Új privát üzeneted érkezett!

Juti,
kezeddel azóta sincs semmi?

KépKép
viol81

Anikó
egy kalappal!! :wink:
Én a Petrust a Luft-tal kenem be,vagyis a mellkasát alvás előtt.Olyan jó mentolos illata van.ÉS a lényeg hogy átaludta az éjszakát(most is alszik még)

Viol
ez jó:abban fogadja fiukat is! :lol: :lol:
Szerintem KAtusék máér gondolkoznak is a családi házon! :wink: Mint anno egyszer beszéltünk itt róla!!
KAtus???

Juti
2-3 fele volt!Érdekes az biztos!!De hát változik a klima,az időjárás.Én pl. nem emlkészem hogy gyerekkoromban ennyit fujt volna a szél(ilyen erősen)Mostanában sűrűn van!! :?
Vendég

Sziasztok!
Nagyon sietek, mert Ágnes nem tűri a gépet...

Én már kicsit készülgetek, megcsináltam az idei koszorút :D , vonatosat a gyerekek örömére :wink:

Kép

Kép
Kép
Kép
amica

andi,
ááááááááááá, ez nagyon széééép!!!! honnan azok a kis vonatok? azt is te csináltad? örömmel látom, hogy a szőrös kezed idén lemaradt a fotóról! :lol: :wink: különben tényleg gyönyörű!! :P

erika,
mi mióta itt lakunk érezzük úgy, hogy folyamatosan fúj a szél... :? még nem vagyunk teljesen körbeépülve házakkal és így ollllan huzatos... :?

KépKép
viol81

no comment... :lol:
Kép

KépKép
viol81

:P
Kép

KépKép
viol81

Kép

KépKép
viol81

Rik,csak igyekezzen a férjed megcsinálni a gépet , mert olyan furcsa, hogy ilyen ritkán jelentkezel.Pici lány hogy van ma?

Viol, Alexandra még mindig a kiságyába alszik bár neki olyant vettünk ami átalakítható ággyá ezért a normál kiságynál hosszabb is és szélesebb is.Már többször mondtuk neki, hogy szétszedjük és akkor lesz neki is olyan ágya mint nekünk de nagyon tiltakozott ellene sőt még el is sírta magát.Azt mondja akkor le fog esni .Mondjuk kisebb korába nagyon sokat forgolódott reggel sose ott volt ahova reggel letettem.Végülis én sem bánom mert így én is nyugodtabban alszom,Van két rács ami ki van véve így szabadon mászkálhatna de hála nem teszi.Reggel is ha felébred akkor kiabál és megvárja amíg valaki bemegy hozzá.Kiváncsi vagyok Dorkának hogyan fog tetszeni a rács nélküli ágyban való alvás.Mikor tudod meg hogy sikerült a vizsgád?

Andi , szép a koszorú ötletes a kis vonattal

Zília

Kép
kertész ákosné

Zília,
igen, emlékszem, te is mondtad anno, hogy Alexandra is nagyon forgolódós! :) Az ő ágya is 70*140-es volt, átalakítható, csak ugye visszaadtuk, kell a következő babának. Leesni csak nem fog Dorka sem, van rajt oldalt olyan védőbigyó, elvileg meggátolja, hogy lezúgjon, de ugye sosem lehet tudni. :roll: Kíváncsi vagyok én is, mit szól hozzá majd Dorka.

A vizsga eredményét sztem már holnap megmondják, de ez csak házivizsga volt az aktuális témakörből. Sztem olyan 4-es körül lesz! :D

KépKép
viol81

Viol!

Add meg légyszi receptet, hogyan lehet ilyen gyönyörű kislányt csinálni? Annyira szép, annyira tökéletes. Ne haragudj, hogy így írom, de nagyon tündéri a kicsilányod, nem bírok betelni vele.

jutiboszi

A kezem nem fáj már, csak néha zsibbad.
Azóta hallottam több emberkétől, hogy terhesség alatt a hormonok is okozhatják a fájdalmat. Nem tudom mi volt, de szerencsére hamar elmúlt (kopp-kopp).

Durva ez az időjárás. Igen én is fent voltam, de csak óriás szelet hallottam.

