy nevessek. A helyzet rosszabb, mint amilyennek tűnt, de úgy érzem, jó kezekbe kerültem. Hétfőn próbáltam időpontot kiharcolni a 24 órás vérnyomásmérőre, de csak 1,5 hét múlvaára lett volna, úgyhogy végül kisírtam tegnapre egy randit. Az eredmény elég húzós. Vérnyomásmérőm nincs, és nem is tudom, lesz-e, viszont frankón magas vérnyomásom az van Kép Mikor bementem a dokihoz elsőre 151/108-at mért. Majd 5 perc múlva már "csak" 146/94-et. Volt nálam csütörtöki teljes labor, meg ekg lelet. Ez jó volt, mert így nem kellett küzdeni, de azért ma gyűjthetem a vizeletem, és holnap mehetek a kórházba megböketni magamat. Gondolhatjátok, milyen boldog vagyok az ötlettől, de legalább a doki megnyugtatott, hogy az ottani nő bárkit meg tud szúrni elsőre. Reméljük! Meg mivel ilyen magas volt, kaptam rögtön gyógyszert is. Mikor megkérdeztem, hogy ugye a szoptatásba nem kavar be, akkor megdöbbent, de nem ellenkezett Kép De megnyugtatott, hogy levisszük a vérnyomásom... Meg van némi tippje, hogy mitől van ez az egész, és ha igaza van, akkor valszeg az utolsó 30kg-m is attól van. Úgyhogy kiváncsi vagyok, mi lesz a vége. Most bízom benne, hátha a súlyom is rendeződik attól, hogyha rendbeteszik az eredetit.

Tegnap még egy kiakasztó felfedezést tettem! Balunak a 17. fogából már kint volt az összes csücsök, csak a felette lévő hártya nem szakad át. Na, hát tegnap estére visszahúzódott a foga Kép Ilyen szerencsénk is csak nekünk lehet Kép

Úgyhogy most egy kicsit elegem van mindenből Kép Bocs, hogy panaszkodtam Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory!

Azért is vagyunk, hogy panaszkodj, ha gond van.
Annak örülök, hogy jó kezekbe kerültél, remélem hamar segítenek és a babóval is midnen renben lesz.
Fel a fejjel. Küldök Kép Kép Kép Kép

Norci
norci

Cory
Sajnálom, hogy minden így összejött, de azért vannak pozitívumok is, remélhetőleg jó kezekben vagy és rendbe jön a vérnyomásod !
Küldök neked vigyorikat KépKépKépKépKép !!
Balu fogacskáira is hogy kifelé jöjjenek !KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

És egy :
Kép hogy jobb kedved legyen!!!

Dzsili
dzsili

Nagy boldogan kapcsolom be a gépet,de szomoruan latom,hogy nekem senki nem orul.Ez van.KépKépKép
Cory!Reméljuk az a no tényleg elsore meg tud szurni!Vérnyomascsokkento gyogyokat kuldok és,hogy az alap probléma is megoldodjon!KépKépKépKépKépKépKép

Zafi!Neked az émelygésre:KépKépKépKépKép

LKata!Ne haragudj,természetesen neked is gratulalok a pocaklakohoz!Kép

Dzsili!Aranyos lehet Napsi,ahogy kakaot kér!Kép

Marti!Tetszett a nyelvtanora!Kép

Beja!Balintnak gyogyik mennek!KépKépKép
Zsuzsi!Nagyon aranyos Dorka a képeken!Kép

Edit
edith16

Sziasztok!

Edit! Ne csináld már! Örülök, hogy újra köztünk vagy!Kép Jó volt látni titeket, de tényleg nem nagyon tudtunk beszélgetni, bár azt itt is bepótolhatjuk! Jó, hogy Rikivel semmi gond nincs, például ezt sem tudtuk a talin már megbeszélni!

Cory!Kép Drukkolok, hogy rendbehozzanak mindent! Vigyázzatok magatokra!KépKépKép

KÖszi az émelygés-mentes nap kívánságokat, ez a mai sem az!Kép Rebi, én is annak örülök, hogy a párom nagyjából mindig velünk van, mert eléggé oda tudok lenni! Nem csinálunk egy önsajnálós bulit?Kép
Azért én reménykedem a fiúban, a mi családunkban ez a megszokott sorrend!Kép

Nyaralás: nagyon jó volt!Kép Először Egerben voltunk egy hetet, ott nem volt túl szép az idő, de egy barátnőmmel voltunk együtt, akinek Rékával egyidős kislánya van, úgyhogy elég jól eltelt az idő. Sokat játszóztunk és sétálgattunk. Rengeteg dolgot tanultak egymástól a csajok, főleg beszédben.
Aztán négy nap szünet után Tihanyba mentünk, nagyon tuti helyen voltunk és ott már az idő is jó volt többnyire. Tihanyban még elég jó a Balaton vízszintje, Réka imádta! Bár 22foknál nem volt több, de nagyon bírta, alig lehetett kihozni!Kép Nagyon jókat ettünk, végre helyreállítottam a halevés-szintemet!Kép
Réka már mondatokban beszél, igaz, névelő nélkül, de ragoz is, méghozzá általában helyesen. A kedvenc mondata, amit nekem mondott: "szeleti Léka-baba mamát!" KépKépKép Gondolhatjátok, hogy elolvadtam! Nagyon sokat énekel és mondókázik, már néhányat szépen végig is tud mondani. Nagyon sokat fejlődött a nyaralás alatt!

Na, lelövöm magam!

Zafi
zafi

Sziasztok!

