Sziasztok!
Bocsanat, hogy igy eltuntem! Olvasni szoktam am, csak sose jutok odaig, hogy irjak is.
Ma szunet van az isiben, es en ennek ellenere felebredtem 1/2 7-kor, a tobbiek meg alszanak, ugyhogy megprobalok nagyvonalakban hozzaszolni en is.
Gabo,
Koszi, hogy ramszoltal az iwiw-en, hogy mi van mar velem!
Olyan lusta diszno vagyok, hogy nem is valaszoltam ott. Bocs!
Tok jo, hogy tetszik a munka, meg szeretsz jarni! Az a legszarabb, ha az ember utalja a munkahelyet. Levi olyan nagy! Fiatalabb a Balintnal, es a kepeken sokkal komolyabbnak nez ki.
Aniko, Viol,
Nagyon edesek ezek a lanykak a kepeken!
En is mult heten vettem egy agyat a Balintnak. (Ugy nezem mi vagyunk a legoregebbek etekintetben, mert en meg nem fogom atteni bele, csak nagyon akcios volt. Itt a legtobb heverohoz nincs legurulas gatlo, es en olyat akartam ami az agy resze, nem pedig egy kulon felcsavarozhato dolog. Ez egy fenyo agy, a Jysk-ben vettem. Tok aranyos, de a Balint pl. tegnap maszott ki eloszor a kisagyabol. Eddig eszebe sem jutott. Amikor megjelent a lepcso tetejen, hogy "csak kicsit aludtam" (nem aludt du. egyaltalan...), utana visszamentunk es kertem mutassa meg, hogy csinalta a kimaszast. Hat elegge szornyen csinalja, mert felul a racs tetejere, mind a ket labat atteszi, es ott billeg fennt, mert nem tudja mi legyen. Szoval szerintem ez csak mazli volt, hogy sikerult neki kimaszni, es nem pedig kiesni. Amikor aztan odaig eljutott, hogy felult a tetejere, akkor kerdeztem tole, hogy "na es most mi lesz? Mit csinalsz?" Erre azt mondja "csak itt uldogelek"
A Jason mult heten nem volt itthon egy hetig, elment a haverjaval Mexikoba. En ugye egesz nyaron otthon voltam, o meg itt dolgozott, ugyhogy pihent egy hetet most o is. Tok szep helyen voltak, legkozelebb velem megy azt mondta.
Aztan pont mikor megjott a +35 fokbol, itt meg megjott a hideg, aznap ejjel mikor sortban leszallt a geprol itt -12 fok volt es esett a ho.
Most egesz heten ennyire hideg ill. meg ennel sokkal hidegebb volt.
A Bence meg ket napja delutan bogve jon ki az iskolabol egy tok kicsi csizmaban, hogy nincs meg a csizmaja, valaki elvitte. Ugyhogy -20 fokban a bennti valto cipojeben (vaszon tornacipo) jott haza. Mert nincs megjelolve a polcon, hogy hova tegyek a cuccukat, ossze-vissza hajigaljak a csizmakat, es masik koloknek nem tunt fel, hogy ez egy kicsit nagy neki. (3 szammal)
Meg volt negyedeves bizonyitvany osztas, na ezen kiakadtam. A Bence 4 eves kora ota folyekonyan olvas magyarul is es angolul is, es C-t kapott a bizonyitvanyban (ez 3-as otthon). Volt melle magyarazat is, es olyanok voltak leirva, hogy azt gondoltam nem is egy gyerekrol beszelunk. Tegnap volt fogado ora, es kiderult, hogy az ovasas felmeres ugy zajlott, hogy elkezdtek veluk olvastatni kis fuzeteket. Ezek A-tol felfele vannak szintezve, az A olyan szint, hogy "a kutya" "a cica" stb. Ha ez megy, akkor az az A szintu olvasas. A kovetkezo olyan, hogy "agy alatt" "asztalon" stb. Mindehhez kepek is vannak. Na akinek ez is megy, az olvashatNA a kovetkezo szintut, csak nem adtak nekik kovetkezo szintu fuzetet, ezert ez az atlag szint, vagyis 3-as. Nem tudom mennyire ertheto. Ugyhogy tegnap felolvastattam a Bencevel a tanitoneninek, aki mondta, hogy hat igen, legkozelebb biztosasn 5-ast kap majd.........
Mivel a Bence kepek nelkul az Iliaszt is kepes volt elolvasni folyekonyan itthon mikor kertuk, hogy olvasson belole. Igaz nem ertette mit olvas, de el tudta olvasni, kiejteni a szavakat stb. Na hosszu, mindenesetre par ejszakat nem aludtam emiatt.
Most eppen kanape keresesben vagyunk, mert a kanapenkon kilyukadt a huzat. Athuzatni tobbe kerulne mint ujat venni, bar nagyon nehezen talalok olyat ami tetszik. Tegnap 10! butorboltban voltam, es kettot lattam ami tetszett. Ebbol az egyik olyan nagy, hogy nem fer el (2.5 meter hosszu
) a masik meg csak olyan kozepesen tetszik, kicsit tul zold. Na majd meglatjuk.
Mi is diszitjuk a hazat karacsonyra, meg is kell csinalnom az adventi koszorut, mert mindjart vasarnap.
Hat ennyire volt idom, felebredt a Balint. Megprobalok gyakrabban jonni, es majd kicsinyitek kepet, mert mar jo regen raktam fel.