Amikor 2000ben idekerültem Sopronba, akkor azt mondta mindenki, hogy [url]Sopronban vagy fúj a szél, vagy esik az eső, vagy harangoznak.[/url] Akkor meg is ijedtem kicsit, mert se a szél, se az eső nem jó, csak nyáron a legynagyobb hőségben szeretem, de ahhoz képest nem vészes ez a Sopron. Imádok itt élni. Csak akkor megyek el innen, ha nyerek a lottón, de a nyugdíjas éveimet akkor is itt töltöm majd. Ja, és akkor ideköltöztetem az egész családomat is! Kár, hogy nem is lottózom. Hagylak titeket nyerni, mert a fődíjat úgyis én vinném el! Régebben lottóztam, de most egy lottó árából megvan egy ebéd, úgyhogy inkább főzök belőle.

jutiboszi

Csajszik!

Kinek van babakötvénye? mert a barátnőm szeretne kötni, csak nem tudja, hova érdemes menni. Melyik bank a legjobb? Tudtok ebben segíteni?

jutiboszi

Katus!ESztermami!

Utolagos BOLDOG NÉVNAPOT!!!
Vendég

[quote="Juti"]A írta:Jutidd meg légyszi receptet, hogyan lehet ilyen gyönyörű kislányt csinálni?

Hát az úgy volt... :lol: , hogy egyik este... :lol: vagy reggel...? :lol: ....
Na jó, nem emlékszem... :lol:
De köszi! :) Imádjuk is! :) És ne aggódj, ha meglesz a ti fiatok, ő lesz a legszebb a világon! :wink:

Te végülis honnan jöttél Sopronba? Biztos írtad már, csak hát... :oops:

Babakötvény: nemtok tanácsot adni. Mi hagytuk úgy, ahogy és ahol van, állambácsi hízlalja magától... Nekünk nem tetszett, hogy nem nyúlhatunk hozzá 18 évig. Ne legyen semmi olyan, de a mi pénzünk, ha akarom, had vegyem ki. Szóval nyitottunk egy sima számlát OTP-nél, és oda megy minden hónapban a pénzecske.

KépKép
viol81

Esztermami

Bocsi:BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Vendég

Sziasztok!

Csajok, nem csinálunk egy adventi találkozót A Fő téren vmelyik délután, mikor még nincsenek olyan sokan?

Rik-Petra hogy van? Ezt a Luftos krémet beszerezném, ez a neve? Gyógyszertárban kapható?

Juti-mi is úgy csináljuk, mint Violék. Megkötöttük (OTP), az önkormányzat még 40ezret (ha jól emlékszem) hozzátesz, ha igényled, a soproni lakosoknál. De mi is egy másik számlára gyűjtünk neki, ehhez a babakötvényhez nem nyúlhatunk hozzá :evil: .

Andi-nagyon szép a koszorú!!!!

Viol-nálunk a fürdés és az este így zajlik: én vizet eresztek, apa vetkőztet, Nyuszi becsattog pucérkán a fürdőszobába, beemelem a vízbe, letudjuk a kötelezőket-mosakodás, popsimosás, fogmosás, hajmosás (heti 1, ha ebédet ken a hajába, akkor igény szerint :twisted: ) és aztán 10-15 perc önfeledt pancsi, vízcsapkodás :roll: , apa kiemel, gyerekszoba, törülközés, krémezés, kis torna, pelus, öltözés, (ének, vers :P ), kanapé, tápiivás (szívószál)-közben félig eldőlés, anya kitámaszt :lol: , üres bögre, aztán anya felvesz, vízivás, apapuszi, anyapuszi, ágybatevés, kis simi, takaró, lámpa leoltás és alvás :lol: :lol: :lol: (Ma ez 7 előtt :shock: ). Ja, és amiért elkezdtem :P :P , akkor volt 2x a fején a sapi hajmosás után, először egy laza mozdulattal (önfeledt játék közben) levette és a vízbe tette :twisted: :twisted:

Na megyek, tanulok :twisted: :twisted: :twisted: , teljesen elszoktam tőle :shock: .

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Viol!

Esztergom mellett laktam, Nyergesújfalun. Szerintem nem írtam még, úgyhogy nem tudhattad.

Az Unicredit banktól kaptam egy kis tájékoztatót, hogy ha náluk nyitok számlát, akkor jobban járok, mert áttehetem rá az államtól kapott kis pénzt, és még pluszban fizethetek rá, ahogy tudok, az államihoz pedig nem nyúlhatok, nem vehetek el, és nem tehetek hozzá. Szóval azért jó bankon keresztül, mert növelhetem az összeget, ami együtt kamatozik az államtól kapott pénzzel. Majd még jobban utánajárok, de azért köszi az infót.