Rebi! pontosan ettől tartok én is kistesó ügyben. Nekem sajnos senki sincs a közelemben, aki tudna Lacikára vigyázni, ha "nem merem magamra bízni". Kép Bár már ígéretesen barátkozik a Szomszéd Nénivel... Kép Meg én amikor Lackót vártam, mindig álmos voltam. Na, ez azóta is így van Kép, de nem tudom, hogyan bírnék pocakosan, esetleg émelygősen, hányósan futkosni hozzá éjszaka. Kép Pedig olyan jó lenne újra egy pici baba... Kép

Edit! Én nagyon is örülök neked, csak egy kicsit megkéstem vele, bocs! KépKépKépKépKép

Palae! Hát, meglepődtem volna, ha leszólítasz tegnap a strandon! Kép De nagyon örültem volna! Kép Lacika imádta a pancsizást, de én egy kicsit untam magam. 2 perccel a zuhi előtt értünk haza, de szvsz strandon az se nagy tragédia, ha kicsit megázik az ember. Kép Hűvösebb nem lett az esőtől, tuti nem fáztunk volna meg. KépKép Én a kismama fürdőruhámat tudom csak felvenni, a terhesség előtti bikinik felső részét fel se próbáltam, ránézésre esélytelenek, meg a hasamon sincs mit mutogatni sajna. De nem volt gond, hétköznap délelőtt hozzánk hasonló kisgyerekes anyukák, és unokázó nagyszülők népesítették be a strandot, még csak zavarban se voltam a nem éppen manöken alakommal, és se divatosnak, se újnak nem nevezhető fürdőruhámmal. Kép Ti a Pók utcai lakótelepen laktok? Még sosem voltam a Római Strandon, lehet, hogy egyszer azt is érdemes lenne megnézni. Ja, és a felhős időnek még egy előnye van, nem égünk meg annyira a napon! Kép Mi holnap lehet, hogy újra kiballagunk a Pünkösdfürdőre, reggel időben, hogy ne legyen olyan rövid a délelőtt. Kép Jöttök ti is? Kép

Dzsili! Ti merre is laktok? Hova mennétek, ha strandra mennétek? Akár össze is futhatnánk egyszer! Kép Elgondolkoztattál egyébként, mert augusztus elején jönnek a keresztfiaim, és azt hittem, hogy ha más program nem jut eszünkbe, strandra bármikor mehetünk. De ha belegondolok, hogy Lacika +2 nagyobb fiú... Hát, bátor vállalkozás lenne elindulni velük...
Gyümi fronton az a helyzet, hogy a cseresznyét és a meggyet kimagozva szépen megette, de az már ugye nincs. A banánt kettétöröm neki, az almát meg félbe vágva és kimagozva kapja, szépen megfogja, és elrágcsálja őket. De most, amikor annyi finom idénygyümölcs van, nem szeretném, ha csak almát meg banánt enne. De a félbevágott őszibarack kicsúszott a kezéből, és nem tudta harapni, csak ömlött a lé végig a karján. A felkockázottat meg nem volt hajlandó megkóstolni se. Ugyanígy járt a görög- és sárgadinnye, és a kajszibarack is. Tegnapelőtt berágtam, mert kaptunk egy csomó fincsi érett őszibarackot, itt rohad ránk, a Kölök meg nem eszi, pedig baba korában imádta. Na, előkerestem az üvegreszelőt, és lereszeltem neki! Befalta, mint a gép! Tegnap is azt kapott, de már kis barack darabkák is úsztak a lötyiben, és nem akadtak a torkán! Kép Remélem, hamarosan sikerül kialakítani valami normális módszert a gyümölcs evésre, mert nem szívesen adom gyümölcs főszezonban neki az üveges bébidesszerteket.
A szerintem szuper, ha Napsugár önként, fokozatosan leszokik a cicizésről! Kép Bár nem tudom, te eredetileg hogyan tervezted, de ez igazán jó megoldásnak tűnik. Kép

Cory! Kép De az azért vigasz, hogyha az okot is sikerült feltárni, és nem csak tüneti kezeléssel mérgeznek! Biztosan sokkal jobb lesz a közérzeted is a kezeléstől! Kép
Szegény Balu! Kép Még nem is hallottam ilyet, hogy egy fog vissza is tud húzódni! Kép

Zafi! Nem csodálom, hogy elolvadtál Léka-baba vallomásától! KépKépKép Nagyon édes lehet! KépKépKép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Cory! Hú, ez ijesztő lehet neked! Kép De azért próbálj ne aggódni, ha megvan az ok, akkor van esély a mihamarabbi rendbehozatalra. És az azért nagyon jó, hogy egy rutinvizsgálaton derült ki, nem vmi rosszullét kíséretében! Kép Sok Kép-t küldök és a babó csak növekedjen szorgalmasan, nőhet még az a pocak! KépKépKép

Edit! Én is örülök nekteeeek! KépKépKép Csak mindig elhatározom, hogy írok még este - aztán nagyon sokszor nem jutok el idáig Kép

Zafi! Rebi! Nálam a hányós 9 hónap Ármint Kép hozta el, a jól levős 9 hónap pedig Vilkát Kép, úgyhogy talán lehet reménykedni egy-egy öcsiben! Kép

Zafi! Léka-baba nagyon édes! KépKépKép

Nyuszimanó! Hogy te hogy megszépültél a kismamiságtól! Kép Nem azt mondom ezzel, hogy eddig ccúnya lettél volna Kép, hanem azt, hogy sugárzol ezen a képen! KépKépKép De jó! És hogy Donci miket tud már?! Kép

Heniről tud vki vmit? Olyan rég írt már! Kép

Ármin megtanulta, mit jelent az "új" szó. Úgyhogy most Vilka az "újbaba" Kép Valamint Vilka "autobaba" is, mert együtt autózott velünk. Ezt Ármin nem mulasztja el minden ismerőssel és ismeretlennel közölni: a napi séta úgy zajlik (apával), hogy Ármin odaszaladgál mindenkihez és mindenkinek elmondja a napi tanulmányai eredményét Kép EZ apának, aki nem egy csevegő-és ismerkedőgép, helyenént kissé fura KépKépKép Ja! A bal és jobb kezét még mindig tudja Kép, de azért ez inkább "produkciószintű", mint funkcionális: balra/jobbra fordulni csak néha sikerül "parancsra"! Ne aggódjatok, nincs napi kiképzés Kép

Dzsili! Strand Kép Én is úúúúgy mennék már - ha nem is strandra, mert ahhoz még fogyni kéne egy keveset Kép, de legalább úszni!

