Csajok,lenne megint egy kérdésem: 300-as Gonalom van, 2x adtam be 150-et. Miért maradt a tollban egy jókora adag?????Elrontottam vmit? Mindkét nap 4 kattanás volt.
Fannika!
Gratu a picikéid szívdobogásához!!!
Boni!!
Neked is gratu, szuper, hogy megint ilyen jó széria van!!!
Leo, Tücsök üdv Nektek!!
Baba!
Kell is maradnia, mert jócskán túl van töltva. Csak egy tipp, hogy a stimu végéig ne dobd ki a maradékokat sem, mert anno nekem (mikor gigamegasokat kellett szúrnom ), utolsó nap az öszes maradékot be kellett még adnom, amiből kijött egy normál 150-es vagy 225-ös dózis már nem emlékszem pontosan.
[quote="babaimado"]I írta:babaimadocsilya, köszi, hogy válaszoltál. Mostanában hiányollak, mert szinte nem is jössz.
olvasok olvasok
csak a párom nagyon sokat utazik mostanában és szinte non-stop egyedül vagyok a gyerekekkel, így estére eléggé elfogy az erőm az érdemi válaszokhoz.
Snufi, köszi és neked is hajrá csütörtökre!;-)
Olyan furi, mert én már mindenkit "ismerek" itt olyan régóta olvaslak benneteket (valahol mindig úgy éreztem, hogy itt fogok kikötni)...sőt, évekkel ezelőtt még együtt írogattam Orsival (Icsiya) a ma megint megjött-be (Orsi, ha most zavartan keresgélsz a memóriádban, súgok: akkor még szonja voltam!;-)) jaj de régen volt!
Az előbb beszéltem a Kaálival: nov. 8-ra megyek konzultációra (lehet, hogy lett volna korábban is időpont, de jan. 3-án megyek vissza Tűű dokihoz, és azzal az eredménnyel akartam menni) Jaj, igen: Sajgó dokihoz kaptam időpontot!
Ölelés mindenkinek!:-)
Ui: Engem valószínüleg egy hétalvó angyalka (lekéste a Karácsonyt;-)) hozott mert dec 27-én születtem!;-)
jaj ne, az időt ne tekerjük vissza (bár egyesek szerint már hangosan kéne ketyegni a biológiai órának), elég volt egyszer végig szenvednem az elmúlt éveket!;-)
Nyah, mindjárt csinálok is egy konzultációs vonalzót!
Hú fanni neked is 3? AZt hittem kettő. Egyébként nyugi nálam a B baba marad mindíg kicsit le a növekedésben. Azt mondta a doki, hogy valószínű ő kevesebb tápanyagot kap. De néha azért sikerül behoznia magát.
Ági
Köszi. Még nem fogtam fel ám. 2-re számítottam... Még egyáltalán nem vagyok rosszul. Lesz majd egy csomó kérdésem, de jövő szerdán vizsgáznom kell, s amúgy is kedden UH, akkor megtudom a már "véglegesnek tekinthető" számot. Ikres topikra is írsz?
Fanni
Bella
Mármint mit miből írok? Vizsgát? Közigazgatásból. Írás és szóbeli. Elvileg 4-én lett volna, de akkor itthon izgultam és elhalasztottam. Csak miattam csináltak egy vizsgát a jövő hétre, így csak én leszek ott, a vizsgáztató(k) meg talán az, aki korábban megbukott... Még az is lehet, hogy egyedül fogok vizsgázni