Anyu az Otp-ben dolgozik, de annyi a dolguk, hogy nem tudtam vele beszélni, mindig leráz, mert egyfolytában dolgozik. Sajna. De talán hétvégén.

Anikó!

Köszi a tanácsot, majd meglátjuk mi lesz. Az Erikánál meg más lesz valószínű, mert ugyan a szülők Soproniak, de a baba Esztergomban született kerek 5 hete. Szóval nem tudom.

jutiboszi

Anikó

BAby LUUF balzsam pontos neve :wink: :D
Mi nagyon szeretjük.
Már 7 előtt alcsizott?Nem semmi!!ÉS utána olyankor halkan jártok -kletek a lakásban,vagy mehettek,tévézhettek rendesen??? :shock:
Nálunk mindkét csajszi megszokta hogy utána se vagyunk csendben.NA jó most azért Réka néha kiszol... :?

Csajok!
Nálunk olyan de olyan karis őrületben élnek a csajok!! :lol:
CSak az én lányaim vannak igy "megfertőződve"??

:shock:
Vendég

Szia Rik!

Jó korán Te is! Nem csak a lányaid, én is kariőrült lettem. Minden (olcsó de esztétikus) díszt megvettem, és körbeakasztottam a lakásban, és már keresem a legjobb mézeskalácsreceptet.

Jövőre mégjobban fogom várni, akkor már az ölemben a fiammal, nem a pocimban.

jutiboszi

JUti

az első kari a fiaddal az lesz ám a szupi!!ÉS már nagy is lesz hozzá,rá fog csodálkozni!!!
A Petra Január végi,szoval után dec.-ben nekem is már ment és jól megcibálta fát.Amikor meglátta,csak állt és nézett persze először.....Olyan szép volt!!
Réka pedig csak 2 hos volt az első karácsonyán.Emlékszem kicsi fánk is volt csak,még nem készültünk anniyra akkor.NA de aztán mikor egy éves volt.....imádta!!
JA és én is körbeaksztottam a lakást!! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Karácsonyi akásdíszítés már nálunk is van és cd hallgatás is :lol: :lol: :lol: És én már főpróbákat is tartók a karácsonyi sütikből :oops: :oops: :oops: , de csak azért, hogy karácsonykor biztosan jól sikerüljenek, ilyenkor mindog kiderül, hol rontom el :wink: :roll: :roll: .

Anikó

Kép[/url]
quito

akás=lakás :roll:

Kép[/url]
quito

tartó=tartok, mindog=mindig

Ma 6kor keltünk :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép[/url]
quito

Sziasztok!Köszönöm Virág nevében a névnapi jókívánságokat! :P
Utólag az illetékeseknek én is kívánok boldog név és szülinapot!!! :P
Nálunk is nagy a karácsonyi hangulat :P Tök jó :P
Virág egy csomó új karácsonyi dalokat énekelget :P Az oviba nagyba készülődnek.
Katus!Irtam e-mailt,meg az iwiwen is irtam.
Tegnap úgy sírtam :cry: Meghalt egy 4-éves kisfiú mandulaműtét után.Úgyanaz történt mint Virivel :cry: És amit ma olvastam ,azt nyilatkozta az orvos,hogy menthetetlen volt :cry: Pedig ugyanúgy artériás vérzése volt.Érdekes az én kislányomat megtudták menteni.Őt mért nem???? :cry:

KépKép
kola2

Zsani,
eszembe is jutottatok :(
November elején váratlanul és nagyon gyorsan kivették Márton orrmanduláját, még csak meg sem írtam, mert folyton ti jártatok a fejemben.

Nekem azért időnként már sok is a karácsonyból :lol: :lol: :lol: , mire eljön az ideje minden megszokottá válik. Nem a gyerekek öröméről, a készületről beszélek, hanem már frászt kapok, hogy ha egy vajért bemegy az ember a boltba már a "csendeséj-re" veszi, hogy egy értelmes mesét sem lehet választani anélkül a tv-ben, hogy kapcsiból 100e forintnyi játékot ne akarnának a gyerekekre ömleszteni :evil: :evil: :evil: És mennyi a giccs és az undormány :lol:
Döbbenetes és rettenetes az a sok bankikölcsön reklám és szédítő és siralmas. Minden érték áttolódik a látszatra és alig marad valami tiszta öröm és boldogság.