Megyek, mert Vilka (aki immár hangosan is tud nevetni és 5920 gr) most épp a napi betevőért sírdogál KépKép

Márti+Ármin+Vilk(holnap 8 hetes)
márti

Sziasztok!

Edit! Üdv és 1000 KépKépKépKépKép az osztályban!
A te kezed sikerült végül itthon dokihoz juttatni?

Dzsili! Strand Kép. Idén még mi se voltunk.

Cory! Egy jó doki fél siker! Drukkolunk ! És fognövesztő meg vérnyomicsökkentő KépKépKépKépKépKép-k mennek!

Olyan jó olvasni, hogy mennyi mindent szövegelnek már a picurok! Nálunk a HINTA a sláger. Főleg, hogy tegnap végre felszerelésre került a szobahinta.

A gyógyokat nagyon köszönjük, szupihatékonyak voltak! Luca ismét makkegészséges. De a dokibácsit továbbra se állhatja. Vizsgálni csak úgy lehet, ha minden végtagjával rámfonódhat.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Edit: DEEEE örülünk neked, nem mondd már!KépKépKép
Köszi a bókot Dorkával kapcsolatbanKép Nagyon nőőő a lány, nem is tudom, mi lesz velünk, én nem voltam ennyire öltözködős. Riki visszaállt a régi rendre? Biztos szuper lesz, ha meglátogat téged a testvéred, mennyi időre jönnek? Rájöttél, hogy Riki miért csinálja ezeket az ájulásokat? Gondolom, ez hiszti nála, de mi váltja ki ezt a nagy reakciót?

Márti: milyen szakos is vagy? nem nyelvész, ugye?Kép olyan jó, hogy Te ennyire tisztában vagy a magyarral! Irigyellek! Ilyen magyar tanárnő kellett volna nekem! Ármin nagyon okos fiú, na de rád hasonlítKép Vilka biztosan egyre szebb! Jó lenne látni.

Laura: Elküldheted nekem a képeket, de ha a közeljövőben jönnétek egy orczy-kerti talira, akkor ott készítek biztosan friss fotókat rólatok! De ha papírképek nagyon jók, akkor szkennelhetjük! Emailben írj, majd megadom a címemet, csaka postától félek, nehogy elveszítsék, azt nem venném a szívemre.

Beja: szerintem sem sovány Bácus, de ha aggódsz és úgy érzed, hogy ahhoz képest mennyit eszik, nem hízik, akkor elvinném a vizsgálatokra. Dorka nincs még 10 kg, pár dekán múlik, de ő elég alacsony szerintem nincs 80 cm. Bácus megy ugye bölcsibe? Ott biztosan rászoktatják a nagy kajálásokra, hiszen nagy közösségben nagyobb kedvvel esznek a gyerekek.

Dzsili: látom azért a Te férjed is elgyengül az ő kicsi lányátólKép Kép

Cory: végülis ez nagyszerű hír, jó, hogy nem jókor derült ez ki, de legalább végre egy rendes dokihoz kerültél, aki tényleg rendbe teszi az egészségedet! Vigyázz magadra! Balu fogának nem segíteni egy kis fogkefe masszírozás?

REbi: hátha meglesz az a baba, tudjátok merre veszíthettétek el? ÉmelygésKép, ezt nem értem, hogy hogy lelki dolgok okozhatják ? Szerintem ennek csak biológiai okai vannak.

Borcsa: mi van veletek?

Zafi: hogy sikerült a nyaralás? Ti voltatok edzőtáborban? Milyen volt?

LÁnyok a következő 3 hétben nem nagyon tudok majd netezni, mert beíratkoztam egy intenzív angol tanfolyamra. Dórira a babysitter (szuper a lány, Dóri már este kereste, hogy játszhasson vele) fog vigyázni, remélem minden rendben lesz, mert jó sok pénzbe kerül ez a kiruccanásom. Muszáj ráhajtanom az angolra, mert nyelvvizsga nélkül nem diplomázhatok és jó állást sem kapok, legalább nyökögni tudjak...Szóval nem leszek sűrűn, a következő hétfőn nem tudunk menni talira, mert a lakást végre megkapjuk. Azutánira lehet, hogy el tudunk menni, de csak 2 után.

Képzeljétek a barátnőm ikrekkel terhes, tegnap derült ki!!! Kép Szegénykém nagyon megrémült, sírt is, mikor meglátta a két dobogó szivecskét. Nem is tudtam, mit mondjak neki, hiszen nem lesz könnyű. Most azért szurkolunk, hogy minden rendben legyen és megmaradjanak ketten!Kép

Üdv: Zsuzsi

Dóri jobban szereti a szénsavas vizet, mint a szénsavmenteset, többet is iszik belőle, most adjam azt?
zsu26

Sziasztok!

Edit!
De, de igenis örülünk neked. Üdv. újra itt, délelőtt csak Corynak írtam, így ez lemaradt. Bocs. Az átrnedet me ha éetudod újra írni nagyon köszönöm, jöhet mailbe is.

Zsuzsi!
A sizngli barátnődnek lesznek ikrei? Hajrá angol tanulás!

Rebi! Zafi!
Émelygés elleni Kép Kép Kép
Ja nálam a kórós hányásos terhesség Vilit eredményezte, lehet reménykedni a kisfiúban Kép

BMárti!
Őszibarack evésre tipp: kockákra vágva és villával, nálunk nagyon bejön. Vagy üveges bébikaja helyett, idénygyümi botmixerrel, néha még én is szoktam turmixolni, mert úgy sokkal többet fel be belőlük Vili, másrészt, ha v.mit először adok friss gyümiből azt is turmixolom.
Gyanús vagy te nekem, már te is annyit foglalkozol ezzel a tesó projecttel, hogy a végén... Kép
Nekem szeptembertől anyukám nem dolgozik és autóval kb. 10-15 percre lakik innen, szóval én tudom majd kirehagyni Vilit, bár remélem nem leszek már olyan rosszul, mint Vilivel.