Azért az nagyon aranyos ahogy a gyerekek készülnek, énekelnek és már attól bezsongott nálunk mindegyik, hogy az óvónéni azt mondta, hogy "piros árnyékot" látott elsuhanni az ovi mellett. :)

Most jöttem nemrég a fogdokitól, jegelek :roll: Kiműtötte a darabot :oops:

JAjjjj, még én is tartozom mézeskalács recepttel...

Nálunk két családos ünnep van az oviban, az egyik az adventi játszuóház (holnap délelőtt) a másik a gyereknapi. Nagyon élvezik a gyerekek, ilyenkor van valami kis műsor, minden csoportban másféle dolgot lehet készíteni és van palacsinta, sós stangli is, a dadusnénik egész délelőtt sütnek :wink:
Már nagyon várják! Hogy hogysem Márton minden évben egy rakás mézest szaggat és más csoportba be se kívánkozik :lol: :lol: :lol:

A Főterezésben benne vagyunk!!!!!!!!!!!!
Lesz idén is Mikulás sátor, menni fogunk :P

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Bocsanat, hogy igy eltuntem! Olvasni szoktam am, csak sose jutok odaig, hogy irjak is.
Ma szunet van az isiben, es en ennek ellenere felebredtem 1/2 7-kor, a tobbiek meg alszanak, ugyhogy megprobalok nagyvonalakban hozzaszolni en is.

Gabo,
Koszi, hogy ramszoltal az iwiw-en, hogy mi van mar velem! :wink: Olyan lusta diszno vagyok, hogy nem is valaszoltam ott. Bocs!
Tok jo, hogy tetszik a munka, meg szeretsz jarni! Az a legszarabb, ha az ember utalja a munkahelyet. Levi olyan nagy! Fiatalabb a Balintnal, es a kepeken sokkal komolyabbnak nez ki.

Aniko, Viol,
Nagyon edesek ezek a lanykak a kepeken!
En is mult heten vettem egy agyat a Balintnak. (Ugy nezem mi vagyunk a legoregebbek etekintetben, mert en meg nem fogom atteni bele, csak nagyon akcios volt. Itt a legtobb heverohoz nincs legurulas gatlo, es en olyat akartam ami az agy resze, nem pedig egy kulon felcsavarozhato dolog. Ez egy fenyo agy, a Jysk-ben vettem. Tok aranyos, de a Balint pl. tegnap maszott ki eloszor a kisagyabol. Eddig eszebe sem jutott. Amikor megjelent a lepcso tetejen, hogy "csak kicsit aludtam" (nem aludt du. egyaltalan...), utana visszamentunk es kertem mutassa meg, hogy csinalta a kimaszast. Hat elegge szornyen csinalja, mert felul a racs tetejere, mind a ket labat atteszi, es ott billeg fennt, mert nem tudja mi legyen. Szoval szerintem ez csak mazli volt, hogy sikerult neki kimaszni, es nem pedig kiesni. Amikor aztan odaig eljutott, hogy felult a tetejere, akkor kerdeztem tole, hogy "na es most mi lesz? Mit csinalsz?" Erre azt mondja "csak itt uldogelek" :lol:

A Jason mult heten nem volt itthon egy hetig, elment a haverjaval Mexikoba. En ugye egesz nyaron otthon voltam, o meg itt dolgozott, ugyhogy pihent egy hetet most o is. Tok szep helyen voltak, legkozelebb velem megy azt mondta. :) :wink:
Aztan pont mikor megjott a +35 fokbol, itt meg megjott a hideg, aznap ejjel mikor sortban leszallt a geprol itt -12 fok volt es esett a ho. :D Most egesz heten ennyire hideg ill. meg ennel sokkal hidegebb volt.

A Bence meg ket napja delutan bogve jon ki az iskolabol egy tok kicsi csizmaban, hogy nincs meg a csizmaja, valaki elvitte. Ugyhogy -20 fokban a bennti valto cipojeben (vaszon tornacipo) jott haza. Mert nincs megjelolve a polcon, hogy hova tegyek a cuccukat, ossze-vissza hajigaljak a csizmakat, es masik koloknek nem tunt fel, hogy ez egy kicsit nagy neki. (3 szammal)
Meg volt negyedeves bizonyitvany osztas, na ezen kiakadtam. A Bence 4 eves kora ota folyekonyan olvas magyarul is es angolul is, es C-t kapott a bizonyitvanyban (ez 3-as otthon). Volt melle magyarazat is, es olyanok voltak leirva, hogy azt gondoltam nem is egy gyerekrol beszelunk. Tegnap volt fogado ora, es kiderult, hogy az ovasas felmeres ugy zajlott, hogy elkezdtek veluk olvastatni kis fuzeteket. Ezek A-tol felfele vannak szintezve, az A olyan szint, hogy "a kutya" "a cica" stb. Ha ez megy, akkor az az A szintu olvasas. A kovetkezo olyan, hogy "agy alatt" "asztalon" stb. Mindehhez kepek is vannak. Na akinek ez is megy, az olvashatNA a kovetkezo szintut, csak nem adtak nekik kovetkezo szintu fuzetet, ezert ez az atlag szint, vagyis 3-as. Nem tudom mennyire ertheto. Ugyhogy tegnap felolvastattam a Bencevel a tanitoneninek, aki mondta, hogy hat igen, legkozelebb biztosasn 5-ast kap majd......... :evil: :evil: :evil: Mivel a Bence kepek nelkul az Iliaszt is kepes volt elolvasni folyekonyan itthon mikor kertuk, hogy olvasson belole. Igaz nem ertette mit olvas, de el tudta olvasni, kiejteni a szavakat stb. Na hosszu, mindenesetre par ejszakat nem aludtam emiatt.

Most eppen kanape keresesben vagyunk, mert a kanapenkon kilyukadt a huzat. Athuzatni tobbe kerulne mint ujat venni, bar nagyon nehezen talalok olyat ami tetszik. Tegnap 10! butorboltban voltam, es kettot lattam ami tetszett. Ebbol az egyik olyan nagy, hogy nem fer el (2.5 meter hosszu :shock: ) a masik meg csak olyan kozepesen tetszik, kicsit tul zold. Na majd meglatjuk.

Mi is diszitjuk a hazat karacsonyra, meg is kell csinalnom az adventi koszorut, mert mindjart vasarnap.

Hat ennyire volt idom, felebredt a Balint. Megprobalok gyakrabban jonni, es majd kicsinyitek kepet, mert mar jo regen raktam fel.

Kép
Kép
agi

sziasztok, gyors leszek, két dolog.

én is olvastam arról a kisfiúról és iylenkor egyre jobban elhatározom, hogy dorka mandulájához aztán soha senki nem fog nyúlni... :evil:

ági, szia!!!! tőled most gyorsan azt akarom kérdezni, hogy akkor az ágyon, ami vettetek, van leesésgátló vagy nincs?

KépKép
viol81

Viol,
Van igen. Ugy volt hirdetve, hogy leeses gatlo nelkul x osszeg, leeses gatloval meg kicsit tobb. Ugyhogy gondoltam veszek hozza ket leeses gatlot, igy a fal feloli oldalon is van, hogy ne legyen res a fal meg a matrac kozott. Aztan kiderult, hogy ugy van csomagolva, hogy vagy van a csomagban vagy nincs, tehat nem lehet hozza plusz megegy leeses gatlot venni. Annyira jo aron adtak, hogy megvettem, ugyhogy majd kivul lesz a leeses gatlo, a fal feloli oldalon meg csinalok valami kigyo parnat, azt tesszuk oda, hogy ott is legyen valami. Meg van falvedo. Matracot nem vettem bele, mert most meg egyelore ugysem kell, ez meg igy elall amig szukseg lesz ra.

Nagyon durva ez a mandula mutet dolog. Hol volt? Sopronban?

Kép
Kép
agi

Sziasztok!

Csöndes hétvége volt :shock:

Viol, Gyöngyi-ha tudtok jönni, hétfőn 10kor a Lenkey utcai védőnőknél lesz baba-mama klub!!!

Megvolt az írásbelim, túléltem :twisted: , most tanulhatok a szóbelire :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Agi!

JO, hogy irtal. Örülök, hogy jol vagytok! :) De mondjuk a hideget nem irigylem töletek. Bbbbrrrrhhhh

Lanyok!

Hol voltatok a hetvegen?

Mi jol vagyunk, itt viszonylag enyhe idök van, de tegnep este ill. egesz ejjel iszonyu szelvihar volt.