Borcsa!
Bocsánat, hogy nem nagyon beszélgettem veled ma a Bikáson, de nővérem tegnap jött meg a Pireneusokból, úgyhogy volt mit mesélnie, aztán jövő héten megy a lányával Tunéziába. De rossz dolga van szegénynek.

Márti!
Pedig azt hittük kiképzés van Kép Nagyon ügyes Ármin.

Képzeljétek Vili ma ébredés után délután nem azt kiapálta, hogy "didi", hanem "aa visz" vagyis anya víz, szóval vizet kért és már én sem didi vagyok és nem szopizini akart, hanem vizet inni.

Mennem kell Vili hív.

Norci
norci

Jaj most látom menniyre hibásan írtam, bocs érte, ilyen ha Vili mellett próbálom.

Norci
norci

Sziasztok!

Zsuzsi! Melyik nyelviskolába mész? Hajrá tanulás!Kép
Edzőtáborban még nem voltunk, majd augusztusban, de lehet, hogy Rékával mégis kihagyjuk, még nem tudom.

Igazából én Rékával hányós voltam kb. félidőig, de az más volt, mint most, mert minden reggel menetrendszerűen hánytam, aztán kb. ebédre már minden rendben volt és ehettem bármit. De most egész nap sz@rul vagyok és nagyon sokszor meg kell gondolnom, hogy mit igyak vagy egyek, ami tuti nem akar visszajönni. Pl. inni alig iszom ezért.Kép

Ja, el is felejtettem mesélni, hogy Réka leszokott a szopiról! Már kb. egy hónapja csak este szopizott elalvás előtt, de most a nyaralás alatt elvesztette a szopi az "elpillesztő"-funkcióját! Kicsit szopizott, aztán még futotta a köröket a szobában és alig lehetett az ágyába tenni, ahol aztán nagyon sokára tudott csak elaludni, mert mindig a József Attila Altató-ját meséltette velünk. Aztán mikor hazaértünk, gondoltam el is hagyhatjuk a cicit, ha nem kéri és eszébe sem jutott. Mesélünk egy kicsit a kakaóivás alatt, aztán be az ágyba, még egy kis mese, aztán otthagyom és működik! Szépen elaludt ma is, most már harmadszor!
Na, bocsi, hogy ilyen hosszú lettem, de hátha valakinek még hasznos lehet ez a tapasztalat!

Zafi
zafi

Sziasztok!
Itt vagyok, ragyogok....

Hú annyira jól esett, hogy ennyi dícsérő szót kaptamKépKép Tényleg igaz lehet, hogy mivel jól érzem magam a bőrömben, ezt sugárzom is magambólKép Csak így is maradjon minden.

Cory!
Jaj szegénykémKép Mit mondott a doki, mitől lehet mégis a magas vérnyomid? Bár mondjuk biztos az otthoni meleg is rátesz egy lapáttal, nem?

Márti!
Nem semmi ÁrminKép És az sem, amilyen precízen megfogalmaztad a nyelvi tudnivalókat!!! (csendben megjegyzem, hogy én nyelvész vagyok...) Mégis honnan ez a tudás? Csak nem te is?

Norci!
Már épp csendben mosolyogtam, hogyan írtál az előbb, az első pár sort igen nehéz volt értelmezni, de már minden világosKép Doncival az ölemben nekem se szokott menniKép

BMárti!
Azt elhiszem, hogy tetszik a Zafira. Mi is valami 7 ülésessé alakítható autóban gondolkodunk, de majd csak pár éve múlvaKép Most reklámozzák a WV Touran típusát, na én ebbe szerettem beleKép Hú de irigyellek a kilók miatt, már most gyűjtöm az erőt a szülés utáni fogyihoz. Egyszerűen muszáj lesz.
Büszke lehetsz magadra!!!!!!!

Laura!
Hát igen, mi még nem találkoztunkKép És ki tudja 2 gyerekkel majd hogy jutunk el a talikra. Én decemberben, mikor otthon leszünk, feltétlenül szeretnék veletek találkozni, bár az ünnepek miatt a december nem szokott olyan talizós lenni. De azért reménykedekKép

Beja!
Ne keseregj, igaz Bácust csak a talis képeken láttam mostanában, de azokon nem egy alultáplált gyerkőc benyomását keltette. Hülye az a doki!!!!!

Puszi, megyek alukálniKép Le se merem írni, hogy mennyit pihenünk.. Doncinak kijött 2 szemfoga is, így megint nagyon nyugodtan és hosszan alszik. Tegnap pl. este 9-től ma reggel fél10-ig, délután meg fél4-től este fél7-ig Kép Látszik, hogy a párom szabin van, mászkálunk egész nap, így Donci is egy kicsit át van ütemezve. De hát nyár van és nyaralunkKép!

Puszi: NYuszimanóék 31.
nyuszimano

Sziasztok!

Kicsit irigy vagyok, hogy ilyen könnyen leszoknak a babák a szopiról, nálunk pedig pl.ma teljes gőzzel megy. Mondjuk Dorkának 3 foga jön egyszerre (14. már áttört, 15., 16. ). Dorka különben nem nagyon issza a kakaót, pedig volt időszak, mikor egy fél pohárral megitta. Legutóbb inkább hideg tejet ivott.

Norci: igen, de most már itt az ideje, hogy összeköltözzenek az apukával. Jó nagy váltás lesz! Nem lesz könnyű.Kép

Zafi: az International House-ba megyek, elég profinak néz ki, ezért is megyek oda, anyanyelvi tanárok vannak, így muszáj lesz angolul megszólalnom. Kistesó nevek vannak már?