Lenne majd egy kerdesem, hogy Ti, hogy szoktattatok a gyerekeket szobatisztasagra? Lara sokszor mondja, hogy kell neki, de közel sem mindig. Nyaron hagynam egy hosszu poloban az udvaron futkosni, de most telen megsem csinalhatom vele. Akinek ötlete van irjon. köszi

Kép

Kép
Kép
reni76

reni,
szió! mi még annyira sem tartunk szobatisztasággal, mint ti, dorka még csak nem is beszél :roll: :P szóval nincs ötletem...
ti amúgy jól vagytok? pocaklakó?
lara meg egyre jobban dieter! :)

ági,
ah, akkor értem. falvédő itt is lesz, ne a hideg falhoz simuljon... :roll: ez a mostani mandulaműtét dolog nem sopronban volt, vhol máshol, de nemtom hol.

anikó,
gratula!!! na látod, meglett! a következőre is egy kalappal!!

én is dobok képet. voltunk mikulásnál, de nem vártuk meg, tök hideg volt, és késett is... :? azért dorka kapott egy noddy-t... :wink:

Kép
Kép

KépKép
viol81

Sziasztok!!!

Ági
de jó hogy irtál,már hiányoltalak!!
Képet természetesen kérünk a házrol ahogy fel van diszitve,tavaly is elkápráztattál minket!!! :wink:

Zsani

Amit megbeszéltünk holnapra nem jó,betegek a csajsziim!!Toljuk egy hetet jó!!!!????
Szegény Viri biztos készül pedig,sajnálom nagyon!!! :(

Reni

Nekem tavaly januárban,-azaz 2 évesen pont -szokott le.Az egyik csajszi mondta lent a jástzin,hogy miért nem hagyom otthon harisnyában futkozni,aztán ha bepisil nem gond,hamar megzárad a radiátoron,ő is igy csinálta.
NA gondoltam kiprobálom.HAzamentünk,levettem.Petra furcsállta,fogdosta magát ott alul hogy most mi van.Aztán szolt hogy anya pisi lesz.
Szoval az én kis-nagy lányom már szobatiszta volt csak az édes kis anyucija nem probálkozott vele.Szoval egyből leszokott igy nappalra.Az éjszakák mostanában tiszták már.De azért még lekopogom!!! :wink:

Viol

nem korai ez a mikulás??Ilyen korán felétek járt?? :shock:
Nem baj mikulás helyett Noddyt kapott!! :wink:

Anikó
gratula a vizsgádhoz!Hányas is lett??
Vendég

Sziasztok!

Rik- a mi Mikulásunk már elindult Szegedről :wink: . Anyukám szigorúan meghagyta, hogy a dobozt Kincső cincálja szét, csak ő bonthatja ki :lol: :lol: :lol: , úgy beszélte meg a Mikulással. És mi, Kálmánnal az idén már csak picike csomagot kapunk :cry: . Asszem, visszavonhatatlanul felnőttünk :? , már a Mikulás is különbséget tesz!!! Írásbeli volt, remélem görbül :wink: , picit puskáztunk is :roll: :oops: vki a padban is felejtett a fegyvertárból :shock:

Köszi a gratulációkat :lol: , gondoljatok rám 15-én is!

Ági-akkor ott se fenékig tejfel az oktatási rendszer :evil: A képeket várom nagyon, tavaly is olyan gyönyörűen díszítetted fel a házat, emlékszem! :P A kaposi kórházban volt az a szörnyű eset...

Reni-micsoda kék szemek!!!!

Ma azt javasolta a védőnő, hogy Kincsőt hagyjam egyedül kanalazni, jajjjj :twisted: :twisted: :twisted: , mi lesz itt??? Mennyi idő alatt tanulnak meg szépen enni?

Anikó

Kép[/url]
quito

Reni!
Micsoda szemek! Gyonyoru kislany Lara!

Viol!
Mikor olvastam a hozzaszolasodat, a Balint itt acsorgott mellettem,es mikor meglatta a kepeket, azt mondja: ott a Noddy. Csak lestem, mert utoljara ezt a figurat a nyaron latta a Minimaxon, es a kepeken sem annyira latszik, Dorka kezeben hattal van, es csak a hatterben van a tobbi. Egyebkent mi ez lufi?

Meg nem kicsinyitettem kepeket, de a heten igyekszem megtenni.

Most meg a Mikulasra keszulodom, ma akartam mezest sutni, de marad holnapra. Az itteni magyar hazban volt Mikulas unnepely a hetvegen, de nem mentunk. A tavalyi olyan gagyi volt, iden nem volt kedvem elmenni, meg a Balint beteg, igy meg plane nem mentunk. De ugy hallottam, hogy iden sem volt egy nagy durranas.

A bevasarlokozpontokban van felallitva egy hely ahol ott ul a Mikulas, es lehet vele fenykepezkedni. Olyan sor all ott, hogy ki van zarva, hogy beallunk, de egyebkent a hetvegen mikor arra jartunk, a gyerekek eszre sem vettek, hogy ott a Mikulas, mert a piros kabatja fel volt akasztva (nyilvan melege volt :D ) es ami ruha rajta volt, az meg zold szinu volt! :shock:

Kép
Kép
agi

Aniko!
En nem hagytam oket ennyi idosen egyedul enni, mert ott minden lett volna csak eves nem. Kivartam amig mar kepesek voltak megerteni, hogy nem jatszunk a kajaval, meg nem kenjuk mindenhova. De pl. a Balintot meg mindig etetem, ha azt akarom, hogy rendesen egyen.

Kép
Kép
agi

erika,
ejj, de jó nektek, milyn hamar ment a leszoktatás! :)
mikulás sztem azért volt most, mert mindenképpen hétvégére akarták időzíteni és akkor inkább előbb, mint később.

anikó,
mi lesz ott?? :) összekente ruhák és kajadarabos konyhapadló! :) de tényleg el lehet kezdeni, dorka is szeret kanalazni, nem mindig sikerül, de pl már a levessel is elég jól eltalálja a száját, és nem mindig folyik ki! :D
de igaz, ami ági ír, ha normális mennyiséget kell, hogy megegyen, akkor mi kanalazzuk. sokszor két kanál van, egy neki, egy az én kezemben, és felváltva. :wink:

ági,
a kis sasszem fiad! :) hát, végülis olyan úszógumi anyagból van, szóval vastag és felfújható. dorka rohant feléje, nem is lehetett volna mást megvenni! :roll: :P
zöld mikulás! :) van nálatok is szent patrik ünnep? mint amerikában? vagy az más? :roll: :oops: :P

KépKép
viol81

Anikó

kaptok még Ti is mikit???Héj!!EZ nem ér,én nem kapok már!!! :lol:
Én kétkanalas modszerrel tanitottam őket enni.(amit Viol is irt)Nekem bejött.Igaz még mindig kell előke Petra elé,de egyre kevesebb kaja hull bele!! :wink:
Szerintem ne hagyd még egyedül enni!
A volt védőnőtök(nem jut eszembe a neve)rövid haju?szemüveges?
Csak mert egy olyan védőnő (ismerem látásbol,azért tudom hogy az)rámköszönt.Mintha hozzá tartoznánk.De ha nem taliztunk akkor honnan ismer minket?
Na ezt jól megirtam.

Eldugulok inkább ..
Vendég

Sziasztok!

Meggyőztetek! Kincsőt még etetem egy darabig. Különben már csak a kanalasakat adom én, minden mást szépen eszik kézzel :lol: , hál istennek nem kenekedik szanaszét és nem szórja le a kaját, csak ha már befejezte, akkor kezdi lepakolni és les utána :shock: , az vicces,sokszor el kell fordulnom és úgy nevetni :lol: :lol: :lol:

Rik-protekciónk van a szegedi Mikulásnál :roll: Igen, Mária szemüveges, rövidhajú. Biztos van egy 8. érzése, hogy ti hozzá tartoztok. Vagy csak láthatott benneteket az orvosnál, ha odajártok.

Andi-fogad tűtlenítve? Milyen volt?

Én kezdek kiakadni az állandó fogorvoshoz-járástól. Kálmán ma fellázadt, halványlila ködöm sincs, hova teszem Kincsőt jövő héten :evil: , mikor mennem kell... Megértem őt is, dolgoznia kell, és ha Nyuszi ott van, ez lehetetlen vállalkozás.... Na, majd kitalálok vmit!