Most hallottam, hogy meghalt Cserháti Zsuzsa, volt egy idő, mikor nagyon szerettem a zenéjét, nagyon sajnálomKép Nekem fura, hogy pont a szülinapja után halt meg, 55 éves volt csak.

Dorka most nagyon nehezen aludt el, milyen éjszakánk lesz, nem tudom...

Üdv,
zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Zsuzsi: nagyon aranyos Dorka Kép Kép Kép

Laura: hát, akkor majd csak később találkozunk és láthatom a gyerekeidet Kép

BMárti: Tomi a konyhában szeret rámolni, én utána kevésbé Kép Ezért a fiókhúzókon átvezettem egy rendkívül elegáns Kép madzagot és áthurkoltam. Így azt hiszem, nem tudja kinyitni a fiókokat, de persze ki tudja, csak kicsit nehezebben Kép Kép Kép Tomi már egyáltalán nem hajlandó megenni az üveges desszerteket!

Márti: hú, ez szép volt!!! Mármint a nyelvtan óra KépGratulálok Árminnak!!! Próbáld ki majd ha nagyobb lesz, a vékony és a keskenyt! Én van úgy, hogy ma is keverem Kép Szerintem tuti, hogy csak akkor kap enni Ármin, ha felmondja a napi leckét Kép Kép Kép

Borcsa: A doki bácsinak kell minden végtagjával rádfonódnia??? Kép

Norci: nem akar örökbefogadni a nővéred ? Kép

Beja: Bálint hogy van? Tomi adatai (kb. 1 hónappal ezelőttről): még nincs 10 kiló!!! 83 cm. Akkor ő már szinte lebeg??? Hát, a profilom szerint se, de ha közelről megnézem, akkor sem Kép Én esetleg egy vérvételt megpróbálnék, mert abból sok minden kiderül.

Rebi: otthoni cicizés Kép

Edit: én hiányoltalak és most naggggggyon örülök, hogy újra itt vagy, csak mostanában nem ülök olyan sokszor a gépnél, mint régebben. Én is sajnáltam, hogy csak a búcsúzáskor ismerkedtünk össze.

Dzsili: lehet, hogy a Zafira kapcsán összejöttök ismét a pároddal ? Kép Szopi: én csak gratulálni tudok Neked, hogy ilyen sokáig sikerült szoptatnod Napsit, szerintem ez óriási dolog persze mindenkinek gratulálok, akit illet ugyanígy! -, de ne szomorkodj, ha most már abba akarja hagyni. A gyerekek tudják a legjobban, mi a jó nekik!!!

cory: a lényeg, hogy jó kezekben vagy!!! Jó lenne, ha a dokid tényleg tudná és segíteni is tudna a súlyoddal kapcsolatban is. Nem akar engem is megnézni??? Ez csak pofátlan vicc akart lenni, komolyra fordítva a szót: nem lehet pajzsmirigy-ügy? Balu-fog: Kép Tominak min. 3 hete nem bír átjönni 4 (négy!!!) fog, csak a csücskök vannak kint!!!

LKata: részvétem a steril családhoz tényleg érdemes lenne befizetni őket egy tanulmányútra (ha lenne ilyen), hogy meglássák, hogyan is készülnek az általuk oly sterilnek tartott kaják Kép

Zafi: de jó, hogy újra itt vagy Kép Kép KépJaj, ez a Réka-mondat Kép Még én is elolvadtam, ahogy olvastam Kép

Bszilvi: nem semmi, mekkora lába van Petinek legalábbis a fotón Kép

Rólunk: tegnap a Balatonra mentünk le fél 3-kor. Aligán voltunk a szabadstrandon, nagyon klassz, tiszta, van öltöző, WC, zuhanyozó, büfé és nem is drága. Tomi egy zseni! Na, nem azért mondom Kép Szóval az volt, hogy miután megitta a Cupp-ból az itókáját, mondtam neki, hogy dobja ki a szemetesbe és rá is mutattam egy tőlünk kb. 5-6 méterre lévő zöld dobozfélére. Erre Tomi odament, felágaskodott és kidobta a dobozt. Még sosem látott olyan szemetest! Köszönöm! Köszönöm a gratulációkat Kép
Ma pedig reggel busszal kijött anyósom hozzánk és innen együtt mentünk Gárdonyba, ahol Danival kettesben lesznek jövő péntekig. Persze jött Juli és Tomi is. Ebéd után a hintaágyon kettesben aludtunk Tomival - őrületesen jó volt! Aztán meg vagy 1 órát fürödtünk a tóban. Tominak vettem egy dupla, felfújható keresztpántos úszógumit a múltkor és tegnap a Balcsin próbáltuk ki, nagyon élvezte a vizet, és tök biztonságos!
Zsófiról: már beindultak a városnéző programok, és egész jól érti a gyerekeket akkor is, ha egymás között beszélnek! És igazán rendesen viselkednek vele.

Jó éjt és pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Edit, Zafi: örülök, högy újra itt vagytok! Kép

Zsuzsi: hát igen, a postától én is félek kicsit... Aug. 4-én, tehát jövő utáni hétfőn apa nem dolgozik, és már pedzegettem neki, hogy mennék talira, ha nem túl messze lenne. Mondjuk egy Orczi-kert... Először megdöbbent, hogy két gyerekkel szeretnék menni, de azt mondta, elenged. Bár, ez nagyon függ az időjárástól is, Toncsit nem szeretném kánikulában autóztatni. Szóval, majd meglátjuk.

Voltunk ma Toncsival egészséges rendelésen. Ő holnap lesz 7 hetes, eddig 7 centit nőtt és több, mint 2 kilót (2020 grammot) hízott!!!

Megyek aludni, sziasztok: Laura+Romola+Toncsi (54 cm és 2190 gramm)
p_laura

Toncsi 4190 gramm Kép

Laura
p_laura

Sziasztok!

Egész nap a belvárosban voltunk, és csak a kulcsot sikerült elintézni a melóhelyen, meg vettem fürdőruhát... a többi 1001 dolog elmaradt, annyira xarul voltam...

Cserháti Zsuzsa fia az egyik legjobb barátunk... 27 évesen teljesen árva lett KépKépKépKépKépKépKép

.. most nincs erőm többet írni...

jóéjt
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Laura: nagyon ügyes anyuka lettélKép!

Rebi: aludj egy picit és örülj legalább a fürdőruhádnak, szerintem az is szép eredmény !Kép

Nagyon sajnálom Cserháti Zsuzsát, remélem meg tudjátok vigasztalni a fiát, most biztosan nagyon nagy szüksége van rátok!Kép Vigyázzon magára ő is!

Rebi a holnapi nap jobb lesz! Nevek vannak már?

Jó éjt!
zsu
zsu26

SZiasztok!

Örömmel bezsebeltem a dicséreteket a nyelvtanóráért! Kép Köszi! Kép Nem vagyok nyelvész, de annak készültem, csak közbe jött ez-az és végül szociológus lett belőlem Kép De mindig is nagyon szerettem a nyelvtant, tanítani is Kép (Bogancsi! Neked a Stéger Hajnal név talán mond vmit?)

Na, mára ennyi Kép, bocs, holnap folyt. köv...

Márti++
márti

Sziasztok!

Edit
Bocsi ha figyelmetlen voltam.
Természetesen örülök hogy vagy! KépKépKépKép
Köszi a dícséretet Napocska nevében is! KépKépKép
Látom azért voltak történések nálatok, jó hír hogy Rikinek semmi komoly baja. KépKépKép
Azért sikerült némi nyaralásra is szert tennetek!KépKépKépKépKép

Laura
Toncsi jól belehúzott! KépKépKépKép
Köszönöm a leves leírást el is felejtettem tegnap.KépKép

Bogancsi
Hiszen itt voltatok a szomszédban! KépKép
Köszönöm kedves tőled de nem hiszem hogy dicséret jár a szopiztatás nálam egy teljesen normális természetes dolog amit egy anya a gyermekéjért tehet.
Persze tudom, hogy könnyen beszélek így mert nekem nem volt gond sok anyukának viszont igen, de mint a példátok is mutatja tápszerrel táplált baba is ugyan olyan csodálatos okos kis emberke lesz ha törődnek vele mint a szopiztatott kicsi.
Zafira: Sajna ahhoz hogy össze hozzon minket egy egész gépkocsi park kéne minimum, ma megint össze dörrentünk rendesen, de ez nem ide való téma már nem akarlak benneteket ezzel untatn! KépKép

BMárti
Hát én nem terveztem a szopizást sehogyan így alakult magától.
Kicsit szomorú hogy ő utasít el, de itt az ideje már nem olyan picur és tényleg sokkal jobb így mintha már nekem lenne zavaró azt hiszem!
Ha mgeszi a barackor lereszelve Lacika add úgy neki! Nem? A lényeg hogy megeszi valahogy én azt hittem úgy sem kéri!

Márti
Ármin aranyosan becézi a hugiját és még apának is segít ismerkedni, látod milyen sokrétű.KépKépKép
Zafi
Léka- baba édi a szövege, örömmel olvastam a beszámolódat a nyaralásról! KépKépKép
Tehát Réka nem szopizik már, úgy néz ki Napocsnál is csak napok kérdése!

Borcsa
Remélem azért eljuttok majd strandolni még! KépKépKépKép
Főleg mert Luca is meggyógyult ! KépKépKépKép

Zsuzsi
Jó nyelvtanulást! KépKépKép
Szerintem ha nem mindig veled lesz most a cicizős kedve is lankadni fog!

Rebi
Nem sikerülhet mindig mindent elintézni, de lagalább a fürcsi ruci meg van, irány a strand, ha jobban vagy!
Részvétem a barátotoknak az édesanyja miatt fantasztikus énekenő volt, szerettem a dalait!

Pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Ma vérvétellel nyitottam. Nem volt kellemes, de legalább elsőre meg tudtak bökni, bár megint csuklóban.
A vérnyomásom a gyógyszer hatására rendeződni látszik Kép Tegnap délután a védőnőnél 125/75 volt, ami teljesen normális Kép
Most teljesen kómás vagyok. Balu éjfélkor aludt el tegnap. Teljesen fel volt pörögve, mert voltak nálunk. Én viszont egész éjjel forgolódtam, mert féltem a mai vérvételtől. Végül fél 6-kor kidobott az ágy. Balu meg szerintem vagy 10-ig fog aludni. De, hogy délután mi lesz velem, az még passz.

Edit: én is örültem neked, csak annyi erőm már nem volt, hogy ezt írásba is adjam Kép

Zafi, Rebi: kitartás Kép Tudom, könnyen beszélek, én nem voltam rosszul Kép De most asszem vezeklem ezért.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Márti!
Még valami a higgyetekkel kapcsolatban, hajnali 5-kor jutott eszembeKép
Szóval egy valami nem volt igaz abban, amit írtál. Nem a "hisz" sz-e hasonul j-vé. A szótő hi-, aztán a hosszú "ggy" teljes egészében a felszólító mód jele, csak testesebb formában. Vesd össze a tesz, vesz, visz igékkel. (tegyétek, vegyétek...) Itt is a szótő csak a te-, ill. a ve-. Bocsi az okoskodásért, de így teljes az igazság.
(Azért nem lehet, hogy az szóvégi "sz" gy-vé változzon, mert nem tudsz mondani még egy alakot, ahol gy-s lenne a szótő, nincs is ilyen igetípus. Viszont hi- szótővel igen sok szóalak van: pl. hí-vő, hi-nni, hi-nne...)

Na ennyi.
Puszi: NYuszimanóék 31.
nyuszimano

Ugye nem zavartok ki a topicból egy kis nyelvészkedés miatt??? MEa culpa, Mea culpa....