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Megjött a Mikulás :lol: :lol: :lol: , de Kincső nevére címezte a csomagot, úgyhogy meg kell várnom, míg a kisasszony felébred :twisted: :twisted: :twisted:

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó

de jóóóó,mejött!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Fényképezd a csajszidat ahogy bontogatja!!!! :wink:
Nem járunk mi ide dokihoz,tudod a Lenkeybe járunk.Inkább 8.megérzés!!Kedves volt!!
Anikó,én szivesen vigyázok Kincsőre!!!Persze ha meggyogyultak csajok!! :wink:
Vendég

Anikó,
azóta már voltam egyszer , hétfőn megyek varratszedésre...Ez olyan volt mint egy "császár" :lol: :lol: :lol:

bocs, nincs időm most írni....

Kép
Kép
Kép
amica

[quote]d írta:olgoznia kell, és ha Nyuszi ott van, ez lehetetlen vállalkozás....

anikó,
ilyenkor kálmánnal van bent a munkahelyen??

[quote="Andi"]E írta:Andiz olyan volt mint egy "császár"

:lol: :lol: :lol:

KépKép
viol81

juti,
hogy vagytok?

KépKép
viol81

Sziasztok!

Rik-köszi!!! Holnap jön a nagypapi, meginterjúvolom, ráér-e a jövő héten is?

Viol-igen, ilyenkor nála garázdálkodik, ilyenkor munka lehetetlen :twisted: :twisted:

Andi-brrr :evil: :evil:

Megvolt a nagy csomagbontás!!! A végén Kincső megkaparintott egy karamellát, hogy mikor és hogyan csomagolta ki? Rejtély :shock: . Hagytuk neki eszegetni, egy nem a világ :roll: , aztán este volt nagy fogsikálás :lol: :lol: :lol:
Előre is bocsi, sok lesz, de nem tudtam, melyiket hagyjam ki :oops: :oops: :oops:
Kép
Kép
Kép
Kép Kép
Kép

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó,
nálunk a férjem nevére jött ma a csomag, ő még nincs itthon, gyerekeket meg már lefektettem :oops: :oops: :oops: :oops:
De zörög benne valami :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Anikó

De szuper kis csomagot kapott Kincső!! :lol:
Te Anikó,ki eszio meg a csokikat belőle????Jól sejtem hogy nem KIncső??? :shock: :D

Amica

jajajajajaa.Sajnállak nagyon!! :(

Csajok!
Van egy kérdésem.
Petrának ugye mandulagyulladása van,Aktilt kapott rá.Mára elkezdett hasmenése lenni.Kérdezgetem nem fáj-e a hasa.Azt mondja,nem!
Lehet az Aktiltol?tudom lehet gyógyszertől és irja is a betegtájékoztató.De aggodom hogy nem valami virus-e?
A hasmenése nem büzős,mint a virusosnál.Volt valakinek Aktiltol???
Vendég

Sziasztok!

Andi-kitartás!!! :lol: :lol: :lol: Nekünk is 4-ig kellett várnunk, mert Kálmán kijelentette, nélküle nem bonthatjuk fel :x :twisted:

Rik-ezt a gyógyit nem ismerem, de én minden antibogyónál Normaflorét adok napi 1 ampullával, azóta nincs hasmenés mellékhatásként.
Mi gonosz szülők vagyunk :oops: :oops: , a csomagban szárított gyümölcsök és otthoni készítésű sütik vannak. 3 szem szaloncukor érkezett...(ebből evett meg Kincső 1et :lol: )

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó

Ti tényleg nagyon odafigyeltek arra hogy Kincső jó,és egészséges ételeket egyen. :)
Nekem csokit kapnak minenkitől.NApi egyet ehetnek.MA Petra az engedélyem nélkül evett egyet,sutyiban..(mert nem engedtem a hasmenés miatt).A pappirját megtaláltam az ágyában. :evil:
Mennyibe kerül ez a Normaflore?
Vendég

JUTI,KATUS?
Merre vagytok?????
Vendég

Rik-800 körül van. Igen, még próbálkozunk, aztán majd úgyis enyhül a dolog, ha bölcsibe-oviba kerül :lol: . Meg így mi is odafigyelünk magunkra... Míg Kincső nem született, ennyire nem voltam ám tudatos :roll: A cukrot kerültem csak, meg az üdítőket. Kincső is imádja ám a csokit, szokott is kapni egy-egy kockácskát a miénkből, csak azóta felfedeztük, hogy milyen finomak az étcsokik és abból kevesebb is fogy...(És megfogja ám a hasmenést is, ezt Petrának súgom....)

Anikó

Kép[/url]
quito

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?