Pussz. NYuszimanó
nyuszimano

Nyuszimanó! Jogos észrevétel! KépKépKép

Márti
márti

Sziasztok!

Márti: hajaj, de mennyire mond! Bár engem nem tanított és nem is nagyon szerettem a híre miatt, de tudom, hogy kiváló tanár volt.

Rebi: nagyon szerettem Cserháti Zsuzsát!!!

cory: szuper, hogy rögtön megtalálták a megfelelő gyógyszert a vérnyomásodra!!! A Dédinél nem sikerült az elsőre és többfélét ki kellett próbálnia.

Szerintem tök jó, ha beszélünk a nyelvről, nyelvtanról is, mert mindig tanul az embör Kép

pusz: bogancsi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

Most nincs időm mindenre reagálni, mert egyrészt le vagyok szokás szerint maradva, másrészt meg pakolnom kell ezerrel, mert holnap hajnalban utazunk el 3 napraKép.

Zafi,Rebi,
émelygés ellen: KépKépKépKép

Edit,
szia megintKépKép!

Cory,
akkor lehetett vmi tegnap amúgy is a levegőben, mert Hanga sem akart aludni menni, tízkor is úgy kellett álomba simogatniKép.

Mindenkinek kellemes hétvégét és pihenjetek sokat!

puszi
Szila
szila

Sziasztok!

Márti! Stéger Hajnalka nekem is mond még v.mit, pedig én kicsit később jártam oda, de nekem is úgy rémlik, hogy nem volt közkedvelt tanár.

Vilit nem bírom ledönteni, kicsit túlpörgöt, azt játszotta hogy hangos cuppanos berregős puszit ad a didnek a "kö" (köldökömnek, stb. Most ül az ágyában és "csipcsípcsókázik" elképesztő karikás szemekkel.

Bogancsi!
Engem sem fogad örökbe.

Norci
norci

Sziasztok!

Hu mennyit irtatok Kép
Nagyon el vagyok maradva! Mostanaban valahogy max. chat-re jutok, de arra is csak fel szemmel, kozben Madikevel jatszom vagy szamlakat fizetek alatta.

Mindenkinek gratula az uj szavakhoz, mondatokhoz!
Es persze az uj fogakhoz!

Cory!
Orulok, hogy egybol sikerult a vervetel es nem szurkaltak ossze-vissza.

Kepzeljetek mult heten penteken este-fele elmentunk egy elektronikai boltba, korbejartuk megvettuk amit akartunk, majd tavoztunk. Kifele a parkoloba menet Madike gyalogolni akart igy letettuk. Az autohoz erve felemeltem es beraktam a kocsiulesebe mikor feltunt, hogy az egyik laban nincs szandi es a talpa fekete a kosztol. Kepzeljetek megtanulta mindket kapcsot kikapcsolni es mig mi vasaroltunk, addig o szepen gyorsan kikapcsolta ugy hogy nem vettuk eszre es mikor leraktuk setalni a parkoloban, kilepett belole. Persze nem vettem eszre. Mellettem setalt, fogtam a kezet es a tavolban levo madarkakat mutogattam nekik. Mire visszament a ferjem mar sehol sem volt a szandi. Kép Masnap reggel en vittem Fatust pom-pom lany edzesre igy a ferjem meg elment vele szombaton reggel szandit venni. Most olyat vett neki amit biztos nem tud elhagyni. Azaz ebben remenykedunk.

Eddig hetkoznap a Madike delutani alvasa alatt irtam nektek, de most Fatussal magyart tanulunk a nyaron. Suli idoben sajna nagyon nehez, mert ok nagyon sok lecket kapnak es persze mellette neki mindig van valami edzese is. De szukseg van mozgasra is, mert a testneveles ora itt nem igazan "megeroltet".

Azert olvaslak benneteket is. Csak irni nincs idom. Estere meg kifaradok. Madike most visszatert arra, hogy csak en altathatom el.

Megyek most is mert mar nalunk kesore jar.
Andysj
andysj

Sziasztok!

Köszönjük szépen a sok gyógyokat, sajnos kell is belőlükKép
Remélem, a mai nap már láztalanul telik, képzeljétek, eddig hétfő óta szinte végig hőemelkedése vagy láza volt, tegnap és tegnapelőtt délután is 39 volt... egy kúp után lement...
Most éjjel meg nem tudom mi volt, szinte az egész éjjel azzal telt, hogy kb. fél óránként felsírt, be kellett mennem, mert nem hagyta abba... már nem is emléxem, hányszor mentem be hozzá... láza nem volt, nem tudom, mi lehetett, mindenesetre most így, negyed 10-kor még mindig alszik... Azért majd a szájába bekukkantok, hátha megérkezett valami fogcsücsök...
Nem is voltunk egész héten sehol, egész nap itthon, már a t*k*m tele... Szegényt le se tudom magamról vakarni, folyton jön utánam, és hisztikézik... rászokott valami hiszti-félére, ha bármi nem tetszik neki, rögtön sírni kezd, így pl. a számítógép elé sem tudok leülni, mert rögtön rázendít... Ha valami nem sikerül neki a játékban, rázendít... ha inni kér, rázendít... Hát nem tudom, mi lett veleKépKépKép De ez nem mostantól van, a betegségétől, már múlt héten is ezt csinálta....

Na bocsi, jól kipanaszkodtam magamKépKépKép

Zafi, jó, hogy itthon vagytok picit, jó Rólatok hallani! Pofátlanul nem válaszoltam az SMS-edre, kérlek, ne haragudj!Kép
Émelygésed ellen sok-sok KépKépKép-t küldök!

Rebi, Neked is émelygés ellen: KépKépKép!!!

Laura, Toncsi nem semmi kilóilagKép Nagyon ügyes!Kép

Cory, örülök, hogy tudják szépen szabályozni a vérnyomásodat!!!

Ne hari, hogy most másra nem reagálok, megyek, mert úgy látom, Bácu mozgolódik...

Sziasztok, cupp mindenkinek,
Beja+Bálint
beja

Sziasztok!

Beja: nagyon szurkolok, hogy hétvégére már tényleg jól legyetek, elég szemét ez a vírus! A doki mit mond, torokgyuszi??? vizelet vagy vérvétel nem volt, vagy fülészeten nem voltatok?

Nem nagyon tudok írni én sem, mert Dorkának nagyon fáj a foga, állandóan szopizni akar és nagyon hisztis szegénykém. Bár tegnap nagyon jól érezte magát, mert tegnap volt először zsúrban. Nagyon jó volt, volt csúszda, lufik, sok-sok játék, aranyos gyerekek és persze szülinapi torta. Sajnos ma ez a jókedv teljesen eltűnt Kép

sziasztok
zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

Tegnap este játszás közben észrevettem egy fekete valamit Tomi szájában a bal metszőfoga mögött az ínyében. Nem nagyon hagyta magát nézegetni. Így ma reggel miközben Juli lovagolt Pátyon elmentünk a doktornéninkhez, akinek persze simán megengedte, hogy megvizsgálja. Ő továbbküldött minket Budakeszire a gyermekfogászhoz. Nagyon kedves volt a fogorvosnő és gyorsan kiszedte a FÉMDARABOT az ínyből!!! Tomi mindeközben az ölemben ült a fogorvosi székben és végig egy szót sem szólt!!! Épp csak felemelte a kezét, amikor kikapirgálták. Lassan rájöttem, hogy mi volt a fekete fém: egy befőttesüveg tetejéről származik, mivel Tomi mindent a szájába vesz, ezt is szopogatta. Őrület. Viszont nagyon büszke vagyok rá, amiért ilyen nyugodt volt végig. Az asszisztensnő azt mondta, ő ilyet még nem látott, hogy egy gyerek meg se nyikkan. Mindig tudtam, hogy szuper Tomi, de hogy ennyire Kép Kép Kép

Most csak ennyi, mindjárt olvaslak Titeket.
pusz: bogancsi

bogancsi
bogancsi

Bogancsi!

jajj, mi történt veletek! De jó, hogy Tomi ilyen nagy hős! Még jó, hogy nem lett ebből nagyobb baj!

tényleg szuper Tomi!

üdv: zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Koszonom mindenkinek az udvozlést,de tényleg nagyon letort,hogy akik utanam irtak szora sem méltattak.Apa még meg is kérdezte,hogy miért vagyok szomoru.
Azota sajnos nem tudtam irni,mert itt volt nalunk az Aposom baratnojének a két lanya.Most vitte ki oket Apa a buszhoz.

Beja!Sok-sok gyogyit kuldok Bacunak!KépKépKépKépKép

Borcsa!A kezemet végul nem juttattam dokihoz,pedig volt két hely is,ahova mehettem volna.De az az igazsag,hogy kicsit félek.Valahogy nem volt kellemes az elozo mutét,ahhoz képest,hogy érzéstelenitettek.Nagyon fajt,ahogy cibaltak.KépMeg aztan Riki még mindig elég kicsi,nem tudnam ugy kimélni a kezemet,ahogy kellene.Jo,persze mondhatjuk azt is,hogy nem biztos,hogy megint meg kéne muteni,de nagyon valoszinu.Na jo,kezemrol ennyit.

Zsuzsi!Riki szerintem kicsit meg van zavarodva,bar lathatoan megismerte a lakast és az ittmaradt jatékainak is nagyon orult,de valami mégsincs rendben.Az éjszakaink katasztrofalisak.Kb.négyszer,otszor felébred és addig sir,amig ki nem veszem és meg nem szopiztatom.Mar kiprobaltam,hogy nem megyek oda rogton,de egyre jobban hergeli magat és egyre jobban uvolt.Nappal is tobbet kér cicit.Lehet a foga is,mert épp most novoget a 11.Nagyon belehuzott a fognovesztésbe,sorban fedezem fel az uj csucsokat.KépSzegény nagyon megkinlodik veluk.Kép
Az ajulas szerintem nem hiszti nala,hanem ijedtség.Nem akkor szokott elajulni,amikor valamit nem kaphat meg,hanem ha beuti magat.Legfoképp,ha a fejét.
A testvéremék egy hétre jonnek.Sajnos itt most kezd elromlani az ido,hétvégére 22-23 fokot mondanak és esot,de remélem addigra visszamelegszik egy kicsit.

Zafi!Gratulalok Léka baba fejlodéséhez!Kép

Andysj!Ha tudsz,irjal nekunk!Kép

Laura!Gratulalok Toncsihoz,nagyon szépen fejlodik.Lehet rola képet talalni valahol?

Cory!De jo,hogy rendezodik a vérnyomasod!Kép

Cserhati Zsuzsaval egy musorban dolgoztunk 94'-ben par honapot.Szoval nap,mint nap talalkoztunk,beszélgettunk,buliztunk.Aztan masfelé sodort minket a szakma és azota nem talalkoztunk.Viszont vettem,kaptam a cd-it és még a Kongresszusi Kozpontba is elmentunk Anyuval a koncertjére.Nagyon sajnalom Ot!

Szerintetek lehet az ellen tenni valamit,ami nem olyan drasztikus,hogy Riki ne szopja az ujjat?Szivem szerint én nem csinalnék semmit,de a fogorvosom eléggé ramijesztett,mert latta Rikit cumizni és azt mondta,hogy elore allnak majd a fogai és fogszabalyzora lesz majd szuksége,stb...stb.Sot azt is elmagyarazta,hogy nem biztos,hogy a fogszabalyzas sikeres lesz,mert a szajpadnak valami részét most elorenyomkod az ujjaval,ami mar késobb nem korrigalhato.Mostmar elalvashoz egyre ritkabban cumizik,de nappal még surun.Mit csinaljunk?

Puszi:Edit
edith16

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?